עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני יודע שיש משהו שעושה את זה בצורה לא רעה, ניסיתי עם COOL EDIT PRO 2.1 אבל זה לא היה מוצלח במיוחד. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  2. 1. אם אני קונה כבל DVI TO HDMI, הכבל דו כיווני? זאת אומרת גם HDMI לDVI ? יש לי XBOX360 שאני רוצה לחבר לDELL2007WFP ואני צריך כבל כזה. 2. יש לכם המלצה לכבל כזה? מאיזור ב"ש בלבד. מצאתי את שני אלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_2285&products_id=15106 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_1253&products_id=18981 יש לכם המלצה לכבל אחר משתלם יותר? ואם לא, איזה מהשניים עדיף? אופציה נוספת היא זו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_2918&products_id=22305 אבל נראת לי יקרה. 3. אני צריך לקנות כבל SCART TO S-VIDEO (קונה 32A450) . אני צריך המלצה לכבל (חברה,מקום רכישה בב"ש/דימונה,וכמה זה עולה?) 4. לפי הנושא של…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by yuraxp,

אהלן רכשתי איפוד ורציתי להחליף אוזניות יש ברשותי אוזניות AKG 24P רציתי להתקדם למשהו יותר טוב,כי הAKG לא מחזיקים מעמד בEQ שונים של האיפוד,קראתי על שניהם ביקורות ושניהם טובים,אבל ל550 יש התנגדות 64 מול 32 האייפוד יסחוב אותם בלי מגבר?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by iakovl,

שמעו חברה בעיקרון... עד עכשיו הסתדרתי עם נגן MP3 של 2 גיגה שמצאתי ביציאה מהבסיס שלי חרא זול אבל עובד אבל עכשיו מישהו רוצה לתת לי מתנה ומנסה להבין ממני מה אני רוצה ITS TIME FOR NEW PLAYER FOLKS עכשיו השאלה היא איזה נגן לקנות עד תקציב 1000 יש כמה דברים טובים אבל שום נפח מוגזם לדעתי... מעל 1000 הכל קופץ יותר מדי... יותר מדי בחירה אני מבקש המלצות לתקציב מתחת ל1000 ולתקציב 1500 (אפשר לזלוג קצת אבל לא להגזים) מה אני מחפש בנגנים שאתם ממליצים איכות סאונד, ותמיכה בפורמטים (LETS HEAR FLAC) תמיכה בסרטים זה בונוס אבל אני בעיקר מחפש סאונד טוב יאללה אנשים בואו נראה מה יש לכם בשרוול דרך אגב מישהו גם מציע לי M3L 20G משומש במצב טוב (עובד כמו M3 רגיל, לא L) מה אתם אומרים עליו?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  5. נתונים: *כרגע יש לי כרטיס קול בנוי על הלוח אם asus p4p800 deluxe *אני רוצה רמקולים 5.1 *כרטיס קול איכותי *תקציב: 1500

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by com,

לאילו מהממירים של יס יש אופציה לטיוי לינק? כרגע יש לי בסלון ADB 6642 שמחובר בסלון אבל הוא גדול יחסית, יש עוד ממירים התומכים בטיוי לינק? או שזה היחיד? ובכלל, ללא קשר לטיוי לינק, איזה ממיר הכי מומלץ מבחינת חיבור לLCD FULLHD? (חיפשתי ולא מצאתי שירשור עם סקירה על כל סוגי הממירים, החיבורים והפיצרים בהם. אם התרשלתי בחיפוש סליחה, אם לא - מאוד כדאי שיהיה) תודות

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  7. כרטיס קול חיצוני יותר טוב מכרטיס קול פנימי?

8. Started by YardenG,

קיבלתי לא מזמן ATP3 ושמתי לב שכאשר אני מפעיל את הרמקולים בלי להפעיל מוסיקה במחשב ואני מגביר טיפה אז יש הרבה מאד רעשים. למי שיש Atp3 , גם לכם יש את זה?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  9. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2757 בחנות נועה מחשבים, רק ב-2400 שקל!!! יחסית משתלם למחיר הקודם....

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by ranyr,

התלבטתי בין הX5 לבין הX5L ובסוף הגעתי למסכנה שאני מעדיף את הX5 כי ההבדל בגודל משמעותי בשבילי עכשיו אני חושב על הכיסוי שלו... הוא אותו כיסוי לשני הנגנים כך שאם משתמשים בו לא מרגישים את ההבדל... אני צודק? או שאולי...

