אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אהלן. היה לי כרטיס ישן ומעולה של סאונד בלסטר שכבר מת. מה שאהבתי בו היתה האפשרות של באס וטרבל באפשרויות "צלילים" בווינדוס. אם תוכלו להמליץ לי על אחד כזה - לא יקר. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש כרטיס קול שיהווה שידרוג לכרטיס קול העכשיו שלי (SoundStorm) אבל בגלל אילוצים טכנים, אני מחפש כרטיס קול עם RACK חיצוני (או כרטיס חיצוני בכלל ) שתיהיה לו יציאת אוזניות ושליטה על העוצמה של האוזניות , הכרטיס יכול להתחבר בכל דרך (FireWire , USB ) הדרישות האלה הן חובה מהכרטיס.. אני מוכן להשקיע עד 200$ (יש לי כמו כן את האפשרות לקנות בחו"ל) עכשיו ראיתי את הכרטיס הבא http://www.m-audio.com/products/en_us/FirewireAudiophile-main.html - AudioPhile FireWire ב140$ אצל J&R בניו יורק . האם יש אופציות יותר טובות ? ואם כן אשמח להמלצה . תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אז ככה . אני לקראת קניית מחשב חדש וציוד היקפי חדש למחשב הולכים להתחבר בנתיים רקמולים z 5400 ובעתיד אולי גם מערכת קולנוע ביתית איכותית שקרוב משפחה יביא אבל לא קשור לעכשיו אז כמו שאמרתי הרמקולים וגם אוזניות RP-21 אני לא צריך משהו לערכית ודיאו או שמהו כזה רק שתיהיה לי אפשרות לחבר למערכת קולנוע ביתית בעתיד ושיתן לי איכות סאונד הכי טובה שאפשר בתקציב הזה עם אפשרות לחיבור האוזניות כמובן אני מדוע שזה הרבה מאוד דרשיות לתקציב הנ"ל בתודה מראש ליאור.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
עדיף בתצורת כרטיס. השימוש הוא גם לחיבור סינטיסייזר דרך מידי וגם (במקרים אחרים) צפיה בסרטים בסראונד. מה מומלץ? ושאלה בהקשר הזה, אין שום בעיות בכרטיסים חיצוניים מחוברים USB? אין לייטנסי?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי אנשים, אני אקצר : יש לי רסיבר + סט 5.1 אני מעוניין לחבר אותו למחשב, ניסיתי לחבר מהכרטיס קול המובנה של הלוח אם דרך הכבל הקואקסילי וזה לא עבד ב5.1 אלה רק סראונד (הגדרתי במחשב שישדר 5.1) אני מחפש כרטיס קול עם חיבור אופטי עדיף, כך שאני אחבר אותו ישירות לרסיבר עם כבל אחד שיעביר לי 5.1. הרסיבר הוא JVC5032 , ישן קצת אבל עדיין עובד =] תקציב של 500-600 שקל. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה... יש לי מחשב דיי נחמד שמחובר למערכת רמקולים דיי נחמדה (Z5500 של לוג'יטק) בכל מקרה כיום אני משתמש בכרטיס קול המובנה אני צריך / רוצה לקנות כרטיס קול חדש ולחבר אותו עם כבל Coaxial למערכת. לכן אני צריך כרטיס קול עם יציאת Coaxial ובמחיר סביר (אני חייל ולכן התקציב קצת לחוץ) אני מתכנן לחבר את כל העסק עם הכבל הקואקסיאלי הזה: http://www.home-car.co.il/ViewProduct.asp?id=252 זה אומנם 15 מטר אבל אני חייב (המרחק בין המחשב לרמקולים דיי רציני) מה אתם אומרים חברה? הצעות טענות הערות והארות יתקבלו בברכה! תודה!
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול (לא חיצוני) עם יציאה אופטית מרובעת שתתאים לכבל אופטי שמתחבר אלי למגבר. אין בעיית מחיר אבל צריך שיהיה לו לפחות 5.1 (עדיף 7.1) עם ex ac2 dts רצוי מאד איכותי. מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס קול לחבר למערכת קולנוע ביתית באמצעות כניסה אופטית חשבתי על זה: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=16770&listby=brand אשמח לקבל המלצות התקציב שלי הוא עד ה400 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש כרטיס קול עם חיבור אופטי עבור מחשב נייד אשמח להמלצות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים ?? בין המחירים של 200-500 .
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת די מדברת בשביל התוכן ועוד דבר חשוב לגבי הכרטיס הוא המחיר שיהיה 300 +\- אחרי כמה חיפושים שלי באינטרנט ופרסום בפורום אחר מצאתי רק כרטיסים שעולים 500 ש"ח ומעלה עם יציאה כזאת . לפי מה שהבנתי ה- SB Live! של Creative מגיע עם תוספות של יציאה אופטית וקוקסיאלית , רציתי לדעת אם זה אכן נכון ואם כן האם זה בא סטנדרטי או האם זו תוספת מיוחדת. ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת ק"ב עם רסיבר של onkyo 576 ואני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר. הבנתי שהחיבור הכי איכותי הוא dvi-hdmi אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על מספר כרטיס קול שיש להם את היציאה הזאת. האם Creative X-Fi Xtreme Audio הוא בעל יציאה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי מערכת PANASONIC SA AK630 אני מעוניין לחבר אותה דרך AUX למחשב אני צריך כרטיס קול שהיה יותר איכותי מהמובנה השימושים שלי משחקים מוסיקה סרטים...
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי רמקולים 2.1 מסוג Altec Lansing Atp3 אני מחפש כרטיס קול בעיקר למוזיקה משו טוב לא במחיר מופרז תודה ענקית לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה כרטיסים 1. M-AUDIO AUDIOPHILE 192 2. E-MU 1212M 3. ESI JULI@ על מה תמליצו לי מבין שלושתם? המלצות אחרות יתקבלו בברכה השימוש העיקרי הוא למוזיקה
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול שיתאים ל רמקולים aztech 5.1 יש עליו ביקורת באתר ועים יש בטרייד זון אז יותר סבבה לא יותר מידיי 250 ככה
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים של ALTEC בדגם ADA880 במחיר מבצע. כרגע יש לי כרטיס קול חרטה שמוציא רק סטריאו. איזה כרטיס קול יפיק את המירב מהרמקולים החדשים? עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום המלצות לכרטיס קול...
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, נהרסו לי האוזניות שברשותי Equation RP-21, ובעקבות הנ"ל אני מתכוון לרכוש סנהייזר HD555. עקב עליית המדרגה מRP21[ישנה עליית מדרגה?] החלטתי לצ'פר את עצמי\את האוזניות בכרטיס קול חדש ולא on board. איזה כרטיס קול מומלץ? אוד'יג'י? creative xtreme? או אסוס D1? ראיתי את D2 אבל המחיר שלו ממש יקר לי, 700 ואפילו ראיתי ב1000 :-\ התקציב שלי הוא עד D1 ולא מעבר. אז יש משהו טוב ממנו או עדיף עליו ביחס למחיר? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את ה X-FI ולאחר המון נסיונות ממש לא הצלחתי לקבל את מה שרציתי אני הולך להחזיר אותו או למכור נראה מה יקרה עכשיו אני מחפש כרטיס קול שיחליף אותו היציאה צריך להיות אופטית, שיכנס לרסיבר ויוציא 5.1 אני קיבלתי המלצה פה לAuzenTech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3526 עכשיו אני לא יודע אם זה האופטימלי בשבילי גם אם יש המלצות למשהו אחר זה יהיה טוב אבל אני רוצה שהכרטיס יוציא הכל ב5.1 מוסיקה סרטים משחקים
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מוסיקאי מתחיל, ומכיוון שיש לי בעיות תקציב ואין לי באמת אולפן מקצועי להקלטות, ואני משתמש באותו מחשב גם להקלטות וגם למשחקים מדי פעם וסרטים, והרבה לשמוע מוסיקה (בסראונד, אם אפשר). חשבתי על לקנות את החדשים של קראיטיב, AUDIGY2, אבל הבנתי שבהקלטה הם לא משהו, יש להם דיליי\לייטנסי\עכבה (או איך שתרצו לקרוא לזה) יחסית גדול שיפריע, מלבד הדגם היקר ביותר, שממש אין לי תקציב בשבילו. בפורומים אחרים שביררתי ממליצים בעיקר על כרטיסים שמיועדים רק להקלטה ולא ממש לדברים אחרים, אבל זה לא מוצא חן בעיני, כי אני מחפש משהו שיודע לעשות כמה שיותר דברים. אני לא מחפש את האיכות הכי גבוהה, כי אני לא הולך להפיק סינגל או דיסק שלם גם ככה, אני יותר בקטע של לעשות סקיצות, ואני רוצה לשמור על מחיר נורמלי. בס…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול למפרט החדש שלי. אני מחפש משהו איכותי שכן עד היום הכי איכותי שהיה לי זה LIVE 5.1 החלטתי להשתדרג בל ראיתי כרטיסים ממש יקרים כמו ה-D2X של ASUS אני מחפש כרטיס שמתאים להכול. יש לי אוזניות של SENNHEISER 437 ללא הגברה. מה יש לכם להציע לי בטוח המחיר הזה ? אם אתם חושבים שבשביל כרטיס מסויים שווה להעלות את התקציב אני מוכן לשקול את זה. תודה לכולכם
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הצלחתי (עם מעט טפשות והרבה מזל) להרוס לעצמי את הכרטיס המובנה בלוח (מפרט בצד). מחפש משהו באותה רמה פחות או יותר (מתחברים אליו ATP3, אוזניות פשוטות ומיקרופון פשוט), אני לא חושב שארגיש הבדל, אך חשוב לי שאוכל לחבר אליו את הפאנל הקדמי של המארז בו יש כניסת מיקרופון ויציאת אוזניות. תקציב - כמה שיותר זול אך שיענה על הדרישות. אשמח לקבל תשובה בהקדם על מנת שאוכל לבצע מחר את הקנייה.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול שמתאים לרמקולים creative sbs 580 ולAGP וגם לPCI, בתקציב של עד 400 שקל (עדיף יותר זול,אבל שיהיה מהחברה הכי טובה במסגרת הקציב). תודה.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
יש ברשותי אוזניות Alessandro MS1 בנות 5(!!!) שקניתי מאנטולי בזמנו... הייתי משתמש עד לא מזמן בxtreme audio שיפור נחמד לעומת האונבורד ALC883 אבל הוא עושה בעיות עם הוינדוס 8 אז הוא לא בשימוש עכשיו. איזה כרטיס קול יתאים לי ב-600-700 שקל? אולי עדיף כרטיס +מגבגר אוזניות?(אין לי ניסיון עם מגברי אוזניות עדיין)... ועוד שאלה. אני חובב מוזיקה אלקטרונית כרוני, ויש לי אלפי שירים (90 אחוז 320KBPS בקידוד איכותי). חשבתי לקנות את הM AUDIO Q40 אחרי שראיתי את הביקורות... האם הוא יהיה שיפור משמעותי לעומת האלסנדרו?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-