אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום הלאפטופ שלי מחובר לתחנת עגינה שיש לה יציאת COAX (לפחות זה מה שהבנתי, זה יציאה כתומה שכתוב מעליה SPDIF) אני מחבר עם כבל רגיל בין היציאה הזאת של הלאפטופ לכניסת DIGITAL שך המגבר אבל אין סאונד... מה הפיתרון? תודה! עריכה: האם צריך כבל מיוחד בשביל להשתמש בCOAX? חשבתי שאולי צריך להפעיל מהלוח בקרה את היציאה הדיגיטלית אבל נראה לי שזה דלוק... ומה זה בדיוק התדרים האלה שכתובים בתמונה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
רמקולים של altec lansing, שאני רוצה לחבר למחשב נייח ונייד, בכדי שאני אוכל לשמוע באותם הרמקולים בשני המחשבים.... אם למישהו יש עצות, זה יעזור עד מאוד...תודה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הלן אנשים, היה לי בזמנו דגם PX100 לבנות של סנהיסר, די אהבתי אותן, אבל עניין שהיה להם חוט ל2 אזניות ואפשרות הקיפול בסוף גרמו לזה שמכרתי אותן, כי פחדתי שאני ידפוק את החוטים, מידי פעם יוצא לי לנסוע ואני צריך לשמוע משהו בדרך, ולפעמים פשוט אין לי כוח להוציא את הנייד בקבלת צלצול, אז חשבתי לעשות כזה דבר, לקנות: 1. BHS3000 של סמסונג, שניתן לחבר עליהן כל דבר בעל חיבור 3.5 2. עוד PX100 אבל הדגם החדש, איכשהו ברך לי מהעין שההבדל הוא שיש חוט יחיד ופה באמת הקיפול עושה את העבודה יותר קל, (לי היה קורה שחוט היה מסתבך בעצמו, ואם הזמן בטוח היה נקרע מאחת והאזניות) *שמעתי בזמנו גם PX200..וזה זבל גמור, הצליל לא פתוח כמו בPX100 ופשוט הבנתי מאז שאני מתחבר רק ולאזניות כפתור או קשת פתוחות, מישה…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הוא כרגע בטעינה. אני יעלה תמונות אח"כ אם תרצו. כמה זמן ההטענה הראשונה צריכה לקחת? יש זמן מוגדר להטענה הראשונית או שלוקחים את זמן ההטענה הרגיל ומוסיפים שעה שעתיים?
-
- 11 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לצערי הרב, אחרי 3 שנים של איכות סאונד מעולה ויכולות בלתי רגילות, הלכו לעולמם הרמקולים שלי (Cambridge MegaWorks 510D). המערכת לא נדלקת ונראה לי שמדובר במקרה אבוד .... עכשיו אני מחפש תחליף ראוי ומתלבט בין כמה: Logitech Z-5500, Cambridge 550 THX או לייבא איכשהו רמקולים של Klipsch (פרומדיה 5.1). מה אתם אומרים , יש המלצות ?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, עכשיו כשיש הארד דיסק חדש, הגיע הזמן להתחיל להוריד סרטי HD. ולהלן השאלות שעלו לי בעקבות החיפוש: א. סרט באיכות 1080P שמוצג על מסך ברזולוציה נמוכה יותר מציג רק על חלק מהמסך. האם במסך של 1920*1080 הוא יציג על מסך מלא? ובהשאלה, האם סרטי 720P מוצגים במלואם עם מסך שתומך ב1366*768? ב. יש לי 2209WA לא ראיתי שהא תומך ברזולוציה של 720. הוא תומך ביותר מזה, אבל לא ברזולוציה הספציפית. מה אני אמור לעשות כדי לראות עליו 720 באיכות האמיתית? תודה מראש וסליחה על הבורות
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שמעתי בעיקר על ה iriver h320/340 אני מאוד רוצה לקנות אותו אבל אני לא סגור עליו... האם הוא קורא עברית? ומה זה אומר עברית הפוכה? חיי סוללה..? איכות וידאו..? והאם זה בכלל שווה..? צריך לקדד? זה פשוט או שזה סיפור גדול מדי? העברת קבצים ממצלמות או מקורות אחרים..? האם זה עובד? וכמה זה באמת נוח? איזה נגן בכלל עדיף 20 ג'יגה או 40 ג'יגה...? אילו קבצים הוא יכול לקרוא במוזיקה ואילו בוידאו ואילו בטקסט? הוא נוח? גדול? קטן? אני פשוט חדש בעסק הזה... תעשו לי טובה שפכו עלי כל טיפת מידע שיש לכם... ;D
