אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום סוף סוף ואחרי שבילבלתי לרוב הפורום את המוח החלטתי לקנות את ה GMINI -כמה שאלות : 1. תנו אתר שכדי לקנות ממנו את ה GIMINI400 בישראל ??? 2. שאני מוריד משהו מהמחשב לGIMINI400 כל כמה זה מוריד (כמה מגה לשנייה )??? 3. תראו את התמונה הזאת ותומרו לי אם אפשר לצפות בסרט הזה בנגן בלי קידוד : ??? http://img95.exs.cx/my.php?loc=img95ℑ=vgbt7ab.jpg תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
התכונה הכי חשובה לי בו היא עמידות פיזית.... רצוי עם מיקרופון ואפשרות הקלטה ל MP3 מקניה מחנות מארה"ב עדיפות ל target ו circuitcity בתודה מראש שפוי
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
אני מחפש אוזניות in ear טובות בשביל מוזיקה, סרטים וקצת משחקים. עד עכשיו חשבתי על: Razer Pro|Tone™ m100 AKG K324P Sennheiser CX300 Black Koss KEB20DVD Stereophone Steel Series Siberia In-Ear Headset - Black אזור ה200 זה התקציב
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שימוש בעיקר למשחקים כמו CS, ראיתי את ה- Icemat Audio - Siberia אבל אני לא בטוח שהמיקרופון בהן טוב.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
|המלצה לרמקולים למחשב 2.1 עד 1300 שקל שמיועדים למוזיקה :s05:
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לדעת אם יש לי יציאת TV במחשב? אני לא מבין בזה כל כך אז אם אפשר הסבר קצרצר יהיה מעולה תודה רבה, אבי.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים, אני מחפש רמקולים 2.1 סביב 200 ש"ח שיאפשרו לשמוע מוזיקה ולראות סרטים בסבבה. יש מלא סוגים בחוץ ורציתי לדעת אם יש משהו מומלץ. תודה, רון
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי באתר של creamware יש רק SCOPE 4.0 ו 4.5 תודה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מחפש רמקולים טובים לסלון (שיתחברו למחשב) במחיר סביר... בסביבות ה1000+- ש"ח חשבתי על 5.1. יאללה חברה תמליצו לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מחפש DVD שישמש גם לצפיה בדיסקים, אבל הרבה ממנו ישמש לחיבור DOK בUSB ולראות סרטים. אני מחפש משהו שיהיה כמה שיותר זול, וכמה שיותר טוב. ושידע כמובן לקרוא סרטים בכל פורמט(גם צרובים) וגם עם כתוביות שמחוץ לסרט עצמו(בקובץ נפרד) אריאל
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
טוב ככה, חברה שלי מעוניינת לקנות נגן MP3 הדרישות הן ככה: שיהיה כמה שיותר קטן גודל בין 2-4 ג'יגה, עדיף יותר, הכי טוב שתביאו לי אופציה עם 2 ואופציה עם 4 סוללות - לא משנה (לא משנה אם רגילות או משהו מיוחד נטען) תמיכה בעברית - חשוב למדי (גם עברית הפוכה וכאלה זה בסדר, כמובן שעדיף רגילה) תקציב: עדיף כמה שפחות. אין בדיוק תקציב מסודר, אבל עדיף כמה שפחות, אבל שלא יהיה זבל שיתפרק תוך יומיים אם שכחתי משהו תשאלו ואני אענה... תודה מראש לכל מי שיעזור עריכה: אם כבר, אז יש לי שאלה נוספת האם יש דרך להוסיף עברית ל- creative zen micro 5gb? פשוט מצאתי אחד כזה לקנייה ב600 ש"ח בערך, ואני שוקל את זה בשביל חברה שלי, אבל העובדה שאין עברית מציקה
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שמעו ישלי כרטיס קול nVIDIA MCP04 - Audio Codec Interface PCI האם זה כרטיס קול טוב ? נחמד ? או מה אתם אורמים אליו ?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי כרגע סאבופר שהוא משמש כמו רסיבר קטן. אליו מתחברים עוד 4 רמקולים קטנים, ומהסבופר יוצא קבל כזה לכרטיס קול במחשב. אנ י יכול לחבר פשוט את כול 4 הרמקולים ישירות לדיוידי שלי? כי ניסיתי לחבר ל 5.1 והיציאה מתאימה אבל לא שומעים כלום. אני מעוניין לחבר רמקולים ללא רסיבר אוו משהוא ולפי מה שאני יודע ל אפקס לא צריך רסיבר
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר שני כרטיסי קול לאותו לוח אם אם כן איך?
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
המשפחה שלי רוצה שאני אעביר למחשב יעני למדיה דיגיטלית את כל סרטי הוידאו הביתיים שיש לנו על קלטות ועל קלטות קטנות של מצלמה אילו חומרות ותוכנות אני צריך בשביל זה? איך אני משתמש בהן? תודה!
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג את המחשב כך שהשימושים העיקריים הם משחקים וצפייה בסרטים (אני אחבר את המחשב לטלויזיה). מה אני צריך לקחת בחשבון כשאני משדרג את המחשב? האם לוח האם משפיע? אם כן, איזה לוח אם מומלץ? האם מספיק מה שיש ONBOARD? התקציב שלי הוא כ-400 ש"ח. מה מומלץ לי?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
Creative X-Fi שלי הלך לעולמו אחרי פחות משנה ללא שום סיבה. אין לי חשק לזרוק את הפאנל הקדמי המצויין של Creative, אבל מצד שני אין לי חשק לקנות כרטיס קול נוסף של Creative. האם Auzen X-Fi Prelude יעבוד עם הפאנל? אחרי הכל הם מבוססים פחות או יותר על אותה טכנולוגיה.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך בעל חיבור HDMI. ולחבר אותו עם הכבל הזה לממיר YES וגם למחשב אני יודע שזה אפשרי כי בכבל יש את החיבורים שאני צריך ובמסך יש חיבור DVI שאליו אמור המחשב להתחבר. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22753406 עכשיו הכבל אמור לספק לי גם סאונד וגם תמונה למרות שאני לא צריך סאונד כי במסך עצמו אין רמקולים.. רק רציתי לדעת אם הכבל יספק לי איכות תמונה טובה . וגם רציתי המלצה למסך שיש לו חיבור DVI וגם HDMI. תקציב 1500 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אז ככה עקב אפרשי המחירים בארץ לעומת חו"ל החלטתי לקנות את האייפוד VIDEO 30GB החדש מחו"ל אך יש 2 בעיות 1. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא מטען לחשמל רק USB אז השאלה האם אפשר לקנות מטען פה בארץ? לינק ומה מחירו בבקשה. 2. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא itunes התוכנה שלה האם אני יכול לטעון שירים לאיפוד דרך התוכנה itunes שנמצאת ברשת בחינם? האתר שאני קונה ממנו הוא www.bhphotovideo.com תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן אנשים, בקצרה: אני מחפש לקנות נגן DVD/DIVX במחיר של עד 550ש"ח. יש לי אפשרות להביא את ה-LG DV9723P שנמכר בחנויות רגילות בסביבות ה-750-800ש"ח (אלא אם כן הייתה ירידה שלא שמעתי עליה)) ב-530~ש"ח בדיוטי-פרי. החסרון היחיד שלו הוא שהוא לא תומך בכתוביות בעברית, לא משהו כל-כך קריטי... אני לא פריק של איכות, אני אפילו מרוצה מאיזה DVD סיני של Prosound שקניתי לפני כמה שנים.. אבל מה שאני מחפש זה נגן שיתן לי איכות תמונה סבירה ולא יעשה בעיות עם צרובים וסרטי DIVX/XVID. עד עכשיו העדפתי את ה-LG בגלל שהוא מספק איכות תמונה טובה+, איכות סאונד טובה ולא עושה בעיות בניגון סרטים. אם למישהו יש נגן יותר טוב בסביבת המחירים הזאת אשמח לשמוע. תודה, מתן.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
rips של סרטי bluray, למשל, מגיעים לגודל של דיוידי, כלומר כ-4.7GB במקרים רבים. מדובר בקבצים של 720p, לרוב. תהיתי - אם אני צורב קובץ כזה ומנסה לנגן אותו במכשיר דיוידי (שקורא צרובים) - האם ה-output יהיה של 720p?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים מחשב ב-9800 רק חסר לי רמקולים שמישהו ימליץ לי בבקשה על רמקולים טובים עדיף של קריאטיב
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול ב500-600 שקל בשביל סרטים ומוזיקה - משהו שילך טוב עם אוזניות 5.1 של זלמן, למרות שאני בספק שאני אשתמש בהם בשביל מוזיקה, אלא בעיקר בשביל סרטים. בשביל מוזיקה יש לי אחרות, או מע' דיוטי פרי. אני חושב שאני יכול לקבל יותר ממה שמציע האון-בורד 5.1 על לוחות 865PE של אינטל (אני חושב שקוראים לו AC97, אבל לא בטוח). חשבתי על הAudigy2 ZS של קראטיב, הוא בתקציב וקראתי עליו המלצות, אבל שהוא בעיקר טוב במשחקים, ואני לא משחק. עכשיו יש לי, לא מותקן, כרטיס "SoundBlaster Live CT4830" של קריאטיב, שממה שנראה יש לו יציאה ל4 רמקולים (קדמיים ואחוריים) + Digital out; שלפתי אותו מפנטיום 3 ישן. כדאי לשדרג ממנו? (חוץ מהתוספת של הסנטר והסאב, יהיה שיפור בסאונד?) אני חושב שבינתיים א…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אבא שלי משגע אותי לגביי מסך ולא מתחשק לי לראותו אותו עושה איזה קניה מטופשת. שוב........... אזי, אני פונה אליכם המומחים לגביי המלצה למסך טלויזיה לסלון. אין לי מה להוסיף פרט לעובדה שאני מקווה לראות יותר מתגובה אחת, אני לא יכול להסתמך על דעה של אדם אחד אולי תוהה, אז חברה להגיב לגבי דגם שאדם אחר המליץ עליו. תודה מראש לכל העונים g0vner_x3
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-