עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by eyalsha,

שלום לכולם, ברצוני לחבר כרטיס קול מסוג SB LIVE 5.1 digital (הקרוי SB0220) , לרסיבר ימהה עם כניסה קואקסיאלית. הכרטיס נראה כך : (החיבור הכתום העליון הוא יציאה דיגיטלית) השאלה שלי באיזה כבל צריך להשתמש? האם ביציאה הכרטיס צריך קונקטור סטריאופוני (3 מגעים) או מונו (2 מגעים) , בצד של הרסיבר ברור שמדובר בכבל עם קצה RCA רגיל. האם בכלל מדובר ביציאת SPDIF , או שזאת יציאה דיגיטלית שבכלל לא ניתן להשתמש בה? שאלה נוספת : היכן ניתן להשיג כבל + קונקטור SPDIF לכרטיס קול ONBOARD שאין לו יציאה ONBOARD אלא רק חיבור SPDIF. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  2. אני מנוי של STING וגם סלקום. לשתי החברות הללו יש ממירי ANDROID שלהם שמשום מה אני לא מצליח לראות בהם עברית דרך VLC (גם בשינוי קידוד ל WINDOWS ISO ) . לעומתם, יש לי MI BOX (שלשה) שאין בהם שום בעיה לראות כתוביות דרך VLC . זה נראה שההגדרות זהות בכל הממירים אז מעניין אם מישהו יודע מה קורה.

3. Started by Kremb0,

שלום לכולם. רציתי לדעת איזה נגן יותר מומלץ x5l או h3xx? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by nesber,

קניתי את האוזניות הנ"ל ב140 שקל למטרות מוזיקה משחקים וסרטים. אין לי דרישה לביצועים מיוחדים אלא סתם סאונד סטנדרטי וטוב(אני לא מבין בכל הנושא של סאונד). למרבה אכזבתי גיליתי שכדי לשמוע שיר בעוצמה סבירה אני צריך להגביר את הווליום בווינדוס עד למקסימום(וגם אז זה שקט יחסית), דבר שכמובן גם מוריד את האיכות. במשחק כמו NBA LIVE כל הטבעה נשמעת איום ונורא ובקיצור חרה אוזניות. אותו סיפור גם חוזר בדיסקמן. האם פשוט מדובר בדגם עלוב של סוני(כביכול?) או שיש בעיה באוזניות הספציפיות שאצלי? 140 שקל.........

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by Idanbs,

אתמול קניתי אותם.. אחלה רמקולים מאוד איכותיים ממליץ לכל מי שמחפש רמקולים איכותים בזול יחסית. יש לי שאלה.. האם יש איזה הגדרה בווינדוס או איפה שהו שהמחשב ידע שזה 2.1 ולא רק 2 כי אני מרגיש שהסאב טיפה חנוק..

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  6. שלום חברים. בעת עריכת סרט בלוריי שלם (ע"מ לחסוך מקום פנוי) עם DVDFAB נתקלתי ב2 תזרימי השמע הבאים: Dolby Digital ו DOLBY TRUEHD הTrueHD שוקל יותר כמובן כי הוא פורמט Loseless והDD לא. האם זה בסדר שאשאיר רק את הTrue HD? האם יש תמיכה אחורה? יש לי בכלל סיבה להשאיר את הDOLBY DIGITAL הרגיל? האם כל החומרות ייתמכו בDolby TrueHD? כרגע אני מנגן את הסרטים במחשב שלי, שמחובר לDELL 2311H על 1080X1920 עם Soundstick 2 (Harman Kardon) מה אני צריך לקנות ע"מ להנות במאה אחוז מסרטים? רמקולים 5.1/7.1? רסיבר? אשמח להבהרה קצרה בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  7. אם יש לי רמקולים במסך ואני קונה עוד שני רמקולים עם סאב האב אני יכול להפוך את זה למערכת 4.1? נגיד הרמקולים של המסך יהיו רמקולי סנטר והרמקולים שאני קונה יהיו רמקולי צד? אני מניח שאפשר לעשות את זה עם רסיבר אך האם יש עוד דרך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  8. Started by fp581,

אז ככה אני יכל כרגע לקנות רק בארץ (כי אין לי משהו בחו"ל או שחוזר מחו"ל בזמן הקרוב לצערי) ואני צריך מגבר נייד לאוזניות החדשות שלי ה-AKG K601 אני ישמח גם לאתרים של חנויות כי גם את זה לא מצאתי

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  9. שלום היום הסתכלתי באיטרנט וראיתי שיש מסכים שיש להם יחס נוקדיות ככה 1:5000000 וזה לא נראה לי הגיוני איך סופרים כמה יחס וקדיות יש למס קראתי תמדריך ולא הבנתי בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  10. Started by Alfies,

אני ביקשתי מכם עצה על עוזניות Sennheiser בתקציב 700 שח המלצתם לי על הדגם HD555. קרעתי עלהם מידע שאלה אוזניות טובות לקולנוע ביתי, האם זה יפגע בסטראו? לא עדיף לקנות HD515 שהם מיועדים לסטראו? אולי זה יעזור אבל אני שומע מוזיקה רוק ומוזיקה יותר קלה (ג'ז, קלאסי) וגם רוק כבד!

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  11. שלום קניתי מחשב חדש... והקול הוא פשוט חזק בצורה מוגזמת.... עם אותם הרמקולים במחשב הישן הקול היה חלש בצורה משמעותית.... מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by AUDIOO,

I need headphones but not over 200nis what do you thnk about: Altec AHP512 the Altec AHP512 cost 179nis @ ARCADIA

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Bose Triport Bang & Olufson A8 Sennheiser PX 100 Grado SR 60 Shure SE310 Sennheiser cx 300 ??? אילו הכי טובות מאלה ועם אפשר לדרג לפי הסדר מהטוב לפחות טוב

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  14. יש לי מחשב בחדר (ממ"ד) אם אני רוצה לשמוע במערכת בסלון את מה שמתנגן במחשב האם יש דרך אלחוטית כלשהיא שמבצעת פעולה כזו ( רק אודיו ללא וידאו) אם כן מה שמה? ואם אפשר קישור תודה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  15. Started by idodi10,

האם צריך משהו מיוחד במחשב בשביל זה?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  16. שלום כחובב צליל אמיתי אני מחפש כרטיס קול איכותי ברמה טובה אשר יכול לבצע המרה עד כמה שקרובה למקור האנלוגי מתקליטים. יש לי מחשב עם מעבד כפול ליבה ולוח עם כרטיס קול מובנה AC-97....שאלתי היא מה לקנות וכמה כדאי להשקיע. אני לא מעריץ של קריאטיב ואני מחפש דעות נוספות.תודה לכולם\ן על העצות.

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  17. איזה כדאי לקנות? ואיפה? (באיזור ת"א) תודה (:

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  18. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1335&products_id=9455 האם זו מערכת העדיפה על פני ה-ATP3? הסט כולל שלט והעיצוב נראה טוב יותר לטעמי והאם השקעת כסף במערכת של I-Trigue תניב הבדל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  19. כן עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה ברורה צריך המלצה לרמקולים עדיף 5.1

• 12 תגובות
    • 740 צפיות
  20. מחשב מולטימדיה AMD Athlon II 215 Dual Core AM3 Gigabyte GA-MA74GM-S2H Transcend DDR-2 2Gb 800Mhz LG DVD-RW GH24-NS50X24 Sata Samsung ECO Green 500Gb SATA 16mb Parker Keyboard Slim PS2 Parker Mouse Blister PS2 מארז מולטימדיה כולל ווינדאוס XP חוקי . מותקן כולל קודקים לקריאת כל הפורמטים של סרטים 2,680.00 ₪ טלוויזיה "42 FULL HD תוצרת INOVA מיובא ע"י גטר. 3 שנים אחריות !!! 3,900.00 ₪

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  21. יש לי מערכת כזאת ואני כניראה קונה נגן פשוט כזה האם ישנה דרך כלשהי לחבר את הנגן הזה למערכת?

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by mdmx,

שלום וערב טוב. אני מחפש אוזניות בסביבות ה-200 שקל. חשבתי על שלושת האוזניות האלה: SpeedLink Triton Headset - ב-220 שקל. SpeedLink Medusa 5.1 Add-On Headset - ב-222 שקל. Altec Lansing AHS 502 - ב-230 שקל. אשמח לקבל הצעות נוספות ודעות על אלה. בנוסף לכך אני חייב לציין שחשוב לי שיהיה: 1. כבל ארוך - אני חייב לעביר אותו מאחור כל השולחן שלי ולכן אני לא הסתפק בקצר. 2. מיקרופון כלומר האוזניות הן בשביל משחקים. 3. אפשרות להגדיר את הווליום באוזניות עצמן - בכדי שאני לא אצתרך כל פעם לשנות את ההגדרות של הסאונד. תודה.

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by Check_Point,

עכשיו חזרתי עם הנגן מה אני עושה דבר ראשון ? מחבר להטענה 24 שעות ואז צריך לפרוק אותה כמה פעמים, אני צודק ? מה ההבדל בין הגירסא של ה- 5gb וה- 6gb חוץ מהנפח ? זה נכון שה-6 אירופאית וה-5 אמריקאית ?

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  24. אוזניות כפתור. מיועדות לPSP. תודה

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by shlomibandit,

מה המצב חברה? אני רוצה לקנות את המערכת x530 .. שווה לקנות אותה עכשיו ב530 שקל? או שעדיף לחכות ליציאת הx540 ? מה ההבדל בין המערכות ? וכמה החדשה תעלה? משהו יודע משהו? אני רוצה 5.1 ... ומוכן לשלם עוד 200 מעל x530 +-.. יש למשהו הצעה יותר טובה? 5.1?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים