אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מטען לIPOD mini. מאזור המרכז אם יש בכלל. תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
ואם אפשר קישורים, תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה LCD ראיתי טלויזיה שדי נראית לי , אני רוצה לסלון השימושים העיקריים זה DVD , קליטת שידורים באמצעות HOT דיגיטאלי ואולי גם שימוש למחשב בכל אופן זו טלויזיה 32 אינץ' של LG ראיתי אותה ב2500 שח במחסני חשמל הדגם רשום בכותרת בכל מקום שאני בודק ראיתי רק יחס ניגודיות דינמי , ושלחתי הודעה באתר LG ישראל לא חזרו אליי פניתי בתמיכה באיזשהו אתר מכירות והפנו אותי לקבוצת ח.י שלחתי אליהם הודעה לא חזרו אליי אז התקשרתי ואמרתי להם שבכל מקום אני לא מוצא יחס ניגודיות סטטי, ושרשום רק דינמי, ושיש הבדל אז הנציגה בדקה לי, ולא החזירה לי את התשובה שרציתי, אמרה שהניגודיות זה 1:60,000 אבל זה היחס ניגודיות הדינמי. איך אני יכול לדעת מה היחס ניגודיות הסטטי של הטלויזיה?…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש טלויזית LCD 32 חדשה אשר תחובר לPS3 (בחיבור HDMI כמובן) עכשיו לפני שאני מתחיל לחפש חשוב לי לדעת מה ההבדלים בין הטלויזיות השונות כי לפי מה שאני רואה הכי זול עולה 1130 ומשם זה רק עולה אשמח אם תעזרו לי כמו כן אשמח אם תתנו לי טלויזיה טובה במחיר זול ומשתלם, בברכה, גל
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
תגידו אני מחפש אוזניות עד 150 שח משהו שיהיה טוב למשחקים ראיתי בפנדה מחשבים ושמתי עיין על שלושה סוגים של אוזניות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_156&products_id=10571 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12075 אלא אוזניות 5.1 בישבילם ציך כרטיס קול ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1854&products_id=12551 איזה מבין שלושתיהם עדיפות למשחקים אם צריך כרטיס קול במיוחד אז תורידו את זה איזה אוזניות עדיפות ואם יש לכם להציע לי משהו אחר שיהיה באותו מחיר וטובות...
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום רב, הוטל עליי לעשות פרוייקט על טלוויזיות. עקב כך אני צריך לאסוף מידע רב עליהן. האם מישהו כאן יכול להפנות אותי לאתרים(לא ויקיפדיה) שבהם אני אוכל לאסוף מידע על הטלוויזיות היותר פופולריות בשוק האמריקאי, ולמצוא ביקורות מפורטות עליהן? אשמח לדעת גם כן מהם הפורומים הפופולריים(שוב, אמריקאיים) שבהם אוכל למצוא מידע ולשאול שאלות בנושא. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
הציעו לי כרטיס קול 5.1 של חברת Sweex, ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם כרטיס זה, והאם הסאונד שהוא מפיק איכותי ? [אני מתכנן לקנות רמקולים 5.1 השימוש שלהם יהיה בעיקר לסרטים וקצת משחקים ומוזיקה] יש לי מערכת הפעלה XP+Sp2
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי מגבר של Kenwood דגם KA-52 ורמקולים של Wharfedale (פצצות) 3way דגם cd50-2 כבר חרשתי גוגל ודומיהם ..... תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום! אני לא מבין שום דבר במכשירים האלה ומחפש איזה שהוא מקור מידע. מעניין אותי לדעת על הפורמטים הנתמכים, האם יש צורך עקרוני בהרד דיסק (ואיך מקליטים כשאין כזה), אילו מכשירים מומלצים... בתודה מראש, דוד