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  11. היי, אני מחפש לקנות רמקולים אחרי שנפרדתי מה 5.1 שלי מחוסר מקום. הדרישות שלי מעבר לרמקולים טובים ואיכותיים כמה שאפשר בתקציב, זה שלט בקרה (נייח או נייד) לא קריטי, כפתור כיבוי נגיש וכניסת אוזניות. מודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  12. Started by TC,

קיבלתי את הIHP-100 שלי ואני מחפש אולי להתקין עליו משחקים כמו באייפוד .. סוליטר .. דברים כאלה אגב .... יש תוכנה שנותנת את האפשרות להקליט מהרדיו לנגן ?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  13. שלום לכם. אז קודם כל אני קניתי את האוזניות האלו והם ממש סבבה הבעיה היחידה שלי איתם הם שאני לא שומע את הבסים משום מה ולא יודע איך הכי לסדר את זה בנגן אצלי יש לי נגן של IAUDIO X5 וניסיתי לשחק עם ההגדרות אבל לא הכי הלך ושמתי באוזניות אצלי את הדבר הזה הכי קטן לאוזן.. מקווה שהסברתי הכל.. תודה מראש

14. אני מתכוון לאיזה פתח במחשב.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  15. Started by MushMush,

הלו ח אם שלי זה p4p800delux ויש לי איזה סתם כרטיס קול מובנה לאחרונה (לפני שבוע) קניתי כרטיס קול ?CREATIVE Audigy2 7.1 והיום קיבלתי גם creativ inspire 5200 5.1 עכשיו משום מה ... רק הפרונט פועלים... הכרטיס קול מותקן היטב.. והרמוקולים עצמם פועלים מה יכולה להיות הבעיה? אני משער בגלל שהלוח אם לא מאשפר את זה? כי אם מחליפים את הכבל של הline in עם הכבל של הסנטר אז שומעים וכנ"ל עם האחורים..

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by b3ta0,

הבנתי שהפסיקו לייצר את הדגם הזה אני מעוניין בו וארצה לדעת איפה ניתן להשיג אותו, או בקופסא או כ BULK (בסך הכל ללא התוכנה) אני מחפש חנויות באיזור נתניה, או לא רחוק משם תודה

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by ytoledano,

שלום, אני מחפש כרטיס קול ב500-600 שקל בשביל סרטים ומוזיקה - משהו שילך טוב עם אוזניות 5.1 של זלמן, למרות שאני בספק שאני אשתמש בהם בשביל מוזיקה, אלא בעיקר בשביל סרטים. בשביל מוזיקה יש לי אחרות, או מע' דיוטי פרי. אני חושב שאני יכול לקבל יותר ממה שמציע האון-בורד 5.1 על לוחות 865PE של אינטל (אני חושב שקוראים לו AC97, אבל לא בטוח). חשבתי על הAudigy2 ZS של קראטיב, הוא בתקציב וקראתי עליו המלצות, אבל שהוא בעיקר טוב במשחקים, ואני לא משחק. עכשיו יש לי, לא מותקן, כרטיס "SoundBlaster Live CT4830" של קריאטיב, שממה שנראה יש לו יציאה ל4 רמקולים (קדמיים ואחוריים) + Digital out; שלפתי אותו מפנטיום 3 ישן. כדאי לשדרג ממנו? (חוץ מהתוספת של הסנטר והסאב, יהיה שיפור בסאונד?) אני חושב שבינתיים א…

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

האם הוא טוב יותר מהכרטיס המובנה שיש לי כרגע? הכרטיס שאני מתעתד לרכוש מגיע עם פאנל קידמי ושלט האם ארגיש בהבדל במשחקים\סרטים וכדומה בסאונד? בקרוב אני רוכש רמקולים 2.2 כנראה של DIVOOM שמעתי אותם למרות שהם די צעצועים הסאב עושה KABOOM עצבני הסאונד שלהם אינו רע בכלל,לאחר חיבור סטליטים נורמלים יותר (עץ) הסאונד מאוזן מאוד ומתאים מאוד למשחקים \ סרטים http://64.233.183.100/translate_c?hl=en&u=http://www.hkepc.com/1785&usg=ALkJrhgYHmT06-aIhm93oH33vqme9JftOA אני מחבר לו במקום הסטליטים המעפנים שלו 2 מוניטורים של MICROLAB SOLO2 או Behringer

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  19. Started by FARKASH7,

ניתקלתי בביקורת הזאת בYNET לפני כמה שבועות. בעוד שבועיים חבר שלי טס לארה"ב והוא שאל אותי אם אני רוצה שהוא יביא לי משהו למרות שאין לי כרגע שימוש למגבר הזה לפי הביקורת זו פשוט מציאה ו30$ זה לא ממש הרבה כסף. האם למישהו יש מושג האם המגבר הזה באמת טוב? אני לא הולך לחבר אליו רמקולים של 10K אבל בכול זאת אני רוצה לדעת עד כמה הוא טוב אם מישהו שמע עליו(עדיף אותו) ויכול לתת חוות דעת חוץ מהביקורת הזאת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3099516,00.html

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בסוכות אמי טסה לארה"ב וזה הזמן לשדרג את המחשב קיצר אני רוצה לקנות כרטיס קול שיש בעיקר למשחקים ולאחר מכן למוזיקה. אני מניח שהכי כדאי ללכת על הX-FI, אבל אני לא יודע על איזו. הדבר היחיד שאני רוצה זה את הDRIVE BAY והשלט. אני מעדיף מהחנות NEWEGG, ובמידה לא משם אז אם תביאו לי לינק אני אשמח. חשבתי על הגרסא הזאת: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102014 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  21. שלום לכולם . אני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני-נייד ואשמח , בבקשה , להמלצות שלכם . הדרישות הן : כרטיס פאסיבי (כלומר אינו דורש חיבור לחשמל , רק חיבור למחשב) בעל צריכת חשמל נמוכה . 2 ערוצים (ממש אין צורך ביותר) . כניסה אחת בעלת מתח פאנטום 48V (למיקרופון קונדנסר \ מיקרופון שטח) , או יותר כניסות . 2 כניסות Line מונופוניות \ כניסת Line אחת סטריאופונית (העדפה לכניסות מאוזנות בעלות חיבור TRS\XLR , אבל אשמח גם לשמוע על כאלו עם כניסות בלתי מאוזנות כגון RCA או TS) , או יותר כניסות . חיבור USB2 \ Firewire (IEEE 1394) . תגובת תדרים נמוכה מ-20Hz וגבוהה מ-20kHz , ספקטרום יציב (כלומר עקומת תדרים לינארית ככל הניתן) . לגבי היחס אות רעש , תדירות דגימה וכן הלאה זה מאוד משתנה , כמובן שאעדיף את…

22. Started by eran10,

שלום לכולם אני חדש פה ורציתי לבקש עזרה חשובה אני לקח לי הרבה זמן להשיג את המשחק בשם dragonshard למחשב עכשיו משום מה אצל חבר שלי המשחק פועל על קול נהדר חבל על הזמן אצלי זה ממש לא טוב יש רק תמוזיקה של המשחק אין תמוזיקה של מלכים(והגדרות המשחק הם טובות)...עכשיו הוא פשוט נתקע כזה ו7לפעמים או לרוב כבר הקול במשחק נתקע..אני לא יודע למה זה ממש מרגיז כי אנ י מת לשחק בזה ולהנות מחווית המשחק אבל זה לא עובד וכנראה בגלל בעית הקול עכשיו נראה לי שיש לי כרטיס קול משו ac97 ויש נרה לי directx גירסה 9 החדש כאילו נראה לי כי התקנתי והוא אמר לי בסדר ואני לא ידוע למה הקול במשחק לא טוב בבקשה עזרה זה משו שנורא חשוב לייי

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  23. אממ אני מעוניין לקנות נגן mp3 עכשיו אני מתלבט בין הiRiver H340 לבין הiAudio X5 אממ אשמח אם תעזרו לי לבחור ועוד שאלה נוספתאממ אני רוצה לקנות את הנגננים בארה"ב האם זה משנה משהו בנוגע לקידוד וכאלה?

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by Green,

שלום אני לא יודע אם לקנות נגן חדש עכשיו או בעוד כמה חודשים שיצאו דברים חדשים רציתי לדעת אם יש אתר שמראה כל מני נגנים (ובכלל מוצרים אלקטרנים) שצפויים לצאת בשנה הקרוב תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים