עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by LynxIL,

היי, חיפשתי פה המלצות על רמקולים אבל לא מצאתי משהו... יש לי חדר סביבות ה9מר, אני מחפש רמקולים באיזור ה-עד 400 שקל ואם יש בפחות אז עדיף... לשימוש של סרטים\אקסבוקס\מחשב... אין לי מושג בסוגים, חברות... אז כל המלצה שהיא, תבורך.. תודה מראש! **אוקי אחרי שקראתי קצת אז אני מבין שכדאי לי ללכת על 2.1**

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן אני מחפש רמקולים לחדר 4.1 או 5.1 (עדיף 5) התקציב שלי זה מקסימוםםם 500 ש"ח וזה צריך להיות חברה טובה ורמקולים טובים ששוים את זה אני יודע שזה לא סכום אבל עדיין הבעיה הגדולה פה שיש לי חדר די גדול ואני צריך רמקולים עם כבלים ארוכים או שזה יהיה אלחוטי או משהו (לא מאמין שיש בסכום הזה) קיצר תמליצו לי בבקשה תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, אני מחפש רמקולים עבור הטלוויזיה ( LG 60fr, 42", lcd), עם שימוש משני עבור מוזיקת רקע. יש 3 מקורות קול (כרגע): 1. מחשב htpc - מכרטיס קול onboard ויציאת mini-plug סטנדרטית, המקור העיקרי עבור מוזיקה באופן כללי (חיבור rgb + miniplug, יכול להיות שבהמשך אעבור לממיר dvi to hdmi). רוב הקבצים הם mp3 ברוחב של 192kps ומעלה, בערך 10% הם loseless. כנ"ל סדרות וסרטים, רובם mp4 סטנדרטיים (480p), ובמקרים חריגים 720p, או 1080p (כמובן שאין קשר חח"ע לאיכות הקול) 2. קונסולת wii + ממיר ל hdmi. 3. ממיר עידן+, חיבור hdmi. אין דרישה אודיופילית מיוחדת, אלא בעיקר שיפור חווית הצפייה, ולשים קצת מוזיקה לילדה. הטלוויזיה נמצאת על זרוע דו-מפרקית, לכן עדיף soundbar ע"מ שיהיה אפשר לתלות מתחת למכשיר (א…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום, אני מחפש רמקולים לטלוויזיה. אין לי כוח להתעסק עם מערכת 5.1 ולהעביר את כל הכבלים, אז אני מנסה להשיג את המקסימום מזוג רמקולים שאני אחבר לטלוויזיה. משוטטות באינטרנט מצאתי את אלו: http://www.bose.com/controller?url=/shop_online/speakers/stereo_speakers/161_speakers/index.jsp מה אתם חושבים? יש לכם המלצה למשהו יותר טוב? התקציב הוא 1000 שקל תודה מראש, טום

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by LilHorn,

מחפש רמקולים למוזיקה ב600 ש"ח חשוב שיהיו באסים חזקים תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  6. אני מחפש רמקולים למוזיקה, בעיקר לצלילים הגבוהים אני שומע המון פופ אלטון ג'ון וכאלה אני לא אוהב את הבאס והעומק אלא את הצלילים הגבוהים והמי ריינג' אני חושב לקנות בסביבות ה 600 שקל בערך, אני ממש מתפתה ללכת לכיוון ההארמן קארדן sound sticks 2 אבלהם קצת יקרים לי בכל מקרה רציתי לדעת אילו עוד אופציות כדאי לי לשקול? הרמקולים יהיו מחוברים למחשב נייד בחדר קטן ודי סטנדרטי תודה, טל :]

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  7. איך הרמקולים האלה - YAMAHA דגם TSS-1 ? הם עולים בסביבות 1000-1200בחנויות אבל אני משיג בזול משהו כמו 500 שקל אבל שמעתי שהם לא משהו ובכל זאת יש רמקולים בסביבות 500 שקל של LOGITECH Creative ו ATP-3 של ALTEC LANSING ואני לא יודע מה לבחור! אני מחפש רמקולים בשביל הכל סרטים משחקים מוזיקה ולכן חשוב לי האיכות של הרמקולים לכל אחד מהדברים.