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי G51 לפני כשבועיים ואני נהנה מהם מכל רגע,אך למרות זאת ישנה בעיה אשר מציקה לי מאוד! כאשר אני מפעיל סרט בברירת מחדל או מוזיקה(כלומר בלי שינוי האקוולייזר) שומעים את המוזיקה בצורה טובה מאוד אבל כמעט ולא שומעים את קולו של הזמר או של הדובר בסרט!! כך גם קורה כאשר אני משחק בפלייסטישן 2 אני שומע את המוזיקה בצורה מעולה אבל בקושי שומעים את המילים. יש לי ווינדוס VISTA ואני אשמח מאוד אם תוכלו להראות לי איך לשנות את הגדרות ברירת המחדל של הרמקולים בצורה קבוע ככה שהטראבל ישמע כמו שצריך. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
האם להשאיר את הפוד מחובר למחשב (דרך firewire, כך שהוא נטען דרך המחשב) כל הזמן, גם כשלא בשימוש, פוגע בחיי הסוללה שלו? תודה
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הסנהייזר מרגישות נוח באוזן? כיוון שהשתמשתי באוזניות שנכנסות לאוזן (ישנות) וזה כואב לאללה.. ועוד שאלה - לעבור מאוזניות של אייפוד (כאלה): י יהיה הבדל גדול ביניהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה שבהקלטה משמיע רעשים מגעילים ... שמעלים את השמע : BDA ANALOG CAPTURE שומעים רעשים מגעילים אם אני מוריד את זה לשמע נמוך בקושי שומעים את הרעשים אבל ההקלטה גם עם שמע נמוך ניסיתי לחבר את הסאונד דיגיטלית עם כבל RCA ( אדום לבן ) הרעשים פחות גדולים אבל שומעים עדיין הפרעות וזה מעצבן ניסיתי הכול להחליף כבל , מערכת מחובר AUX , ישירות בין הממיר למערכת שומעים מצויין בלי רעשים שמחברים בין הכרטיס TV לממיר יש רעשים חזקים אם אני מפסיק את הכרטיס טלויזיה ומגביר את העוצמה של הקול לא שומעים כלום אם אני מגביר את העוצמה של הכרטיס TV שומעים רעש מטורף. " עוצמה ראשית " תקין . שאני מעלה את ה BDA ANALOG CAPTURE כדי להגביר את הקול ואת עוצמת ההקלטה יש רעשים . מה אני צריך לעשות ?…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום משום מה הוא רושם שדרוש מקודד ולא מוצא אותו גם באינטרנט אני אשמח לקישור למקודד טוב והוראות התקנה בנוסך אם יש תוכנה יעילה להשמעה של קבצי קול משהו נוח ופשוט אני אשמח מאוד
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום אני כבר הרבה זמן מחפש אזניות תוך אוזן במחירים של 250-600 ש"ח כי אני לא מתכוון להסתובב עם אזניות בולטות מידי. כבר יש לי את האזניות שבאות עם X5L שהן לא משהו וממה שהבנתי אזניות טובות יותר משנות פלאים את ההנאה מהמוסיקה (לא יצא לי לשמוע מאזניות איכותיות עדיין) בהתחלה חשבתי על shure e2c אבל חוץ מהמחיר היקר של 550 ש"ח הבנתי שהבאס שלו לא משהו. היום ראיתי את ה Sennheiser CX 300B שמצא חן בעיניי ובאמאזון אהבו אותו מאוד ומחירו כ-250-300 ש"ח בארץ. תמיד אני רואה כמה תגובות של אנשים שמאוכזבים מאוד, לא משנה איזה אזניות אני בודק וזה גורם לי לא לרצות לקנות. אפשר עזרה ודעות של כמה אנשים ולא של מישהו אחד כי אז אני לא אדע אם זו דעה אישית שאחרים לא חושבים כך או שזה משהו ברי. אם …
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלומות! מצאתי בבוידם מערכת של Kenwood הדגם הוא FXD M55-N פלוס שני רמקולים מדגם LS M55-N המערכת במצב מצוין והייתי שמח אם אולי תוכלו להגיד לי כמה היא בערך שווה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה קובץ MP3 שעובד ב 5.1 או 6.1 ערוצים שאצרוב על דיסק ואנגן אותו על מערכת מבוססת 6.1 כי אני רוצה לבדוק כי באמת ההתקנה בוצעה בהצלחה והיא מזהה את ה 6 ערוצצים כל אחד בנפרד תודהה רבה ? דרך אגב : זה המקום המתאים להודעה הזו ?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לקנות את השנאי הזה יחד עם המיני ושהוא לא יעשה בעיות... בחנות מציעים אותו כתוספת לאיפוד מיני אך רציתי להיות בטוח... http://www.pdastore.co.il/product.asp?Pid=ac-usb&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=17 השנאי הזה מתחבר לשקעים בישראל או לא??
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי אוזניות של SENHISER HD477 שאני עובד איתם על המחשב, לצערי הכבל שמתחבר לאוזניה הימנית נקרא (אחד מהכבלים הפנימיים בצבא אדום ניקרא ואני לא יודע להלחים וכל זה). רציתי להתייעץ איתכם איזה אוזניות קשת אתם ממליצים לי לשימוש עיקרי של מוזיקת סטריאו , פחות משחקים, האוזניות מתחברות לכרטיס קול SUPREME FX2 שבא עם הלוח אם שלי. התקציב הוא 300-400 שקל. אני צריך משהו איכות ככל האפשר ושיהיה נוח לעבוד איתו הרבה שעות. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, רכשתי את הפופקורן C200 מ KSP. היות ואין לי נקודת רשת אני חייב להשתמש בפתרון wireless. אפילו אם רק לצורך העתקת הקבצים אל הדיסק שבסטרימר. לצורך כך, ב KSP המליצו לי על ה edimax EW-7206APg. בכל מקרה יש לי גם בבית compact wireless G USB Adapter, של linksys - WUSB54GC. כמובן שיש לי ראוטר אל חוטי בחדר המחשב. עכשיו, מכל החלקים הללו, איך אני גורם ל c200 שלי להיות נגיש אלחוטית? מה מכל אלו אני צריך ומה לא? תודה לכולם, יניב.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
1. אני מחפש מסך כמה שיותר גדול שיתחבר למחשב ב HDMI לשימוש במשחקים בלבד ולא לשום תוכן אחר 2. המסך חייב להיות FULLHD כלומר המשחקים ירוצו ב 1920X1080 3. המסך חייב לכלול NATIVE SCAN\RATE כדי שהתמונה תיתקבל באופן מושלם מהמחשב בחיבור ה HDMI 3. התקציב הוא עד 10 אלף שח עם אפשרות לחריגות קטנות מה הכי מומלץ וכדאי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מיקרופון למדידת רעש של Dayton Audio מדגם iMM-6. הוא מגיע עם קובץ כיול, אבל מומלץ להשתמש ב"רפרנס" חיצוני כדי לעשות את הכוונון האחרון, כי חלק מהסלולרים מכילים מגבר מובנה וזה משפיע על תוצאות המדידות. מישהו יודע איפה אפשר למצוא מד דציבלים באזור חיפה שאוכל להשוות איתו כדי לעשות את הכוונון הזה? צריך סה"כ 2-3 קריאות, אבל המד עצמו צריך להיות מכויל.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כרגע אני לא זוכר את הדגם המדויק של המגבר, אז הייתי מעוניין לדעת בנתיים האם SoundStorm היא חברה טובה. (טובה = אם החברה ידועה כאחת המתמחה בנושא המגברים לרכב, אם יש לה מגברים אמינים, וחוות דעת כללית עליה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי באתר של creamware יש רק SCOPE 4.0 ו 4.5 תודה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד ל4000 ואני מתלבט בין 32 ל37 והמרחק שלי רוב הזמן זה מ3 מטר ולעיתים ממטר-מטר וחצי..אבל ההתלבטות שלי היא בזה שיש לי ממיר יס מקס רגיל ואני לא מתכוון להחליף בקרוב לHD,כלומר רוב הזמן אני אראה שידורים רגילים(לפעמים HD מהמחשב). עכשיו האם ה37 תהרוס את איכות השידור בגלל הרזולוציה? או שזה לא משנה בין שניהם? ואיזה LCD ממולצים יש בתקציב הזה עדיף כמה שזול יותר..
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי פירמוט למחשב ועכשיו המיקרופון שלי הפסיק לעבוד. ניסיתי 2 מיקרופונים שונים ובדקתי שהם תקינים על מחשב אחר. יש לי windows xp 64 bit בבקשה עזרה....
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-