עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מרחק תצוגה 3-3.5 מטר. מה אתם אומרים? (גודל, LCD/Plazma..) תודה! נ.ב משיטוט בפורום הבנתי שהרוב פה מבינים יותר בתחום האודיו מאשר בתחום הטלויזיות, חבל שתחום הטלויזיות לא מאוחד עם פורום מסכי מחשב, נראה לי שם אנשים יותר מבינים בתחום זה. (לא מנסה לזלז בכם חס וחלילה פשוט עברתי כמה עמודים קדימה וראיתי שאצל הבודדים שכן שאלו על מסכי טלויזיה יש 0 תגובות)

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by cohenkobi1,

תכננתי לקנות iPod nano בתקופה הקרובה אבל לפני כן רציתי לשאול לבעלי המכשיר ודומיו, יש לי דיסקים של מוזיקה, בסביבות ה400 שירים, קיימת איזשהי דרך להעביר אותם לאייפוד? ועוד דבר, אפשר להעביר שירים שעל המחשב שבפורמט mp3? דרך האייטיונז או בלי? במידה ומדובר בפעולה מסובכת אני אודה לאלה מבניכם שישלחו לי לינק של מדריך איך לעשות את זה. תודה מראש, קובי. נ.ב על איזה פורמט השירים שעל האייפוד עובדים?

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  3. יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג SONY DAV DZ 260, ואני מעוניין לחבר אותה למחשב שלי בשביל לשמוע מוזיקה בעיקר.. בהתחלה חיברתי אותה דרך כבל S/PDIF COAX שהיה לי ומתאם שהיה לי במחשב, אבל אחרי קצת זמן הכבל התחיל לעשות בעיות הייתי צריך למצוא כל מיני סידורים איתו ולבסוף הוא נהרס לגמרי.. השאלה שלי האם יש דרך אחרת לחבר את המערכת הנ"ל למחשב? או שהשיטה הכי טובה היא דרך הכבל הקואקסיאלי.. יש לי קצת תקציב לקנות חלקים שונים בשביל מתאמים למחשב אז אם יש הצעה אתם מוזמנים להציע... הנה תצלום של החלק האחורי של המערכת: http://eliad.org/uploads/1266909462.jpg

4. Started by amirfefer,

שלום, קניתי את ה-X5 20 GB מבאג P: כרגע אני מטעין את המכשיר דרך החשמל, על המסך כתוב Charging, אמנם תאורת המסך נשארת דלוקה ולא נכבית לאחר זמן מה. זה אמור להיות כך? זה לא מזיק למסך?

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by sagiv,

שלום לכולם יש ברשותי טלויזה של פליפס FULL HD מחוברת למחשב נייח באמצעות כבל hdmi עד היום הכל עבד מעולה וואתמול התחילה הבעיה הבעיה: כרגע אני לא שומע בצורה סדירה את הסאונד שבוקע מהרמקולים של הטלויזיה זאת אומרת שברגע שיש סאונד סרט לדוגמא :אז הסאונד של הסרט מקרטע פעם שומים ופעם לא בהפרש של שתי שניות וחוזר חלילה. הפתרון שלי לבעיה והבנתי בנושא כנראה דלים מדי ניסיתי לעשות שחזור מערכת ליום שבו עבד הכל בסדר ניסית להסיר מקודדים כי חשבתי שאולי יש התנגשות כלשהי לא עזר כלום ובנוסף בדקתי את כל החיבורים במחשב הכל תקין אני אשמח לעזרה מאנשים שמבינים או מאנשים שהיתה להם בעיה דומה תודה ושבוע טוב

6. Started by BigBrownBalls,

מספר תמונות של האלקטרוניקה של מגברי האוזניות שבניתי, ראיתי שיש עניין גובר באוזניות לאחרונה ולכן החלטתי לפתוח ת'ארד בנושא. כרגע יפיעו רק התמונות עם מספר מילים... בהמשך אני מקווה שאני ימצא את הזמן להכין איזה סקירה קצרצרה ואף את הסכמות למגבר שלי. מצד שמואל אפשר לראות את הpimeta שאני מניח שרובכם אשר התענייניו וקראו קצת כבר שמעו על המגבר הזה. מצד ימין אפשר לראות מגבר שאני תיכננתי, הוא מבוסס על טופולוגית הjang-loop והוא מיודע לאוזנות עם התנגדות גבוהה בעיקרון. נ.ב תסלחו לצלם, עמד לרשותו זמן קצוב ומועט והחדר שלי כתום ככה שהתאורה לא הייתה משהו.

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  7. שלום, החלטתי לפנק את עצמי מסך חדש, (ViewSonic 930B תודה ששאלתם), והחלטתי להתחדש גם ברמקולים. כיום יש לי 2.1 בשימוש (labtec® pulse 485 http://www.labtec.com/index.cfm/gear/details/EUR/EN,crid=18,contentid=694,crid2=22) שהם בסדר, אבל הם לא באיכות שאני רוצה. אני אוהב את הסאונד של הATP3, אבל אני רוצה שקע כניסה לאוזניות מעל השולחן (אבל אני יכול לקנות גם מדיה האב ולפתור את הבעיה). מה אתם אומרים? נערך השימוש העיקרי שלי ברמקולים זה מוסיקה. נערך2 ראיתי בשFAQ ממליצים על הATP3, אבל מדברים עם על ה2421 (שלא ראיתי בשום מקום) ועל ה4121, אבל האם הוא יותר טוב מהATP3?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  8. מבאג או אופיס דיפו. תודה. - יש את אלו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5683&perur=4 - Logitech X-210 באופיס דיפו גם נמצאים באותו מחיר. -יש את אלו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6505&perur=4 - Logitech LS21 עולים סה"כ 200 ש" ח. - http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000v47K0jJhGPD5VjBulUF06H1:12bbi68k5?id=450904&pr=QJ5&N=2 - סט רמקולים 2.1 Creative®, Inspire 2500 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000v47K0jJhGPD5VjBulUF06H1:12bbi68k5?id=4021804&pr=QJ5&N=2 - סט רמקולים Divoom ® revo-3 2.1ch אלו ממש עניינו אותי, השאלה אם מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  9. חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך חיבור HDMI עכשיו השאלה היא האם אני ייראה הבדל באיכות אם אני יפעיל את הסרט על תוכנה מסויימת במחשב אם כן, באיזה תוכנה עדיף?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  10. Started by Alfies,

אני ביקשתי מכם עצה על עוזניות Sennheiser בתקציב 700 שח המלצתם לי על הדגם HD555. קרעתי עלהם מידע שאלה אוזניות טובות לקולנוע ביתי, האם זה יפגע בסטראו? לא עדיף לקנות HD515 שהם מיועדים לסטראו? אולי זה יעזור אבל אני שומע מוזיקה רוק ומוזיקה יותר קלה (ג'ז, קלאסי) וגם רוק כבד!

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by danvis,

אם למשל שאני קונה דיסקמן מחברת מכירות באינטרנט, רק אם כתוב עליו קורא wma, הוא ייקרא את הפורמט הזה? או אם למשל כתוב עליו "קורא דיסקים צרובים" זאת אומרת שהוא יודע לקרוא גם את פורמט wma?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by eegg,

אני מחפש אוזניות איכותיות שהם מכסים את כל האוזן וזה יהיה בשביל לשמוע בmp3 ולשמוע סרטים ומשחקים במחשב עד 300 שח

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by CHAOS6,

אני צריך שתמליצו לי על כרטיס TV בשביל מדיה סנטר, חשוב שהכרטיס יתמוך במלואו בהפצות הגנו/לינוקס.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  14. אני רוצה לקנות רמקולים לקולנוע ביתי עד 2100 ששקל ושהיו 5.1 שהיו בעלי בס חזק ושהיה צליל יפה ונעים לאוזן לא יותר מידי רעשני אני רוצה לחבר אותם לטלוזיה LCD LED אז שהיה חיבור מתאים לטלוזיה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by XTZ-Mike,

שלום, פירסמתי פה בקשה לייעוץ על אוזניות לאייפוד וקיבלתי המלצה לקנות את ה-CX300. אחרי שיטוטים ברשת נתקלתי גם ב-CX500 וגם בCX55. מאחר וה-CX500 קצת מעל התקציב שלי ,רציתי לדעת אם מישהו התנסה ב-CX55 ויכול לתת לי חוות דעת עליהם (אם זה יכול להיות בהשוואה לCX500 ו/או CX300 זה יהיה נהדר). בנוסף, בגלל המחיר הקצת מעל הממוצע של האוזניות (פעם ראשונה שאני משקיע בקניית אוזניות) , האם יש "טעם" לחרוג עוד קצת מהתקציב וללכת על ה-CX500 ? חשוב לי להדגיש שאני רק שומע מוזיקה ורואה לפעמים סרטים במחשב נייד ולא מתעסק במוזיקה באופן מקצועי. תודה רבה למי שייענה!

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  16. שלום רב, קנינו את המע' DHT390 של DENON - מע' קולנוע 5.1 עם שתי כניסות HDMI ויציאת HDMI אחת. חיברתי את המע' בתצורה הבאה: HDMI-HDMI מממיר HD של הוט לרסיבר. HDMI-HDMI מסטרימר XTREAMER לרסיבר (לא בדקתי אותו עדיין כרגע) HDMI-HDMI מהרסיבר לטלויזיה 42 של LG. הרמקולים תלויים כבר וכולם מחוברים. בבדיקת TEST של המע' כל הרמקולים עובדים ומפיקים צליל תקין (לדעתי). משום מה כשאנו מנסים להעביר למצב של הטלויזיה מחוברת לממיר הוט - יש תמונה אבל אין סאונד מהרסיבר. עברתי על כל הגדרות ה system וה config ולא מצאתי מה הבעיה. מוזר מאוד גם שבמעבר על ה video inputs מצאתי שם רק DVD, VCR ו IPOD (לא מבין לאן זה קשור). כאשר אנו מקבלים תמונה בטלויזיה זה נמצא על מצב VCR למרות שאפילו ניתקתי את הו…

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by Cereal Killer,

אהלן, אחרי שאנסתי לכם את השכל רבות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418813.0 וכאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418646.0 התקציב שלי השתנה ל1K ש"ח למגבר אוזניות + אוזניות שיחוברו או לכרטיס מובנה של EP43-DS3L או לכרטיס מובנה של דל E6400 מצטער על ההטרדה ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  18. כרגע אני לא זוכר את הדגם המדויק של המגבר, אז הייתי מעוניין לדעת בנתיים האם SoundStorm היא חברה טובה. (טובה = אם החברה ידועה כאחת המתמחה בנושא המגברים לרכב, אם יש לה מגברים אמינים, וחוות דעת כללית עליה) תודה.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by HairyAss,

אהלן לאחרונה קיבלתי במתנה את הרמקולים הנל (X230). קודם כל האם הם טובים? העניין הוא שאחד הרמקולים (השמאלי אני חושב, זה ששולט בעוצמה ובכיבוי/הדלקה) לא עובד. הגברה והנמכה עובד, הדלקה וכיבוי גם עובד, הכל עובד רק לא משמיע צליל. בדקתי, וזה לא בעיה ברמקולים עצמם. חיברתי לרגע כבל מהמערכת לרמקול וזה עבד. לא ראיתי שום נתק בכבלים.. יש רעיונות? האם שווה לשלם בשביל לתקן אותם?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by singera,

הדיגיטלית, על איזה הגדרות יש לשים את תוכנת הDIVX אני משתמש בנמו

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by [NOS],

אייפוד 20 ג'יגה

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by amir69,

אני רוצה לקנות את הרמקולים g51 כמה הם עולים היום באופיס דיפו אם יש עדיין את ההנחה? צריך בשבילהם כרטיס קול מיוחד? תודה.

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  23. אני מחפש כבר כמה זמן אוניות BLUETOOTH תואמות A2DP כדי להיפטר מהחוטים המעצבנים האלה. אז הצרכים שלי: *תואמות A2DP חובה ורצוי גם AVRCP *זמן סוללה בינוני-טוב (רצוי 5,6 שעות לפחות למוזיקה) *לא חייבות להיות מסוגלות לקבל שיחות *שיהיו נוחות באופן כללי, ולא יכאיבו גם אחרי שימוש ממושך *שלא יהיו גדולות מדי, עיצוב יפה יחסית * שלא ישמעו רועשות מדי מבחוץ *שלא יהיו ניתוקים ובעיות סינכרון, צריך טווח קליטה של כמה מטרים בודדים, בד"כ אפילו פחות ממטר *בשימוש עם: מכשיר סלולארי תואם A2DP וAVRCP וגם מחשב (יש מקלט BT) *והכי חושב: איכות סאונד כמה שיותר טובה למוזיקה (סגנונות: מטאל וטראנסים). יהיה נחמד אם גם יהיה באס טוב. האם יש בשוק משהו איכותי יותר מאשר הPLANTRONICS PULSAR 590A או שהאוזניות הללו …

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  24. -מיקום, תאורה : חדר שינה (מנורה סטנדרטית של 100W , לא פלורסנט) -מרחק צפייה של כ3 מטרים -INPUT : כרגע YES , שידורי HD , בדגש על ראיה לעתיד (שידורי FHD? בהמשך הולך לחבר מחשב) -- פיטצ'רים (Features) - חיבור לרשת , אפליקציות ... איך זו בתור התחלה? האם יש דברים בגו או שהיא מסתכמת במראה עתידני ותו לא?? http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=118319 הצעות אחרות יתקבלו בברכה!! בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by nsns,

הי, אני מנסה לעזור לחבר עם תכנון נקודות הרשת, טלפון, TV בקניית דירה חדשה ואשמח לעזרתכם. להבנתי צינורות 16 בכל הדירה יספיקו + להוסיף בסלון בנקודה של ה- TV קוברה 50 ל- TV עצמה בנקודה של ה- TV - לא הצלחתי להבין האם צריך טלפון או לא. YES (או HOT?) דורשים טלפון? הקבלן נותן במקום של ה- TV נקודת טלפון. האם להמיר אותה לרשת או שצריך אותה ולכן לבקש טלפון + 2 רשת (סרימר וTV) בכל חדר נקודת TV + שתי נקודות רשת - ואז או שיהיו שתי נקודות רשת או שעל אחת הנקודות יעבור טלפון במקום רשת. תודה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים