עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by CHAOS6,

אני צריך שתמליצו לי על כרטיס TV בשביל מדיה סנטר, חשוב שהכרטיס יתמוך במלואו בהפצות הגנו/לינוקס.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  2. מחשב מולטימדיה AMD Athlon II 215 Dual Core AM3 Gigabyte GA-MA74GM-S2H Transcend DDR-2 2Gb 800Mhz LG DVD-RW GH24-NS50X24 Sata Samsung ECO Green 500Gb SATA 16mb Parker Keyboard Slim PS2 Parker Mouse Blister PS2 מארז מולטימדיה כולל ווינדאוס XP חוקי . מותקן כולל קודקים לקריאת כל הפורמטים של סרטים 2,680.00 ₪ טלוויזיה "42 FULL HD תוצרת INOVA מיובא ע"י גטר. 3 שנים אחריות !!! 3,900.00 ₪

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by MacGyver,

שלום! יש לי כרגע 2.1 של לוג'יטק ואני באמת מאוד מרוצה מהם..... חשבתי על לקנות 5.1 כי אני רואה די הרבה סרטים ..... השאלה שלי היא מה כדאי וגם עיצוב די חשוב לי ..... תקציב:600~..... אה-ואיזה יציאות\יציאה אני צריך שתהיה לי בשבילם? תודה מראש איתן

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by mdmx,

שלום וערב טוב. אני מחפש אוזניות בסביבות ה-200 שקל. חשבתי על שלושת האוזניות האלה: SpeedLink Triton Headset - ב-220 שקל. SpeedLink Medusa 5.1 Add-On Headset - ב-222 שקל. Altec Lansing AHS 502 - ב-230 שקל. אשמח לקבל הצעות נוספות ודעות על אלה. בנוסף לכך אני חייב לציין שחשוב לי שיהיה: 1. כבל ארוך - אני חייב לעביר אותו מאחור כל השולחן שלי ולכן אני לא הסתפק בקצר. 2. מיקרופון כלומר האוזניות הן בשביל משחקים. 3. אפשרות להגדיר את הווליום באוזניות עצמן - בכדי שאני לא אצתרך כל פעם לשנות את ההגדרות של הסאונד. תודה.

• 11 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by Check_Point,

עכשיו חזרתי עם הנגן מה אני עושה דבר ראשון ? מחבר להטענה 24 שעות ואז צריך לפרוק אותה כמה פעמים, אני צודק ? מה ההבדל בין הגירסא של ה- 5gb וה- 6gb חוץ מהנפח ? זה נכון שה-6 אירופאית וה-5 אמריקאית ?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  6. http://www.officedepot.co.il/(qwdctay211lg5kvag5hgd545)/catalogFamily.aspx?ID=593471&CID=100 מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  7. אני מחפש מערכת סטריאו ,לא יקרה מדי, עם חיבורי RCA (לחיבור לרסיבר/למחשב), עם שלט אלחוטי מלא (חובה!) של חברה מוכרת וטובה. יכול להיות יד שנייה אז מבחינת מחיר שחדש יעלה עד 1500 ש"ח (שיד שנייה יעלה 500-800). אני מחפש רסיבר 5.1 לפחות טוב איכותי שחדש יעלה בערך 2000-2500 ישמש בעיקר לסרטים ומוזיקה, קצת מדי פעם למשחקים.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  8. Started by NuXeR,

שלום, יש לי כרטיס קול OB 7.1, המחובר דרך SPDIF (קואקס) לרסיבר AVR245 של הרמן קרדון. במחשב מותקנת תוכנה בשם ac3 filter, בסרטי AC3 אני שומע בסראונד אין בעיה והרסיבר מזהה את זה גם כ-DOLBY DIGITAL או DTS....... אבל במשחקים, גם בווינדוס וגם במשחק (לדוגמא COD4) מוגדר 5.1 ועדיין הרסיבר מזהה סטריאו.. מישהו מכיר את התופעה ? תודה, תומר.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  9. Started by mp91,

יש לי רמקולים 2.1 של auditek(חברה לא מוכרת) פעם הייתי מחבר את הסאב למחשב ואת שתי הרמקולים לסאב אבל עכשיו שאני מחבר את שתי הרמקולים אל היציאה מאחורי הסאב זה פשוט לא עובד.! זה או שאני שומע רק מהרמקולים או רק מהסאב או שאני מחבר את הרמקולים בנפרד למחשב ואת הסאב בנפרד למחשב וזה מאוד מעצבן! מישהו יכול להציע פיתרון?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by johnplon,

תודה לכל מי שיתפנה לעזור קודם כל! יש לי כרטיס קול של creative audigy ולפני כמה ימים הכנסתי למחשב דרך הUSB כרטיס קול חיצוני כדי לבדוק משהו ונראה לי שמאז הוא גרם לי לבעיות אפילו לאחר שהוצאתי אותו. בעיקרון כשאני מנסה לצרוב או אפילו להעלות סרטון לאינטרנט שיצרתי בימים האחרונים מאז אני מקבל רק את התמונה ובלי הסאונד. אצלי במחשב הסאונד עובד מצוין ואני שומע את הקול יחד עם התמונה זה קורה רק שאני מנסה להעביר את הקובץ לדיסק או לשלוח אותו באינטרנט. אשמח לכל עזרה!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  11. Started by yuraxp,

אהלן רכשתי איפוד ורציתי להחליף אוזניות יש ברשותי אוזניות AKG 24P רציתי להתקדם למשהו יותר טוב,כי הAKG לא מחזיקים מעמד בEQ שונים של האיפוד,קראתי על שניהם ביקורות ושניהם טובים,אבל ל550 יש התנגדות 64 מול 32 האייפוד יסחוב אותם בלי מגבר?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by idan1836,

יש לי רמקולים של קרייאטיב inspire 2500 2.1 וכרטיס קול לא יודע איזה משולב בתוך הלוח, לוח אביט IS7-E. אני שומע פתאום רעשים מוזרים כמו של רעמים כאלו ברמקולים וככל שמגבירים שומעים יותר.. מה עושים ? הבעיה בכרטיס הקול או ברמקולים ? עריכה: חיברתי רמקולים אחרים - ועדיין יש בעיה של רעשים אז כנראה זה מהכרטיס קול :-\ יש דרך לתקן את זה ?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם DFI LAN PARTY NFORCE 4 SLI DR ורציתי לדעת אך הכרטיס קול שלו מבחינת איכות סאונד ופגיעה ב FPS לאומת CREATIVE LIVE 7.1 24BIT ?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by stigal,

שלום, יש לי DVD מסוג APEX 2102 והוא התחיל להשתגע: 1. לא מראה קבצים מסוימים (avi ו - mpeg רגילים לכאורה) 2. לא מראה כתוביות האם דורש עדכון? איפה אפשר למצוא עדכונים וכיצד מעדכנים אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by uhabhv728,

אני צריך תוכנה שיכולה להקליט מאתרי אינטרנט שירים באורך יותר מ5 דק' תודה ענקית לעוזרים

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by mistaarvim,

מישהו מכיר? איך היא? היא יכולה להציג HD? http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=17419&ref=Zap http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=LC42IE21&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=137&aff=Zap〈=heזאתי ה42" אבל המפרט זהה..

17. Started by Alfies,

עכשיו יש לי רמקולים מדפיים של POLK מלפני שנתיים, חבר שלי רוצה להביא רמקולים של boston acoustics ולקחת את POLK. אני לא מכיר את החברה ולכן מבקש עצה?

18. Started by ranyr,

התלבטתי בין הX5 לבין הX5L ובסוף הגעתי למסכנה שאני מעדיף את הX5 כי ההבדל בגודל משמעותי בשבילי עכשיו אני חושב על הכיסוי שלו... הוא אותו כיסוי לשני הנגנים כך שאם משתמשים בו לא מרגישים את ההבדל... אני צודק? או שאולי...

