אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי את האיפוד שאפל היום , טוב יש לציין שהוא הכי הכי חמוד שיש , ממש יפה, מה שעשיתי , התקנתי את התוכנה , ואת ה ITUNES , חיברתי אותו למחשב , כשחיברתי יש היה לד כתום מהבהב ז"א שהוא טוען את הסוללה? בינתיים הוא מהבהב , נראה לי שהוא טוען..... השאלה היא , איך טוענים שירים? מישו יכול להדריך אותי? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום מה אתם אומרים על DDR5000 או אם יש המלצה על SAFA שמעתי שהם טובים בטייפ מנהלים. אשמח להמלצה קונקרטים עם שם החברה והדגם. תודה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מגבר/רסיבר לקולנוע ביתי [5.1] התקציב שלי הוא כמה מאות שקלים [רצוי עד 500] כך שהנחתי שהאופציה כמעט היחידה שלי היא יד שנייה אבל אין לי איפה לחפש...יד 2 אין סדר, ואין לי אתרים אחרים נ.ב. לא עשיתי חיפוש כי אין לי מושג איזה ערך לחפש
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות נגן mp3. ואני יודע שה iRiver וה iPod הם המובילים בתחום. בעקרון יש לי נגן 256MB, הוא פשוט התקלקל. יש לי בקושי 200MB שירים, אבל אני רוצה קצת יותר נפח ליתר-בטחון. אני חושב שג'יגה אחד יספיק לי ביותר... בעקרון מה יותר טוב (מבחינת איכות קול, נוחות, משקל וכל אלה לעומת מחיר)? iPod 1GB - 800NiS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=385046 iPod 2GB - 956NiS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=369939 האם שווה לי בכלל 2GB? או אלה: iRiver 5GB - 1170NiS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=40046 iRiver 6GB - 1140NiS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&…
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אבא שלי טס עוד מעט לאמריקה ורציתי יעוץ איזה אוזניות לקנות לנגן שלי(X5). אני לא יודע בדיוק איזה צורה אני רוצה אותם אבל תציאו מה שאתם חושבים. בשביל השווה כמה יותר זול באמריקה אז ה-PX100 עולים 25$ שזה משהו כמו 100 שקל!
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מבקש המלצה לאוזניות איכותיות לגיימינג שעיקרו CS. המחיר הוא עד 500 ש"ח, כשעדיף לכיוון מטה, מוכן לשלם יותר אם באמת מדובר בתוספת כדאית בצורה יוצאת דופן. צריך להיות משהו שניתן לרכוש בקלות בארץ בטווח זמן קצר. + זקוק להמלצה די בדחיפות. תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הי, אני צריך לחבר מחשב נייד לרסיבר (מרנץ SR-3500). היציאה האופטית של הנייד משולבת ביציאת האוזניות. למיטב הבנתי צריך כבל אופטי שבצד אחד שלו מחבר 3.5" מיני, ובצד השני יציאת Toslink אופטית. מישהו יודע היכן אני יכול למצוא מיידית כבל כזה, או כבל Toslink->Toslink + מתאם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, נמאס לי מאוזניות שקיבלתי עם הפלאפון. אני רוצה לשדרג. יש לי מתאם שמחבר בין הפלאפון לבין יציאות של אוזניות 3.5. אני רוצה לקבל המלצות לאוזניות איכותיות, עדיף עורפיות. אבל עוד סוגים יתקבלו בברכה. בנתיים ראיתי את האוזניות SENNHEISER PMX-60 Behind the Neck Headphones תכונות מפורטות של המוצר bass tube for rich, crisp bass Ultra-lightweight diaphragm for powerful sound Excellent overall sound qualities Lightweight and comfortable for listening on the move Frequency response: 18Hz - 21kHz Nominal impedance: 32 ohm 1.0 meter connection cable מה דעתכם על האוזניות, אם יש לכם משהו טוב יותר להציע זה יתקבל בברכה (חשוב לציין שלא יהיו מגושמות מדי, כי זה לפלאפון)
