אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מספר תמונות של האלקטרוניקה של מגברי האוזניות שבניתי, ראיתי שיש עניין גובר באוזניות לאחרונה ולכן החלטתי לפתוח ת'ארד בנושא. כרגע יפיעו רק התמונות עם מספר מילים... בהמשך אני מקווה שאני ימצא את הזמן להכין איזה סקירה קצרצרה ואף את הסכמות למגבר שלי. מצד שמואל אפשר לראות את הpimeta שאני מניח שרובכם אשר התענייניו וקראו קצת כבר שמעו על המגבר הזה. מצד ימין אפשר לראות מגבר שאני תיכננתי, הוא מבוסס על טופולוגית הjang-loop והוא מיודע לאוזנות עם התנגדות גבוהה בעיקרון. נ.ב תסלחו לצלם, עמד לרשותו זמן קצוב ומועט והחדר שלי כתום ככה שהתאורה לא הייתה משהו.
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, 1.רציתי לדעת אם העוצמה של 18MW לערוץ ב-IRIVER IFP799 מספיק חזקה גם שרצים איתו בחוץ? מבלי להגביר עד מקסימום את הווליום (אולי החלפת אוזניות תעזור?) 2.האם המיני אייפוד יותר חזק ביציאת אודיו לעומת ה-H10? ( האם החוק הצרפתי המגביל את הספק היציאה תקף גם בדגגמים המיובאים לכאן?) בעיקרון חשבתי לרכוש את הIFP 799 לריצות ...אבל אני מתלבט בקשר לעוצמה שלו...ולכן חושב אפילו על רכישת HDD לריצה.... מה דעתכם? לא אכפת שיהרס אחרי שנתיים... יש נגני פלאש כיום בשוק כמו זה...http://www.stormblue.co.kr/eng/sub/products/mp650.asp שגם נמכרים בישראל ומוציאים הספק מדהים של 25MW לערוץ... 3.מישהו שמע על החברות stormblue או mpio ומה ההבדל באיכות בינן לבין אייריבר? תודה
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מבאג או אופיס דיפו. תודה. - יש את אלו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5683&perur=4 - Logitech X-210 באופיס דיפו גם נמצאים באותו מחיר. -יש את אלו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6505&perur=4 - Logitech LS21 עולים סה"כ 200 ש" ח. - http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000v47K0jJhGPD5VjBulUF06H1:12bbi68k5?id=450904&pr=QJ5&N=2 - סט רמקולים 2.1 Creative®, Inspire 2500 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000v47K0jJhGPD5VjBulUF06H1:12bbi68k5?id=4021804&pr=QJ5&N=2 - סט רמקולים Divoom ® revo-3 2.1ch אלו ממש עניינו אותי, השאלה אם מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, כמו שהכותרת מרמזת אני מעוניין לקנות מערכת בסכומים הנ"ל. מה אתם ממליצים תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס טלוויזיה שיוכל להקליט תוכניות מ- HOT ולכן כמו שהבנתי אני צריך כרטיס דיגיטלי הבעייה שבזאפ אין כרטיסים דיגיטליים. מאיפה אפשר להשיג כרטיסים כאלו?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות רמקולים וכבר דנתי בנושא שלהם מה שנשאר זה כרטיס הקול, הייתי בטוח שאני יקנה איזה אודיגי 2 או הרקולס אחד עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו חשבתי על משהו אחר. הלוח של המחשב שלי ממש מיושן וחשבתי לקנות לוח חדש עם כרטיס קול מובנה, אין לי בעיה לחכות עוד שבועיים ולקנות לוח במקום כרטיס קול. חשבתי על הP4P800 עכשיו אני רוצה לשאול איך הכרטיס קול שעל הלוח?, אני הולך להשתמש ביציאה הדיגיטלית שלו והעם הביצועים של המחשב מושפעים מזה?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם DVD יכול "לשרוט" דיסק? ומה גורם לDVD להקפיץ דיסקים פתאום והאם יש פתרון? אני מקווה שזה המקום לשאול ???
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה שמאוד מקשה עלי... הסאונד היוצא מהמחשב (Output) יוצא בערוץ ה-Wave במקום בערוץ ה- Master Volume.... וזה גורם לכך ששום מקלדת מולטימדיה לא יכולה לשלוט על הווליום....וזה מאוד לא נוח להתכופף כל פעם לסאב... אז אולי למישהו יש פתרון בשבילי... כאמור..כל המקלדות מחלישות ומגבירות את ערוץ הMaster Volume כי זה הערוץ שאמור לשלוט על כל הסאונד שיוצא מן המחשב.... אבל!! אצלי הסאונד היוצא, יוצא דווקא בערוץ ה-Wave.. וזה מקשה על חיי! תודה מראש לכל העוזרים Anas-Nanas דרך אגב...: אני משתמש בכרטיס מובנה על הלוח....:Intel® Integrated Audio
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
צירפתי תמונה של האחורה של החיבורים. בנוסף יש לי חמישה רמקולים שאמורים להתחבר שמה. איך אני מחבר את זה למחשב? צריך כבל מיוחד? ומאיפה לאיפה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הי יש לי מערכת ישנה של aiwa. בקיצר אני מת להעיף אותה אבל רוצה להשאיר את הרמקולים כי הרמקולים מחוברים למחשב. עכשיו השאלות- איך אני מחבר את הרמקולים האלה למחשב? (בתמונה יש חיבור של אחד מהרמקולים). אני צריך מגבר? (אני מנחש שכן, אז כמה העסק עולה?) תום [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אמממ, הבעייה שלי היא כזאת.. אחרי שנה וחצי בערך של שימוש יש בעיית מגעים (נראה לי שזה מה שזה בכל מקרה...) יש מלא רעשים באוזניות, וכאילו רק בנקודות ממש מסוימות שומעים טוב.. יש מה לעשות בקשר לזה?
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים לקולנוע ביתי עד 2100 ששקל ושהיו 5.1 שהיו בעלי בס חזק ושהיה צליל יפה ונעים לאוזן לא יותר מידי רעשני אני רוצה לחבר אותם לטלוזיה LCD LED אז שהיה חיבור מתאים לטלוזיה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס טלוויזיה ושאני נכנס לתוכנה אין סאונד, ברגע שאני לוחץ על הכפתור TimeShifting נהיה סאונד ואני יכול להריך אחורה, לעצור וכו..., וגם שאני מקליט זה מקליט עם סאונד, וכמובן שאני ניסיתי לסדר את הקול בהגדרות ושום דבר לא עבד, בקיצור אני רוצה שתגידו לי איך אני מסדר את הבעיה הזאת, לכל המעוניינים יש לי כרטיס מסוג LeadTek WinFast DTV1800H, אני משתמש עם התוכנה שבאה עם הכרטיס WinFast PVR2 ויש לי Windows Vista 32 bit, בקיצור אני ישמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לדעת אם יש לי יציאת TV במחשב? אני לא מבין בזה כל כך אז אם אפשר הסבר קצרצר יהיה מעולה תודה רבה, אבי.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית, על מחשב אחר, לוג'יטק X220. האם דגמי ה-Altec Lansing (ה-ATP3 או ה-VS4121) טובים יותר? ואם כן, איזה משני דגמי ה-Altec Lansing עדיף? תודה פיני
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
כרגע אני לא זוכר את הדגם המדויק של המגבר, אז הייתי מעוניין לדעת בנתיים האם SoundStorm היא חברה טובה. (טובה = אם החברה ידועה כאחת המתמחה בנושא המגברים לרכב, אם יש לה מגברים אמינים, וחוות דעת כללית עליה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים, אני מחפש רמקולים 2.1 סביב 200 ש"ח שיאפשרו לשמוע מוזיקה ולראות סרטים בסבבה. יש מלא סוגים בחוץ ורציתי לדעת אם יש משהו מומלץ. תודה, רון
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מערכת לטלוויזיה לצורך צפיה לא נדרש רדיו\DVD וכו'. למקום מוגבל.. דרושה מערכת קטנה בין 500 ל700 שקל
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני חושב לקנות אוזניות ובר המליץ לי על )= (sennheiser lucas(+hd580 headphones מישהו מכיר את האוזניות האלו ויכול להגיד לי איך הן?
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא עליה ביקורות בגוגל... לפי נתונים יבשים והמחיר נראית מאוד טובה ומשתלמת השאלה איך הביצועים בשטח?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך טלוויזיה 37 אינץ' של טושיבה. חיברתי אותו למחשב דרך ה-S-VIDEO ובמקביל למסך מחשב דרך VGA. הבנתי שיש סיכוי טוב שאני אראה יותר טוב את המחשב במסך ה-LCD אם אני אחבר אותו לטלוויזיה דרך VGA. כשחיברתי את הטלוויזיה דרך חיבור ה-VGA ועברתי לערוץ ה-PC הוא רק מהבהב כל הזמן משחור לשחור ולא מראה כלום. אם אני עובר לערוץ של ה-S-VIDEO אני רואה את המחשב. מה אני צריך לעשות? למה לא רואים כלום דרך חיבור ה-VGA? למה זה מהבהב משחור לשחור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי 4 רמקולים CREATIVE יתומים של מחשב.. הסאב נשרף איפה קונים סאבים בנפרד למחשבים, ואם אי אפשר, אפשר לקנות סאב סטנדרטי שיש בחנויות חשמל ולאתלר אותו שיעבוד עם הקריאטיב ?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הזמנתי את הרמקולים הנ"ל.. ורציתי לדעת מה אורך הכבלים (הקדמים והאחורים) של המערכת ? מכייון שזה לא נראהלי יספיק . לפני שהמשלוח יגיע אני רוצהלדעת גם עם לקנות מאריכים .. תודה.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שבוע טוב לכל עם ישראל,מקווה שתהנו. http://www.head-fi.org/t/578899/headphone-festival-2011-in-tokyo-october-29th-2011-pictorial-bandwidth-warning
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-מיקום, תאורה : חדר שינה (מנורה סטנדרטית של 100W , לא פלורסנט) -מרחק צפייה של כ3 מטרים -INPUT : כרגע YES , שידורי HD , בדגש על ראיה לעתיד (שידורי FHD? בהמשך הולך לחבר מחשב) -- פיטצ'רים (Features) - חיבור לרשת , אפליקציות ... איך זו בתור התחלה? האם יש דברים בגו או שהיא מסתכמת במראה עתידני ותו לא?? http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=118319 הצעות אחרות יתקבלו בברכה!! בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-