אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני חושב לקנות את הנגן MP3 Clubin Slider 512MB. http://www.clubin-mp3.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=36 מכמה סיבות עיקריות- 1- המחיר שלו 250 שקל. 2- יש לו רדיו FM מובנה (מה שאין לסנסה של סנדיסק שירדתי ממנו) 3- הוא תומך כנראה בתיקיות (גם בגלל זה ירדתי מהסנסה). 4-הוא נראה טוב ביחס לג'נריים אחרים, אם הוא ג'נרי, במחיר הזה. יש למישהו נסיון עם הנגן (או החברה) או משהוא להגיד על ההחלטה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש כאלה מערכות למכוניות? איזה רדיו דיסק עם כניסת AUX??? אני רוצה לקנות מערכת לאוטו שאפשר יהיה לחבר אליה את האיפוד, (אם אני אמצע כזה יש כבר תיכנונים לבנות מעמד, כמו של פלאפונים, יהיה קטלני)
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נגן MP4 (נגן וידאו קטן נייד, לא חייב להיות דווקא "נגן MP4"). נפח: סביבות 1-2GB (ברור שאפשר לעלות, אבל תאכלס, אני לא חושב שאני אצטרך הרבה יותר). מסך: משהו שיאפשר לראות סרטים בלי זכוכית מגדלת - אני חושב ש-2-2.5" זה המינימום. פיצ'רים: הכי פחות חשוב - כל עוד התכונות למעלה מתקיימות - אני מעדיף לחסוך כמה שיותר בכל השאר. איכות סאונד, איכות מסך (עד כמה שאפשר לדבר על איכות בגדלים כאלה) וכו' - פחות משמעותי. לגבי תקציב - אני לא יודע כמה אני צריך להקציב לכל הסיפור... לצורך הענין, נגיד סביבות ה-800-900 שקל, אבל זה משהו שאני אומר כדי לתת סדר גודל, אני פשוט לא מתמצא בזה מספיק. האם זה ריאלי למצוא משהו בסכומים האלה? מה המחיר המינימלי למשהו עם הדרישות שלי? תודה מר…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות קשת מתקפלות, חשוב לי שזו תהיה חברה טוב, ולא יקרה, עד 100- 150 שקל... היום הייתי בקניון, ומצאתי אוזניות של Jvc, שהן גם מתקפלות וגם קלות.., הן עולות 70 שקל. (הן נראות לי טובות) הן טובות? לינק: http://www.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027726&pathId=103&page=2
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מי עדיף משניהם? יתרונות\חסרונות... ליבי יותר נוטה לכיוון ה ESI אבל אם הוא חצי מקצועי למה ה audigy יותר יקר בצורה משמעותית? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין Audigy 2 ZS ב 512 שקל ל X-Fi XtremeMusic ב 750שקל -חשוב לציין שאין בעיה כספית... -יש לי 2 רמקולים עם סאב של חברת EACAN שמספקים אותי מאוד -אני גיימר יש לי מספר שאלות: 1.אני ירגיש הבדל באיכות בין הכרטיסים? 2. ^^^ הבדל גדול? 3. אני ירגיש הבדל במשחקים בין שני הכרטיסים? (EAX5 לעומת EAX5 ) 4. ידוע אם יצא או מתי יצא EAX6 ? ^^^^ 5. אם ההבדל של EAX6 בין EAX5 יהיה גדול? 6. אני ירגיש הבדל במוסיקה בין שני הכרטיסים? 7. משתלם וכדאי לי לקנות את ה X-FI ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ;D אני מחפש לקנות נגן mp3 באיכות טובה. שמחירו ינוע בין 500-750 שקלים. דרישות מהמכשיר : *ניגון קבצי mp3,wma . *איכות טובה. *של חברה ידועה. *העברת קבצים אליו וממנו ללא שום תוכנה. *שיהיה גם disk on key . *בעל טייפ מנהלים. *נפח 1-2gb . וזהו בגדול... אשמח לעזרה בנושא.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לשמיעת מוזיקה וסרטים אני גם מעונין לקנות רמקולים מדפיים ב-2000 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם כדבר הראשון הייתי מעוניין שתסבירו לי מעט על האוזניות IN-AIR. ממה שהבנתי הן נכנסות לתעלת האוזן וכך מונעות לגמרי רעש מהסביבה כמו כפתור למשל, והן יושבות טוב יותר על האוזן, ולכן מתאימות יותר לריצה למשל. כמו כן, יש איתן בעיה בשירים עם באסים גבוהים, כי סוג האוזניות הזה מנחית את הבאס. תוכלו להוסיף לי כמה שיותר פרטים על אוזניות אלו? כמו כן, אני מעוניין לקנות אוזניות כאלו, ובחנות הנ"ל (NewEgg- www.newegg.com). העניין הוא שאני אפילו לא מוצא את המבחר שלהם בחנות.. הדבר היחידי שמצאתי הוא פה: http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2100210362+1291520211&Submit=ENE&SubCategory=362 אבל אני בטוח שלא הגעתי לעמוד הנכון, ואמור להיות עמוד עם מבחר גדול יותר של א…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לדעת אם יש אוזניות קשת טובות שלא עולות הרבה שאני יכול לקנות כדי לשחק בלילה כי אם אני יפעיל את הרמקולים סראונד אז השכנים וההורים ישתגעו עלי אני מעוניין באוזניות קשת סטריאו שאם אפשר שיהיו גדולות כאלה כמו לדוגמה: http://bavasmusic.com.au/store/images/images_big/Headphone_HPS3000Crop.jpg הלינק לתמונה זה רק הדגמה לצורה שאני מחפש אני לא מה האוזניות האלה בכלל מצאתי את התמונה בגוגל בעיקרון אוזניות סטריאו לא יקרות שמכסות את כל האוזן עם ריפוד כזה שיהיה נוח ושהצליל יהיה סביר כדי לשחק בשעות מאוחרות, וכמה שיותר זול ומישהו אולי יודע אם ksp מוכרים אוזניות? לא מצאתי באתר שלהם
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היבואנים שלה זה ניופאן... הדגם הוא של ה40 אינץ אלה הנתונים.. http://www.yanir.co.il/yanir/flash/templete/product.asp?id=1110 למישהו יש נסיון עם החברה או הטלויזיה הנ"ל..???
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי את הSANDISK SANSA 512MB M230 ב-259 ש"ח. בקופסא: -נגן -אוזניות -כבל USB -נרטיק שקוף -רצועת גומי -חוברת מידע ב-5 ספות (אין בעיברת ) -מיני דיסק - מידע מורח - בטרייה AAA התפריט באנגלית הנגן מציג עיברית הפוכה , יש מייון לפי אמן, שם שיר.... יש אפשרות הקלטה וסטופר. יתרונות: -קטן -איכותי -לחצנים קלים -אפשרות נעילה :יעלה מאוד -העברת קבצים במהירות -אוזניות חמודות -מטריות לזמן ארוך חסרונות: -כבל USB מאוד קצר -עברית הפוכה סה"כ מכשיר מעולה בהתחשבות במחיר . קטן, נוח, קל לתיפעול..... מכשיר מעולה! עוד כמה תמונות:
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב H10 גירסת ה 6 ג'יגה מופיעה ההודעה הבאה ללא אפשרות עבודה עם המכשיר "systems file missing" "to restore the system files,connect H10 to iriver plus" אני יודע ש iriver plus זו התוכנה שלהם אבל עקב התקלה הזאת המחשב לא מזהה בכלל את המכשיר מה הפיתרון? האם הקישור הזה מספק פיתרון? http://www.misticriver.net/showthread.php?t=12886
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לדעת אם יש לי יציאת TV במחשב? אני לא מבין בזה כל כך אז אם אפשר הסבר קצרצר יהיה מעולה תודה רבה, אבי.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש נגן 20 ג'יגה שיעלה גג 1400 הכי חשוב לי זה מוזיקה.. אם הוא מציג תמונות ואם פי 4 זה גם טוב! אם אתה יכולים להביא אתרים מאיפה אפשר לקנות עדיף איזור המרכז או הצפון הכי טוב! תודה!
-
- 70 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי ב YNET כתבה על תוכנות מומלצות ל IPOD ממש נחמד רציתי לדעת אולי אפשר לעשות מקבץ תוכנות ל IAUDIO X5L או בכלל לקטלג נגנים עם תוכנות צד שלישי מגניבות! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3251592,00.html#n
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי בתחילת השבוע את הHARMONY 525 והבנתי שאפשר בעזרת התוכנה GIRDER לשלוט על המחשב בעזרת השלט הורדתי את התוכנה (גירסה 3.3) רק שאני לא מבין איך לקנפג אותה אני משתמש בMV2PLAYER לצפייה בסרטים ומעוניין לשלוט באופציות הבסיסיות דרך השלט (VOL +\-, SEEKING וכו') קיצר, אני מחפש מדריך לקינפוג התוכנה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
שלום! אני מחפש רמקולים 2.1 איכותיים, האם הATP3 עדיין הכי טוב ומתשלם ? הכרטיס קול שלי הוא C-Media 8738 PCI 5.1CH ולפי מה שהבנתי הוא לא משהו, האם כדאי לי בהזדמנות לקנות גם כרטיס קול יותר טוב ? (ולא, אני לא רוצה מערכת סראונד ולנצל את הכרטיס, אין לי מקום בשביל זה) התקציב לשניהם הוא כ-1000... תודה!
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
http://www.sweetwater.com/store/detail/iCan הם טובות?? יש אותם למחירה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל לשם עריכת מוזיקה (אני עוסק בעריכת סרטים) השאלה שלי היא כזו יש לי מערכת קולנוע של ימאהה בחדר עריכה (שזה גם החדר שלי) האם הכרטיס הזה יכול להוציא בסראונד ביציאה קוקסואלית ממנו לכניסה קוקסואלית לרסיבר ? (יותר פשוט: האם אני אקבל סראונד מהמחשב לרסיבר?) וכמו כן האם יש לו כניסה לקליטה של סראונד? ופרטים ולמה הוא טוב ולמה הוא לא טוביעזרו מאוד.... (אני צריך כרטיס לקידוד כיוון שאני צריך לשמוע את המוצר=הסרט הסופי גם בסראונד וגם בסטריאו במערכת הבדיקה משמע המערכת של ימאהה) תודה!
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אנשים, אני מחפש זוג רמקולים שיהיו איכותיים בתקציב שרשמתי למעלה. אני קונה תמגבר T-AMP ובנוס, תכרטיס קול Audiotrak Maya 44 Mk.II Sound Card אוו ת XFI. אני צריך רמקולים שינצלו תכרטיס הזה ותמגבר. אל תביאו לי רמקולים קטנים כאלו של קריאטיב אוו משהוא, אני רוצה רמקולים ענקייים שיתנו עוצמה. אפשר לחרוג באיזה 200-300 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול.. אבא שלי רוצה טלוויזיה חדשה (לקראת המונדיאל ;D ) הוא רוצה שהטלוויזיה תיהיה בין 44 אינטש ל-50 אינטש ושתיהיה פלזמה אבל לא LCD משהו יכול לתת לי בבקשה הצעה משתלמת לטלוויזיה טובה מחברה טובה?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס קול , ורציתי לשמוע דעה של אנשים לגבי כרטיס קול שיתאים בעיקר לצפייה בסרטים אבל גם שיתאים למשחקים ומוסיקה. כרגע אני שוקל לקחת את ה- creative x-fi extremeMusic. אבל אשמח לשמוע אולי על חברות אחרות של כרטיסי קול חוץ מאשר creative אם יש כאלו שהכרטיסים שלהם שווים בדיקה. תקציב - 1000 ש"ח.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-