עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. נחתך לי הכבל של הAKG 412 בדיוק באמצע ניסיתי פשוט לחבר חזרה את המתכת החשופה ללא הצלחה.. האם יש איזו שהיא אפשרות לתקן אותן?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, חבר טוב שלי קנה מחשב אתמול והוא קנה מחשב כולל מסך וגם כרטיס טלוויזיה בחיבור PCI. בימים הקרובים אני אלך אליו במטרה לחבר את הכרטיס טלוויזיה לממיר של YES. המסך שהוא קנה זה מסך LG 22 אינצ' דגם L226WTQ שמחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך 8500GT. הכרטיס טלוויזיה הוא AVerMedia Super 007 FM. יש לציין שאין לו טלוויזיה והוא קנה את הכרטיס טלוויזיה והמסך מחשב שישמש לו בתור טלוויזיה ומסך מחשב. השאלה שלי היא איך אני מחבר לו את הכרטיס טלוויזיה לממיר של YES?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by פולי הקנטאור,

יש לי אוזניות אודיו טכניקה M40X שאני מחפש בשבילהן DAC כי השמע חלש מדי וגם כי אני רוצה לשפר את איכות הסאונד. הדרישות לDAC הן- מסוגל לספק מספיק כוח גם אם ארצה לשדרג את האוזניות לאוזניות שדורשות 150 אוהם ומעלה. לא גדול מדי (שיהיה אפשר לשים על שרפרף). איכות סאונד טובה. עם אופציה לסראונד באוזניות. כדאי- גלגל לשינוי עוצמה נחמד אבל לא מאוד משנה- אפשרות לחבר גם רמקולים. יפה (נגיד צורה מעניינת או צבע אדום נחשב מבחינתי יפה). החיבור לאזניות לא מאוד משנה כי יש לי מתאם. אני לא יודע כמה זה אמור לעלות לכן אשמח לקבל סדר גודל ומספר המלצות לרמות מחירים שונות. מוכן להזמין מאמזון אם יש ממוכר אמין. תודה מראש לכל העונים.

4. Started by STReeT STyLe,

C-Media CMI8738/C3DX Audio DevicePCI יש לי אותו מלפני שנתיים, אני רוצה לדעת עד כמה הוא "טוב" ביחד לאחרים........... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  5. היי , אני רוצה לקנות טלוויזיה 32 אינץ' אבל לפני זה אני צריך קצת הסברים. ד"א אם לא הזכרתי המחיר הוא 4K + - . מה זה יחס ניגודיות ? כי בחלק מTV כמו LG אני רואה 1:50000 וגם 1:10000 ויש כאלה כמו טושיבה שהן 1:950 או 1:1000 ואני לא יודע כ"כ מה המספרים האלה אומרים ומה יותר מומלץ או טוב. חוץ מזה מה תציעו לי אתם? אני עכשיו כמעט נעול על LG או TOSHIBA. תודה!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  6. שלום לכולם, קניתי לפני יומים סט חדש של חמישה רמקולים במבצע של 150 ש"ח! (כי הקודמים התקלקלו לגמרי ובאתי לקנות חדשים וראיתי את המבצע) אבל יש לי בעיה אני שומע רק בשניים ויש לי שלוש אפשרויות של כבלים לחבר וכל פעם זה משמיע מרמקולים אחרים בבקשה מישהו יכול לעזורלי איך לחבר את כולם?? איך לשמוע בכולם?? ממש תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  7. הי, קניתי ביום ראשון K414P מבאג, ואחרי איזה חצי שעה של שימוש שמתי לב שהפלסטיק שמחבר את הקשת לאוזניה בצד ימין תמיד מקופל יותר והקשת נוטב לצד אחד (צמודה לראש בצד אחד ובשני רחוקה ממנו בס"מ) אז האטימה לא "עובדת", שמתי לב שהאוזניות בלטו קצת מהאריזה בבאג וכנראה שהבעיה היא אריזה לא נכונה שגרמה לשינוי קל במבנה הקשת. מחר אני הולך לבאג לבדוק לגבי תיקון/ החלפה במסגרת האחריות, בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת אם זה קרה כאן לעוד מישהו.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by spotash,

אני מקווה שזה הפורום המתאים ויש פה אנשים שמבינים בעניין. אני צריך המלצה על LCD עד 9000 (אפשר גם פחות) לצפייה בטלויזיה כמובן.

9. שלום לכולם, המון זמן לא ביקרתי בפורום, אז בשעה טובה קניתי LCD ואני אמור לקבל אותה בשבוע הבא קודם כל רציתי לשאול, מאחר ואין לי בטלוויזיה כניסה של סקארט איך הכי כדאי לי לחבר את הממיר לטלויזיה? דבר שני , אני מעוניין לבדוק את האיכות של הHD מאחר ושמעתי דברים טובים ,כיצד אוכל לבדוק את האיכות על ידי המחשב? האם צריך מחשב חזק משלי על מנת לצפות בשידורים אלו? מהיכן ניתן להוריד תכנים לבדיקה ואליו תכנים מתאימים לטלוויזיה שלי ? 720P או 1080P. הטלוויזיה היא 37 אינץ' דגם A450 של סמסונג HD READY כמובן. אשמח לתשובה

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by bigimot,

אני לא בטוח שזה המקום או אם יש בכלל מקום בשביל דיון כזה, אבל אני אנסה בכל מקרה כי אני נואש. לא דפקתי את האוזניות בסגנון של הטבעתי אותם בשירותים, אלא בסגנון של דפקתי את החוט. אוקיי הסבר. יש לי מיקרופון של זלמן, עכשיו למי שלא מכיר, זה מיק' עם חוט שאני מצמיד לאורך האוזניות וככה הם נשארים צמודים וזה לא מתפזר. באוזניות הקודמות של זלמן עשיתי ככה בערך שנתיים וזה עבד יופי. לפני בערך חודש קניתי את הATH A500, אוזניות עצמן יופי טופי אבל כבר מההתחלה שמתי לב שהחוט שלהם הוא שונה, נראה כמו שרוך כזה. בכל אופן עשיתי אותו דבר והצמדתי את החוט של המיק' אליו. לפני איזה שבועיים שמתי לב שהחוט מתחיל להתסתובב כזה..לא ייחסתי לזה חשיבות, ולאט לאט זה ניהיה עוד ועוד יותר מעצבן. ככה זה נראה היום - htt…

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by CPU man,

אני קונה מחשב חדש האם כדאי לקנות כונן blu -ray ?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  12. מכשיר פשוט ענק!! http://yurimpark.blogspot.com/2005/09/ultimate-cowon-a2-review.html

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כשאני מחבר אוזניות, לא משנה איזה - רק אוזניות, לא רמקולים, יש ציפצוץ גבוה ומעצבן בטירוף! למשהו יש מושג איך לתקן את זה????

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by cooper,

לצערי אני לא יכול לשמוע במחשב דברים מסוימים כגון : סירטונים , משחקים. בחלק מהמשחקים ניתן לשמוע אבל לא בצורה סטראופונית .. גם בYOUTUBE אני לא מצליח לשמוע . מותקנת אצלי התוכנה של SOUNDMAX [זה הגיעה עם הדרייבר של הלוח אם של ASUS ] ניסתי לשנות הגדרות .ללא תועלת . כרגע יש לי רמקולים עם סאבופר, אם מישהו מכיר את הבעיה .אשמח אם יוכל לעזור .אגב הבעיה כבר הרבה זמן . אבל כבר הצלחותי לשמוע במחשב בעבר. תודה מראש לכל המגיבים. [ללא הSOUNDMAX אי אפשר בכלל לשמוע במחשב.] :s05:

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by berner,

חברים שלום וdnr חתימה טובה ובכן אני עומד להחליט על רכש צורב ובנתי שעדיף כבר לרכוש צורב DVD . אבל נתקלתי בנושא של סוגי פורמטים שלא נתמך הצורב כגון :- DVD-RAM אשמח להפנות אותי ולהבהיר מה זה הפורמט ומה נדרש שיהיה בתכונות הצורב אשמח לקבל עדכונים בברכה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by Zaks Sharon,

מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XQMP512pro זהו נגן מצויין ב-250 ש"ח... בנוסף לאוזניות בס שאקנה ב-60 ש"ח - איך נשמעת לכם העיסקה (דגש על איכות)?

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  17. יש לי מחשב AMD ATHELON 3000, לוח אם EPOX 8KDA3J, זכרון 512*2, כרטיס מסך MSI 9800 PRO PLUS 128MB?TV,DVI וצורב די וידי של LG.(כרטיס קול 6.1 מובנה) רמקולים 5.1 CREATIVE. אני קונה עכשיו מסך LCD 26-30'' לחדר, ואני רוצה לחבר אותו, בנוסף למסך מחשב שלי. המטרה הסופית הוא שימוש במחשב לצפיה בסרטים(DVD, AVI...) על המסך החדש. השאלה היא מה אני צריך לעשות בשביל זה, והאם אני יכול בצורה נורמלית להתשמש ברמקולים של המחשב של כאשר אני צופה בטלוויזיה או משחק ב PS2. המון תודה מראש, ניב..

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by zahiz007,

****עריכה******* שלום, כאשר אני מחבר את המחשב בנייד לטלוויזיה ( VGA-VGA), אני צריך ללחוץ על function F7 על מנת שהשידור יעבור ממסך המחשב הנייד לטלוויזיה. האם קיים אופציה כזו גם למחשב הנייח? משמע, להעביר את השידור ממסך המחשב הנייח לטלוויזיה, או שהדבר מתרחש אוטומטית? תודה.

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  19. האם יש הבדל גדול בין חיבור מערכת סטריאו למחשב לבין סט של רמקולים 2.1 (2 רמקולים וסאבוופר)? מה יותר כדאי? האם שווה להשקיע בסט רמקולים למחשב או במערכת סטריאו? תודה.

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by mng,

שלום, רציתי לקבל המצלות בנוגע לטלויזית חדר, בגודל 26 אינץ' מקסימום , השימוש שלה יהיה עבור המחשב, ולצפיית שידורי טלויזיה ( yes ), חשוב שתיהיה איכותית כדי שתתאים לישיבה ממושכת מול המחשב בעיקר. מרחק מקסימלי לצפייה בטלויזיה בחדר, 2.5 מטר. בנוסף אני מעוניין לברר עבור טלויזיה לסלון, מרחק צפייה מקסימלי 3 מטר, כנראה בגודל 37 אינץ' מקסימום מהידע המועט שיש לי בדבר. חשוב שהטלויזיות יהיו בעלות שם איכותי בשוק שיחזיקו לטווח ארוך, טווח המחירים : לחדר עד 4 אלף שקל, לסלון עד 5.5 אלף שקל. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  21. Started by LOPA,

שלום לכולם פירמטתי את המחשב בעקבות בעיה מתמשכת במחשב ומחקתי את תוכנת הITUNES עם כל השירים שהיו שם ואני רוצה להעלות ת'שירים מהאייפוד למחשב עכשיו שאני מחבר ת`IPOD לUSB הוא לא מזהה אותו אני חושב שאני צריך להתקין את הIPODUPDATER (תקנו אותי אם אני טועה) והשאלה היא אם אני יתקין אותו ויחבר תIPOD הוא לא ימחק לי ת`שירים. בבקשה רק מי שבאמת יודע ומכיר ת`מצב שיענה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  22. שלום. בזמן הקרוב אני מביא מערכת סטריאו משומשת (מגבר+זוג רמקולים; כנראה שגם פטיפון בעתיד הקרוב). מכיוון שיש לי חדר קטן אז הפתרון הכי טוב שמצאתי למערכת זה לשים את הרמקולים בצד אחד ואת המגבר מולם בצד השני. זה אומר שאני יצטרך לעשות עיקוף של החדר עם הכבלים, מה שיצא בערך 8 מטרים. השאלה שלי היא אם יכולה להיות פגיעה בצליל אם אני משתמש בכבלים כאלה ארוכים (הכבלים באיכות מעולה)? תודה, levelone.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by מושי,

מעונין להקרין סרטים מזכרון המחשב באיכות hdמה המסך המומלץ לקנות lcd 32 ומה החיבור הנכון אשמח להסבר והמלצה מדובר בנייד טושיבה חדיש עם ויסטה פרימיום תודה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

אני מתכנן לקנות את ה x-530 בימים הקרובים, והבנתי שלמרות שיש לי בלוח 8 ערוצים אני לא אוכל לשמוע מוזיקה בכל 5 הרמקולים אלא רק בשתי רמקולים וכדי לשמוע את כל החמש חובה לקנות כרטיס קול. זה נכון?

25. Started by alon83438,

הן אוזניות in-ear ומוכרים אותן בבאג. מישהו ניסה את האוזניות האלה? איךהן בהשוואה לCX300?\ תודה ויום טוב!

• 0 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.