עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Eranl99,

מתלבט בין הבאים לצורך שמיעת מוסיקה מהמחשב. ההתלבטות המרכזית - האם ללכת על JVC (לא רשום דגם. מצורף תמונה. רשום אבל 1980...) או על Marantz 2015 שהוא ישן אבל קלאסי. (איכות שמע ממש טובה בד"כ) שניהם עולים בסביבות ה-400 ש"ח מיד שניה. [attachment deleted by admin]

2. Started by Donkijoni,

יש לי אוזניות sennheizer HD 215 עם התנגדות של 32 Ohm ברצוני לקנות את ה iAudio 7 החדש של cowon אולם באתר שלהם רשום כך: Max Output: 16 Ohm earphone : 26mW + 26mW האם תיווצר לי בעיה בגלל הפער בין התנגדות המכשיר להתנגדות האוזניות? תודה רבה מראש! (נ.ב. אשמח לשמוע מה דעתכם על האוזניות שלי)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. למשחקים ובעיקר לסרטים

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  4. Started by רענן,

מעוניין לרכוש את אחד מהשניים. מי עדיף? איזה אוזניות מעולות יש למכשירים אלו עבור נסיעות ארוכות במטוס ( פעמיים בחודש לפחות..) תודה מראש למסייעים...............

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  5. שלום רב, מעוניין לדעת איזה כרטיס או מכשיר אני צריך לקנות כדי שאוכל לחבר את הממיר הדיגיטאלי של הכבלים למחשב שלי. מעוניין לצפות בכבלים דרך המחשב - רק צפייה ללא צורך הקלטה. תודה, נמרוד.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  6. Started by alergic,

יש לי את ה Logitech S220 ואני מרוצה. לא צריך משהו מעבר לזה. השאלה אם בטווח המחירים של ה s220 יש כרגע משהו אחר יותר מומלץ ואם שלט לכיוון הווליום? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by SpeciAL,

קניתי כרטיס קול ואני צריך שתסבירו לי איך מרכיבים והכל.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  8. Started by Tzion,

הכוונה בעיקר לDD ו-DTS האם זה בשביל מערכת שאין את המפענחים האלה ברסיבר? או זכמו שאלמרו לי פעם אבל זה לא נראה לי הגיוני: חייבים שהDVD ידע לפענח את זה גם אם יש את זה כבר במגבר... או יותר נכון, חייבים שיהיה את זה גם ברסיבר וגם במגבר ???

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  9. Started by Elevation,

בקשר לברייק אין איכותי. כן, כבר קראתי ועשיתי חיפוש, ואני יודע כמה דברים בקשר לזה, אבל ישנם מספר דברים שרציתי לברר. 1.אני יודע שצריך משהו כזה: 12 שעות - חלש 24 שעות - בינוני 24 שעות - חזק. עכשיו, האם זה נכון, או שעדיף אחרת? 2.באיזו תוכנה להשמיע את השירים? 3.אני שומע בעיקר אלקטרונית וראפ, האם להשמיע רק את זה, בעיקר את זה, או עוד דברים? 4.איך האקולייזרים צריכים להיות? שטוחים? (כי זה שונה לכל סוג של מוזיקה), ומה בקשר לבאס. בתודה ענקית, גבריאל.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  10. Started by Bug,

יש לי נגן ZEN VISION M כבר יותר משנה, אחלה נגן קודם כל. עד היום השתמשתי באוזניות שבאו איתו, שהיו סבירות, רק מתוך עצלנות לקנות חדשות- אתמול הם נשברו לי (אל תשאלו, דרכתי עליהם) ועכשיו אני מחפש אוזניות חדשות איכותיות. ההתלבטות שלי היא דבר ראשון בסוג האוזניות, תלויות על האוזן או בתוך האוזן. חשובה לי האיכות מאוד. אשמח לשמוע המלצות. תודה.

