עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by trovlet,

היי חברה, יש לי כרגע את ה HD598 ואני מחפש קצת לשדרג את חווית השמע ומעוניין לרכוש אוזניות חדשות בינתיים שמתי עדין על הדגם של Sennheiser HD 6XX בשיתוף פעולה עם MassDrop רציתי לשאול מה דעתכם על האוזניות האלו? הבנתי סאונד זהה ל HD650, ככה שיוצא שהוא עולה הרבה יותר זול, ואפילו דגם משפור (לא יודע כמה זה נכון) האוזניות עולות 215 דולר כולל משלוח ככה שהמחיר גם לא רע בכלל לינק למי שמעוניין - https://www.massdrop.com/buy/massdrop-sennheiser-hd6xx?1=1&utm_placement=7&referer=SAZ8ZM&mode=guest_open&utm_campaign=Automated Daily Promotional 2017-12-01&utm_source=SparkPost&utm_medium=email&utm_term=Daily Promotional&u…

2. הי, אני רומה לייצר מערכת סראונד בסלון (5.1) וגם למקם מחשב שם שממנו אני אפעיל את כל הסרטים, המוזיקה וכו. בנוסף אין לי דרישה לעוצמות צליל חזקות. אני מתלבת בין 2 אופציות: 1. לקנות רמקולים איכותיים למחשב וכרטיס קול שתומך ב-5.1 2. לקנות רסיבר ורמקולים תואמים מה אתם ממליצים? ממה שהבנתי אופציה 2 תפיק צליל איכותי יותר, אך אני מתקשה להעריך בכמה (אם ההבדל זניח אז זה לא שווה את ההפרש במחיר). ולכל שאלות התקציב: אני מוכן להשקיע כמה אלפים (גג 5). אם יש דגמים מומלצים אז גם אשמח לשמוע.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by BINI,

שלום אני לפני רכישת הרמקולים Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers אחרי שקיבלתי עליהם המלצות חמות והבנתי שזה הסט שאני צריך לצרכים שלי (מוסיקה). כרטיס קול אני גם צריך להחליף (הכרטיס שלי מובנה על איזה מחשב של HP) ואני לא בטוח לאיזה...אני רק רוצה כרטיס שיביא את הרמקולים לידי ביטוי (שלא יקרה מצב שאני משקיע ברמקולים ובתכלס לא שומעים משהו בגלל הכרטיס קול) אבל אני גם לא צריך 7.1 כניסות וכל מיני שטויות (קצב דגימה, ביטים אנערף) שלא ממש הבנתי מהם (חח ואם הם לא שטויות אשמח אם תתקנו אותי). שמתי עין בעיקר על 2 אלה: Creative SB Live! 7.1 24-bit Bulk PCI Sound Card - 170 NIS Creative Audigy 2 7.1 Value - 300 NIS לגבי הCreative Audigy 2 Value שמתי לב שיש כל מיני סוגים שלו....חלק Value, חלק Bu…

