אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לפני פחות מחודשיים, רכשתי אוזניות ATH-FC7 ואני נורא מאוכזב מהקנייה: *איכות קול מדהימה, כנ"ל לגביי הבאס. אבל אני רוצה לרגע שתיזכרו בכאב שגורמים ה-SR60 של גראדו, אז ה-FC7 לקחו את זה בצורה יותר קיצונית, ואני מרגיש כאילו דפקו לי פטיש באוזן אחרי שעה וחצי של שימוש :-X. ותאמינו לי שאז, לא ישנה לכם כמה איכות הקול טובה, אתם רק תחשבו על הכאב באוזניים. *חלק יחשיבו את ה-FC7 לאוזניות בגודל נורמלי שמתאימות לשימוש מחוץ לבית, אבל לי יש שער ארוך ונפוח, וברגע שאני שם את האוזניות אני נראה מאוד מוזר :alien:. בשבילי, הם פשוט גדולות מדי, ומושכות יותר מדי תשומת לב. שני החסרונות האלה פשוט עולים על היתרונות של ה-FC7 וגורמים לה להיות לא משתלמת. עכשיו אני מחפש לקנות אוזניות חדשות, בסביבות ה-60$…
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי 10000 שקל להוציא על רמקולים אני רוצה לקנוט רמקולים שיהיו רק למוזיקה (שמיעה לא עריכה) וכמובן שמגבר גם יהיה בתוך התקציב ואיזה כרטיס קול אתם ממליצים לי בישבילהם תודה
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הייתי בטוח שכבר פירסמתי הודעה בנושא, אבל שכחתי מה היו התשובות ואני לא מוצא אותה בחיפוש :-X. בכל מקרה, נעלם לי כבל ה-USB שמעביר קבצים מהנגן X5 למחשב ובחזרה. השתמשתי בכבל של חבר, שבא לו עם נגן MP3 ג'נרי וזה עבד כמו שצריך! השאלה שלי היא, אם צריך כבל מיוחד לנגן שלי :s05: אני לא רוצה לקנות כבל USB, ואז לגלות שהנגן ידפק בטווח הארוך. שאלה שנייה היא, מאיפה לעזאזל אני קונה את הכבל? נסעתי לבאג, שממנה רכשתי את הנגן והם טוענים שלא יכולים למכור או לספק לי כי הנגן בייבוא שלהם, ואין להם ספאר חלקים בצד!
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות .. את ה IAudio X5 20GB .. אני מתכננן לקנות אותו בבאג מחשבים .. 1600 שקל .. ! אני קונה את זה עם הסוללה הקלה .. ! מה אתם חושבים עליו .. כדאי אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את הנגן הנל והיום לאחר שנפל לי מהכיס על הרצפה הוא פשוט הפסיק לעבוד, בקיצור יש עוד נגן מומלץ באזור ה 300-400 שקל , 512 mb ושיהיה קטן ויתאים לריצות? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אוקי,אז המינידיסק שלי נדפק, ואני נואשות זקוק לנגן. אני צריך אותו עם ג'יגה לפחות(שזה כנראה המקסימום שאפשר להגיע במחיר הזה), לא שברירי,לא ציבעוני ועם איקיו קאסטום. כעיקרון חשבתי על הסנדיסק סנסה e140 ,אבל ברוב הסקירות התייחסו לשיטת ניגון עם התגיות כדבר רע,למרות שנאמר לי שזה קיים ברוב המכשירים. אני בעיקרון מחפש לעשות שאפל על אלבום מסויים,או על כמה אלבומים של אותה להקה מסויימת, זה אפשרי עם הסנדיסק סנסה e140? חוצמזה מה ההבדל הממשי בין הe לm?, מה כדאי יותר? הסנדיסק מתאים? או שיש הצעות אחרות?< תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם אפשר לשים תמונה שהעתקתי לנגן מהמחשב, כתמונת רקע כשהמוסיקה מתנגנת? איך? תודה :-*
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לאחרונה החלטתי שהמערכת שלי באוטו פשוט מביישת, ולכן החלטתי לעשות קנייה למערכת חדשה. מה גם שבנוסף - לא רציתי מלכתחילה להשקיע תקציב זעום. לכן בחרתי את הפריטים הבאים: Pioneer TS-W306C/DVC - סאב, שאותו אני אזמין מתומר(תומקאר) ב-439 ש"ח. Pyle PLA3000D - מגבר, אני עדיין לא סגור מאיפה אני אזמין אותו, אבל זה עוד בבדיקה. תיבת MDF מלא "12 - עם פורט כמובן. עכשיו לשאלות: האם יש לכם הערות כלשהן על אחד מהפריטים הנ"ל? האם אפשר להשיג סאב (SPL בלבד) יותר טוב בתקציב של 500 ש"ח? כנ"ל לגבי המגבר והתיבה - על התיבה אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי(או שחייב משהו יותר טוב ממה שנתתי?). תודה
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הורדתי מהאינטרנט סרט וכתוביות מתאימות. כשאני צופה בסרט יחד עם הכתוביות אני רואה בהתחלה את הכתוביות לא בזמן המתאים ולאחר מכן את אותן הכתוביות בזמן המתאים. איך אני יכול לטפל בבעיה?
