עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by manders,

אהלן אני מחפש רמקולים להחליף creative t20 serise 2 ברמקולים במחיר של עד 350 ש"ח. אני מתלבט ביינתים בין אלו: http://www.microlab.com/?r=21systemen&st=full&id=431 http://www.microlab.com/?r=Stereosystemen&st=full&id=571 http://www.microlab.com/?r=21systemen&st=full&id=439 http://www.microlab.com/?r=21systemen&st=full&id=483 רמקולים הולכים להיות בשימוש שווה בין משחקים ומוזיקה. אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע (: תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. כרגע הן עוברות הרצה [כבר איזה 20 שעות] מחר בערב אני אביא עליהן ביקורת קצרה משלי [=

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by deso,

היי אני מקווה שאני במקום הנכון.. אני הולך לחבר ממיר נוסף בבית, רציתי לדעת אם אני זקוק לחיבורים מיוחדים בקיר או לטלוויזיה, כי אני בדקתי את הממיר ויש שמה כל מיני חיבורים לטלוויזיה ולקיר וזה מבלבל... תודה

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by The-Q,

הרדיו דיסק הנוכחי שלי באוטו התפגר, והחליט להפסיק לנגן דיסקים. מכיוון שהוא היה די מעפן וחסר בולם זעזועים החלטתי להשקיע ולקנות אחד חדש, נורמלי. הבעיה היא, שאני לא מבין בכלל במבחר ובאיכות שיש (למרות שגם אני יודע לצעוק pioneer ) הדרישות שלי מהרדיו דיסק הם: -עוצמת כוח סבירה (קדמיים, אחוריים) -בולם זעזועים טוב -רצוי מאוד: קורא mp3 -כניסת aux -נשלף -עדיף שיראה טוב, אבל בשביל המחיר מצידי שיראה כמו כבשה -יתרון: שלט -מחיר: עד 600 שקל, עדיף אפילו פחות -הכי חשוב: אפשר להשיג אותו בארץ, בלי הזמנה מהאינטרנט. מה האיכות הכי טובה שאני יכול להשיג עבור 600 שקל, ומה עבור פחות, נגיד 450-500. תודה רבה, יובל

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by crazyfunk,

שלום רב, מהנתונים שאספתי וההמלצות שקיבלתי הבנתי שכדאי שאלך על LED והבנתי שכדאי שאלך על סמסונג או SONY החלטתי שאני כן רוצה ללכת על 3D קיבלתי המלצות לטלויזיות סמסונג מהדגמים הנ"ל: קיבלתי המלצות חמות במיוחד על ה: UA46D6000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796617 5400~ שח 200hz ועל UA46D6400 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796618 6300~ שח 400hz לפי מה שהבנתי ההבדל היחיד ביניהם זה הHZ האם שווה להוסיף כמעט 1000 שח בשביל הנתון הזה? האם יש טלויזיות אחרות בקטגוריה שיותר משתלמות?

• 17 תגובות
    • 8.8k צפיות
  6. לפי מה שהבנתי זו טלוויזיה די טובה (והיא גם די זולה יחסית), אבל הבנתי שיש לה כמה בעיות עם ה-USB; חוסר התאמה בין הקול לתמונה בסרטים, הפסיקים והנקודות בכתוביות לא מוצגים כמו שצריך וחוסר תמיכה ב-DTS.. מישהו יודע אם כבר יצא עדכון כלשהו שמסדר את הבעיות הללו או לפחות חלק מהן?.. אין לי הרבה תקווה לגבי בעיית ה-DTS, אבל אולי לפחות יש עדכון שמסדר את שתי הבעיות הראשונות? (אם גם את הבעיה השלישית אז יותר טוב כמובן..) תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by audio,

קיים בנגן תמיכה בעברית? ספריות הצגת שירים וכו'????

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. איזה רמקולים כדאי לי לקנות בתקציב של 800 ש"ח??

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  9. קיבלתי אוזניות חדשות ואני רוצה לחבר אותן למחשב דרך הפאנל הקדמי. האוזניות עובדות, אבל אני רוצה שכשהן מחוברות כל הרמקולים שמחוברים ללוח האחורי (במקרה כזה הרמקולים של המסך וסאב וופר, שניהם נקלטים בלוח כרמקול רגיל) ישותקו עד שאני מוציא את האוזניות. ניסיתי כל מיני קומבינציות ואפשרויות של הדרייבר סאונד (Realtek HD Audio Manager שיש בכל לוח MSI) אבל שום דבר לא עוזר. למישהו יש רעיון או התנסה בדבר ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי אני מעוניין לקנות למחשב שלי כרטיס קול ורמקולים חדשים רמקולים- Z5300 Logitech 1500 שקל כרטיס קול התלבטות קשה עדיין אבל אני חושב שאני אלך על - Creative Audigy 2 ZS ההתלבטות היתה בינו לבין ה VALUE הרגיל.. חוץ מזה שה ZS עומד בתקן THX איזה עוד הבדלים יש בינהם? דבר שני ראיתי שרובם באים בגריסת OEM - שעולה בסביבות 500 שקל (ZS) ראיתי גירסת RETAIL ב 620 שקל בערך האם זה שווה להשקיע? אני יודע שיש דור חדש X-FI אך הם ממש יקרים 750 שקל הכי זול... ולא נראה לי שיהיה הבדל משמעותי בינו לבין ה ZS תגובות יתקבלו בברכה

• 11 תגובות
    • 722 צפיות
  11. חפשתי אוזניות שיחליפו את הCX500 שלי שהם בהחלט מעולות וטובות לאוהבי באס כמוני ( זה מתאים גם לסגנון המוזיקה שלי : IRONMIADEN ACDC PEARL JAM ועוד )קראתי קראתי וקראתי ואחרי הרבה מאוד הצעות נשארו 3 דגמים שאני חושב ללכת עליהם dr dre tour - עולות בסביבות 650 שקל בלי הקונטרול (טוב יותר ככה) ואומרים שהם מעולות אבל לא שוות תמחיר אבל השגתי אותם ב400 חדשות ואמיתיות בקופסא מחבר שקבל מתנה. Klipsch s4 - כולם מדברים עליהם בפורומים כאוזניות טובות ומלאות באס אבל מעולם לא שמעתי עליהם לפני זה.. מחיר שאני משיג : 400 שקל לדגם המושקע יותר ( אפשר גם ב350 ) Sennheiser mm70 - נשמעות כמו דור חדש יותר של הCX500 אבל סהכ אני לא באמת משדרג (מצד שני חברה מעולה!) ההתלבטות שלי באמת קשה אני מקווה להשיג …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. התקציב שלי הוא עד 450 ש"ח והשימושים הם למשחקים וסרטים (יותר משחקים). אני מתלבט בין 3 אפשרויות: 1) ZALMAN ZM-RS6F+M ב - 255 ש"ח, לינק - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8853 2) Speed-Link Medusa 5.1 (הגרסה הרגילה ולא ה - PRO GAMER כי לפי הביקורות באתר היא יותר מתאימה לשימושים שלי) ב - 400 ש"ח, לינק - http://tms.co.il/product_info.php?products_id=1097 3) Genius HP-5.1V ב - 250 ש"ח, לינק - http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6503 ועוד כמה שאלות: א) לפי דיונים שקראתי פה בפורום הרוב אומרים שהמדוזה עדיפים על הזלמן, האם זאת עדיין הדעה פה ? ב) האוזניות של ג'יניוס די חדשות ולא הוזכרו בפורום, איך הן לעומת הזלמן והמדוזה ? ג) האם כרטיס הקול המובנה של הלוח…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. ???

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by lipa,

לשמיעת מוזיקה וסרטים אני גם מעונין לקנות רמקולים מדפיים ב-2000 ש"ח

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by realy,

שלום! קניתי כרטיס טלוויזיה למחשב.. WINTV PVR 150 .. עכשיו חיברתי את זה לממיר של יס.. ויש עיכוב רציני בין מה שרואים ביס ברגיל לבין מה שאני רואה.. יש גם עיכוב בין הזמן שאני לוחץ להעביר ערוץ לבין הזמן שהוא מבצע את זה.. בערך 2 שניות.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך מסדרים אותה?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. יש ליא יזה 1800 ש"ח +-, אני רוצה לקנות אותו כולל נרתיק כזה שיגן עליו. חשבתי לקנות אותו בארץ שהוא עולה איזה 1800 ש"ח אוו שתארגנו לי איזו חנות ב נויורק. יש איזה נגן שמציע גם 40GB במחיר כזה שיותר מומלץ?

