אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
תקציב 350 דולר...וכמה שיותר פצ'רים יותר טוב... מה מציעים אני חשבתי על ARCHOS GMINI400. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות את המערכת 5.1 הזאת- http://walla.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=37907 ויש לי כמה שאלות אם מישהו מבין בזה- איך מחברים אותה לפלסטיישיין 2? אם מחברים אותם למחשב ואין לי כרטיס קול של 5.1 זה עדיין יעבוד? ואיך זה יעבוד? ואיך מחברים אותם לממיר כבלים של הוט? וגם אם יש פיתרון מהר לחבר אותם לdvd (עם כניסה של 5.1), לפלסטיישן ולממיר נבלי כל שניה להוציא ולחבר? וזה יהיה אחלה אם מישהו יכול להמליץ לי על עוד רמקולים (5.1) טובים בסביבת ה 500 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני טס לשוויץ בקרוב ואני רוצה לסחוט מההורים רמקולים ברמה.. הבעיה שאני לא ממש יודע מה התקציב שלי. בכל אופן לגבי 5.1 בתקציב גבוה יש את הz680 כמובן ובתקציב יותר נמוך את ה t5400. לגבי 2.1 יש atp 3 \ 2100 לתקציב נמוך ולתקציב יותר גבוה יש את הפרומדיה 2.1 או הרמקולים המפתים של אלטק fx6501 או משהו כזה. שאלתי אליכם ידידי : יש עוד דגמים מומלצים באחת הקטגוריות פה? ואיך הi trigue של creative? וגם הקליפש פרומדיה 4.2 נראה מגרה... ;D *המערכת מיועדת למוזיקה בעיקר אבל גם למשחקים וקצת לסרטים. **סאב חזק חשוב ביותר. ***תקציב עד 250 דולר בערך במקרה הכי יקר. ****4.1 \ 6.1 \ 7.1 יכול לבוא בחשבון.
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
עכשיו יש לי רמקולים מדפיים של POLK מלפני שנתיים, חבר שלי רוצה להביא רמקולים של boston acoustics ולקחת את POLK. אני לא מכיר את החברה ולכן מבקש עצה?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אני מחפש משדר FM לIPOD שלי כדי שאני אוכל לשמוע אותו באוטו. חיפשתי באינטרנט וראיתי שיש מלא סוגים....מישהו יודע איזה משדר של איזה חברה הכי טוב??? (אני מחפש אחד שמתחבר למצת ומשמש גם כמטען)
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות in ear בסביבות ה100 שקל, יש איזשהו דגם ספיפצי שכדאי לי לחפש?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קיבלתי את הIHP-100 שלי ואני מחפש אולי להתקין עליו משחקים כמו באייפוד .. סוליטר .. דברים כאלה אגב .... יש תוכנה שנותנת את האפשרות להקליט מהרדיו לנגן ?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הלו ח אם שלי זה p4p800delux ויש לי איזה סתם כרטיס קול מובנה לאחרונה (לפני שבוע) קניתי כרטיס קול ?CREATIVE Audigy2 7.1 והיום קיבלתי גם creativ inspire 5200 5.1 עכשיו משום מה ... רק הפרונט פועלים... הכרטיס קול מותקן היטב.. והרמוקולים עצמם פועלים מה יכולה להיות הבעיה? אני משער בגלל שהלוח אם לא מאשפר את זה? כי אם מחליפים את הכבל של הline in עם הכבל של הסנטר אז שומעים וכנ"ל עם האחורים..
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
תקשיבו כרגע יש לי מערכת קולנוע ביתית שמחוברת למחשב שקניתי לפני חצי שנה בערך ואני לא מרוצה ממנה.. היא מעולה ואיכותית וגם עוצמתית לא רע בכלל אבל היא מתאימה בעיקר לסרטים.. והשימושים שאני צריך זה נטו 100% מוסיקה .. אני מחפש מערכת עוצמתית,לא משנה לי עם זה יהיה 5.1 או 2.1 כי מי שבאמת מבין יודע ש5.1 זה באמת בעיקר לסרטים ומשחקים ו2.1 זה למוסיקה אבל יש מערכות קולנוע שקונים סט 5.1 בנפרד ורסיבר בנפרד ואז הם מעולות למוסיקה.. אז לא כלכך חשוב לי יש לי מקום ל5.1 וכרגע יש לי גם 5.1 יש לי את המערכת הזאת : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795447 אז אין לי בעיה של 5.1 .. גם יש לי סידור יפה בחדר. אני מחפש מערכת שיהיה לה סאב וופר עוצמתי שיהיה גם לפחות בגודל של 10 אינטש ומע…
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הרמקולים Z5500 ורציתי המלצות לכרטיס קול עד 500 שקל שיביא את הנצילות הטובה ביותר לרמקולים. השימושים שלי יהיו בערך ככה משחקים>סרטים ומוזיקה (אותו רמה של שימוש בינהם). אם עברתי על איזה חוק תגידו ואני אערוך. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הבנתי שהפסיקו לייצר את הדגם הזה אני מעוניין בו וארצה לדעת איפה ניתן להשיג אותו, או בקופסא או כ BULK (בסך הכל ללא התוכנה) אני מחפש חנויות באיזור נתניה, או לא רחוק משם תודה
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי תוכנה שמקודד דיסקים מקוריים לקבצי flac וגם הסבר קטן איך עושים את זה, ואיך אני יודע שהקידוד היה מוצלח? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום באתר של KSP יש שם את הרמקולים האלה KSP 500W sub + 2sp אין להם תמונה שלהם אז בגלל זה אני רוצה לדעת אם משהו יודע אם הם טובים או כדי להשקיע עוד קצת לCREATIVE SBS 370 sub + 2sp הרמקולים הם רק למשחקים לא למוזיקה
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אהלן, לא בטוח אם זה בפורום הנכון אני פשוט לא מוצא פורום בנושא יותר ממוקד אם צריך תעבירו אותי קניתי את ההתקן USB של EASYCAP בכמה דולרים בודדים מאיביי מה שהוא בעצם עושה זה CAPTURE VIDEO והוא לא עושה את העבודה בצורה טובה ואיכותות ( לא כולל הקשיים של דרייברים שאין והשימוש בתוכנות עריכה שמגיעות איתו וכו' ) קראתי את המדריך שיש באתר אומלץ להשתמש בכרטיס טלויזיה והייתי מוכן להשקיע את הכסף כדי לקבל משהו עד 200~ שקל זה נראה לי סביר, יש לי הרבה קלטות וידיאו להעביר אני פשוט לא מבין איזה כרטיס אני בדיוק צריך חשוב שהכרטיס יגיע בפורמט PCI רגיל כי אין לי PCI-EXPRESS ו\או בכלל יש כאלה של יו אס בי נורמליים.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
עם נגן D2. באיזו עצמת ווליום להשאיר את הנגן וכמה זמן בערך? ועל איזה סגנון מוזיקה עדיף להשאיר אותן כדי לקצר תהליכים? (יש לי בערך הכל). תודה.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
ניתקלתי בביקורת הזאת בYNET לפני כמה שבועות. בעוד שבועיים חבר שלי טס לארה"ב והוא שאל אותי אם אני רוצה שהוא יביא לי משהו למרות שאין לי כרגע שימוש למגבר הזה לפי הביקורת זו פשוט מציאה ו30$ זה לא ממש הרבה כסף. האם למישהו יש מושג האם המגבר הזה באמת טוב? אני לא הולך לחבר אליו רמקולים של 10K אבל בכול זאת אני רוצה לדעת עד כמה הוא טוב אם מישהו שמע עליו(עדיף אותו) ויכול לתת חוות דעת חוץ מהביקורת הזאת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3099516,00.html
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מתעניין לסדר לעצמי מערכת אודיו טובה לחדר, נזכרתי שלפני כמה שנים טובות נכנסנו לחנות אלמ והשמיעו לנו שם מערכות סטריאו של פיוניר. המערכות היו כל כך טובות והאיכות שמע הייתה כל כך מושלמת שקשה לתאר במילים. עברו כמה שנים והחלטתי שאני רוצה לקנות כאלו, רק שאני לא מוצא. מישהו יודע אם עדיין מוכרים חדשות בארץ ואיפה?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
-
אני צריך המלצה לטלוויזית 32" בשביל בן דוד שלי. הוא קונה אותה במיוחד לXBOX360 החדש שלו ולכן היא צריכה להיות ממש איכותית. הוא מאוד רוצה טלוויזית FULL-HD אבל גם טלוויזית 720P איכותית (אבל באמת אחת טובה - גם לסרטים וגם לXBOX) תספיק. חשוב שיהיו גם לפחות 2 כניסות HDMI. שימו לב שבגלל מחסור במקום אסור לטלוויזיה לעלות על 32" - זהו הגודל המקסימלי. אני מבקש גם לא לחרוג מהתקציב, להפך אם יש משהו טוב מספיק גם בסביבות ה5, אז "פעמיים כי טוב". תודה רבה לעוזרים, ברק.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש אפשרות לקנות אותם בנפרד או שאכלתי אותה בגדול? זה יהיה ממש טיפשי לקנות את האוזניות עוד פעם רק בשביל הearbuds
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם. בסוכות אמי טסה לארה"ב וזה הזמן לשדרג את המחשב קיצר אני רוצה לקנות כרטיס קול שיש בעיקר למשחקים ולאחר מכן למוזיקה. אני מניח שהכי כדאי ללכת על הX-FI, אבל אני לא יודע על איזו. הדבר היחיד שאני רוצה זה את הDRIVE BAY והשלט. אני מעדיף מהחנות NEWEGG, ובמידה לא משם אז אם תביאו לי לינק אני אשמח. חשבתי על הגרסא הזאת: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102014 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לקנות טלוויזיה LCD למרחק 3 מטר אולי קצת קצת פחות. אני רוצה LCD שהיא FHD עם חיבור USB שיקרא את הפורמטים החשובים של סרטים ושירים וכאלה... אני רוצה לחבר אל המסך רק את המחשב וממיר של YES. אני הולך לראות בטלוויזיה בעיקר סרטים והמון כדורגל! יש אפשרות לחריגה של 200-300 אם יש דגם הרבה יותר טוב שנכנס בתקציב אחרי ההגדלה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-