עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן! אז אחרי הרבה לבטים על לשדרג את הCRT הנאמנה שלי או לא נראה לי שהגיע הזמן להודות לה ולהתקדם. הטלוויזיה תיהיה מחוברת לממיר של יס (כרגע ללא שידורי HD ונראה לי שגם בעתיד הקרוב/רחוק לא הולך להיות שדרוג לממיר שכזה), מערכת קולנוע בסיסית (נגן DVD, רסירבר ורמקולים 5.1) ומידי פעם למחשב (בזמן משחקים או ניגון סרטים באמצעות כרטיס מסך HD4830 עם רצון לשדרוג לגרסאות החדשות של ATI). המחשבה כרגע היא לרכוש קונסולת משחקים PS3/XBOX360 אז זה עדין רק בגדר מחשבה עקב היותי סטודנט דל תקציב. מרחק הצפייה נע על איזור 3.5 מטר ואני מעוניין במסך בעל רזולוציה התומכת בFHD (במיוחד לצפייה בסרטים ומשחקים דרך המחשב) בחדר של אחי נמצאת LCD 32 וגם אצלו מרחק הצפייה זהה.. אני די משוכנע שהגודל הזה יספיק ל…

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  2. אני מעונין לקבל המלצה למכשיר DVD שיקרא את כל הסרטים שאני מוריד + יקרא כתוביות בלי צורך להפוך אותם (יש לי מכשיר XORO שקורא כמו שהם) רשותי טלויזית LCD גדולה התומכת בפורמט HDMI עד מעוניין עד ב- 400 ש"ח מה כדאי לקנות ?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  3. Started by k22,

שלום. יש לי ג'יפורס 7900gt, המליצו לי בפורום באתר הזה לקנות dvi לhd עכשיו שאני מחבר לפעמים רואים ולפעמים לא לא יודע איך אבל זה מתנהג על מצבי רוח ואני רוצה ליראות סרטים במחשב על 32 ולא על 19 תודה למי שיעזור לי לפתור את הבעיה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by benor,

איך מפעילים את הרמקול הפנימי נגיד אני רוצה להשמיע ממנו שיר איך אני יכול?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by moshemaman25,

תקציב:3500 גודל:46-50 אינץ שימוש:קולנוע ביתי +מחוברת למחשב אבל לצפיית סרטים שתהיה LED תלת מימד לא חובה אם מקפיץ את המחיר שתהיה כניסה של USB לחבר דיסק או קי לראות סרטים SMART TV לא ממש מבין את זה אם מישהו יכול לתת הסבר נחמד וכמובן תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by TuborgRed,

סוף כל סוף הרמקולים שלי הגיעו (morel 85.1 ) ..ובהתלהבות התחלתי לחבר אותם לרסירבר (ימאהה 457) , הבעיה היא כזאת, לסאבוופר יש 2 כניסות (R ו L ) ... ולא כל כך ברור לי מדוע , בכל אופן ברסירבר יש לי רק יציאה אחת לסאב.. בספר ההדרכה הם אומרים שצריך לחבר עם כבלי INTERLINK , מה זה אומר ? (יש לי כבל RCA סטנדרטי). תודה!

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by ggg123,

שלום יש לי לוח של ג'יגה בייט DS3L, כרטיס קול מובנה של REALTEK התקנתי את כל הדרייברים של המחשב דרך תוכנת ההתקנה המיוחדת של ג'יגה בייט (XPRESS INSTALL), זה התקין לי את כל הדרייברים טוב כולל את הקול (התוכנה של הקול הותקנה ופעלה) אך עדיין המחשב לא זיהה את התקן הקול והיה רשום שאין התקן שמע. הסרתי את הדרייברים של הקול דרך הלוח בקרה וניסיתי להתקין שוב רק את הדרייברים של הקול אך הפעם במהלך ההתקנה אני מקבל שגיאה. ניסיתי להוריד את הדרייברים של הקול מהאתר של ג'יגה בייט אך עדיין אותה שגיאה. יש לציין שכל פעם שאני מפעיל את המחשב הווינדוס מעלה לי את אשף חומרה חדשה ואומר שזוהתה חומרה חדשה HD AUDIO אך אני לא מצליח להתקין דרך האשף. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by tintin,

ביס יש פרסומת לHD החדש שלהם. הם כותבים שהרזולוציה היא פי 5 גדולה יותר. מה הרזולוציה הרגילה של טלוויזיה LCD ?וטלוויזיה רגילה? לאבא שלי יש טלוויזיה LCD 21 אינטץ של טושיבה שתומכת בHD. איך היא יכולה לתמוך ב HD אם גודל המסך המינימאלי שתומך בHD במסכי מחשב הוא 24"? אתם יכולים להסביר לי איך זה עובד ואת כל העניין של הרזולוציות? תודה.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by ido135,

הכנתי מחשב HTPC לא מזמן והבעיה היא שהכרטיס קול הפשוט שמגיע בלוח אם שלו מגיע רק אם 3 כניסות של AUX אני מחפש כרטיס קול עם כניסת SPDIF בשביל לחבר לרסיבר בסלון לרסיבר מחובר כבל SPDIF מהטלוויזיה לרסיבר ויש עוד אחד פנוי יהיה קול אם אני אחבר עוד אחד? המטרות יהיו צפייה בסרטים דרך התוכנה KODI

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by lord69,

קניתי אי פוד וידאו לפני שבוע פתאום אני בא להפעיל לאחר שהיה בהטענה במחשב הוא לא נדלק חיברתי שוב למחשב יש כזה סמל : סוללה כזאת שלושתרבי רקע עם רבע מלא וברק שחור בחיים שלי לא היה לי אתזה מהקרה!?!!!!!!!\ תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  11. או שאפשר ישירות לטלוויזיה? או האם יש אופציה לחבר אותם למחשב? החיבור הוא לא כמו של המחשב, אבל אם יש אפשרות לקנות מפצל או משהו ולחבר למחשב? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  12. קניתי כרטיס קול מתאים עם חיבור אופטי ושום דבר לא עוזר..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Spaik,

היום המחשב שלי מחובר לרסיבר שתומך ב 4 ערוצים: 2 קדמיים ו 2 אחוריים בלי סאב ובלי סנטר. הרמקולים מחוברים לרסיבר, והרסיבר למחשב. יש לי כמה שאלות 1. במצב שאני היום: אני שומע בצליל הקיפי? כי אני לא שומע בכלל ברמקולים האחוריים, כמעט לחלוטין, הם מאוד מאוד שקטים ואני לא שומע אותם בכלל שאני משחק במחשב או שומע מוזיקה. למה זה ככה? 2. אם אני רוצה לשמוע סאונד של4.1 אם אני יקנה עוד 2 רמקולים וסאב ואני יחבר אותם ישירות לכרטיס קול (בחיבור של הרמקולים האחוריים). זה אפשרי? הסאב יעבוד כמו שצריך? והאחוריים יעבדו טוב? 3.איך אני עושה שבמצב הנוכחי שלי אני ישמע בכל 4 הרמקולים כלומר סאונד הקיפי שאני ישמע את הרמקולים האחוריים טוב? (אם אפשר לעשות את זה) תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by idgar,

היי, יש לי כיום כרטיס קול Creative live! 5.1 digital ואני רוצה להחליף אותו כי יש לי בעיה לראות סרטים כשאני מוציא לReceiver שלי AC3 - פריימים קופצים מדי פעם (אין לי מושג למה, אבל בכרטיס קול הפנימי SoundMax זה לא קורה). חשוב לי מאוד איכות הסאונד, במיוחד במוזיקה. השימושים שלי זה מוזיקה וסרטים, ואני משתמש בReceiver שתומך בAC3 ב48Khz וללא DTS. אני מתלבט בין הXtereme audio לaudigy 2 zs. מבחינת מפרט הוא דומה, אבל השינויים ששמתי לב אליהם: audigy 2 zs - תומך בתקן THX והחיבורים שלו מוזהבים (נראה לי לפי התמונה). Xtreme audio - תומך בEax 5, הדגשת צלילים גבוהים ונמוכים שבעיקר לmp3. האם תוכלו להמליץ לי מה כדאי מבין שניהם? יש להם אותו מחיר פחות או יותר... תודה!

15. Started by GodLike,

שלום . יש לי כרטיס קול של Creative Audigy , עם רמקולים של Altec ATP3 עכשיו יש ביציאות של הכרטיס קול , 2 יציאות לרמקולים . חיברתי את הרמקולים ליציאה הראשונה , אולם לא שמעתי כלום . חיברתי את הרמקולים ליציאה ה שנייה ואז התחלתי לשמוע את המוזיקה . מישהו יכול להסביר לי למה משמשת היציאה הראשונה. ??? ???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by SEangel,

האם אפשר לחבר כרטיס קול 5.1 רגיל (של ג'יניוס)(ז"א עם 3 יציאות: אחת לקדמיים אחת לאחוריים ואחת לבאס ולסנטר) למגבר עם 6 כניסות? אם כן אז איך?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ratzabi,

מה ההבדל בין שתי המערכות רמקולים האלו? איזה יותר טובה? תודה!

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  18. ככה: אני עורכת סרט וקיבלתי דיסקים שהם mini dvd זה שהביא לי את זה אמר לי שהוא חיבר את המצלמה לטלויזיה ראו את מה שיש בפנים הוא לא הביא לי את המצלמה אלא רק את הדיסקים. שהכנסתי אותם למחשב כתוב לי שאין בהם כלום!! מה אני צריכה לעשות כדי להמיר שאני יוכל לעבוד עם זה? זה משהו שאני יכולה לעשות בבית או אצל מעבדת מחשבים? אני צריכה תשובה דחווף!!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by Access Denied,

עוד פעם מצאתי משהו שנראה כביכול שווה ממש... אוזניות של Sennheiser מדגם MX300 שפה נמכר במחיר הכי זול ב-117 שח.. עולה 88 שח כולל משלוח ב-12 תשלומים באולסייל... שווה או מה??

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  20. שלום לכולם, השימוש העיקרי שלי באוזניות הוא למוזיקה. אין צורך במיקרופון. לוח-אמ Gigabyte z97x gaming 5. הכולל: Realtek ALC1150 115dB SNR HD Audio & Built-in Rear Audio Amplifier. שאלה: עד כמה ה-Amplifier המובנה הזה נחשב? *** מתוכננת נסיעה לאילת בזמן הקרוב, כך שהעדיפות היא לרכוש מ-ksp/ivory. דגש על איכות שמע - עד לאיזו איכות אפשר להגיע בטווח מחירים הזה? נוחות, וכמובן עמידות לאורך זמן. מעוניין ב-2 זוגות: פתוחות וסגורות, 300~400 לכל זוג. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. יש לי SB AUDIGY 2, וגם CREATVIE INSPIRE 6.1, ואתמול חיברתי אותם ושמתי לב לתופעה מעניינת: הרמקולים הקידמי ימני והקידמי שמאלי נשמעים הכי חזק מכולם! וגם הסנטר הקידמי, שהוא צריך להיות הכי חזק (20 RMS), לעומת (8 RMS) ברמקולים הרגילים, גם נשמע חלש יחסית... איפה הבעייה? בתודה MOOMOO

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  22. חברים שלי בארה"ב הזמינו לי את הנגן כולל השלט. עוד חודש אני אהיה בארה"ב ואז אני אקח מהם את הנגן. זה עלה להם 350 דולר כולל השלט. זה מחיר טוב?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  23. שלום לכולם, מחפש טלויזיה 55 אינץ' איכותית. בין מה שראיתי עד כה התלהבתי מאוד מהטלויזייה הזאת: http://www.citydeal.co.il/product/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-lg-%D7%93%D7%92%D7%9D-55ub829y?aff=Zap&aff_a=1 האם היא מומלצת מבחינת תמורה למחיר? האם יש עוד טלויזיות מומלצות בתקציב הזה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by dino,

חבר שלי קיבל השבוע את המחשב שהוא קנה, הכל טוב ויפה רק לא נראה לי משהו אחד בקשר לרמקולים. על הלוח שציינתי למעלה ומי שלא ראה Gigabyte GA-7VT600-L יש כרטיס קול מובנה של 5.1 ערוצים נראה לי... המוכר אמר שאי אפשר להשתמש בו כי הרמקולים צריכים שני חיבורים משהו כזה... הוא אמר שאם רוצים להשתמש במובנה צריך מגבר... הוא שם לו Audigy ב-400ש"ח, הכל באמת נשמע סבבה אבל למה להוסיף כרטיס קול אחר ב-400ש"ח? אני פשוט לא מבין בזה ואני שואל אותכם. תודה, מתן.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  25. שלום, קניתי טלוויזיה Sony BRAVIA KDL-40W5500E ואני צריך עזרה בלחבר את המחשב לטלוויזיה דרך כבל HDMI. כרטיס המסך שלי הוא GF9600GT של Leadtek ויש לי יציאת HDMI בלוח אם. אשמח לעזרה!

• 2 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.