• 15 תגובות
    • 979 צפיות
  17. אהלן, קראתי איפה שהוא שלנגני IAUDIO אני שבב קול טוב, ובגלל זה האקולייזר שלהם לא טוב... האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by erezalster,

שלום אילתרתי לי בשעה טובה מחשב שישמש אותי כMedia Center . כרגע אין לי עדיין מערכת קולנוע בייתי לכן אני חייב לחבר את הAUDIO של המחשב לטלוויזיה. שמתי לב שהכרטיס קול שלי (מובנה בלוח אם) יש 6 כניסות כמו של אוזניות. האם אחת מהן היא יציאה דיגיטלית? כיצד ניתן לחבר אותן לטלווזיה או אפילו למערכת קולנוע בייתית אני בעתיד אקנה. הטלוויזיה שלי תומכת בכניסה קוקסיאלית. תודה רבה ארז

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  19. שלום לכולם, קיבלתי מתנה נגן DIVX של graetz דגם av-770-us. בנתיים בדקתי מספר סוגי סרטים ולא נראה שיש בעיה מיוחדת. הסאונד די זוועתי אבל אני מאמין שזה עניין של הגדרות גם בנגן וגם ברסיבר. בכל מקרה הבעייה שלי היא הכתוביות הקטנות והכמעט בלתי נראות. אם הכתוביות מקודדות כחלק מהסרט או שמדובר בדיסק DVD הכל בסדר והכתוביות קריאות. אם מדובר בSRT או בSUB (הסוג השני), הכתוביות כמעט שקופות ובפונט קטן ומרגיז. בתפריטים של המכשיר לא הצלחתי למצוא אפשרות הגדרה לכתוביות אחרות. האם מישהו נתקל בבעיה הזו אפילו אם נגנים אחרים? איך מעדכנים את המכשיר? מה ניתן לעשות? תודה, אביעד

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by ortalbentzur,

אני מחפשת לקנות נגן MP3 המחיר של עד 100 דולר עכשיו מכיוון שאני לוקחת איתי את המכשיר לחו"ל הוא צריך להיות קטן יחסית. בהתחשב בעובדה שאין לי שום מידע קודם על נגנים די קשה לי למצוא אחד אני אשמח לקבל המלצות וטיפים מה חשוב שיהיה בנגן מבחינת זיכרון חיבורים וכו' תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  21. תמיד חלמתם לקנות טלוויזיה בעובי של סמארטפון? עכשיו יש לכם הזדמנות, בערך לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%92%d7%9c%d7%94-%d7%9b%d7%9e%d7%94-%d7%aa%d7%a2%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%93%d7%a7%d7%94-%d7%91/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אוקיי פורום יקר נתקלתי בבעיה שהרדיודיסק ברכב שלי יודע לקרוא רק פורמט wma אז אני צריך להמיר את קבצי הmp3 שלי לפורמט הזה... אמרו לי יש איזושהי תוכנה, אפשר לדעת מהי? ניסיתי כבר לצרוב בnero בפורמט audio ולא בפורמט mp3 ולא פעל, צריך את עזרתכם הרדיודיסק עלה לי יקר!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by ShahafH,

ראיתי שהמחירים ממש נמוכים כרגע בשוק וחשבתי לי לקנות MP3 חדש כי הקודם התקלקל אחרי שנה. אני צריך שהאיכות תיהיה יחסית טובה,רדיו FM מובנה בתוך המכשיר ולא באוזניות. תקציב של 300-350 שקלים. תודה.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  24. קיבלתי שלשום את האייפוד נאנו שלי. יאי. בעצם לא יאי. את המסכת תלאות שעברתי עם הנגן העדיין הזה אני אפילו לא אנסה לכתוב פה, כי אתם תרדמו באמצע. אני אנסה בקיצור, חיברתי את האייפוד למחשב דרך ה-USB (האייטונס, ה- iPod Updater 2006-03-23, ו-QuickTime היו מותקנים. האחרון לא כל-כך רלוונטי לאייפוד), האייפוד מסתנכרן טוב עם האייטונס והמחשב. "אוקיי" אמרתי לעצמי "בוא נעדכן עם ה-Firmware האחרון", וכך עשיתי. כנראה שיש bug בעדכון הזה (לנאנו, לא יודע בקשר לנגנים האחרים של APPLE), ובמקום לעזור, העדכון הורס. אחרי העדכון המחשב והאייטונס לא זיהו את הנאנו. ניסיתי כמעט הכל אחרי העדכון (את כל המדריכים באתרים של APPLE, וידע מחשבים). לא הצליח. נכנסתי לפורומים ב-APPLE, לפורום של הנאנו. מסתבר …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by CoBrA-MaN,

שלום לכולם.. לצערי גנבו לי את ה iRiver H320 שלי (מקווה שהגנב ימות מוות כואב אבל מי אמר שאני ממורמר על זה ? ) בכל אופן.. אחרי תקופה מסויימת של אבל החלטתי שהגיע הזמן לקנות מכשיר חדש. אני אשמח אם תמליצו לי על מכשיר טוב בסדר גודל תקציבי שבין 1000-1600 שח על בסיס HD ולא פלאש (יותר מקום). כמובן, שיגן גם סרטים וכד'. תודה רבה לכל העוזרים ויום טוב לשאר

• 6 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.