עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. המכשיר הזה כמה צריך בערך לעלות? 200-300 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  2. חברי הפורום שלום לאחר שרכשתי כרטיס קול של קרייטיב 5.1 לייב התקנתי אותו במחשב. נוצרו לי מספר בעיות. יש לציין שאני מחובר בין המחשב לרסיבר ביציאה דיגיטלית. כאשר אני מפעיל בתוכנה של קרייטיב את הסאונד הדיגיטלי נוצרים לי על מסך הטלוויזיה הפרעות מין קווים לאורך עם אני מנתק את היציאה הדיגיטלית זה נעלם. שאלה נוספת היא היכן אני יכול לרכוש כבל קוקסיאלי באורך של 10 מטר שמצד אחד יהיה יציאה כמו של מיקרופון pl ומצד שני rca. אני רוצה לחבר את הכבל בין המחשב לרסיבר. ממתין לתשובה דחוף לביא.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  3. אני מוסיקאי מתחיל, ומכיוון שיש לי בעיות תקציב ואין לי באמת אולפן מקצועי להקלטות, ואני משתמש באותו מחשב גם להקלטות וגם למשחקים מדי פעם וסרטים, והרבה לשמוע מוסיקה (בסראונד, אם אפשר). חשבתי על לקנות את החדשים של קראיטיב, AUDIGY2, אבל הבנתי שבהקלטה הם לא משהו, יש להם דיליי\לייטנסי\עכבה (או איך שתרצו לקרוא לזה) יחסית גדול שיפריע, מלבד הדגם היקר ביותר, שממש אין לי תקציב בשבילו. בפורומים אחרים שביררתי ממליצים בעיקר על כרטיסים שמיועדים רק להקלטה ולא ממש לדברים אחרים, אבל זה לא מוצא חן בעיני, כי אני מחפש משהו שיודע לעשות כמה שיותר דברים. אני לא מחפש את האיכות הכי גבוהה, כי אני לא הולך להפיק סינגל או דיסק שלם גם ככה, אני יותר בקטע של לעשות סקיצות, ואני רוצה לשמור על מחיר נורמלי. בס…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  4. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7032347&type=1&product=1&= סט רמקולים מפואר באיכות משובחת מבית חברת ALFHA TECHNOLOGY דגם AL-1000 אני הולך לשמוע אותם מחר בחנות... ואל תשכחו אני תמיד יכול לבטל... עם איזה רסיבר אתם ממליצים לשמוע אותם?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  5. זו השגיאה שאני מקבל http://img141.imageshack.us/img141/604/appleipodusbdevicebl5.jpg

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  6. Started by HairyAss,

אהלן לאחרונה קיבלתי במתנה את הרמקולים הנל (X230). קודם כל האם הם טובים? העניין הוא שאחד הרמקולים (השמאלי אני חושב, זה ששולט בעוצמה ובכיבוי/הדלקה) לא עובד. הגברה והנמכה עובד, הדלקה וכיבוי גם עובד, הכל עובד רק לא משמיע צליל. בדקתי, וזה לא בעיה ברמקולים עצמם. חיברתי לרגע כבל מהמערכת לרמקול וזה עבד. לא ראיתי שום נתק בכבלים.. יש רעיונות? האם שווה לשלם בשביל לתקן אותם?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  7. בגלל שעברתי מקום אז פירקתי את הכל והרכבתי את הכל מחדש (טלויזיה+DVD+רסיבר+רמקולים). אז יש תמונה אבל אין קול אני מניח שחיברתי משהו לא נכון בין הרסיבר לDVD? הם מחוברים דרך כבל אופטי, אבל עכשיו על הרסיבר מרצדת לי המילה ANALOG תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by YAHOOGEEK,

יש לי רמקולים 2.1 של LOGITECH ואוזניות עם חיבור USB גם של LOGITECH, אני מעוניין שהאוזניות תמיד ישארו מחוברות וכמובן גם הרמקולים, איך אני יכול להגדיר שבאמצעות כפתור או משהו אני יוכל לבחור בין לשמוע באוזניות או ברמקולים? כמו כן באוזניות תמיד מה שאמורים לשמוע בצד שמאל אני שומע בצד ימין של האוזניות, בדיוק ההפך. במיוחד במשחקים תודה

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by 888,

???