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קפצתי היום לבאג כדי לראות את שני הנגנים. כבר המון זמן לא יצא לי לשחק עם נגנים חדשים אז בקשתי מהמוכר שיראה לי את ה iAudio 6. והתכוונתי לקנות אותו גם אם הוא יראה לי טוב. ולא האמנתי כמה שהוא קטן. וגם המסך.. ראיתי תמונות שלו ליד הU3 אבל שום דבר לא הכין אותי לכמה שהוא קטן. אבל מה הוא בנוי ממש יפה וטוב. אהבתי את העובי שלו, נותן הרגשה שהנגן קשיח ויציב כזה, בסופו של דבר דחיתי את הקנייה כדי לעשות חושבים. בקשתי גם לראות את הZVM, שכחתי עד כמה הדברים האלה קטנים יחסית לאיך שהם נראים בתמונות. בכל זאת שניהם נגנים ממש יפים. הi6 מאוד קל, מרגיש טוב ביד. המסך די קטן כצפוי אך משטח המגע והעיצוב שלו ממש נראים טוב. בקשר לZVM, יש בבאג (ובשאר החנויות שמוכרות אותו בארץ נראה לי) רק את הצבע הש…
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת של Logitech 5.1 איך אני יכול לשפר את איכות הסאונד,מערכת הרמקולים מחוברת למחשב האם זה משנה שסאב וופר יושב על שטיח צמוד לקיר...יש לי שטיח מקיר לקיר האם יש תוכנות מיוחדות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא האם הרמקולים שמאחוריי במערכת 7.1 (rear speakers) צריכים להיות באלכסון כלפיי ולא פונים קדימה כמו הרמקולים הקדמיים כדי שיהיה סראונד טוב וזה לא ישמע כאילו הצליל של האחוריים בא מקדימה אחרי שהצליל מתנגש בקיר שמלפניי?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, יש לי רמקולים 5.1 של חברה לא ממש מוכרת, אבל זה לא ממש הנקודה. אז ככה- המערכת משימעה מוזיקה מצויין רק שאת הבסים לא שומעים, הסאב וופר לא מוציא את הבסים משום מה, הוא מחובר כראוי ועובדה שהסטנר עובד (שניהם מתחברים על אותו כבל) בכל מקרה אני לא יודע מה לעשות וזה מרגיז אותי שהסאב לא עובד. שחיברתי את המערכת למחשב נייד (שבו יש רק כניסה אחת לרמוקלים חיצוניים) אז חיברתי ללאפטופ שלי את הכבל של הסנטר והסאבוופר ושמתי שיר עם בסים-ושמעו את הבסים מצויין. עכשיו שכל ה5.1 מחוברים-אני לא שומע את הסאב. האם אפשר דרך המחשב איפשהו להגביה את עצמת הסאב? (חוץ מדרך volume consrol) יש תמונה של התכנה שאיתה אני מכוון את הרמוקלים. אשמח לעזרה, ולדעת למה שחיברתי את הסאבוופר+והסנטר למחשב הניי…
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני מחליף את הכרטיס קול שלי (creative Sound Blaster Audigy Platinum ex ) לX-FI החדשים אני ירגיש הבדל של איכות במוזיקה יש לי מערכת 5.1 של בוס אקוסטימאס טדר 10 ורסיור של הארמן קארדון AVR-230 ואני בעיקר שומע מוזיקה והאיכות לא מספיקה לי מה אני צריך להחליף או להוסיף יש איזה מערכת רמקולים שאתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כאמור זה התקציב שאני רוצה לשקיע, כאשר בעיקר הכרטיס צריך להיות מעולה למוסיקה.וכמובן עם אופציה להמרה מסטריאו לסראונד.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה דברים שחייבים להיות במכשיר 1. רדיו FM איכותי 2. בטריה פנימית נטענת 3. עד 100 דולר אני קונה מהחנות http://www.bhphotovideo.com אז אני אשמח אם מה שאתם מציעים יהיה שם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לשלוח לי הסברים על ה-iPod מי איך להכניס שירים ואיך להכניס תמונות וסרטים כי אני מתחיל להשתעגע אם ה-iPod :s07: :s07:
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
-
באופן כללי מגבר 1000 וואט בעל 4 יציאות וגישור לסאב זה אומר שהוא מקצה לכל יצאה 250 וואט ולסאב 1000 וואט או שאני טועה ?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי, עברתי על הפוסט הענקייי על האוזניות ומדובר שם על אוזניות לבית אני צריך אוזניות ניידות ...ללא מגברים וכדומה.... מה הכי טוב שאני יכול למצוא בארץ ב 400 ש"ח ואיפה? תודה
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות למחשב שלי כרטיס קול ורמקולים חדשים רמקולים- Z5300 Logitech 1500 שקל כרטיס קול התלבטות קשה עדיין אבל אני חושב שאני אלך על - Creative Audigy 2 ZS ההתלבטות היתה בינו לבין ה VALUE הרגיל.. חוץ מזה שה ZS עומד בתקן THX איזה עוד הבדלים יש בינהם? דבר שני ראיתי שרובם באים בגריסת OEM - שעולה בסביבות 500 שקל (ZS) ראיתי גירסת RETAIL ב 620 שקל בערך האם זה שווה להשקיע? אני יודע שיש דור חדש X-FI אך הם ממש יקרים 750 שקל הכי זול... ולא נראה לי שיהיה הבדל משמעותי בינו לבין ה ZS תגובות יתקבלו בברכה
-
- 11 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לחבר 2 כרטיסי קול לאותו מחשב ולהגדיר את שניהם כפועלים? המטרה היא להרבות את כניסות הליין אין/ מיקרופון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
הי! אז יש לי את הנגן H10 באו איתו אזניות סנהייזר MX400... עכשיו, מי שראה אותן - יודע שהן יחסית גדולות... אחרי איזה 30 דק' של שמיעה, מתחיל לכאוב לי חלק אחד בסחוס של האוזן השמלאית.. לא יודע למה זה קורה... נראה לי האוזן השמאלית שלי משהו שם טיפה יותר קטן או שונה מהימנית, ובגלל זה מתחיל לכאוב לי הסחוס. כשאני מוציא את האזניה אז אחרי חצי דקה זה כבר לא כואב.. לא קשור לווליום. גם אם אני סתם שם את האוזניה לחצי שעה בלי מוזיקה זה כואב(כן, ניסיתי ). הקיצר רציתי לדעת אם למישהו זה קרה פעם ואם יש לזה פיתרון או - אם מישהו גם יכול להמליץ לי על אזניות טובות(לא יקרות מידיי) כפתור בעלות שם טוב והכי חשוב(כמעט) - קטנות ככל האפשר. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי iPod קורא הכל יש לי שתי שאלות אחת למה הiPod לא קורא לי את השירים שאני שם בעברית?? והשניה איך מכניסים סרטים לטוח הiPod ? ואם אפשר בפירוט
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
איך אני יכול לנגן סרט על המחשב שהוא בפורמט ksvcd?? תודה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-