אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, אנסה להסביר בקצרה את הבעיה - יש לי מצלמת LOGITECH WEBCAM עם מיקרופון מובנה בUSB וכ.קול CREATIVE X-Fi כשחיברתי את המצלמה פתאום ירדה אכות הסאונד, ולא משנה מה עשיתי מצאתי ש5.1 לא עובד, והשמיעה היא אך ורק מ2.1. בסוף מצאתי את הבעיה - הוינדוס פשוט באופן אוטומטי מוריד את הגדרת הסאונד בAdvance sound properties מFULL ACCELERATION לבערך אמצע, מה שגורם לסאונד לרדת באכותו ולא לעבוד על 5.1 חשוב אוליי לציין גם שאני עובד עם WINXP64bit בניתוק המצלמה וריסטרט, המערכת חוזרת לעצמה. יש למישהו איזה רעיון מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
המחשב מחובר לרסיבר YAMAHA RX-V430 ויש לי רמקולים סאטליטים 5.1 של DOME (כן אני יודע שהרמקולים לא מי יודע מה). החיבור בין המחשב לרסיבר הוא קואקסיאלי (SPDIF) הכרטיס הוא SB Live! 5.1. השימוש העיקרי הוא מוסיקה וסרטים ובעתיד גם יותר משחקים (מתכוון לקנות כ.מסך). כדאי יהיה לי לשדרג או שאני לא ירגיש הבדלים?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי באיכות הסאונד שמוציא כרטיס קול מבוסס HD לעומת קודמו AC97 או אפילו SBLIVE או שבסופו של דבר ההבדלים הם זניחים.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם הוא כולל תחנת עגינה או רק כבל USB? אני מזמין מחול ורוצה לוודא שיש לי כל מה שאני צריך
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הדגם החדש של Gmini 402, ה Camcorder. והוא כולל מצלמת ווידאו....בקרוב כאן, אבל כבר במכירה מוקדמת. המצלמה לא משהו רק 1.2 מיליון פיקסל אך עדיין שילובה במכשיר כזה קטן הוא גאוני. http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=archos-gimi402c&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92&aff=zap http://www.archos.com/products/prw_500706_specs.html http://www.archos.com/products/prw_500706.html מה אתם אומרים על זה ? מישהו שמע עליו ? נגן מדהים בעיצובו למוסיקה תמונות או וידאו עד 20 שעות צילום וידאו עצמי יכולת הרצת משחקים מסך צבע איכותי ביותר הקרנה למסך או טלויזיה שמירה של עד 10000 שירים ! תכונות המכשיר הארדיסק 20 ג'יגה! לאחסון של עד 300 שעות מוזיקה, 200,000 תמונות או 80 שעות ש…
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כרגע אני לא זוכר את הדגם המדויק של המגבר, אז הייתי מעוניין לדעת בנתיים האם SoundStorm היא חברה טובה. (טובה = אם החברה ידועה כאחת המתמחה בנושא המגברים לרכב, אם יש לה מגברים אמינים, וחוות דעת כללית עליה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ציטוט של הודעה של משתמש ממיסטיקאייריבר: בנוסף, שלחתי להם גם את אותה שאלה\בקשה(למחלקת המזרח התיכון) בעקבות הודעה של משתמש אחר בת'ראד שנכתבה כך: אז......... נקווה לטוב האשכול המקורי: http://www.misticriver.net/showthread.php?p=433994
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
איפה אפשר לשמועה את הרמקולים ? אני נמצא באזור חולון - בת ים [ ..........?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם 5 רמקולים קטנים 10X10 וסאב של מערכת +מגבר יכולים להשפיע על המחשב או לגרום לנזק? משהו כמו עומס ומשהו עם הכרטיס קול או משהו? או שלא צריך להיות מודאג?
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם. בסוכות אמי טסה לארה"ב וזה הזמן לשדרג את המחשב קיצר אני רוצה לקנות כרטיס קול שיש בעיקר למשחקים ולאחר מכן למוזיקה. אני מניח שהכי כדאי ללכת על הX-FI, אבל אני לא יודע על איזו. הדבר היחיד שאני רוצה זה את הDRIVE BAY והשלט. אני מעדיף מהחנות NEWEGG, ובמידה לא משם אז אם תביאו לי לינק אני אשמח. חשבתי על הגרסא הזאת: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102014 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות כבר כמה זמן ואני מתלבט בין AKG K518 שאני יכול להביא בערך ב-400 שקל והמליצו לי גם על Aerial7 Tank ב500 שקל זה בערך בתקציב שלי עד גג 500 שקל מה באמת מומלץ לקנות אני לא רוצה אוזניות כפתור אלא קשת, השימוש שלי זה לשמיעת מוזיקה בנסיעות(גלקסי S3) מוזיקת טראנסים, מזרחית, רמיקסים וגם קצת ישראלי.. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
החלטתי להתחדש ברמקולים חדשים למחשב, בעיקר בגלל שהנוכחים כבר מתחילים להתקלקל... אז חשבתי על ה X16 של MICROLAB ? אבל שמעתי עליהם ביקורות רעות, אז אם תוכלו לתת לי אולי רמקולים אחרים או לבטל את הביקורות ולהגיד לי מה דעתכם (מי שהם בבעלותם או שמע אותם) עליהם ? השימושים במערכת מוסיקה, סרטים, משחקים... כרטיס הקול אין לי מושג, אם תוכלו להגיד לי איך אני מגלה את זה, זה יהיה מצוין. הערות: שיהיה מהארץ, מחנות אמינה ועם אחריות. אם כבלים משנים גם את איכות המוסיקה, אפילו שזה למחשב, אז גם המלצה לכבלים טובים זה יהיה אחלה. אני שומע את כל סוגי המוסיקה, פשוט צריך רמקולים איכותיים ועוצמתיים. תודה !
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום רב אני עומד לרכוש רמקולים ותקציבי עומד על 2000-2500 אי יודע שהתקציב בעיתי מאוד אבל אין באפשרותי לעלות אותו המערכת קולנוע תחובר לטלווזיה שהיה טלווזיה LCD LED 42 אני רוצה להרגיש הבדל מהרמקולים של הטלווזיה אני בעיקר שומע מוזקיה היפ הופ מזרחי טרנסים שירים ישראלים משחק במשחקי פעולה ואקשן רואה סרטי הרפתקות כמו שוודדי הקרבים סרטי פעולה כמו חטיפה ברכת תחתית 123 סרטים מדע בדיוני כמו מלחמת הכוכבים אני יחבר גם תמערכת לאקס בוקס 360 ולWII עכשיו אלו המערכות שאני מתלבט בניהם: מערכת 5.1 עם דוודי מגבר ביחדה אחת Panasonic SCPT560 מחיר 2000 שקל עוחמד ממש בתקציב LG HT964PZ מחיר 2400-2800 זה ממש הגבול שלי …
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר את המחשב שלי עם כרטיס קול ALC888 שיש לו יצאיה אופטית לרסיבר RXV361 של ימהה שום סאונד לא נשמע אני גם לא חושב שהדרייבר של הכרטיס קול זיהה משהו חדש מה אני אמור לעשות? עריכה: לא משנה - הסתדר
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות רמקולים אחרי שנפרדתי מה 5.1 שלי מחוסר מקום. הדרישות שלי מעבר לרמקולים טובים ואיכותיים כמה שאפשר בתקציב, זה שלט בקרה (נייח או נייד) לא קריטי, כפתור כיבוי נגיש וכניסת אוזניות. מודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לקנות טלוויזיה LCD למרחק 3 מטר אולי קצת קצת פחות. אני רוצה LCD שהיא FHD עם חיבור USB שיקרא את הפורמטים החשובים של סרטים ושירים וכאלה... אני רוצה לחבר אל המסך רק את המחשב וממיר של YES. אני הולך לראות בטלוויזיה בעיקר סרטים והמון כדורגל! יש אפשרות לחריגה של 200-300 אם יש דגם הרבה יותר טוב שנכנס בתקציב אחרי ההגדלה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מערכת לטלוויזיה לצורך צפיה לא נדרש רדיו\DVD וכו'. למקום מוגבל.. דרושה מערכת קטנה בין 500 ל700 שקל
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היו לי אוזניות מעולות של SHURE אבל כשהבאתי אותן לצבא הן נהרסו לי. אני מחפש אוזניות לא יקרות (300+-) שיהיו עמידות. אני שומע בעיקר באייפוד ובאייפון כשאני רץ, רוב הזמן 320KBS/WAV ואני אוהב להנות מהאיכות. אבל להבדיל מהשיקולים שלי בקניית האוזניות הקודמות אני מחפש אוזניות שלא יקרעו מהר ושתהיה להן אחריות מקיפה, חשבתי על האוזניות של SKULLCANDY.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליח להבין את ההבדלים בין שני הכרטיסים הראשונים בלינק: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-soundblaster&db67504=67506 מישהו יכול להסביר? יכול להיות שהשני הוא פשוט דגם ישן שלא משווק? איך שניהם יחסית לX-fi Platiunum? (אני יודע שזה PCI, אני רק רוצה לדעת את ההבדל באיכות) שנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות את הכרטיס קול הזה Creative XtremeGamer X-Fi ב220 ש''ח או שיש אלטרנטיבה טובה יותר בטווח המחירים של 300-350 ש''ח בעיקר מיועד למוזיקה וסרטים (60-40)
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה דגם מבין השלושה עדיף לדעתכם ולמה? panasonic s10 lg-lh35fr samsung-b530 יש לציין שהדגם הוא בגודל 37" באתי כבר לרכוש את הסמסונג אבל המוכר אמר לי לברר על 2 הדגמים האלה גם ולהחליט מה יותר טוב.(אין לו אינטרס כיוון שיש לו את שלושתם בחנות) לדעתו הפנסוניק הכי טובה אך גם יותר יקרה,מתחתיה הlg והוא אומר שהסמסונג היא הכי נחותה לדעתו,אז כבר לא ידעתי מה להחליט. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול עם חיבור USB למחשב. הכונן אמור להחזיק בעיקר קבצי וידאו (סדרות, סרטים...). השאלה שלי היא כזו - יש לי בסלון טלויזיה LCD, עם חיבור USB ישירות לטלויזיה. כשאני מחברת Disk-On-Key אני יכולה לצפות בתכנים שיש עליו. האם אני אוכל לחבר את הדיסק הקשיח ישירות לטלויזיה באותו אופן בדיוק? זה יעבוד?? האם אני צריכה לשים לב למשהו בעת הקניה אם אני קונה אותו למטרה זו? המון תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אפשר לקנות דרך אביי או מאתר מחו"ל עם משלוחים וסביר להניח שיש לי גישה לאנשים שילכו לארה"ב.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
איזה כדאי לקנות? ואיפה? (באיזור ת"א) תודה (:
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אוזניות מארה"ב ב100 דולר לשמיעת מוזיקה בעיקר כל סוגי המוזיקה לא משנה מה רוק קלאסי , שנות 80, ג'אז\, בלוז , טראנסים כשמשעמם לא חשוב נוחות לאורך זמן אני בכל מקרה לא אשמע מעל שלוש שעות
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-