עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

כבר המון זמן שאין עידכונים לתוכנה של הGTXP ולא חסרים בה באגים ובעיות. מה קורה שם? הם הולכים בכלל להוציא גרסה חדשה לתוכנה?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  2. אני צריך מערכת קולנוע ביתית לצפיה לסרטים ושמיעת מוזיקה (בשביל צימר עץ -38 מ"ר) לא כולל DVD ושיעלה כ1000 ש"ח(אם יש משהו איכותי שבא עם DVD ועולה 1300 אז גם הולך....) אבל חשוב שהמערכת תיהיה הכי טובה שניתן למצוא במחיר הזה ותודה רבה רבה למי שיענה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by Inter,

שלום לכולם, התקנתי עכשיו במחשב שלי כרטיס קול חדש X FI ואני משתמש במערכת 7.1 גם של CREATIVE אבל שמתי לב שרק שני הרמקולים הקדמיים שלי עובדים... המערכת מוגדרת 7.1 ואם אני עושה בדיקה של הרמקולים אז אני כן שומע שהם עובדים אבל ברגע שאני מפעיל מוזיקה אני שומע רק ברמקולים הקדמיים מה אפשר לעשות ? באמת שחיפשתי כל דבר פשוט לא מצאתי

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by mrraz,

כשאני רואה סרטים מסוג MKV ואחרים יש בעיה שחלק מהסאונד כמו דיבורים חלש אבל ביריות ופיצוצים הסאונד מתגבר מאוד. בפורמט DVD זה לא קורה, כנראה שמסדרים במקור את הסאונד. האם יש דרך לנרמל את הסאונד כך שישמע אחיד? קול ותמונה עוברים אצלי מהמחשב דרך HDMI לטלויזיה, אני משתמש ב-BS.Player

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  5. אני מתכוון לאיזה פתח במחשב.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  6. אני מעוניין לקנות את הרמקולים Z5500 ורציתי המלצות לכרטיס קול עד 500 שקל שיביא את הנצילות הטובה ביותר לרמקולים. השימושים שלי יהיו בערך ככה משחקים>סרטים ומוזיקה (אותו רמה של שימוש בינהם). אם עברתי על איזה חוק תגידו ואני אערוך. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by kaisman12,

כמה משמעותי זה לכבות את הרמקולים לאחר השימוש? קראתי המון ביקורות על הרמקולים שקניתי (JBL Creature II) שהכפתור הפעלה הוא מאחורי הבאס וזה חסרון אני בדרך כלל לא הייתי מכבה את הרמקולים לאחר השימוש רק רציתי לדעת אם כן אני יתחיל.. ועוד שאלה, למבינים פה מבחינת סאונד עדיף לשמוע את המוזיקה אחרי שכיוונתם את הבס והטריבל דרך הסאב ולא נגעתם בequalizer בווינאמפ או ההפך?

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  8. היי, אני מחפש לקנות מסך טוב לצפיה בעיקר בסרטים וסדרות מהמחשב באיכות HD. אני נמצא בהולנד, כך שיש לי פה מבחר די גדול, יותר מההיצע שיש בישראל, בגלל זה גם התקציב שלי ביורו. הסתובבתי קצת בחנויות, ראיתי מספר דגמים: Samsung 40A556 - 750euros Sony KDL40V4000E - 999euros אשמח לשמוע חוו"ד והצעות נוספות. עמי.

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by Idanbs,

אתמול קניתי אותם.. אחלה רמקולים מאוד איכותיים ממליץ לכל מי שמחפש רמקולים איכותים בזול יחסית. יש לי שאלה.. האם יש איזה הגדרה בווינדוס או איפה שהו שהמחשב ידע שזה 2.1 ולא רק 2 כי אני מרגיש שהסאב טיפה חנוק..

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  10. שלום, קניתי אוזניות של AKG K315 לפני שבוע ושמעתי שצריך לעשות לאוזניות זמן הרצה של 72 שעות על עוצמה נמוכה עם שיר בסגנון שאני אוהב,האם זה נכון וכמה שעות צריך לעשות את זה?ומה זה תורם ?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם! מישהו יכול הסביר לי ולהרבה אחרים מהו הרוקבוקס??????? שמעתי כל מיני דברים ולא ממש הצלחית להבין מה הסיפור שלו! לאיזה נגנים הוא מתאים?מה זה עושה?האם יש תמיכה ל X5L? יש איזה לינקים לתמונות?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by tronado,

יש לי כרטיס קול creative sound blaster audigy mp3 והשאלה שלי האם הוא יותר טוב מהכרטיס קול שאקבל אם הלוח MSI P4N DIAMOND שהוא creative sound blaster live 24bit 7.1 תודה מראש

13. Started by שורטי,

שלום אני חדש בקטע הזה של סאונד אבל אני מעוניין לקנות מערכת לטלויזיה שתכלול רסיבר די וי די ומערכת 5.1 אני צריך שתתנו לי אליהם קישורים (אם המ סט קומפלט אז יופי) ואם לא אז לא נורא אבל שיהיו מאותו חנות והתקציב עוד לא ממש ברור אבל הוא יעמוד בסביבה של 3000 (זה מספיק? המערכת תצא איכותית או שכדאי לחסוך עוד?)

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  14. אהלן, אני מעוניין לקנות אוזניות,והתקציב שלי הוא 500. חבר שלי שעובד באולפן המליץ לי על השור, יש לו אותם בעצמו והוא אומר שהוא מאוד מאוד מרוצה. הייתי רוצה לשמוע את חוות הדעת שלכם, מה הייתם קונים ב-500 שקל האלה. המטרה היא מוזיקה נטו. והכי איכותי שיש. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by Cr4ck,

יש לי רמקולים celestion דגם f1 הספק של 88dB,70w קניתי אותם ב300 שקל מחבר שלי שקנה אותם באירופה הוא טוען ב250 אירו. מדובר ברמקולים שמתחברים לרסיבר , לא למחשב או משהו האם הם טובים? ושווים את המחיר? ואיך בכלל celestion כחברת רמקולים? תודה מראש. תמונה :

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  16. Started by edvin22,

בגדול, החלטתי לפנק את החדר, מחשב לגיימינג+ LCD נשאר הסאונד... השאלה האם אני צריך כרטיס קול? Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 או Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 Chipset אני אקח אחד מהלוחות האלו, השאלה האם הכרטיס קול המובנה בהם, מספיק טוב בשביל שלא אקנה כרטיס קול? אם לא מספיק, מה הכרטיס הכי זול, שיתן לי התמורה טובה יותר ממה שנמצא על הלוח אם? ואחרי כל זה מה כדאי לסרטים FHD וPS3?(משחקים) 5.1 או 2.1( שיותר טוב למוסיקה ממה שהבנתי,עניין הסטריאו) ודבר אחרון, המלצה לרמקולים..עד 800 ש"ח סליחה על החפירה, אני פשוט מוציא על כל הסיפור 8000 ש"ח ואני לא רוצה להתבאס בסוף

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by XDude,

אני קונה רמקולים 4.1. אני שומע קצת מוזיקה רואה דיי הרבה סרטים ומשחק מלא משחקים, מה עדיף - Creative Inspire 4400 4.1 Speakers או Altec Lansing ATP 5 4.1 Speakers? (מישהו יודע אם הATP 5 בPCH הוא המתוקן בעצם ATP 4?) אני יודע שעם שניהם אני ישמע פצצה, אבל אני ירגיש בהבדל גדול כל כך שאני ישחק או יראה סרט ששווה את הכסף?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  18. טוב חבר'ה כל מי שמשרת ליד אילת וגר בצפון חייב שיהיה לו דיסקמן לנסיעות הארוכות.... והיום סופסוף אם לא יהיה שלג אני הולך לקנות, אז תעזרו לי בבקשה לבחור דגם וגם אוזניות... אז ככה: דיסקמן כמובן כי זה מה שיש לרוב ואני אוכל להחליף דיסקים עם חברים, וחוץ מזה לא צריך יותר... חייב שיקרא MP3 כי אני לא רוצה להיסחב עם הרבה דיסקים... התקציב הוא מקסימום בלחץ 400 שקל. אני חשבתי על PANASONIC SLSX-430. לא שאני יודע עליו משהו, פשוט היו עליו ביקורות טובות מאוד בזאפ (והרבה גם) והמחיר שלו ממש נוח... בקשר לאוזניות, שוב באמת שאני לא מבין בזה.. חשבתי על KOSS P9 וגם פה הבחירה הייתי משיקולי תקציב והמלצות... בעיקרון אם למישהו יש המלצות לדגמים אחרים אז בבקשה תכתבו. התקציב הוא עד 400 לדיסקמן ועד 20…

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by Charybdis,

הכרטיס אמור להחליף את המובנה ב Gigabyte GA-MA770T-UD3. יחובר למגבר סטריאו ב RCA אליו מחוברים שני רמקולים וסאב בתצורת 2.1. כרגע מחובר עם כבל PL ל RCA. האיכותי ביותר שאפשרי בתקציב הנ"ל ושיהיה רלוונטי גם לעתיד. תודה.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  20. Started by orfarag,

שמעו אחים שלי הורדתי תתוכנה iriverter , היא המירה לי לפורמט AVI ולרזולוציה המתאימה לאייריבר , ומוריד כמה מגה רק מה הבעיה ???? הוא עושה לי את זה שחור-לבן וקצת איטי =/ , ככה זה יוצג באייריבר ?....... ( H320 ) או שבתוכנה שבאה אם האייריבר אני מבצע המרה וזהו חוזר להיות צבעוני וחלק ? בקשה כתבו לי תשובה או אם יש לי איזה תקלה או שלא השתמשתי טוב בiriverter ----- אז איך אני בעצם משתמש בה אם ככה ? וגם חשוב ביותר !!!!!!!! - אמרו לי שגם צריך להמיר בתוכנה של האייריבר (התוכנה שבאה איתו ) מה ההמרה מבצעת ואיך אני ממיר בה ? בתודה מראש אור פרג'

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  21. אהלן חבר'ה, אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב ולא ממש יודעת איך... יש לי כרטיס טלויזיה Hauppauge WinTV PRV 150 MCE, כרטיס מסך Sapphire ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 PCI-E HDMI Retail ומסך 20" של דל (דגם 2007). יש לי ממיר של הוט והייתי רוצה לראות את הערוצים במסך המחשב. (אם יש צורך בפרטים נוספים רק תגידו לי...) אשמח אם תוכלו להסביר לי כיצד עליי לחבר בין הטלויזיה / הממיר למחשב. אם יש קישור למדריך או משהו כזה, זה גם יכול לעזור. תודה מראש, קרן.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by MagnuM_47,

Hey I need your Help, I bought 2 speakers to connect to the Flat Screen TV I bought. And now I want to connect the computer to the TV, so I could hear music from the computer on the speakers that connected to my receiver and also that I could see movies from the computer on the TV. First of all, I need your help to find a good sound card to my computer. Can someone please find me a good sound card? from this site: www.newegg.com And also I do I connect the Video from my computer to my TV? Thanks Guys (u can write me in HEB)

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  23. קניתי רמקולים חדשים של לוגיטק 5.1 ועכשיו אני שם לב שבכל פעם שמישהו בבית מכבה או מדליק את האור שומעים מן צליל כזה של ניתוק או משהו... נשמע כאילו יש קצר בחוטים משהו אבל הרמקולים בסדר גמור... אני מאמין שהתופעה הזאת מוכרת גם לכם, איך אפשר לפתור אותה אם בכלל? כי זה דיי מציק... ממה זה נגרם? רמקולים רגישים מידי? הארקה אולי? למרות שלא ניראה לי כי לא התחשמלתי מהמחשב שלי בזמן האחרון כשאני יחף

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by boazbari,

יש לי מערכת סטאריו בחדר וקניתי כבל 3.5 זכר- זכר , וחיברתי צד אחד לחור של האוזניות במערכת וצד שני ל- mp שלי וזה לא פועל. אין לי מושג למה? אולי זה הבעיה של המערכת? או של הכבל? או שצריך אולי להעביר את המערכת למצב כלשהו בזמן החיבור... אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את זה.... אני מאד אשמח... תודה רבה.....

25. הבעיות לא מפסיקות להגיע.... בעייה מס' 1 - תמונה לא מלאה על המסך - הגדרות SCALING בATI פתרו את הנושא - תודה למי שעזר! בעייה מס' 2 - בעת מעבר מINPUT לווין ברסיבר לINPUT מחשב ברסיבר התמונה לא חוזרת או שלוקח לה דקה שתיים להופיע, ראיתי איפשהו שיכול להיות שזה קשור למשהו שנקרא HANDSHAKE או EDID ??? בקיצור אם למישהו יש פתרון אשמח לעזרה - תודה מראש! המערכת שלי היא : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R הכול מחובר דרך כבלי HDMI

• 0 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים