עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

האם כדאי לי לקנות Logitec X240? המחשב שלי קצת איטי [ולכן אני לא בודק את המדריך שוב], אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי, 2.1 זה המומלץ בשביל מוסיקה, וזו המטרה העיקרית שלי מישהו יודע אם זה נותן תמורה טובה ביחס למחיר? התקציב הוא עד 300 ש"ח, עם המבצע שיש בבאג (וגם עם המחירים בזאפ) זה בתוך התחום תודה מראש - איל

2. Started by talgold,

שלום יש לי מכשיר DVD של LG מדגם DV256\DV276K שמתי ע"פ ההוראות את המספר של הכתוביות בעברית ב טפריט בו מבקשים את סוג הכתוביות ואני לא מצליח לשיים את הכתוביות לא משנה למה אני משנה כאשר אני לוחץ על כפתור ה SUB מופיע לי OFF למרות שיש בודאות קובץ כתוביות איפה אנייכול לקבל עזרה בנושא תודה מראש

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by Nemesis,

היי חברה, כבן אדם שאינו מבין גדול בתחום הסאונד, אני מבקש את עצתכם בבחירת פתרון אודיו לצרכים שלי. המצב כיום: חדר של 3X3.5 מטרים, זוג אוזניות של סנהייזר (פשוטות, HD 437) מחוברות למחשב. הסיבה העיקרית בגללה אני לא מרוצה - אסוס כנראה בחרו לחסוך כמה גרושים בלוח האם שלהם (ASUS A7N8X Deluxe), ואני נתקעתי עם קרקושים ורעשים מוזרים בזמן פעולת המעבד, עכבר ודיסק קשיח בפלט האנלוגי (אם יש למישהו רעיון לפתרון אני אשמח, אבל אני חייב לומר שניסיתי כבר ה - כ - ל). סיבה משנית בגללה אני לא מרוצה - היה נחמד לו היו לפחות זוג רמקולים כאשר רוצים לצפות בסרט או להאזין למוזיקה יותר מאדם אחד, או סתם כאשר אין חשק לאוזניות. פתרון אפשרי 1: לקנות כרטיס קול, למשל אודיג'י חביב, אבל אז אני מקריב כ 600 ש"ח בל…

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by AUDIOO,

אני הולך לקנות בתוך כמה ימים את ה 10H 6GB או 320H ההפרש בינהם 22 שקל עכשיו לשאלה אם מישהו יודע מחיר משוער של 5X 20GB הכי זול כי אני ממש רוצה לחכות לו אבל השאלה אם זה עניין של ימים או חודשים השאלה בעצם אם מישהו יודע מתי אמור לצאת המחירים שלהם בארץ והאם הגרסא הכי בסיסית אמורה לעלות בסביבות ה 320H אם מישהו יכול להגיד לי שהמחיר יהיה גבוה בהרבה אני כבר יקנה אבל אם זה עניין של שבוע אני אחכה... בקשר ל 10H ול320H אני מעדיף את ה H320 אבל אמרו לי שמפסיקים ליצר אותו וכו' ואני מפחד כלומר מה זה מפחד יענותמיד עדיף לקנות מכשיר חדש יותר לא? תודה :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by Life.exe,

אוקיי חיברתי את כל החיבורים לצבעים המתאימים ורוב הרמקולים לא עבדו, אז התחלתי לשחק עם החיבורים ולהכניס אותם לצבעים שונים והגעתי למצב שרק רמקול אחד לא עובד (אחורי) הגדרתי את כל ההגדרות על 7.1 (במצב הזה יותר רמקולים עובדים) בקיצור מה אני צריך לעשות בשביל שהרמקול האחורי יעבוד?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  6. אני רוצה לרכוש בקרוב רמקולים איכותיים (אפשר להגיד במיוחד) כרגע יש לי: LUXEON 4.1 ושלא תבינו לא נכון, מערכת לא רעה בכלל אך כמה איכות אפשר לקנות ב260 ש"ח?! בכל מקרה אני יכול להרשות לעצמי אפילו את 5.1 המהולל של לוג'יטק ב3000 ש"ח. אבל אני לא חושב שזה שווה את הכסף... בכל מקרה חשבתי על ADA890 או ה5.1 פרומדיה של קליפש או הלוג'יטק שאני לא זוכר את שמו... מה שכן אני רוצה מקודד שאני יוכל לראות סרטים של די טי אס או דולבי דיגיטל, אז זה גם פרמטר חשוב... אבל מה אתם ממליצים מבחינת איכות ביחס לכסף? (כמובן גם עוצמה) יש לציין שהמערכת מיועדת למשחקים, סרטים ומוזיקה אלקטרונית כבדה... תודה לכל העוזרים! נ.ב אם מדברים על קליפש תנו אופציות מאיפה לקנות בבקשה למה אני יודע שהם לא מיובאים ממש לארץ..

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by Avi Levin,

איך הם? שכן שלי הביא מארה"ב לבן שלו אבל הבן לא אוהב IN EAR, אז הוא רוצה למכור לי ב-200.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקה דרך מכשיר פלאפון (Galaxy S2) בעיקר לרוב מוזיקת ג'אז , רוק ,עברית אבל מדי פעם פופ R&B וקיצר מגוון רחב.... אטימה ונוחות מרבית יכל לעזור את האוזניות אני קונה מחו''ל אז מחיר 500ש''ח = 100יורו = 130דולר..... כמו כן עיצוב נעים לעין יבורך בחיפוש קל ראיתי את הsony v55 שמצאו חן בעניי ואשמח לקבל חוות דעת עליהם או חלופה טובה יותר תודה על כל עזרה שתבוא

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by אבשה,

אז זהו שאין לי ממש תקציב אבל פשוט רציתי לדעת אם הרמקולים שאני רוצה לקנות טובים הם ישמשו לשמיעת מוסיקה ולקצת צפיית סרטים. זה הדגם הזה MicroLab A-6321 2.1 Black 40W RMS StandAlone AMP http://tms.co.il/product/2540

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  10. שלום, אני קונה את הלוח החדש של asus p5wd2-e premium 975x שיש בו כרטיס קול מובנה. עכשיו,אמרו לי שאפשר להתקין כרטיס קול נוסף אם יש לך אחד מובנה,אז רציתי לדעת האם ניתן ששניהם יהיו מותקנים במחשב ולהשתמש באיזה שאני רוצה בכל זמן נתון? או שאחד חייב להיות לא מותקן? השאלה שלי היא...האם אם יש 2 כרטיסים מותקנים, אחד מובנה ואחד נוסף הלוח מעביר את הסאונד לשניהם בו זמנית או שיש לו עדיפות לאחד והוא מעביר רק לו? בתודה מראש עידו

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by guliver,

מישהו פה יודע מתי מגיע הדגם החדש Zen Vision M? וכמה הוא אמור לעלות?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by subarel,

אני מחפש באינרנט, עברתי על HOWSTUFFWORKS... חיפשתי הכל איך זה עובד?? AC3 יוצא 5.1?? הכוונה קידוד של AC3 זה יציאה של 5.1 רמקולים?

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. שלום לכולם שמעתי המלצות טובות על ה X530,השאלה אם יש טעם לחכות לX540 ,אני לא מעוניין להשקיע יותר מ 500 שקל ,הבנתי ש540 יעלו 700+ ,אבל הבנתי שיש בעיית SUB חזק מידי ב530 והוא לא טוב יותר מידי למוזיקה,השאלה אם ה 540 מטפל בכל הבעיות האלו ,השימוש שלי למשחקים בעיקר וסדרות+סדרטים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  14. אהלן חברה, אני מעוניין לחבר את מחשב המשחקים לי לטלויזיה על מנת להנות מקצת משחקי מכות בדרך הישנה והטובה. יחד עם זה המחשב נמצא בחדר השני :\ האופציות שלי הן משדר HD(יקר באופן מחריד) או כבל ארוך. האם תהיה ירידה באיכות התמונה עקב אורך הכבל?(בסביבות ה4-5 מטרים אני חושב). תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by lazy-bones,

היייייי יש לי בעיה !!!! כשאני מגביר לווליום ממש גבוה, אפילו לא ממש גבוה יש מעין שריקה לדעתי זה בעיה בדריברים! למה?! כי, בבוקר יום א כשאני מפעיל את המחשב ומגביר לווליום גבוה זה לא שורק עד שמופיע המסך הזה שטוען את הוינדוס דרך אגב אני משתמש בוינדוס אקס פי יש לי לוח של אינטל דגם: D865PERL והכרטיס קול מובנה עליו AC' 97 לעוד מישהו יש את הבעיה???? איך אני פותר אותה לעזאזל? זה מעצבן!! תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by AboveBeyond,

אהלן , בשביל לשפר את איכות הסאונד מהמחשב האם כרטיס קול בטווח מחירים 500-1000 יספיק? לדוגמא audiohpile 192 או esi juli (יחוברו אליו 2 מוניטורים ברהינגר b2030a)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. רכשתי לאחרונה ת'רמקולים T7900 +כרטיסקול אודיג'י 1... חיברתי הכל כמו שצריך.... אפילו הטסט בדרייברים מצליח...הבחורה אומרת LEFT....RIGHT.....CENTER...REAR LEFTוכולי..... אבל שאני מפעילסר במדיה פלייר... אני שומע רק ב2 הקדמיים ובסאב.....מה עושים?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by ShOw-Time,

יש לי כרטיס מסך 1950 PRO במחשב ואני רוצה לחבר את המחשב לLCD 37 אינץ שיש לי בסלון כדי לראות סרטים בממש HD אמיתי אז אני הולך לקנות כבל של HDMI לDVI ואז בעצם לחבר,וזאת לא בעיה ממש מה שרציתי לדעת זה שאחרי שאני מחבר,אז סך הכל צריך להעביר AV בשלט ולהגיע לערוץ של הHDMI או שצריך לחפור בהגדרות של הדרייברים במחשב ודברים כאלה? כי הדרייבר של הכרטיס מסך שלי לא עובד משום מה,פשוט אני לוחץ על לפתוח את הדרייבר וכלום לא קורה ובקשר לסאונד,אני אמור לחבר כבל נוסף מהמחשב לLCD ? אז איזה כבל זה בעצם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מחכה להמלצות

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by omnius,

אחרי 4 שנים של התעללות, היציאת רמקולים של הנייד שלי החזירה נשמתה לבורא. ההלוויה תערך היום. בינתיים, אני צריך משהו שיחליף אותה. התקציב שלי די מיניאטורי, כך שאלא אם תיקון של דבר כזה עולה 1.90 אני צריך לחשוב על משהו אחר מן הסתם, מאחר וזה נייד, חשבתי ישר על USB כי שאר האפשרויות קצת מוגבלות... האם קיים דבר כזה בכלל? תקציב: מתחת ל200 אם זה אפשרי אם צריך לעלות מעל זה, אז לעלות כמה שצריך

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by RayZ,

שאלתי פה בעבר והציעו לי את הכרטיס הנ"ל- ASUS Xonar Essence, אך לאחר כמה בירורים התברר לי שהכרטיס קול לא מומלץ וחוץ מפיצ'רים פה ושם לעורכי סאונד אין לו באיכות הקול משהו חדש אחר להציע ממה שיכול להציע כרטיס קול און-בורד ממוצע. אז אם אפשר בבקשה לקבל המלצה מבן אדם שמבין באמת. אני מחפש כרטיס קול בעל איכות סאונד גבוהה מאוד, חדה ומפורטת- שניתן לשמוע איתו על עוצמות גבוהות בלי לשמוע צרימה שכזו ועם זו הצליל יהיה חד, נקי ומפורט. פיצ'רים זה נחמד (בהתחשב בעובדה שמתוכנן בעתיד הטיפה יותר רחוק עריכת סאונד), אך אם זה מחליף את מקומו של סאונד נקי, מפורט וחד אני מוכן לוותר. כרטיס הקול אמור להקנות עם אוזניות איכותיות, אז אם יש דגם מסויים שכולל את כל אלו וגם יש לו DAC (מגבר) מובנה, זה יהיה נהדר…

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  22. Started by g_s,

התגלגלו לידי האוזניות האלו... http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=qc2_headphones_index השאלה שלי היא בכמה אני יכול למכור אותם? * לא השתמשתי בהם בכלל, חדשות לגמרי

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by מיקי בן יקיר,

ברשותי מערכת lifestyle music system של boze עם סאב אקטיוי. האם אפשר לחבר את הסאב למגבר של jvc 5045 ואם כן כיצד לעשות זאת. אודה לתשובה

24. Started by The UnKnown,

I am thinking about changing the cable thats goes from the Sub to the soundcard, will it change the sound quality ? what do you think?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  25. איך אני בודק (במחשב) איזה region סרט DVD שיש לי?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.