אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. מחפש טלוויזיה חדשה עד לתקציב של 3000 שקל. מרחק ישיבה הוא באזור ה2.7 מטרים, ועיקרי השימוש הוא צפייה ב HOT ו YES. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי מסך LCD HD READY של LG. דגם: FLATRON W2053TQ עכשיו הוא מחובר למחשב שלי דרך כרטיס מסך של RADEON דגם:HD4650 עכשין למסך יש 2 כניסות: אנלוגי [VGA] ודיגיטלי [DVI] בכרטיס מסך יש 3 יציאות: אנלוגי [VGA] ודיגיטלי [HDMI]+[DVI] עכשיו זה ברור שהאנלוגי הוא בעל האיכות הכי ירודה. השאלה שלי היא האם להישאר עם החיבור DVI ----DVI או לקנות מתאם HDMI--DVI? מה יהיה יותר איכותי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה חברה כבר שנים שלא כתבתי פה קיצר, התחדשתי בBEYERDYNAMIC DT 880 חדשות מEBAY, אוזניות חמודות מאוד :-) כבר בהזמנה חששתי שיש מצב שההתנגדות שלהם (OHM) תהיה חזקה מדי בשביל יציאת כרטיס קול ומסתבר שזה אכן המצב... אפשר לשמוע איתם אבל זה פשוט לא נותן להם מספיק עוצמה בשביל לנצל אותם באמת כמו שצריך. אז עשיתי ניסוי והבאתי את המערכת סטריאו NAD מהסלון וחיברתי למחשב דרך כניסת הCD של הרסיבר בחיבור RCA, שומעים סבבה אבל אני לא בטוח שיש תאימות מושלמת... יכול להיות שבכלל המערכת הזאת לא הכי מתאימה לחיבור למחשב. יש לה 4 כניסות סטריאו בחיבור RCA של VIDEO-CD-TAPE-PHONO בסך הכל הCD נתן סאונד שנשמע טוב מאוד וכל השאר בכלל לא התאימו. אז כרגע אני מחפש לקנות רסיבר כלשהו (כנראה 2.0 כי אני …
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי, לצערי מכרתי את הסט 5.1 שלי מפאת חוסר מקום בדירה. איפה אני יכול למצוא היום את ה ATP3 ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שנה קניתי הרמן קרדון, ומאד מרוצה מהרמקולים. אך משהו אמר לי שאני לא ממצא את כל האיכות המירבית מהרמקולים האלו, כי יש לי כרטיס קול מובנה. האם כדאי לקנות כרטיס קול לא מובנה בכמה מאות שקלים? אם כן איזה? עד כמה איכות השמע תעלה? בתודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב אחרי הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על אחת מהמערכות הבאות: Logitech G51 מחיר: 1000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692838 Creative G500 מחיר: 1450 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401797 Altec Lansing FX5051 מחיר: 1140 http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=fx5051 כרגע יש לי מערכת ישנה של קריאטיב נראה לי 560 שאני ממש לא מרוצה ממנה ומחפש להרגיש שינוי אם תוכלו לעזור לי להכריע בין המערכות הנ"ל אני ישמח מאוד [=
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביקשתם לא לפרסם כאן מודעות למכירה, שזה מצויין, שמחתי לראות שיש מקום יעודי לכך. אך בטריידזון לא ממש ראיתי תחת איזו קטגוריה מצופה שאפרסם פרטי טלויזיה למכירה....? טלויזיית פיליפס 42PFL7404H. תודה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=newipod תגובות ייתקבלו בברכה 8)
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש רמקולים למחשב בערך באותו מכיר של X 540 אבל יותר טובים מהם? ד.א בכמה אפשר למכור עכשיו רמקולים X 540 סגורים באריזה חדשה לחלוטין?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה לבחור טלויזיית תלת מימד.. גודל התקציב יכול להגיע עד 5500 ש"ח 42 אינצ'.. (האם התקציב נמוך בשביל מידי, אם כן מה התקציב המינימלי)? איכות הצפייה נורא חשובה, ללא כאבי ראש וכו'.. הטלוויזיה תהיה מחוברת למחשב לטובת צפייה בסרטים.. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור בתקציב הנוכחי, בטלוויזיה יעשה שימוש גם לסרטים, עריכת וידאו וגם משחקים לפעמים.. אם צריך פרטים נוספים אשמח להוסיף. מישהו יכול לתת לי בבקשה המלצה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן רמקולים של altec lansinc (הדגם היקר, שעולה 1400 שקל בארץ) ב-200 דולר בדיוטי פרי - מחיר מציאה לכל הדעות! אבא שלי כרגע בארה"ב, ואני מברר מחירים של כל מיני מוצרים, ביניהם כרטיס אודיו. מצאתי את הכרטיס הבא, Creative Sound Blaster Audigy SE SB0570LPVP 5.1 Channels 24-bit 96KHz PCI Interface Low-Profile Sound Card - OEM http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102010 במחיר ממש מצחיק של 27 דולר, 110 שקלים. האם שווה לקנות את הכרטיס? האם הוא ישפר את הביצועים של המערכת סאונד שקניתי? הבנתי שכיום הכרטיסי סאונד און בורד הם לא רעים בכלל, אבל אני לא בטוח איזה יש לי. לבדוק דרך ה-device mangger?
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
צריך עזהר בחיבור המגב והאקוולייזר לממיר ולמחשב בצורה הנכונה ביותר... מדובר במגבר ONKYO ישן אחד שעושה את העבודה מעולה TX-82 אקוולייזר דיגיטלי של ROTEL דגם RE830 וזוג רמקולים רצפתיים של JBL דגם TLX6 אז ככה הם מחוברים בחיבור סטיראו המגבר לא יודע שום דבר אחר... יש בו רק 4 חיבורים לחיבור של סטיראו של 4 רמקולים הוא מחובר מהממיר לאקוולייזר לחיבור OUT שלו ממנו הוא מחובר למגבר מחיבור IN לחיבור CD במגבר... אני חייב עזרה כיצד לחבר אותם הכי טוב שאפשר לקבלת עוצמה ואיכות אופטימליים!!! 1.איך לחבר את זה הכי נכון למחשב עם כרטיס קול סאונד בלסטר לייב 5.1 לא שזה עוזר כי זה עדיין יהיה רק 2 רמקולים 2.לחבר את זה לממיר הדיגטלי שלי
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
קניתי לפני פחות משנה אוזניות של SENNHEISSER - הדגם PMX 60 קניתי בצליל כי היה לי זיכוי אבל עלה הרבה אני חושב 180 (אחרי הזיכוי) עכשיו האוזניות נדפקו מבחינה חיצונית - הספוגים של האוזניות התפרקו והחוט יצא מהמקום :\ אני שומע בעיקר מוזיקה, ממש קצת משחקים ואולי סרטים (שאני מעדיף לשמוע ברמקולים) אגב, יש לי כרטיס קול של GTXP - HERCULES אם זה משנה משהו. על איזה אוזניות אתם ממליצים, ולא פחות חשוב: איפה לקנות התקציב - כעיקרון רצוי נמוך מ300 אבל אם יש אוזניות ששוות את זה אז אפשר לחרוג קצת מדהים שיש אנשים שמוכנים לשלם 1000 שקל ואף יותר לאוזניות... נ.ב. - כמה זמן אמורות להחזיק אוזניות איכותיות? תודה מראש, מתן
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני פחות משבוע אייריבר , והוא עושה לי בעיות. דבר 1, הוא הרב הפעמים נתקע עם המשפט "usb busy, do not siconect" או משהו בסגנון. דבר שני, לפעמים הוא צורב שירים על עצמו ולפעמים לא, שאז הוא נתקע , ואני צריך להוציא לו את הבטרייה כדי שיאתחל את עצמו דבר שלישי, אין לי מושג איך אני יכול להמשיך לתפעל אותו אחרי שהוא נתקע בלי להוציא את הבטרייה, כי אז אני צריך להוציא אותו ותיק הניילון השקוף שלו. יש לי דגם H10 כסוף של 5 גיגה, אז אני מקווה שתגידו לי איך אני אמור לגרום לו לצרוב טוב, אולי מה הבעיה איתו, מה אני יכול לעשות אחרי שהוא נתקע חוץ מלהוציא את מקור המתח שלו, ולמה הרבה תוכנות כמו media monkey או iriver manager פשוט לא משהות אותו, מאיפה אני יכול להשיג דריברים, ואיך אני יכ…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי ביוטוב את הסירטון הבא והוא האלה בי את הרצון לבצע את המוד הזה ,כי אני מתכוון לטוס לארצות הברית בקיץ וחבל לי לבזבז כל כך הרבה כסף על אוזניות אוטמות רעשים . ברצוני לקנות גם אוזניות נחמדות שיתאימו לפרויקט אבל לא יעלו כל כך הרבה ,ו עוד שאלה היא מאיפה קונים כאלו אוטמי רעשים גדולים ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות LCD FULL HD ואני מתלבט בין הדגמים הבאים: 42LD650 LG 42LH35FR LG 42LD460 LG שימושים: צפייה בשידורי SD ו HD, לא למשחקי מחשב / קונסוליות. האם מישהו מכיר את הדגם - 42LD650 LG ? על פניו זו נראית טלוויזיה טובה אבל אני לא מוצא בשום מקום המלצות או חוות דעת על הדגם הזה. מה אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 2 קבצי DTS של סרט אבל ב VLC הוא מזהה רק אחד מהם... איך אני מתאים את השני או בודק תאימות ??
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כותרת^ ואם אפשר קצת פירוט על המכשיר, חוות דעת וכו' שבת שלום ותודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשנסעתי לחו"ל רכשתי לי את האוזניות של סנהייזר Hd 457 ( ואני מאוד מרוצה ;D ) , כשהייתי שם התלבטתי בין הדגם הזה ל497 , ההבדל היה 20 דולר אבל לא רציתי להשקיע את הסכום מכיון שלרוב אני שומע את המוזיקה דרך הרמקולים ורציתי אוזניות סבירות שעמם אוכל לשמוע בשעות המאוחרות של הלילה ( כי פעם אחת אבא בא אליי עצבני ב1 בלילה , איים לזרוק את הרמקולים מהחלון ) . כשקראתי את המפרט של האוזניות , הבנתי רק שיש הבדל בין התדרים , אבל עקב סקרנותי רציתי להבין יותר את ההבדל ואם מישהו יוכל לתת לי הסבר למתחילים ( בלי יותר מדי מילים מפוצצות ) מה ההבדל ביניהם . תודה .
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
רק אני או שהמחירים מאוד נמוכים? http://www.ninja-polo.com/index.php/ear-phones-main/sennheiser-ear-phones.html בקצרה, מה הכי עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות רמקולים למחשב שמתי עין על אלו - Z623 2.1 Logitech מה אתם אמרים?, יש לכם משהו טוב יותר להציע? מה אתם חושבים עלייהם? תודה מראש! ושבוע טוב! :]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לקנות אוזניות לשימוש עם נגן נייד בתקציב של עד 150 ש"ח. אני מתלבט בין אוזניות כפתור ואוזניות In - Ear, יש איזשהו סיכון באוזניות תוך אוזן? באיזה משני הסוגים השמע יותר טוב ואשמח להמלצות על אוזניות. תודה .
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום חברים, בשעה טובה אני עומד בפני רכישת מסך 60 אינץ' במגבלות התקציב אני מתלבט בין 2 מסכים: 1) LED 60LE630 של שארפ [/ http://www.buy2.co.il/o/312fb71b-325d-47ad-bf5b-0ed62d1766102) 60PA6500 פלאזמה של LG - http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?ai=2608528&cfm= אשמח לחוות דעתכם המקצועית את הנתונים הבסיסים של תמיכה ב- MKV ב-LG מול כניסות HDMI בשארפ אני רואה תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רמקולים של DVD בלי חיבור מאחורה.. זה 5 קטנים ואחד גדול כל 6 הכבלים בלי חיבור, חשוף כזה.. איך אני מחבר את כל הדבר הזה למחשב? אם זה עוזר יש לי גם את הDVD
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, אני מחפש הרבה זמן פתרון לסאונד בחדר שלי. קצת רקע: רוחב החדר: 3 מטרים אורך החדר: 5 מטרים גובה (אם רלוונטי): 3.5 מטרים 2 קירות רגילים, קיר אחד רגיל שחלק נרחב ממנו הוא חלון וקיר גבס שצמוד למסך שהוא קיר לאורך (5 מטרים) מה שאמור להתחבר למערכת הכוללת: הדברים שמחוברים כרגע למסך טלוויזיה: 1. מחשב נייח (חיבור HDMI) 2. ממיר יס מקס (חיבור RCA) 3. פלייסטיישן 3 (חיבור HDMI) ובנוסף: 4. מחשב נייד (חיבור 3.5 מ"מ) 5. אייפון (חיבור 3.5 ממ) העניין הוא שכרגע הכל מחובר מסך טלוויזיה (פיליפס לד 32") שאליה מחוברים גם רמקולים פשוטים 2.1 וההסדר של הסאונד בעייתי מאוד בהתאם למצב שלי, אני אשמח לפיתרון כולל.. משהו שלא חשבתי עליו המטרה היא שאיכות הסאונד תהיה טובה ושתתאים לצרכים של כלל המכשירים שמת…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-