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר אותו כבר הרבה זמן לטלוויזיה , כיום שאני מדליק אותו הוא מחובר לטלווויזיה אבל אין לי שליטה על הווליום , כלומר יש ווליום מסויים שהוא היחיד שאפשר לשמוע אליו גם אם מגביהים וגם אם מנמיכים. הטכנאי של ייס שהיה אצלי אמר לי לקנות כבל RCI והשאיר לי חיבור בשבילו בממיר , חיברתי אותו לממיר אבל אני לא יודע לאן לחבר ברסיבר. ניסיתי לחבר ל-VCR ול-TV/DBS אבל עדיין אין לי שליטה על הווליום. יש אפשרות לחבר גם את הסאב לטלוויזיה? הנה תמונות של המערכת והסאב אם זה עוזר: http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=211D73931D41406EAE7B4519EBD381D6&alid=92371 תודה גדולה מראש! מיקי!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר שאלתי קודם על נגני MP3 ונתתי מספר אפשרויות שהציעו לי אולם אני עדיין יצאתי מבולבל לגמרי !! אני מעוניין בקניית נגן - אולם אני מעוניין בו יותר כדי לראות את התיקיות ותפריטים וכ"ו בצבעים (לא כתוביות בצבע שחור של שם השיר או תפריט על רקע אדום או כחול וזהו) ופחות לראות בו ממש סרטים קליפים או תמונות של האלבום הרלוונטי או תמונות בכלל זה מבחינתי תוספת יפה אך לא הכרחית !! אני מעוניין בו כדי שאוכל לשמוע ממנו שירים ברכב (דרך הרדיו דיסק) וגם לשמיעה ברכיבה על אופניים, ריצה וכ"ו !! אני מעוניין להשקיע עד 800 ש"ח במכשיר (מוכן גם לקצת יותר- 850 עד 900 ש"ח אולם רק במצב שהמכשיר ממש מצדיק !) ואני מדבר על נפח של 2G או יותר( כמה שניכנס בתקציב), איכות שמיעה חשובה לי וכן אני מחפ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שהמחירים ממש נמוכים כרגע בשוק וחשבתי לי לקנות MP3 חדש כי הקודם התקלקל אחרי שנה. אני צריך שהאיכות תיהיה יחסית טובה,רדיו FM מובנה בתוך המכשיר ולא באוזניות. תקציב של 300-350 שקלים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
הרמקולים: TAC DM-747 [הרמקולים במתנה ולכן אין לי תלונות] הרסיבר: שרווד [לא זוכר דגם מדויק] הבעיה: ברסיבר יש שני קצוות של חוט מחובר שיוצאים לכל רמקול [+ וגם -] אבל ברמקולים יש לי שניים + ושניים - איך אני יודע ברמקולים לאן לחבר?
-
- 4 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
משהו שמע על נגן HD של מעלה מ10 G שיש לו רמוקל מובנה חזק ואיכותי ??
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לרכות קרטיב זן ויז'ן M אבל אני חייב שיהיה בו עברית... אפשרי הדבר ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית נגן - אולם אני מעוניין בו יותר כדי לראות את התיקיות ותפריטים וכ"ו בצבעים (לא כתוביות בצבע שחור של שם השיר או תפריט על רקע אדום או כחול וזהו) ופחות לראות בו ממש סרטים - קליפים או תמונות של האלבום הרלוונטי או תמונות בכלל דווקא כן אולם במסך שלא אקבל כאב עיניים בצפייה כי הוא קטן אני מעוניין להשקיע עד 800 ש"ח במכשיר (מוכן גם לקצת יותר- 850 עד 900 ש"ח אולם רק במצב שהמכשיר ממש מצדיק !) ואני מדבר על נפח של 2G או יותר( כמה שניכנס בתקציב), איכות שמיעה חשובה לי וכן אני מחפש עוצמת שמיעה חזקה כמה שיותר אך איכותית גם כן !!, וכן אני מחפש גם רדיו מובנה טוב! ואם ניתן סוללה שתחזיק כמה שיותר ( מכשירים בקטגורייה שאני רוצה עם סוללות שאינן יחודיות כגון AA או AAA שנית…
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קיבלתי את הOM50 VC שלי אתמול (מצוינות). עיצבן אותי שהגומי והספוג שלהם היו מוחבאים בין שני חתיכוחת קרטון סגורות שהיו מחוברות לקופסא מפלסטיק של האריזה ( ), לקח לי חצי יום לדעת שהם שם. הרכבתי את הספוגים על האוזניה- גם תהליך לא קל שדורש מיומנות של תופרת בת 60, וידים של ילדה בת 12. עכשיו אני לא מבין מה לעשות עם שני החתיכות גומיי שנמצאות גם באריזה, הם באות לפני או אחרי הספוגים?, מה הם עושים? ואיך לשים אותם (על הספוג\מתחת)? אפילו לצייר הוראות לא יכלו... גרמנים נאצים! הכל הם עושים קשה (מותר לי אני רבע גרמני )
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי .. אז כך , עד לפני שבועיים ארבעת הרמקולים שלי (JBL) היו בסדר גמור . עכשיו כשאני מגביר את הווליום אני שומע רעש יחסית חזק (כמו סופת חול או רדיו שלא קולט שום דבר..) בדקתי את החיבורים והכל תקין. הרמקולים מחוברים לרסיבר של NAD.. גם אותו בדקתי, שחקתי באופציות שלו וכלום לא עוזר. הרעש המעצבן אזה נשאר ואני גם מצליח לשמוע אותו כאשר יש מוזיקה חזקה. הריסבר מתחבר למחשב לכרטיס קול - CREATIVE X-FI Platinum , יכול להיות שזה בעיה בכרטיס? אם מישהו יודע מה מקור הרעש הזה או איך אפשר לסדר את זה בבקשה שיגיב פה. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות נגן MP3 בעל נפח של 15GB לפחות, אני לא צריך שום פיצרים מיוחדים, רק שינגן באיכות טובה ויהיה בעל נפח גדול. קראתי ביקורות על ה H10 20GB, אבל הרבה אנשים לא מרוצים ממנו, הוא נתקע, אם הבטריה נשברת אי אפשר להחליף אותה ועוד. קראתי גם על הH320 והרבה אומרים שהוא טוב, אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום, והוא יחסית יקר. מה אתם אומרים? תציעו לי נגן טוב. כמו כן, עד כמה נגני HDD שבירים? האם אני יכול לרוץ איתו, הוא יעשה Skipping? תודה.
-
- 12 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד ל 400 ש"ח מצאתי בינתיים את הקמרולים האלא - Logitech - http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2173,CONTENTID=9066 JBL - http://www.jbl.com/home/products/product_detail.aspx?prod=CREATUREIIBLK&Language=&Country=US&Region=USA&cat=HMM&ser=HMM לאיזה מביניהם יש איכות טובה יותר?? אם יש לכם הצעות אחרות תביאו לי בבקשה.. תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
YAMAHA NSP240 מה המחיר שלהם בערך והאם הם שווים ב660 שקל? אמא שלי זכתה באולסייל אני חייב דחוף לדעת אם לקנות או לא
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
בדיוק התקינו אצלנו את הממירים החדשים של הוט, ושמתי לב שיש חיבור AC3 בגב הממיר , הבנתי שזה חיבור אופטי אבל מה בדיוק זה נותן, כי בעלון מידע רשום שזה לא פעיל( זה היה סגור עם פקק כזה אבל הצאתי אותו ).
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
על איזו מערכת קולנוע ביתית (5 רמקולים+DVD) אתם ממליצים.. לא מחיר גבוהה, שיהיה מחיר נמוך אבל גם לא זבל של פירלס... תודה!
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם אולי יש מישהו שמבין משהו במערכות לרכב אני לא מחפש משהו מיוחד בערך רמקולים קדמיים ואחוריים ששומעים בהם טוב.... או כל הצעה אחרת שתהיה לכם בתקציב של בערך 500 שקל אהה וגם רציתי לשאול אם מישהו מבין בסוגים השונים של הרמקולים ויכול להסביר לי קצת מושגים כמו קומפוננט או רמקולים 6/9 או למשל כמה כדאי לקנות באיזו עוצמה וכו'.... :s05: תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-