אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מערכת קולנוע ביתית לצפיה לסרטים ושמיעת מוזיקה (בשביל צימר עץ -38 מ"ר) לא כולל DVD ושיעלה כ1000 ש"ח(אם יש משהו איכותי שבא עם DVD ועולה 1300 אז גם הולך....) אבל חשוב שהמערכת תיהיה הכי טובה שניתן למצוא במחיר הזה ותודה רבה רבה למי שיענה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מישהו מכיר מכשיר שיכול להעביר מידע מקלטת אודיו רגילה (כזו ששמים בטייפ) לCD. אני מחפש מכשיר אחד שיעשה את כל העבודה ולא מחשב
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
תכננתי לקנות iPod nano בתקופה הקרובה אבל לפני כן רציתי לשאול לבעלי המכשיר ודומיו, יש לי דיסקים של מוזיקה, בסביבות ה400 שירים, קיימת איזשהי דרך להעביר אותם לאייפוד? ועוד דבר, אפשר להעביר שירים שעל המחשב שבפורמט mp3? דרך האייטיונז או בלי? במידה ומדובר בפעולה מסובכת אני אודה לאלה מבניכם שישלחו לי לינק של מדריך איך לעשות את זה. תודה מראש, קובי. נ.ב על איזה פורמט השירים שעל האייפוד עובדים?
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
טוב, דבר ראשון, צהריים טובים. דבר שני שרציתי לשאול אתכם , מה אתם אומרים על האזניות של Sennheiser הHD429? איכות בנייה יחסית טובה? EARPADS נוחים? איך הסאונד שלהן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אנ'לא בטוח שזה קשור לפורום , אבל מכיוון שזה הפורום בין הטובים בארץ לאודיו , אני מניח שאני אוכל להיעזר בכם בכל מקרה , בע''ה בעוד פחות מחודש יהיה לי רישיון (היה לי כבר טסט פנמי ככה שאני לא מפנטז כן ..) , והצלחתי לשכנע את אבא סוף סוף להחליף באוטו( מאזדה MPV 2000 ) לרדיו דיסק במקום הקסטות המיושנות שאף אחד לא משתמש . בכל מקרה אני דורש כמה דברים בתקציב הזה : 500 ש''ח גג כולל התקנה . 1) יפעל .. חח 2) יקרא גם DATA כדי שאוכל לצרוב יותר מ 30 שירים על דיסק כן .. אני כנראה קונה בחנות הזאת : http://www.radio-milano.co.il/aimage%20zooming%20galleries/c10378.php זה ישר מוביל אותם לע''מ עם הרדיו דיסקים , מימין יש עוד חברות וכולי' .. אם בחנות הזאת ,לפי דעתכם , אין רדיו דיסקים ברמ…
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
טוב, לא ממש הצלחתי להמחיש בכותרת של הת'רד מה אני רוצה בדיוק, אבל זה הכי ענייני ומתאים לחוקים שאני יכול. בכל אופן, שאלתי היא כזאת- האם שילוב של אוזניות יקרות (דגם של סנסהייזר למשל במחיר שמעל ל-1K) וכרטיס קול יקר גם כן, יביא לאיכות אודיו שמבליטה באופן ברור לאוזן צלילים נסתרים בשירים ומוסיקה אחרת? אתם יודעים על מה אני מדבר... בשירים למשל, הצלילים האלו בצד ששומעים חלש אם מתאמצים, ורומסים לרוב לגמרי בהמרה ל-MP3 למינהם... (לסיכום- תוצאה של סאונד שכל הצלילים שבקושי שומעים בולטים לאוזן ללא מאמץ מיוחד לשים לב אליהם.) תודה.
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון בקרוב לקנות רמקולים. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם - לא משהו פצצתי. הייתי רוצה שתמליצו לי על רמקולים עד מחיר של בערך 300-350 ש"ח, עדיף פחות. יש עדיפות לרמקולים שחורים! תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
היי כולם, אני קונה מערכת בזמן הקרוב ואני בודק גם אפשרויות לקנות אותה מהדיוטי פרי. המערכת היא ה-GW G500... אני רוצה לדעת אם יש אתר לדיוטי פרי שבו אוכל לראות מה נמכר שם ואם לא, אז המצלמה למערכת טובה (הרי יותר זול שם?) בטווח מחירים דומה בדיוטי פרי. תודה מראש, אדם
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
סרטי DVD וסרטי VCD בצבע -בסדר גמור האם מישהו נתקל בבעיה דומה? מה עושים תודה
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים בבאג. הם עולים כמו הIRIVER למיניהם וגם תוצרת קוריאה (שזה יוצא דופן) הנה לינק למוצר באתר: http://www.mpio.com/product/productview_fg.html?view=s
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ורציתי לבקש עזרה חשובה אני לקח לי הרבה זמן להשיג את המשחק בשם dragonshard למחשב עכשיו משום מה אצל חבר שלי המשחק פועל על קול נהדר חבל על הזמן אצלי זה ממש לא טוב יש רק תמוזיקה של המשחק אין תמוזיקה של מלכים(והגדרות המשחק הם טובות)...עכשיו הוא פשוט נתקע כזה ו7לפעמים או לרוב כבר הקול במשחק נתקע..אני לא יודע למה זה ממש מרגיז כי אנ י מת לשחק בזה ולהנות מחווית המשחק אבל זה לא עובד וכנראה בגלל בעית הקול עכשיו נראה לי שיש לי כרטיס קול משו ac97 ויש נרה לי directx גירסה 9 החדש כאילו נראה לי כי התקנתי והוא אמר לי בסדר ואני לא ידוע למה הקול במשחק לא טוב בבקשה עזרה זה משו שנורא חשוב לייי
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בעיקר לשמיעת מוסיקה באמצעות המחשב. אשמח לקבל המלצה על רמקולים איכותיים במחיר סביר (עד 250 ש"ח).
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לרכז את כל המוזיקה מדיסקים לספריות במחשב (שם של תוכנה) יש לי בערך כ 1000 דיסקים ואני רוצה לסדר אותם במחשב לספריות מסודר
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שזה אפשרי והאמת היא שבגלל זה קניתי נייד שיש לו אופציה להוציא דיגיטלי אבל לאחר שאמרו פה שאי אפשר חשבתי גם אני ככה. טעיתי. אפשר להעביר אל מפענח (עובד מדהים עם הADA880) אות AC3 מסרט DIVX ללא שום בעיה. כל מה שצריך זה את הAC3 Filter וזהו. עובד, כמובן גם חיבור דיגיטלי וזהו.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שאני מתחיל לדבר אני רוצה לציין שזאת לא המערכת שלי (של חבר) כדי שלא תבינו ותסתכלו על המפרט שלי... המערכת: יש לי רסיבר של YAMAHA דגם RX-V800 כרטיס קול CREATIVE SB live 5.1 ו-DVD של ASUS דגם E616 בעיות (יש הרבה): 1. חיברתי את הרסיבר למחשב, דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס קול. והבעיה היא ששומעים משני הערוצים האחוריים (סראונד) את אותו דבר. 2. אם אני מכוון שזה יבדוק את המערכת ב- DTS אז לא שומעים כלום... 3. בבדיקה של ה- DRIVER של הכרטיס קול שומעים רק מהערוצים הקידמיים (לא שומעים מהסנטר) 4. אם אני מחבר בצורה אנלוגית את הכרטיס קול לרסיבר (6CH INPUT) הכל עובד טוב, חוץ ממתי שהוא מנגן DVD שומעים ב- STEREO 5. כיוונתי ברסיבר שהטווח של הרמקולים הקידמיים יהיה LARGE …
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלון היום זכיתי בנגן MP3 ולא כתוב את הדגם או החברה שלו....המשלוח והאחריות עולים כ190 ש"ח (אבל זה בטוח בולשיט...אבל סבבה) אני רק יודע שיש עליו 128 זיכרון... 1. האם הנגן שווה 190 שקל? 2. האם 128 הזכרון אומר שאני יכול לאחסן בו רק על 128MB ? כלומר רק 33 שירים... :-\ (בחלוקה שכל שיר ממוצע 4 MB ...) האם זה באמת כך?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש LCD לחדר השינה. מרחק הצפיה הוא 2.5 מטר. אז חשבתי על איזה 22-26 אינץ' עם רמקולים מובנים. או שאם אפשר לקנות מערכת טובה בתקציב של 2500 לשניהם. אם נגיד אני קונה X530 של לוג'יטק יש אפשרות לחבר את המערכת לLCD? אשמח להמלצות למשהו אמין ואיכותי. כמובן שיהיה מסך רחב. ראיתי את הLCD הבאה: שיש לה רזולציה גבוהה ככה שיראו טוב ויחס ניגודית טוב http://zap.co.il/model.asp?model_id=589627 ואפשר לקנות בתקציב שנשאר רמקולים נחמדים. והמלצה לDVD שקורא את כל הפורמטים. תודה מראש אריאל
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
על האריזה של הטלויזיה רשום שהיא תומכת ב1080P אבל כשאני מחבר את הXBOX360 לטלויזיה עם component אני רואה רק 1080I. כשאני מנסה לשנות ל1080P בXBOX אני רואה חצי שחור וחצי את המשחק ועם מלא פסים. מה לעשות? ומה ההבדל בין 1080P ל1080I ??
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע 2.1 של לוג'יטק ואני באמת מאוד מרוצה מהם..... חשבתי על לקנות 5.1 כי אני רואה די הרבה סרטים ..... השאלה שלי היא מה כדאי וגם עיצוב די חשוב לי ..... תקציב:600~..... אה-ואיזה יציאות\יציאה אני צריך שתהיה לי בשבילם? תודה מראש איתן
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום ! לאחי יש יום-הולדת בעוד כשבועיים ורציתי להכין לו מתנה מאוד מיוחדת ומקורית , רציתי לקנות\לבנות לו מערכת סטריאו . ובשביל תהליך הבניה רציתי את עזרתכם - אני לא ממש מבין בנושא אז קודם כל תסלחו לי על הבורות ועל השאלות שאולי ישמעו לכם כמובן מאילו.. אז יש לי שתי קופסאות מרמקולים שלא פעילים , הוצאתי את הפנים מן קופסאות העץ הללו .. רציתי לקנות את אתו חלק שבעצם משמיע את הסאנד (אני לא יודע את השם שלו ???) אז הייתי שמח לקבל הפניות למקומות שבהן מוכרים את החלקים הללו (אזור הרצליה רעננה והסביבה) , מה שמם של החלקים והממ.. חשוב שאותו חלק ישמיע צליל איכותי ככל שאפשר במינימום כסף .. בנוסף לכך רציתי לקבל גם הפניות לחנויות שמוכרות את החלק שמחבר בין הרמקולים וגם בדרישות שכבר ניזכרו . מק…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס טלוויזיה ושאני נכנס לתוכנה אין סאונד, ברגע שאני לוחץ על הכפתור TimeShifting נהיה סאונד ואני יכול להריך אחורה, לעצור וכו..., וגם שאני מקליט זה מקליט עם סאונד, וכמובן שאני ניסיתי לסדר את הקול בהגדרות ושום דבר לא עבד, בקיצור אני רוצה שתגידו לי איך אני מסדר את הבעיה הזאת, לכל המעוניינים יש לי כרטיס מסוג LeadTek WinFast DTV1800H, אני משתמש עם התוכנה שבאה עם הכרטיס WinFast PVR2 ויש לי Windows Vista 32 bit, בקיצור אני ישמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
רציתי חוות דעת על העסקה שעשיתי...אז ככה חזרתי מאילת עם Sennheiser px100 שלדעתי אוזניות מדהימות! קניתי אותם ב250 שקל...האם עשיתי עסקה משתלמת?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כרגע לא מותקן אצלי שום CODEC ,מה שאומר שרוב סרטוני\קבצי הוידאו לא נפתחים... איזה CODEC כדאי להתקין בכדי שאני אוכל לצפות בסרטונים מבלי לפגוע\להוריד מהאיכות של הסאונד?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בדקתי קצת בZAP וקראתי ביקורות של אנשים שקנו מכשירים שונים והבנתי שהלהיט התורן בטווח המחירים הנ"ל הוא ה-XORO HDS400PRO וגם קצת התרשמתי באתר שלהם (נראה נחמד בסה"כ חוצ ממלא שגיאות כתיב : ) קיצר, יש למישהו אי אילו השגות לגביו ואולי המלצות למכשירים אחרים באותה ליגה? תודה על שיתוף הפעולה
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
1. אם אני קונה כבל DVI TO HDMI, הכבל דו כיווני? זאת אומרת גם HDMI לDVI ? יש לי XBOX360 שאני רוצה לחבר לDELL2007WFP ואני צריך כבל כזה. 2. יש לכם המלצה לכבל כזה? מאיזור ב"ש בלבד. מצאתי את שני אלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_2285&products_id=15106 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_1253&products_id=18981 יש לכם המלצה לכבל אחר משתלם יותר? ואם לא, איזה מהשניים עדיף? אופציה נוספת היא זו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_2918&products_id=22305 אבל נראת לי יקרה. 3. אני צריך לקנות כבל SCART TO S-VIDEO (קונה 32A450) . אני צריך המלצה לכבל (חברה,מקום רכישה בב"ש/דימונה,וכמה זה עולה?) 4. לפי הנושא של…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-