אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כבר כמה זמן אני נתקל בבעיות עם מערכת הסטריאו שלי. הווליום ירד בחצי וכאשר המערכת לא משמיעה ניתן לשמוע רחשים. אני חושב שהבעיה היא בקדם המגבר ואני מחפש חנות שתאפשר לי לבדוק ולתקן אותו ואם אי אפשר - לקנות חדש (שיתאים למערכת הקיימת). אשמח להמלצה על חנות כזו באיזור השרון.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
זה ה HTPC שלי AMD 5600 2GB RAM DDR2 SAMAUNG HD4350 (יש לי 7600GT פנוי אם זה עוזר) HD250 GB.. האם זה יכול להריץ סרטי FULL HD? עם איזה תוכנות מומלץ לי לעבוד כדי להריץ 1080P? תודה.. אגב אפשר להוציא סאונד בעזרת המתאם DVI TO HDMI של ATI נכון? איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש נגן בנפח של מינימום 20G. התקציב שלי הוא 2000 שקל. 100,200 יותר לא יהרגו אותי... הכי חשוב לי זה(מן הסתם...) איכות טובה, יומן(אם יש) ומשחקים(לא חייב להיות יותר מדי מושקע בקטע הזה) אם יש לו עוד תכונות טובות זה סבבה(צבעוני וכו') בהתחלה הייתי סגור על אייפוד, אבל עכשיו כבר לא כ"כ.... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
נתונים: *כרגע יש לי כרטיס קול בנוי על הלוח אם asus p4p800 deluxe *אני רוצה רמקולים 5.1 *כרטיס קול איכותי *תקציב: 1500
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, עברתי על הפוסט הענקייי על האוזניות ומדובר שם על אוזניות לבית אני צריך אוזניות ניידות ...ללא מגברים וכדומה.... מה הכי טוב שאני יכול למצוא בארץ ב 400 ש"ח ואיפה? תודה
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי לכולם! מהו מכשיר הDVD הכי משתלם,איכותי,מדהים,וכו' ?? :jump: אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לאילו מהממירים של יס יש אופציה לטיוי לינק? כרגע יש לי בסלון ADB 6642 שמחובר בסלון אבל הוא גדול יחסית, יש עוד ממירים התומכים בטיוי לינק? או שזה היחיד? ובכלל, ללא קשר לטיוי לינק, איזה ממיר הכי מומלץ מבחינת חיבור לLCD FULLHD? (חיפשתי ולא מצאתי שירשור עם סקירה על כל סוגי הממירים, החיבורים והפיצרים בהם. אם התרשלתי בחיפוש סליחה, אם לא - מאוד כדאי שיהיה) תודות
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר את המחשב שלי עם כרטיס קול ALC888 שיש לו יצאיה אופטית לרסיבר RXV361 של ימהה שום סאונד לא נשמע אני גם לא חושב שהדרייבר של הכרטיס קול זיהה משהו חדש מה אני אמור לעשות? עריכה: לא משנה - הסתדר
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שיכולה להקליט מאתרי אינטרנט שירים באורך יותר מ5 דק' תודה ענקית לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כרגע יש לי בחדר זוג רמקולים jbl lx55 עם רסיבר של קנווד בערך באותו גיל כמו של הרמקולים האלה (הם יוצרו בין 89ל 92 ) חשבתי אולי לקנות רסיבר חדש ולהוסיף עוד זוג רמקולים אחוריים וסנטר או מצד שני לקנות את הz-5500 שכנראה זה יצא יותר זול מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי! חיברתי את הנגן שלי (iaudio) למחשב בכבל usb. יש לי במחשב usb2, האם יש דרך לדעת האם החיבור שלי הוא באמת usb2?? (ע"י איזושהוא תוכנה או משהו...)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כותרת הרמקולים הם למחשב של אחותי עיקר השימוש שלה הוא מוזיקה סטריאו תקציב 200-400 אם אפשר מאייבורי אז טוב למה הם דיי קרובים אלינו (לעניין של מימוש אחריות וכו') ואם יש משהו הרבה יותר טוב בתקציב הזה שאין באייבורי אז גם הולך תודה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי אני משתגע כבר הרבה זמן עם האוזניות של המינידיסק שלי (Sony) - האיכות בהן פשוט גרועה ביחס לאוזניות שמקבלים עם נגני Creative למשל. קיוויתי שתוכלו לייעץ לי. ההורים שלי טסים לספרד בסוכות וחשבתי לקנות אוזניות בדיוטי פרי. אילו אוזניות כדאי לקנות? אני צריך אוזניות קטנות (In-Ear) שיהיה להן סאונד חזק (יש לי אוזניות איכותיות של סוני שפשוט שומעים בהן ממש חלש במינידיסק) אין תקציב מוגדר, אבל אני משער שיותר מ200 שקלים אני לא אשים, אלא אם כן זה ממש משתלם. תודה!
