אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
זה ה HTPC שלי AMD 5600 2GB RAM DDR2 SAMAUNG HD4350 (יש לי 7600GT פנוי אם זה עוזר) HD250 GB.. האם זה יכול להריץ סרטי FULL HD? עם איזה תוכנות מומלץ לי לעבוד כדי להריץ 1080P? תודה.. אגב אפשר להוציא סאונד בעזרת המתאם DVI TO HDMI של ATI נכון? איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
MICROLAB A-6321 CREATIVE 2.1 INSPIRE M2600 ALTEC-LANSING 2.1 XA2021E - GAMING AUDIO LOGITECH 2.1 X-230 - 32W מה היתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום הלאפטופ שלי מחובר לתחנת עגינה שיש לה יציאת COAX (לפחות זה מה שהבנתי, זה יציאה כתומה שכתוב מעליה SPDIF) אני מחבר עם כבל רגיל בין היציאה הזאת של הלאפטופ לכניסת DIGITAL שך המגבר אבל אין סאונד... מה הפיתרון? תודה! עריכה: האם צריך כבל מיוחד בשביל להשתמש בCOAX? חשבתי שאולי צריך להפעיל מהלוח בקרה את היציאה הדיגיטלית אבל נראה לי שזה דלוק... ומה זה בדיוק התדרים האלה שכתובים בתמונה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לראות סרטים על המחשב כי הוא מחובר לטלויזיה וגם מוזיקיה לרוב אני ישמע דרך הרסיבר ככה שהרמקולים שאני רוצה לקנות למחשב ישמשו בעיקר לפעולה שותפת עם המחשב+משחקים ( אני לא משחק כולכך הרבה זה בעיקר תקופות). אז כמה כסף בעצם כדאי להשקיע ברמקולים חדשים? איזה דגם מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היו לי די הרבה אוזניות רובן ג'נריות אבל הבנתי מאז ששוה להשקיע לא מעט לסאונד איכותי.. CX300/500 SHURE 201 AKG 321 SENHISSER PX100/200 ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע...היו ברשותי וכולן פגשו סוף דומה...הפלאגים הפסיקו להשמיע סאונד באחת האוזניות(לרב ימין) הפתוחות פשוט נישברו בכל מיני מקומות..עכשיו שור היו האחרונות שלי מאוד מרוצה ומאוד שמח שקניתי נידפקו לאחר תקופת האחריות לכן באג לא רוצים לתקן אומרים שאין מה לישלוח למעבדה מוצר שאין מה לתקן בו...מעצבן מאוד... עכשיו השאלה מה יותר עמיד פתוחות או פלאגים? לדעתי הבעיות שלי עם פלאגים הן שעוות אוזניים מקפיד מאוד על ניקיון של פעם בשבוע...(כל יום בשימוש בין 3-5 שעות) וקיפול הקבלים. לגבי הפתוחות כניראה שהן פשוט ניזרקו להן מעט ובלאי של החומר מ…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
Crossroads Mylarone X3i שוכבות בארון שלי כבר לא מעט זמן עם כבל קרוע.. הכבל קרוע אך ורק בסוף- ממש בחיבור שבין הכבל לחיבור 3.5 עצמו.. האם יש אפשרות כלשהי לחבר את הכבל לפלאג אחר שלקחתי מזוג אוזניות שפועל\אחד שקניתי בחנות ? אם כן, איך ניתן לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מערכת/סט של 5 רמקולים למחשב. אני מעוניין במערכת 3Way, בלי סאבוופר, בעיקר לסרטים, משחקים ומדי פעם מוזיקת רוק כבד. כל זה בתקציב של בערך עד 2,000 ש"ח (לא כולל רסיבר). חשבתי ללכת על Mac2000 של Alpha Technology. רעיון טוב?http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=30457 [br]פורסם בתאריך: 11.12.2009 בשעה 18:50:04 אגב, מה הדרך הטובה ביותר לבדוק איכות של מערכות כאלה לפי המפרט שלהן? נ.ב. בנוגע לרסיבר, חשבתי ללכת על http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=706930
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן, החלטנו להצטייד בעוד טלויזיית LCD בנוסף ל 2 הקיימות ושוב עולה השאלה איזו טלויזיה כדאי...? כרגע יש לנו טושיבה 37" מסדרה 68 ושארפ 32" מדגם SA1. אנחנו מאוד מרוצים משתיהן ועוד שארפ זה בהחלט אופציה, אבל השאלה היא אם אין משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה? במיוחד בהתחשב שהשארפ היא HD READY ולא FULL. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. מזה זמן רב אני חושב על קניית מערכת רמקולים של 5.1 לחדר שלי בתוספת כרטיס קול חדש שתנצל את איכות הרמקולים. המערכת צריכה לשמש בעיקר למשחקים ולפעמים לסרטים ומוזיקה. בנושא הרמקולים: עקבתי אחרי השוק במשך השנתיים האחרונות וראיתי שאין ממש פיתוח בתחום הרמקולים למחשב(חוץ מה G51 שיצא בזמן האחרון). אני חשבתי על ה Z5500 שאמורים לספק את כל צרכיי ואף יותר אך לפני מספר חודשים ראיתי שיצא הסט G51 שהוא כביכול האח הקטן של ה Z5500. עכשיו קראתי עליו מספר ביקורות ודיי מתלהבים מהם והם עולים באזור ה 700-600 שקל פחות מה Z5500 אז הדבר גרם לי לחשוב האם ההשקעה של האקסטרה 600-700 שקל אכן כדאית. אז כמו שקראתם ההתלבטות היא בין ה Z5500 ל G51 אז תמליצו חופשי ואם אתם יכולים אז גם לנמק…
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה אוזניות לMP3 שלי אני מחפש אוזניות טובות בסביבות ה100-150 אני רוצה לשמוע למכון כושר ולשמוע טוב... חזק אני מחפש עם באסים חזקים שאני ישמע באיכות ואני יהנה.. אני בטוח שיש לכם מה להמליץ.... אני רוצה אוזניות רגילות קטנות לאוזן... תודה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אוקיי חיברתי את כל החיבורים לצבעים המתאימים ורוב הרמקולים לא עבדו, אז התחלתי לשחק עם החיבורים ולהכניס אותם לצבעים שונים והגעתי למצב שרק רמקול אחד לא עובד (אחורי) הגדרתי את כל ההגדרות על 7.1 (במצב הזה יותר רמקולים עובדים) בקיצור מה אני צריך לעשות בשביל שהרמקול האחורי יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איך אדע כמה מהירות צריך בשביל להריץ קובץ וידאו מסוים (למשל סרט HD) ? אני רוצה להריץ אותו ושתוכנה תגיד לי כמה מהר הוא רץ וכמה הוא צריך בשביל לרוץ חלק... (מבחינת FPS או מהירות קריאת קובץ)
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מערכת XP P2 , עם 2600XP. מחובר LCD לDVI 1 ו טלוויזיה-LCD - ל COMPONENT . אני עןבד במצב שכפול-CLONE , אבל לא מצליח להפעיל מצב שבו על הטלוויזיה יראו רק את הווידאו בOVERLAY - מסך מלא. מה שקורה - ברגע שאני מפעיל את המצב (נקרא theater) - הווידאו לא עובד כלל (מסך שחור בטלוויזיה ) למישהו יש רעיון מה הבעיה ? אגב, ניסיתי פעולה דומה בתוכנה Ati tray tool - ושם זה כן עובד, רק שהבעיה שם - הצבע משתבש לחלוטין במצב CLONE ...
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, היום באתי להתחבר לוונטרילו,וגיליתי שכל מה שמגיע מהמיק זה רק רעש סטטי מעצבן. ניסיתי לנקות את החיבור,לבדוק אם הוא רופף,להוריד בוסט,להחליף מיק',לא עוזר. חשוב לציין שגם שאין מיק בכלל,כלומר שום דבר לא בחיבור,עדיין בVOICE RECORDER יש את הרעש רקע המעצבן הזה.למישהו יש מושג מה זה יכול להיות???? תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 10:05:05 מצטער על ההקפצה,זה פשוט דחוף לי.למישהו יש מושג במה מדובר???
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כשאני מחבר אוזניות, לא משנה איזה - רק אוזניות, לא רמקולים, יש ציפצוץ גבוה ומעצבן בטירוף! למשהו יש מושג איך לתקן את זה????
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
1. אני מחפש מסך כמה שיותר גדול שיתחבר למחשב ב HDMI לשימוש במשחקים בלבד ולא לשום תוכן אחר 2. המסך חייב להיות FULLHD כלומר המשחקים ירוצו ב 1920X1080 3. המסך חייב לכלול NATIVE SCAN\RATE כדי שהתמונה תיתקבל באופן מושלם מהמחשב בחיבור ה HDMI 3. התקציב הוא עד 10 אלף שח עם אפשרות לחריגות קטנות מה הכי מומלץ וכדאי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מחוברות גם אוזניות דרך הPL. וגם מערכת רסיבר דרך היציאה הקואקסיאלית דיגיטלית. לא הצלחתי להגיע להגדרות שישמעו דרך שתי היציאות יחד את אותו הסאונד. מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של DFI דגם Dfi Lanparty DK P45-T2RS Plus, וכמו בכל לוח, יש עליו כרטיס קול מובנה, בנוסף יש ברשותי AUDIGY 2 ZS שכרגע מורכב... המחשב מחובר למערכת קולנוע ביתית מאוד איכותית שכוללת רמקולים של חברת B&W מהדגם הכי גבוהה של סידרת 6... ככה שאיכות חשובה לי... ראיתי שקיים יציאה אופטית על הלוח אם, ב AUDIGY אין ואני מסתפק ביציאה דיגיטלית... מה לדעתכם יהיה עדיף מהכרטיסים... תודה עריכה, הנתונים על הכרטיס קול המובנה, מהאתר של DFI, Audio Realtek ALC885 High Definition audio CODEC 8-channel audio output DAC SNR/ADC SNR of 106dB/101dB Full-rate lossless content protection technology Optical S/PDIF-out and coaxial RCA S/PDIF-out interfaces מה עדיף הו…
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי Hauppauge 150 MCE שמחובר ב-SCART לממיר HOT ומשם ל-S-Video של הכרטיס. במעבר ערוצים/פתיחת התוכנה הצבעים דפוקים: אם כי זה אמנם מסתדר לאחר מספר שניות: זה קורה לי על 2 מחשבים שונים ועל מספר תוכנות נפרדות, כך שהאלמנטים היחידים המשותפים זה הכרטיס והכבל SCART to S-Video. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך פותרים אותה? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
הבנתי שהפסיקו לייצר את הדגם הזה אני מעוניין בו וארצה לדעת איפה ניתן להשיג אותו, או בקופסא או כ BULK (בסך הכל ללא התוכנה) אני מחפש חנויות באיזור נתניה, או לא רחוק משם תודה
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בגלל שעברתי מקום אז פירקתי את הכל והרכבתי את הכל מחדש (טלויזיה+DVD+רסיבר+רמקולים). אז יש תמונה אבל אין קול אני מניח שחיברתי משהו לא נכון בין הרסיבר לDVD? הם מחוברים דרך כבל אופטי, אבל עכשיו על הרסיבר מרצדת לי המילה ANALOG תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הי לא הייתי בפורום הרבה זמן אז אני צריך את עזרתכם אני רוצה לקנות רמקולים בסביבות ה-450שח' בלי חריגות גדולות אלא אם כן יש לכם הצעה מעניינת תודה לכל מי שיעזור. נ.ב הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה וקצת סרטים תודה.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
צירפתי תמונה של האחורה של החיבורים. בנוסף יש לי חמישה רמקולים שאמורים להתחבר שמה. איך אני מחבר את זה למחשב? צריך כבל מיוחד? ומאיפה לאיפה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי טלויזה של פליפס FULL HD מחוברת למחשב נייח באמצעות כבל hdmi עד היום הכל עבד מעולה וואתמול התחילה הבעיה הבעיה: כרגע אני לא שומע בצורה סדירה את הסאונד שבוקע מהרמקולים של הטלויזיה זאת אומרת שברגע שיש סאונד סרט לדוגמא :אז הסאונד של הסרט מקרטע פעם שומים ופעם לא בהפרש של שתי שניות וחוזר חלילה. הפתרון שלי לבעיה והבנתי בנושא כנראה דלים מדי ניסיתי לעשות שחזור מערכת ליום שבו עבד הכל בסדר ניסית להסיר מקודדים כי חשבתי שאולי יש התנגשות כלשהי לא עזר כלום ובנוסף בדקתי את כל החיבורים במחשב הכל תקין אני אשמח לעזרה מאנשים שמבינים או מאנשים שהיתה להם בעיה דומה תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה שלי 37 אינץ' hd ready כדי שאני יוכל לצפות בה במקום במחשב באיכות מקסימלית. בנוסף רציתי לדעת כמה יעלה לי אותו כרטיס ושאני יוכל להקליט מהטלויזיה למחשב לקובץ וידאו נורמלי... ככה שאני יוכל להמיר קלטות וידאו? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-