אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
צריך כרטיס קול שיהיה כמה שיותר איכותי בתקציב... אני כנראה יקנה מערכת 2.1 כנראה שזו תהיה ATP3 אם אפשר חריגה בקטנה אפילו משהו כמו 370-380 גג אז זה יהיה בסדר אם הכרטיס ממש שווה את זה. תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מערכת סטריאו שיש לי עכשיו (AIWA NSX-SZ20) - הרמקולים שלה. או CREATIVE INSPIRE 4.1 4400?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
חבר רוצה לשדרג לאוזניות יותר איכותיות. צימצמנו את המבחר ל4 הדגמים הבאים: Audio-Technica ATH-AD900 Audio-Technica ATH-A900 Denon AH-D2000 Ultrasone Pro 900 עכשו כדי לצמצם לאחד הכי מתאים, הוא היה שמח לעשות זאת ע"י האזנה לדגמים. לכן אם למישהו קיים אחד הדגמים וניתן להאזין להם, שיצור איתי קשר. תודה, סטיבן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אני מחשב כרטיס טלוויזיה שיתאים למצב העכשיו(עובד על אנאלוגי) ולמצב העתידי (דיגיטלי). מצאתי את הכרטיס הבא: http://www.avermedia.com/avertv/product/ProductDetail.aspx?Id=164 הוא מתאים מכל הבחינות חוץ מהבעיה אחת - נראה שבעתיד שכישראל תעבור לשידורי HD (חינמיים) הוא לא יתמוך כי החלק האחורי שלו לא רואים חיבור מתאים, חוץ מהחיבור הרגיל של האנלוגי (יהיה ניתן לראות את זה בסרטון) ועוד שתי חיבור DVI שלא קשורים בכלל לקליטה של השידורים. הסרטון הוא של דגם קצת יותר מתקדם, אבל ההבדל בניהם הוא רק החיבורים הקידמיים לפי מיטב הבנתי. קישור לסרטון: (תעבירו ל0:40 בשביל לראות את החלק הרלוונטי)מידע על הHD העתידי בישראל ניתן למצוא בויקפדיה בקישור: http://he.wikipedia.org/wiki/DTT#DTT_…
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות למחשב שישמשו הרבה לסרטים, מוזיקה ומשחקים התקציב הוא 100$(קונה מארה"ב-אמאזון כנראה) ואני צריך שהכבל יהיה כמה שיותר ארוך (או אם יש משהו אלחוטי מצויין אז אני לא אתנגד, אפילו מעדיף, אבל רק אם האיכות לא יורדת) בעיקרון אני לא אוהב אוזניות אבל בכמה סיבות אין ברירה אז אני רוצה שיהיו מאוד מאוד נוחות ושלא יחממו את האוזניים וגם שיהיה איכות סאונד כמה שיותר טובה. *אני לא אודיופיל אבל אני מאוד אוהב סראונד! *אם יש לכם המלצות לאוזניות אחרות בתקציס אשמח לשמוע. אשמח אם רק אנשים שמבינים ישתתפו בסקר ויגיבו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לכרטיס קול עד 200 ש"ח, חשוב לי מאוד שהגירסאת EAX תיהיה גבוהה ושלא יהיו בעיות עם משחקים שמשתמשים ב EAX (ע"ע Realtek ALC883). הייעוד שלי הוא מוסיקה וסרטים בעיקר, הכרטיס הולך להקנות מ eBay. עריכה: אני יכול לקחת את הכרטיס Creative Soundblaster LIVE 24bit SB0410 ב 87 ש"ח כולל משלוח, שווה? אני צריך די דחוף כי המכרז עוד מעט נגמר.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני שמח לבשר לכל בעלי האייפוד למיניהם שאפשר להחליף את הבטריות מבלי לשלם לאפל 150 דולר! היום קיבלתי את המגזין Popular Science של החודש הזה (מרץ) ויש שם מדריך מפורט מאוד איך אפשר לעשות זאת לבד בבית! יש שם עוד כל מיני טריקים שאפשר לעשות עם האייפוד! אמנם הסוללה החלופית עלתה 60$ ולאחר שהבנאדם הזה גילה את האפשרות הזאת אפל הכריזה על תוכנית החלפת הסוללות האייפוד... בתוכנית זאת אתה משלם 60$ ולא מקבל את האייפוד שלך אלא מקבל אייפוד משופץ עם סוללה חדשה! אם יהיה ביקוש אני אוכל לסרוק את העמוד..אבל מכיוון שזה באותיות קטנות וזה בטח יפגע בסריקה הייתי מציע לכם פשוט ללכת לקיוסק הקרוב לביתכם שמוכר פופיולר סיינס ולקנות אותו ב 33.00 ש"ח *עריכה* לאלו ממכם שמסתדרים טוב עם אנגלית מצאתי עבורכם את …
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום .התחלתי לעבוד לעבוד וקניתי לי את הרמקולים של לוגיטק x-540 . ויש לי כרטיס קול מובנה של השלוש חורים של אוזניות,מיקרופון,ורמקולים. וברמקולים צריך לחבר 3 חוטים ירוק צהוב ושחור למחשב אז חיברתי רק את הירוק אז אני רוצה לקנות כרטיס קול 5.1 עד 400 שקל בחנות K.S.P בלבד .ויש לי שאלה אם אני יקנה אז אני ירגיש שיפור באיכות?
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי עכשיו רמקולים Genius SP-330 שהם 16W ואני רוצה משהו חזק יותר אבל גם לא להגזים במחיר שיהיה 150 מקסימום 200, אני יודע זה לא סכום גדול אבל אם יש משהו במחיר הזה יותר טוב ממה שיש לי כרגע אני אשמח להמלצות, תודה רמקולים שיש לי כרגע...
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הדרישה : מסך 32 לצפייה בעיקר בסרטי DVD\DIVX . האפשרויות שהבנתי שמומלצות זה ה Toshiba C3000.1 2. Samsung R81 השאלה : מה מהם נחשב טוב יותר ? הלכנו ליראות את ה A3000 (לא היה C3000) והתרשמנו ממנו לטובה... את הסמסונג עוד לא ראינו. ראיתי באינטרנט שיש המון המון תתי דגמים כאלה (C3000P מה זה?) ... מבקש פירוט לגבי העיניין והאם יש ממה להזהר ... או שיצא איזה דגם חדש שאני לא יודע עליו ??? תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הבנתי שבנוסף לנפח הגדול יותר, יש לו גם יתרון שיש לנגני CREATIVE - איכות סאונד הכי טובה האם לדעתכם שווה? חוץ מהסוללה שלא נותנת הרבה שעות נגינה נראה שווה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום. חיברתי את הכרטיס קול (LIVE 5.1) לרסיבר עם חוט קואקסיאלי שבצד אחד שלו הוא כמו חיבור של אוזניות ובצד השניRCA חיברתי גם בכרטיס קול וגם ברסיבר ביציאה הדיגיטלית. התקנתי AC3 FILTER ושמתי בהגדררות על SPDF וPCM 32 BIT הגדרתי בדריבר של הכרטיס קול ליציאה דיגטלית 5.1 זה לא פועל בסראונג בסרטים שומעים רק קולות רקע.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לברר על רמקולים למחשב. הבעייה היא שאני לא מבין בזה יותר מדי, וכשאני קורא את הנתונים זה לא אומר לי כלום. בינתיים מצאתי שלושה זוגות של רמקולים, שאני כרגע מתלבט ביניהם: 1. Harman Kardon Soundsticks II - זה מה שמוכרים בבאג. אלה הרמקולים היחידים שיצא לי להאזין אליהם, והם נשמעו מעולה http://reviews.cnet.com/Harman_Kardon_SoundSticks_II/4507-3179_7-30706630.html?tag=spec 2. Logitech Z2300 - יש להם עוצמה מטורפת יחסית לאחרים http://reviews.cnet.com/Logitech_Z_2300/4507-3179_7-30993080.html?tag=tab 3. Klipsch Promedia GMX A-2.1 http://reviews.cnet.com/Klipsch_ProMedia_GMX_A_2_1___PC_multimedia_speaker_system/4507-3179_7-30839394.html?tag=tab אם י…
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול איכותי ב 300 שקל לא יותר כי שמעתי שיש בעיות עם כרטיסי הקול שיש ob ,אני לא מבין שום דבר באודיו אז בבקשה תסבירו זה מתוכנן למחשב החדש וזה בשביל משחקים וקולנוע, אז תודה מה שלא יהיה seround תסבירו בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני קונה את הנגן בעיקר בגלל שאני צריך לעשות כמה הקלטות. לקנות טייפ מנהלים זה לא ממש הגיוני, כי אחרי ההקלטות לא יהיה לי ממש שימוש בו. לכן החלטתי ללכת על נגן MP3. אני לא מכיר את השטח, אבל אני חושב שזה לא פשוט, מכיוון שבתקציב שלי אמור להכנס גם טייפ מנהלים איכותי-סביר. התקציב הוא כ 500 ש"ח. נפח הנגן הרצוי הוא 512 מגה. יש המלצות? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי לי לפני כמה זמן נגן חדש, אז הגיע הזמן להתחדש באוזניות יותר מוצלחות מאוזניות של 20 ש''ח אני מעוניין באוזניות עורפיות, וראיתי את הדגם הזה במחיר של 150 ש''ח , איך האוזניות האלה? מפרט טכני: אוזניות שמונחות על העורף. דרייבר 30 מ"מ שעטוף בחומר רגישות צליל: 104 דציבל. אורך חוט: 1.5 מטר. טווח תדירות: 16-20 kHz. פלאג מיני סטריאו 3 מ"מ.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הטופיק מדבר בעד עצמו... אני שואל כי אני רוצה לקנות קייס לנגן שלי אבל כתוב שם שאפשר רק בהזמנת נגן... אולי מי שקנה שם יכול לעזור לי.... אם לא יש איזה חנות בארץ (לא מצאתי בזאפ) שמוכרת את הקייס הזה בנפרד? נ.ב: מישהו מכיר אתרי השוואת מחירים יותר טובים או עם חנויות שונות מזאפ? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? או שמה בכלל Logitech Z323? לכולם מחיר דומה. מה כדאי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ניסתי להפעיל קובץ מדיה פלייר (מהאתר של מיקרוסופט נראה לי) מסוג 720P והווידאו והאודיו רצו מסונכרנים בצורה יפה. כאשר קובץ מסוג 1080P בקושי ראו משהו התמונה קפצה בדילוגים כל כמה שניות. תודה, HaimTS
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי קניתי נגן שתומך בעברית אבל מציג אותה בצורה הפוכה (יד=די) רציתי לשאול אם יש תוכנה אשר הופכת אוטומטית את שם הקובץ. מצאתי דרך החיפוש פה תוכנה שמישהו פה בנה (i captool נדמה לי) אבל אי אפשר להוריד אותה. אז אם למישהו יש לינק לתוכנה הזאת או שמכיר תוכנה אחרת תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם! החלטתי שהגיע הזמן להצטייד בנגן MP3 שיעביר לי את הזמן בבסיס... הנתונים הם לא בשמיים כי אין לי כ'כ הרבה זמן למוזיקה (קרבי), שיהיה מ512 מגה ומעלה, רדיו ואממ פלוס גדול זה סלולה נטעננת... התקציב לא בשמיים כי אני לא רוצה להשקיע במשהו הרבה כסף ולקחת אותו לצבא... חשבתי עלהנגן הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5890 דעות? משהו אחר בתקציב דומה?(עד 700 ש'ח יתקבל בברכה) בתודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מזה אוהם??. זה כתוב לי על הרמקול ושם כתוב 4 אוהם. תודה לכול העונה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס שייתן סיצועים טובים במחיר סביר, בעיקרון יש שתי כרטיסים שהם הכי דומיננטיים להיבחר פורטיסימו 7.1 או דיגיפייר 7.1, שניהם מעולים לפי מה שהבנתי, רק העוצמה של הסאב טוענים שהיא נמוכה, זה נכון ? עד כמה זה מורגש? והאם הכרטיס הזה הוא מספיק טוב כדי להשוותו לאודיג'י 2 (אפילו לא ZS)???. המון תודה!
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחדשתי ב Cowon D2 ואני צריך אוזניות מתאימות שיפיקו ממנו את המירב. התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח, יחסית נמוך, אני יודע. הייעוד העיקרי הוא לנגן Cowon D2 ולמשחקי מחשב (TF2, COD4), הג'אנר שאני לרוב שומע בנגן הוא אלקטרוני (Infected Mushroom) ורוק (RHCP) ככה שמומלץ שהאוזניות יתאימו. אני בעיקרון מתלבט בין ה AKG K412P לבין ה K414P, מה דעתכם עליהן? הם מתאימות לצרכים שלי? תודה. * לא מעוניין באוזניות IEM.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-