עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Yaron-Cohen,

ככה...יש לי מערת 5.1 ואני שומע בכל הרמקולים לפי הבדיקה... אני צריך לקנפג את הרמקולים...כך שהאחוריים יהיו יותר חזקים...כי הם יותר מרוחקים ממני מהקדמיים... אני משתמש בדרייבר של הלוח אם...הכרטיס קול הוא ALC 850... איך אני יכול להגיע להדגרה הזאת?...או מה אני עושה..?

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by LaCostE,

בן דוד שלי קנה,וממש התלהבתי ממנו,נגד מצויין. באינטרנט ראיתי ש2 דגמים מוצעים למכירה: http://officedepot.co.il/(vgjd0gjbctihdw45j1owwh55)/catalogFamily.aspx?PR=*&id=592956 מה ההבדל בQ100,ל-SR850-F,ש"מצדיק" עוד 100 שקל. בנוסף,ראיתי שרק החנות הבאת מוכרת את ה850,מה שראיתי זה רקQ100 אוSR-M800F. תודה.

• 13 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by H A Q,

זהו המגבר http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=1749539 האם זה חזק מספיק ? שמעתי שהאקבלושין שורף רמקולים זה נכון ? כמה חברים אמרו לי לא לקנות את זה לכן אני מתלבט אם לקנות או לא מה אתם אומרים שווה לקנות את המגבר הזה ? אשמח מאד לקבל חוות דעת ממי שנשה אותו תודה על הקריאה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  4. שלום, הגיע החלטה מאמא לחפש מערכת קולנוע לסלון הבעיה היא כזאת שאני לא מבין הרבה אם בכלל בכל מה שקשור למוצרי אודיו מה שאני כן יודע שצריך רסיבר ורמקולים (דיוידי כבר יש פיוניר דיוי383 נדמה לי) אז אם תוכלו להמליץ לי על מערכת כזאת בלי לקרוע את הכיס אני אשמח. ואם יש עוד דברים שצריך חוץ מהדברים שציינתי את תחדשו לי . תודה מראש. ושאלונת אחרונה. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל מה עדיך פלזמה או lcd? איזה חברה? דגם? כי ראיתי כאלה באולמות תצוגה באיכות ממש ירודה.

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by Lirans,

היי יש לי דיסקמן mp3 בן כמה שנים ולאחרונה הוא התחיל "לקפוץ" הרבה בשירים. שמתי לב שזה קורה רק שהדיסקמן נמצא במצב משופע, כלומר לא נמצא ישר יחסית לקרקע. אם לדוגמא אני שם את הדיסקמן בפאוץ' או תיק אז הוא במשופע וקופץ בלי הפסקה. אם אני מחזיק אותו בידיים באופן ישר, אני יכול ללכת בהליכה מהירה בלי שיקפוץ אפילו פעם אחת. ניסיתי להחליף בטריות, לשים דיסק ניקוי למשך יותר משעה, וגם ספריי לחץ אוויר. כל אחד מהדברים עזר בטיפה לקפיצות אבל עדיין לא מספיק. האם יש עוד משהו שניתן לעשות בעניין או שאני צריך לקנות מכשיר חדש? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  6. http://computers.walla.co.il/?w=/4000/906972 לפי דעתי חשוב שבפורום הזה יידעו שלמרות שהזן והאייפוד באים באותו צבע ועם כמעט אותה תוכנה קריאטיב המציאו אותה קודם נמאס לי לשמוע שהנגנים של קריאטיב הם בסך הכל חיקוי עלוב לאייפוד וזה מוכיח שזה ההפך...

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ilyadd,

אבא שלי טס חודש הבא לגרמניה(כמובן שאני קונה אוזניות סנהייזר בפחות מחצי מחיר ;D) אז רציתי לשאול אם אתם מכירים אתרים כמו זאפ או משהו דומה רק של גרמניה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי בדירה כבלים אנלוגי רציתי לדעת האם HOT יעשו בעיות אם אעביר ממיר אחד דיגיטלי מבית הורי לדירה שלי האם הם בכלל הם יכולים לדעת תודה

• 16 תגובות
    • 6.8k צפיות
  9. שלום לכם, אני מבקש המלצה לאוזניות כפתור בתקציב של עד 30$ אותן (בתקווה) אחותי תרכוש עבורי בארה"ב (או שארכוש אותן לבדי בארץ אם הפרש המחירים לא יהיה גדול מדי). אם ניתן להשיג אוזניות מבודדות רעש בתקציב הזה-מה טוב. עד היום היו לי הmx-500 של סנהייזר...נותרה רק אוזנייה אחת פעילה :'( תודה

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  10. Started by zxcvbnm,

רזולוציה מכסימאלית: 768X1366 זוויות צפייה: 170/170 בהירות מכסימאלית: 550cd/m2 זמן תגובה: 8ms הכנה לשידורי HD תמיכה בפורמטי וידאו: NTSC/PAL/SECAM תמיכה בשידור: 480i, 480p, 720p, 1080i תמונה בתוך תמונה (PIP) ו- POP 3D Video Noise Reduction כניסות ויציאות: YPbPr YCbCr Input S-Video (Composite video input (2 (Audio Input (4 (Audio Output (2 D-SUB 15pin RGB Input Scart Input DVI-I HDCP שני רמקולים מובנים: Sound output 10 W (L)+10 W® מידות (כולל המעמד): 607x950x320 מ"מ אחריות ל- 3 שנים ע"י אמטל היבואן הרשמי 12 תשלומים ללא ריבית מחיר - 5,699 ¤ מישהו שמע על טלוויזיה MAG פעם ויכול להגיד איך היא?

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by ellagati,

הורדתי מהאתר שלכם את העדכון עברית ל- iriver h3xx ועכשיו גם אני לא רואה עברית וגם השתנו לי כל התפריטים למה אני לא רואה עברית? והאם אפשר לחזור לגרסה הקודמת שהייתה לי?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  12. Started by kinggil,

http://thejames.onfinite.com/album/53358/53798/ מזה נותן יותר?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  13. Started by argov,

אין לי קול במחשב ואני צריך דרייבר realtekAC 97 audio למישהו יש איזה עיצה מאיפה אני משיג ואיך אני מתקין???

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  14. Started by opolak,

אני מעוניין לרכוש מכשיר להקלטה (DVD) של סרטים. היעוד הוא להחליף את הוידאו הישן במשהו דיגיטלי חדש. אני צריך לעשות המרה של קלטות ה VHS הישנות לDVD וכן שאפשר יהיה להקליט ישירות ממצלמה דיגיטלית. כמו כן שיקרא את כל הפורמטים של DVD ויהיה multi zone multi system. השאלה היא: האם כדאי לקנות DVD מקליט או להוסיף עוד כסף ולקנות צורב DVD פנימי במחשב נייד. מה היתרונות חסרונות של כל אחד?

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  15. שמעתי באיזי מקום שזה אפשרי להפעיל מגבר של מכונית דרך ספק המחשב איך עושים את זה ? תודה על הקריאה

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. אני צריך אוזניות ל-IPOD בעיקר לרוק ופופ וקצת אלטרנטיב יש עצות??? (חובה שיראו נורמלי!!) זה התקציב בלי +- עד 520 בול!!! תודה לעוזרים!!! יש עדיפות לפתוחות חשבתי על: HD 515 R90 HD 205

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by g191181,

מחיר עד 500 פלוס מינוס מחברה טובה. אני חשבתי אולי מאילו תגידו מה דעתכם. http://www.gada.co.il/show_products.asp?main_cat=11&sub_cat1=&sub_cat2=&sub_cat3=&last_cat=main_cat&cat_id=11

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by K0sTa,

מה אתם אומרים על הנגן הזה: http://www.priceless.org.il/scripts/prodView.asp?idproduct=128 שווה לקנות?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  19. Started by ashkenazone,

שלום, אני רוצה לקנות נגן חדש, אבל אין לי הון לזה... בוא נגיד בערך 500 שקל אבל אני מוכן לזוז למעלה למטה... הייתי רוצה נפח של 1G ומעלה אבל גם אסתפק ב512MB, לא פחות. גודל, לא ממש חשוב לי, אבל שיכנס בכיס בנוחות. אולי אפשר לשאול במילים אחרות, מה הנגן הכי זול שמומלץ לקנות.. קצת כמו למשל למי שמבין פה קצת בכרטיסי מסך.. אם אתה גיימר לא תקנה פחות מX1600PRO. אני מקווה שהבנתם את ההקבלה המוזרה הזו.. תודה.

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  20. לפני חודש התחילו ליבא טלוויזיות של אמוי לארץ, אבא שלי (כמו טמבל) הזמין על סמך המלצה בלבד... טלוויזיה LCD 40" ב 11 אלף שקל, יכול להיות שווה משהו או לא ?

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  21. אני ממש לא אוהב את הצליל שלו... הוא לא משמיע תדרים נמוכים יותר מ 60HZ, מה שהורס את כל חווית השמיעה... וגם הוא לא משמיע תדרים גבוהים יותר מ 14KHZ שגם הורס את החוויה... אני לא מאמין שסתם זרקתי 1000 שקל בשביל החרא הזה...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אולי משהו יוכל לעזור לי בבקרה של השמע של ווינדוס xp יש שמה balance ימין ושמאל אני רוצה לבדוק תוך כדי נגון השיר הבעיה שברגע שאני מעביר ימין או שמאל הווליום יורד אוטומטית במכה אחת עד 0 בווינאמפ החופשי שאני מעביר בבלנס לימין עד הסוף אז עדיין שומעים חלש בשמאל . כנ"ל לימין. הjetaoudio יש לו בקרה בדיוק כמו בקרת שמע של ווינדוס ושם קורה לי אותו דבר ברגע שאני מעביר לימין או שמאל הווליום יורד עד 0 ממש. תאמת אני לא קפדן כל כך(רק לפעמים) הורדתי את music match וחיפשתי שמה בלנס ולא מצאתי אני מקווה שאחד ימצא לי פתרון או יביא קשור לנגן מדיה ברמה עם בלנס מוחלט לא כמו ווינאמפ(החופשי) שלא עושה בלנס עד הסוף ומכאן החשש לפגיעה בסטריאו של השירים תודה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  23. מצאתי ביקורת שכוללת מדריך ליצירת תיקיות בסנסה רק שזה מאוד מסובך ואני בכל מקרה עדיין לא הצלחתי... אם מישהו יצליח ליצור תיקיות בעזרת המדריך הזה אשמח אם הוא יתרגם אותו לעברית (בגלל שהמדריך באנגלית ומתאר את השימוש ב- WMP 10 בגירסא האנגלית קשה לעקוב אחריו בעזרת הגירסא העברית) הנה זה, מקווה שתצליחו לעקוב: First the player. - The buttons are easy to use and intuitive. The menu system is also easy to use and intuitive and the large screen makes it easy to navigate. Unfortunately the belt clip costs extra, but is worth it for the convenience of portability without an annoying armband. The battery life is great, also. The only flaw I've found in this player is that it's not a fla…

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  24. Started by finish,

אני נאלך להיפרד עוד מאט מהרסיבר שדוד שלי KENWOOD KRF-V3060D-S בגלל שבן דוד שלי חזר לארץ ושהוא ימצא את הדירה הוא יקח את הרסיבר ואת הרמקולים שדוד שלי הביא לי שהם סט די עלוב האמת של ELTAX קידמיים 180 וואט בקיצור אני צריך מערכת קולנוע חדשה לחדר על רמקולים כבר החלטתי ראיתי אותו במסחני חשמל רמקולים של AREN ACOUSTICS נישמעים ממש טוב שמעתי אותם והלחטתי לקחת אותם עולים 900 ואני צריך רסיבר ורציתי לדעת אם הרסיבר הזה נירא לכם מספיק לחדר החדר הוא די גדול אבל אני בדרך כלל לא מגזים עם הווליום ואחרי עבודה קשה כל פסח הצלחתי להשיג 1000 שקל לקנות רסיבר חשבתי על זה יש לי ניסיון נחמד עם KENWOOD גם בסלון בבית יש אחד משנת 2001 ואבל עדין נשמע ממש טוב לרסביר הזה אין הספק מטורף 100*5 הוא 5 …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אהלן, אני מחפש תוכנה שניתן דרכה להגביר/להחליש את התדרים בשיר, כמו שיש בוונאמפ או מדיה פלייר, רק שיהיה אפשר לשמור את זה על השיר ולהעביר את השיר לנגן. תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.