עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by redead,

אני לא מתכוון לראות סרטים על המחשב כי הוא מחובר לטלויזיה וגם מוזיקיה לרוב אני ישמע דרך הרסיבר ככה שהרמקולים שאני רוצה לקנות למחשב ישמשו בעיקר לפעולה שותפת עם המחשב+משחקים ( אני לא משחק כולכך הרבה זה בעיקר תקופות). אז כמה כסף בעצם כדאי להשקיע ברמקולים חדשים? איזה דגם מומלץ?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by GRiM,

הראשון: Creative Zen Micro Photo 8GB קראתי עליו ביקורת ב-DAP ויש לו מספר חסרונות: מסך בעל איכות נמוכה, גודל לא טוב וקצת חשוך, איכות סאונד בינונית וכו'. לפני שקראתי את הביקורת, חשבתי שזהו הנגן שלי ועליו אני אלך, אבל עכשיו נכנסתי שוב להתלבטויות קשות. חשוב לציין שיש לו נפח גדול של 8GB (במעשי כ-7600MB) ואפשר להכניס כ-1500 שירים בפורמט MP3. 1620 ש"ח, בבסט-ביי. השני: iRiver H10 לא קראתי עליו ביקורת מקצועית כלשהי, אבל כפי שאני רואה הרבה מאוד ממליצים עליו. 1332 ש"ח ל-5GB, בבסט-ביי. היו עוד התלבטויות, אבל החלטתי להוריד אותם מהרשימה. הדרישות שלי הן: - נפח מכובד, כמה שיותר - לא אוהב להתעסק עם העברות. - איכות סאונד טובה, באסים, עוצמה. - מסך ברור, רצוי צבעוני. - סוללה חזקה, לפחות 10 ש…

• 12 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by 11iceman11,

שלום, רציתי לדעת אם המסך 32A3000 Toshiba טוב? אני לא מכיר יותר מדי את התחום וראיתי פשוט מבצע שנראה ממש טוב: http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=203&CategoryName=LCD_Screens_UpTo_32&AuctionId=5464327 לפי הבנתי למסך יש 2 תצורות: C גרסה יפנית E גרסה אירופאית איך אפשר לדעת אם זה C או E ? לפי המכירה שבלינק שצירפתי, זה שהם רושמים שהניגודיות היא 500cd/m2 זה לא מרשים/מרגיע אותי... מה שמגיע לארץ זה רק E ? האם מישהו מכיר את המסך / ממליץ ?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  4. Started by itamsh,

שלום אני מעוניין לקנות אוזניות באמזון,חשוב לי שהקניה תהיה משתלמת אילו חברות ודגמים מומלצים? בינתיים בדקתי שם Shure Se210 שעולות בארץ-800 ושם 350! ואת הSe115 שיותר מתאים לתקציבי. חברות אחרות שבדקתי(Sennheiser ו-etymotic) לא היו בהפרש כ"כ משמעותי (אז אין טעם לקנותם בחו"ל-אין אחריות ויותר מסובך לקנות), הבעיה היא שהתחום תדרים בסנהייזר מתאים הרבה יותר(נמוך מ22 הרץ) מבShure,אבל הם הרבה פחות משתלמים לקנייה בחו"ל, למשל אם משווים את הSe 210 של שור (25Hz – 18.5kHz) לie 6 של סנהייזר(10 – 18000 Hz) (בארץ מחירם די זהה ובאמזון הם בהבדל שקרוב ל50$!),האם יש משהו אם תחום תדרים נמוך מ22 אבל יותר משלם?והאם זה באמת הבדל משמעותי? האם אני בכלל צודק בכך שאני מחפש אוזניות עם תחום תדרים מתחת…

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  5. Started by larry_lurex,

שלום קניתי לא מזמן טלוויזיה LCD של SHARP. הטלוויזיה מן הסתם רחבה, אבל אני לרוב העברתי אותה למצב "רגיל". באיזשהו שלב, הבחנתי שכאשר אני מעביר אותה חזרה למצב רחב, נוצר פס שחור באחד הצדדים שלא עובר. התקשרתי למעבדה, הם אמרו שאין מה לעשות והנושא עבר לראלקו (היבואנית). אחרי טרטור נאמר לי שהם לא יכולים לעשות כלום ושלא הייתי צריך להעביר אותה יותר מדי למצב רגיל כי אז זה דופק את המצב הרחב..... אתם לא חושבים שזאת חוצפה? מה אני יכול לעשות במצב כזה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by J0HNiE,

תראו אני מחפש תוכנה שתגביר לי את הוליום (לא בתוכנות שמיעה הכוונה בכלליות!) האם אפשר לעשות כזה דבר ? וזה בעיקרון לאוזניות

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  7. Started by rony77,

שלום לכולם יש לי מערכת ק"ב עם רסיבר של onkyo 576 ואני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר. הבנתי שהחיבור הכי איכותי הוא dvi-hdmi אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על מספר כרטיס קול שיש להם את היציאה הזאת. האם Creative X-Fi Xtreme Audio הוא בעל יציאה כזאת?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by kugi,

קניתי pioneer dv 383.. צעד חכם? איך המכשיר? אני צריך עזרה עם הכתוביות.. צרבתי קובץ AVI עם הקובץ של הכתוביות ביד איתו המכשיר מציג את הכתוביות בעברית, אבל הכתוביות הפוכות!!! מה אני עושה??? ואם כבר פתחו על זה נושא אני אשמח אם לא תגידו לי שכבר פתחו, תביאו לי לינק לנושא הזה כי חפשתי כזה ולא מצאתי..

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by pwntigo,

אני רוצה לקנות את ה IAUDIO G3 אבל בגלל שלא מצאתי אותו בחנות רגילה (אני גר בצפון) רציתי לקנות באינטרנט נכנסתי לזאפ ושתי החנוניות שנראות לי בסדר פשוט לא מחזירות לי תשובה אחת זה netshops והשניה זה karish בשתיהן אני מחכה כבר יומיים לתשובה ועדיין אין. אם מישהו מכיר חנות אוןליין טובה או אפילו חנות באזור חיפה שיש בה את הנגן שאני רוצה לקנות אני ישמח לדעת ;D

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by curdi1,

שבוע טוב, מישהו יודע אם לממירי DVBT שהתחילו למכור בחנויות האלקטרוניקה יש יציאת RF לטלויזיות הישנות שאין להם composite ? תודה

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by Dr.Drek,

אהלן אנשים! רציתי לדעת האם ה LANTEC ATP3 שווה את ה 100 שקל הנוספים לעומת LOGITECH X230? מה ההבדלים הרציניים בין השניים? תודה, אמיר.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by ilai,

משהו יודע אם אני מעלה את את התוכנה TDT לIRIVER H320 ואח"כ מתחרט ורוצה להסיר אותה זה אפשרי? זה פוגע באיזה שהיא צורה במידע הקיים שנמצא על הנגן כלומר שמות האמנים והירים וכ'ו..?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by TC,

קיבלתי את הIHP-100 שלי ואני מחפש אולי להתקין עליו משחקים כמו באייפוד .. סוליטר .. דברים כאלה אגב .... יש תוכנה שנותנת את האפשרות להקליט מהרדיו לנגן ?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by new!!!!,

איזה אזניות הכי טובות ? בערך ב50 שקל SONY COMMUNICATION HEADSET Genius Headset & Microphone - HS-02A PH-101 HEADPHONES + MIC - OEM מה הכי טוב כאן?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  15. Started by shai25,

יש לי כ.מסך ישן מסוג FX5200 עם יציאת DVI וLCD עם כניסה של HDMI, אם אני יחבר את הכ.מסך מהיציאה של ה DVI ל LCD בכניסה של ה HDMI אני יקבל את מלוא האיכות או בגלל העובדה שהכ.מסך הוא ישן יהיו בעיות?(ה LCD עובד ברזולוציה של 1333X768 ותומך ב 1080P ואני רוצה לנגן סרט ב 1080P) אם הכ.מסך לא מהווה בעיה , רציתי לדעת האם אפשר להשתמש ב LCD כתור מסך מחשב והאם יראו כמו בעבודה עם LCD שקונים במיוחד למחשב (הLCD עם ניגודיות של 1:5000 ו5 MS) תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  16. 1. z-4 2.Z-523 או שלאסוף עוד קצת כסף ולקנות Z-2300 אני לא יודע אם תתאים לחדר שלי ואם אני אוכל לנצל אותה.... החדר שלי די קטן משהו כמו 10 מ"ר...

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  17. Started by matanyaniv,

הגעתי למסקנה שלא משנה איזה נגן mp3 אני אקנה אני צריך בשבילו אוזניות טובות (כמו למשל האכזבה מאוזניות האיי פוד). אני מחפש אוזניות עד 300 ש"ח (יש אפשרות לקנות בחו"ל), עדיפות גבוהה לאוזניות עורפיות או כפתור (Street Style). אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית אז חשוב לי שהאוזניות יוכלו לעמוד בבאסים חזקים. איזה אוזניות כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  18. 1. האם הורדתם מהאתר את השדרוג? 2. אם כן האם צרבתם על דיסק את האימג' ששוקל רק מגה? בהוראות כתוב לצרוב על דיסק ריק ללא multi session ולעשות לו finalize אני מפחד לעשות את השדרוג של CDRW שאלה לכולם למה צריך לבטל את ה multi session ולעשות finalize?

19. Started by mrraz,

הייתי אצל חבר שהריץ את אווטאר בגירסה 1080P על המחשב שלו המעבד אינטל כפול ליבה פשוט היה על 80% והתצוגה מכרטיס O/B היתה על הפנים עם קווי סינכרון שריצדו על המסך. רכשתי עבורו ‏HD 5550 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E‎ ב-440 ש"ח (רצה משהו יותר מפשוט) הרצתי את אווטאר 1080P והופתעתי, המעבד היה על 10% !!! מעבר לתוצאה המצויינת לכרטיס יש 3 יציאות VGA, HDMI, DVI אני התרשמתי.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  20. קניתי מחשב חדש והוא מגיע עם כרטיס מובנה (נדמה לי של אינטל). במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס של creative, ואני שומע הרבה מוסיקה וקצת משחקים. האם כדאח לי להשקיע בכרטיס נפרד או שזה יספיק? (יש לי רמקולים ALTEC LANSING ATP 3 )

21. Started by RoyShefy,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=5086326&type=1&product=1&category_name=%ee%f2%f8%eb%e5%fa+%f7%e5%ec%f0%e5%f2+%e1%e9%fa%e9 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=5034570&type=1&product=1&category_name=%f8%ee%f7%e5%ec%e9%ed תנו חוות דעת מפורטת בבקשה זה מאוד חשוב

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Hi, I'm currently in the U.S and i want to find a good solution for connecting the laptop to the receiver or to 7.1 speakers. So far I found the best solution in my opinion, External sound card. Is someone here have experience with it? or can recommend a good one? or just other solution will be good? THANKS!!!

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  23. איך הרמקולים האלה - YAMAHA דגם TSS-1 ? הם עולים בסביבות 1000-1200בחנויות אבל אני משיג בזול משהו כמו 500 שקל אבל שמעתי שהם לא משהו ובכל זאת יש רמקולים בסביבות 500 שקל של LOGITECH Creative ו ATP-3 של ALTEC LANSING ואני לא יודע מה לבחור! אני מחפש רמקולים בשביל הכל סרטים משחקים מוזיקה ולכן חשוב לי האיכות של הרמקולים לכל אחד מהדברים.

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בסוכות אמי טסה לארה"ב וזה הזמן לשדרג את המחשב קיצר אני רוצה לקנות כרטיס קול שיש בעיקר למשחקים ולאחר מכן למוזיקה. אני מניח שהכי כדאי ללכת על הX-FI, אבל אני לא יודע על איזו. הדבר היחיד שאני רוצה זה את הDRIVE BAY והשלט. אני מעדיף מהחנות NEWEGG, ובמידה לא משם אז אם תביאו לי לינק אני אשמח. חשבתי על הגרסא הזאת: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102014 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  25. יש לי מגבר YAMAHA דגם RX-V361 ורצית לדעת איך אני מחבר את המחשב למגבר ואיזה יצא אני צריך לישת מש במגבר ואיזה כבל לקנות

• 2 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים