אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם כדאי להזמין באופן כללי מכשירים גדולים פיזית כמו טלויזיה מאמזון. בהנחה והמחיר אכן אטרקטיבי, האם כדאי? האם גודל המכשיר מגביר את הסיכון לתקלה במהלך המשלוח? אם יש למישהו על הדרך להמליץ לי על טלויזיה 32" עד 1000 (לא סמארט), אשמח.
-
- 5 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שבת שלום ושנה טובה אני כרגע עושה שיפוץ בדירתי והחשמלאי הכין לי תשתית צינורות בפינות הקיר ל2 רמקולים קדמיים ואחוריים (לתלייה) אני רוצה לקנות מערכת בתקציב של גג 2500 ש"ח, שתתן לי סאונד חמוד. המרחק בין זוג הרמקולים הקדמיים לזוג האחוריים עומד על 3 מ' דרישות: רוב המדיה שלי מגיעה מהמחשב יש לי כרטיס מסך עם 2 חיבורי HDMI וכרטיס קול מובנה עם יציאות צבעוניות פשוטות כאלה. חשוב לי ש3 מכשירים יהיו מחוברים לרסיבר בו זמנית: 1. מחשב - חובה. 2. סוני 3 3. ממיר YES MAX TOTAL רמקולים: 5.1 - כלומר סאב, סנטר, 2 אחוריים, 2 קדמיים. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מערכת שתתאים לי במסגרת התקציב. תציעו דברים גם אם חורג קצת. לא משנה לי לקנות את הרמקולים בנפרד ואת הרסיבר בנפרד...וגם לא …
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אז כנראה שהטושיבה הטובה והישנה שלנו שבקה חיים,אין מה לעשות גם זה קורה אז עד שנהיה בטוחים אני בנתיים רוצה לברר על איזה פלאזמה או LCD שנקנה התקציב הוא עד 4.5,ואני אומר בכוונה ככה כי בעיקרון זה 4 אבל שיהיה אפשר לזרום עוד, ככה ש5 אלף זה כבר קצת בעיה, תמליצו לי בבקשה על משהו שיהיה טוב למשפחה,לסלון,המרחק צפייה לא גדול משהו כמו 3 מטר ה42 לא נראה לי תבוא בטוב האיכות תהיה לא משהו בגלל המרחק הקצר.... נראה לי ש32 תספיק או 37 אפילו יהיה נחמד הטלווזיה תשמש בעיקר לערוצים ודברים כאלה,קצת DVD יש לנו HOT אם זה משנה אני מכיר בכללי את רוב החברות,אבל דגמים ספציפיים אני לא הכי מכיר,ממה שאני רואה אצל אנשים עם טלווזיות דקות,זה שתמיד רואים תמונה מרוחה לא הכי חדה,אלה אם כן עומדים דיי רח…
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
כפי שמצויין בכותרת. אני מעוניין בזוג רמקולים (2.0 - סטריאו) בסכום שלא עולה על 500 ש"ח עם צליל מאוזן ומפורט עד כמה שניתן לסחוט מהסכום הזה. (חשבתי על המייקרולאב סולו 5C או על הקריאייטיב T20 שקיבלו ביקורות חמות למדי. לצערי לא יצא לי לשמוע אף לא אחד מהם) בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
-
זה ה HTPC שלי AMD 5600 2GB RAM DDR2 SAMAUNG HD4350 (יש לי 7600GT פנוי אם זה עוזר) HD250 GB.. האם זה יכול להריץ סרטי FULL HD? עם איזה תוכנות מומלץ לי לעבוד כדי להריץ 1080P? תודה.. אגב אפשר להוציא סאונד בעזרת המתאם DVI TO HDMI של ATI נכון? איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום! לפני כשבוע הלכתי לחנות בדיזינגוף סנטר והקשבתי לCX300. הצליל לדעתי היה מעולה, לפחות באותה איכות כמו הPX100 ואף יותר. לצערי, לא היה לי הרבה זמן להתרשם.. ולכן בדקתי את האזניות רק עם זוג אטמים אחד (מקבלים שלושה זוגות, גדול בינוני וקטן). בידוד הרעשים ממנו התרשמתי לא היה מי יודע מה.. הצלחתי לשמוע בקלות רעשים מבחוץ, גם כשהיה סאונד וגם כשהפסקתי אותו. השאלה שלי, היא האם בידוד הרעשים הגרוע היה תוצאה אולי של אטם שלא התאים בדיוק לאוזן, ואז בשימוש באטם אחר האוזניות מספקות בידוד רעשים טוב, או שפשוט האוזניות האלה לא מבודדות רעש בצורה טובה. אודה לתשובות מאנשים שמשתמשים באוזניות אלה.
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום!!!! אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 נחמדים עד עכשיו הסתפקתי ברמקולים עם סאב לא ממש ברמה והיה בא לי להשתדרג קצת..... אז בדקתי....חשבתי לקנות את ה-Logitech x230 וחשבתי אולי להשקיע עוד קצת ולקנות את ה-x530 שהם 5.1 אבל לא משנה.... אני מבולבל לגמרי בקשה עזרה ..... אפשר ללכת ממה שבחרתי ולכתוב על רמקולים שונים תודה אנשים!!!!!!!! מקווה שזה יעזור לאנשים אחרים שמחפשים ג0
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני נוסע לחו"ל לשבועיים בערך ואני רוצה לקנות נגן אודיו טוב במחיר סביר בארץ , די הרבה לבקש :-\ . יש לי דיסקמן mp3 בבית , אבל הוא די ישן , האיכות בו לא משהו וגם אין לו Id3 Tag אז אי אפשר לראות את שם השיר . אני די מתלבט מה יותר כדאי , דיסקמן Mp3 חדש , פשוט שקורא Id3 tag בעל איכות טובה אבל הוא לא ממש נוח לסחיבה כמו מינידיסק . השאלה שלי היא מה עדיף , להישאר עם הדיסקמן mp3 ולסבול , לקנות אחד חדש או לקנות מינידיסק . אני לא אשתמש בזה הרבה , רק לטיולים מדי פעם או למקרה שאני אלך לחבר . מה דעתכם ?
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה רזולוציה יכול להעביר יציאת VGA וכמה היציאת HDMI יש לי מחשב נייד עם NVIDIA gtx 260 תודה מראש לעוזרים....
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
את המוזיקה שלי אני שומע בקומפקט דיסק (אחד פשוט, שיש בו רמקולים מובנים) עכשיו אני רוצה קצת יותר איכות וקצת יותר ווליום בלי להוסיף כסף אז אני רוצה לחבר אליו רמקול של סוני. איך אני מחבר? נ.ב. חתכתי קצה של אוזניות וחיברתי אליו את הרמקול וחיברתי לפתח של האוזניות בקומפקט ושמעו, אבל מאוד חלש והיציאה היחדיה שיש בקומפקט היא של אוזניות
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מקווה שזה מתאים בכלל לפורום הזה. זכיתי בה במכרז בסכום של 3200. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576875 אודה לכם אם תוכלו להסביר לי למה משמשת כל אחת מהיציאות שיש לה. הבנתי שאין לה SCART. זה אומר שאני לא אוכל לחבר למחשב ולראות באיכות גבוהה?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתשמש תחנת רדיו לארגון השירים, השמעתם וכו'. בעיקרון הציגו לנו תוכנה מסחרית אחת, שיכולה לעבוד עם מספר ערוצים, בכל ערוץ אתה יכול לסדר רשימת השמעה בכל מיני צורות (רנדומלי, לפי סוגי שירים, מוכן מראש וכו'). אפשר בערץ אחד להשמיע ובשני לארגן רשימה אחרת כשאתה שומע אותה בערוץ נפרד (אוזניות לדוגמה). אם אתם מכירים תוכנות כאלו (יעודיות לרדיו), או אפילו תוכנות רגילות עם יכולות מתקדמות של רשימות השמעה וכו', אנא ציינו אותן פה. (עדיפות כרגע לתוכנות FREEWARE שכן זו תחנה בהתהוות ולא רוצים כרגע להוציא סכום כסף רב). לא חושב שזה משנה, אבל התחנה תשדר בהתחלה באינטרנט (STREAMING) וקיים כבר ציוד מיקסוס (מיקסר 16 ערוצים) , מיקרופונים מקצועיים ושאר ירקות. THX!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא משנה לי כמה רמקולים העיקר שיהיו איכותים רצוי 5.1 או יותר..בשביל סרטים רצוי שיכלו להתחבר לטלויזיה תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 סוגים של רמקולים האחד זה logitech g51 והשני altec mx5021 שהוא 2.1 לעומת הלוג'יטק, שניהם אני משיג באותו מחיר בערך המטרה היא משחקים וסרטים ב-HD(יש LCD) אני לא צריך שהרמקולים יהיו בעוצמה אדירה כי זה רק לחדר סטנדרטי. בנוסף יש לי PS3 ככה שאם יש משהו שיתמוך בו זה גם יעזור אבל לא חובה. אם למישהו יש המלצה למשהו אחר בסכום הזה אני אשמח לשמוע תודה מראש :>
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשפחה שלי רוצה שאני אעביר למחשב יעני למדיה דיגיטלית את כל סרטי הוידאו הביתיים שיש לנו על קלטות ועל קלטות קטנות של מצלמה אילו חומרות ותוכנות אני צריך בשביל זה? איך אני משתמש בהן? תודה!
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי אורגן technics kn 2400 ואני מעוניין לחבר אותו למחשב ולעבוד עם midi האם למישהו יש מושג איך אפשר לעשות זאת (בחיבור usb תיהיה אולי בעיה ששומעים את הצליל מהרמקולים של המחשב רק כמה שניות אחרי השאלה היא גם האם זו בעיה במחשב או בחיבור).
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
אני לא מצליח להגביר את הבאס בכרטיס קול שלי.. מערכת הסאונד שלי היא ככה: רסיבר (Yamaha RX-V530) מחובר אל הכרטיס קול בעזרת כבל אופטי דיי איכותי ו- 5 רמקולים (ללא סאב וופר) הבאס ברסיבר מוגבר עד הסוף וכשאני מחבר את הדיסקמן שלי אל הרסיבר בכבל רגיל וכשבדיסקמן האקסטרא באס דלוק הבאסים ממש מצויינים, פשוט נעים לאוזן, אבל דרך המחשב אני לא מקבל הרבה באסים וזה מציק כי אני יודע שזה יכול להשמע טוב יותר רק אני לא מוצא איפה להגביר את הבאס, עזרה בבקשה... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המתאם אמור להעביר לי חומר על קלטות וידאו למחשב בפורמט DVD MPEG וכו. מכשיר הוידאו די ישן ויש לו רק יציאת 21 פינים. חיברתי אליו את VIDEO ורואים תמונה. ביציאת האודיו שלו אני לא מצליח לקבל אות מהמחשב. אציין שאני יכול לשמוע אם אני מחבר את היציאות אודיו ישירות למגבר שלי (לליין TAPE למשל). איך אני מצליח להקליט גם תמונה וגם קול ? המתאם נראה כמעט כך: http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDSV3200ELIGHT כרטיס הקול שברשותי בעל יציאת גיטרה+מיקרופון+ אודיו למגבר. זה הכרטיס: http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrackUSB-main.html תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לקנות LCD 32 בחנות אחת ממליצים על SONY 302 בשנייה Toshiba AV700 בשלישית Toshiba LV703 ברביעית Toshiba AV703 בחמישית Toshiba LV733 ורוב האנשים שקנו טלוויזיה של ה HAIR אומרים שזו ההחלטה הכי טובה שלהם לי אישית יש בבית LG 23UR ובחנות ממליצים על LG LD460 אז יש פה 7 דגמים והמלצה מהחברים ללכת על HAIR כולן באותו מחיר 2200 +- הלכתי לחנויות בכל חנות תמיד זו שהמוכר ממליץ עליה נראית הכי טוב כי היא עומדת ומכוילת ככה שהיא תימכר אז מה אתם אומרים מה שווה לקנות? הדבר שהכי חשוב לי בטלוויזיה שהיא תציג סרטים וסדרות בצורה הטובה ביותר גם בערוצים בחדות גבוהה וגם בערוצים הרגילים שלא כמו במסכים שיצא לי לראות שיודעים לשדר טוב רק בחדות גבוהה ואי אפשר לראות בהם חדש…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן האחרון האוזניות של הפוד שלי מתחילות לקרטע,אני מאמין שחובב מוזיקה כמוני צריך להשקיע מקסימום 400 ש'ח באוזניות חדשות. אני מעדיף לשמור על המחיר אף נמוך יותר אבל אתם תמליצו,בינתיים חשבתי על Sennhieser HD 497 . אה והכי חשוב,אני קונה מחו'ל אז תנו לי דגמים/חנויות/מחירים משם. המפ,אם יש לכם עוד הצעות דברו תודה לכם
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתחדש בטלויזיה חדשה בקרוב ומעונין ליצור סוג של מדיה סנטר. יש לי מחשב נייד שלא בשימוש כרגע. יש לו רק פורט vga. האם יש דרך לצרף לו hdmi שיוציא תמונה ברזולוציית fhd למסך טלויזיה? ראיתי מתאמים אבל התמונה ברזולוציה נמוכה יחסית..מדובר ב LG f1 עם כרטיס מסך מובנה. הסיבה שאני מעונין להשתמש במחשב הזה כי זה נראה לי הפתרון הכי זול כרגע להזרמת מדיה לטלויזיה ופונקציונליות רחבה כי בכל זאת זה מחשב.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם 2 כרטיסי מסך שבכל אחד מהם יש יציאה אחת מסוג VGA וDVI. אני מצליח לחבר את הטלוויזיה והמחשב לאותו כרטיס מסך בו זמנית. השאלה היא האם אפשר לחבר את המסך לכרטיס מסך אחד בDVI ואת הטלוויזיה לכרטיס המסך השני בDVI. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול DIGITALLIVE 5.1 ואני חיברתי אותו לרסיבר עם חוט דיגטלי קואקסיאלי?(לכניסה/יציאה דיגטלית של הרסיבר והכרטיס קול) שבצד אחד זה RCA ובצד שני זה כמו של אוזניות. התקנתי AC3 FILTER שמתי על SPDF ובדרייבר של של הכרטיס קול הגדרתי שזה יהיה DIGITAL 5.1 כיוונתי ברסיבר על PRO LOGIC2 אבל זה לא פועל טוב כי בסרטים שומעים רק את מוזיקת הרקע ולא את הקולות (רק את הסראונד שומעים)
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום חברים ביום א אחי נוסע לכריתים. ברשותי תקציב של 120-150 דולר. על איזה נגן הייתם ממליצים שיקנה מהדיוטי פרי? (אין לי עדיפות בין נגני מינידיסק לפלאש. שניהם טובים מבחינתי). נ.ב. אתר הדיוטיפרי של סקאל פשוט עלוב ואין שם נגנים בכלל! איך אני יכולה לדעת איזה נגנים, אם בכלל, הם מוכרים???
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-