אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
לאחר התלבטויות רבות, החלטתי לקנות את המכשיר הנ"ל. אבל, חשוב לי מאוד (כמו לרוב האנשים) להוריד את המחיר למינימום. מישהו יכול להמליץ לי על המחיר הנמוך ביותר שבו ניתן להשיג את המכשיר הזה (חדש, לא משומש)? לא מזאפ, כי שם כבר בדקתי... בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום =] יש לי בעיה מצחיקה ואמיתית לחלוטין. כאשר אני מפעיל משהו בבית ע"י חשמל שזה טלוויזיה, מנורות במקומות שונים בבית, מאוורר אפילו ועוד כמה דברים. אני שומע טיק קטן ברמקולים שלי, אבל כל זה קורה רק כאשר אני מפעיל או מכבה דבר מסוים בזמן שהדבר פועל לא תהיה שום בעיה אלא רק בהפעלה ובכיבוי. זה הגיוני?
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
השאלה נמצאת בכותרת^ פשוט יש לי כרטיס קול אונבורד עם 3 כניסות: מיקרופון, LINE IN והכניסה הרגילה. הקטע הוא שהLINE IN תפוס בידי כרטיס הטלוויזיה שלי.. לכן רציתי לדעת אם אני אצתרך לקנות כרטיס קול חדש בשביל לחבר את ATP3 שהזמנתי.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ראתי מידע ותמונות עליו בign וב iriver.com כעת הוא אחד מהאופציות המובילות שלי בעיקר בגלל שיש לו צג צבעוני מובנה ויכולת לנגן divx עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. אני יכול לצרוב סתם סרט בנרו כמידע (לדוגמא אני צורב בנרו finding nemo.avi על דיסק מידע, אני מכניס את הדיסק לדיסקמן ורואה את הסרט על הצג של הדיסקמן- זה עד כדי כך פשוט? 2. מה האיכות קול?? היא שווה לסדרת ה ihp?? 3. מה החסרונות פה?? זה נשמע יותר מדי טוב
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אוקיי, חשבתי לקנות נגן MP3 נייד בעל דיסק קשיח. התלבטתי בין ה Creative Muvo2 1.5G לבין ה Creative Nomad Jukebox Zen NX 30G שניהם נמכרים בפי סי אייץ'. אולי מישהו יכול לעזור לי להחליט, למרות שהמובו 2 קצת קטן בשבילי, אבל אני לא בטוח בקשר לזן. אני מודה לכם מראש. נ.ב תווך מחירים יכול לנוע בין 1000 ל 2000 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות אותם... רציתי לשמוע חוות דעת, האם כדאי לא כדאי . מחיר מקסימלי להשקיע , חסרונות, יתרונות. ראיתי שהם יותר משנה וחצי בזאפ, זה צריך להשפיע? על איכות וכו'? בעקרון יש לי התלבטות בינהם לבין JBL CREATURE ואני יותר נוטה לENCOUNTER בגלל העיצוב... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הדגם הנ"ל של החברה האלמונית (לפחות לסחבק) הוא זול ביותר ביחס למתחריו (Kiss, Xoro ושות'), אך לפי המפרט הוא מבטיח לא פחות. השאלה שלי היא האם הוא גם מקיים את מה שהוא מבטיח והאם, באופן כללי, נגני ה - Divx הקיימים כיום בשוק הישראלי בשלים מספיק. אז השאלות שלי ככה: (לגבי הדגם הספיציפי הזה ובכלל): - האם הוא קורא גם כתוביות עבריות בהצלחה (את כול הפורמטים הנפוצים [sub,srt,txt], סימני פיסוק כמו שצריך וכ"ו) ? - האם נוצרות בעיות קודאקים שלא נפתרות בקלות (האם עידכון הוא עניין אינטגרלי ופשוט והאם הוא תלוי בזמינות התוכנה ע"י החברה [כמו דרייברים] ) ? - החיבור והממשק בין הטלוויזיה והרסיבר קלים ? אם יש לכם הערות נוספות, אני אקבלן בשמחה. בתודה מראש, אסף
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול creative sound blaster audigy mp3 והשאלה שלי האם הוא יותר טוב מהכרטיס קול שאקבל אם הלוח MSI P4N DIAMOND שהוא creative sound blaster live 24bit 7.1 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות רמקולים וכבר דנתי בנושא שלהם מה שנשאר זה כרטיס הקול, הייתי בטוח שאני יקנה איזה אודיגי 2 או הרקולס אחד עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו חשבתי על משהו אחר. הלוח של המחשב שלי ממש מיושן וחשבתי לקנות לוח חדש עם כרטיס קול מובנה, אין לי בעיה לחכות עוד שבועיים ולקנות לוח במקום כרטיס קול. חשבתי על הP4P800 עכשיו אני רוצה לשאול איך הכרטיס קול שעל הלוח?, אני הולך להשתמש ביציאה הדיגיטלית שלו והעם הביצועים של המחשב מושפעים מזה?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
התקנתי תכרטיס קול שלי.. כמו שאני תמיד מתקין והוא עובד עכשיו התקנתי תדרייבר המחשב מזהה אותו אבל הבעיה שלא שומעים ושאני בודק אם יש למטה את הרמקול למטה (כידוע שהמחשב מזהה כרטיס קול כמו שצריך הוא עושה תרמקול הזה) הוא לא עשה לי מישהו יודע מה עושים? תודה מראש לעוזרים זה דיי דחוף אז כמה שיותר מהר יותר טוב דרך אגב שאני נכנס למנהל ההתקנים יש שם בקר קול של מולטימדיה עם סימן שאלה צהוב כזה וזה אחרי שהתקנתי תדרייבר(אולי הדרייבר לא הותן טוב??)
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
צירפתי תמונה של האחורה של החיבורים. בנוסף יש לי חמישה רמקולים שאמורים להתחבר שמה. איך אני מחבר את זה למחשב? צריך כבל מיוחד? ומאיפה לאיפה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אפשר להשתמש ביציאה דיגיטלית וביציאות הרגילות באותו זמן?? כי אני רוצה לחבר ביציאה הדיגיטלית רמקולים altec ada880 וביציאות הרגילות לחבר מערכת עם עוד 2 רמקולים בתור רמקולים קדמיים.... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מחפש מסך LCD 37 אינץ' בתקציב של 5.5K הוא יכול להשיג את המסך LG37 LC7 ב5500 ש"ח. האם זה כדאי לו לרכוש את המסך או שיש משהו טוב יותר בתקציב הזה ? (בלי שום חריגות!) תודה רבה החיסרון היחיד שלה (אם זה חסרון כי אני לא מכיר את החברה הזו) היא שהאחריות היא ל3 שנים על ידי י. שלום. (מישהו מכיר אותם ויכול לחוות דעה עליהם? ) תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי , אני צריך להביא מגבר , וזוג רמקולים אחוריים 9\6 לרכב. יש לי כרגע רדיו דיסק של jvc kds 6060 עם מגבר של 45X4 ומן הסתם זה לא מספיק רמקולים , חשבתי על אלה : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1281296 פשוט שמעתי את ה 240 וואט שלהם , והם היו ממש חזקים , אז בטח ה 400 האלה יהיו ממש מטורפים. (אם יש הצעות חלופיות למשהו יותר איכותי בקבוצת המחיר הזאת אני אשמח) ובקשר למגברים , כאן אני לא מתכוון להשקיע יותר מידי , משהו פשוט , שיגביר , לא יותר מידי... מתלבט בין שני אלה : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1291945 100x4 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction…
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול עם חיבור USB למחשב. הכונן אמור להחזיק בעיקר קבצי וידאו (סדרות, סרטים...). השאלה שלי היא כזו - יש לי בסלון טלויזיה LCD, עם חיבור USB ישירות לטלויזיה. כשאני מחברת Disk-On-Key אני יכולה לצפות בתכנים שיש עליו. האם אני אוכל לחבר את הדיסק הקשיח ישירות לטלויזיה באותו אופן בדיוק? זה יעבוד?? האם אני צריכה לשים לב למשהו בעת הקניה אם אני קונה אותו למטרה זו? המון תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן רמקולים של מירולאב ולא שומעים טוב את הבאס ורק שאני משחק עם הווליום של הבאס הוא עובד טוב וגם זה מקס' לשיר אחד מה אני יכול לעשות? דגם הרמקולים Microlab M-700U
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים לקולנוע ביתי עד 2100 ששקל ושהיו 5.1 שהיו בעלי בס חזק ושהיה צליל יפה ונעים לאוזן לא יותר מידי רעשני אני רוצה לחבר אותם לטלוזיה LCD LED אז שהיה חיבור מתאים לטלוזיה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, פירסמתי פה בקשה לייעוץ על אוזניות לאייפוד וקיבלתי המלצה לקנות את ה-CX300. אחרי שיטוטים ברשת נתקלתי גם ב-CX500 וגם בCX55. מאחר וה-CX500 קצת מעל התקציב שלי ,רציתי לדעת אם מישהו התנסה ב-CX55 ויכול לתת לי חוות דעת עליהם (אם זה יכול להיות בהשוואה לCX500 ו/או CX300 זה יהיה נהדר). בנוסף, בגלל המחיר הקצת מעל הממוצע של האוזניות (פעם ראשונה שאני משקיע בקניית אוזניות) , האם יש "טעם" לחרוג עוד קצת מהתקציב וללכת על ה-CX500 ? חשוב לי להדגיש שאני רק שומע מוזיקה ורואה לפעמים סרטים במחשב נייד ולא מתעסק במוזיקה באופן מקצועי. תודה רבה למי שייענה!
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איך קובעים את גודל הכתוביות ב-mpc-hc
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לדעת אם יש לי יציאת TV במחשב? אני לא מבין בזה כל כך אז אם אפשר הסבר קצרצר יהיה מעולה תודה רבה, אבי.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/(qwdctay211lg5kvag5hgd545)/catalogFamily.aspx?ID=593471&CID=100 מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
רציתי קצת להתייעץ עם מי שמבין ויכול לעזור לי פה. כעקרון אני רוצה להשקיע במערכת למוזיקה (טרנסים, רוק) וסדרות וסרטים בעיקר ללא דגש על עוצמה אלא איכות כי זה מערכת לחדר ואני לא מתכוון להגיע לעוצמות ענקיות אפילו שהבנתי שזה פרמטר שולי. שמעתי דברים טובים מאוד על החברה Harman Kardon וחשבתי ללכת על סט של מגבר ורמקולים שלהם: HKTS9 - במחיר 1788 ש"ח AVR158 - במחיר 1280 ש"ח כמובן חורג בממש טיפה מהתקציב ורציתי לדעת איך המגבר VSX519 Pioneer בהשוואה לAVR158 כי יש לי מגבר כזה בסלון. אשמח לשמוע דעות, ביקורות, הצעות אחרות. ותודה מראש לכל מי שעוזר לי
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אוקי חבר'ס אני מעוניין לקנות כרטיס קול , עכשיו מישהו הציע לו את הכרטיס הנ"ל : http://www.zoltrix.com/products/audio/8SB87386CHGMX.htm ב- 150 ( משומש ) .... אני חושב הכרטיס משנת 2000-2001 עכשיו..אם יש לכם חוות דעת על הכרטיס או אם מישו בכלל מכיר את החברה הזאתי והאם בכלל כדאי לו ללכת על ההצעה הזאת אני צריך כרטיס קול עם חיבור MIDI , לאורגן , וכו'.. תנו הצעות אם עולה לכם לראש משהו יותר טוב במחיר של 150 שקל טוב עד כאן , תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, רציתי לקנות אזניות עד 300 שח. אני רוצה שהן תהינה אטומות מרעשי סביבה, לא נמוכות, ולא כפתוריות (!). קראתי נראלי את כל התגובות בזאפ, ועד שמצאתי משו שעומד בדרישות, אמרו שהאזניים מתחממות ומזיעות מידי בקיץ שלנו. עדיפות רצינית לחברות Sennheiser ו Creative. מי שיוכל לעזור (עדיף מניסיון אישי) אני אודה לו. השימוש הוא למוזיקה מנגן (רוק מטאל אקוסטי וכיוב) לא מצאתי משו מתאים, אם אתם מוצאים לא חייב לבזבז לי את כל הכסף תודה רבה אפשר (ורצוי) להגיב לי למייל.. eden@faqil.com
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-