עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי Soundblaster Live 5.1 והחלפתי מעבד שהוריד לי את הבאס של המערכת מ 266 ל 200 (אי אפשר לשנות הוא נעול) ומאז הכרטיס מוציא רק רעשים חזקים ברמקולים ומעוות ממש את המוסיקה..(ממש ממש לא מבינים כלום) ניסתי את הכרטיס קול השני שלי וזה לא החוטים או הרמקולים.. למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  2. שלום אני שוקל לקנות אותם... רציתי לשמוע חוות דעת, האם כדאי לא כדאי . מחיר מקסימלי להשקיע , חסרונות, יתרונות. ראיתי שהם יותר משנה וחצי בזאפ, זה צריך להשפיע? על איכות וכו'? בעקרון יש לי התלבטות בינהם לבין JBL CREATURE ואני יותר נוטה לENCOUNTER בגלל העיצוב... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by Zaks Sharon,

תודה.

4. שלום לכולם... יש לי בעיה שמאוד מקשה עלי... הסאונד היוצא מהמחשב (Output) יוצא בערוץ ה-Wave במקום בערוץ ה- Master Volume.... וזה גורם לכך ששום מקלדת מולטימדיה לא יכולה לשלוט על הווליום....וזה מאוד לא נוח להתכופף כל פעם לסאב... אז אולי למישהו יש פתרון בשבילי... כאמור..כל המקלדות מחלישות ומגבירות את ערוץ הMaster Volume כי זה הערוץ שאמור לשלוט על כל הסאונד שיוצא מן המחשב.... אבל!! אצלי הסאונד היוצא, יוצא דווקא בערוץ ה-Wave.. וזה מקשה על חיי! תודה מראש לכל העוזרים Anas-Nanas דרך אגב...: אני משתמש בכרטיס מובנה על הלוח....:Intel® Integrated Audio

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  5. אוקיי, אני אחד מברי המזל\חסרי המזל שלא מרגישים שום הבדל בין mp3 192 ביט לבין wma 64 ביט (סתם דוגמא... אני גם לא מבדיל בין mp3 לאיכות של דיסק O_o). בשלישי באוקטובר אני טס לארה"ב (נקווה שדון פרץ יסיים לשחק עד אז), וחשבתי לקנות שם אוזניות ברמה בשביל המובו2 שלי ובשביל הihp120 שיצטרף אליו. לאור יכולות השמיעה שלי, אתם חושבים שיש טעם, או שאני לא אבחין בשום הבדל בין אוזניות פשוטות יחסית לבין משהו ברמה?

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by JewBear,

צירפתי תמונה של האחורה של החיבורים. בנוסף יש לי חמישה רמקולים שאמורים להתחבר שמה. איך אני מחבר את זה למחשב? צריך כבל מיוחד? ומאיפה לאיפה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  7. יש לי LCD32 שבה אני רואה הרבה תכנים של 720P, יש לי אפשרות בנגן לראות אותם על כל המסך או ברזולוציה הטבעית שלהם שבה חלק קטן מהמסך יהיה שחור השאלה היא האם השיפור באיכות שווה את זה לדעתכם או לא ? והאם זה משנה בכלל אם זה יהיה ברזולוציה הטבעית או ימתח קצת ? אני יודע שזה חשוב בהרבה דברים ב LCD השאלה היא אם גם בסרטים זה חשוב...

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום, יש לי רמקולים של חברת Altec Lansing דגם ATP3 http://www.pchardware.co.il/docs/pd-698389610.htm והבעיה שלי היא כזאת, כשאני מנסה להשמיע משהו ברמקולים, הבאס חסר, ורק כאשר מגבירים אותו עד הסוף הוא מתחיל להישמע אני חושב שזה אולי בגלל הרמקולים, אבל לחבר שלי יש את אותם רמקולים, אותו דגם, וזה נשמע אצלו אחרת לגמרי!!! אני משתמש בכרטיס קול Creative Audigy החלפתי בין כרטיסי הקול, cse,h את ההגדרות בווינדוס, הכל כרגיל ודומה למה שאצל חבר שלי... וזה לא עוד מקרה של "הדשא של השכן ירוק יותר" כי ממש שמים לב להבדל... אם למישהו יש את אותן בעיות ויודע איך לתקן אותם, בבקשה שיעזור!

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  9. שלום לכולם, לפני שאני מתחיל לדבר אני רוצה לציין שזאת לא המערכת שלי (של חבר) כדי שלא תבינו ותסתכלו על המפרט שלי... המערכת: יש לי רסיבר של YAMAHA דגם RX-V800 כרטיס קול CREATIVE SB live 5.1 ו-DVD של ASUS דגם E616 בעיות (יש הרבה): 1. חיברתי את הרסיבר למחשב, דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס קול. והבעיה היא ששומעים משני הערוצים האחוריים (סראונד) את אותו דבר. 2. אם אני מכוון שזה יבדוק את המערכת ב- DTS אז לא שומעים כלום... 3. בבדיקה של ה- DRIVER של הכרטיס קול שומעים רק מהערוצים הקידמיים (לא שומעים מהסנטר) 4. אם אני מחבר בצורה אנלוגית את הכרטיס קול לרסיבר (6CH INPUT) הכל עובד טוב, חוץ ממתי שהוא מנגן DVD שומעים ב- STEREO 5. כיוונתי ברסיבר שהטווח של הרמקולים הקידמיים יהיה LARGE …

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  10. פסח עוד מעט בא , לכן זה הזמן להתחנן להורים למתנות , לא? בכל מקרה , אני מחפש המלצות לנגון מוזיקה+וידיאו(MP4) , בנפח של 512 ומעלה , במחיר לא מופרז. לא מופרז = לא יותר מ700 שקלים. יש המלצות? תודה ויום טוב

• 13 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by J0n1,

היו לי אוזניות מעולות של SHURE אבל כשהבאתי אותן לצבא הן נהרסו לי. אני מחפש אוזניות לא יקרות (300+-) שיהיו עמידות. אני שומע בעיקר באייפוד ובאייפון כשאני רץ, רוב הזמן 320KBS/WAV ואני אוהב להנות מהאיכות. אבל להבדיל מהשיקולים שלי בקניית האוזניות הקודמות אני מחפש אוזניות שלא יקרעו מהר ושתהיה להן אחריות מקיפה, חשבתי על האוזניות של SKULLCANDY.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by yanro,

שלום, על ידי איזה כבל אני מחבר יציאת שמע דיגיטלית מהמחשב כאשר יש לי רק יציאת שמע אחת לאוזניות (שתומכת ב- S/PDIF)? לאן אני מחבר- למגבר? לטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  13. שלום! אני מעוניין לרכוש LCD לחדר השינה. מרחק הצפיה הוא 2.5 מטר. אז חשבתי על איזה 22-26 אינץ' עם רמקולים מובנים. או שאם אפשר לקנות מערכת טובה בתקציב של 2500 לשניהם. אם נגיד אני קונה X530 של לוג'יטק יש אפשרות לחבר את המערכת לLCD? אשמח להמלצות למשהו אמין ואיכותי. כמובן שיהיה מסך רחב. ראיתי את הLCD הבאה: שיש לה רזולציה גבוהה ככה שיראו טוב ויחס ניגודית טוב http://zap.co.il/model.asp?model_id=589627 ואפשר לקנות בתקציב שנשאר רמקולים נחמדים. והמלצה לDVD שקורא את כל הפורמטים. תודה מראש אריאל

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by rony77,

שלום לכולם יש לי מערכת ק"ב עם רסיבר של onkyo 576 ואני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר. הבנתי שהחיבור הכי איכותי הוא dvi-hdmi אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על מספר כרטיס קול שיש להם את היציאה הזאת. האם Creative X-Fi Xtreme Audio הוא בעל יציאה כזאת?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לחבר שלי בעיה בסאונד ששומעים אותה רק במוסיקה, זה נשמע כאילו שהכבל רופף ויש כמו מן ניתוקים מהרמקולים... בדקנו שירים במדיה פלייר של ווינדווס ויש את הבעיה, בדקנו בווינאמפ ועדיין יש את הבעיה... הפעלנו סרט ואין את הבעיה בסאונד, שיחקנו במשחק וגם אין!! אז איפה הבעיה פה? דרך אגב, הכרטיס קול שלו הוא מובנה על לוח של אינטל, הדגם של הלוח הוא 845 PESV והדגם של הכרטיס קול המובנה Sound Max audio digital אני לא זוכר אותו ממש... בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  16. אשמח לדעת איזה מהם יותר כדאי לקנות, עדיף גם עם נימוקים http://www.iriveramerica.com/prod/multi/pmc_120.aspx http://www.creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=211&product=9882&nav=2 תודה מראש לכל עוזר, ואני מאוד מקוה שלא ינעלו לי את זה :-\

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by shahar91,

רציתי קצת להתייעץ עם מי שמבין ויכול לעזור לי פה. כעקרון אני רוצה להשקיע במערכת למוזיקה (טרנסים, רוק) וסדרות וסרטים בעיקר ללא דגש על עוצמה אלא איכות כי זה מערכת לחדר ואני לא מתכוון להגיע לעוצמות ענקיות אפילו שהבנתי שזה פרמטר שולי. שמעתי דברים טובים מאוד על החברה Harman Kardon וחשבתי ללכת על סט של מגבר ורמקולים שלהם: HKTS9 - במחיר 1788 ש"ח AVR158 - במחיר 1280 ש"ח כמובן חורג בממש טיפה מהתקציב ורציתי לדעת איך המגבר VSX519 Pioneer בהשוואה לAVR158 כי יש לי מגבר כזה בסלון. אשמח לשמוע דעות, ביקורות, הצעות אחרות. ותודה מראש לכל מי שעוזר לי

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  18. אני צריך עזרה בבקשה בחיבור בין DVD מקליט של LG עם ממיר של HOT ולטלוויזיה. אין לי מושג איך לחבר את המכשירים כך שה DVD יקליט את השידורים הדיגיטלים ולא ישירות דרך הקיר בצורה אנלוגית (בהנחה ואני טועה ושני השיטות גם דרך הממיר זה אנלוגי בו לא נהפוך את זה לדיון). ההסבר בחוברת הוא דרך חיבור של האנטנה למכשיר ללא שום הסבר במידה ויש ממיר, כבמקרה שלי. צירפתי תמונה של ה DVD והממיר מאחורה וכמו כן של החיבור לקיר שאצלי זה הברגה שיש את הסיכה בקצה. אודה באם תוכלו להסביר לי מה הולך לאן כדי שאוכל להקליט דרך הממיר.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי מסך טלוויזיה 37 אינץ' של טושיבה. חיברתי אותו למחשב דרך ה-S-VIDEO ובמקביל למסך מחשב דרך VGA. הבנתי שיש סיכוי טוב שאני אראה יותר טוב את המחשב במסך ה-LCD אם אני אחבר אותו לטלוויזיה דרך VGA. כשחיברתי את הטלוויזיה דרך חיבור ה-VGA ועברתי לערוץ ה-PC הוא רק מהבהב כל הזמן משחור לשחור ולא מראה כלום. אם אני עובר לערוץ של ה-S-VIDEO אני רואה את המחשב. מה אני צריך לעשות? למה לא רואים כלום דרך חיבור ה-VGA? למה זה מהבהב משחור לשחור? תודה.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by navk2,

ברשותי מערכת רמקולים של CREATIVE,אני משער שהיא איכותית כי משהו שמבין בסאוד בחר לי אותה (לא אני) , אני רוצה לעשות שברמקולים שמאחורה ישמעו יותר חזק מאשר הרמקולים שמקדימה ולעשות שברמקול האמצעי (CENTER) אני אוכל לישלוט ואם אפשר גם לעשות שתמיד אני אשמע מכולם גם בתוכנות\משחקים שלא תומכים. אני יודע שבלתי אפשרי שיהיה לי סראונד אבל שישמעו מכולם אותו דבר זה גם טוב ! עוד שאלה, איך אני בודק איזה דגם יש לי ? (אני רק רוצה להבהיר שאני לא כזה מבין בסאונד !)

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by eliav-peretz,

שלום! אני רואה שהרבה אנשי ממליצים על נגנים אז רציתי לדעת איזה נגנים יש לאלה שממליצים. לי אישית יש את ה-X5. תודה מראש לכל מי שיענה..אני רק רוצה לדעת איזה נגנים יש למשתמשים בפורום.

• 14 תגובות
    • 769 צפיות
  22. כרגע יש לי creative inspire 2500 והם לא ממש מספקים אותי, אני רוצה משהו שיתן סאונד נקי גם על ווליום מקסימאלי, התקציב כמו שאמרתי הוא 500 ש"ח אבל אם אין צורך אז לא חייבים לנצל את כולו אם הולכים על 5.1 אז חשוב שיהיו חוטים ארוכים של לפחות 4-5 מטר ואפשרות תליה

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by eegg,

אני מחפש אוזניות 300-600 שח בלי מיקרופון רצוי עם מגבר פנימי תודה

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by eliau21071981,

חברה תמליצו לי בבקשה על רמקולים איכותיים 2.1 למחשב? ותציינו כמה בערך הם עולים תודה אנשים

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by Radeon38,

שלום ובכן יש לי תיכנון למערכת סלונית תורכב מהשילוב הבא מגבר ימהה - זה המגבר הראשי יחובר לשני רמקולים קדמיים שני אחוריים ושני רמקולים צליל היקפי קדמי סהכ 6 מגבר אונקיו - (אני לוקח מחבר ) הוא יחובר לשני רמקולים רצפתיים של מטר וחצי בערך שיתפקדו כמו סאבוופר כלומר הגברת אות הבאס מיציאת הימהה. סהכ 8 רמקולים. סרטים אני אצפה אבל השימוש העיקרי זה מוזיקה יש לי את ה 1212M אבל הוא יושב במחשב אחר (בחדר עבודה) האם צריך כרטיס נוסף ? הכרטיס קול של המחשב הסלוני זה ה SOUNDSTORM של אנוידיה - מה שהיה בלוחות אנפורס 2. אם יצטרך שיפור אני אוסיף את ה JULI של ECI. ידוע לי שלמוזיקה לא צריך 8 רמקולים.אז אני בא להתייעץ האם להקים כזו מערכת בסלון. את מערך הוופרים בניתי ממגבר נוסף ורמקולים שהיו ע…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים