אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אוזניות שמיועדות בעיקר לגיימינג מאוד חשוב לי: שהם יהיו טובות לשמיעת צעדים במשחקי יריות. ושהם יוכלו להחליש את את רעשי הסביבה. אני מתכוון לשמוע איתם גם מוסיקה וסרטים אבל בעיקר למשחקי מחשב. התקציב שלי עומד על 1000 שקל אשמח אם תעזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
טוב אז ככה , קניתי היום קאבל CPA - PL קטן .. עכשיו אני מחבר את 2 הבננות השחורה והאדומה לחיבורים שיש לי מאחורה במערכת לבן ואדום .. ואני מחבר את הPL הקטן למחשב ( יש 6 חיבורים וניסיתי את כולם ) .. ואני שם את המערכת על מצב VIDEO / AUX וכשאני לוחץ על שיר זה רושם לי הודעה שזה לא יכול להפעיל את הקובץ כי אין מאיפה לשמוע כאילו .. דיסקים וכל השאר המערכת בסדר גמור .. וניסיתי את כל החיבורים של המחשב את כל הצבעים וזה פשוט לא עובד .. מישהו יודע מה הבעיה ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קניתי היום LG 47LD650 עכשיו הפעלתי כמה סרטי MKV והוא לא זיהה את הסאונד 1.עכשיו אמרו לי שזה לא מזהה סאונד DTS מישהו יודע אם יצא עדכון לטלוויזיה ועכשיו היא מזהה? 2. אם אין עדכון האם יש תוכנה שאני יכול להמיר איתה בקלות את הסאונד של הסרט מ- DTS ל- AC3 אם יש אני אשמח לקבל קישור + מדריך קצרצר תודה.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אז הנטבוק שלי מנגן יפה סרטים ב-720P עם MPCHC, אבל לא מצליח לנגן חלק כשמפעילים כתוביות. יש עצות? גם עם COREAVC הסרטים יורדים לסביבות 17FPS כשמפעילים כתוביות.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום , זכור לי מלפני כמה שנים , שהיה טיפה קשה להשיג טלוויזיה שעשתה upscaling טוב לתוכן SD מסוג VHS וכו לטלוויזיות FULL HD -- אבל מה שהיה זכור לי גם שלא להרבה אנשים היה איכפת כי רובם לא התעסקו עם תוכן ב-SD . כעת, כשאלוויזיות ה-4K הן המוצר הלוהט בשוק, לקצת יותר אנשים אכפת מהנושא , לאחר שהתוכן ב-720P שהורידו מהרשת פתאום לא נראה כ"כ טוב על הטלוויזיה ה-4K החדשה שלהם . אז מכאן אני מגיע ל : 1) בקשה להמלצה לטלוויזיה שעושה שעשתה upscaling טוב לתוכן SD (אם נשארו כאלה עוד בשוק) . 2) שאלה : האם יש בכלל טלוויזיות 4K שעושות upscaling טוב לתוכן SD , או שהמרחק בין 480P ל-4K הוא פשוט גדול מידי שמעבד תמונה בזמן אמת יעביר בצורה נעימה לעיניים ? תודה מראש לכ…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בעיקר לשמיעת מוסיקה באמצעות המחשב. אשמח לקבל המלצה על רמקולים איכותיים במחיר סביר (עד 250 ש"ח).
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כרגע יש לי creative inspire 2500 והם לא ממש מספקים אותי, אני רוצה משהו שיתן סאונד נקי גם על ווליום מקסימאלי, התקציב כמו שאמרתי הוא 500 ש"ח אבל אם אין צורך אז לא חייבים לנצל את כולו אם הולכים על 5.1 אז חשוב שיהיו חוטים ארוכים של לפחות 4-5 מטר ואפשרות תליה
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין ה T5900 וה T6060 של קריאטיב. אני שומע בעיקר מוזיקה ואיכות השמע חשובה לי מאוד X-530 לא רלבנטי כי אני תולה את המערכת על הקיר ואין להם שלט
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני בעליו המאושרים של koss porta pro , ואני חייב להגיד שאלו באמת אוזניות אכותיות יחסית למחירם . אולם בזמן האחרון נמאס לי ללכת עם אוזניות קשת , ואני רוצה לקנות אוזניות In-ear . חשבתי לקנות את Shure e2c , אבל מכיוון שלעולם לא שמעתי בהם , אני לא רוצה להוציא מחיר לא מבוטל של 550 ש"ח על מנת לקבל אוזניות באיכות דומה לkoss porta pro שלי . אני יודע שההשוואה שאני עורך פה היא בין שתי סוגי אוזניות שונות לגמרי , אך אם יש פה מישהו שהתנסה בשניהם אני אשמח לקבל חוות דעת . תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום. ראיתי את זה: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=582&scat=308&tcat=33 כדאי בסכום הזה?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ורציתי לבקש עזרה חשובה אני לקח לי הרבה זמן להשיג את המשחק בשם dragonshard למחשב עכשיו משום מה אצל חבר שלי המשחק פועל על קול נהדר חבל על הזמן אצלי זה ממש לא טוב יש רק תמוזיקה של המשחק אין תמוזיקה של מלכים(והגדרות המשחק הם טובות)...עכשיו הוא פשוט נתקע כזה ו7לפעמים או לרוב כבר הקול במשחק נתקע..אני לא יודע למה זה ממש מרגיז כי אנ י מת לשחק בזה ולהנות מחווית המשחק אבל זה לא עובד וכנראה בגלל בעית הקול עכשיו נראה לי שיש לי כרטיס קול משו ac97 ויש נרה לי directx גירסה 9 החדש כאילו נראה לי כי התקנתי והוא אמר לי בסדר ואני לא ידוע למה הקול במשחק לא טוב בבקשה עזרה זה משו שנורא חשוב לייי
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תכננתי לקנות iPod nano בתקופה הקרובה אבל לפני כן רציתי לשאול לבעלי המכשיר ודומיו, יש לי דיסקים של מוזיקה, בסביבות ה400 שירים, קיימת איזשהי דרך להעביר אותם לאייפוד? ועוד דבר, אפשר להעביר שירים שעל המחשב שבפורמט mp3? דרך האייטיונז או בלי? במידה ומדובר בפעולה מסובכת אני אודה לאלה מבניכם שישלחו לי לינק של מדריך איך לעשות את זה. תודה מראש, קובי. נ.ב על איזה פורמט השירים שעל האייפוד עובדים?
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
אהלן חברים.. סוף סוף אחרי חודשים של צעקות ובלאגנים מחליפים לי את הmedusa 5.1 שנהרסו לי לגרסא החדשה שלהם. אני מחפש כרטיס קול שתומך בEAX כמה שיותר גבוהה בכמה שפחות כסף.. חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7664 תומך בEAX 3 ואני לא צריך יותר מזה. המטרה העיקרית היא משחקים וקצת מוזיקה. האם אני ארגיש הבדל בין הOB שיש לי (AC97) לבין הכרטיס הזה עם האוזניות במשחקים?[br]פורסם בתאריך: 25.07.2007 בשעה 21:27:23 מישהו?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בחדרי סאב וופר שמחובר למערכת קולנועי ביתי ועוצמה שלו 40 וואט RMS ומאוד חלש וגם לא מרגישים את הבאסים אני מעוניין לקנות סאב וופר לביתי שמחובר לחשמל ורציתי בעוצמה של 200 RMS מה שחשבתי יותר בזול זה לקנות סאב וופר של אוטו ולשים תיבה ומגבר אבל זה שווה לביתי אז לא כדאי תמילצו לי איזה סאב וופר גג 700 שח בעוצמה של 200 וואט RMS בתודה לעוזרים שיהיה לכם צום קל
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
