אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי איפוד וידאו 30 GB אני מתאמן במכון כושר..ואני צריך אוזניות שיהיה לי נוח לרוץ איתן שלא יפלו לי כל הזמן ...הבעיה העיקרית היא שהאוזניים שלי קטנות יחסית...יש איזה שהוא דגם מסוים שמישהו יכול להמליץ לקנות שיתאים לשימוש הנל? אגב כמובן שאני מעוניין שהאוזניות יהיו איכותיות מספיק כדי לנצל את היכולות של האיפוד.. תודה מראש אביתר
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
שלום רב לכולם, כמו שהכותרת מרמזת אני מעוניין לקנות מערכת בסכומים הנ"ל. מה אתם ממליצים תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני קונה רמקולים 4.1. אני שומע קצת מוזיקה רואה דיי הרבה סרטים ומשחק מלא משחקים, מה עדיף - Creative Inspire 4400 4.1 Speakers או Altec Lansing ATP 5 4.1 Speakers? (מישהו יודע אם הATP 5 בPCH הוא המתוקן בעצם ATP 4?) אני יודע שעם שניהם אני ישמע פצצה, אבל אני ירגיש בהבדל גדול כל כך שאני ישחק או יראה סרט ששווה את הכסף?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
המחשב של חבר, עוד לא יצא לי לבדוק את זה בעצמי אצלו. אשמח לקבל עצות לפני שאני בודק. מדובר בASUS P5B DLX המחובר בכבל אופטי למערכת CREATIVE DTT 3500. המערכת הייתה מחוברת לABIT NF7-S ללא בעיות כלל. נכון לכרגע ניתן לקבל רק סאונד סטראו בשני רמקולים. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום , מקווה שזה פורום נכון תוכלו להמליץ לי על כרטיס הקלטה בסיסי וזול למחשב. (בסיסי כי הוא מיועד לאבא שלי שפה ושם יקליט כמה תוכניות מיס וכמה קלטות וידאו ישנות) הייתי רוצה כרטיס HD והבנתי שHD אי אפשר להקליט בגלל הHDCP. אז שאלה שלי , האם דרך כבל קומפוננט זה יקליט לי? (אם בכלל יש כרטיסים האלה קומפוננט, כי בממיר של יס ראיתי שיש) אז אם תוכלו להסביר לי , האם זה אפשרי וגם להמליץ לי על כרטיס HD זול (אם בכלל אפשר להקליט איתו יס HD) או כרטיס רגיל SD אם אפשר המלצות מ http://www.ksp.co.il תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
עד עכשיו היו לי skullcandy fmj שהיו מעולות, אבל לצערי הלכו לעולמן... אני מחפש משהו בסגנון ובתקציב דומה.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שאני מתחיל לדבר אני רוצה לציין שזאת לא המערכת שלי (של חבר) כדי שלא תבינו ותסתכלו על המפרט שלי... המערכת: יש לי רסיבר של YAMAHA דגם RX-V800 כרטיס קול CREATIVE SB live 5.1 ו-DVD של ASUS דגם E616 בעיות (יש הרבה): 1. חיברתי את הרסיבר למחשב, דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס קול. והבעיה היא ששומעים משני הערוצים האחוריים (סראונד) את אותו דבר. 2. אם אני מכוון שזה יבדוק את המערכת ב- DTS אז לא שומעים כלום... 3. בבדיקה של ה- DRIVER של הכרטיס קול שומעים רק מהערוצים הקידמיים (לא שומעים מהסנטר) 4. אם אני מחבר בצורה אנלוגית את הכרטיס קול לרסיבר (6CH INPUT) הכל עובד טוב, חוץ ממתי שהוא מנגן DVD שומעים ב- STEREO 5. כיוונתי ברסיבר שהטווח של הרמקולים הקידמיים יהיה LARGE …
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אם למשל שאני קונה דיסקמן מחברת מכירות באינטרנט, רק אם כתוב עליו קורא wma, הוא ייקרא את הפורמט הזה? או אם למשל כתוב עליו "קורא דיסקים צרובים" זאת אומרת שהוא יודע לקרוא גם את פורמט wma?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מערכת XP P2 , עם 2600XP. מחובר LCD לDVI 1 ו טלוויזיה-LCD - ל COMPONENT . אני עןבד במצב שכפול-CLONE , אבל לא מצליח להפעיל מצב שבו על הטלוויזיה יראו רק את הווידאו בOVERLAY - מסך מלא. מה שקורה - ברגע שאני מפעיל את המצב (נקרא theater) - הווידאו לא עובד כלל (מסך שחור בטלוויזיה ) למישהו יש רעיון מה הבעיה ? אגב, ניסיתי פעולה דומה בתוכנה Ati tray tool - ושם זה כן עובד, רק שהבעיה שם - הצבע משתבש לחלוטין במצב CLONE ...
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אוקי, ברשותי מערכת הגברה של denon מדגם acr 1306 וזוג רמקולים של JBL מדגם E20 (אני חושב שזה הדגם, זה מה שרשום עליהם). בכל מקרה הייתי רוצה לחבר את המגבר למחשב ולכן אני מחפש כבל RCA שבצד אחד יש לו 2 פינים (L ו R) ובצד השני רק אחד. הייתי שמח אם הייתם יכולים להמליץ לי על כבל איכותי כזה? אני מוכן להשקיע עד איזה 80 שקל... בכל מקרה המרחק מהמגבר לרמקולים הוא די קטן (2 מטר ניראה לי יספיק)... אני מצאתי את זה: http://www.cable.co.il/sg_product~550210~40~72.htm בכל מקרה שוב תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטאריו בחדר וקניתי כבל 3.5 זכר- זכר , וחיברתי צד אחד לחור של האוזניות במערכת וצד שני ל- mp שלי וזה לא פועל. אין לי מושג למה? אולי זה הבעיה של המערכת? או של הכבל? או שצריך אולי להעביר את המערכת למצב כלשהו בזמן החיבור... אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את זה.... אני מאד אשמח... תודה רבה.....
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אני מחפש נגן פלאש קטן בעל 256MB חשבתי על הסאנדיסק, מה אתם אומרים עליו? (350 ש"ח מלוגי'ק) יאיזה סוג סוללה יש לסאנדסק? רצוי AA וחובה מפנדה או לוגי'ק תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום ! לאחי יש יום-הולדת בעוד כשבועיים ורציתי להכין לו מתנה מאוד מיוחדת ומקורית , רציתי לקנות\לבנות לו מערכת סטריאו . ובשביל תהליך הבניה רציתי את עזרתכם - אני לא ממש מבין בנושא אז קודם כל תסלחו לי על הבורות ועל השאלות שאולי ישמעו לכם כמובן מאילו.. אז יש לי שתי קופסאות מרמקולים שלא פעילים , הוצאתי את הפנים מן קופסאות העץ הללו .. רציתי לקנות את אתו חלק שבעצם משמיע את הסאנד (אני לא יודע את השם שלו ???) אז הייתי שמח לקבל הפניות למקומות שבהן מוכרים את החלקים הללו (אזור הרצליה רעננה והסביבה) , מה שמם של החלקים והממ.. חשוב שאותו חלק ישמיע צליל איכותי ככל שאפשר במינימום כסף .. בנוסף לכך רציתי לקבל גם הפניות לחנויות שמוכרות את החלק שמחבר בין הרמקולים וגם בדרישות שכבר ניזכרו . מק…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית, על מחשב אחר, לוג'יטק X220. האם דגמי ה-Altec Lansing (ה-ATP3 או ה-VS4121) טובים יותר? ואם כן, איזה משני דגמי ה-Altec Lansing עדיף? תודה פיני
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אז ככה... אני מחפש להחליף את הרסיבר שלי! התקציב שלי הוא לא יותר מ1000 שקל וחשבתי שבתקציב הזה שווה לי לחפש משהו משומש. בעיקרון אני מחפש רסיבר סטריאו ולא לקולנוע ביתי ורציתי לדעת מה חשוב לבדוק כאשר אני קונה רסיבר משומש והאם זה בכלל כדאי. כמו כן אם יש לכם המלצות על רסיברים ספציפיים שכדאי לי לחפש ואיפה בכלל אני יכול למצוא משומשים??
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
יש לי ניסיון מעולה עם Microlab FC330 שאף מערכת 2.1 גם ב-100-200 שח מעליה לא מתקרבת אליה וחשבתי לקנות את ה-H500 באיזור ה-600 שח בשביל סרטים (מוזיקה תהיה בונוס אבל סרטים הכי חשוב). אני לא מתכנן להשקיע 1500-2000 שח או יותר בסאונד בר/מערכת תומכת ATMOS וכו' (בין היתר כי ממה שאני מבין הרוב דוחפים יותר לכיוון 3000 כדי לקבל באמת סאונד איכותי) ומבחינתי לקבל את ה-5.1 בנטפליקס וסרטים שאני מוריד יהיה יותר ממספיק. אני ראיתי שרוב ההמלצות בעד 1000 שח הן ה-Z906 של לוגיטק ולצערי אני לא רואה ממש ביקורות על ה-H500 של מיקרולאב. השימוש יהיה בחדר של 2.8*2.6 מ' בערך, או בסלון לא הכי סימטרי מבחינה אקוסטית (הקיר הקרוב מצד שמאל בערך 6 מטרים מהרקול, מצד ימין זה בערך 2 מטרים), לא החלטתי עדיין. …
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן קטן סביר..לא צריך הרבה שירים אפילו 128 מגה מספיק לי תנו לי הצעה טובה שלא יהיה גם יקר מדיי..... תודה 8)
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי נגן IAUDIO X5L ישנה בנגן אפשרות להצגת המילים lyrics display You can enjoy your music and read lyrics at the same time! New Lyric Display Feature provides you with lyrics on wide color LCD השאלה שלי היא כיצד ניתן לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבקשה בחיבור בין DVD מקליט של LG עם ממיר של HOT ולטלוויזיה. אין לי מושג איך לחבר את המכשירים כך שה DVD יקליט את השידורים הדיגיטלים ולא ישירות דרך הקיר בצורה אנלוגית (בהנחה ואני טועה ושני השיטות גם דרך הממיר זה אנלוגי בו לא נהפוך את זה לדיון). ההסבר בחוברת הוא דרך חיבור של האנטנה למכשיר ללא שום הסבר במידה ויש ממיר, כבמקרה שלי. צירפתי תמונה של ה DVD והממיר מאחורה וכמו כן של החיבור לקיר שאצלי זה הברגה שיש את הסיכה בקצה. אודה באם תוכלו להסביר לי מה הולך לאן כדי שאוכל להקליט דרך הממיר.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול איך ואיפה אני יכול לשמוע את הרקמולים האלה מנגנים ?.. ולראות מה שווה הסט הזה רצוי שיהיה מחובר למקור טוב או כרטיס קול מקצועי .. מישהו יודע... אני חושב פשוט לקנות כזה סט והייתי רוצה קודם לשמוע אותו . תודה לכולם ;D
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-מיקום, תאורה : חדר שינה (מנורה סטנדרטית של 100W , לא פלורסנט) -מרחק צפייה של כ3 מטרים -INPUT : כרגע YES , שידורי HD , בדגש על ראיה לעתיד (שידורי FHD? בהמשך הולך לחבר מחשב) -- פיטצ'רים (Features) - חיבור לרשת , אפליקציות ... איך זו בתור התחלה? האם יש דברים בגו או שהיא מסתכמת במראה עתידני ותו לא?? http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=118319 הצעות אחרות יתקבלו בברכה!! בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הסאב מתחיל לפעול רק כשאני מגביר לעוצמה בסביבות ה30+-.. בעוצמה נמוכה מזה הוא לא פועל (הוא תמיד דלוק ותמיד מחובר לרסיבר) פרטים: מערכת 5.1 eltax starlight רסיבר JVC RX6012V יכול להיות שהסאב לא במצב טוב, הוא מוגבר אצלי על מקסימום תדר ומקסימום "עוצמה", בנוסף לזה שגם ברסיבר הגדרתי שהוא יהיה חזק יותר +5 מתוך 10. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הי, אני מנסה לעזור לחבר עם תכנון נקודות הרשת, טלפון, TV בקניית דירה חדשה ואשמח לעזרתכם. להבנתי צינורות 16 בכל הדירה יספיקו + להוסיף בסלון בנקודה של ה- TV קוברה 50 ל- TV עצמה בנקודה של ה- TV - לא הצלחתי להבין האם צריך טלפון או לא. YES (או HOT?) דורשים טלפון? הקבלן נותן במקום של ה- TV נקודת טלפון. האם להמיר אותה לרשת או שצריך אותה ולכן לבקש טלפון + 2 רשת (סרימר וTV) בכל חדר נקודת TV + שתי נקודות רשת - ואז או שיהיו שתי נקודות רשת או שעל אחת הנקודות יעבור טלפון במקום רשת. תודה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי כמה קלטות ווידאו ישנות שאני מפחד שיהרסו אז אני רוצה להעביר אותם למחשב -----> דיסק DVD תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-