עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by eegg,

אני מחפש אוזניות איכותיות שהם מכסים את כל האוזן וזה יהיה בשביל לשמוע בmp3 ולשמוע סרטים ומשחקים במחשב עד 300 שח

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי נגן IAUDIO X5L ישנה בנגן אפשרות להצגת המילים lyrics display You can enjoy your music and read lyrics at the same time! New Lyric Display Feature provides you with lyrics on wide color LCD השאלה שלי היא כיצד ניתן לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  3. אני צריך עזרה בבקשה בחיבור בין DVD מקליט של LG עם ממיר של HOT ולטלוויזיה. אין לי מושג איך לחבר את המכשירים כך שה DVD יקליט את השידורים הדיגיטלים ולא ישירות דרך הקיר בצורה אנלוגית (בהנחה ואני טועה ושני השיטות גם דרך הממיר זה אנלוגי בו לא נהפוך את זה לדיון). ההסבר בחוברת הוא דרך חיבור של האנטנה למכשיר ללא שום הסבר במידה ויש ממיר, כבמקרה שלי. צירפתי תמונה של ה DVD והממיר מאחורה וכמו כן של החיבור לקיר שאצלי זה הברגה שיש את הסיכה בקצה. אודה באם תוכלו להסביר לי מה הולך לאן כדי שאוכל להקליט דרך הממיר.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by omri_ro,

http://www.xoro-israel.com/product/show_product.aspx?product_id=15 בעד/נגד/המלצות אחרות, למישהו יש ניסיון איתו ויוכל לשתף אותי

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  5. Started by nadaw,

שלום! אז ככה.. מחקתי את כל השירים שהיו עליו.. ובאתי להעביר הכל מחדש.. כולל תוספות מה שקורה זה שהנגן נתקע אחרי כמות מסויימת של שירים שהועברו! לא מספר מדוייק.. ניסיתי להעביר עם הIP עם הWMP ובD&D... לברווזר.. לא משתנה! הכל נתקע בכל אחד מהם!! נו..? אז מה לעשות? תודהה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  6. בבקשה זה דחוף לי

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  7. אני יכול לקנות אותו ב 90 שקל מwww.ynondigital.co.il ואם הוא באמת שווה משהו ?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  8. שלום ברשותי Creative Sound Blaster Live כזה: ולפי מה שהבנתי מכאן: http://en.wikipedia.org/wiki/Sound_card הפין הצהוב משמש לסאב וופר. לקחתי את המערכת שלי וחיברתי לפין הצהוב, למה הוא לא עובד? הגדרתי וינדוס שיש לי רמקולים 5.1 אני יודע שאני צריך לחבר את המערכת לפין הירוק אבל אני מתכנן לשים בצהוב סאב עם הגברה עצמית. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  9. צריך המלצה למערכת 2.1 ממש טובה, שתשמש גם למחשב וגם למוזיקה\סרטים (בסלון) התקציב שלי הוא דיי גדול- אז אין בעיה עם זה תודה מראש לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by Singularity,

מישהו מכיר מכשיר שיכול להעביר מידע מקלטת אודיו רגילה (כזו ששמים בטייפ) לCD. אני מחפש מכשיר אחד שיעשה את כל העבודה ולא מחשב

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by Access Denied,

מה אתם חושבים על ה"דבר" הזה ב-KSP: ?Vosonic 40GB MP3 + Reader? Model VP3310 X'S-DRIVE PRO STORAGE DEVICE WITH BLUE BACKLIGHT LCD + MP3 PLAYER Supports major types of memory cards Compact Flash Card type I/type II (CF) IBM MicroDrive SmartMedia Card (SM) Memory Stickо (MS), Memory Stick Pro (MS Pro) Secure Digital Card (SD) MultiMediaCard (MMC) LCD Blue-backlight LCD displays working status (no picture preview) Hard Disk Supports data transmission from memory card(s) to built-in 2.5 Hard drive. Backup all kinds of files as the 2.5" external HDD, USB card reader/ writer DC Power Internal Power: Li-ion rechargeable battery 3.6V x 2(720mA) External Power:…

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

שלום לכולם אני עכשיו רוצה ליקנות רמקולים למחשב ויש לי כסף ביד..... אני רציתי ליקנות את ה z-5500 עוד לפני חודשיים ועכשיו שיש לי כסף אני לא יודע עם ליקנות אותם..... האם הם איכותיים? ואני מחפש ברמקולים סאב חזק מטורף וגם החוזק הכללי ושישמעו טוב בווליום גבוהה האם הם שווים תמחיר? והאם יש משהו יותר טוב במחיר 2400?? תודה לכולם מראש...

13. Started by שמנואל,

שלום. אני מחפש ולא מצליח למצוא את הדרייבר הנכון לכרטיס הקול. הכרטיס מוגדר במנהל ההתקנים כ-CREATIVE PCI128. זה איננו כרטיס ONBOARD - כשהוצאתי אותו, ראיתי שכתוב עליו CT 4810. לפי EVEREST זהו: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card אמנם יש בנמצא כל מיני דרייברים אבל כשאני מתקין אני רואה שרק חלק המכרטיס מזוהה במנהל ההתקנים- ז"א שאין סאונד במשחקים למשל, אבל יש בדיסקים. בדקתי וראיתי במנהל ההתקנים שהחלק שחסר בהתקנה הוא LEGACY. למה כל כך הרבה דגמים על כרטיס אחד ? איך אוכל לפתור את זה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  14. Started by Culandur,

הנה פק"ל הרכבת החדש שלי הנגן: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10274 האוזניות: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/04ProductDetailCall?ReadForm&Portable+Stereophones^SPARKPLUG אני מתחדשת! עריכה: הקישורים תוקנו

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by Peri228,

אני מחפש אתרים עם ביקורות , מידע , פורומים וכל דבר אחר שאני יכול ללמוד ממנו יותר על כל מה שקשור באודיו . עזרה ?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  16. אז ככה אני חיברתי הכל טוב ובבדיקה של קריאייטיב אני שומע שהוא משתמש בסטר...אבל שאני רואה סרט בהוא ב6 ערוצים אני לא שומע מהסנטר... חיפשתי חלקים של דיבור וחלקים בלי...מה זה יכול להיות?...קודק שצריך להוסיף??

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by bneli,

נלקח מאתר אחר http://tech.walla.co.il/?w=/4/2504160 ניראה רעיון נחמד

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by vid170,

אני מקבל מחיר טוב מאמטל ואני מחפש מסך 32 3500ש"ח +- האם זה שווה משהו ? http://www.amtel.co.il/product.asp?ProdID=95&CatID=23

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by Ariadne,

מישהו יכול לומר לי מה היתרון של אוזניות סראונד על אוזניות סטריאו? מדובר באיכות משמעותית? וגם אם אפשר דגם של אוזניות שמתאים לתקציב לא גבוה במיוחד. שימוש עיקרי הוא בעיקר למשחקים ומוזיקה. (יש לי חיבור אופטי ו"בננה" בטלוויזיה/מחשב).

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  20. אני מחפש רמקולים למוזיקה בווליום רגיל בחדר, לא מסיבות ולא עניינים.. אני גם לא שומע מה ההבדל בין מערכת של אלפיין לבין DRAGON FIRE של 50 שקל שיש לי באוטו אז זה בסדר.. כרגע יש לי SBS 2.1 של קריאטיב, אבל נשרף לי הסאב.. האמת, יש לי בארון עוד 2 רמקולים של SBS, ככה שיש לי 4 רמקולים עובדים מצויין אבל ללא סאב, אז האפשרות היא או לקנות 2.1 חדשים לגמרי ולשכוח מהכל, או לקנות לרמקולים היתומים שלי סאב 4.1 כלשהו (מוכרים דברים כאלה ? ) ולחבר את כולם. אם לקנות חדש, איזה ? לוג'יטק, קריאטיב.. ? אם לקנות סאב בלבד לרמקולים למחשב שכן יש לי (נראה לי שזה יהיה עדיף לא ?) מאיפה משיגים כזה, כמה זה אמור לעלות (ברמה של הסאב המקורי) והאם אפשר לאתלר ממערכת ישנה ? תודה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  21. Started by TOMMYB1,

הבקשה בכותרת

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by The_overclocker,

אני קונה את ה ADA880, ונדפק לי הכרטיס הישן (VIBRA 128) אז אני צריך כרטיס קול חדש, אז במסגרת התקציב שלי מצאתי את שני הכרטיסים האלו, ה Specs הם בערך אותו הדבר אבל ההבדל הוא בערך ב 130 ש"ח (Fortissimo יקר יותר). איזה כרטיס משתלם יותר לקנות ?, האם האיכות תהיה שונה ?, יש אולי כרטיס טוב יותר ?, או שאפשר בכלל ללכת על הMuse 5.1 ??

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  23. http://www.sony.lv/view/ShowProduct.action?product=DAV-DZ20&site=odw_en_LV&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=HCS+Surround+Kit+%26+DVD+Player#tab האם היא משתלמת? האם יש משהו עדיף במחיר הנקוב?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by MDK,

ראיתי שמוכרים בבאג. הם עולים כמו הIRIVER למיניהם וגם תוצרת קוריאה (שזה יוצא דופן) הנה לינק למוצר באתר: http://www.mpio.com/product/productview_fg.html?view=s

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  25. שומע היום את הפסקול של שר הטבעות 3 (שאגב אחד הטובים בכל הזמנים) ושל שודדי הקריביים 2. ושמתי לב שרוב הסאונד מגיע מאוזניה ימין. האם זה חד משמעית אומר שרוב הכלים הוקלטו בצד ימין של הבמה? כמו כן הווקאלית הראשית ממש מולי. אני טירון בכל העניין כמו שאתם יודעים עריכה: דיון מעניין בהד-פיי העוסק ב Sibilance של DT880&DT990 הראו בו את הגרף הבא

• 6 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים