עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by kyyle,

יש לי LOGITECH Z560 ואני רוצה כרטיס קול איכותי אז אם תוכלו לתת לי הצעות לכרטיסים והסברים על האופציות והסוגים אני אודה לכם מאוד כי אני חדש בתחום ולא מבין.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  2. היי ! אני צריך המלצה לטלוויזיה עבור אבי שהסתבך כשניסה להבין מה כדאי לו. הוא מחפש לפחות 55 אינץ לפחות 3 שנים אחריות חשיבות שהsound מבחינת דיבור יהיה צלול וברור. זהו בגדול. אין איזשהיא הגבלה למחיר. הוא מחפש משהו טוב ומוכן להשקיע. אני לא לגמרי יודע איך זה עובד אבל אם יש אפשרות לחבר דיסקאון קי כדי לראות סרטים. תודה!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Ran B,

אז ככה : אבא שלי טס לניו יורק ועד כמה ערים בארה"ב ואח שלי מעוניין במיני דיסק. הוא ביקש ממני שאני אחפש לו משהו יחסית זול וטוב. הוא אמר לי שאולי SONY טובים בזה.. אז כנראה הוא מעדיף של SONY.. עכשיו, לי אין הרבה ידע בקשר למיני דיסק ולציוד אודיו, לכן באתי להתייעץ איתכם על איזה נגן אתם ממליצים שהוא יחסית זול וטוב. כמובן שיהיה ניתן להשיג אותו בארה"ב, כי משם אבא שלי קונה לאח שלי. תודה, רן!

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  4. לצערי לא התחברתי לclosed design (למרות שהסאונד פשוט מדהים) אז אני מחפש להחליף אותם בעד Sennheiser HD558 או אוזניות open design טובות אחרות. האוזניות במצב כמו חדש, השתמשתי בהן פחות משבוע

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  5. שלום רב אני לא מבין באוזניות ואני רואה שזה עולם ולמלואו אני דיי חובב סאונד ואני רוצה להחליף את האוזניות של האייפון באוזניות איכותיות שאני ארגיש שינוי רציני אני מדבר על אוזניות IN EAR אני רואה פה המלצות על הדגמים: AKG K324P CX300 CX400-II אני מחפש איכות כמה שיותר נקייה לא מחפש באסים רציניים שומע לרוב רוק. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי! במשך שנים היו לי הCreative SBS 2.1 350 והיו פשוט יוצאים מן הכלל, חברים עם מערכות יקרות משמעותית התלהבו מהסאונד ומהבאס אצלי בחדר. כעת לצערי הרב מאוד רמקול שמאל הפסיק לעבוד (בעיה בחיבור לסאבוופר, אחד המעגלים נשרף או משהו בסגנון) וכנראה שהגיע הזמן להחליף. אני סטודנט והתקציב מאוד דל, ה200 ש"ח זה הLIMIT אלא אם כן יש איזה קפיצה משמעותית וב230 ש"ח יש משהו ששווה כל אגורה, ואני אמתח את עצמי קצת. ראיתי בזאפ מלא לוג'יטקים, אבל את האמת אני לא יודע עד כמה סאונד של לוג'יטק יכול להיות טוב (?) דגש קטן: אני מאוד, מאוד אוהב באס. זה חשוב לי בטירוף. אם למישהו היו הרמקולים הנוכחיים שלי שייקח אותם כאמת מידה, http://img200.imageshack.us/img200/7228/gonikicreative3.jpg תודה, לב

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  7. בכדי להקליט תוכניות ישר מן הממיר משתמש בויסטה פרימיום אשמח להמלצות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, לא יודע איזה פורום מתאים לנושא כזה, אז פתחתי כאן . אם זה לא מתאים אז אפשר להעביר. אני מחפש לקנות DVD נייד לקראת נסיעה לארה"ב. אני לא מתמצא במחירים ולכן אין תקציב מוגדר. אשמח אם תתנו כמה אופציות נחמדות.. לא את ההכי טוב, וגם לא את ההכי גרוע. משהו שיעבוד כמו שצריך ושיראו טוב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  9. אני רוצה לקנות DVD שקורא סרטים XVID ,DIVX ..שקורא תרגום בצד ולא מובנה.... שיקרא תפורמטים SVCD \VCD\MP3\MPEG-3|DVDR-+W\JPG\ושיהיה אפשר לשוטט בדיסק

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  10. Started by swg,

אני מחפש לקנות ipod הדגם של ה40 GB הדור הרביעי. איפה אפשר למצוא הכי בזול וגם שיהיה אתר מאובטח, אפילו אתרים אמריקאים, העיקר שיהיה אתר מאובטח וזול. אני בטוח שיש פה הרבה שמכירים אתרים כאלה. תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  11. <p><p>איזה gauge אני צריך בשביל הרמקולים הספציפים? </p><p>מדובר בגרסה היותר ישנה של הרמקולים בלי החוטים עם הבננות בקצה אלא שצריך להשחיל בתוך חור וללחוץ על החוט עם הברגה.</p><p>והאם יש אופציה טובה להזמנה מאמזון </p><p>גם כן אני רוצה כבל של אוזניות איכותי שצד אחת שמאל ימין והקצה השני שפיץ יחיד שיכנס ל <strong>Asus Xonar Essence STX</strong></p><p>ליציאה היותר איכותית בכרטיס שמיועדת לאוזניות</p></p>

12. Started by yar9013,

היי חברה מי שהזמין ורוצה למכור או שהזמין ספייר אני רוצה לקנות.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום חברים אילו אוזניות In-Ear הכי טובות בטווח מחירים של עד 100 ש"ח?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום. אני צריך אוזניות סבירות, זולות והכי חשוב אמינות שאפשר למצוא בתקציב הזה, כי האוזניות הקודמות של הנגן שלי נדפקו. בתור אחד שלא מבין כלום בסאונד ואוזניות, זה מה שאני מחפש - אני צריך אוזניות מהסוג שנכנסות לאוזן (קטנות כאלו, לא מהסוגים של ה- A700, שסוגרות על כל האוזן) ושיהיו קלות ויהיה אפשר להתנייד איתן (בריצה). איך הדגם הזה? AHP112iE של אלטק לנסינג תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  15. היי, כיום יש לי sennheiser hd202 שקניתי לפני כ3 שנים. אני מרוצה מהם יחסית לתקציב שהשקעתי (120 שקל מארה"ב). זמן האחרון החלטתי שהגיע הזמן שאני השתדרג לאוזניות קצת יותר אכותיות עם תקציב יותר מכובד של כ300 שקל ויותר עם תיהיה סיבה טובה. חשוב שלי שהאוזניות יהיו נוחות כי אני משתמש בהם במשך זמן ארוך כל יום. הם צריכות להיות עם התנגדות נמוכה כי חלק ניכר מהזמן אני משתמש בנגן שלי. סוגי המוזיקה שאני שומע הם בעיקר פופ, רוק ודאנס. וכמובן עדיף שהם יהיו גם טובות למשחקים וסרטים. כמו שכתבתי יש לי אפשרות לקנות אותם בארצות הברית אם זה יהיה יותר זול. תודה רבה על העזרה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אז ככה אלו האוזניות האפשריות בשבילי מה עדיף לי לקחת AKG - K271 Studio AKG - K240 Studio AKG- K518DJ AKG - K181D לא ציינתי מחירים בכוונה כי המחיר לא קובע, אני רוצה משהו שיספק את הצרכים שלי שהם משחקים\מוזיקה במחשב

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by solidus,

חשוב לי מאוד (לפי סדר יורד): נוחות, איכות שמע, עמידות, ניידות. השימושים העיקריים שלי הם משחקים ומוזיקה על המחשב, וגם על הPS3. דבר נוסף שאני מחפש באוזניות הן שיהיו סגורות - כלומר יכסו את כל האוזן ולא תהיה דליפת סאונד לא החוצה ולא פנימה. חיפשתי קצת (באמת קצת) וממה שראיתי הכי אהבתי את Sennheiser HD 428 הן מבחינת מחיר והן ממה שאומרים על האוזניות. הבעיה העיקרית שלי איתן היא שהן לא מתקפלות בשום צורה, וזה מציק כי אני רוצה להיות מסוגל לזרוק את האוזניות לתיק כשאני נוסע. אני אשמח לקבל הצעות ודעות נ.ב. - חיפוש בזאפ מעלה שהמחיר של HD428 הוא 390שח, נראה לכם מחיר הגיוני או כדאי להזמין מאיפשהוא בחו"ל?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by MasterOfMuppets,

שלום! ליומולדת החלטתי לקנות אוזניות. האוזניות ישמשו בעיקר לשמיעת MP3 מהנגן Sandisk Sansa e270 שלי. אין לי העדפות מיוחדות לפירמה מסויימת. אני לא מפחד להסתובב עם אוזניות קשת גדולות על הראש, אבל אני לא אוהב אין-איר (כאלה ששמים ממש בתנוך פנימה בכמו מעין צינור). הגבלת תקציב - עד 400 שקל. אשמח לקבל המלצות/עצות. תודה!

19. Started by MOsheAInouz,

לא משהו מפציץ.. שיהיה חמוד שישמעו טוב ולא חרא כמו האוזניות של ב30 שקל של טק וחברות כאלה.. התקציב הוא יום עבודה ככה.. +- 150 שקל גמיש אחורה יותר מקדימה אבל אם ממש צריך בקשות : שיהיו טובות אבל - אני רוצה שהם לא יהיה כפתור כאלה שנכנס לאוזן, אבל שיהיו יכולות להתקבץ כאילו להתקפל כדי להכנס לתיק של נייד.. שלא יהיו בומבסטיות השימוש הוא מוזיקה וסרטים בלבד, לא משחק. חשבתי בכיוון הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1000 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=523638 מה דעתכם? נוטה לשניות יותר.. גם מחיר טוב וגם נראות טוב.. השאלה האם הם טובות.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  20. אני מחפש לקנות אזניות ל- i7 של Cowon. כעקרון, מה שאני רוצה זה שהן יהיו טובות בעיקר עם רוק וג'אז.. למרות שאני מקשיב גם לעוד סגנונות אבל זה החלק הארי בנגן. התקשיב שלי הוא 200-250 ש"ח, אני באמת לא רוצה להוציא יותר מזה על אזניות ניידות. אני לא רוצה אזניות כפתור או כאלה שנכנסות לאוזן כי זה מציק לי, אני מעדיף משהו שיושב על האוזן (אבל לא משהו ענקי - circumaural ) עד עכשיו חשבתי על porta pro או ksc75 של koss, אם יש לכם הצעות טובות יותר, כולי אוזן. ואם כבר, מה ההבדל בצליל בין 2 הדגמים הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  21. Started by tomikos,

מערכת מצויינת למחשב 5.1 מחפש חנות שמוכרת אותה במחיר טוב (אני לא רוצה שימחקו לי את ההודעה, אבל אם אפשר על הדרך, אם מישהו מוכר את שלו שיצור איתי קשר בפרטי).

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום! אני לא מבין בעינין בשיט ולכן אני פונה אליכם לעזרה בבחירת טלוויזה LCD לסלון עד 4K. חשוב לי שתתמוך מכל הדברים החדשים (HDMI וכו...) ולא יודע מה עוד.. זה כבר התחום שלכם. דרך אגב בגלל שהטלוויזיה רחבה התמונה לא תיהייה מעוותת? ראיתי הרבה פעמים בקנונים או מכל מיני מקומות שהדמויות נראות מתוחות או משהו כזה. שמעתי שמועות שאולי בישראל יהיה שידור HD ב2008, גם אם לא ב2008 בסוף זה יהייה אז אני גם רוצה תמיכה בזה. תודה רבה. מה עם טלוויזיה הזאות? היא טובה? http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4471# [br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 12:25:59 מישהו? אני מתכנן לקנות השבוע טלוויזיה...

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  23. בשעה טובה אני חוזר למרכז אחרי שנתיים בגלות ביהודה ושומרון בכל אופן אני מחפש לקנות טלוויזיה עד 3K עדיפות ל LED בשביל החיסכון בחשמל ואם אפשר 5 שנים אחראיות הייתי מעדיף לפחות 42 אינץ' כמובן שכמה שיותר יותר טוב וכמובן FULL HD השימושים שלו יהיה חיבור למחשב - לסדרות וסרטים ומשחקים ואני אחבר אליו את עידן + אההה עכשיו אבא שלי אמר שהוא מחפש טלוויזיה 50 + אינץ' עד 5K FULL HD קיים חיה כזאת? תודה על העזרה!

24. Started by eyal1888,

שלום.אני מעויין לקנות מסך LED 50 אינץ אשר יכלול גם SMART TV.על איזה מוצר הייתם ממליצים במחיר 5000-5500?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by dadada,

איפה אפשר לקנות בחיפה במחיר זול יחסית? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים