עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yuraxp,

שלום קניתי מערכת 5.1, וכשאני שומע שירים אני לא שומע את הסנטר ולא את האחורים,הרצתי חיפוש בנושא וממה שהבנתי שירים לא תומכים ב 5.1 אלא רק סרטים וחלק מהמשחקים. כמו כן הבנתי שבכרטי קראטיב יש אופציה שמפעילה את כול הרמקולים, האם זה באמת עובד טוב? לי יש כרטיס קול מובנה ALC 650 האם גם בו יש כזאת אופציה? או שאין בררה אלא לקנו כרטיס? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  2. רציתי לדעת אם לקנות את השנאי הזה יחד עם המיני ושהוא לא יעשה בעיות... בחנות מציעים אותו כתוספת לאיפוד מיני אך רציתי להיות בטוח... http://www.pdastore.co.il/product.asp?Pid=ac-usb&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=17 השנאי הזה מתחבר לשקעים בישראל או לא??

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by piro,

האם כשדאי להוריד את העדכון שנמצא באתר של apple ? שמעתי שהוא עלול להיות פחות מוצלח מהתוכנה המקורית...

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  4. אוקיי, חשבתי לקנות נגן MP3 נייד בעל דיסק קשיח. התלבטתי בין ה Creative Muvo2 1.5G לבין ה Creative Nomad Jukebox Zen NX 30G שניהם נמכרים בפי סי אייץ'. אולי מישהו יכול לעזור לי להחליט, למרות שהמובו 2 קצת קטן בשבילי, אבל אני לא בטוח בקשר לזן. אני מודה לכם מראש. נ.ב תווך מחירים יכול לנוע בין 1000 ל 2000 ש"ח.

5. קניתי את המארז Compucase 6919 וקיימת בו אפשרות לחבר מיקרופון ואוזניות מקדימה. החוט שמתחבר אליו (ניתן לראות מתחת לתמונה של הכרטיס) הוא מין חיבור של 10 פינים כשאחד באמצע רייק. את היציאה הזאת מצאתי בכרטיס קול OB שיש לי בלוח אבל לא ממש ראיתי על הכרטיס Creative SBlive! האם ניתן לחבר בצורה מסויימת? אם כן, היכן החיבור הזה? זה הכרטיס וזה החיבור הארור ???

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by mrraz,

מישהו מכיר תוכנת הקלטה שמקליטה בערוצים שונים ?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by dj asaf,

http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={BEC7684F-36CA-4C8D-B75E-ACB2C800597D}&details_type=1&itemid={A641D46F-84AE-434E-95EB-30CBCB3DB930} Tascam US-122 איך הוא? שווה את המחיר?? כלומר בלי מיקרופון. אני לחוץץ על כרטיס קול טוב ומחשב טוב

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by eran1,

שלום לכולם. יש לי לוח אם של ג'יגבייט k8nf-9 שמובנה עליו כרטיס קול שתומך בשמיעה של 5 רמוקולים. אני מחבר את המגבר שיש לי בחדר לממחשב אבל הוא לא מצליח לזהות את ה- 5 רמקולים שיש ברשותי אלא רק 2. מה אני צריך לעשות??

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by Black_Devil,

הזמנתי X5L ואני רוצה לקנות לו אוזניות חדשות. אני לא אוהב אוזניות כפתור ואני מחפש רק אוזניות גדולות! אני יותר בכיוון של סנהייזר... ממש אוהב את הסאונד שלהם. התקציב שלי, כמו שכתוב בכותרת, הוא עד 400 שקל! אני ממש לא יודע מה לקנות, אז אני צריך את העזרה שלכם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by danvis,

אם למשל שאני קונה דיסקמן מחברת מכירות באינטרנט, רק אם כתוב עליו קורא wma, הוא ייקרא את הפורמט הזה? או אם למשל כתוב עליו "קורא דיסקים צרובים" זאת אומרת שהוא יודע לקרוא גם את פורמט wma?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  11. יש לי מיני דיסק mz-nf810 ושאני מכניס את האוזניות שיש לי עכשיו (סתם מעפנות) שומעים רק באוזן אחת.. ניסיתי עם עוד זוג אוזניות וגם בהן שומעים רק באוזן אחת.. רק שאני מוציא טיפה את החיבור של האוזניות מהמיני שומעים בשני האוזניות.. יש איזה דרך לסדר את זה??

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  12. יש לי Soundblaster Live 5.1 והחלפתי מעבד שהוריד לי את הבאס של המערכת מ 266 ל 200 (אי אפשר לשנות הוא נעול) ומאז הכרטיס מוציא רק רעשים חזקים ברמקולים ומעוות ממש את המוסיקה..(ממש ממש לא מבינים כלום) ניסתי את הכרטיס קול השני שלי וזה לא החוטים או הרמקולים.. למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by s7rmt,

כמה עולים כיום דיוידי דיוקס מה המחיר הזול ביותר ומה היקר ביותר!? [האם הם טובים ?! איך הם עובדים ? ואיך הם שמים תרגום מי שהוא יכול לעזור לי בבקשה!? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by Access Denied,

מה אתם חושבים על ה"דבר" הזה ב-KSP: ?Vosonic 40GB MP3 + Reader? Model VP3310 X'S-DRIVE PRO STORAGE DEVICE WITH BLUE BACKLIGHT LCD + MP3 PLAYER Supports major types of memory cards Compact Flash Card type I/type II (CF) IBM MicroDrive SmartMedia Card (SM) Memory Stickо (MS), Memory Stick Pro (MS Pro) Secure Digital Card (SD) MultiMediaCard (MMC) LCD Blue-backlight LCD displays working status (no picture preview) Hard Disk Supports data transmission from memory card(s) to built-in 2.5 Hard drive. Backup all kinds of files as the 2.5" external HDD, USB card reader/ writer DC Power Internal Power: Li-ion rechargeable battery 3.6V x 2(720mA) External Power:…

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by nesber,

קניתי את האוזניות הנ"ל ב140 שקל למטרות מוזיקה משחקים וסרטים. אין לי דרישה לביצועים מיוחדים אלא סתם סאונד סטנדרטי וטוב(אני לא מבין בכל הנושא של סאונד). למרבה אכזבתי גיליתי שכדי לשמוע שיר בעוצמה סבירה אני צריך להגביר את הווליום בווינדוס עד למקסימום(וגם אז זה שקט יחסית), דבר שכמובן גם מוריד את האיכות. במשחק כמו NBA LIVE כל הטבעה נשמעת איום ונורא ובקיצור חרה אוזניות. אותו סיפור גם חוזר בדיסקמן. האם פשוט מדובר בדגם עלוב של סוני(כביכול?) או שיש בעיה באוזניות הספציפיות שאצלי? 140 שקל.........

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by dbx22,

אני צריך פירמוור לדיוידי קורא DIVX שלי שקניתי היום, הדגם -pioneer DV470 ועוד שאלה, איך הוא? טוב? מה דעתכם עליו? ובבקשה תעזרו לי למצוא את העדכון בשבילו כי לא מצאתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  17. בדקתי קצת בZAP וקראתי ביקורות של אנשים שקנו מכשירים שונים והבנתי שהלהיט התורן בטווח המחירים הנ"ל הוא ה-XORO HDS400PRO וגם קצת התרשמתי באתר שלהם (נראה נחמד בסה"כ חוצ ממלא שגיאות כתיב : ) קיצר, יש למישהו אי אילו השגות לגביו ואולי המלצות למכשירים אחרים באותה ליגה? תודה על שיתוף הפעולה

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  18. יש לי רמקולים ישנים, Dual CL7 כתוב עליהם 15W מישהו אולי יודע עד כמה הם טובים?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by asdasdasd,

כרגע יש לי כבל רגיל (אדום\שחור) שיוצא מן הSB מכניסה אחת (LINE IN למגבר ל CD IN STEREO אני צריך כבל אחר בשביל לקבל 5.1 ?? אני מדבר על DIVX שהם AC3....

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  20. אני מחפש דריוור לכרטיס הקול הזה CT4810 creative, למערכת הפעלה 98 חיפשתי באתר http://www.driversearch.com מצאתי כל מני קבצים מפוזרים כאלו, לא משהו כזה להתקנה, מישהו יכול להוביל אותי לדריוור? כי אין במחשב קול...

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  21. אני רוצה לקנות מערכת לסלון לשמיעת מוזיקה (סטריאו) בתקציב של עד 2000 ש"ח. אני יודע שזה לא מספיק ליותר מידי, אבל בכל זאת עדיף לשאול... תודה על העצות.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by mani007,

המליצו לי על 2.1 הכי טוב שאתם מכירם במחיר 290

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by Dalal,

שמעתי בעיקר על ה iriver h320/340 אני מאוד רוצה לקנות אותו אבל אני לא סגור עליו... האם הוא קורא עברית? ומה זה אומר עברית הפוכה? חיי סוללה..? איכות וידאו..? והאם זה בכלל שווה..? צריך לקדד? זה פשוט או שזה סיפור גדול מדי? העברת קבצים ממצלמות או מקורות אחרים..? האם זה עובד? וכמה זה באמת נוח? איזה נגן בכלל עדיף 20 ג'יגה או 40 ג'יגה...? אילו קבצים הוא יכול לקרוא במוזיקה ואילו בוידאו ואילו בטקסט? הוא נוח? גדול? קטן? אני פשוט חדש בעסק הזה... תעשו לי טובה שפכו עלי כל טיפת מידע שיש לכם... ;D

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by 888,

שיהיו איכותיות . ואיפו אפשר להשיג אותם בארהב..?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by ban26,

הרבה אומרים לי שהכרטיס קול על לוח אם מספיק אבל עכשיו באמת אני רוצה לקנות רמקולים של לוג'יק X-530. הלוח אם הוא:ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset אני רוצה לשמוע סרטים באיכות גבוהה אם כל האפקטים . האם כדי לי לקנות כרטיס קול או להסתפק מה שיש על הלוח אם? בבקשה תשובה מנומקת אם אפשר ולא רק בכן ולא אני מודה לכם מראש (תבינו רק שאני רואה סרטים רק במחשב ואין חוץ מזה כלום)

• 3 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.