עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by omri_ro,

עידכנתי את הFW בנגן של אחותי ועכשיו אין לי עיברית מאיפה אפשר להוריד FW עם עיברית? תודה נ.ב אציין שלפני שעידכנתי היתה עיברית ועכשיו לא קיימת האפשרות בכלל לבחור עיברית בתפריט השפות

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by omr,

אני רוצה לקנות mp3 פשוט של 2 GB ומעלה במקסימום 100 שקל... מישהו יכול להמליץ על משהו? תודה מראש!!

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  3. יש לי טלויזית LCD של סמסונג. מחוברים אליה רמקולים של מחשב שיותר טובים מהרמקולים של הטלויזיה עצמה. הרמקולים עובדים בסדר גמור אך כשאני מעביר את הטלויזיה למצב מחשב (כדי לראות סרטים עליה) שומעים עם הרמקולים רק בצד שמאל. הרמקולים מחוברים לטלויזיה דרך יציאה בשביל אוזניות/רמקולים והמחשב מחובר לטלויזיה דרך יציאה שנקראת PC IN (עם כבל PL). בשידורי טלויזיה, וXBOX שומעים מצויין אך כשמעבירים למחשב שומעים רק בצד שמאל. מישהו יודע להצביע על הבעיה?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  4. שלום, יש לי 2 כרטיסי קול במחשב, אחד אונבורד והשני רגיל. יש דרך בה אני אוכל לגרום לשניהם להוציא סאונד באותו זמן (סאונד זהה, לא דברים שונים)? אני פשוט רוצה לחבר אחד מהם לטלויזיה, ואת השני לרמקולים, או אחד לאוזניות, והשני לרמקולים, או כל מיני דברים כאלו. כרגע אני יכול לבחור מאיזה מהכרטיסים זה יוציא סאונד, אלב הווינדוס לא מאפשר להוציא דרך שתיהם. יש מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 731 צפיות
  5. מתלבט קשות בין שני הרמקולים האלה: Creative Inspire 5200 (5.1): http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155∏ ucts_id=607 לבין GENIUS SW 5.1 CHANNEL HOME THEATRE SYSTEM : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_165∏ ucts_id=2112 אז מה יותר טוב , מה יותר כדאי??

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  6. שלום לכולם. החלפתי את הלוח אם של המחשב המשני שלי לכזה עם כרטיס קול SOUNDSTORM הלוח הוא מדגם GIGANYTE 7NNXP. לא שומעים שום דבר כאשר אני מחבר את כרטיס הקול למערכת סטריאו, אוזניות או רמקולים, התקנתי את הדרייבר וזה לא עזר, באקולייזר הפנימי של הכרטיס ערכי הגרף זזים, שזה אומר שהוא משמיע את השיר אך אין יציאה לרמקולים או כל אמצעי אחר, כמובן שהגדרתי את היציאות כאנלוגיות כי אני מחבר התקנים אנלוגיים. שום דבר לא עוזר, מה לעשות?

7. אני צריך תוכנת קריוקי ותשהיה נוחה לשימוש ועם אפשר גם חינמית. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  8. אני צריך לקנות כרטיס קול 5.1 כדי שאני יוכל להפעיל את כל הרמקולים שברשותים עם הרסיבר החדש.. תקציב עד 500 שקל ! תודה !

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by TimoTy,

יש לי התלבטות אני לא יודע מה לקנות .......... עכשיו עזבו אותכם כסף ועזבו אותכם רמקולים אחרים אני רוצה לדעת מי מהם יותר טוב הנתונים ובהתנסות אישית.............. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  10. שלום יש לי מערכת קולנוע של lg שכוללת dvd רסיבר מובנה ו5 רמקולים . האם אני יכול לחבר את הרמקולים האלה למחשב? כרגע אני משתמש ברמקולים של מערכת הסטראו שלי. אשמח אם תגידו לי אם זה אפשרי.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  11. אני רוצה לקנות טלוויזיה שהיא גם מסך מחשב, יש לי תקציב של עד 3000 שקל מחפש משהו באזור ה-2000 יש לכם הצעות ?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by airsound,

איזה רמקולים יותר עדיפים לחדר..לא גדול במיוחד...למטרת מוזיקה בעיקר...שמיעה ויצירה..וכמובן מהצד סרטים ומשחקים ואל תסתלכו שלוג'יטק זה 5.1 וג'יי בי אל 2.1.. תגידו לי מה יותר טוב ? איכות צליל...חברה... אני די לחוץ כי אני צריך להחליט עכשיו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  13. אהלן, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, בעיקר למוזיקה. חשוב לי שיהיה להן בידוד טוב, כי אני רוצה להשתמש בהן בין היתר במקומות רועשים. מבחינת הסאונד אני מעדיף שלא יהיה "צבוע" מידי ושיהיה כמה שיותר טבעי, אני רוצה לנגן איתן דרך מדמה מדברים דיגיטלי (Line6 POD HD). אני מעדיף גם שתהיה אפשרות לפרק את הכבל ולקפל את האוזניות, כי אני הולך להזיז אותן מהבית למשרד.. ראיתי כמה אוזניות שמוזכרות די הרבה ככאלה עם יחס תמורה/מחיר גבוה שעל הנייר מתאימות לקריטריונים, מה מהן הכי מתאים כרגע? AKG K81DJ (או ה-AKG K518 DJ, זהות לפי מה שהבנתי) Shure SRH240 SHURE SRH440 AKG K450 תודה!

14. Started by eviatarp,

אני מחפש אוזניות שמיועדות בעיקר לגיימינג מאוד חשוב לי: שהם יהיו טובות לשמיעת צעדים במשחקי יריות. ושהם יוכלו להחליש את את רעשי הסביבה. אני מתכוון לשמוע איתם גם מוסיקה וסרטים אבל בעיקר למשחקי מחשב. התקציב שלי עומד על 1000 שקל אשמח אם תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  15. מתלבטת איזה רמקולים לקנות של 2.1 עד 500 שקל אשמח אם תוכלו לעזור לי או לקנות משומש 4.1 תודה לכול מי שעזר

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  16. כשאני מדליק את הטלויזיה בכל פעם יש צליל מעצבן כזה של ההפעלה. חיפשתי באפשרויות איך להשתיק אותו ולא מצאתי. אודה לכם! תודה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by Spook,

שלום לכולם, אני מחפש משדר FM לנגן IRIVER HP140. הייתי רוצה שיהיה לו גם מטען (שימו לב שהנגן לא נטען מה-USB אלא דרך חיבור חשמל). המשדר צריך כמובן להתחבר לשקע המצת של הרכב. האם יש למישהו המלצה על משדר מתאים, או לפחות לתת הנחיות מה לחפש כדי לוודא שקונים משדר איכותי שלא יפגום קשות באיכות הקול? תודה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  18. Started by MasterDK,

שלום חברים, אני מחפש אוזניות למחשבף גדולות כאלה (לא אוזניות קטנות) עד 100-150 ש"ח (עדיף כמובן כמה שיותר זול), שיהיו דיי איכותיות ויחזיקו דיי הרבה זמן (כי האחרון לא החזיקו אפילו חצי שנה). תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by eyal00,

שלום, יש לי את הרמקולים של לוג'יטק X540 אני רוצה לחבר אותם לDVD בעזרת הכבל הבא שיקבלתי: אבל הרמקולים מתחברים למחשב עם 3 חיבורים-כתום שחור וירוק. אם אני יחבר רק את הירוק לא ישמעו בכל ה5 רמקולים? ושאלה נוספת,מאיפה קונים כבלים מאריכים לרמקולים? הם קצרים מידי בשבילי.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  20. שומע היום את הפסקול של שר הטבעות 3 (שאגב אחד הטובים בכל הזמנים) ושל שודדי הקריביים 2. ושמתי לב שרוב הסאונד מגיע מאוזניה ימין. האם זה חד משמעית אומר שרוב הכלים הוקלטו בצד ימין של הבמה? כמו כן הווקאלית הראשית ממש מולי. אני טירון בכל העניין כמו שאתם יודעים עריכה: דיון מעניין בהד-פיי העוסק ב Sibilance של DT880&DT990 הראו בו את הגרף הבא

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  21. בכוונתי לרכוש מסך LCD בחו"ל (בנגקוק) עבור שימוש בחו"ל. המסך הרצוי הוא בגודל 42-46 אינץ' מכיוון שישנם כאן דגמים רבים שאני מניח שחלקם או רובם לא נמצאים בארץ וכמו כן, המחירים כאן שונים לגמרי, אודה באם תוכלו לצייד אותי ברשימת פרמטרים או ספציפיקציות אליהן עלי לשם לב לפני הרכישה. המסך יהווה חלק ממערכת קולנוע בייתי כולל HTPC .... אינו מיועד למשחקים ... הרגלי הצפייה הם טלביזיה (ספורט ודוקומנטרי) וכן וידיאו (בעיקר צרובים) תודה מראש למשיבים

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by nsofi,

לא יודע אם פלזמה או LCD. שמעתי שמעל 42" צריך פלזמה - זה נכון? בגדול אני בעיקר רואה AVI צרוב ומשחק מעט ב XBOX360 אבל רוצה לשמור את האופציה לכבלים/לווין וDVD מהספריה. אני יכול להחשיך את החדר אם צריך (אם זה חשוב לבהירות מסך). יש המלצות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  23. שלום, יש שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן. ישנם סוגים מסויימים של אוזניות שיש להן מיקרופון מובנה שתומך רק במכשירי iDevice רציתי לדעת למה עושים את החסימה הזו ודופקים לקוחות בעלי android ו WP וגם עם יש דרך לעקוף את ההגבלה הזו ולגרום לאוזניות לחשוב שנעשה שימוש ב iDevice שבפועל אני אשתמש במכשיר android. לא מצאתי מידע על הנושא בכלל. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  24. שלום, האם המסך הבא שווה קנייה: SD-3202FH של חברת DANTAX. זה מסך 32" שאמור לתת רזולוציית FHD. תודה מראש. עריכה: הנה לינק http://www.elkol.co.il/?CategoryID=361&ArticleID=1489

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  25. שלום לכולם רציתי לדעת האם האוזניות הבאות נראות לכם מקוריות? http://cgi.ebay.com/New-Sennheiser-CX500-CX-500-Black-Headphones-Earphones_W0QQitemZ220389583015QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item220389583015&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1171%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50#ShippingPayment

• 4 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.