עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by רן.ט,

אני מחפש משדר FM לIPOD שלי כדי שאני אוכל לשמוע אותו באוטו. חיפשתי באינטרנט וראיתי שיש מלא סוגים....מישהו יודע איזה משדר של איזה חברה הכי טוב??? (אני מחפש אחד שמתחבר למצת ומשמש גם כמטען)

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by שמנואל,

שלום. אני מחפש ולא מצליח למצוא את הדרייבר הנכון לכרטיס הקול. הכרטיס מוגדר במנהל ההתקנים כ-CREATIVE PCI128. זה איננו כרטיס ONBOARD - כשהוצאתי אותו, ראיתי שכתוב עליו CT 4810. לפי EVEREST זהו: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card אמנם יש בנמצא כל מיני דרייברים אבל כשאני מתקין אני רואה שרק חלק המכרטיס מזוהה במנהל ההתקנים- ז"א שאין סאונד במשחקים למשל, אבל יש בדיסקים. בדקתי וראיתי במנהל ההתקנים שהחלק שחסר בהתקנה הוא LEGACY. למה כל כך הרבה דגמים על כרטיס אחד ? איך אוכל לפתור את זה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  3. Started by b3ta0,

הבנתי שהפסיקו לייצר את הדגם הזה אני מעוניין בו וארצה לדעת איפה ניתן להשיג אותו, או בקופסא או כ BULK (בסך הכל ללא התוכנה) אני מחפש חנויות באיזור נתניה, או לא רחוק משם תודה

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by FME,

טוב, דבר ראשון, צהריים טובים. דבר שני שרציתי לשאול אתכם , מה אתם אומרים על האזניות של Sennheiser הHD429? איכות בנייה יחסית טובה? EARPADS נוחים? איך הסאונד שלהן? תודה.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  5. Started by Jenia24,

האם שווה לי לקנות את הכרטיס קול הזה Creative XtremeGamer X-Fi ב220 ש''ח או שיש אלטרנטיבה טובה יותר בטווח המחירים של 300-350 ש''ח בעיקר מיועד למוזיקה וסרטים (60-40)

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by RayZ,

טוב, לא ממש הצלחתי להמחיש בכותרת של הת'רד מה אני רוצה בדיוק, אבל זה הכי ענייני ומתאים לחוקים שאני יכול. בכל אופן, שאלתי היא כזאת- האם שילוב של אוזניות יקרות (דגם של סנסהייזר למשל במחיר שמעל ל-1K) וכרטיס קול יקר גם כן, יביא לאיכות אודיו שמבליטה באופן ברור לאוזן צלילים נסתרים בשירים ומוסיקה אחרת? אתם יודעים על מה אני מדבר... בשירים למשל, הצלילים האלו בצד ששומעים חלש אם מתאמצים, ורומסים לרוב לגמרי בהמרה ל-MP3 למינהם... (לסיכום- תוצאה של סאונד שכל הצלילים שבקושי שומעים בולטים לאוזן ללא מאמץ מיוחד לשים לב אליהם.) תודה.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  7. כותרת

8. Started by barak_11,

אני צריך המלצה לטלוויזית 32" בשביל בן דוד שלי. הוא קונה אותה במיוחד לXBOX360 החדש שלו ולכן היא צריכה להיות ממש איכותית. הוא מאוד רוצה טלוויזית FULL-HD אבל גם טלוויזית 720P איכותית (אבל באמת אחת טובה - גם לסרטים וגם לXBOX) תספיק. חשוב שיהיו גם לפחות 2 כניסות HDMI. שימו לב שבגלל מחסור במקום אסור לטלוויזיה לעלות על 32" - זהו הגודל המקסימלי. אני מבקש גם לא לחרוג מהתקציב, להפך אם יש משהו טוב מספיק גם בסביבות ה5, אז "פעמיים כי טוב". תודה רבה לעוזרים, ברק.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  9. יש לי קבצי WMA שאני רוצה לחבר מבלי לבצע קידוד נוסף. פשוט להדביק לקובץ אחד.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by noam12,

סרטי DVD וסרטי VCD בצבע -בסדר גמור האם מישהו נתקל בבעיה דומה? מה עושים תודה

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by MDK,

ראיתי שמוכרים בבאג. הם עולים כמו הIRIVER למיניהם וגם תוצרת קוריאה (שזה יוצא דופן) הנה לינק למוצר באתר: http://www.mpio.com/product/productview_fg.html?view=s

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  12. שלום, 1.רציתי לדעת אם העוצמה של 18MW לערוץ ב-IRIVER IFP799 מספיק חזקה גם שרצים איתו בחוץ? מבלי להגביר עד מקסימום את הווליום (אולי החלפת אוזניות תעזור?) 2.האם המיני אייפוד יותר חזק ביציאת אודיו לעומת ה-H10? ( האם החוק הצרפתי המגביל את הספק היציאה תקף גם בדגגמים המיובאים לכאן?) בעיקרון חשבתי לרכוש את הIFP 799 לריצות ...אבל אני מתלבט בקשר לעוצמה שלו...ולכן חושב אפילו על רכישת HDD לריצה.... מה דעתכם? לא אכפת שיהרס אחרי שנתיים... יש נגני פלאש כיום בשוק כמו זה...http://www.stormblue.co.kr/eng/sub/products/mp650.asp שגם נמכרים בישראל ומוציאים הספק מדהים של 25MW לערוץ... 3.מישהו שמע על החברות stormblue או mpio ומה ההבדל באיכות בינן לבין אייריבר? תודה

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by Red Sparowes,

ברשותי פלאפון. התומך בפורמטים הבאים = AAC, AAC+, eAAC+, MP3, MP4, M4A, WMA, AMR-NB, AMR-WB, Mobile XMF, SP-MIDI, MIDI, RealAudio 7,8,10, True tones, WAV 3.5mm Audio Jack שאלתי היא איזה פורמט יתן לי את איכות השמע הטובה ביותר ?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  14. שלום לכולם . אני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני-נייד ואשמח , בבקשה , להמלצות שלכם . הדרישות הן : כרטיס פאסיבי (כלומר אינו דורש חיבור לחשמל , רק חיבור למחשב) בעל צריכת חשמל נמוכה . 2 ערוצים (ממש אין צורך ביותר) . כניסה אחת בעלת מתח פאנטום 48V (למיקרופון קונדנסר \ מיקרופון שטח) , או יותר כניסות . 2 כניסות Line מונופוניות \ כניסת Line אחת סטריאופונית (העדפה לכניסות מאוזנות בעלות חיבור TRS\XLR , אבל אשמח גם לשמוע על כאלו עם כניסות בלתי מאוזנות כגון RCA או TS) , או יותר כניסות . חיבור USB2 \ Firewire (IEEE 1394) . תגובת תדרים נמוכה מ-20Hz וגבוהה מ-20kHz , ספקטרום יציב (כלומר עקומת תדרים לינארית ככל הניתן) . לגבי היחס אות רעש , תדירות דגימה וכן הלאה זה מאוד משתנה , כמובן שאעדיף את…

15. אפשר לקנות דרך אביי או מאתר מחו"ל עם משלוחים וסביר להניח שיש לי גישה לאנשים שילכו לארה"ב.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  16. שלום לכם! קניתי גיטרה חשמלית,אני מעוניין לחבר אותה לכרטיס קול שלי ולהקליט את עצמי מנגן ולשמוע אותי דרך האוזניות. יש לי כרטיס אקסטרים מיוזיק של קריאטיב! לאיפה אני מחבר את הכבל? צריך לקנות מתאמים? וכל מידע אחר חשבו אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by dani007,

אני מתלבט בין כמה דגמים! X240 X230 VS2421, 2.1 (שמעתי שיש להם צפצופים כאלה לרמקולים) האם זה נכון? ואפשר לפתור את זה? VS4121, 2.1 אז אני מתלבט בין 4 דגמים אלה... מה לדעתכם הרמקולים הכי איכותיים וחזקים? וטובים? (ובלי שום קשר לתקציב)

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by EladOs,

יש ברשותי רמקולים מסוג Microlab H-600 5.1 ואני רוצה לתלות את הסנטר והסראונדים. מה אני צריך לקנות בשביל זה? ואיך ואיפה כדאי למקם אותם? הרמקולים הקדמיים והסאב מולי ובגובה שלי כך שזה בסדר.. לדעתי אם אתלה את הסנטר מעל הטלויזיה זה יהיה טוב, ואיך כדאי למקם את הסראונדים? לצורך העניין הנה תמונה של הרמקול סראונד מאחורה, בסנטר זה אותו דבר רק מאוזן: http://imageshack.us/photo/my-images/440/97264808.jpg/

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by SHOVAL122,

שלום, אני מעוניין ב טלויזיה\LCD בין 900-1000 שקל... איזור מומלץ לקנייה: חיפה , נשר , קריות ייעוד : XBOX .. אז תודה רבה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  20. Started by BeRo,

חבר שלי אמר לי שזה אפשרי והאמת היא שבגלל זה קניתי נייד שיש לו אופציה להוציא דיגיטלי אבל לאחר שאמרו פה שאי אפשר חשבתי גם אני ככה. טעיתי. אפשר להעביר אל מפענח (עובד מדהים עם הADA880) אות AC3 מסרט DIVX ללא שום בעיה. כל מה שצריך זה את הAC3 Filter וזהו. עובד, כמובן גם חיבור דיגיטלי וזהו.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  21. שלום לכולם, לפני שאני מתחיל לדבר אני רוצה לציין שזאת לא המערכת שלי (של חבר) כדי שלא תבינו ותסתכלו על המפרט שלי... המערכת: יש לי רסיבר של YAMAHA דגם RX-V800 כרטיס קול CREATIVE SB live 5.1 ו-DVD של ASUS דגם E616 בעיות (יש הרבה): 1. חיברתי את הרסיבר למחשב, דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס קול. והבעיה היא ששומעים משני הערוצים האחוריים (סראונד) את אותו דבר. 2. אם אני מכוון שזה יבדוק את המערכת ב- DTS אז לא שומעים כלום... 3. בבדיקה של ה- DRIVER של הכרטיס קול שומעים רק מהערוצים הקידמיים (לא שומעים מהסנטר) 4. אם אני מחבר בצורה אנלוגית את הכרטיס קול לרסיבר (6CH INPUT) הכל עובד טוב, חוץ ממתי שהוא מנגן DVD שומעים ב- STEREO 5. כיוונתי ברסיבר שהטווח של הרמקולים הקידמיים יהיה LARGE …

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  22. מערכת XP P2 , עם 2600XP. מחובר LCD לDVI 1 ו טלוויזיה-LCD - ל COMPONENT . אני עןבד במצב שכפול-CLONE , אבל לא מצליח להפעיל מצב שבו על הטלוויזיה יראו רק את הווידאו בOVERLAY - מסך מלא. מה שקורה - ברגע שאני מפעיל את המצב (נקרא theater) - הווידאו לא עובד כלל (מסך שחור בטלוויזיה ) למישהו יש רעיון מה הבעיה ? אגב, ניסיתי פעולה דומה בתוכנה Ati tray tool - ושם זה כן עובד, רק שהבעיה שם - הצבע משתבש לחלוטין במצב CLONE ...

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  23. כן עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה ברורה צריך המלצה לרמקולים עדיף 5.1

• 12 תגובות
    • 725 צפיות
  24. שלום! אני מעוניין לרכוש LCD לחדר השינה. מרחק הצפיה הוא 2.5 מטר. אז חשבתי על איזה 22-26 אינץ' עם רמקולים מובנים. או שאם אפשר לקנות מערכת טובה בתקציב של 2500 לשניהם. אם נגיד אני קונה X530 של לוג'יטק יש אפשרות לחבר את המערכת לLCD? אשמח להמלצות למשהו אמין ואיכותי. כמובן שיהיה מסך רחב. ראיתי את הLCD הבאה: שיש לה רזולציה גבוהה ככה שיראו טוב ויחס ניגודית טוב http://zap.co.il/model.asp?model_id=589627 ואפשר לקנות בתקציב שנשאר רמקולים נחמדים. והמלצה לDVD שקורא את כל הפורמטים. תודה מראש אריאל

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  25. שלום לכולם איך אני יכול לדעת אם יש לי יציאת TV במחשב? אני לא מבין בזה כל כך אז אם אפשר הסבר קצרצר יהיה מעולה תודה רבה, אבי.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.