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  4. הלוח אם הוא GA-EP45C-DS3 ויש עליו את כרטיס הקול ALC889A שהוא אחד מסיבות שקניתי אותו בגלל שלפי אתר יש לו תמיכה ב DOLBY LIVE שאם הבנתי נכון הוא ממיר אות אנולגי לאות דיגטילי כרגע יש חיבור בין יציאתי הקול אופטיתי לבין רסביר אם יכולת לדובאלי דיטגילי לפי הוראות כאשר אני מחבר את דרך היציאה אופטית אמורה להופיע לי אפשרוית חדשות למטה בחלק של קלט אדיו ופלט של הגדרות של DOLBY LIVE ראיתי איפה שכתוב שתכונה הזאת נתמכת רק בויסטה בחוברת הוראת יש הרואות גם לויסטה וגם לחלונות XP שהלכתי לפי הם וכוונתי את הגדרות לפלט- פלט ממקור דיגטיל ואת הדגימה ל48 ועדיין אני לא רואה אפשרות אם מישהו יכול לעזור ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, הגיע הזמן לנגן MP3 חדש ואיכותי הפעם(מחברה מובילה , ולא מחברה זולה ולא ידועה כלל בשוק, שאחר כך עושה בעיות),לאחר שהקודם נדפקו בו האוזניות ואין מצב להחליף אותן כי החיבור קטן מדי ולא מאפשר תמיכה באוזניות רגילות ויום-יומיות,וחוץ מזה הנגן קוטע שיר כמעט כל שנייה בזמן הליכה. אבל לא נכנס לזה, בקיצור, שמתי עין על הנגן הבא: SanDisk Sansa Clip קראתי המון ביקורות חיוביות עליו, והוא נראה מצוין וכמובן הכי חשוב - בעל תג מחיר עוד יותר מצוין P: ברצוני לקנות את גרסת ה2GB, האם אתם ממליצים לי על נגן זה? אם אתם בעלי נגן זה שתפו כאן חוויות לגביו... כמו כן, אני בכל הזדמנות שאני יוצא מהבית אני עם MP3, אז נגן זה יתאים לי מבחינת תאימות להליכה וריצה,ומבחינת הקליפס(שזה קריטי כי …

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by willyp,

בעקבות מעבר לz5500 / z906 אני מוכר את הATP3 המדהימים. הם במצב מצוין, ללא שום סימנים. כמה לדעתכם אפשר למכור אותם?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. טוב אז הגיע הזמן להחליף את ה Pleomax TSP-2100 שיש לי כבר איזה 3+ שנים, עשו את שלהם וצריך להשתדרג, אלו הנתונים שלהם: Response Bandwidth 240Hz~20KHz Sensitivity : Woofer-130mV Max (PMPO) Output Power (Total) : 1300W למרות שנראה לי שזה לא אומר הרבה, מוזר שלא מצאתי כמעט שום דבר עליהם ברשת.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  8. שלום לכולם, בבעלותי אוזניות AKG k412p שאני מרוצה מאוד מאיכות הקול שלהן (יחסית למחיר המצחיק של 150 ש"ח), אבל הבעיה שהן די לא נוחות לאחר שימוש של יותר מחצי שעה (לוחצות מאוד). לפיכך אני מחפש המלצה לאוזניות ראש ניידות\מתקפלות (כמו מה שיש לי כרגע) עם איכות סאונד טובה יחסית בתקציב של 300 שקלים. אודה לעזרתכם.

9. רציתי לדעת איזה נגנים יש בסיבות המחיר הזה בשוק כיום שאתם ממליצים, שהדברים החשובים הם: - עמידות. - גיגה זכרון. - 600-700 ש"ח. - תמיכה בעברית (יש לא הפוכה?). - ממשק משתמש לא מסורבל (שינגן מוזיקה בעיקר, לא צריך מיליון דברים). - ממשק מול מחשב פשוט (תמיכה ב MASS STORAGE DEVICE כולל עדיפות להעתיק שירים עם זה).

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  10. הרמקולים מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה, פחות למשחקים וסרטים. אם זה חשוב, אז אני נוהג לשמוע את המוזיקה חלשה, אז הביצועים של הרמקולים בעוצמה נמוכה חשובים לי יותר מאשר בעצמה גבוהה. עדיפות גבוהה ל2.1, אבל אם יש טובים של 5.1 בסכום הזה, הם גם יתקבלו בברכה. בבקשה, אל תציעו לי ATP3(תאמינו לי שהבנתי שהם הכי טובים שיש בטווח המחירים הזה, רק שהם בלתי ניתנים להשגה, אלא אם מוסיפים סכום כסף לא מבוטל, ואז הם כבר לא שווים) ואת ה-Altec Lansing VS2421(בכל הביקורות עליהם מציינים שיש באז תמידי בעצמות נמוכות ושהם 'משתגעים' כשהם קרובים לפלאפונים ומשמיעים קולות מרגיזים-אולי מישהו יכול להפריך את זה?). תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  11. Started by Slash87,

יש לי את ה 518 כבר איזה 9 חודשים בערך ואני הייתי ממש מאוכזב מהם. באס רועד וצלילים גבוהים צורמים... לפני בערך שבוע אפילו מישהו פנה אליי בפרטי ושאל אותי אם אני רוצה למכור. כמעט ומכרתי לו אותם. ואז אנטולי ושי אמרו לי שכדאי לי לנסות קודם לשים סטיק טאק בתיבות תהודה שלהם. עשיתי את זה לפני כמה שעות, פשוט קניתי אזניות חדשות ב 10 שקלים... אזניות מדהימות יחסית למחיר הכולל <410 שקל>. הבאס מעודן, הצלילים הגבוהים השתפרו בהמון... אין ספק שאני כבר יכול להשוות אותם לאזניות ברמת תג מחיר הרבה יותר גבוהה. המון המון תודה לאנטולי ושי ואני ממליץ לכל בעל זוג אזניות כאלה לעשות את זה!

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

הנה כל מי ששאל אינספור פעמים מתי זה מגיע הנה זה........ http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriver-120pmp&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92 (קרדיט ללינק הולך לron_bby) עולה פחות מH340 וH320.................. חי חי....

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by orjerby,

מה ההבדל בין Full HD ל-HD Ready ? אם יש לי Full HD בפלזמה, אז האיכות תהיה בהרבה פחות טובה מ-Full HD של LCD?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  14. שלום לכולם, אני חדש בפורום ולא בקיא כל כך במושגים, אז אודה לכם מראש על סבלנותכם. קניתי לפני שלוש שנים בערך מערכת קולנוע ביתי Panasonic SCXH333. לאחרונה עברתי דירה והעברתי כבלי רמקולים סטנדרטים בין הקירות וכשרציתי לחבר למגבר, ראיתי שהחיבורים למגבר אינם סטנדרטים (שכחתי מזה כי הרמקולים לא היו בשימוש זמן רב). החיבורים נראים כך: רציתי לדעת האם יש דרך לחבר את הכבלים הסטנדרטים למגבר בעזרת מתאם כלשהו או בדרך אחרת? מעדיף לא לחבר בין הכבלים המקוריים לחדשים, כי בניסיון לחבר את הכבל למתאם של הכבל המקורי, דיי הרסתי מתאם אחד. כמו כן הכבלים החדשים הרבה יותר איכותיים. לעזרתכם אודה!

15. שאלתי לגבי הכרטיס הזה וכל מה שאני מקבל זה "יש בפנדה AUDIGY 2 ב480 שקל". אבל אני מאד אשמח לקבל מידע לגבי AUDIGY LS: האם הוא אמור לספק בנאדם שמשתמש ב2.1? ולא מעניינים שום פיצ'רים, רק איכות ואפקטים. כדי שלא תהיינה אי הבנות, מדובר בכרטיס הבא: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=9476 במה AUDIGY 2 עולה עליו?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  16. שלום חברים, מה שלומכם? יש לי לוח אם ABIT NF-7S ואני משתמש בכרטיס קול שבלוח אני משתמש ביציאה האופטית שלו שמחוברת למגבר HARAMAN , ורציתי בבקשה לברר איך הכרטיס קול כרטיס אודיו BlueGears X-Mystique האם הוא טוב? ולמה הוא עדיף מאודיו G 2 של קריאטיב. תודה רבה לכם.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  17. Started by DarkSight,

טוב תראו חברה אני מנסה לחבר את המחשב שלי עם הקבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך ויש כזה מפצץ שקניתי שיש בו 4 יציאות שהופך את החיבור של המחשב (S-VIDEO נראה לי) ויוצא ממנו כזה חיבור גדול כמו שמחברים היום לממירים אם מישהו יודע על מה אני מדבר ושמו SCART אחר כך אני מעביר לתחנה של הוידאו ומשנה את ההגדרות במחשב וזה לא עובד אני יודע שהחלפנו וידאו כי בעבר היה לנו וידאו אחר וזה היה עובד בצורה נורא פשוטה ותמיד הייתי לוחץ על איזה כפתור בוידאו שהיה כתוב עליו AUX אין לי מושג מזה,אז המחשב היה מתחבר לטלויזיה מישהו יכול לעזור??

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by evy,

חיברתי את הdvd לרסיבר(לכניסת ה dvd\vdp) עם כבל s-video שקיבלתי ה 9600 אקס-טי שלי ולא רואים תמונה כשאני מפעיל סרט.. אז מה הבעיה פה? שאלה שניה שלי זה רציתי לחבר את הכ.קול לרסיבר? באיזה דרך עדיף לחבר? כי גם אין לי יציאה קואקסיאלית בכרטיס מסך שהוא onboard אבל הוא 5.1

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני צריכה המלצה לאוזניות שיכולות להחזיק צליל באס, אבל לא צריכות להיות מקצועיות. זה בעיקר לשימוש ביתי (חיבור למגבר של גיטרה באס ולנגן בלי להפריע לשכנים). תקציב כמה שיותר נמוך

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

האם על כרטיס קול עם יציאה אופטית חייב להיות מפענח AC3 בכדי לחבר אותו לרסיבר עם כבל אופטי ושהרסיבר יוציא 5.1 ערוצים? (dolby digital) שימו לב אני לא רצה לחבר דרך קואקסיאלית או RCA

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by Knight,

רציתי לדעת כמה דברים : האם הבאס של הHK sound sticks יורד נמוך ? איזה מערכות 2.1 יש,שהסאב שלהם איכותיים ויורדים נמוך? איפה יש z2300 בתצוגה והאם באמת אין לה מיד והבאס בומי מידי? אודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  22. שלום, אני רוצה רכוש Edifier R1280DB Bluetooth Bookshelf Speakers כאשר השימוש הוא למחשב ע"י חיבור בכבל. ולטלוויזיה באמצעות חיבור בלוטוס. כמובן שלא מיועד לניגון בו זמנית. - האם זה אפשרי ששני מקורות יהיו מחוברים בו זמנית ואוכל לבחור איזה מקור ינגן בכל עת? - המחיר הוא בסביבות ה400 שקלים. האם במחיר הזה קיימים רמקולים(שמיועדים למחשב\משחקים ולטלוויזה) טובים יותר? תודה.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  23. מה שבכותרת ועוד שאלה- האם יש כבל מאריך לבננה ? תודה רבה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני רוצה להביא רמקולים לחדר באיכות ממש ממש טובה שתקפיץ לי את החדר ושתתאים לי למשחקים לסרטים וגם למוזיקה . המערכת תתחבר למחשב והמחשב מתחבר גם לlcd שלי בחדר לכן אני רוצה מערכת ברמה גבוהה שתיהיה טובה גם לסרטים וגם משחקים וגם חשוב שתתאים לשירים התקציב 1000-1500 יש לי כרטיס קול מובנה Audio Adapter Intel 82801HB ICH8 - High Definition Audio Controller עכשיו אני ראיתי כמה סוגי רמקולים חלק מיועדים לממחשב כמו: http://d.zap.co.il/model.aspx?modelid=401797 : Creative G500 MicroLab X23: ה http://d.zap.co.il/model.aspx?modelid=451497 MicroLab X25: ה http://tms.co.il/product/5597 וחלק זה מערכת קולנוע ביתית שראיתי כמה במחירים טובים והם ביקורות טובות כמו: http://d.zap.co.il/fs…

• 84 תגובות
    • 7.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.