אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה, כרטיס הקול המובנה שלי במחשב נהרס (שומעים חלש ומונו), ובינתיים אני משתמש בכרטיס קול ממש אבל ממש בסיסי שיעשה את העבודה. הינני מעוניין לקנות כרטיס קול איכותי, שבעזרתו אוכל לשמוע שירים באיכות טובה, לשחק משחקים עם סאונד שנשמע אמיתי, ולראות סרטים (בעיקר HD). אני כרגע משתמש ב-2 הרמקולים הגדולים של מערכת הסטריאו שלי (היא מחוברת למחשב דרך כבל). האם ישנם כרטיסי קול טובים בתחום המחירים 100-200 ש"ח, שאתם ממליצים לי לקנות אותם? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס טלוויזיה שיוכל להקליט תוכניות מ- HOT ולכן כמו שהבנתי אני צריך כרטיס דיגיטלי הבעייה שבזאפ אין כרטיסים דיגיטליים. מאיפה אפשר להשיג כרטיסים כאלו?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הכרטיס אמור להחליף את המובנה ב Gigabyte GA-MA770T-UD3. יחובר למגבר סטריאו ב RCA אליו מחוברים שני רמקולים וסאב בתצורת 2.1. כרגע מחובר עם כבל PL ל RCA. האיכותי ביותר שאפשרי בתקציב הנ"ל ושיהיה רלוונטי גם לעתיד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות אזניות שעובדות ב5.1 ערוצים כי אני מוצא שאני רואה הרבה סרטים ותכניות (HDTV) שמקודדים בAC3 ואני מרגיש שאני מפסיד חלק מהחוייה. אני יודע שמושקין משווקים זוג שמתחבר עם שלושה חוטים לכרטיס קול שתומך ב5.1 (ומעלה) אבל אני זוכר שקראתי שיש זוג שמתחבר דרך USB וכבר מכיל בתוכו את הכרטיס קול. יש לי כרטיס קול Onboard שהגיע עם ה IS7-E שלי אבל רציתי לדעת מה יהיה יותר טוב. רציתי גם לדעת אם למישהו יש כאלה אזניות וגם לינק לביקורת יהיה טוב (השוואה תיהיה בכלל טובה). אני גם מחפש לדעת את השם של הזוג השני שדיברתי עליו.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מבחינת מחיר. מאוד חשוב לי הממשק ושהמוצר לא יתקלקל לי, שיהיה עמיד עם הזמן. אם אפשר לטעון אותו ב-USB זה יתרון עצום מבחינתי, אבל אני אסתפק גם בסוללת triple a. מה הכי כדאי לי בטווח של 400 שקל מקסימום? (לכל אלה שתוהים איך זה שאני כל פעם מחפש נגן אחר.... החלטתי לקנות נגן צנוע ביותר ובמקביל לעשות מנוי לחדר כושר במקום לבזבז הכל על נגן יוקרתי.) לינק ארוך לאתר ב-זאפ עם הרשימה של הנגנים שחשבתי עליהם. ד"א, יש מצב לעברית על הנגנים האלה? http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-MP3Player&Manufacturer=&keyword=&minprice=&maxprice=450&Param1=USB+%E6%EB%F8%E5%EF+%F0%E9%E9%E3+&Param2=&Param3=512&OrderBy=Prod&x=5&y=7
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום הייתי עם כרטיס Audigy SE ו- WinVista וכרטיס מסך GeForce4 440MX והכל עבד מצויין. לפני מספר שבועות רכשתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600GS (AGP). בכל מקרה מהרגע שיש לי את הכרטיס הזה אני שומע קיטועים בסאונד למרות שכ. המסך לא זה שמעבד לי אותו. ניסיתי הרבה שירים, הרבה תוכנות (Winamp, MP , MV2 ועוד) ואפילו במשחקים יש קיטועים בסאונד, לא בתמונה. כשאני נכנס ל-TaskManager רואים בגרף שה- CPU מתקרב ל-100% וברגע שאני עוצר את השיר ישר הוא צונח. את ה- Aero ביטלתי ואין שינוי, הקטנתי רזולוציה ואין שינוי. מה עוד יכול להיות ? תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אבא שלי נוסע ל הונג-קונג שבוע הבא והוא אמור להביא לי את הIRIVER H340 רציתי לדעת איך אפשר להבדיל בין האמריקאי לארופאי (כי הארופאי יותר טוב) כדי שלא ירמו אותו תודה
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי מחפש טלויזיה 32" לחדר שתהיה בעלת איכות גבוהה ככול האפשר. שמתי על על טלויזיה של PRIMEVIEW איך היא? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23760#details
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי sennheiser cx500 שקניתי על סמך המלצות בלבד (צבא... אין זמן כ"כ להתעסקות כזו). העניין הוא שהאוזניות לא יושבות לי טוב באוזן, לא יוצרות ואקום כמו שצריך, כך שלא משנה איכות הסאונד- טובה ככל שתהיה, אני לא מבסוט מהן. קודם לכן השתמשתי בcreative ep-630 שסיימו את הקריירה לאחר שהפלאג נקרע, ומאוד נהניתי מהן ומהאיטום שלהן. אני מעוניין להחליף את הsennheiser לאוזניות שקולות במחיר. מה האלטרנטיבות?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות שכרטיס אחד ישמעו משהו אחד ומהכרטיס השני משהו אחר?
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
או שה - HDCP שלו לא יתן את זה? אני מדבר מבחינת הרצה של קבצי M2TS ו MKV למיניהם... אולי פה אני אקבל תשובה......
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים Logitech Z2300 ראיתי פה שהם מומלצים ומאוד חשוב לי האיכות של הסאונד, אני בעיקר משתמש למזויקה, אבל גם לסרטים/משחקים הבנתי שכדאי לי גם להשקיע בכרטיס קול כשאני לוקח רמקולים בכזו רמה, השאלה היא איזה כרטיס קול כדאי לי לקחת? תודה
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מה היתרונות של מגבר אונקיו 696 עלאונקיו 686
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איזה רמקול יותר טוב? jbl encountere או logitech x530 :
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות mp3 פשוט של 2 GB ומעלה במקסימום 100 שקל... מישהו יכול להמליץ על משהו? תודה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חשבתי על ה TOSHIBA 32\37 החדשה הזאץ שעולה 9-10 אלף ש"ח. אבל לאחר בדיקה ראיתי שטלוויזיות פלזמה עובדות חלק יותר בכול מה שקשור למריחות ותגובה, הבעיה היא שהתמונה לא מספיק חדה. אתם יכולים לתת לי טלוויזיה 37 פלזמה שתיהיה חדה ובטווח המחירים שרשמתי, תודה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
Eacan VS Logitech VS Divoom למשחקים סרטים ומוזיקה עד 500ש"ח מי עדיף? EACAN A-600-II EACAN A200 Divoom XForce I 2.1 LOGITECH Z4E\I
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לאחרונה אני מוצא הפרשות מאחורי אוזני הימנית בעיקר אחרי שאני שומע מוסיקה. האם האוזניות שלי יכולות להיות "דפוקות" וכך לגרום להפרשות האלה? האם יכול להיות שזו בעיה רפואית בכלל? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש והבנתי שירדו כמה עזרים, אבל לא הבנתי בדיוק. מה עוד שאם אפשר להסביר מה זה הUSB2GO, אני אודה מאד. ועוד שאלה על הדרך - ניתן לראות סרטים במכשיר? תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת קריוקי ותשהיה נוחה לשימוש ועם אפשר גם חינמית. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מישהו מכיר? איך היא? היא יכולה להציג HD? http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=17419&ref=Zap http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=LC42IE21&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=137&aff=Zap〈=heזאתי ה42" אבל המפרט זהה..
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה פשוט וטוב. יש לי כרגע משהו שנקרא TVChamp (לא משהו, יודע). כשהתקנתי חלונות 7, הוא איבד את הקול. החלטתי לשרדג מעט, חפשתי וקראתי ומצאתי כמה דברים מעניינים: * Compro VideoMate E900F - אחרי שקראתי, גיליתי שהוא עולה קרוב ל-700 שקל. * Leadtek WinFast PVR2000 - שעולה מעל 400 שקל (לפי זאפ, ולא לפי ההמלצה למחשב HTPC בסיסי, עד 2500 שקל, שפרסמתם). * Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows Media Center Edition -שעולה 430 שקל עם שלט (קיט) ולא 360 שקל. שני דגמים שמצאתי לפני קריאה ארוכה באתר (מצא-חן בעניי בעקר המחיר...): * Leadtek WinFast DTV1800H - שעולה 290 שקל. * Leadtek WINFAST TV2100 - ב-160 שקל. אז 400 שקל זה יותר מדי בשבילי. מה-ג…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, בעיקר למוזיקה. חשוב לי שיהיה להן בידוד טוב, כי אני רוצה להשתמש בהן בין היתר במקומות רועשים. מבחינת הסאונד אני מעדיף שלא יהיה "צבוע" מידי ושיהיה כמה שיותר טבעי, אני רוצה לנגן איתן דרך מדמה מדברים דיגיטלי (Line6 POD HD). אני מעדיף גם שתהיה אפשרות לפרק את הכבל ולקפל את האוזניות, כי אני הולך להזיז אותן מהבית למשרד.. ראיתי כמה אוזניות שמוזכרות די הרבה ככאלה עם יחס תמורה/מחיר גבוה שעל הנייר מתאימות לקריטריונים, מה מהן הכי מתאים כרגע? AKG K81DJ (או ה-AKG K518 DJ, זהות לפי מה שהבנתי) Shure SRH240 SHURE SRH440 AKG K450 תודה!
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
התחדשתי באוזניות סנהייזר HD515, האון בורד לא נותן את הביצועים להם ציפיתי (באס די רפוי ולא ניתן להגיע לווליום גבוה) למעשה כאשר חיברתי אותן לשני רסיברים מרנץ 5300 וטיאק קיבלתי ביצועים די דומים האם כרטיס דיסקרטי ינפק תוצאות טובות יותר? אין חובה לנצל את כל התקציב, ניתן גם לעלות טיפה מעל במידה ומדובר בשיפור משמעותי.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-