עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1335&products_id=9455 האם זו מערכת העדיפה על פני ה-ATP3? הסט כולל שלט והעיצוב נראה טוב יותר לטעמי והאם השקעת כסף במערכת של I-Trigue תניב הבדל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  2. Started by Roshos,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/858126 השמועות מדברות על אייפוד מסך 3.5"... שיהווה תחרות לנגני ה-pmp הקיימים... יותר נתונים מזה אין לי אבל אני אוכל לספר לכם שבאיי פוד הזה לא יהיו כפתורים אלא רק מסך שיהיה מסך טאצ' שהגלגלת תופיע כאשר תיגע במסך ותעלם כעבור כמה שניות... http://computers.walla.co.il/?w=/4/858126

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  3. מחשב מולטימדיה AMD Athlon II 215 Dual Core AM3 Gigabyte GA-MA74GM-S2H Transcend DDR-2 2Gb 800Mhz LG DVD-RW GH24-NS50X24 Sata Samsung ECO Green 500Gb SATA 16mb Parker Keyboard Slim PS2 Parker Mouse Blister PS2 מארז מולטימדיה כולל ווינדאוס XP חוקי . מותקן כולל קודקים לקריאת כל הפורמטים של סרטים 2,680.00 ₪ טלוויזיה "42 FULL HD תוצרת INOVA מיובא ע"י גטר. 3 שנים אחריות !!! 3,900.00 ₪

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by the flower,

שלום, חשבתי לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול עם חיבור USB למחשב. הכונן אמור להחזיק בעיקר קבצי וידאו (סדרות, סרטים...). השאלה שלי היא כזו - יש לי בסלון טלויזיה LCD, עם חיבור USB ישירות לטלויזיה. כשאני מחברת Disk-On-Key אני יכולה לצפות בתכנים שיש עליו. האם אני אוכל לחבר את הדיסק הקשיח ישירות לטלויזיה באותו אופן בדיוק? זה יעבוד?? האם אני צריכה לשים לב למשהו בעת הקניה אם אני קונה אותו למטרה זו? המון תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  5. אני רוצה לקנות רמקולים לקולנוע ביתי עד 2100 ששקל ושהיו 5.1 שהיו בעלי בס חזק ושהיה צליל יפה ונעים לאוזן לא יותר מידי רעשני אני רוצה לחבר אותם לטלוזיה LCD LED אז שהיה חיבור מתאים לטלוזיה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  6. יש לי מערכת כזאת ואני כניראה קונה נגן פשוט כזה האם ישנה דרך כלשהי לחבר את הנגן הזה למערכת?

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by popai,

שלום אני מתכנן לחבר את המחשב פיסי שלי למסך lcd 42" fhd לצורך משחקים וסרטים 50 אחוז כל אחד מהם ואני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במחיר של בערך עד 400 שח שיהיה מחובר למערכת רמקולים 5.1 של לוגיטק x540 ואני מחפש המלצה לכרטיס קול שיהיה תואם את צרכיי ובהתאם לתקציב תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by Check_Point,

עכשיו חזרתי עם הנגן מה אני עושה דבר ראשון ? מחבר להטענה 24 שעות ואז צריך לפרוק אותה כמה פעמים, אני צודק ? מה ההבדל בין הגירסא של ה- 5gb וה- 6gb חוץ מהנפח ? זה נכון שה-6 אירופאית וה-5 אמריקאית ?

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by levelone,

שלום, אני רוצה ליבא את המערכת HT - S3300 של Onkyo מארה"ב http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=HT-S3300&class=Systems&p=i הרכישה תתבצע דרך amazon.com והחבילה תשלח לדודים של חבר. מישהו מכיר את המערכת או יכול לתת לי חוות דעת מבחינה טכנית (רכיבים, טכנולוגיה וכו')? אני ישמח גם להסבר קל על הפונקציות של המערכת. אם מישהו יוכל להסביר לי על כל העניין של היבוא אישי זה יעזור לי מאוד. תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  10. כרגע אני לא זוכר את הדגם המדויק של המגבר, אז הייתי מעוניין לדעת בנתיים האם SoundStorm היא חברה טובה. (טובה = אם החברה ידועה כאחת המתמחה בנושא המגברים לרכב, אם יש לה מגברים אמינים, וחוות דעת כללית עליה) תודה.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by TaL_F,

שלום. יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב שהתחילה קודם. כשאני שומע מוזיקה למשל הסאונד נהיה איטי וצרוד מוזר כזה, אבל זה בעיקר קורה כשהמחשב חושב הרבה. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by matteo,

אוזניות מארה"ב ב100 דולר לשמיעת מוזיקה בעיקר כל סוגי המוזיקה לא משנה מה רוק קלאסי , שנות 80, ג'אז\, בלוז , טראנסים כשמשעמם לא חשוב נוחות לאורך זמן אני בכל מקרה לא אשמע מעל שלוש שעות

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  13. יש לי כרטיס קול של ריאלטק ודריוור שלהם. הדריוור כל הזמן מקפיץ הודעה שאומרת you just plugged a device into the audio jack וגם you just unplugged a device into the audio jack וזה כאשר האוזניות מחוברת! זה פשוט כל כמה שניות מקפיץ או את ההודעה הראשונה או את ההודעה השניה. ניסיתי לבחור באפשרות disable front panel jack detection אבל זה לא עוזר. מה עוד אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  14. אוקי חבר'ס אני מעוניין לקנות כרטיס קול , עכשיו מישהו הציע לו את הכרטיס הנ"ל : http://www.zoltrix.com/products/audio/8SB87386CHGMX.htm ב- 150 ( משומש ) .... אני חושב הכרטיס משנת 2000-2001 עכשיו..אם יש לכם חוות דעת על הכרטיס או אם מישו בכלל מכיר את החברה הזאתי והאם בכלל כדאי לו ללכת על ההצעה הזאת אני צריך כרטיס קול עם חיבור MIDI , לאורגן , וכו'.. תנו הצעות אם עולה לכם לראש משהו יותר טוב במחיר של 150 שקל טוב עד כאן , תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  15. -------------------------------------------------------------------------------- שלום רב אני עומד לרכוש רמקולים ותקציבי עומד על 2000-2500 אי יודע שהתקציב בעיתי מאוד אבל אין באפשרותי לעלות אותו המערכת קולנוע תחובר לטלווזיה שהיה טלווזיה LCD LED 42 אני רוצה להרגיש הבדל מהרמקולים של הטלווזיה אני בעיקר שומע מוזקיה היפ הופ מזרחי טרנסים שירים ישראלים משחק במשחקי פעולה ואקשן רואה סרטי הרפתקות כמו שוודדי הקרבים סרטי פעולה כמו חטיפה ברכת תחתית 123 סרטים מדע בדיוני כמו מלחמת הכוכבים אני יחבר גם תמערכת לאקס בוקס 360 ולWII עכשיו אלו המערכות שאני מתלבט בניהם: מערכת 5.1 עם דוודי מגבר ביחדה אחת Panasonic SCPT560 מחיר 2000 שקל עוחמד ממש בתקציב LG HT964PZ מחיר 2400-2800 זה ממש הגבול שלי …

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by t d,

שלום! אני מתכוון בעוד כחודש לקנות רמקולים חדשים למחשב, האלו שיש לי כרגע נדפקו כבר ממזמן, יש לי תקציב של כ800-1000 ש"ח, לאחרונה עלה הרעיון של לקנות מיני מערכת עם רמקולים טובים ולחבר אליה את המחשב בAUX. (עם המערכת יהיה לי גם יותר נח לחבר את הIRIVER IHP120 שלי... רציתי לדעת מה היתרונות ומה החסרונות של מערכת כזו מקום סט רמקולים? תודה!

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  17. אני יכול לקנות אותו ב 90 שקל מwww.ynondigital.co.il ואם הוא באמת שווה משהו ?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  18. יש לי מיני דיסק mz-nf810 ושאני מכניס את האוזניות שיש לי עכשיו (סתם מעפנות) שומעים רק באוזן אחת.. ניסיתי עם עוד זוג אוזניות וגם בהן שומעים רק באוזן אחת.. רק שאני מוציא טיפה את החיבור של האוזניות מהמיני שומעים בשני האוזניות.. יש איזה דרך לסדר את זה??

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  19. אני מחפש נגן בנפח של מינימום 20G. התקציב שלי הוא 2000 שקל. 100,200 יותר לא יהרגו אותי... הכי חשוב לי זה(מן הסתם...) איכות טובה, יומן(אם יש) ומשחקים(לא חייב להיות יותר מדי מושקע בקטע הזה) אם יש לו עוד תכונות טובות זה סבבה(צבעוני וכו') בהתחלה הייתי סגור על אייפוד, אבל עכשיו כבר לא כ"כ.... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by RainbowInBlack,

היי, עברתי על הפוסט הענקייי על האוזניות ומדובר שם על אוזניות לבית אני צריך אוזניות ניידות ...ללא מגברים וכדומה.... מה הכי טוב שאני יכול למצוא בארץ ב 400 ש"ח ואיפה? תודה

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by com,

לאילו מהממירים של יס יש אופציה לטיוי לינק? כרגע יש לי בסלון ADB 6642 שמחובר בסלון אבל הוא גדול יחסית, יש עוד ממירים התומכים בטיוי לינק? או שזה היחיד? ובכלל, ללא קשר לטיוי לינק, איזה ממיר הכי מומלץ מבחינת חיבור לLCD FULLHD? (חיפשתי ולא מצאתי שירשור עם סקירה על כל סוגי הממירים, החיבורים והפיצרים בהם. אם התרשלתי בחיפוש סליחה, אם לא - מאוד כדאי שיהיה) תודות

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by Mindistortion,

שלום אז ככה עקב אפרשי המחירים בארץ לעומת חו"ל החלטתי לקנות את האייפוד VIDEO 30GB החדש מחו"ל אך יש 2 בעיות 1. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא מטען לחשמל רק USB אז השאלה האם אפשר לקנות מטען פה בארץ? לינק ומה מחירו בבקשה. 2. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא itunes התוכנה שלה האם אני יכול לטעון שירים לאיפוד דרך התוכנה itunes שנמצאת ברשת בחינם? האתר שאני קונה ממנו הוא www.bhphotovideo.com תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by stigal,

שלום, יש לי DVD מסוג APEX 2102 והוא התחיל להשתגע: 1. לא מראה קבצים מסוימים (avi ו - mpeg רגילים לכאורה) 2. לא מראה כתוביות האם דורש עדכון? איפה אפשר למצוא עדכונים וכיצד מעדכנים אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by uhabhv728,

אני צריך תוכנה שיכולה להקליט מאתרי אינטרנט שירים באורך יותר מ5 דק' תודה ענקית לעוזרים

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, אני צריך כרטיס-קול חיצוני בחיבור USB המיועד אך ורק לאוזניות ולמיקרופון, לא להציע את זה של הIcemat Siberia כי הוא נוראי. המטרה אינה הקלטות וכדומה אלא מוסיקה ומשחקים. התקציב גמיש. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.