עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ag43,

כבר כמה זמן אני נתקל בבעיות עם מערכת הסטריאו שלי. הווליום ירד בחצי וכאשר המערכת לא משמיעה ניתן לשמוע רחשים. אני חושב שהבעיה היא בקדם המגבר ואני מחפש חנות שתאפשר לי לבדוק ולתקן אותו ואם אי אפשר - לקנות חדש (שיתאים למערכת הקיימת). אשמח להמלצה על חנות כזו באיזור השרון.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by ac1240,

חייב שיהיה FULL HD LED 37 אני רוצה שזה יהיה משהו טוב של חברה טובה ולא איזה חרטא בסגנון FUJICOM תודה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  3. אני מחפש לקנות מקרן קול(soundbar) בארה"ב(סביב ה300$). האם הם באמת מספקים חווית צפיה כמו 5.1? אשמח להמלצות על דגמים ספציפים אם מישהו מכיר(לינק לאמזון יהיה נחמד). תודה!

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by XTZ-Mike,

שלום, פירסמתי פה בקשה לייעוץ על אוזניות לאייפוד וקיבלתי המלצה לקנות את ה-CX300. אחרי שיטוטים ברשת נתקלתי גם ב-CX500 וגם בCX55. מאחר וה-CX500 קצת מעל התקציב שלי ,רציתי לדעת אם מישהו התנסה ב-CX55 ויכול לתת לי חוות דעת עליהם (אם זה יכול להיות בהשוואה לCX500 ו/או CX300 זה יהיה נהדר). בנוסף, בגלל המחיר הקצת מעל הממוצע של האוזניות (פעם ראשונה שאני משקיע בקניית אוזניות) , האם יש "טעם" לחרוג עוד קצת מהתקציב וללכת על ה-CX500 ? חשוב לי להדגיש שאני רק שומע מוזיקה ורואה לפעמים סרטים במחשב נייד ולא מתעסק במוזיקה באופן מקצועי. תודה רבה למי שייענה!

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by barak_11,

אני צריך המלצה לטלוויזית 32" בשביל בן דוד שלי. הוא קונה אותה במיוחד לXBOX360 החדש שלו ולכן היא צריכה להיות ממש איכותית. הוא מאוד רוצה טלוויזית FULL-HD אבל גם טלוויזית 720P איכותית (אבל באמת אחת טובה - גם לסרטים וגם לXBOX) תספיק. חשוב שיהיו גם לפחות 2 כניסות HDMI. שימו לב שבגלל מחסור במקום אסור לטלוויזיה לעלות על 32" - זהו הגודל המקסימלי. אני מבקש גם לא לחרוג מהתקציב, להפך אם יש משהו טוב מספיק גם בסביבות ה5, אז "פעמיים כי טוב". תודה רבה לעוזרים, ברק.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  6. אני מחפש לקנות לי לנגן אוזניות IN-EAR בטווח מחיר של 100-200, חשוב שיהיו כמה שיותר מדויקות אבל גם ווליום גבוה... ויש לי שאלה: האם לאוזניות סיליקון יש גם צליל יותר טוב או שרק חוסמות יותר טוב את הקולות מבחוץ?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  7. היי, אני צופה בסרטים 1080P, MKV מחובר לרסיבר עם SPDIF דרך מקודד סאונד AC3, והכתוביות נמשכות לסרט דרך FFDSHOW. אז 2 בעיות: 1. הסאונד ש AC3 מוציא מאוד חלש, מישהו נתקל בזה? מכיר הגדרות לשינוי? 2. הכתבויות ממש קטנות. איך מגדילים? אם אני משחק עם ההגדרות ב FFDSHOW זה לא עוזר תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by kaisman12,

כמה משמעותי זה לכבות את הרמקולים לאחר השימוש? קראתי המון ביקורות על הרמקולים שקניתי (JBL Creature II) שהכפתור הפעלה הוא מאחורי הבאס וזה חסרון אני בדרך כלל לא הייתי מכבה את הרמקולים לאחר השימוש רק רציתי לדעת אם כן אני יתחיל.. ועוד שאלה, למבינים פה מבחינת סאונד עדיף לשמוע את המוזיקה אחרי שכיוונתם את הבס והטריבל דרך הסאב ולא נגעתם בequalizer בווינאמפ או ההפך?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by popai,