איפוד מיני דור שני ("18 שעות סוללה"), הסוללה מתה אחרי שנה וחצי (מה זה מתה, אחרי 3 שירים המד סוללה צונח ל10 אחוז). כמו שאמרתי בארץ, אין לי איך לקנות באיביי וכאלה, ואם ההחלפה מסובכת אז גם מעבדה שתחליף את הסוללה... תודה(:
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב בעקבות הידיעה שפרסמתם באתר[על הלוגיטק החדשים] התחלתי לחשוב על איזה משטח הכי מומלץ לשים את הסאבוופר? עד כמה זה משנה? מה עדיף - משטח פרקט, רצפות, או מתכת בכלל? תודה מראש, אבי.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לפני זה שאלה קטנה באתר של COWON אז כתוב כל מיני עידכונים של X5 זה כולל גם את ה-X5L? עכשיו לנושא המרכזי יש לי את ה-X5L כבר איזה חודשיים ועוד לא יצא לי להשתמש ב-OTG -להעברי תמונות ישר מהמצלמה לנגן ואין לי בבית מצלמה נתמכת ואני פה אצל חבר ויש לו מצלמה של פוגי נתמכת ואין לי מושג מה לעושת איך להפעיל את זה... אז הנה אני מבקש שתעזרו לי ותגידו לי מה לעשות איך אני מעביר את התמונות מהמצלמה לנגן? תודה גברים (תמשיכו לתת תשובות גם אם אתם חושבים שאני כבר לא אצל החבר...) חח
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי Smiley. אני רוצה לקנות אוזניות סגורות למשחקים עד 200 שקל בלי מיקרופון חשבתי על ה-Sennheiser HD 202 או KOSS UR-20 הפרש המחירים בינהם הוא 20 שקל מה אתם אומרים כדאי לקנות מבין שניהם? ואיפה אוכל למצוא אותם במחיר זול יחסית?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת קריוקי ותשהיה נוחה לשימוש ועם אפשר גם חינמית. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי מעניין אותי לדעת אם יש תוכנות שאני לא מכיר שמנהלות את ה אייפוד כמו שצריך אני משתמש ב EPHPOD ולפעמים ב ANAPOD MANAGER שהוא נראה לי הרבה יותר טוב אבל אין לי את הגירסה המלאה אז במה אתם משתמשים ??
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני חשוב לקנות רמקולים למערכת קולנוע ביתי אשר משלבים בתוכם מגבר(לדוגמא: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4323185) האם מישהו כבר התנסה אם רמקולים כאלה או דומים, והאם הם שווים משהו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אוקיי חיברתי אותו למחשב שלי כרגיל, אחרי כמה שניות שהעברתי שירים הוא התנתק. מאד כשאני מחבר אותו אצלי הוא לא מזוהה, ובפרטם של יציאת היואסבי שאני מחבר אותו אליה כתוב שהדרייבר שלו לא מותקן ושזה usb device לא מזוהה. לא רק שהדרייבר מותקן, הmuvo2 לא צריך בכלל דרייבר כי הוא מזוהה אוטומתית בתור כונן ג'נרי. ניסיתי במחשב של אחותי והוא התחבר. מכאן הגעתי למסקנה שזאת בעיה במחשב שלי, אולי ביואסבי... מישהו יודע מה אפשר לעשות? יש פעמים שאני מחבר אותו, ואז המחשב מזהה אותו removabl disk. הוא אמור לזהות אותו כmuvo^2... לפני כמה שניות חברתי אותו שוב והמחשב כן זיהה אותו כמובו. התחלתי להעביר קבצים, אחר כמה קבצים הופיעה הודעת שגיאה שהמחשב לא יכול למצוא את ה path and file name, והוא הפך פתאום לr…
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שיש לו קליפס נשיאה. הקטע של חורים לכפתורים וכאלה פחות מענייןאותי למרות שיכול להיות נחמד... והכי חשוב מחיר הגיוני
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הי כולם! ברשותי לוח אם של Msi Neo II עם כרטיס קול Onboard שביכולתו להפעיל Eax 2 ו- Hardware 3d sound (הכרטיס של חברת C-Media), ורמקולים של Creative מסדרת ה- Inspire 4400 (4/.1) שאני נכנס להגדרות בדום שלוש יש את האפשרות להפעיל את ה- "Surround Speakers" אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל את האפשרות הזאת Doom אומר שהוא לא מוצא את ה- "Surrond Speakers" ושאני צריך לוואדות עם הכל מוגדר כראוי ב- Windows. אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור לי!
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-