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  8. שלום. יש לי איזה 200 מקסימום 300 שקל בשביל רמקולים למוסיקה. יש לכם משהו טוב להמליץ עליו? ולמה הם מתחברים? הם יכולים להתחבר למחשב? אם כן אז יש לי כרטיס קול מובנה של AC97 אז אולי יהיה עדיף לי לשלב כרטיס קול ב100 ורמקולים ב100 במקום רמקולים לבד ב200? הם יכולים להתחבר גם לדיסקמן נגיד, או לנגן MP3? ולDVD יש מצב לחבר אותם? זה דורש הגברה כלשהי? וכמו שהבנתי יש דבר כזה שנקרא "רסיבר" שהוא אמור לחלק את הסאונד בין הרמקולים - יש בו צורך? קיצור אני רוצה לשמוע מוזיקה איכותית. יש לי מחשב, DVD, נגן MP3, עוד 3 מחשבים וגם דיסקמן... מה שחסר זה רמקול טוב. תודה רבה לכל העוזרים אני פשוט לא מבין בזה כלום!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by coolmeen,

מחפש רמקולים טובים למחשב במקסימום 100שקל עדיף 2.1 אם אפשר אבל גם 2.0 אם יש טובים

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by Nitzan88,

החלטתי לקנות רמקולים למחשב במקום המערכת שמחוברת למחשב וגורמת הבהובים במסך ה LCD תוכלו להמליץ לי על רמקולים טובים איך הרמקולים SBS390 Creative

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  11. שלום :-) הגיע הזמן להחליף את המערכת הישנה שלי. עד עכשיו ישבה לי בחדר מערכת Aiwa ב 200 שק"ל שהביאו לי לפני כמה שנים מהדיוטי פריי עם איכות סאונד בינונית מינוס (אם להיות מנומס). אני מעוניין לקנות מערכת 2.1 איכותית לחדר, במחיר שנע בין 500-600 ש"ח (כמה איכותי שניתן להשיג במחירים אלו). כמה פרטים שחשוב לי להזכיר - החדר עצמו הוא קטן וכנראה שאני ישב ליד הרמקולים (חוסר מקום). טווח המוזיקה משתנה, מ Metal ל - מוזיקה קלאסית, מאחר ואני מקשיב לרוב הגאנרים (ככה שחשוב לי צליל יפה גם בגבוהים, וגם בנמוכים). מאחר שהמערכת עצמה סיפקה סאונד די גרוע, קניתי בארה"ב אוזניות יחסית איכותיות - Ultrasone HFI-550 http://www.sweetwater.com/store/detail/HFI550/ עד עכשיו - הייתי מחבר אותם למערכת Aiwa הישנה…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by teapot,

שלום לכולם, יש לי דירה קטנה, ורציתי לקנות לי רמקולים למחשב. רציתי משהו בין 300-400 שקל ככה. עכשיו ראיתי ושמעתי את ה X230 ואני לא מרוצה. יש משהו בטווח מחירים דומה שמומלץ? אני בעיקר שומע מוזיקה למרות שגם משחק ורואה סרטים בדי פעם. אבל אני רוצה 2.1, או אפילו 2.0 עם יש כאלו שהאיכות שלהם שווה לשל 2.1. הלכתי לראות מערכות בחנויות וראיתי את זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=343189 מערכת Marantz MX3500 - שכוללת DVD ורמקולים. היא מערכת מאוד יפה ואהבתי גם את הסאונד - אבל לא שמעתי אותה על מוזיקה משלי. מה אתם אומרים? שווה אולי לקחת את זה? ואז יהיה לי גם DVD במקום לחבר את הטלוויזיה למחשב.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם! אני חדש כאן. והמליצו לי על הפורום הזה מפורום אחר. אני מחפש רמקולים למחשב - לא במחיר יקר מדיי, עד 800 שקל. לשימוש של מוזיקה , משחקים , וסרטים ... בעיקרון יש לי רמקולים כבר 10 שנים שקניתי אותם פעם ב-1000 שקל של YAMAHA משהו ענתיקה , וזה מתחיל לקרטע לי. ואני שומע בסטריאו. אם אפשר בבקשה לעזור לי. ואם אפשר יותר בזול אז בכלל כיף! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  14. שומע יותר מידי מוזיקה אבל לא מסגנון מסוים. מחפש סאונד איכותי ומחיר זול ככל שאפשר עם באס לא חזק אבל גם לא זניח. כל זאת בתקציב של עד כ800 ש"ח, למרות שאם בתוספת של עד 150 ש"ח אוכל לקבל שדרוג משמעותי אוכל להתגמש. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. השימוש יהיה להכול, סרטים משחקים ומוזיקה עדיפות ל2.1, אין הרבה מקום בחדר... בנתיים ההתלבטות שלי זה: Logitech Z-2300 Harman/Kardon SoundSticks II והחריגה במחיר זה במקרה ובאמת הרמקולים האלה שווים את זה - Altec Lansing FX6021 תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  16. Started by PayneBack3251,

