אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש נגן MP3 איכותי ולא יקר יחסית שיתן לי נפח מכובד, איכות סאונד ונוחות בשימוש. התקציב הוא בסביבות ה-1000 ש"ח, חשבתי על כמה נגנים נחמדים שראיתי: iriver H-10 5GB - אחלה נגן, ככה שמעתי SanDisk Sansa 1G E140 - נראה לי מצויין ועולה רק 680 ש"ח Diasonic DHD-1000 2GB - נראה מאוד מגניב ומושלם
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אם אפשר שיהיה MP4 או פורמט אחר של סרטים אבל זה בכלל לא חובה אבל שיהיה בצבע אם אפשר תודה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שיהיה במחיר של 350-, אני יודע שקיים את הפשוט הזה אבל לא ממש מצאתי ועם יש משהו אחר משהו עם יותר נפח (בטוח שאין אבל אולי...). תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים לספרד והייתי רוצה להתחדש עם נגן MP3 חדש. IRIVER או IPOD אבא שלי לא מרשה לי אז עדיף משהו בנפח של 256-512 מגבייט. התקציב הוא עד 400 שקל רצוי 300. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן קראתי את הסטיקי ואני עדין מתלבט הייתי רוצה לקנות נגן MP3 (מבוסס HD) בנפח של 5-6GB (או יותר) תמיכה בעברית חשובה לי התקציב הוא בסביבות ה1300 ש"ח חשבתי בכיוון של הH-10 6GB או הZen Micro אבל שמעתי דעות מעורבות עליו אם מישהו שיש לו אותו יכול לספר לי עליו זה יעזור מאוד כמו כן אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
חשבתי על iPod Nano 2GB יש נגן יותר טוב במחיר הזה? ושהגודל הזה יהיה מינימלי. תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים?? אני מוכ רפשוט מצלמה דיגיטלית ב-2500 שקל ואני צריך למצוא משהו לקנות במקום זה. אני רוצה לשדרג גם את המחשב אז אל תגזימו בבקשה. גג 1700 ש"ח. שווה להוציא כ"כ הרבה כסף על זה? חשבתי על האייפוד. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=218_239_1217&products_id=7102 אני יכול להשיג ב-1750 ש"ח את הדגם של ה-20gb, אבל זה דור יותר ישן נראה לי... לא יודע. מה דעתכם? ומישהו יכול להסביר לי מה בדיוק אני יכול לעשות עם המכשיר ששוה להוציא עליו כמעט 2000 שקל? ואגב אפשר להשתמש בו כהארד דיסק נייד???
-
- 74 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
על הנגן יאוכסנו כ500-600 שירים, ואני צריך שיהיו לו פונקציות DJ בסיסיות. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מחפש נגן MP3 בתקציב 300ש"ח כמובן שאיכות האדיו תיהיה המקסימלית שניתן בהתאם לתקציב. להשמעת מוסיקה בלבד. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
ההמלצה היא בשביל חבר שלי, אין לו מושג בתחום ולמען האמת גם לי לא. אז תמליצו לי על דגם מסויים תפרטו עליו ועל התכונות שלו ועל המחיר שלו. תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רק 5 GB של מוסיקה על המחשב..אז אני לא צריך נגן עם הרבה נפח...10GB מספיק לי בהחלט.. קראתי פה קצת בפורום וראיתי את הDELL DJ, הוא דווקא נראה לי בסדר..והוא נכנס לי בתקציב אם אני אצליח לקנות אותו בארה"ב השאלה שלי היא אם יש אולי נגן אחר בתקציב נמוך יותר עם פחות נפח אבל איכול טובה שיכנס לי בתקציב? ועוד שאלה.. איזה נגנים כן תומכים בעברית? אני אסתדר גם בלי כי אני לא שומע הרבה עברית אבל זה יהיה טוב אם הוא יתמוך בעברית תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש נגן mp3 זיכרון 512מגה היתי רוצה לישמוע מה אתם ממליצים - אני חשב לקנות את זה: http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=67068319&Saletype=2&sog=C-MP3Player אם יש אותו למישהו רציתי לדעת איך הוא (או בסיגנון שלו empire וכו') ואם יש עליו שליטה בסיפריות מה דעתכם על: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=446&cID=100 (ביחד עם יו אס בי סטיק) או אולי: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=481&cID=100 ?
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הי! יש לאחי הקטן יומולדת ואנחנו יודעים במפשחה שהוא ממש רוצה נגן MP3 (הוא לא צריך איזה Fancy Ipod או משהו כזה) אני רוצה שזאת תהיה השקעה נכונה וטובה ולכן אני שואל פה בעיקרון הנגן ישמש את כל המשפחה אבל בעיקר את אח שלי (שהוא לא אודיופיל, הוא בן 12), הכי חשוב שהוא יהיה עמיד (חשוב מאוד), ומגניב וכדאי גם שהוא יהיה נפוץ קצת בארץ... כבר ניסיתי פעם SanDisk 1GB והיה לי ניסיון די טוב איתו, השאלה היא אם מאז יש דברים יותר טובים לקנות במחיר הזה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות נגן שעונה על זה: 1.נפח 30 ומעלה גיגה 2.זמן סוללה ארוך ככל שניתן 3.עובד כדיסק און קי 4שיהיה אפשר להעביר את השירים ולסדר בספריות בלי תוכנה (לא כמו האיפוד שחייב איטונז) 5.עדיף עם בנדל עשיר שלא צריך לרוץ לקנות תוספות 6.רדיו יהיה נחמד 7.כמה שיותר קטן ככה יותר טוב 8.שיהיה אפשר להחליף סוללה (שלא כמו באיפוד שצריך לפרק אותו לגורמים בשביל זה) אם יש עוד דברים חשובים בנגנים אז בבקשה תזכירו לי מחיר לא חשוב תודה רבה...
-
- 13 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הוא צריך בסביבות הגיגה זיכרון, מה שמאוד חשוב זה תמיכה במספר סיפריות גדול ואם אפשר גם רדיו עם אפשרות הקלטה.
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מחפש כבר כמה חודשים נגן mp3 שההתמקצעות שלו היא בהקלטת דיבורים (voice recording). אני לומד במכללה ואני רוצה להקליט הרצאות. אשמח אם מישהו יעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
טוב ככה, חברה שלי מעוניינת לקנות נגן MP3 הדרישות הן ככה: שיהיה כמה שיותר קטן גודל בין 2-4 ג'יגה, עדיף יותר, הכי טוב שתביאו לי אופציה עם 2 ואופציה עם 4 סוללות - לא משנה (לא משנה אם רגילות או משהו מיוחד נטען) תמיכה בעברית - חשוב למדי (גם עברית הפוכה וכאלה זה בסדר, כמובן שעדיף רגילה) תקציב: עדיף כמה שפחות. אין בדיוק תקציב מסודר, אבל עדיף כמה שפחות, אבל שלא יהיה זבל שיתפרק תוך יומיים אם שכחתי משהו תשאלו ואני אענה... תודה מראש לכל מי שיעזור עריכה: אם כבר, אז יש לי שאלה נוספת האם יש דרך להוסיף עברית ל- creative zen micro 5gb? פשוט מצאתי אחד כזה לקנייה ב600 ש"ח בערך, ואני שוקל את זה בשביל חברה שלי, אבל העובדה שאין עברית מציקה
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
הקריטריונים הם: 1) נפח של ג'יגה לפחות 2) עמידות תודה
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמתנה נגן MP3 מבוסס פלאש לאחותי כמתנה ליומלדת. התקציב הוא עד 700 שקל,והנגן צריך להיות עם נפח של ג'יגה,USB2,כמה שיותר אמין (למרות שזה די קשה בתקציב הזה) ועם איכות שמיעה טובה. עדיפות לרדיו FM טוב,ותוחלת בטריה ארוכה ככל האפשר. כמה שיותר זול וטוב ככה עדיף,בתודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש לי נגן MP3 מבוסס פלאש בעל קיבולת של 1GB, אני עובר ברשת וקורא סיקורים על כל הנגנים הקיימים אבל רציתי גם לקבל תגובות שלכם. לא כל כך חשוב לי העיצוב העיקר שהניווט יהיה נוח, שהבטריה תספיק לפחות ל 10 שעות ניגון רצוף, שהנגן יהיה מחברה מוכרת ובעל מוניטין כדי שזה לא יתקלקל לי אחרי חודשיים, וזהו בעיקר אז על מה אתם ממליצים? דרך אגב איך החברה IAUDIO? תודה
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש נגן MP3 לאבא שלי שמיועד בעיקר לשימוש בזמן ספורט (ריצה). אבא שלי צריך נגן שיש בו לפחות 2 ג'יגה זיכרון פנימי (הוא רץ בחוף הים ולכן עדיף מכשיר שמבוסס על זיכרון פנימי) חייב שיהיה בו רדיו מובנה (רצוי מאוד שהקליטה של הרדיו תהיה טובה) שיהיה בעל תצוגה דיגיטלית ברורה. שיהיה נוח לנשיאה (אם צריך לקנות מנשא או רצועה ליד אז זה בסדר) ושיהיה קל לשימוש. פשוט לשימוש ולהעברת שירים מהמחשב. תקציב 300 ש"ח (+/-) *נק' חשובה: אני מחפש רק נגן MP3 לא MP4 או משהו כזה , נטו השמעת שירים) אם חסר משהו , תרשמו אני יענה.... בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
אני מחפש נגן פלאש קטן בעל 256MB חשבתי על הסאנדיסק, מה אתם אומרים עליו? (350 ש"ח מלוגי'ק) יאיזה סוג סוללה יש לסאנדסק? רצוי AA וחובה מפנדה או לוגי'ק תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מצאתי את זה בנטאקשן: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2045040 אתם חושבים שאפשר אולי להשיג משהו יותר טוב בחו"ל או בארץ? כי נכנסתי לאתר של: http://www.elcorteingles.es (חנות מוצרי חשמל בספרד) והמחירים שם נורא יקרים מינימום 100 יורו למוצר דומה... בתודה מראש orlupo
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-