שלום אני מתכנן לחבר את המחשב פיסי שלי למסך lcd 42" fhd לצורך משחקים וסרטים 50 אחוז כל אחד מהם ואני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במחיר של בערך עד 400 שח שיהיה מחובר למערכת רמקולים 5.1 של לוגיטק x540 ואני מחפש המלצה לכרטיס קול שיהיה תואם את צרכיי ובהתאם לתקציב תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  10. 1. אני מחפש מסך כמה שיותר גדול שיתחבר למחשב ב HDMI לשימוש במשחקים בלבד ולא לשום תוכן אחר 2. המסך חייב להיות FULLHD כלומר המשחקים ירוצו ב 1920X1080 3. המסך חייב לכלול NATIVE SCAN\RATE כדי שהתמונה תיתקבל באופן מושלם מהמחשב בחיבור ה HDMI 3. התקציב הוא עד 10 אלף שח עם אפשרות לחריגות קטנות מה הכי מומלץ וכדאי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  11. Started by dror_gh,

שלום. חבר שלי מחפש מסך LCD 37 אינץ' בתקציב של 5.5K הוא יכול להשיג את המסך LG37 LC7 ב5500 ש"ח. האם זה כדאי לו לרכוש את המסך או שיש משהו טוב יותר בתקציב הזה ? (בלי שום חריגות!) תודה רבה החיסרון היחיד שלה (אם זה חסרון כי אני לא מכיר את החברה הזו) היא שהאחריות היא ל3 שנים על ידי י. שלום. (מישהו מכיר אותם ויכול לחוות דעה עליהם? ) תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by scot,

האם wd tv שנקנה בארה"ב יתאים לשימוש בארץ? האם החיבור לחשמל יעשה בעיות. תודה

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by eity,

שלום ראיתי את המערכת הזאת ורציתי לדעת חוות דעת עליה והציעו לי אותה ב2400 האם זה מחיר משתלם?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  14. רוב המוסיקה שלי היא בפורמט FLAC/WAV/320KBS (כשהעברתי לאייפוד המרתי לapple lossness) יש לי גם אחלה אוזניות shure 102 (ואם יהיה כסף גם נשפר) אני זוכר שראיתי פעם את הRED WINE שעולה בערך 200$, השאלה שלי היא האם יש דרכים יותר קונבנציונליות לשיפור איכות הסאונד, אולי עדכון קושחה או התקנת rockbox? יש לי את הclassic 120gb

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  15. שלום לכולם ברשותי lcd טושיבה (דגם לא חשוב כל כך ) בלי כניסה של s video - כן אני יודע שזה מוזר אבל זה מה שיש לי. ברשותי מחשב עם כרטיס מסך של נוידיה 6600. עכשיו מה שעשיתי כדי לחבר את הטלויזיה למחשב זה בעזרת כבל s video שאותו חיברתי למחשב תמונה להמחשה: ואת הקצה השני שאמור להיכנס לתוך ה- lcd (רק שאין לי כניסת s video זוכרים? ) הכנסתי לתוך מתאם scart : ואת המתאם פשוט דחפתי לכניסת ה- scart שיש בטלויזיה! הכל עובד פיקס חוץ משרואים בלי צבע - רק שחור לבן. יש לציין כי הדריברים מעודכנים וניסתי את הכבל בטלויזיה אחרת ( לא lcd אז לא השתשתי במתאם scart ) ועובד עם צבע והכל מצוין! ייתכן שהמתאם scart לא מעביר צבע? יש חיה כזאת? אשמח לעזרה ממכם בתודה מראש חברים

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by AUDIOO,

I need headphones but not over 200nis what do you thnk about: Altec AHP512 the Altec AHP512 cost 179nis @ ARCADIA

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  17. שלום, יש ברשותי מצלמת Canon PowerShot A520 ונגן iRiver H320, אני חיברתי את המצלמה אל הנגן בעזרת כבל USB ומעביר מUSB לUSB הקטן שנכנס אל הנגן. עכשיו מה אני עושה כדי שהתמונות יעברו? תודה רבה, אופיר

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  18. עם הבנתם מה אני רוצה תענו לי! :-*

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  19. נתונים: *כרגע יש לי כרטיס קול בנוי על הלוח אם asus p4p800 deluxe *אני רוצה רמקולים 5.1 *כרטיס קול איכותי *תקציב: 1500

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by DaMn18,

לצערי הרב, אחרי 3 שנים של איכות סאונד מעולה ויכולות בלתי רגילות, הלכו לעולמם הרמקולים שלי (Cambridge MegaWorks 510D). המערכת לא נדלקת ונראה לי שמדובר במקרה אבוד .... עכשיו אני מחפש תחליף ראוי ומתלבט בין כמה: Logitech Z-5500, Cambridge 550 THX או לייבא איכשהו רמקולים של Klipsch (פרומדיה 5.1). מה אתם אומרים , יש המלצות ?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by Atlon-Xp,

אני חייב לסדר את זה כדי שאני יוכל לשנות את רמת הקול (אני רוצה גם לדבר בcs במקרופון ואמרו שזאת הבעיה) שצריך להעלות את הקול אבל זה לא נותן ת'אפשרות! http://planet.nana.co.il/doooly/audioprob1.JPG זה קשור גם לחיבור המקרופון? עם כן אז לאיזה צבע לחבר?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by FARKASH7,

שלום אני הולך לקנות רמקולים וכבר דנתי בנושא שלהם מה שנשאר זה כרטיס הקול, הייתי בטוח שאני יקנה איזה אודיגי 2 או הרקולס אחד עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו חשבתי על משהו אחר. הלוח של המחשב שלי ממש מיושן וחשבתי לקנות לוח חדש עם כרטיס קול מובנה, אין לי בעיה לחכות עוד שבועיים ולקנות לוח במקום כרטיס קול. חשבתי על הP4P800 עכשיו אני רוצה לשאול איך הכרטיס קול שעל הלוח?, אני הולך להשתמש ביציאה הדיגיטלית שלו והעם הביצועים של המחשב מושפעים מזה?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  23. אני טס לשוויץ בקרוב ואני רוצה לסחוט מההורים רמקולים ברמה.. הבעיה שאני לא ממש יודע מה התקציב שלי. בכל אופן לגבי 5.1 בתקציב גבוה יש את הz680 כמובן ובתקציב יותר נמוך את ה t5400. לגבי 2.1 יש atp 3 \ 2100 לתקציב נמוך ולתקציב יותר גבוה יש את הפרומדיה 2.1 או הרמקולים המפתים של אלטק fx6501 או משהו כזה. שאלתי אליכם ידידי : יש עוד דגמים מומלצים באחת הקטגוריות פה? ואיך הi trigue של creative? וגם הקליפש פרומדיה 4.2 נראה מגרה... ;D *המערכת מיועדת למוזיקה בעיקר אבל גם למשחקים וקצת לסרטים. **סאב חזק חשוב ביותר. ***תקציב עד 250 דולר בערך במקרה הכי יקר. ****4.1 \ 6.1 \ 7.1 יכול לבוא בחשבון.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לחבר שלי בעיה בסאונד ששומעים אותה רק במוסיקה, זה נשמע כאילו שהכבל רופף ויש כמו מן ניתוקים מהרמקולים... בדקנו שירים במדיה פלייר של ווינדווס ויש את הבעיה, בדקנו בווינאמפ ועדיין יש את הבעיה... הפעלנו סרט ואין את הבעיה בסאונד, שיחקנו במשחק וגם אין!! אז איפה הבעיה פה? דרך אגב, הכרטיס קול שלו הוא מובנה על לוח של אינטל, הדגם של הלוח הוא 845 PESV והדגם של הכרטיס קול המובנה Sound Max audio digital אני לא זוכר אותו ממש... בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  25. אז ככה זה קורה כל פעם שאני מפעיל מחדש את הווינדוס! וזה קשור כמובן לכרטיס קול ואין לי מושג מה לעשות; התקנתי מחדש את הדרייבר (קריאייטיב..) וזה נשאר ככה!

• 5 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.