אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האוזניות שלי משום מה הפסיקו לפעול, רק האוזנייה הימנית עובדת. משהו מוזר, היא פתאום הפסיקה לפעול, עד אתמול היא עבדה מצויין ולא עשתה רעשים ולא כלום.. ועכשיו היא כאילו מנותקת לגמרי מהמחשב. JVC HA-G101 קניתי אותם מאיזה חנות שקיימת כבר מעל 15 שנים (מי שאני זוכר את עצמי) אבל דווקא עכשיו בחודשים האחרונים היא נסגרה ..( פתחו חנות של BUG במקום והמבחר + מחירים שם ממש לא לעניין) צריך המלצה לאוזניות טובות בסביבות 100-150 עם חריגה קטנה, מעדיף שיהיה מ TMS אבל אל תקחו את זה כתנאי.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בס"ד היי לכולם יש לי מגבר פיוניר משהו מהרמות הטובות שיש בשוק היום ,שהוא יודע להעביר לי גם תמונה וגם קול ניסתי אתמול לחבר לו מחשב שיש לו חיבור DVI מהחיבור DVI של המחשב חיברתי לו מתאם לHDMI כי אין למגבר את החיבור DVI. עכשיו אם היה HDMI אז הייתי יכול לראות לשמוע ביחד וזה היה סוגר לי את הסיפור , אבל מיכוון שהוא עובד דרך הDVI אז אין קול האם אפשר לחבר חיבור שהוא HDMI (דיגיטלי) וחיבור ביחד של האודיו (אנלוגי לדוגמא קבל RCA)????
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
רכשתי רמקולים חדשים בקופסה מדגם Infinity Primus P142 עבור שימוש כרמקולי אטמוס תקרתיים (מחוברים לתקרה עם התקנים): האם יש למישהו/י המלצה להתקני תליה על התקרה עבור הדגם הזה של אינפינטי? יש לו Threaded insert (תברוגת סטנדרטית). אני צריך למצוא CEILING MOUNT BRACKET במחיר סביר עבורם.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ורציתי לבקש עזרה חשובה אני לקח לי הרבה זמן להשיג את המשחק בשם dragonshard למחשב עכשיו משום מה אצל חבר שלי המשחק פועל על קול נהדר חבל על הזמן אצלי זה ממש לא טוב יש רק תמוזיקה של המשחק אין תמוזיקה של מלכים(והגדרות המשחק הם טובות)...עכשיו הוא פשוט נתקע כזה ו7לפעמים או לרוב כבר הקול במשחק נתקע..אני לא יודע למה זה ממש מרגיז כי אנ י מת לשחק בזה ולהנות מחווית המשחק אבל זה לא עובד וכנראה בגלל בעית הקול עכשיו נראה לי שיש לי כרטיס קול משו ac97 ויש נרה לי directx גירסה 9 החדש כאילו נראה לי כי התקנתי והוא אמר לי בסדר ואני לא ידוע למה הקול במשחק לא טוב בבקשה עזרה זה משו שנורא חשוב לייי
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום אני חדש בקטע הזה של סאונד אבל אני מעוניין לקנות מערכת לטלויזיה שתכלול רסיבר די וי די ומערכת 5.1 אני צריך שתתנו לי אליהם קישורים (אם המ סט קומפלט אז יופי) ואם לא אז לא נורא אבל שיהיו מאותו חנות והתקציב עוד לא ממש ברור אבל הוא יעמוד בסביבה של 3000 (זה מספיק? המערכת תצא איכותית או שכדאי לחסוך עוד?)
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה לרכז את כל המוזיקה מדיסקים לספריות במחשב (שם של תוכנה) יש לי בערך כ 1000 דיסקים ואני רוצה לסדר אותם במחשב לספריות מסודר
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האם ניתן לבנות לבד כבל rca איכותי,יש לי ביית מלחם וציוד אלקטרוניקה ואני צריך כבל rca איכותי של 10 מטר וחבל לי להוציא המון כסף על כבל יש דרך לבנות כבל בהכנה עצמית?אם כן יש איזה שהוא מדריך שמסביר איזה חוטים צריך לקנות ואיך לבנות את הכבל?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שמעו אחים שלי הורדתי תתוכנה iriverter , היא המירה לי לפורמט AVI ולרזולוציה המתאימה לאייריבר , ומוריד כמה מגה רק מה הבעיה ???? הוא עושה לי את זה שחור-לבן וקצת איטי =/ , ככה זה יוצג באייריבר ?....... ( H320 ) או שבתוכנה שבאה אם האייריבר אני מבצע המרה וזהו חוזר להיות צבעוני וחלק ? בקשה כתבו לי תשובה או אם יש לי איזה תקלה או שלא השתמשתי טוב בiriverter ----- אז איך אני בעצם משתמש בה אם ככה ? וגם חשוב ביותר !!!!!!!! - אמרו לי שגם צריך להמיר בתוכנה של האייריבר (התוכנה שבאה איתו ) מה ההמרה מבצעת ואיך אני ממיר בה ? בתודה מראש אור פרג'
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מחפש אוזניות עורף של Bluetooth תואמות למכשירי סוני אריקסון, עדיף לא משהו יקר בכלל.. או במילים אחרות " לא מגעיל" יספיק. תודה !
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
איזה כדאי לקנות? ואיפה? (באיזור ת"א) תודה (:
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם. מעונין בחוות דעת על אוזניות של Sennheiser OMX680 בעיקר לריצה ( outdoor ) אבל גם לנסיעות. חשוב לי שהאוזניות יהיו עמידות, ישבו טוב על האוזן (לא מסתדר עם אוזניות שיושבות בתוך האוזן בלבד) וכמובן איכות הקול. מבחינת מחיר, ראיתי את האוזניות ב - zap ב 217 ש"ח אבל אני מוכן להשקיע - עד 300 ש"ח אם יש קפיצה משמעותית באיכות, אז אם מישהו מכיר אלטרנטיבה טובה יותר במחיר. אני אשמח לשמוע. תודה לכל העונים. ירון.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
איך קובעים את גודל הכתוביות ב-mpc-hc
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
טוב ככה, חברה שלי מעוניינת לקנות נגן MP3 הדרישות הן ככה: שיהיה כמה שיותר קטן גודל בין 2-4 ג'יגה, עדיף יותר, הכי טוב שתביאו לי אופציה עם 2 ואופציה עם 4 סוללות - לא משנה (לא משנה אם רגילות או משהו מיוחד נטען) תמיכה בעברית - חשוב למדי (גם עברית הפוכה וכאלה זה בסדר, כמובן שעדיף רגילה) תקציב: עדיף כמה שפחות. אין בדיוק תקציב מסודר, אבל עדיף כמה שפחות, אבל שלא יהיה זבל שיתפרק תוך יומיים אם שכחתי משהו תשאלו ואני אענה... תודה מראש לכל מי שיעזור עריכה: אם כבר, אז יש לי שאלה נוספת האם יש דרך להוסיף עברית ל- creative zen micro 5gb? פשוט מצאתי אחד כזה לקנייה ב600 ש"ח בערך, ואני שוקל את זה בשביל חברה שלי, אבל העובדה שאין עברית מציקה
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבקשה בחיבור בין DVD מקליט של LG עם ממיר של HOT ולטלוויזיה. אין לי מושג איך לחבר את המכשירים כך שה DVD יקליט את השידורים הדיגיטלים ולא ישירות דרך הקיר בצורה אנלוגית (בהנחה ואני טועה ושני השיטות גם דרך הממיר זה אנלוגי בו לא נהפוך את זה לדיון). ההסבר בחוברת הוא דרך חיבור של האנטנה למכשיר ללא שום הסבר במידה ויש ממיר, כבמקרה שלי. צירפתי תמונה של ה DVD והממיר מאחורה וכמו כן של החיבור לקיר שאצלי זה הברגה שיש את הסיכה בקצה. אודה באם תוכלו להסביר לי מה הולך לאן כדי שאוכל להקליט דרך הממיר.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך טלוויזיה 37 אינץ' של טושיבה. חיברתי אותו למחשב דרך ה-S-VIDEO ובמקביל למסך מחשב דרך VGA. הבנתי שיש סיכוי טוב שאני אראה יותר טוב את המחשב במסך ה-LCD אם אני אחבר אותו לטלוויזיה דרך VGA. כשחיברתי את הטלוויזיה דרך חיבור ה-VGA ועברתי לערוץ ה-PC הוא רק מהבהב כל הזמן משחור לשחור ולא מראה כלום. אם אני עובר לערוץ של ה-S-VIDEO אני רואה את המחשב. מה אני צריך לעשות? למה לא רואים כלום דרך חיבור ה-VGA? למה זה מהבהב משחור לשחור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
1. אם אני קונה כבל DVI TO HDMI, הכבל דו כיווני? זאת אומרת גם HDMI לDVI ? יש לי XBOX360 שאני רוצה לחבר לDELL2007WFP ואני צריך כבל כזה. 2. יש לכם המלצה לכבל כזה? מאיזור ב"ש בלבד. מצאתי את שני אלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_2285&products_id=15106 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_1253&products_id=18981 יש לכם המלצה לכבל אחר משתלם יותר? ואם לא, איזה מהשניים עדיף? אופציה נוספת היא זו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_2918&products_id=22305 אבל נראת לי יקרה. 3. אני צריך לקנות כבל SCART TO S-VIDEO (קונה 32A450) . אני צריך המלצה לכבל (חברה,מקום רכישה בב"ש/דימונה,וכמה זה עולה?) 4. לפי הנושא של…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
היי אנשים. אשמח גם לדעת האם ישנה עדיפות לפלאסמה HD-READY או ל-LCD ברזולוציית 1080p, גם לגיימינג. עוד נקודה חשובה - איזה גודל של טלוויזיה מומלץ למרחק צפיה של 2.7 מטרים?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
היי אני מעוניין לקנות למחשב שלי כרטיס קול ורמקולים חדשים רמקולים- Z5300 Logitech 1500 שקל כרטיס קול התלבטות קשה עדיין אבל אני חושב שאני אלך על - Creative Audigy 2 ZS ההתלבטות היתה בינו לבין ה VALUE הרגיל.. חוץ מזה שה ZS עומד בתקן THX איזה עוד הבדלים יש בינהם? דבר שני ראיתי שרובם באים בגריסת OEM - שעולה בסביבות 500 שקל (ZS) ראיתי גירסת RETAIL ב 620 שקל בערך האם זה שווה להשקיע? אני יודע שיש דור חדש X-FI אך הם ממש יקרים 750 שקל הכי זול... ולא נראה לי שיהיה הבדל משמעותי בינו לבין ה ZS תגובות יתקבלו בברכה
-
- 11 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס הקול הנ"ל ורמקולים של logitech x530 עכשיו אני מאד מרוצה מהאיכות כי עברתי מכרטיס OB לx-fi אבל אם אני יחליף רמקולים לדגם 7.1 של קרייאיטיב או 5.1 של לוג'יטק (z5500) אני ירגיש עוד שינוי? 2)מה יותר טוב למשחקים 2.1 או 5.1? 3)מה יותר טוב למוזיקה 2.1 או 5.1? (אני לא אודיופיל!)
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
שלום! אני רוצה לקנות את המערכת 5.1 הזאת- http://walla.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=37907 ויש לי כמה שאלות אם מישהו מבין בזה- איך מחברים אותה לפלסטיישיין 2? אם מחברים אותם למחשב ואין לי כרטיס קול של 5.1 זה עדיין יעבוד? ואיך זה יעבוד? ואיך מחברים אותם לממיר כבלים של הוט? וגם אם יש פיתרון מהר לחבר אותם לdvd (עם כניסה של 5.1), לפלסטיישן ולממיר נבלי כל שניה להוציא ולחבר? וזה יהיה אחלה אם מישהו יכול להמליץ לי על עוד רמקולים (5.1) טובים בסביבת ה 500 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן ATP3 ושמתי לב שכאשר אני מפעיל את הרמקולים בלי להפעיל מוסיקה במחשב ואני מגביר טיפה אז יש הרבה מאד רעשים. למי שיש Atp3 , גם לכם יש את זה?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-