אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
הסאב מתחיל לפעול רק כשאני מגביר לעוצמה בסביבות ה30+-.. בעוצמה נמוכה מזה הוא לא פועל (הוא תמיד דלוק ותמיד מחובר לרסיבר) פרטים: מערכת 5.1 eltax starlight רסיבר JVC RX6012V יכול להיות שהסאב לא במצב טוב, הוא מוגבר אצלי על מקסימום תדר ומקסימום "עוצמה", בנוסף לזה שגם ברסיבר הגדרתי שהוא יהיה חזק יותר +5 מתוך 10. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות למחשב שלי כרטיס קול ורמקולים חדשים רמקולים- Z5300 Logitech 1500 שקל כרטיס קול התלבטות קשה עדיין אבל אני חושב שאני אלך על - Creative Audigy 2 ZS ההתלבטות היתה בינו לבין ה VALUE הרגיל.. חוץ מזה שה ZS עומד בתקן THX איזה עוד הבדלים יש בינהם? דבר שני ראיתי שרובם באים בגריסת OEM - שעולה בסביבות 500 שקל (ZS) ראיתי גירסת RETAIL ב 620 שקל בערך האם זה שווה להשקיע? אני יודע שיש דור חדש X-FI אך הם ממש יקרים 750 שקל הכי זול... ולא נראה לי שיהיה הבדל משמעותי בינו לבין ה ZS תגובות יתקבלו בברכה
-
- 11 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, רכשתי טלוויזיה חדשה של פיליפס שיש לה חיבור לרשת / אינטרנט. לאינטרנט אין בעיה- אני מצליח להכנס ל-YOUTUBE ולאתרים אחרים. הבעיה שלי היא בחיבור לרשת. לפי מה שהצלחתי להבין, אין אפשרות פשוט לראות את הקבצים שמשותפים בשאר המחשבים (תקנו אותי אם אני טועה), אלא רק דרך חיבור להזרמת מדיה (או משהו כזה - דרך ה-media player). הבעיה שלי היא שהתיקיות במדיה פלייר מופיעות בעברית, אני לא מצליח לשנות אותן לאנגלית ולכן אני לא רואה כלום בטלוויזיה. השאלות שלי הן: 1. האם ניתן לשנות את השפה של המדיה פלייר / שמות הספריות מבלי להתקין windows 7 מחדש ? 2. האם זה נכון שאני חייב להשתמש במזרים מדיה ולא יכול פשוט להכנס לרשת כמו שהיא ? 3. מה זה בדיוק אומר המזרים מדיה הזה ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של קרייאטיב inspire 2500 2.1 וכרטיס קול לא יודע איזה משולב בתוך הלוח, לוח אביט IS7-E. אני שומע פתאום רעשים מוזרים כמו של רעמים כאלו ברמקולים וככל שמגבירים שומעים יותר.. מה עושים ? הבעיה בכרטיס הקול או ברמקולים ? עריכה: חיברתי רמקולים אחרים - ועדיין יש בעיה של רעשים אז כנראה זה מהכרטיס קול :-\ יש דרך לתקן את זה ?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס קול 5.1 כדי שאני יוכל להפעיל את כל הרמקולים שברשותים עם הרסיבר החדש.. תקציב עד 500 שקל ! תודה !
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA geforce 9800gt רכשתי כבלHDMI חיברתי לטלויזיה שלי אבל אני לא רואה תמונה בטלויזיה הבנתי שצריך להגדיר את הכרטיס מסך מישו יכול לזור לי?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
1. יש למכשיר הזה תמיכה בעברית ? אני לא מדבר על התפריטים אלא על שירים שאני מעביר לנגן , הוא מראה אותם בעברית או בג'יבריש ? 2. יש אפשרות לעשות Shuffle (כמו בוינאמפ) במכשיר ? שאני אפעיל את האפשרות הזו וזה יבחר לי שיר רדנומלי מכל התיקיות ? 3. למי שיש את המכשיר , אתם מרוצים ממנו ? ממליצים לקנות אותו ?
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה שהיא גם מסך מחשב, יש לי תקציב של עד 3000 שקל מחפש משהו באזור ה-2000 יש לכם הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש ולא מצליח למצוא את הדרייבר הנכון לכרטיס הקול. הכרטיס מוגדר במנהל ההתקנים כ-CREATIVE PCI128. זה איננו כרטיס ONBOARD - כשהוצאתי אותו, ראיתי שכתוב עליו CT 4810. לפי EVEREST זהו: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card אמנם יש בנמצא כל מיני דרייברים אבל כשאני מתקין אני רואה שרק חלק המכרטיס מזוהה במנהל ההתקנים- ז"א שאין סאונד במשחקים למשל, אבל יש בדיסקים. בדקתי וראיתי במנהל ההתקנים שהחלק שחסר בהתקנה הוא LEGACY. למה כל כך הרבה דגמים על כרטיס אחד ? איך אוכל לפתור את זה ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
קיבלתי היום רמקולים שזכיתי בהם במכרז, אבל קיבלתי רק את הרמקולים בלי חוטים ובלי כלום. הרמקול והחיבור מאחורה: http://img231.echo.cx/img231/1910/p10101011pv.jpg http://img231.echo.cx/img231/1873/p10101024vu.jpg החיבור מאחורה של המגבר שאני צריך לחבר אליו את הרמקולים: http://img231.echo.cx/img231/569/p10101039xu.jpg מה אתם אומרים גם על הרמקול בתמונה? קניתי 4 כאלה במאה שקל. תודה
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי תוכנה שמקודד דיסקים מקוריים לקבצי flac וגם הסבר קטן איך עושים את זה, ואיך אני יודע שהקידוד היה מוצלח? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אח שלי כרגע עם מערכת 2.1 של מיקרולאב שמשרתת אותו נאמנה! הוא מחפש סט 5.1 לשדרוג החוויה, תקציבו בסביבות 1200 (אם שווה להוסיף תציעו). הוא הולך לחבר ממיר YES HD ואת המחשב לLCD לצפייה בסרטים ומשחקים. הוא שם עין על מיקרולאב X23 ועל Microlab X15 האם הם יתנו חווית סראונד 5.1 אמיתית? האם יש למערכות הללו מספיק חיבורים איכותיים לחבר את כולם?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מה דעתכם חברה ? JBL Venue Series Stadium 8-Inch 3-Way Speaker http://www.amazon.com/JBL-Venue-Stadium-8-Inch-Speaker/dp/B000FD3W1G/ref=dp_return_1/002-3705129-8629614?ie=UTF8&n=172282&s=electronics&qid=1193599108&sr=1-10 Sony SS-MF650H 3-Way Floorstanding Speakers http://www.amazon.com/Sony-SS-MF650H-3-Way-Floorstanding-Speakers/dp/B00029U12Q/ref=sr_1_7/002-3705129-8629614?ie=UTF8&s=audio-video&qid=1193599995&sr=1-7 Sony SSF-5000 Floor Standing 3-way Speaker http://www.amazon.com/Sony-SSF-5000-Floor-Standing-Speaker/dp/customer-reviews/B000OG4E1G/ref=cm_cr_acr_dp_top/002-3705129-8629614?ie=UTF8&showViewpoints=1&customer-reviews.…
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
עם נגן D2. באיזו עצמת ווליום להשאיר את הנגן וכמה זמן בערך? ועל איזה סגנון מוזיקה עדיף להשאיר אותן כדי לקצר תהליכים? (יש לי בערך הכל). תודה.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש דרך לקלוט ערוצים אלו בשידור ישיר מארה"ב? Sci Fi, abc, nbc, bravo וכ"ו...... צלחת לווין שצריך לקנות, או אפילו איזשהו חברה או גוף שנותן שירות שיתקינו לי ממיר (ופליז פליז פליייייז TIVO) לצערי הרב עזבתי את ארה"ב לפני באמת הרבה שנים הייתי תקופה בהוט עברתי ליס ודיי נשבר לי מכולם יש אופצייה כלשהי כזו??? תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזית LCD המרחק הוא 5 מטר כרטיס מסך GV-N98TOC-1GH של GIGABYTE כרטיס קול מובנה 5.1 על לוח אם Intel Eva Cove Desktop Board DG35EC G35 Socket 775 Oem טלוויזיה טושיבה 47WL66 FULLHDMI יש לטלוויזיה חיבור DVI-A וזה אומר שאי אפשר לעשות מסך מלא בלי לאבד את הקצוות. רק בHDMI יהיה אפשרי לעשות מסך מלא. אם אני אקנה כזה כבל, ומתאם מDVI לHDMI זה יספיק? או שצריך גם לחבר את הכרטיס קול עם כבל נפרד? עריכה: אני צריך לחבר את הS/PDIF לכרטיס מסך? עריכה2: מה זה בדיוק HDTV? האם הוא מאפשר לי לחבר את הטלוויזיה למחשב בכבל אחד? (וידאו ואודיו?) עריכה3: לפי מה שהבנתי בגלל שיש לי בכרטיס מסך שני יציאות DVI-I ויציאת TVOUT זה אומר שאי אפשר רק על ידי כבל אחד ל…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
http://www.sony.lv/view/ShowProduct.action?product=DAV-DZ20&site=odw_en_LV&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=HCS+Surround+Kit+%26+DVD+Player#tab האם היא משתלמת? האם יש משהו עדיף במחיר הנקוב?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום חברים. בעת עריכת סרט בלוריי שלם (ע"מ לחסוך מקום פנוי) עם DVDFAB נתקלתי ב2 תזרימי השמע הבאים: Dolby Digital ו DOLBY TRUEHD הTrueHD שוקל יותר כמובן כי הוא פורמט Loseless והDD לא. האם זה בסדר שאשאיר רק את הTrue HD? האם יש תמיכה אחורה? יש לי בכלל סיבה להשאיר את הDOLBY DIGITAL הרגיל? האם כל החומרות ייתמכו בDolby TrueHD? כרגע אני מנגן את הסרטים במחשב שלי, שמחובר לDELL 2311H על 1080X1920 עם Soundstick 2 (Harman Kardon) מה אני צריך לקנות ע"מ להנות במאה אחוז מסרטים? רמקולים 5.1/7.1? רסיבר? אשמח להבהרה קצרה בנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אפשר לקנות דרך אביי או מאתר מחו"ל עם משלוחים וסביר להניח שיש לי גישה לאנשים שילכו לארה"ב.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות XTREAMER אשר יהיה מחובר למחשב ע"י כבל רשת, רציתי לדעת האם בניגון תכנים דרך הרשת תהיה איזשהי פגיעה באיכות התמונה ו/או הסאונד? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר וידאו מהסוג הישן (לא dvd) למחשב בכדי שאוכל להעתיד את הקלטות למחשב ומשם לצורב.. האם הדבר אפשרי לעשייה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קניתי creative zen touch ושאלתי היא האם אני צריך לדאוג לעשות איתו ספורט (ריצה, כדורסל וכו)? תודה
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם יש אפשרות להכין קלטת של מוזיקה לטייפ שיש לי באוטו... (עד שאני יקנה CD) מחובר לי למחשב מערכת סטריאו... ויש לה גם טייפ מן הסתם, יש אפשרות להכין קלטת של MP3 או משהו כזה דרכה?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי באיכות הסאונד שמוציא כרטיס קול מבוסס HD לעומת קודמו AC97 או אפילו SBLIVE או שבסופו של דבר ההבדלים הם זניחים.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
האם DVD יכול "לשרוט" דיסק? ומה גורם לDVD להקפיץ דיסקים פתאום והאם יש פתרון? אני מקווה שזה המקום לשאול ???
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-