עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by liho,

היי חיפשתי בפורום וגם בחנויות מקומות לקנות בטריה לh10 6 ג'יגה... מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  2. הZ5500 שלי הפסיק לעבוד והוא כבר לא תחת אחריות. החברת אחריות לא מוכנה להסתכל על זה אפילו אז אין לי ברירה אלא לשים את זה בתיקון. רציתי לדעת אם אתה יכולים להמליץ לי על מקום טוב לטיפול במערכות אודיו בדגש על הסאב, שהוא גם המגבר במערכת הזאת. תודה רבה.

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  4. Started by EyalOnn,

יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by ביז'ו המוס,

שלום רב, אני מחפש לקנות מקרן בסביבות ה8000-9000 ש"ח והרבה המליצו לי על הפנסוניק AE500 וOptoma H30 וכל מני אחרים. אני אבל רוצה ללכת לחנות לראות את המקרנים האלה ורק אז להחליט איזה אני הולך לקנות. מישהו מכיר חנות באיזור המרכז שיש לה הרבה מקרנים? הייתי אתמול בhoolywood בהרצליה והיו להם רק איזה שני מקרנים של טושיבה (שדווקה היו לא רעים) אבל זה לא מספיק.. יש חנות יותר מקצועית בעסק הזה? BTW למישהו יש את האתר של סינימה פרדיסו

6. Started by AMIT_MEG,

שלום, אני רוצה לקנות מקרן להקרנת משחקים(מונדיאל)/pes/fifa מידי פעם סרט אני מחפש מקרן באיכות טובה + ברור שעדיף hd אבל לא יודע אם הוא יהיה בתקציב בין 2500-3500 המקרן הולך להיות בחוץ בשעות הערב הגודל של המסך שאני רוצה נע בין 70-100 אינץ והשחקנים בפיפא/פרו היו ברורים טווח של 2500-3500 בתודה עמית

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by AMIT_MEG,

רוצה לקנות מקרן חדש לבית בין 2-3 K אני לא מבין בזה מה טוב מה לא טוב אני צריך מקרן שיראו אותו טוב בין השעות 5 וחצי 6 + על הלילה בחוץ

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  8. מחברה טובה ואמינה. חשבתי על האופציה גם לקנות יד שניה ...? מה אומרים ?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  9. שלום ושבוע נעים אני מחפש מקרן לשימושים שבכותרת (סרטים, קונסולות משחק, טלווזיה), בתקציב של בערך 3-5K.. השימוש לרוב לא יהיה HD, אבל יהיה נחמד אם תהיה לו רזולוציה של HD Ready. בכל מקרה אני רוצה רזולוציה של לפחות 1024X768, ולא 800X600 כמו הרבה מקרנים כי זה נמוך מדי לטעמי (אולי נבחר את הלפטופ ונראה סרטי HD לפעמים). אני חושב על המקרן LG DX325, ממה שאני רואה בזאפ ההארה שלו חזקה יחסית (2500), הרזולוציה היא 1024X768, יש לו הרבה חיבורים והביקורות יחסית בסדר... אם למישהו יש ניסיון איתו יהיה נמחד לדעת מה אתם חושבים עליו.. ובכלל אם יש לכם הצעות אחרות בתקציב.. בבקשה... תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום וחג שמח, בעקרון אני מחפש המלצה למקרן פיקו, התקציב הוא עד 400$ עם חריגה אפשרית עד 100$. האם הVivtek Qumi q2 עדיין מחזיק בתואר תפו"א הלוהט בקטגורייה הזו? אם לא, אשמח להמלצות נוספות על מקרנים בקליבר דומה, אני הולך לצפות ממרחק של כ2-3 מטר או אפילו קצת פחות. אם יש עוד פרמטרים רלוונטיים שלא ציינתי אנא אימרו לי.

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  11. האם קיים כזה דבר? אני רוצה לתלות על התקרה מחוץ לארון טלווזיה מקרן קול פשוט שמכיל בתוכו סאב וופר וגם שיהיה אפשר לתלות אותו על התקרה עם שיפוע. תודה.

12. Started by Spook,

שלום לכולם, אני מחפש משדר FM לנגן IRIVER HP140. הייתי רוצה שיהיה לו גם מטען (שימו לב שהנגן לא נטען מה-USB אלא דרך חיבור חשמל). המשדר צריך כמובן להתחבר לשקע המצת של הרכב. האם יש למישהו המלצה על משדר מתאים, או לפחות לתת הנחיות מה לחפש כדי לוודא שקונים משדר איכותי שלא יפגום קשות באיכות הקול? תודה

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  13. Started by Gilladriel,

גודל החדר 4x4. המחשב נמצא בפינה אחת של החדר, הטלויזיה בפינה הסמוכה. המרחק ביניהם 3 מטרים בערך. אני מעוניין לנגן סרטים במחשב ולצפות בטלויזיה, כלומר הטלויזיה תשרת אותי רק בשביל הצגת המחשב ולא לצפיה בשידורי yes\hot (אין ממיר\אנטנה וכד'). הכ.מסך תומך בחיבור מס' מסכים לאותו מחשב. אני רואה כל מיני משדרים אלחוטיים באזור ה200 ש"ח. זה אמין?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי נגן של ARCHOS. אני מחפש משדר בתדר FM שמתחבר ליציאת אוזניות של המכשיר (חיבור רגיל) ע"מ לשדר לרדיו-דיסק באוטו את המוזיקה שיש לי עליו. לינקים והמלצות יעזרו. (גם למשדרים שיש רק בחו"ל) תודה.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  15. שמעו, אני צריך המלצה למשדר כזה מהמחשב לטלוויזיה, ו 600 שקל זה רף עליון... תודה !

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  16. היי , אני מחפש משדר סאונד אלחוטי מהמחשב לריסבר. האם יש כאן מישהו שמתמצא בנושא ויכול להמליץ לי על מכשיר מסוג זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  17. Started by nottheguy,

היי, אני רוצה לקנות נגן (כנראה iaudio x5) בעיקר כדי להקשיב באוטו. השאלה היא האם יש משדר רדיו שאפשר לחבר לנגן ולקלוט ברדיו-דיסק של האוטו (כמו itrip של ipod). תודה תודה על כל עזרה!

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  18. Started by artyom,

ערב טוב לכולם יש לי סאב שיש בו מגבר ויציאות לעוד 5 רמקולים (של מערכת קולנוע ביתית, לא יודע של איזה חברה). והאינפוט שלו זה כבר D-SUB 15 פינים. חיפשתי בזאפ ובדיל אקסטרים מתאם לRCA ולא מצאתי כלום, גם לא לTRS... אשמח אם תפנו אותי מקום שמוכר מתאם כזה וכמה שיותר בזול (חיילים). תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by TaMiRn2,

מחפש מתאם מהחיבור לאוזניות של הנוקיה 6230i ויציאת 3.5 חשוב שיהיה סטריאו...

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  20. טוב אז ככה, יש לי חיבור או יותר נכון אופציה לS/PDIF בלוח אם אבל לא קיבלתי את החיבור הזה, למי שלא יודע על מה אני- אני רוצה לחבר כזה: http://www.nix.ru/autocatalog/motherboards_gigabyte/52383.jpg יש את המוצר הזה (למכירה) רק לג'יגבייט , זה טוב(/יתאים לי ? כל מה שאני רוצה מהדבר הזה זה את היציאה האופטית שתקושר לרסיבר. החנות היחידה שמצאתי שמוכרת זה זיגזג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4834 אם מישהו מצא בחנות אחרת שירשום פה בבקשה, או למי שיש דרך אחרת לשדר בדרך אופטית לרסיבר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לא מוצא בשום מקום, בעיקר כי אין להם חורי הברגה מאחורה. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by jeyjey,

אני רוצה לקנות נגן פלאש שיהיה 2-4 ג'יגה אבל הכי חשוב שיהיה איכותי חשבתי על נאנו או iaudio u3 מה אתם ממליצים? שאלה שקצת לא קשורה - איזה נגן איכותי יותר iaudio u3 או iaudio 6?

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  23. השאלה בראש ההודעה מקווה שמישהו יידע.. בכל מקרה אני רוצה שהאקוליזר יתן לי אופציות יותר נרחבות תודה!

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  24. Started by eliav-peretz,

שלום! אני מחפש נגן 20 ג'יגה שיעלה גג 1400 הכי חשוב לי זה מוזיקה.. אם הוא מציג תמונות ואם פי 4 זה גם טוב! אם אתה יכולים להביא אתרים מאיפה אפשר לקנות עדיף איזור המרכז או הצפון הכי טוב! תודה!

• 70 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by Guy King,

התקציב שלי מוגבל ביותר כאמור - מקסימום 200 ש"ח. אתרי אינטרנט זה גם אופציה. אם אפשר שיכיל עוד פונקציות כמו USB וטייפ מנהלים. תודה.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים