אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך המלצה לרמקולים למחשב עד 600 שקל וזה כולל הכל (משחקים מוזיקה סרטים)... (יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 ) בעתיד ישמש לשימוש של מכשירים רבים (מחשב, מערכת, טלוויזיה...) חשבתי על : Logitech Z-540 40W 4.1 Speakers או על Creative Inspire 4400 4.1 Speakers אני פתוח להצעות תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס קול מובנה על הלוח אם, ואני רוצה להחליף את ה SBS370 ב ATP3 על איזה כרטיס קול אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, מחפש אוזניות IE איכותיות עד הסכום הנ"ל, מוכן להתגמש ב50-100 שקל אם מאוד שווה את זה. חשוב שיהיה דגש על בס, אין לי בעיה עם אלחוטי כל עוד אני לא משלם סתם והתמורה שווה למחיר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800pro עם Tv out - יש לי חיבור S-Video ו RCA הצהוב הזה. בטלויזיה שלי אין חיבור S-Video - חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי 2 דרכים. 1)להשתמש בכבל מהיציאה של ה S-Video ובסוף של הכבל לחבר את הכבל מתאם שקיבלתי ל Rca עם שתי יציאות כאלו (שלך MSI). 2)ראיתי גם את הקופסה הקטנה הזאת של ה AV כמו שמקבלים עם הפלייסטיישן שמתחברת עם פינים כאלו (או שזה סתם חיבור ישן ולא כדאי?). על מה אתם ממליצים? ואם יש עוד שיטות. תודה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי לכולם ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט 7vrxp והוא בא עם כרטיס קול מובנה creative 128 מאחור ישנן שלוש כניסות/יציאות[ spk line in mic האם אני יכול לשנות את יעוד היציאות ולהשתמש בכרטיס לזוג רמקולים נוסף. היינו האם הוא תומך ביותר משני רמקולים? תודה עלי דותן. :smoke:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.eastwave.be/images/mp3/NWE003P.jpg
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
לא מעט קושיות, לא להבהל :-) אשמח ואודה כמובן גם לתשובות חלקיות במידה ותתעייפו באמצע :-) לפטופ חזק מאוד שמחובר ל LCD בסלון דרך HDMI, מותקן עליו Windows 7 Professional והוספתי לו את רכיב תוכנת ה Media Center שמגיע עמו. 1. האם תוכנת ה Media Center הנ"ל מספיק טוב לשימוש בסיסי, או שיש תוכנות אמרות מומלצות יותר? 2. האם ניתן לרכוש שלט (עם סנסור שיתחבר למחשב אני מניח) לתפעול נוח מרחוק (במקום מקלדת אלחוטית)? תפעול מבחינת דפדפוף תמונות, הפעלת מוזיקה, סרטים וכו', אשמח ללינק/המלצה ספציפית. 3. האם יש שלט כלשהו שיאפשר גם לגלוש באינטרנט בצורה נוחה, או שצריך כבר מקלדת (להקלדת כתובת אתר וכו')? 4. יתכן וארכוש שלט הרמוני/שלט חכם שישלוט על כל המכשירים בבית, האם שלט כזה יכול להשתלב עם השלט …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם עליו, בתור נגן תומך DIVX במחיר סביר? כמובן שאין להשוותו ל-XORO 415 או ל-PIONEER 470, אבל איך הוא לדעתכם בהשוואה לנגנים של APPEX, AIMA, VERTEX, TENSAI? אני הבנתי שבטווח המחירים הזה יונדאי הכי טוב, מה דעתכם? ובאיזה מחיר בערך אפשר להשיג אותו?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה? דרך אגב, התקציב שלי עד 600 בערך.
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אהלן, ההורים רואים את כל המבצעים בעיתונים לקראת היורו/אולימפיאדה והבינו שהגיע הזמן להפטר מהבלוק 29" CRT שיש להם בחדר שינה. אני אשמח לשמוע איזה טלויזיות מומלצות באזור ה40+" בהתחשב בזה שהחיבור יהיה לממיר לא HD ואין צורך בחיבורי רשת או טלויזיה חכמה. התקציב עד 4,000 ש"ח אבל אני מניח שאפשר למצוא טלויזיה טובה בפחות, השאלה היא מה מומלץ! בתודה מראש, נעם
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מתלבט בין שני מערכות 2.1 ו5.1 בדוגרי לרוב אני שומע מוזיקה ורואה סרטים וסדרות וכמעט לא משחק במחשב...(שיהיה לכם רקע כללי לשימוש הרמקולים) בכל מיקרה אני מתלבט בין הרמקולים האלו Logitech Z506 Creative Inspire T6160 MicroLab X13 יותר לכיוון ה-MicroLab אם יש לכם הצעות אחרות לגבי רמקולים אשמח שתשתפו אותי... נ.ב התקציב שלי עד 500 חריגה של 100 שקלים יש לי עוד בעיה בגללה אני מתלבט בין ה5.1 לבין 2.1 החדר שלי בנוי ככה... http://up354.siz. co. il/up1/itmy0bwmndcx.png אז חשבתי להשים 2 רמקולים בשני צידי המיטה וכל שאר הרמקולים באיזור המחשב... חבר שלי אמר לי שזה מסובך לעשות את זה... בכל מיקרה רציתי לשאול את דעתכם על מיקום הרמקולים האם זה בכלל אפשרי לעשות א…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני רוצה לקודד את השלט של הוט(האדום של המג'יק)למערכת סטריאו בדומה לאיך שהוא מקודד לטלויזיה...בכדיי להיפטר מהשלט של המערכת ולהישאר רק עם השלט של הוט. יש לו הריי לחצן "TV" לחצן "HOT" ולחצן "DVD VCR" אולי הלחצן הפנוי של הDVD VCR יכול להתקודד למערכת סטריאו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפעמים סרטים פשוט נתקעים במקום מסויים העניין הוא שבמחשב הם לא נתקעים אך כשאני רואה ב mvix הם נתקעים התקיעה היא תמיד באותו מקום בסרט וזה קרה לי כבא בשני סרטים אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לרכוש רמקולים למחשב 2.1, המיועדים לשמיעת מוסיקה סטריאופונית (קלאסית וג'אז). אני מתלבט קשות בין שני דגמים: Altec Lansing FX6021 או- MX 5021 יש למישהו דעה בנושא?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הוא שווה משהו? מבחינת מחיר/יכולות/גודל..? מסוגל להתחרות ב-H340/iAudio X5?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי מחפש אוזניות (לי ולחבר) over-ear, closed, wired (הבנתי שאם ממש חשוב לי איכות שמע אז לא לגעת באלחוטיות, זה נכון?) עד 1000 אפשר מהארץ/אמזון (מעדיף אמזון האמת אבל לא קריטי) שומע בעיקר: rock, metal והכי instrumental:guitar&drums fast paced בנוסף גם קצת מוזיקה אלקטרונית שומע בעבודה (משרד) בעיקר מ macbook, יתכן שאשתמש גם מהטלפון/מחשב נייח לפני שנה המליצו לי פה (Roy.T) על Sony MDR-A1 וממש ממש נהיניתי ועדיין מודה על ההמלצה, לצערי ריפוד האוזניות נפרם אחרי שנה (גם לי וגם לחבר שקנה איתי) מפה לשם אמזון החזירה לי את כל הכסף אז לא נורא ממה שקראתי הרבה כדאי שהאוזניות יהיו עם מעט נטייה לבאס אבל אתם המומחים חשוב לי שיהיה אפשר להיות איתם ברצף 5+ שעות המון תו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב יש לי שאלה שאני לא מבין אשמח לעזרה. כשאר שאני מחבר דיסקונקי לטלויזיה ורואה סרט ב איכות HD האם האיכות נפגעת בגלל החיבור של היו אס בי ?! והאם יש הבדל בין זה לסטרימר כי הוא מחובר לטלויזיה בכבל HDMI ? או בכלל ארדיסק כי הוא מחובר עם כבל בינו לבין הטלויזיה ?? אשמח להסבר על החיבורים ומה הכי שומר על איכות ומומלץ לצפייה ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרמקולים הם של קריאטיב שכוללים מגבר בתוך הסאב האם אפשר לחבר אותם ואם כן, אז איך (לרמקולים יש יציאה של שלשה חוטים ) תודה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני שוקל לקנות את הכרטיס Sound Blaster Audigy 2 ZS Gamer דרך AMAZON ב116$ ולשלוח אותו לחבר שנמצא בארה"ב ויביא לי אותו בעצמו (ז"א אין משלוח) רציתי לשמוע מה דעתכם עליו והאם ניתן למצוא משהו עדיף במגבלת המחיר הזו? (טוב, אולי חריגה ממש קטנה) הפרטים של הכרטיס: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9571 קצת ביקורות עליו בAMAZON: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000WA8AU/002-0258226-4265604?v=glance עריכה: 1. אני אכן גיימר. 2. אתה בטוח שההבדל הוא רק בתוכנות המצורפות? (אני די בטוח שקראתי השוואה בינהם באתר של CREATIVE ויש הבדלים באיכות - אני פשוט לא מוצא את העמוד הזה עכשיו)
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1.סדרת כרטיסי הקול X - FI תומכת ב EAX5, זה אומר שהם לא יפעילו משחקי EAX4 על EAX4? או שזה אומר שהם תומכים בכל משחקי ה EAX עד EAX5 ? ^ כלומר, שהם יפעילו משחק EAX 5 על EAX 5 ומשחק EAX4 על EAX4 וכדומה... (יתמכו בכל הEAX הקיימים עד 5 [כוללים גם את כל השאר) 2. סדרת X - FI הרבה יותר טובה מסדרת ה- Audigy 2 ZS או שההבדל הוא קטן ולא כל כך מורגש?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש טלויזית lcd סבירה בגודל 32 אינ'ץ,במחיר של כ2500 שח. תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי חיבור או יותר נכון אופציה לS/PDIF בלוח אם אבל לא קיבלתי את החיבור הזה, למי שלא יודע על מה אני- אני רוצה לחבר כזה: http://www.nix.ru/autocatalog/motherboards_gigabyte/52383.jpg יש את המוצר הזה (למכירה) רק לג'יגבייט , זה טוב(/יתאים לי ? כל מה שאני רוצה מהדבר הזה זה את היציאה האופטית שתקושר לרסיבר. החנות היחידה שמצאתי שמוכרת זה זיגזג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4834 אם מישהו מצא בחנות אחרת שירשום פה בבקשה, או למי שיש דרך אחרת לשדר בדרך אופטית לרסיבר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך כרטיס שאיתו אוכל להקליט מהטלוויזיה ולהעביר קלטות וידאו למחשב (עדיף מסקאיי פיסי). בוידאו שלי יש רק COMPOSITE. בטלויזיה שלי יש COMPOSITE וSVIDEO.הכרטיס צריך גם לתמוך בויסטה. לא מדובר במחשב HTPC כך שהכרטיס לא צריך להיות LOW PROFILE תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קולט WIFI שיהיה אפשר לשלוח תמונה למסך שיש לי דרך מחשב הנייד מישהו יכול קצת להכווין אותי כי אין לי מושג בזה
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי ipod אתמול וקראתי ת'רד איפהשהו לגבי תוכנות יותר מוצלחות לשימוש ב ipod מאשר ה .musicmatch אני מתעניין במיוחד באלו שמאפשרות גרירה והפלה של שירים לתוך ה ipod. תודה piro
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-