11. Started by guybm,

אהלן, אני מחפש לקנות אוזניות שיישבו על האוזן (לא כפתור) אבל שלא יהיו אוזניות DJ לכל דבר (כלומר, שיישבו על האוזן אבל לא יתלבשו עליה, כלומר גודל בינוני). במחיר סביר, לא זול מדי (נגיד, עד 300 ש"ח במחירים בארץ, אני כנראה אזמין באיביי ממילא). חשוב לי מאוד שייראו טוב, ואפילו בולטות במובן הזה (אני מאוד אוהב את העיצובים של סקאלקאנדי אבל הצליל שלהם לא משהו), חשוב לי סאונד טוב למרות שברור לי שזה לא יישמע כמו גראדו בתקציב הזה. העניין שהכי חשוב לי הוא שיהיו אטומות. אני דיג'יי בזמני הפנוי, יש לי כבר אוזניות נפלאות של טקניקס שמשרתות אותי נאמנה כך שחשוב לי לציין שאלה לא אוזניות למטרות תקלוט, אבל אני כן רוצה שיוכלו לשמש אותי לחלטורות כך שלא אצטרך לסחוב את הטקניקס המתוקות שלי לכל שטות. למ…

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  12. יש לי לוח P5B DLX שמסופק איתו מיק מיוחד כזה של אסוס ואני לא מצליח להפעילו, אני די בטוח שמבחינת המערכת היא מכוונת(ווינדוס), האם יכול להיות שכרטיס הקול דפוק כי ברמקולים ואוזניות אין לי שום בעיה.או אולי הכניסה דפוקה מישהו יכול לעזור לי כי זה לוח יקר וזה די מתסכל.תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  13. מחפש המלצה לרמקולים למחשב/לנגן לא יותר מ400 שקל

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  14. ראיתי את הטלויזיות של המותגים הנ"ל במחירים ממש מצחיקים . אני מחפש עכשיו טלויזיה לחדר 32 שתיהיה בעיקרה לצפייה בטלויזיה + DVD מדי פעם. הדרישות לא גבוהות. אני רוצה שהיא תראה סבבה ולא יהיה מריחות והיא לא תתקלקל עוד חודשיים. למשל מצאתי את הדיל הבא (אם יש בעיה של פרסום אז תגידו, לא זאת הכוונה בכל אופן): http://cworld.shopy.co.il/products/96184 שזה ממש ממש כלום כסף ויש גם פריסה להמון תשלומים. תגידו הטלויזיות האלה שוות משהו ? או שהם ממש חרא שלא כדאי אפילו לגעת ?

15. שלום. אני עובר דירה בקרוב מאוד, ואני מחפש מערכת קולנוע ביתי בתקציב של עד 5000 שקל (כולל DVD). אני זקוק גם לשני רמקולים שיהיו מובנים בתוך קיר גבס. להלן כמה הצעות שקיבלתי ממקומות שונים בנוגע לרסיברים: Yamaha: 5840 5930 RXV-459 RXV-559 לגבי רמקולים קיבלתי הצעות לכמה פירמות שונות: Infinity Canton Movie 60 ולגבי הרמקולים המובנים בקיר: Paradigm CS160 Fure Acoustic TX655 אני אשמח גם להצעות בנוגע לכל חברה אחרת, או משהו יותר טוב ממה שכתבתי במסגרת התקציב. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  16. שלום אני חדש בפורום :asthanos: אני חושב לקנות רמקולים וכרטיס קול אבל אני מתלבט מה לקנות. יש לי תקציב של עד 1150 שח ואני רוצה רמקולים סראוונד 4.1 או 5.1 וקרטיס קול איכותי אבל אני לא מוצא שום דבר מתאים בארץ חשבתי אולי לקנות כרטיס קול CREATIVE AUDIGY SE 5.1 RETAIL ורמקולים Logitech Z-640 אבל אז אמרו לי שהZ-640 לא כל כך טוב ועכשיו אני לא יודע מה לעשות. אני רוצה רמקולים שיתנו לי לשמוע מוזיקה באיכות מעולה וגם יהיו טובים למשחקים. חבר שלי נוסע לאמריקה וחשבתי לבקש ממנו לקנות בשבילי אבל אני לא יודע אם זה יהיה משתלם. מישהו יכול לעזור לי לבחור מה לקנות.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  17. שלום היום הסתכלתי באיטרנט וראיתי שיש מסכים שיש להם יחס נוקדיות ככה 1:5000000 וזה לא נראה לי הגיוני איך סופרים כמה יחס וקדיות יש למס קראתי תמדריך ולא הבנתי בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  18. הסמנתי לפני כחודש בערך סאנדיסק , אבל ביטלתי את ההזמנה. אני חשבתי על הדגמים הבאים : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriver-795&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=68 http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=creative512tx&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=68 http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=ipod-512&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=90 החיסרון של האייפוד שאין לו צג והוא ארוך .. אני רוצה מכשיר עם איכות שמע טובה , ללא בעיות , שיהיה חזק ולא ישבר מכל מכה קטנה . תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  19. Started by barzanger,