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לי לנגן אוזניות IN-EAR בטווח מחיר של 100-200, חשוב שיהיו כמה שיותר מדויקות אבל גם ווליום גבוה... ויש לי שאלה: האם לאוזניות סיליקון יש גם צליל יותר טוב או שרק חוסמות יותר טוב את הקולות מבחוץ?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי תוכנה שמקודד דיסקים מקוריים לקבצי flac וגם הסבר קטן איך עושים את זה, ואיך אני יודע שהקידוד היה מוצלח? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לחבר כרטיס קול מסוג SB LIVE 5.1 digital (הקרוי SB0220) , לרסיבר ימהה עם כניסה קואקסיאלית. הכרטיס נראה כך : (החיבור הכתום העליון הוא יציאה דיגיטלית) השאלה שלי באיזה כבל צריך להשתמש? האם ביציאה הכרטיס צריך קונקטור סטריאופוני (3 מגעים) או מונו (2 מגעים) , בצד של הרסיבר ברור שמדובר בכבל עם קצה RCA רגיל. האם בכלל מדובר ביציאת SPDIF , או שזאת יציאה דיגיטלית שבכלל לא ניתן להשתמש בה? שאלה נוספת : היכן ניתן להשיג כבל + קונקטור SPDIF לכרטיס קול ONBOARD שאין לו יציאה ONBOARD אלא רק חיבור SPDIF. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן כולם ! בבעלותי מגבר ישן של NAD ואני מעוניין להתאים לו זוג חברים חדש. מישהו יכול להמליץ לי על זוג רמקולים אמין, טוב ואיכותי שיוכל להפיק את המיטב מהמגבר שלי !? ועוד שאלה : יש לי מאחורה מתג של Soft Clipping מה זה עושה ?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום קניתי מערכת 5.1, וכשאני שומע שירים אני לא שומע את הסנטר ולא את האחורים,הרצתי חיפוש בנושא וממה שהבנתי שירים לא תומכים ב 5.1 אלא רק סרטים וחלק מהמשחקים. כמו כן הבנתי שבכרטי קראטיב יש אופציה שמפעילה את כול הרמקולים, האם זה באמת עובד טוב? לי יש כרטיס קול מובנה ALC 650 האם גם בו יש כזאת אופציה? או שאין בררה אלא לקנו כרטיס? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
I have now an un-opened Lexat Jumpdrive 256MB flash player I got from fry's for 80$. I checked and saw the the prices for the Creative MuVo 256MB, also sum up at arround 75$. Should I return the lexar to get the MuVo? Is it alot better that it would worth going through all of this? Or should I just stick with the lexar? Also, how long is creatives warrenty? The features I need are 256MB, easy navigation, a litle LCDm light and not really battery consuming (I live in the US) Thanks, Prexus
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן! אז אחרי הרבה לבטים על לשדרג את הCRT הנאמנה שלי או לא נראה לי שהגיע הזמן להודות לה ולהתקדם. הטלוויזיה תיהיה מחוברת לממיר של יס (כרגע ללא שידורי HD ונראה לי שגם בעתיד הקרוב/רחוק לא הולך להיות שדרוג לממיר שכזה), מערכת קולנוע בסיסית (נגן DVD, רסירבר ורמקולים 5.1) ומידי פעם למחשב (בזמן משחקים או ניגון סרטים באמצעות כרטיס מסך HD4830 עם רצון לשדרוג לגרסאות החדשות של ATI). המחשבה כרגע היא לרכוש קונסולת משחקים PS3/XBOX360 אז זה עדין רק בגדר מחשבה עקב היותי סטודנט דל תקציב. מרחק הצפייה נע על איזור 3.5 מטר ואני מעוניין במסך בעל רזולוציה התומכת בFHD (במיוחד לצפייה בסרטים ומשחקים דרך המחשב) בחדר של אחי נמצאת LCD 32 וגם אצלו מרחק הצפייה זהה.. אני די משוכנע שהגודל הזה יספיק ל…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן.... יש לי את היאמאה TSS-1 וכבר שאלתי בתראדים אחרים את השאלה אבל לא ענו אז אני אשאל כן איך אני עושה שאני אוכל לשמוע בפורמט DTS דרכו? הפורמט היחידי שאני יכול זה או סטריאו רגיל או פרולוג'יק מדוע? הסבר עריכה: ברסיבר זה הולך ככה שלושה אפשרויות לאזיה חיבור יהיה ואז שלושה אפשרויות לאיזה פורמט זה יהיה DIGITAL 4CH 2CH DTS DOLBY DIGITAL PROLOGIC תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800pro עם Tv out - יש לי חיבור S-Video ו RCA הצהוב הזה. בטלויזיה שלי אין חיבור S-Video - חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי 2 דרכים. 1)להשתמש בכבל מהיציאה של ה S-Video ובסוף של הכבל לחבר את הכבל מתאם שקיבלתי ל Rca עם שתי יציאות כאלו (שלך MSI). 2)ראיתי גם את הקופסה הקטנה הזאת של ה AV כמו שמקבלים עם הפלייסטיישן שמתחברת עם פינים כאלו (או שזה סתם חיבור ישן ולא כדאי?). על מה אתם ממליצים? ואם יש עוד שיטות. תודה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש דריוור לכרטיס הקול הזה CT4810 creative, למערכת הפעלה 98 חיפשתי באתר http://www.driversearch.com מצאתי כל מני קבצים מפוזרים כאלו, לא משהו כזה להתקנה, מישהו יכול להוביל אותי לדריוור? כי אין במחשב קול...
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי Soundblaster Live 5.1 והחלפתי מעבד שהוריד לי את הבאס של המערכת מ 266 ל 200 (אי אפשר לשנות הוא נעול) ומאז הכרטיס מוציא רק רעשים חזקים ברמקולים ומעוות ממש את המוסיקה..(ממש ממש לא מבינים כלום) ניסתי את הכרטיס קול השני שלי וזה לא החוטים או הרמקולים.. למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי נגן MP3 וקיבלתי איתו אוזניות. אני קניתי אוזניות חדשות מכיוון שהאוזניות שבאו עם הנגן היו על הפנים. כשקניתי אוזניות לא יחסתי חשיבות לצורה של החיבור, אבל עכשיו זה מאד מפריע לי כי הגודל של הנגן גדל ב3-4 ס"מ בגלל חיבור האוזניות. כשאני מכניס את הנגן לכיס אני מפחד על חיבור האוזניות וגם זה לא נח. אני אנסה לצייר למה אני מתחכוון כי אין לי מצלמה. החיבור ששל האוזניות שבאו עם הנגן: ____ | ___------------ <----הכבל ---------------------| |- נגן | | | ------------------------ עכשיו עם האוזניות החד…
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-