אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום וערב טוב. אני מחפש אוזניות בסביבות ה-200 שקל. חשבתי על שלושת האוזניות האלה: SpeedLink Triton Headset - ב-220 שקל. SpeedLink Medusa 5.1 Add-On Headset - ב-222 שקל. Altec Lansing AHS 502 - ב-230 שקל. אשמח לקבל הצעות נוספות ודעות על אלה. בנוסף לכך אני חייב לציין שחשוב לי שיהיה: 1. כבל ארוך - אני חייב לעביר אותו מאחור כל השולחן שלי ולכן אני לא הסתפק בקצר. 2. מיקרופון כלומר האוזניות הן בשביל משחקים. 3. אפשרות להגדיר את הווליום באוזניות עצמן - בכדי שאני לא אצתרך כל פעם לשנות את ההגדרות של הסאונד. תודה.
-
- 11 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי, גיליתי שכבר לא ניתן להשיג את ה- ATP3 של Altec, ומשום מה אני גם מתקשה למצוא את Logitech X-230. (מדובר בכשעה וחצי של חיפושים - אולי לא מספיק לתאמכם, אבל ממש התאמצתי.) ראיתי שה-Microlab X13 עולים כ-550 ש"ח, שזה עובר את התקציב שלי. באופן כללי, הדרישות שלי הן בעיקר גיימינג, אבל רצוי כי הסאונד יהיה סביל במידה וארצה לשמוע משהו. (המוזיקה נעה בין Enya ל-Morbosidad, כך שלא ניתן להגדיר סגנון...) בקיצור, מישהו מכיר מקום בו ניתן לקנות את ה-ATP3 או ה-X-230? אם לא, משהו מומלץ בגבולות התקציב? (ניתן לחרוג עד כ- 450 ש"ח).
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/(qwdctay211lg5kvag5hgd545)/catalogFamily.aspx?ID=593471&CID=100 מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
צהריים טובים יש לי מערכת 5.1 לחדר... הבס נהרס אבל בלי קשר אני רוצה להחליף בגלל כשאני מגביר גבוה היא מאבדת את הצליל... חשבתי על רמקול בסגנון הזה http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=977 או http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=339 שיהיה מחובר למחשב ואני יוכל לשמוע שירים חזק מאוד עם בס חזק, בלי לאבד את האיכות... מה אתם אומרים עליהם ^^ הם יכולים להתחבר למחשב?... צריך משהו מיוחד? הם טובים לחדר... ? הם לא יאבדו את הצליל כשאני מגביר ? ואם הם שווים את ה690 או 880 שקל ? תודה
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי XBOX 360 + מסך פלזמה 42 אז אני מחפש משהו זול וטוב אבל שישמע סביר יש לי 4 רמקולים של טנוי (לא גדולים\רצפתיים אלא רמקול מדף),סנטר של ימאהה ורסיבר של הרמון קרדון. בעיקרון חשבתי לחפש יד שנייה כי אולי יש מציאות אבל אני לא מבין בזה ולא יודע מה טוב.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה המצב חברה? אני רוצה לקנות את המערכת x530 .. שווה לקנות אותה עכשיו ב530 שקל? או שעדיף לחכות ליציאת הx540 ? מה ההבדל בין המערכות ? וכמה החדשה תעלה? משהו יודע משהו? אני רוצה 5.1 ... ומוכן לשלם עוד 200 מעל x530 +-.. יש למשהו הצעה יותר טובה? 5.1?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני חושב לקנות אוזניות ובר המליץ לי על )= (sennheiser lucas(+hd580 headphones מישהו מכיר את האוזניות האלו ויכול להגיד לי איך הן?
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי פירמוט למחשב ועכשיו המיקרופון שלי הפסיק לעבוד. ניסיתי 2 מיקרופונים שונים ובדקתי שהם תקינים על מחשב אחר. יש לי windows xp 64 bit בבקשה עזרה....
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
השאלה שלי פשוטה מאוד: מה עושה הדבר הזה? הבנתי שהוא קשור לרדיו בצורה מסוימת אבל איך? יש כבר רדיו מובנה במכשיר. תודה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אז ככה זה קורה כל פעם שאני מפעיל מחדש את הווינדוס! וזה קשור כמובן לכרטיס קול ואין לי מושג מה לעשות; התקנתי מחדש את הדרייבר (קריאייטיב..) וזה נשאר ככה!
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קיבלתי אוזניות AKG אולפניות שהיו בשימוש, והבד הפנימי (שמפריד בין האוזן ופנים האוזניה) הפך למלוכלך קצת עם הזמן. האם יש מקומות שיכולים להחליף לי בהם את הבד הזה לבד חדש?
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כבר כמה זמן אני נתקל בבעיות עם מערכת הסטריאו שלי. הווליום ירד בחצי וכאשר המערכת לא משמיעה ניתן לשמוע רחשים. אני חושב שהבעיה היא בקדם המגבר ואני מחפש חנות שתאפשר לי לבדוק ולתקן אותו ואם אי אפשר - לקנות חדש (שיתאים למערכת הקיימת). אשמח להמלצה על חנות כזו באיזור השרון.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
המשפחה שלי רוצה שאני אעביר למחשב יעני למדיה דיגיטלית את כל סרטי הוידאו הביתיים שיש לנו על קלטות ועל קלטות קטנות של מצלמה אילו חומרות ותוכנות אני צריך בשביל זה? איך אני משתמש בהן? תודה!
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
תקציב 350 דולר...וכמה שיותר פצ'רים יותר טוב... מה מציעים אני חשבתי על ARCHOS GMINI400. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח אם DFI LAN PARTY NFORCE 4 SLI DR ורציתי לדעת אך הכרטיס קול שלו מבחינת איכות סאונד ופגיעה ב FPS לאומת CREATIVE LIVE 7.1 24BIT ?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
המגבר הוא 400W החברה שלו זה Studio-Standard by Fisher והדם שלו זה BA-6000 האקולייזר הוא גם Studio-Standard by Fisher והדגם שלו זה EQ-3000 חבר שלי נתן לי אותם לפני כמעט שנה ואין להם תקלות או בעיות כלשהן,כמה הם שווים? [attachment deleted by admin]
-
שלום לכם מי יודע כמה זמן צריך לקחת העברת שירים mp3 לנגן בגודל 1.0 ג'גה פלאש הזיכרון .כמות השירים 1.0 גי'גה רשום על אריזת המכשיר שהוא תומך usb 2.0 איך אפשר לדעת באמת שזה כן עובד .בלוח אם יש לי כל היציאות usb 2.0 לפי מה אפשר למדוד את זה ? אני מקוה שלא עבדו עלי שיש כאן usb 2.0 למרות שרשום באריזה וגם באינטרנט ?
-
טוב אחרי ששיגעתי אתכם למשך שבועיים (או יותר ;D), החלטתי לקנות נגן פלאש סופית. ממה שראיתי, לחבר אחד שלי יש נגן פלאש פשוט ועובד לו בסדר גמור מנובמבר 04. (הוא לא רץ איתו) מצד שני, אחד אחר שרץ עם הפלאשים שלו, נדפקו לו והוא החליף מספר פעמים. קיבלתי מבצע על נגן LENCO ב500 שקל - ג'יגה פלאש..נשמע סביר במיוחד בגלל שזו לא חברה ג'נרית, אלא ידועה במוצריה בתחום האלקטרוניקה. למה בעצם להשקיע 1000 בנגן פלאש אם יש אפשרות קנייה ב500? אשמח לשמוע הסברים ונימוקים. איך אני יכול להיות בטוח שמשהו שאני אקנה ב1000 לא יתקלקל כמו הזולים? (נגיד IRIVER) - כולם מיוצרים בסין גם ככה! - מהסקר שוק שערכתי, הצרכן הישראלי הממוצע מסתפק בזולים וגם כמה אנשים ששאלתי אמרו לי שאם אני קונה פלאש עדיף לקנות אחד פשוט…
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות רמקולים אחרי שנפרדתי מה 5.1 שלי מחוסר מקום. הדרישות שלי מעבר לרמקולים טובים ואיכותיים כמה שאפשר בתקציב, זה שלט בקרה (נייח או נייד) לא קריטי, כפתור כיבוי נגיש וכניסת אוזניות. מודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
היי חברים, חשבתי ללכת על הUltrasone Pro 900i. האם זה מספיק שדרוג בשביל להחליף את ה780? השימושים שלי הם לרוב משחקי FPS, סרטים\סדרות ומוזיקה מכל הסוגים. האם אני חייב מגבר אוזניות בשבילם? ואם כן, זה בסדר לחבר אותם ישירות למגבר Denon AVR-X550BT שהמחשב מחובר אליו ישירות עם HDMI? אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האם כשדאי להוריד את העדכון שנמצא באתר של apple ? שמעתי שהוא עלול להיות פחות מוצלח מהתוכנה המקורית...
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי תוכנה שמקודד דיסקים מקוריים לקבצי flac וגם הסבר קטן איך עושים את זה, ואיך אני יודע שהקידוד היה מוצלח? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קניתי רמקולים של CREATIVE MEGAWORKS 550, אבל לא מרוצה מאכות כרטיס הקול שבמחשב (AC97 5.1), יש כמה וכמה סוגי כרטיסים של הAUDIGY, אבל אני צריך משהו שיתאים קודם כל למוזיקה, ואח'כ לסרטים... משחקים לא חשוב. מישהו יכול להמליץ או לתת טיפ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
המערכת שלי: 4 רמקולים->4 באסים,שתי טוויטרים,4 רמקולים רגילים,מחוברים לרסיבר של AIWA(בן 10 משהו כזה...),אם היא משנה... אני שומע משום מה רק מצד אחד,כשהכל מכוון בבאלנס,כולל דרך הרסיבר(מצד שמאל לא שומעים כ ל ו ם) מה עושים?...
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שלא משנה איזה נגן mp3 אני אקנה אני צריך בשבילו אוזניות טובות (כמו למשל האכזבה מאוזניות האיי פוד). אני מחפש אוזניות עד 300 ש"ח (יש אפשרות לקנות בחו"ל), עדיפות גבוהה לאוזניות עורפיות או כפתור (Street Style). אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית אז חשוב לי שהאוזניות יוכלו לעמוד בבאסים חזקים. איזה אוזניות כדאי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-