שלום רב אני מחפש רמקולים 5.1 שיהיו מחוברים למחשב המחשב שלי מחובר ל 32" ככה שצריך משהו רציני אני לא מחפש ווליום מפלצתי אני מחפש איכות התקציב שלי הוא בערך 1000K אפשר פחות ואפשר יותר הבנתי שיש מערכת למחשב עם רמקולים אחוריים אלחוטיים אבל היא עולה 2500 יש משהו דומה לזה בפחות ? לבנתיים מה שהבנתי שמומלץ זו מערכת G51 של לוג'יטק תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  17. היי, מחפש רמקולים למחשב 2 או 2.1 למטרות משחקים בסכום של 200-300 ש"ח שאפשר גם לתלות על הקיר (אין לי הרבה מקום על השולחן). אין חובה לחנות ספציפית ואני מוכן גם לאפשרות להזמין מחו"ל (אם נשאר במסגרת התקציב כולל משלוח). תודה, אבי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by omer-m,

שלום, אני מחפש רמקולים למחשב (סטריאו, ללא סאב) בתקציב של בסביבות 200 ש"ח . המלצות ?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by LRa,

האופציה היחידה שעלתה לי לראש היא Altec Lansing 221... הרמקולים טובים ? תודה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by aviz,

האופציות שביינתים נראות לי מתאימות זה : Logitech LS21 Logitech S220 Creative SBS A300 Altec Lansing BXR1121 Altec Lansing BXR1221 אני לא כזה מבין ברמקולים אז אשמח להבין את ההבדלים בינהם ואת ההמלצות שלכם. יש לי עכשיו את ה Altec Lansing ATP 3 ואני ממש מבסוט מהם אז אני מחפש משהו בסגנון שלהם למחשב אחר שקניתי.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  21. שלום אני מחפש רמקולים למחשב בטווח מחירים 300-400 ש"ח, 400 שקלים המחיר המקסימלי. רמקולים למחשב 2.1 (סאב ושני רמקולים) להשמעת מוזיקה באיכות גבוה, בין השאר משחקים וסרטים לא כל כך. אני מעונין ברמקולים הכי טובים מבחינת איכות צליל למוזיקה בתקציב שלי. סרקתי את האינטנרט ומצאתי שלושה דגמים שנראה לי שהם טובים. Altec Lansing VS4121, 2.1 Logitech‎ X-230 Black 2.1 PHILIPS SPA5300 - איך ה PHILIPS? שמעתי המלצות עליו, הוא טוב? יש למישהו נסיון עם הרמקולים האלה ויכול להמליץ לי אליהם? והאם ישנם רמקולים אחרים שהם טובים והם בתקציב שלי? לרקע כללי אני שומע בעיקר מוזקיה נוסטלגית של שנות ה 70,80,90, להקות כמו Santana, Pink Floyd, ועוד. יש גאנרים של רוק נוסטלגי. אשמח להצעות נוספות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  22. יש את הקריאייטיב אינספייר 2.1 שעולה 290 אבל הרמקולים נראים לי מאוד קטנים ולא יספקו את העוצמה שאני שומע בה את המוזיקה שלי. מצאתי את זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=437 מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  23. שלום, הרמקולים שלי התחילו לעשות בעיות, ובהתחשב בזה שיש לי אותם המון זמן (6 שנים נראה לי) אני חושב שהגיע הזמן לשדרג. אני מחפש רמקולים שיהיו טובים, ושיהיה נוח לשנות בהם את הסאונד (שהמתג לא יהיה על הבאס נגיד). חשבתי ללכת על הMICROLAB X-13 שיש עליהם ביקורת באתר אבל הם טיפה גדולים לי, אני מעדיף משהו קטן יותר. יש לכם המלצה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום אני מחפש רמקולים 5.1 ב-2000 בערך למחשב ורציתי לדעת איזה רמקולים יתנו לי את התמורה הטובה ביותר לכסף תודה מראש

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  25. בעיקר לשמיעת מוזיקה-סרטים וגם למשחקים... עריכה: האם אני אצטרך להחליף כרטיס קול כדי לנצל את מלוא הספק הרמקולים? כרגע אני משתמש בVIBRA 128 של CREATIVE...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים