עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nec5e,

תודה מראש לכל העונים

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by n9555,

יש לי את כרטיס הקול הנ"ל ורמקולים של logitech x530 עכשיו אני מאד מרוצה מהאיכות כי עברתי מכרטיס OB לx-fi אבל אם אני יחליף רמקולים לדגם 7.1 של קרייאיטיב או 5.1 של לוג'יטק (z5500) אני ירגיש עוד שינוי? 2)מה יותר טוב למשחקים 2.1 או 5.1? 3)מה יותר טוב למוזיקה 2.1 או 5.1? (אני לא אודיופיל!)

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  3. אני מתענייין בכרטיס קול הכי פשוט (לא מותג) שיתן עבודה יחסית טובה במחיר 60-70 ש"ח הכווונה היא למערכת 5.1 של לוגיטאץ' X540 חוץ ממוסיקה אני לא עושה כלום במחשב יש לי W7 אם זה משנה

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by רן.ט,

אני מחפש משדר FM לIPOD שלי כדי שאני אוכל לשמוע אותו באוטו. חיפשתי באינטרנט וראיתי שיש מלא סוגים....מישהו יודע איזה משדר של איזה חברה הכי טוב??? (אני מחפש אחד שמתחבר למצת ומשמש גם כמטען)

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  5. הזמנתי לפני כמה ימים מחשב ב-9800 רק חסר לי רמקולים שמישהו ימליץ לי בבקשה על רמקולים טובים עדיף של קריאטיב

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by avi333,

שלום לכולם איזה דגם מבין השלושה עדיף לדעתכם ולמה? panasonic s10 lg-lh35fr samsung-b530 יש לציין שהדגם הוא בגודל 37" באתי כבר לרכוש את הסמסונג אבל המוכר אמר לי לברר על 2 הדגמים האלה גם ולהחליט מה יותר טוב.(אין לו אינטרס כיוון שיש לו את שלושתם בחנות) לדעתו הפנסוניק הכי טובה אך גם יותר יקרה,מתחתיה הlg והוא אומר שהסמסונג היא הכי נחותה לדעתו,אז כבר לא ידעתי מה להחליט. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by nir.barak,

אני שוקל לקנות את הנגן הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-1832436512.htm ואני צריך שתגידו לי האם הוא טוב? והאם שווה לי לקנות אותו....? או משהו אחר? ד"א יש לי תקציב של 2000 שקל....

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  8. השאלה בראש ההודעה מקווה שמישהו יידע.. בכל מקרה אני רוצה שהאקוליזר יתן לי אופציות יותר נרחבות תודה!

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  9. Started by goodspeed,

אני מתעניין לסדר לעצמי מערכת אודיו טובה לחדר, נזכרתי שלפני כמה שנים טובות נכנסנו לחנות אלמ והשמיעו לנו שם מערכות סטריאו של פיוניר. המערכות היו כל כך טובות והאיכות שמע הייתה כל כך מושלמת שקשה לתאר במילים. עברו כמה שנים והחלטתי שאני רוצה לקנות כאלו, רק שאני לא מוצא. מישהו יודע אם עדיין מוכרים חדשות בארץ ואיפה?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  10. יש חיה כזאת בארץ?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  11. כותרת

12. שלום אני מחפש לקנות טלוויזיה בגודל 32' ( Full HD כמובן), כרגע אני מתלבט בין סאמסונג 550 לבין פנסוניק U30... אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על הטלוויזיות או להמליץ על אחרת. תודה ויום טוב לכם!

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by dux2,

שלום אילו אוזניות מהשתיים עדיפות ? sony mdr cd380 או koss portapro ? או שמא משהו אחר בכלל .. אני מחפש משהו בטווח 250-350, שיהיה נוח, איכותי ועדיף עם חוט ארוך.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  14. שלום אני שוקל לקנות אותם... רציתי לשמוע חוות דעת, האם כדאי לא כדאי . מחיר מקסימלי להשקיע , חסרונות, יתרונות. ראיתי שהם יותר משנה וחצי בזאפ, זה צריך להשפיע? על איכות וכו'? בעקרון יש לי התלבטות בינהם לבין JBL CREATURE ואני יותר נוטה לENCOUNTER בגלל העיצוב... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  15. שלום לחברי הפורום היקרים, אין לי מושג בציוד אודיו , יש לי טלויזיה 37 FULLHD של FUJICOM ואני מעוניין להוסיף מעכת קולנוע (רמקולים ומגבר) בהשקעה מינימלית ראיתי את המערכת הבאה : http://www.21.tv/p-85703/קולנוע_ביתי/productid-85703/cf-10041 האם המערכת הזו סבירה (אני מאלו שלא מבדילים הבדלים בקול)? אם יש לכם הצעות טובות יותר במחירים פחות או יותר דומים ?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  16. אז ככה ... אני לקראת קניית HTPC ורציתי לעשות ניסוי עם המחשב הקיים על המערכת קולנוע. המערכת שניסיתי לחבר אליה את המחשב היא : רסיבר yamaha rxv2700 ומקרן panasonic pt-ax100u . (בין המקרן לרסיבר כבל HDMI ). ועכשיו לבעיה - חיברתי את המחשב מהיציאה של הכרטיס מסך ( x1950 pro )לרסיבר בכבל 5 מטר HDMI לDVI שעלה 120 ש"ח. בהתחלה חשבתי שיהיה בסדר - אבל כשהווינדוס עלה, התמונה מהמקרן הייתה מעפנה לגמרי -תמונה מרצדת מאוד , צבעים לא בסדר.... ניסיתי לשחק עם ההגדרות- ללא הצלחה ( שמתי את הרזולוציה של המקרן , שיחקתי עם קצבי רענון , שום דבר לא עזר , ברסיבר ובמקרן לא ראיתי משהו בהגדרות שיכול להיות קשור לדעתי ... ). מישהו יודע אם יש איזה הגדרות מיוחדות שצריך לעשות ??? תודה מראש לכל העוזרים !

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Bose Triport Bang & Olufson A8 Sennheiser PX 100 Grado SR 60 Shure SE310 Sennheiser cx 300 ??? אילו הכי טובות מאלה ועם אפשר לדרג לפי הסדר מהטוב לפחות טוב

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by msa90,

התקנתי תכרטיס קול שלי.. כמו שאני תמיד מתקין והוא עובד עכשיו התקנתי תדרייבר המחשב מזהה אותו אבל הבעיה שלא שומעים ושאני בודק אם יש למטה את הרמקול למטה (כידוע שהמחשב מזהה כרטיס קול כמו שצריך הוא עושה תרמקול הזה) הוא לא עשה לי מישהו יודע מה עושים? תודה מראש לעוזרים זה דיי דחוף אז כמה שיותר מהר יותר טוב דרך אגב שאני נכנס למנהל ההתקנים יש שם בקר קול של מולטימדיה עם סימן שאלה צהוב כזה וזה אחרי שהתקנתי תדרייבר(אולי הדרייבר לא הותן טוב??)

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by Odedb52,

אם מישהו רק יכול להגיד לי בבקשה איך רואים לפלאג מהסוג הזה: תודה, עודד ב.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  20. יש לי I-Station של Logic3 ויש בו בעיה אחד הרמקולים(בבאס) ניסית לפתוח אותו כדי לראות מה הבעיה אך לא הצלחתי . אם אין מעבדה אז מקום מומלץ לתקן אותו (באזור המרכז). [glow=red,2,300]תודה לעוזרים[/glow]

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  21. רציתי לדעת אם לקנות את השנאי הזה יחד עם המיני ושהוא לא יעשה בעיות... בחנות מציעים אותו כתוספת לאיפוד מיני אך רציתי להיות בטוח... http://www.pdastore.co.il/product.asp?Pid=ac-usb&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=17 השנאי הזה מתחבר לשקעים בישראל או לא??

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  22. במשך יומיים חרשתי את כל האינטרנט בחיפוש אחרי נגן מתאים... אני מחפש: 30G HD עם אודיו עם תמונות עם וידיאו עם רדיו עיצוב יפה [משקל לא הכי קריטי] שיופיע ככונן חדש כשאני אחבר אותו למחשב שלי (דיסק און קי) שהבאנדל יהיה טוב + מטען ונרתיק וכבל USB *** שיהיה אפשר לשמור עליו מסמכים אחרים כגון עבודות, קבצים חשובים, התקנות של דברים ולהעביר ממחשב למחשב - קריטי עד שלשום הייתי בטוח באייפוד וידיאו 30G אפשר היה לוותר על הרדיו אבל זה להידבק לאייטונס ואז שיניתי ל IRIVER 340 ואז שיניתי ל IAUDIO X5L וכרגע אני עומד על COWON A2 30G - שאמור להיות נטול התחייבות לתוכנות ולעמוד בציפיות שלי הבנתי שהוא ממש טוב וכולל כל מה שרציתי.... השאלה היא אם שומעים טוב מאוד עם האוזניות (וגם אם החיבור רגיל או שהם א…

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  23. שלון היום זכיתי בנגן MP3 ולא כתוב את הדגם או החברה שלו....המשלוח והאחריות עולים כ190 ש"ח (אבל זה בטוח בולשיט...אבל סבבה) אני רק יודע שיש עליו 128 זיכרון... 1. האם הנגן שווה 190 שקל? 2. האם 128 הזכרון אומר שאני יכול לאחסן בו רק על 128MB ? כלומר רק 33 שירים... :-\ (בחלוקה שכל שיר ממוצע 4 MB ...) האם זה באמת כך?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by Cooler-Master,

טוב אז יש לי בעיה בסאונד שיוצא מהמחשב. הבעיה היא שאני מדליק את הרסיבר על הכניסה שהמחשב מחובר אני שומע כל הזמן מין צליל כזה של אווווווווווווווווווווווו וברגע ששמים מוזיקה מהמחשב אז זה קצת נעלם אבל עדיין שומעים את זה וזה מעצבן מאוד. חשוב לציין שזה רק מהמחשב לא מהמערכת עצמה כי בדי וי די אין את הבעיה הזאת ככה שזה בא מהמחשב. למישו יש מושג מה יכול לגרום לזה? קצת פרטים: מדובר ברסיבר של YAMAHA דגם RX-V430 והכרטיס קול שאני משתמש בו הוא על הלוח אם שלי: CHAINTECH 7NJS אם צרכים עוד פרטים אז תגידו. תודה מראש COOLER-MASTER

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  25. היי לכולם יש לי בחדרי סאב וופר שמחובר למערכת קולנועי ביתי ועוצמה שלו 40 וואט RMS ומאוד חלש וגם לא מרגישים את הבאסים אני מעוניין לקנות סאב וופר לביתי שמחובר לחשמל ורציתי בעוצמה של 200 RMS מה שחשבתי יותר בזול זה לקנות סאב וופר של אוטו ולשים תיבה ומגבר אבל זה שווה לביתי אז לא כדאי תמילצו לי איזה סאב וופר גג 700 שח בעוצמה של 200 וואט RMS בתודה לעוזרים שיהיה לכם צום קל

• 2 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים