עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TaMiRn2,

אני מחפש שלט כמו הrm-mz4r רק שמתאים לחיבור אוזניות סטנדרטי איפה אפשר אפשר למצוא?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  2. Started by levelone,

שלום, אני רוצה ליבא את המערכת HT - S3300 של Onkyo מארה"ב http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=HT-S3300&class=Systems&p=i הרכישה תתבצע דרך amazon.com והחבילה תשלח לדודים של חבר. מישהו מכיר את המערכת או יכול לתת לי חוות דעת מבחינה טכנית (רכיבים, טכנולוגיה וכו')? אני ישמח גם להסבר קל על הפונקציות של המערכת. אם מישהו יוכל להסביר לי על כל העניין של היבוא אישי זה יעזור לי מאוד. תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  3. כרגע אני לא זוכר את הדגם המדויק של המגבר, אז הייתי מעוניין לדעת בנתיים האם SoundStorm היא חברה טובה. (טובה = אם החברה ידועה כאחת המתמחה בנושא המגברים לרכב, אם יש לה מגברים אמינים, וחוות דעת כללית עליה) תודה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by ballerum,

כמו שהכותרת אומרת אני חושב לקנות אוזניות ובר המליץ לי על )= (sennheiser lucas(+hd580 headphones מישהו מכיר את האוזניות האלו ויכול להגיד לי איך הן?

5. Started by shahar91,

רציתי קצת להתייעץ עם מי שמבין ויכול לעזור לי פה. כעקרון אני רוצה להשקיע במערכת למוזיקה (טרנסים, רוק) וסדרות וסרטים בעיקר ללא דגש על עוצמה אלא איכות כי זה מערכת לחדר ואני לא מתכוון להגיע לעוצמות ענקיות אפילו שהבנתי שזה פרמטר שולי. שמעתי דברים טובים מאוד על החברה Harman Kardon וחשבתי ללכת על סט של מגבר ורמקולים שלהם: HKTS9 - במחיר 1788 ש"ח AVR158 - במחיר 1280 ש"ח כמובן חורג בממש טיפה מהתקציב ורציתי לדעת איך המגבר VSX519 Pioneer בהשוואה לAVR158 כי יש לי מגבר כזה בסלון. אשמח לשמוע דעות, ביקורות, הצעות אחרות. ותודה מראש לכל מי שעוזר לי

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by ShoVaLK,

שלום.. אני רוצה אוזניות לMP3 שלי אני מחפש אוזניות טובות בסביבות ה100-150 אני רוצה לשמוע למכון כושר ולשמוע טוב... חזק אני מחפש עם באסים חזקים שאני ישמע באיכות ואני יהנה.. אני בטוח שיש לכם מה להמליץ.... אני רוצה אוזניות רגילות קטנות לאוזן... תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by VesTaX-,

שמעו ישלי כרטיס קול nVIDIA MCP04 - Audio Codec Interface PCI האם זה כרטיס קול טוב ? נחמד ? או מה אתם אורמים אליו ?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  8. אוקי חבר'ס אני מעוניין לקנות כרטיס קול , עכשיו מישהו הציע לו את הכרטיס הנ"ל : http://www.zoltrix.com/products/audio/8SB87386CHGMX.htm ב- 150 ( משומש ) .... אני חושב הכרטיס משנת 2000-2001 עכשיו..אם יש לכם חוות דעת על הכרטיס או אם מישו בכלל מכיר את החברה הזאתי והאם בכלל כדאי לו ללכת על ההצעה הזאת אני צריך כרטיס קול עם חיבור MIDI , לאורגן , וכו'.. תנו הצעות אם עולה לכם לראש משהו יותר טוב במחיר של 150 שקל טוב עד כאן , תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  9. אני מדבר על הכרטיס הזה: (כרגע אין בארץ) http://us.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17791 ועל זה http://us.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17813 הם פחות משפרים דברים, אך מוסיפים דרייברים יציבים יותר, וגם SHILD חיצוני, וגם PCI-X לא ראיתי עוד יותר מידי ביקורות ברשת, אבל ממה שאנשים טוענים הם אמורים להיות לא רעים. מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  10. קניתי את המארז Compucase 6919 וקיימת בו אפשרות לחבר מיקרופון ואוזניות מקדימה. החוט שמתחבר אליו (ניתן לראות מתחת לתמונה של הכרטיס) הוא מין חיבור של 10 פינים כשאחד באמצע רייק. את היציאה הזאת מצאתי בכרטיס קול OB שיש לי בלוח אבל לא ממש ראיתי על הכרטיס Creative SBlive! האם ניתן לחבר בצורה מסויימת? אם כן, היכן החיבור הזה? זה הכרטיס וזה החיבור הארור ???

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  11. קניתי לא מזמן רמקולים של altec lansinc (הדגם היקר, שעולה 1400 שקל בארץ) ב-200 דולר בדיוטי פרי - מחיר מציאה לכל הדעות! אבא שלי כרגע בארה"ב, ואני מברר מחירים של כל מיני מוצרים, ביניהם כרטיס אודיו. מצאתי את הכרטיס הבא, Creative Sound Blaster Audigy SE SB0570LPVP 5.1 Channels 24-bit 96KHz PCI Interface Low-Profile Sound Card - OEM http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102010 במחיר ממש מצחיק של 27 דולר, 110 שקלים. האם שווה לקנות את הכרטיס? האם הוא ישפר את הביצועים של המערכת סאונד שקניתי? הבנתי שכיום הכרטיסי סאונד און בורד הם לא רעים בכלל, אבל אני לא בטוח איזה יש לי. לבדוק דרך ה-device mangger?

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  12. תקציב 350 דולר...וכמה שיותר פצ'רים יותר טוב... מה מציעים אני חשבתי על ARCHOS GMINI400. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  13. האם 5 רמקולים קטנים 10X10 וסאב של מערכת +מגבר יכולים להשפיע על המחשב או לגרום לנזק? משהו כמו עומס ומשהו עם הכרטיס קול או משהו? או שלא צריך להיות מודאג?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  14. אני רוצה לקנות מערכת לסלון לשמיעת מוזיקה (סטריאו) בתקציב של עד 2000 ש"ח. אני יודע שזה לא מספיק ליותר מידי, אבל בכל זאת עדיף לשאול... תודה על העצות.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by matanyaniv,

הגעתי למסקנה שלא משנה איזה נגן mp3 אני אקנה אני צריך בשבילו אוזניות טובות (כמו למשל האכזבה מאוזניות האיי פוד). אני מחפש אוזניות עד 300 ש"ח (יש אפשרות לקנות בחו"ל), עדיפות גבוהה לאוזניות עורפיות או כפתור (Street Style). אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית אז חשוב לי שהאוזניות יוכלו לעמוד בבאסים חזקים. איזה אוזניות כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש מכשיר DVD שתומך ב-Divx והכי חשוב שיהייה לו ממשק USB, כדאי שאני אוכל לחבר אליו DOK/דיסק קשיח נייד. בינתיים ראיתי רק מכשיר אחד שעונה לקריטריונים הנ"ל והוא XORO HSD2100. אשמח אם אנשים ימליצו לי על מכשירים נוספים מהסוג הנ"ל. תודה !

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  17. שלום, יש ברשותי מצלמת Canon PowerShot A520 ונגן iRiver H320, אני חיברתי את המצלמה אל הנגן בעזרת כבל USB ומעביר מUSB לUSB הקטן שנכנס אל הנגן. עכשיו מה אני עושה כדי שהתמונות יעברו? תודה רבה, אופיר

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by kaisman12,

כמה משמעותי זה לכבות את הרמקולים לאחר השימוש? קראתי המון ביקורות על הרמקולים שקניתי (JBL Creature II) שהכפתור הפעלה הוא מאחורי הבאס וזה חסרון אני בדרך כלל לא הייתי מכבה את הרמקולים לאחר השימוש רק רציתי לדעת אם כן אני יתחיל.. ועוד שאלה, למבינים פה מבחינת סאונד עדיף לשמוע את המוזיקה אחרי שכיוונתם את הבס והטריבל דרך הסאב ולא נגעתם בequalizer בווינאמפ או ההפך?

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by sagiv,

שלום לכולם יש ברשותי טלויזה של פליפס FULL HD מחוברת למחשב נייח באמצעות כבל hdmi עד היום הכל עבד מעולה וואתמול התחילה הבעיה הבעיה: כרגע אני לא שומע בצורה סדירה את הסאונד שבוקע מהרמקולים של הטלויזיה זאת אומרת שברגע שיש סאונד סרט לדוגמא :אז הסאונד של הסרט מקרטע פעם שומים ופעם לא בהפרש של שתי שניות וחוזר חלילה. הפתרון שלי לבעיה והבנתי בנושא כנראה דלים מדי ניסיתי לעשות שחזור מערכת ליום שבו עבד הכל בסדר ניסית להסיר מקודדים כי חשבתי שאולי יש התנגשות כלשהי לא עזר כלום ובנוסף בדקתי את כל החיבורים במחשב הכל תקין אני אשמח לעזרה מאנשים שמבינים או מאנשים שהיתה להם בעיה דומה תודה ושבוע טוב

20. Started by DAVIDD,

http://www.misticriver.net/index.php?page=H10 תבלו

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by dvirb,

שלום חברים נפלו לידי רמקולים ישנים של מערכת סטריו.הרמקולים הרמקולים פשוטים, שמתחברים למערכת עם שני חוטים של פלוס ומינוס(אדום ושחור) שמתחברים לרמקול עם שני קליפסים קטנים ומתחברים למערכת גם כן עם שני קליפסים כאלה רציתי לדעת מה היא הדרך לחבר אותם למחשב(אין לי את המערכת סטריו שהרמקולים פעלו עליה או מערכת סרטיו אחרת). האם יש דרך להכין אוו לקנות כבל שיעביר את החוטים לפלאג אשר מתחבר ליצאה של המחשב?(יש לי כרטיס קול ישן שנקרא sound blaster live, אני חושב שהוא של logitech) בנוסף יש לי מערכת 5.1 גם כן ישנה(המחשב נקנה לפני כ 5-6 שנים והרמקולים הגיעו איתו) של DELL מהדגם הזה http://www.ciao.co.uk/Dell_5650_PC_multimedia_home_theatre_speaker_system__Review_5526735 האם יש אפשרות לחבר את…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by DaMn18,

לצערי הרב, אחרי 3 שנים של איכות סאונד מעולה ויכולות בלתי רגילות, הלכו לעולמם הרמקולים שלי (Cambridge MegaWorks 510D). המערכת לא נדלקת ונראה לי שמדובר במקרה אבוד .... עכשיו אני מחפש תחליף ראוי ומתלבט בין כמה: Logitech Z-5500, Cambridge 550 THX או לייבא איכשהו רמקולים של Klipsch (פרומדיה 5.1). מה אתם אומרים , יש המלצות ?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by Shadow223,

אני רוצה לקנות אוזניות 5.1 ואני מתלבט בין שני דגמים: המדוזה פרו גיימר או הזלמן 5.1 . אני רוצה לדעת מה יותר נוח,אילו בילו ביצועים עדיפים,הן במוזיקה והן במשחקים. קראתי את הביקורת של המדוזה באתר אבל אני לא יודע כלום לגבי הזלמן. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  24. Started by AtR,

אהלן חבר'ה טוב אז בעיקרון אני בנאדם שממש אוהב מוזיקה ובעיקר כזו עם הרבה באס, הבנתי שללכת על רמקולים מעץ היום זה יותר נפוץ מ"רמקולים למחשב" כמו פעם... אבל בכל זאת זה נראה לי די נכון אחרי כמה דוג' ששמעתי אנשים המליצו לי ללכת על ה-Microlab Solo 7C ואמרו לי שהם נהדרים... השאלה שלי מה אתם אומרים על כך והאם יש אלטרנטיבות אחרות באותו סדר גודל של מחיר? ועוד שאלה קטנה, שמעתי שיש הבדל בוואטים בין ה-7 ל-7C לטובת ה-7 רק של-7C יש שלט מה שדי חשוב לי, האם זה נכון? תודה מראש חבר'ה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.