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  10. אני חושב לקנות MX5021 או FX6021 אני צריך השוואהMX5021 נגד FX6021 נגד Z5500 תשמעו אני לא חושב לקנות תZ5500 אבל סתם אני רוצה לדעת מה האבדלים כי הZ5500 עולה פי 2 יותר אני צריך השוואה אבל בחיית אל תגידו לי סתם בגלל שהשם FX6021 בגלל שהמספר שלו יותר גבוה אז הוא יותר טוב בדקתי הרבה ולרוב הMX5021 נחשב ליותר טוב הFX6021 נחשב לגם איכות אבל בנו אותו רמקול דק יענו שהוא יישב עם מסך LCD ורמקולים דקים יענו שיהיה שילוב ביחד עכשיו השאלה שלי לפי אתרים בחוץ לארץ מה ההיתרונות של MX5021 והיתרונות של FX6021 ובכללי תוסיפו גם להשוואה תZ5500 סתם בשביל ליראות מה האבדל אני פשוט מטלבט הרבה מה לקנות ועוד לא הגעתי להחלטה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  11. היי, אני רוצה לקנות מערכת/סט של 5 רמקולים למחשב. אני מעוניין במערכת 3Way, בלי סאבוופר, בעיקר לסרטים, משחקים ומדי פעם מוזיקת רוק כבד. כל זה בתקציב של בערך עד 2,000 ש"ח (לא כולל רסיבר). חשבתי ללכת על Mac2000 של Alpha Technology. רעיון טוב?http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=30457 [br]פורסם בתאריך: 11.12.2009 בשעה 18:50:04 אגב, מה הדרך הטובה ביותר לבדוק איכות של מערכות כאלה לפי המפרט שלהן? נ.ב. בנוגע לרסיבר, חשבתי ללכת על http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=706930

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  12. הם כתבו חמש סיבות למה לא לקנות את האיפוד והנה קישור לכתבה http://reviews.cnet.com/4520-6450_7-5102324-1.html?tag=cl כמו כן Dell הוציאו נגן משלהם שמשמש אלטרנטיבה מצוינת לאי פוד האומנם? כמובן שיש יתרונות ויש חיסרונות אני יתן לכם תקציר קטן מהיכולות והבעיות של הנגן ותחליתו בעצמכם אני כמעט קניתי אותו אבל אז עשיתי סקר שוק מעמיק יכולות: * בטריה שמחזיקה ל - 20 שעות נגינה רצופות!!!. * סאונד נקי ואכותי. * 0.86 מגה לשניה בהעלת קבצים מההרדיסק לנגן ביואסי 1.1 * 2.4 מגה ליואסבי 2.0. * ניתן לטעון מחדש ע"י חיבור USB לנגן. * זמן טעינה כ - 6 שעות * יש לו שלט נוח לשימוש * מיקרופון מובנה בנגן שמאפשר הקלטה של עצמך בכול מצב. החסרונות כמובן שיש * מסורבל למדי בסגנון הנומאד זן * סובל מאיבוד כוח ח…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  13. http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?p=101698

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by cordyceps,

אולי זה לא המקום המתאים אבל לא מצאתי מקום שיש בו הבנה גדולה כמו פה בנושא ולנושא שדרגתי לאחרונה את המחשב ל 7 64 ביט ולצערי הכרטיס קול שלי ב9 שנים האחרונות Creative Audigy ES עובד אך לא עובד על WIN 7 64BIT לצערי אחרי אלפי ניסיונות של התקנות דרייברים עם ה Creative התייאשתי לאחרונה רכשתי כרטיס אחר ASUS XONAR DG ומה אני אגיד לכם הבדל מטורף בין 2 הכרטיסים הישן והטוב לא משאיר לו אבק למרות שהמפרט של האסוס עושה רושם טוב אבל אין יותר חשוב מהסאונד והוא ממש רחוק מלהיות מספק .... כנראה שאצטרך לחזור לCreative אך השאלה איזה כרטיס בסיסי עובד על 7 64 כי שוב היו לי איתם בעיות מטורפות בהתקנות היעד הוא שמיעת מוסיקה וסרטים על מערכת רמקולים 5.1 מחשב (של Creative) אני מקווה שתוכלו לעזור לי !…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by lowdez,

שלום חברים, אני מחפש לקנות רמקולים למחשב בתצורת 2.1, אחרי חיפושים מעמיקים והרבה התלבטויות, הנה האפשרויות: JBL Creature Altec Lansing 4121 Altec Lansing 2421 Logitech X240 או לקנות מEBAY את הATP3 של Altec Lansing שזה סיפור ואני מעדיף להמנע ממנו. כעיקרון אני מוכן לשים על רמקולים באיזור ה400 שקל מינוס. אני מחפש משהו בשביל סרטים, סדרות ומוזיקה (מטאל כבד) אם למישהו יש המלצה לאחד מהדגמים, או לדגם אחר, אני אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by mrraz,

כשאני רואה סרטים מסוג MKV ואחרים יש בעיה שחלק מהסאונד כמו דיבורים חלש אבל ביריות ופיצוצים הסאונד מתגבר מאוד. בפורמט DVD זה לא קורה, כנראה שמסדרים במקור את הסאונד. האם יש דרך לנרמל את הסאונד כך שישמע אחיד? קול ותמונה עוברים אצלי מהמחשב דרך HDMI לטלויזיה, אני משתמש ב-BS.Player

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  17. לא מצאתי אפילו ביקורת בגוגל... אפשר איזה חוות דעת ?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by גורקה,

אולי מכם תגיע הישועה.... כשקניתי את הIAUDIO XL5 נאמר לי שהוא תומך פונטים בעברית.. הפוכה אמנם אבל עדיין עברית. בתכלס כשניסתי לשים בו קבצים עם שמות בעברית הופיע לי שטח ריק ...בלי כיתוב בכלל ... אשמח לכל עצה או תגובה בנושא .. אפילו בעברית הפוכה אני אסתפק....

19. חיפשתי כבר בפורומים, אבל לא מצאתי משו שעזר לי במיוחד. אני לא מבין איך עושים את כל התהליך, איזה דברים צריך, ואם צריך תוכנה או משהו בשביל זה. תודה

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by alon83438,

שלום!! יש לי דיוידי חדש ורסיבר אני יודע שאני צריך לחבר את הדיוידי בכבל אופטי לרסיבר והשאלה שלי אם אני יכול לחבר את הרסיבר באייסי3 או בדיטיאס ורמקולים קידמיים לרמקולים רצפתיים שיש לי ואת האחוריים וחיבור ליין אין של הטלויזיה תודה

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  21. Started by Peri228,

אני מחפש אתרים עם ביקורות , מידע , פורומים וכל דבר אחר שאני יכול ללמוד ממנו יותר על כל מה שקשור באודיו . עזרה ?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  22. חשבתי על הHD201. האם הן נוחות? מה לגבי הEH150? כרגע אני עם הmdr-xd100 והם מאד נוחות, אבל אני צריך למחשב אחר. חשוב לי שלא יהיה יותר מדי באס.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  23. חשוב לי איכות ווליום

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by AlcaTeL,

אהלן, לא בטוח אם זה בפורום הנכון אני פשוט לא מוצא פורום בנושא יותר ממוקד אם צריך תעבירו אותי קניתי את ההתקן USB של EASYCAP בכמה דולרים בודדים מאיביי מה שהוא בעצם עושה זה CAPTURE VIDEO והוא לא עושה את העבודה בצורה טובה ואיכותות ( לא כולל הקשיים של דרייברים שאין והשימוש בתוכנות עריכה שמגיעות איתו וכו' ) קראתי את המדריך שיש באתר אומלץ להשתמש בכרטיס טלויזיה והייתי מוכן להשקיע את הכסף כדי לקבל משהו עד 200~ שקל זה נראה לי סביר, יש לי הרבה קלטות וידיאו להעביר אני פשוט לא מבין איזה כרטיס אני בדיוק צריך חשוב שהכרטיס יגיע בפורמט PCI רגיל כי אין לי PCI-EXPRESS ו\או בכלל יש כאלה של יו אס בי נורמליים.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  25. שלום, החלטתי להתחדש עם אוזניות חדשות, אך אינני מבין בתחום יותר מדי ולכן אבקש את המלצותיכם. האוזניות יחוברו בעיקרון למחשב כך שלגודל הפיזי שלהן אין יותר מדי חשיבות. תכונות חשובות: * באס חזק. * אוזניות סגורות ואטומות לרעשים חיצוניים (לא אוזניות כפתור). *סאונד איכותי ככל האפשר. האוזניות ישמשו לשמיעת מוזיקה (בעיקר) וגם לסרטים ואמורת להחליף את השימוש ברמקולים. תקציב, כפי שנכתב בכותרת 400 ש"ח +-. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.