אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
על איזה חברות ואיזה דגמים של נגני mp3 אתם ממליצים?אני מחפש נגנים שיהיו בעלי שבב זיכרון של לפחות 128 מגה בייט. חשוב גם שאיכות השמיעה תהיה טובה
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
גודל מסך: 32 ומעלה. תקציב: עד 3000 ש"ח (ממש לא יכול לעבור את התקציב!) שימושים: בעיקר חיבור למחשב - משחקים וסרטי HD. חיבור לכבלים לא נראה באופק. דברים שחשוב לי שיהיו: זמן תגובה נמוך, חברה מוכרת ואמינה. אני מעוניין בטלוויזית FULL HD בשל הרזולוציות הגבוהות של המשחקים והסרטים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מערכת 5.1 השימוש העיקרי היה לסרטים ומעט מוזיקה(משחקים בכלל לא). התקציב שלו 300 שקל. והוא חושב לקנות את הדגם הזה, קישור: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=127587 מה אתם חושבים על המערכת הזאת,ועל רמקולים 5.1 בכלל(במחיר הזה)?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום ברשותי הלוח אם Gigabyte K8NF-9 , כרטיס קול OB ה-ATP3 לפני כיפור היו בסדר גמור נכנסתי למשחקים ולוינאמפ עכשיו ואין שום סאונד, במקביל הפעלתי את התוכנה הזו שבאה עם הלוח אם: ושם כן שומעים בסדר גמור מה זה יכול להיות ? תודה מראש וגמר חתימה טובה, לירן
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה איך אני מחבר את נגן ה DIVX שלי (נגן שאפשר להכניס בו דיסק והוא מראה תסרט) אז איך אני מחבר אותו למחשב כך שאני יוכל לראות במסך של המחשב את התמונה? יש לי תכבל הפיציאות בצבע לבן צהוב ואדום חאן אני צריך לחבר אותם במחשב? האם צריך מסך מיוחד? כ. מסך? שאלה נוספת איך אני מחבר את המיקרופון כך שאני ישמע את עצמי מדבר בנגן. אם יש מדריך בנושא או משהו שיעזור לי יתקבל בברכה תודה לכולם וצום קל.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות אזניות שעובדות ב5.1 ערוצים כי אני מוצא שאני רואה הרבה סרטים ותכניות (HDTV) שמקודדים בAC3 ואני מרגיש שאני מפסיד חלק מהחוייה. אני יודע שמושקין משווקים זוג שמתחבר עם שלושה חוטים לכרטיס קול שתומך ב5.1 (ומעלה) אבל אני זוכר שקראתי שיש זוג שמתחבר דרך USB וכבר מכיל בתוכו את הכרטיס קול. יש לי כרטיס קול Onboard שהגיע עם ה IS7-E שלי אבל רציתי לדעת מה יהיה יותר טוב. רציתי גם לדעת אם למישהו יש כאלה אזניות וגם לינק לביקורת יהיה טוב (השוואה תיהיה בכלל טובה). אני גם מחפש לדעת את השם של הזוג השני שדיברתי עליו.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני גר בבית שלי בתוך ממ"ד, ואני יודע שאני לא שומע הכי טוב שאני יכול לשמוע, כי אני שומע דיי גרוע(בעיקר על ווליום גבוה). יש לי מערכת PANASONIC SC-AK520 שיש לה סאב והווליום שלה דיי רציני, בייחוד שיש לי את ה CREATIVE AUDIGY 2 NX. אז חשבתי לעצמי אולי(כלומר בטוח)אפשר לשפר את האקוסטיקה בחדר שלי, ע"י שטיחים על הקירות, או עצים על הקירות, או כל דבר אחר אשר משפר את האקוסטיקה בחדר (ובייחוד שזהו ממ"ד). אז מה אתם אומרים בנושא? יש עצות? תודה מראש. .swg
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי אוזניות לטלוויזית LCD, ומכיוון שאין יציאת אוזניות בטלוויזיה כזו, חיברתי אותם על ידי מתאם של RCA לPL מה שקורה הוא שהווליום נורא חלש, גם כאשר חיברתי אוזניות עם מגבר פנימי יש למישהו רעיון מה לעשות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום ! לאחי יש יום-הולדת בעוד כשבועיים ורציתי להכין לו מתנה מאוד מיוחדת ומקורית , רציתי לקנות\לבנות לו מערכת סטריאו . ובשביל תהליך הבניה רציתי את עזרתכם - אני לא ממש מבין בנושא אז קודם כל תסלחו לי על הבורות ועל השאלות שאולי ישמעו לכם כמובן מאילו.. אז יש לי שתי קופסאות מרמקולים שלא פעילים , הוצאתי את הפנים מן קופסאות העץ הללו .. רציתי לקנות את אתו חלק שבעצם משמיע את הסאנד (אני לא יודע את השם שלו ???) אז הייתי שמח לקבל הפניות למקומות שבהן מוכרים את החלקים הללו (אזור הרצליה רעננה והסביבה) , מה שמם של החלקים והממ.. חשוב שאותו חלק ישמיע צליל איכותי ככל שאפשר במינימום כסף .. בנוסף לכך רציתי לקבל גם הפניות לחנויות שמוכרות את החלק שמחבר בין הרמקולים וגם בדרישות שכבר ניזכרו . מק…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט את הגיטרה שלי במחשב, לכן אני מחפש כרטיס קול שיתאים בטווח מחירים של 300~500ש"ח.. אני יודע שיש כרטיסי קול שמיועדים לזה ספציפית, אבל אותן מייצרות חברות המתמחות בגיטרות ולא בהכרח בכרטיסי קול, בנוסף לעובדה שכרטיס קול למחשב ישמש אותי לעוד דברים.. בעיקרון ראיתי כמה כרטיסים בחנות החדשה של TMS, אבל אני לא ממש מתמצא בזה.. בעיקרון אני רוצה שלכרטיס תהיה כניסה של חיבור של גיטרה(ה-PL גדול יותר).. תודה רבה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
ככה...יש לי כרגע את Logitech X-530 אבל לאחר הקנייה שמתי לב שאני לא באמת צריך תצורת 5.1 אלא מסתפק ב1.2. עכשיו אני מתלבט אם לקנות רמקולים 2.1 איכותיים במקום הX-530 (אותם אני מוכר). אני חושב בעיקר על הATP3 של אלטק אבל שמתי שישנם גם הרמקולים Logitech X-230 באותו מחיר של הATP3 והשאלה שלי היא האם אלה אותם הרמקולים שלי יש (חלק מהX-530) ואם כן - האם הם באותה הרמה של הATP3 (שכן אם הם באותה רמה אני כבר אשאר איתם וארוויח שני רמקולים אחוריים וסנטר 8) ). מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכם. הרמקולים שלי עושים ממש רעשים כל כמה דקות. אני לא מצליח לבדוק עם זה הרמקולים או הכרטיס קול. יש למישהוא איזה רעיון איך לבדוק? אולי איזה תוכנה לנושא ? (ניח שלא..) אני פשוט די עובד עצות כבר...
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
1. Logitech Z-2300 THX-Certified 2.1 Speaker System with Subwoofer LOGITECH : Z-2300 PC Speakers .2 מה ההבדל בינהם??. **חוץ מהמחיר (את זה אני יודע....) תודה מראש למגיבים!
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן קטן סביר..לא צריך הרבה שירים אפילו 128 מגה מספיק לי תנו לי הצעה טובה שלא יהיה גם יקר מדיי..... תודה 8)
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, התהליך של להוריד סרט, לחבר לו כתוביות בAVI RECOMP, ולצרוב אותו לוקח יותר מדי זמן עבורי ואני מעוניין לקצר את התהליך. אני לא מבין כלום בכבלים ובמתאמים שונים ומשונים ולכן פניתי ל"יעוץ" אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך במחשב שלי (HD4850) לטלווזיה, בעלות מינימאלית ובאיכות מקסימאלית. יש לי טלווזיה בת 7-10 (לא LCD). השאלה שלי: איזה כבלים ומתאמים צריך לקנות כדי שהטלווזיה תריץ סרטים בגרסת AVI.. לא נראה לי שזה יריץ סרטיי HD בMKV אז לא חשוב! אם תוכלו ליעץ לי על מחירים זה יהיה מעולה. חשוב להגיד שהמרחק בין המחשב לטלווזיה הוא 10 מטר +. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות mp3 פשוט של 2 GB ומעלה במקסימום 100 שקל... מישהו יכול להמליץ על משהו? תודה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שמתי לב שלא מזמן יצא הSansa m. החלטתי שאני אלך על הSandisk Sansa, כנראה ה512MB, ושמתי לב שלסדרת הe יש אפשרות הרחבה ולסדרת m אין. מבחינה טכנית ממה ששמתי לב הנגנים זהים. יש לm איזשהו יתרון? המחיר של e ו-m באותו גודל זהה. ככה שנראה לי שהרבה יותר עדיף ללכת על הSansa e, לא? במיוחד אם אני הולך על ה512MB. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
קניתי את X-23 של מיקרולב ואני רוצה כרטיס קול טוב שיעזור לי להוציא את המקסימום מהם... הכרטיס המובנה בלוח אני מתאר לעצמי שלא מספיק.. ולכן אני מחפש המלצות לכרטיס איותי במחיר סביר.. דגם לוח האם שלי: Intel P965LT תקציב 350-300+-. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
אני יכול לקנות אותו ב 90 שקל מwww.ynondigital.co.il ואם הוא באמת שווה משהו ?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם.!! אז ככה יש לי מקרן בחדר מסוג : SONY cpj-a300E עכשיו רציתי לדעת עם מישו פה מכיר אתר בחול שאני יכול להזמין למקרן מנורה חדשה (כי אין בארץ תדגם של המקרן הזה) אז עם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם.!!! (והרצתי חיפושים ואני גרועעע בלחפש אתרים באנגלית S: חח ) תודה רבה.!
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
נתונים: *כרגע יש לי כרטיס קול בנוי על הלוח אם asus p4p800 deluxe *אני רוצה רמקולים 5.1 *כרטיס קול איכותי *תקציב: 1500
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
תקציב 350 דולר...וכמה שיותר פצ'רים יותר טוב... מה מציעים אני חשבתי על ARCHOS GMINI400. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על נגן DVD עם תמיכה בכתוביות + יציאת usb. תודה.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-