קניתי את המכשיר ועדכנתי לגרסא האחורנה אני מפעיל כל פורמט של ווידיאו אבל אני לא מצליח להפעיל כתוביות אשמח לעזרה ניסיתי לשנות לאותו שם לשנות סיומת אך ללא הצלחה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. המאגנום הוא 150W-RMS האלפא הוא 100W-RMS המחיר של האלפא גבוה משל המאגנום. מאגנום: http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=7274&aff=zap אלפא: http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=5324&aff=zap

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. היי יש לי כרטיס קול מיושן ואני פיתחתי לאחרונה תחביב של יצירת סטים בבית לכיף עם כל מיני תוכנות ... אני מחפש כרטיס קול טוב כי כרגע שאני ממקסס משהו זה יוצא זוועה ונתקע לי ... יש למישהו המלצות? רצוי בסביבות ה300-700 שח

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  22. חברים יש לי בעיה חמורה בשירים במחשב לא קולות ושטויות שאירגון רירה הוציא נגד צריבות באינטרנט משהו כמו שעובד קשה או אבל זה לא זה לא רק זיופים אלה גם תקיעות קצרות המעבד עובד מצוין והזיכרון 1 גיגה מעבד 2.8 כרטיס קול קריאטיב 5.1 לייב וגם ניסיתי עם כרכיס און בורד התקנתי והסרתי והתקנתי הכל מחדש גם את הוונדוס ועידכונים הורדתי של הכל כולל דירקס איקס מדיה פלייר קודקים בקיצור אני בפלונטר עצבני בבקשה מי שיודע מי שמכיר את הבעיה בבקשה לעזור לי פליז!!!!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  23. שלום רב קניתי מחשב Acer L100 ונאמר לי שאני יכול להוציא משקע הרמקולים (שהוא שקע אנולגי לכל דבר) אות דיגיטלי האם זה נכון הדבר ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  24. שאלה לי אליכם אנשים טובים, אני לא בטוח אם השאלה הזו היא לפה או לפורום תמיכה. לא מזמן קניתי את הCREATIVE T6100,אך לצערי אני מסתבך בחיבורם למחשב ואשמח לעזרה בנושא. ברשותי כרטיס קול מובנה בלוח אם (p55-US3L GIGABYTE), כאשר חיברתי את 3 החוטים ללכרטיס קול, אך משום מה אני מרגיש תמיד כאילו לא כל הרמקולים פועלים, לא במשחקים ולא במוזיקה. הגדרתי במחשב את הסאונד כ5.1 אך לדאובני עדיין אין שיפור. להבנתי אני יכול לתכנת את כל השקעי AUDIO מאחורה איך שאני רוצה ולדעתי על זה אני נופל . ניסיתי להגדיר שאחד FRONT,אחדREAR ואחד SUBWOOFER אבל אני אף פעם לא מצליח להפעיל את כולם בו זמנית ... אשמח לעזרה בנושא.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  25. Started by ddjjsegev,

שלום רב, ברשותי מסך LG W2261VP שתומך ב FULL HD ברגע שאני רואה סרטים או סדרות באיכות 720P, MKV וכאלה יש לי מין ריצוד על המסך כמו פסים דקיקים כאלה שקשה להבחין בהם האם זה בעיה במסך\ האם זה סתם CODECK תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.