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום ברשותי נמצאים רמקולים של BROTHER לא כתוב עליהם כמעט כלום חוץ מ BR 150 וכמה שטויות חיפשתי בגוגל ובברודר ולא מצאתי כלום זה רמקולים מאוד ישנים אני מניח יותר מ10 שנים הם מחוברים כרגע גם לרסיבר דיי מצוקמק, אבל יש להם באסים נחמדים ומגיעים לעוצמות נחמדות מאוד, אני לא מוצא כרגע את המצלמה הדיגיטלית אז יש לי תמונה טיפה רחוקה שלהם שצילמתי את החדר שלי בזמנו http://www.tomz.us/room2.jpg גם האיכות ממש לא משהו חח אני יחפש וינסה להשיג תמונה מקרוב יותר אם זה יעזור ד"א זה הרמקולים שהם בלי המסננת השחורה הזאת חח תודה מראש, תום
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי רסיבר מבית Pionner כבר כמה שנים טובות. אני מחפש אתר שמכיל מידע אודות המכשיר שברשותי מדגם VSX-405. חיפשתי באתר של Pioneer אך לא מצאתי כלום. אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
רסיבר שלקחתי בחינאם מחברים של המשפוחה כי הם שידרגו .. חיברתי אותו לרמקולי ה AR 310 HO שלי , אני אביא עוד שלושה רמקולים קטנים ונחמדים בשביל איזה סראונד כמו שצריך .. אני מעונייו בקצת מידע עליו אם למישהוא יש או איזה קישור .. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי אפילו דף אחד עליו.. בטח איזה משהוא שהם הביאו מסינגפור החברה: RCEDA דגם: LG -6000A אני יכול גם להביא מספר סידורי אם יעזור... אם אתם צריכים עוד מידע אז מהר כי אני חוזר לבסיס ביום ראשון תודה מראש , נדב ..
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי לא מזמן נתקלתי בשיר תותחי שהבנתי שהוא שיתוף פעולה בין Bizkit, Godsmack, ו Disturbed ... השיר נקרא Blood In My Eyes , מין ראפ מטאל מעולה כמו שאני אוהב. בשום מקום עדיין לא מצאתי את מילות השיר. מבקש את עזרתכם האדיבה. (שימו לב - יש שיר באותו שם של בוב דילן, אין קשר בין המילים בכלל!!) תודה HF
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אתם יכולים תגידו לי בבקשה גם איפה מצאתם... תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המדף שהחזיק את המערכת של אחותי נפל והמערכת שלה הגיעה למקום אליו הולכים כל המספרים שמחולקים ב0. אני מחפש לה מיני מערכת חדשה, לא משהו משוכלל רק משהו שיספיק להשמיע דיסקים ורדיו ויחזיק הרבה זמן, אשמח להמלצות. תקציב בכותרת.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
טוב אז הכותרת אומרת הכל , חשוב לי שהוא יהיה יחסית קטן וקל , הוא אמור ללוות אותי לאורך כל הצבא. ובמיוחד בגלל זה , נורא חשוב לי שיהיה לו זמן ניגון ארוך , ואם לקנות סוללות ולהחליף זה יהיה מצויין. מכיוון שאני לא חוזר הביתה כל יום ואין לי מושג אם יהיה לי שם שקע חשמלי. הממ , בסביבות ה 10 גי'גה... בקשר לתקציב , אין לי ממש גבול , למרות שלא צריך להגזים... 2500-2800 גג יהיה בסדר גמור. בעיקרון חשבתי על ה iRiver IHP-120 20GB Mp3 Player + FM הוא נראה לי מצויין... יש המלצות לתקציב? מקומות לקנות מהם? מחירים? ואם יש איפה שהוא השוואות בין נגנים , זה יהיה מצויין. נ.ב - עשיתי חיפוש , ולא מצאתי משהו שמתאים לצרכים שלי. - ואני דיי קצר בזמן , הגיוס הוא ב29. תודה אנשים.
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום רב, אני מקווה שאני בפורום המתאים. אני יודע שבשקע של הואזניה בסמארטפונים הוא גם מוציא סאונד וגם מקבל (לראיה האוזניות שיש להם מיקרופון). אני בתפקידי כתב חדשות, ולצערי לא תמיד יוצא לי להיות עם המצלמה המקצועית וקורה הרבה פעמים שאני נוסע להתרחשויות בזמן אמת. אני בגדול מחפש מיקרופון שמתחבר ב3.5 מ"מ לשקע האוזניה של הטלפון... מחפש משהו פשוט אשמח להצעות תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך PL כי אין כניסת XLR במצלמה, ואני לא רוצה להשתמש במתאם מכיוון שאז המקרופון לא מקבל פאנטום (48). בקיצור, מקרופון דינאמי שלא דורש פאנטום. עד 500 ש"ח. אפשר גם מ-eBay. (ואולי עדיף...) יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שנים מיקרופון זול של לוג'יטק ב-90 ש"ח כדי לדבר עם אנשים בסקייפ, והאיכות שלו ממש על הפנים. עוצמת קליטה גרועה לגמרי (צריכים להגביר ב-10 DB מעל למקסימום כדי שהוא יקלוט משהו). בכל מקרה, חשבתי לקנות לעצמי משהו יותר איכותי, אבל אני ממש לא מבין במיקרופונים. אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו עד בערך 200 ש"ח, אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך איכות סאונד טובה, עם מינימום רעשי רקע. תקציב בין 100 ל-150 ש"ח, ניתן קצת להתגמש. תודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אשתי מרצה שעות רבות באוניברסיטה מול כיתות של 50 - 200 סטודנטים. אני מחפש עבורה מיקרופון אלחוטי טוב וקטן ככל האפשר - אולי מיקרופון דש מבוסס BT? יש דבר כזה? בכל הרצאה יש לה מחשב נייד עם WiFi + Bluetooth שמחובר למקרן ולמערכת ההגברה בכיתה אז חשבתי שזה יהיה פתרון אלגנטי בהרבה מאוזניית מדונה מגושמת או מיקרופון דש מיקצועי שעולה פי 3 או 5 ומחייב להיסחב לכל מקום עם המשדר הענק על החגורה (שאין לה ב-50% מהמקרים) + מקלט גדול לא פחות. אשמח לכל עצה מבעל ידע בתחום, תודה מראש, גונן.
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, מחפש מיקרופון טוב לשיחות בסקייפ, משהו עם ביטול רעשים בסגנון מה שיש למצלמות אינטרנט של לוג'יטק. תודה
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מחפש מיקרופון טוב ויחסית זול לפודקאסטינג. התקציב כרגע שאני חושב עליו הוא בסביבות ה-300 -350 ש"ח. על פי המלצות שראיתי בתור מיקרופון יחסית איכותי בסיסי יש את ה Blue Snowball ואת ה Samson C01, אבל להזמין מחול יוצא טיפה יותר יקר ממה שאני מוכן כרגע לבזבז, ואני לא בטוח שאני רוצה לזרוק כסף כזה באיביי. אני לא הולך להקליט שירה או מוזיקה, אלא רק דיבור, ואני מעדיף שיהיה לו חיבור USB (למרות שאם אפשר להשיג מתאם זול מXLR, או עם חיבור 3.5 רגיל, זה גם יתאים) אשמח להמלצות ועדיף מחנויות בארץ אם אפשר... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מיקרפון לחבר למחשב נייד בשביל להקליט הרצאות בבר אילן מיקרפון שלא היה בולט מדי ובאיכות סבירה ראיתי אחד בDMO של LABTEC ב55 ש"ח שווה לקנות התקציב די מגובל
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
^^ הכותרת המחיר של 2 אוזניות כאלה במבצע הוא 1100 ש"ח, כלומר 550 ש"ח לאוזניה (65% הנחה למוצר השני). עריכה: האוזניות נרכשו בשעה טובה ומוצלחת. ייתכן ואפרסם ביקורת לכשיגיעו לרשותי ולאחר שיעברו Burn In.
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-