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  19. היי, אני מחפש לקנות רמקולים אחרי שנפרדתי מה 5.1 שלי מחוסר מקום. הדרישות שלי מעבר לרמקולים טובים ואיכותיים כמה שאפשר בתקציב, זה שלט בקרה (נייח או נייד) לא קריטי, כפתור כיבוי נגיש וכניסת אוזניות. מודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  20. Started by TC,

קיבלתי את הIHP-100 שלי ואני מחפש אולי להתקין עליו משחקים כמו באייפוד .. סוליטר .. דברים כאלה אגב .... יש תוכנה שנותנת את האפשרות להקליט מהרדיו לנגן ?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by elad-r,

מה זה התקע חשמל הזה שיש לסאב?? איך אני אמור לחבר דבר כזה לחשמל? צריך לקנות איזה מתאים? אף פעם לא ראיתי כזה תקע....

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by hell,

היו לי די הרבה אוזניות רובן ג'נריות אבל הבנתי מאז ששוה להשקיע לא מעט לסאונד איכותי.. CX300/500 SHURE 201 AKG 321 SENHISSER PX100/200 ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע...היו ברשותי וכולן פגשו סוף דומה...הפלאגים הפסיקו להשמיע סאונד באחת האוזניות(לרב ימין) הפתוחות פשוט נישברו בכל מיני מקומות..עכשיו שור היו האחרונות שלי מאוד מרוצה ומאוד שמח שקניתי נידפקו לאחר תקופת האחריות לכן באג לא רוצים לתקן אומרים שאין מה לישלוח למעבדה מוצר שאין מה לתקן בו...מעצבן מאוד... עכשיו השאלה מה יותר עמיד פתוחות או פלאגים? לדעתי הבעיות שלי עם פלאגים הן שעוות אוזניים מקפיד מאוד על ניקיון של פעם בשבוע...(כל יום בשימוש בין 3-5 שעות) וקיפול הקבלים. לגבי הפתוחות כניראה שהן פשוט ניזרקו להן מעט ובלאי של החומר מ…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by avi333,

שלום לכולם איזה דגם מבין השלושה עדיף לדעתכם ולמה? panasonic s10 lg-lh35fr samsung-b530 יש לציין שהדגם הוא בגודל 37" באתי כבר לרכוש את הסמסונג אבל המוכר אמר לי לברר על 2 הדגמים האלה גם ולהחליט מה יותר טוב.(אין לו אינטרס כיוון שיש לו את שלושתם בחנות) לדעתו הפנסוניק הכי טובה אך גם יותר יקרה,מתחתיה הlg והוא אומר שהסמסונג היא הכי נחותה לדעתו,אז כבר לא ידעתי מה להחליט. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by vourt,

קניתי רמקולים של CREATIVE MEGAWORKS 550, אבל לא מרוצה מאכות כרטיס הקול שבמחשב (AC97 5.1), יש כמה וכמה סוגי כרטיסים של הAUDIGY, אבל אני צריך משהו שיתאים קודם כל למוזיקה, ואח'כ לסרטים... משחקים לא חשוב. מישהו יכול להמליץ או לתת טיפ? תודה!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  25. Started by elias,

שלום חברים התקנתי WIN7 ואת הדרייבר של אסוס שמתאים לWIN7(הורדתי מהאתר שלהם) ומצאתי בעיה מוזרה, הסאונד נורא חלש, גם אחרי שהעלתי את כל מה שניתן לעלות ל100% הוא עדיין חלש! הבעיה הזו לא קורה אם האון בורד, והיא כמובן לא הייתה קיימת במערכות הפעלה אחרות! אם יש מישהו שמכיר את הבעיה ויודע איך אפשר לטפל בה.. אני השמח לשמוע. תודה מראש ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.