אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי מילואים עוד מעט ואני רוצה לקנות נגן MP3 בסיסי כדי שלא יהיה לי משעמם. דרישות: 1.לפחות 512 MB 2.שיהיה לו רדיו 3.של חברה כמו סנדיסק (לא נגן אדיר אבל של חברה מוכרת ) 4.חיבור USB תודה! נועם *עריכה* סליחה...נא להעביר לפורום אודיו וקולנוע ביתי
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הסתכלתי כבר כ 10 עמודים אחורה ועדדין אני מבולבל ... אני רוצה לקנות נגן שיהיה עמיד בנפילות (מכיס או שלוחן לדוגמה) בנפח של כ 1-2 ג'יגה שיהיה בו תמיכה לעיברית ואם אפשר גם רוסית (לא משנה אם צריך עדכון קושחה), אם סוללה מובנית (אני מעדיף , לא חובה ), איכות שמע כמה שיותר גבוהה אם האוזניות שבאות אם המכשיר, ואפשרות חיבור לרמקול (אני בצבא)... ואני גם מעדיף עיצוב לא כמו של diskonkey אלה משהו בגודל של אייפוד.... תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני קונה את הנגן בעיקר בגלל שאני צריך לעשות כמה הקלטות. לקנות טייפ מנהלים זה לא ממש הגיוני, כי אחרי ההקלטות לא יהיה לי ממש שימוש בו. לכן החלטתי ללכת על נגן MP3. אני לא מכיר את השטח, אבל אני חושב שזה לא פשוט, מכיוון שבתקציב שלי אמור להכנס גם טייפ מנהלים איכותי-סביר. התקציב הוא כ 500 ש"ח. נפח הנגן הרצוי הוא 512 מגה. יש המלצות? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כמו שאתם רואים בכותרת אני מחפש נגן ואלו הדרישות: 1. שיהיה זמן סוללה מכובד (אני חייל ורוב הזמן אין איפה להטעין) (די חשוב). 2. שיהיה לפחות 4 ג'יגה ומעלה (די חשוב). 3. שיהיה אפשרות להטעין לא רק דרך המחשב (אם זה אי פוד יש לי כבר מטען חיצוני בשבילו) (די חשוב). 4. שלא יהיה גדול מידי פיזית. 5. שיהיה אפשרות גם להשתמש בו בדיסק נייד. 6. שיהיה אפשרות לסדר את השירים בתקיות בדיוק כמו במחשב ולא שהנגן ישנה את הסדר לפי ID3 TAG כמו שהאי פוד מיני שהיה לי היה עושה (די חשוב). 7. שיהיה שליטה נוחה במכשיר. 8. שיהיה כמה שיותר אפשרויות תוספות כמו משחקים (סוליטר באי פוד למשל) יומן רשימות למשל (מאוד מועיל למי שיש הרבה סידורים) וכו. 9. שיהיה רדיו FM (די חשוב). 10. שיהיה אפשרות לשדר לר…
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מכיר את הIPOD ורוצה אפשרויות אחרות... גם אם אי אפשר לנגן וידאו על המכשיר עצמו (האיכות של הוידאו על הטלוויזיה זהה לאיכות על המכשיר?)
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נגן mp3 שתהיה אפשרות לראות בו סרטים (לא מבין כל כך בתחום ,מחכה להצעות) חשבתי על ה psp בהתחלה.. אבל אי אפשר לצרוב לו דברים ... אז חשבתי על נגן עם קיבולת של 20gb נגיש שיהיה אפשר לאכסן בו סרטים ולראות אותם אם יש דבר כזה אני ישמח לשמוע.. או אלטרנטיבות..
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מחפש נגן שיהיה קטן ונייד בעל נפח של 2-4 גיגה שלא יצתרך דריוורים ושתהייה אפשרות לקידוד שירים ישירות דרך חיבור של כבל לנגן מוזיקה אחר כגון דיסקמן(אם קיימת כזאת אופציה). לגבי המחיר בסביבות 150-200 דולר. אני נמצא בחו"ל כרגע אז אני לא אוכל לבדוק את התגובות כל יום... תודה
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כמה דברים שחייבים להיות במכשיר 1. רדיו FM איכותי 2. בטריה פנימית נטענת 3. עד 100 דולר אני קונה מהחנות http://www.bhphotovideo.com אז אני אשמח אם מה שאתם מציעים יהיה שם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי יום הולדת בקרוב, אז החלטתי להוציא את מיטב הכסף שאני הולך לקבל על נגן MP3 קומפקטי, בעל לפחות 500 MB זכרון. כמובן שכשהראתי להורים של את הiPod (או יותר נכון את המחיר שלו) עלה מבט מוזר על פניהם שהראה לי בברור, תשכח מזה. אז החלטתי ללכת על העצות שלכם, נגן קומפקטי, מינימום 500 מ"ב, ממשק USB 2.0, עד 1000 שקל. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נגן עם צליל איכותי, לא חייב להיות עם הרבה זיכרון או מערכת הפעלה מטורפת. בנוסף, אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות קטנות (אפשר באותה חבילה של הנגן, בנפרד, מה שעדיף יותר..) התקציב שלי הוא 1200 שקלים, אבל כמובן שעדיף בפחות אם אפשר תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז יש לכם המלצות? 300 ש"ח ומעלה נראה לי מספיק לא? (בשביל ידידה)
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממצב אחים שלי?!?! אממ רציתי לשאול אם מישהו כאן ממליץ לי על נגן mp3 בערך ב-200-350 שח ,אפשר להתגמש קצת... גם אני קצת חיפשתי פה ושם וראיתי את זה: http://www.hacupon.co.il/_Pics/CouponAv.gif http://www.hacupon.co.il/_Pics/CouponAv.gif מה אתם אומרים? יש לכם מה להציע לי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני חייל שלצערו הרב סוגר יותר מדי זמן בצבא, ולכן החלטתי שאני רוצה נגן אם פי, אבל הבעיה שאין לי מושג בזה, אין לי זמן לברר ואפילו לא לחפש בפורום (מצטער).. אז ככה, הוא צריך לענות על הנקודות האלה: 1) סביבות 5 ג'יגה... 2)קטן, למרות שאני חושב שכולם מספיק קטנים אז זה לא משנה 3)אם יש משהו שמנגן divx ומתחבר לטלוויזיה אז זה ממש טוב אבל לא חובה, ואני ממש לא צריך הצגת תמונות וכאלה, זה פשוט לא נחוץ לי 4)שלא יהיה עדין 5)איכות שמע טובה+, לא חייב משהו מדהים. התקציב הוא בסביבות 1500 ש"ח, אפשר להתגמש אבל בקטנה ממש... תודה מראש לכל מי שיענה, אני מקווה שבערב כשאני אחזור יהיו הרבה תגובות כי אני יודע שעש פה מספיק אנשים שמבינים ועוזרים.. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 שעובד עם דיסקים של 8CM אלו של 250מגה היחיד שאני ראיתי זה הTEAC MP330: http://www.teac.com/DSPD/DesktopMP3.html שהוא בעיקרון מצויין רק מה יש לו 8 שניות של ANTISHOCK ל MP3 וזה קצת נורא, אז רציתי לשאול אם אתם מקירים משהו יותר טוב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
טיול שנתי עוד מעט, ואני מחפש נגן חדש (עד מקס' 500 שקל). CD רגיל יכול להכיל דיי הרבה מוזיקה, אבל דיסק של DVD עוד הרבה יותר, וביחס איכות\כמות גבוה בהרבה. מישהו יודע כמה הם אמורים לעלות ואיפה אפשר למצוא אותם ? למען הסר הספק, אני מתכוון לנגן (דיסקמן) רגיל, שיכול לקרוא מדיסקים של DVD. יש לי צורב DVD אז זאת לא בעיה. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשביל בן דוד שלי שנוסע לארהב. הוא רוצה לקנות שם נגן. התכונות הנדרשות הם: מסך צבעוני,אפשרות להצגת תמונות ועדיף גם סרטונים,הרבה מקום איזה 30 גיגה מינימום,רדיו ואפשרות להקלטה. שיהיה נוח לשימוש ואיכות טובה.גם זמן סוללה. הוא לא רוצה נגן סרטים. חשבתי על ה-x5 נדמה לי? אבל אני לא ממש מכיר אותו תודה לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לאחר שהנגן הקודם שלי נשבר והתרסק לרסיסים (ד"א היה של חברה משהו כמו mp3 player חברת דייגים סינית :-*), אני מועניין לאסוף את שארית המשכורת הצבאית שלי ולקנות נגן MP3 עמיד למספר שנים. אני בצבא ומחפש נגן MP3 עמיד וחזק כמה שניתן, בעל סוללה חזקה (דבר חשוב מאוד), נפח שעולה על ג'גה בייט, מראה מודרני (לא שימשוך עיניים אחרי הכל אני בצבא) וגודל סביר. המחיר לא יעלה על 1200 ש"ח, קחו בחשבון שאני לא מתכוון להוציא יותר מדי כסף על נגן (אם יש נגן טוב שעולה על הפרמטרים שלי ועולה פחות אני ישמח לחסוך), אני מעונין באיכות ותועלת של המכשיר, חשובה לי העמידות והסוללה שלו יותר מכל. קיבצתי מהפורום ושאר האתרים מספר רב של מכשירים וקשה לי מאוד להחליט, הצגת שם השיר בעברית על גבי המכשיר מאוד חשובה לי …
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא נגן Mp3 שיתאים לתקציבי וצרכיי ע"פי הקריטריונים שיצוינו בהמשך, תודה! - מאוד חשוב לי שאני לא אצטרך לקנות בטריה כל יומיים, אני רוצה מכשיר עם בטריה נטענת (עם מטען) או אפילו יותר טוב - הטענה מ-USB/firewire. (יש לי יו אס בי2 ופיירווייר). - נפח הזיכרון לא צריך לעלות על ג'יגהבייט כאשר 512 הוא נפח אידאלי מבחינתי. - אין לי צורך בתפריטים צבעוניים וכל מיני קשקושים שהם לא נחוצים, האינטרס שלי מבחינת ממשק הוא שיהיה נוח להשתמש בתפריטים ומאוד נחמד אם יהיה שלט. -איני מעוניין בנגן CD, אלא מבוסס זיכרון או כונן קשיח (למרות ש-HDD הרבה יותר יקר). - תקציב: מקסימום הכי גבוה שאני יכול [ולא בא לי לבזבז כסף]: 1100. - רדיו הוא יתרון נחמד אבל ממ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקראת טיול למזרח, חשוב שיהיו לו התכונות הבאות: מבוסס זיכרון FLASH פנימי סוללה רגילה (AA או AAA) לא עדין (לא IPOD) הכי חשוב - זמן שמיעה גדול במיוחד (40-50 שעות לפחות) לא צריך וידאו או תמונות איכות השמע חשובה גודל: 1 עד 5 GB תקציב: 1000 +- בינתיים תפשו אותי Iriver T10 ו- iAUDIO G3 אשמח לקרוא המלצות/ דיעות שלכם.
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מאוד רצוי שינגן גם וידאו באיכות גבוהה.... והכי חשוב- הארד דיסק בפח כמה שיותר גבוהה (כל עוד לא פוגע באיכות המוצר) תודה לעוזרים מראש
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן MP3 בסביבות 1000שח אני מוכן לעלות את התקציב אם יש הצדקה... מאוד חשוב לי שהוא יהיה קטן ודק, ולא שביר כמו הנאנו.נפח-MIN 2G. הייתי רוצה שיהיה בו וידיאו למרות שזה לא עקרוני. יש לי אפשרות לקנות מארהב-אז אפשר לכלול מכשירים שאינם זמינים בארץ. תודה לעוזרים, ושבוע טוב.
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-
-
עם יש אחד אני נורא אשמח לגלות, אני פשוט מחפש אחד כבר הרבה זמן, ואני צריך לדעת שעם אני אקנה אותו ואני אשתמש בו (זה היעוד) בקרבת בריכה או ים אז הוא לא יהרס, מישהוא מכיר שנמכר כזה בישראל?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ותודה רבה מראש למי שעונה. רציתי לקנות לאחותי מתנה ואני מתלבט בין מספר דגמים (שניהם גנריים) הראשון: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2196564 השני: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=vio256fm&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0&aff=Zap המכשיר ישמש בעיקר לספורט ונסיעה. נראה שהמכשיר השני בנוי "טוב יותר" האם ההפרש במחירים מוצדק? יש למשהו (במסגרת 350 ש"ח) העדפה אחרת ? תרשמו כל דבר שעולה לכם, אני ממש ממהר (יום הולדת שבוע הבא). שוב תודה רבה מראש.....
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-