עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by MushMush,

הלו ח אם שלי זה p4p800delux ויש לי איזה סתם כרטיס קול מובנה לאחרונה (לפני שבוע) קניתי כרטיס קול ?CREATIVE Audigy2 7.1 והיום קיבלתי גם creativ inspire 5200 5.1 עכשיו משום מה ... רק הפרונט פועלים... הכרטיס קול מותקן היטב.. והרמוקולים עצמם פועלים מה יכולה להיות הבעיה? אני משער בגלל שהלוח אם לא מאשפר את זה? כי אם מחליפים את הכבל של הline in עם הכבל של הסנטר אז שומעים וכנ"ל עם האחורים..

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by BUNG,

השאלה בכותרת...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם. אני רוצה להפוך את ערוצי השמע כאשר הערוץ הימני יהפוף להיות השמאלי. האם יש דרך לעשות זאת תוכנתית? תודה לכולם. חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  4. אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב!, הרמקולים מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה!(קצת סרטים ומשחקים), אני גם רוצה כרטיס קול טוב לרמקולים. אני רוצה להשקיע עד 2000 ש"ח בשניהם. יש כמה רמקולים שאני מתלבט ביניהם: 1. ALTEC LANSING MX5021 2. ALTEC LANSING FX6021 3.LOGITECH Z2300 אני מוכן להשקיע ברמקולים עד 1500 ש"ח. איזה רמקולים כדאי משלושת אלה? יש רמקולים יותר טובים במחיר הזה ? ובכרטיס קול בסביבות 500 ש"ח, אז אני צריך המלצה לכרטיס קול טוב עד 500 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  5. שלום!. יש לי נגן ZEN MICRO 5 GIGA. אני מדליק אותו והוא לא עולה. מגיע לי הסמל של CREATIVE ואז הוא נתקע וכלום לא עובד. מה אפשר לעשות? תודה.

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  6. שלום, יש לי סרטון שצילמתי במצלמה שלי והוא בלי קול, עכשיו אני רוצה להכניס איזה שיר בסרטון איך אני עושה זאת?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  7. אז התקציב שלי לא ידוע כע אני מניח שכמה מאיות, אני רוצה רמקולים שייתנו לי לחוות דברים בצורה טובה יותר, סרטים, משחקים אני לא יודע מאיפה להתחיל לסנן אני מקווה שיש לכם משהו מתאים להציע לי, מאיפה וכמה זה עולה תודה

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  8. הנייר הזה שאפשר ליראות איתו סרטים!!! איזה מגניב זה סוף סוף יש עליו מידע (לא ממש מידע אבל זו התחלה!!) http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=373800&sid=127 ויש גם תוספת חדשה לסוני 3 ממש מגניב כמו של הקונסולה WII או למי שמקיר אותה בשם אחר ה-REVOLUTION (אני חושב שרושמים את זה ככה) http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=96468

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  9. האם כול סט לקולנוע ביתי זקוק לרסיבר? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1FTNSP106 גם סט כזה?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  10. יש לי נגן אמ פי 3 קריאטיב ZEN 10GB בקיצור קניתי לא מזמן אוזניות חצי סגורות כאלה של SONY עם קשת אחורית כזאת על הצוואר.. עלו לי בערך 120 הם איכותיים אבל העוצמה חלשה.. אני רוצה משהו איכותי ביותר ושיביא גם עוצמה טובה מאוד... מוכן להשקיע 150 בערך

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי גיטרה אקוסטית ...אני קונה לה מיקרופון מיוחד כדי להתחבר איתה למחשב מישהו מכיר תוכנה בשביל לעבוד עם זה? כאילו תוכנה שאני יוכל לשנות את הסאונד של הגיטרה להוסיף אפקטים ודיסטורשן..? מקווה ששמתי את זה בפורום המתאים תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי אוזניות רגילות של אייפוד ואוזניות MX500 של סנהייזר ופשוט אין בהם באס שמספק אותי !, רק אם אני מצמיד אותן עם היד חזק לאוזן (שאני לא יכול לעשות כל הזמן...) אז אילו אוזניות לקנות ?? חשבתי על IN-EAR או משהו כזה.. תודה

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by nrg man,

רציתי לדעת אם יש אפשרות (אני כמעט בטוח שיש) לחבר מיקסר לתוכנה? ואם כן...אז איך עושים את זה? יש לי 2 כרטיסי קול אם צריך אבל כרגע אני משתמש רק באחד מהם ערוץ אחד של המיקסר הולך ל line in והשני ל line out ועובד לי סבבה עם טרקטור (Traktor) תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  14. אני אומר מראש, נא לא להגיב אם אין לכם מספיק ידע, אני לא מחפש ניחושים ו"מה שנראה לכם", אני מחפש תכלס מידע אמין שיעזור לי להחליט. עקרונית סדרת MX של סנהייסר (MX400-550) לא מספקים אותי בכלל (מבחינת איכות סאונד), והאמת היא שאני גם לא אוהב את הקטע של אוזניות כפתור רגילות שהם לא מכוונות לפנים האוזן ורוב הסאונד נעלם (לאדע להסביר, זה מכוון לאוזן עצמה ולא ל"חור"). חשבתי על CX300 שהומלץ פה הרבה אבל מישהו שקנה אותם כבר אמר לי שהוא לא מבין מה כל ההתלהבות סביבם, והוא מחשיב את עצמו כאודיופיל ככה שאני סומך עליו. מה שכרגע עצר בעדי מלקנות את ה CX300 אלה האוזניות החדשות של סנהייסר שהגיעו לקילומבו: http://www.djshop.co.il/category/hedphones_hi_fi_mp3 מעבר לזה שהם יפות, השאלה מי באמת איכותית…

• 49 תגובות
    • 3k צפיות
  15. יש איזה מדריך לעשות את זה? ואיזה חומרה צריך בשביל זה? (אני חושב שאני יודע כרטיס לכידה טוב כמו ה-PVR 150 וכמובן HD גדול) תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  16. Started by yuraxp,

רגע לפני שעמדתי לקנות את הכרטיס נתקלתי בדיון שבו אומרים שיש בעיות עם הכרטיס בלוחות NFORCE 4 לי יש של VIA KT400 שם גם יש בעיות?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  17. Started by coldplay,

הוא כרגע בטעינה. אני יעלה תמונות אח"כ אם תרצו. כמה זמן ההטענה הראשונה צריכה לקחת? יש זמן מוגדר להטענה הראשונית או שלוקחים את זמן ההטענה הרגיל ומוסיפים שעה שעתיים?

• 11 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by שורטי,

תראו כרגע יש לי רמקולים של ווארפדייל ואני קצת חושש שכשאני אעבור למערכת החדשה אני יתאכזב מבחינת איכות כי הווארפדייל הם די איכותיים בני 20 שנה עץ מלא ווליום ברוך השם אז כמה שאלות אליכם 1.האם כדאי לי לעבור? (אני מת לסראונד) או שמה שיש לי עכשיו יותר טוב 2. אם אני עובר אני אצטרך עזרה והמלצות ממכם על איזה מערכת ללכת? התקציב הוא 1000 3.יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם של עד 7.1 כדאי לי הלחליף כרטיס? ןזהו תודה רבה

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  19. Started by TheTNT.COM2,

auxiliary ו- S/PSIF-in יש לי אודיגי 4 SE, רציתי לדעת על מה שאני אלה משפיעים? מה הם עושים? כמו כן שמתי לב שאני מעלה את הבאס ב- voulume controll אני שומע יותר טוב צעדים וכו..', רציתי לדעת אם יש איזה שם הגדרות מסוימות על מנת לשמוע צעדים על חול בברור? אני משום מה שומע מצויין צעדים כשמדובר על משטח שהוא לא "חול", וצעדים של חול שאחרים שומעים מצויין שאני כמעט ולא שומע :\.. רציתי לדעת גם מה התפקיד של treble? עוד שאלה קטנה, מה זה CMSS 3D, ומה ההבדל בין CMSS ל-CMSS2?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by vladk,

לא מצאתי שום ביקורת או חוות-דעת על המכשיר הזה. מישהו מכיר או יכול להפנות לביקורת עליו? אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של המכשיר, בהנחה שאני יכול לרכוש אותו בכ-250 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by Aviv C,

מישהו יכול להסביר לי מה הם בדיוק הערוצים בכרטיסי קול ומה הם עושים?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  22. 1. esi juli@192 2. m-audio audiophile 2496 3. audiotrack prodigy 4. e-mu 04040 או כרטיס קול אחר עד 900 ש"ח ואנטולי אם אתה שומע אותי. לפי מה שהבנתי יש לך נסיון עם הכרטיסים האלה איזה כרטיס הכי טוב למוזיקה ויש לו דרייברים הכי נוחים ? אשמח אם תענו לי תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, קניתי את הנגן המתואר בכותרת שכמובן בא עם אוזניות ה-MX500 (לפי ביקרות האתר). האוזניות היו איתי כבר כמה זמן עד שבעקבות משיכה חזקה נותקו המגעים ועכשיו אני יכול לשמוע רק באוזניה אחת וזה גם לפעמים... מכיוון שהביטוח אינו מכסה נזקים פיסים נשאר לי רק להשיג אוזנוית חדשות... אני רוצה אוזניות שנכנסות לאוזן ( אני לובש משקפיים ולא כול כך נוח לי משהוא אחר) אני מעדיף דגם אחר ממה שהיה לי כי אלה בולטות מאד בהשוואה לאחרות ויש להן נטייה יותר גדולה ליפול והן לא מאפשרות לי לשים כובע וגם הסאונד נדפק לגמרי ברמות הגבוהות של הוואליום. בקשר למחיר אני לא בטוח... נראה לי עד 150 ועדיף פחות תודה מראש למגיבים.

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  24. היי, רציתי לדעת למה אני לא שומע באסים בתדרים נמוכים בנגן שלי - iaudio u3?, ובדיסקמן mp3 או במערכת שלי בבית אני שומע אותם עם אותן האוזניות. וכן, אני יודע מה זה אקוליזר והבאס על המקסימום בנגן. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Rhx,

שלום,אני רוצה נגן mp3 בתקציב שנתתי. אני רוצה שהאוזניות שבאות עם הנגן יהיו נוחות וטובות,אני מעדיף את הנגן בנפח של ג'יגה,רצוי שהנגן לא יהיה יותר מדי גדול ושהכפתורים יהיו נוחים. אני מעדיף שתהיה לו סוללה חזקה שלא תגמר מהר,וכמובן חיבור ההטענה דרך USB,ולא באמצעות סוללות. תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.