אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני צריך אוזניות אלחוטיות למחשב.. אני לא מחפש משהו ברמה הכי גבוהה בארץ אני צריך אותם בעיקר ללילה כדי לשמוע שירים ולשחק בלי להפריע ולהעיר את כל הבית.. אין לי ממש תקציב מוגדר כי אני לא יודע כמה הדברים האלו עולים אז תציעו מה שנראה לכם סביר מבחינת מחיר ואיכות. הייתי באייבורי והם אמרו לי שיש להם שם רק אוזניות של פיליפס שפועלות על אינפרא אדום וצריך קשר ישיר בין האוזניות לחיבור שלהם וכל דבר שיעבור באמצע יפריע אז זה לא ממש מה שאני מחפש.. מכירים משהו שיכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אז ככה כשאני שם אוזניות אז אני מרגיש את זה יותר. כל מה שאני אמור לשמוע בצד שמאל אני שומע הצד ימין וההפך. זה כשאני מחבר את זה מהחיבור הקידמי. וכשאני מחבר את זה מהחיבור האחורי אני שומע רק בצד אחד ובצד השני לא שומע כלום. אז האפשרות היחידה שלי היא החיבור הקדמי אבל אני שומע שם הפוך. וזה לא בעיה של האוזניות כי זה עם כמה אזניות וגם עם הרמקולים. יש איזו אפשרות לחליף כיוונים של הקול אעם איזו תוכנה או משהו? ד"א הכרטיס קול שלי מובנה על ה לוח אם [GIGABYTE GA-VM900M] תודה מראש. :]
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות אפליקציה כלשהי ואני צריך תווים של סינטיסיזר כקבצי MP3 כלומר קובץ לכל תו או מקש בסינטיסיזר למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג קבצים כאלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום , לאחר שיפוץ בחדר אני מחפש רמקולים לחדר העדפה שלי היא רמקולים מוגברים ( אין צורך במגבר ) בעצם רמקולים למחשב שאותם אני יוכל לחבר גם לטלויזיה . החדר בגודל של 4.20 על 2.60 חדר ממוצע . היעוד המרכזי של הרמקולים הוא לשמיעת מוסיקה דרך המחשב . ומידי פעם חיבור לטלויזיה לצורך צפייה בסרטים . התקציב שלי עומד על 1000 שקל אבל אני מוכן להשקיע עוד טיפה על מוצר איכותי ! תודה רבה לכולם השמח לקבל עזרה .
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי ניסיון מעולה עם Microlab FC330 שאף מערכת 2.1 גם ב-100-200 שח מעליה לא מתקרבת אליה וחשבתי לקנות את ה-H500 באיזור ה-600 שח בשביל סרטים (מוזיקה תהיה בונוס אבל סרטים הכי חשוב). אני לא מתכנן להשקיע 1500-2000 שח או יותר בסאונד בר/מערכת תומכת ATMOS וכו' (בין היתר כי ממה שאני מבין הרוב דוחפים יותר לכיוון 3000 כדי לקבל באמת סאונד איכותי) ומבחינתי לקבל את ה-5.1 בנטפליקס וסרטים שאני מוריד יהיה יותר ממספיק. אני ראיתי שרוב ההמלצות בעד 1000 שח הן ה-Z906 של לוגיטק ולצערי אני לא רואה ממש ביקורות על ה-H500 של מיקרולאב. השימוש יהיה בחדר של 2.8*2.6 מ' בערך, או בסלון לא הכי סימטרי מבחינה אקוסטית (הקיר הקרוב מצד שמאל בערך 6 מטרים מהרקול, מצד ימין זה בערך 2 מטרים), לא החלטתי עדיין. …
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול איך ואיפה אני יכול לשמוע את הרקמולים האלה מנגנים ?.. ולראות מה שווה הסט הזה רצוי שיהיה מחובר למקור טוב או כרטיס קול מקצועי .. מישהו יודע... אני חושב פשוט לקנות כזה סט והייתי רוצה קודם לשמוע אותו . תודה לכולם ;D
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום. מחפש אזניות (לא in ear) כפתור בתקציב של עד 450 שיהיו נוחות שיהיה אפשר להתאמן איתן (חסינות זיעה..) שיהיו איכותיות.. (בכל זאת אני משלם...) חסינות רעש חיצוני כי אני רוצה לקצור איתם את הדשא.. הסיגנון מוזיקה המועדף שלי הוא רוקנ'רול וכל מיני דברים מסביב רצוי שיהיו תואמות לאייפון ואם יש משהו שמוכר לכם שכולל בלו טות' בבקשה תציעו... תודה. נ.ב. ניתן לקנות בחו"ל.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום יש לי את המערכת רמקולים 5.1 X-530 של LOGITECH. כרטיס קול Creative Audigy 4 SE שבוע שעבר קניתי מסך DELL 2007 WFP ואיתו קיבלתי רמקולים למסך אלו הרמקולים : http://pcpartsinc.com/prods/DEAS500.jpg רציתי לדעת אם יש מצב להפוך בעזרתם את המערכת ל7.1 ניסיתי להגדיר את זה ולחבר את החיבור של הרמקולי מסך לחיבור הכחול/לבן וכלום לא הלך אשמח לקבל עזרה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום אני לפני רכישת הרמקולים Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers אחרי שקיבלתי עליהם המלצות חמות והבנתי שזה הסט שאני צריך לצרכים שלי (מוסיקה). כרטיס קול אני גם צריך להחליף (הכרטיס שלי מובנה על איזה מחשב של HP) ואני לא בטוח לאיזה...אני רק רוצה כרטיס שיביא את הרמקולים לידי ביטוי (שלא יקרה מצב שאני משקיע ברמקולים ובתכלס לא שומעים משהו בגלל הכרטיס קול) אבל אני גם לא צריך 7.1 כניסות וכל מיני שטויות (קצב דגימה, ביטים אנערף) שלא ממש הבנתי מהם (חח ואם הם לא שטויות אשמח אם תתקנו אותי). שמתי עין בעיקר על 2 אלה: Creative SB Live! 7.1 24-bit Bulk PCI Sound Card - 170 NIS Creative Audigy 2 7.1 Value - 300 NIS לגבי הCreative Audigy 2 Value שמתי לב שיש כל מיני סוגים שלו....חלק Value, חלק Bu…
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש והבנתי שירדו כמה עזרים, אבל לא הבנתי בדיוק. מה עוד שאם אפשר להסביר מה זה הUSB2GO, אני אודה מאד. ועוד שאלה על הדרך - ניתן לראות סרטים במכשיר? תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
רוב המוסיקה שלי היא בפורמט FLAC/WAV/320KBS (כשהעברתי לאייפוד המרתי לapple lossness) יש לי גם אחלה אוזניות shure 102 (ואם יהיה כסף גם נשפר) אני זוכר שראיתי פעם את הRED WINE שעולה בערך 200$, השאלה שלי היא האם יש דרכים יותר קונבנציונליות לשיפור איכות הסאונד, אולי עדכון קושחה או התקנת rockbox? יש לי את הclassic 120gb
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לי מחשב HTPC עם לוח אם P5Q-EM עם צ'יפ סט G45. התקנתי את הדרייברים, אפשרתי כל מה שצריך בביוס אבל בחיבור מיציאת HDMI לטלוויזיה אין לי סאונד. אין גם סאונד ביציאה האנלוגית כאשר אני משמש ב HDMI. הסאונד היחיד שאני מקבל הוא כאשר אני משתשמש ביציאת ה-RGB למוניטור שלי וחיבור סאונד דרך היציאות האנלוגיות. מישהו נתקל בבעיה כזאת כאן? תודה,
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, יש לי זוג רמקוליים מצויינים שהם 50 וואט, וההתנגדות שלהם היא 8 אוהם. המגבר שלהם לא כל כך טוב, והייתי רוצה לקנות מגבר דיגיטלי (סטריאו, אני לא זקוק לסראונד). הייתי רוצה לדעת מספר דברים - 1. אני יודע שאם התנגדות הרמקולים היא 8 אוהם, עלי למצוא מגבר שעונה על נתון זה גם כן. אך מה בנושא ההספק? 2. האם ישנם מגברי סטריאו דיגיטליים שאתם ממליצים עליהם? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
עד לא מזמן השתמשתי במערכת סטראו נחמדה של שארפ, מפאת חוסר מקום וצריכת מקום לא פרופורציונלית לאיכות הסאונד, החלטתי להוריש אותה לאבי היקר, ולרכוש מערכת רמקולים ייעודיים למחשב. הרי אני לא צריך טייפ או CD PLAYER, והמערכת שימשה רק להגברה של המחשב. השימושים כמו בכותרת, אני מצד אחד מאזין נלהב של מוסיקה, ועל כן אולי כדאי לחשוב בכיוון של סטראו, אבל מצד שני המחשב שלי מחובר לLCD 26" - כך שסרטים הם שימוש מאוד נפוץ. מצד שלישי, בתקציב שלי סראונד איכותי הוא לא כל כך אופציה, כי אין לי כל כך תקציב למערכת כמו Z5500 (וגם אם כן, הייתי קונה רסיבר וסאטליטים מינימליים בכסף שהיא עולה). אז הדילמה הובילה אותי לאלה: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7893 כאילו סראונד בלי הבלאגן של הח…
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות את המערכת 5.1 הזאת- http://walla.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=37907 ויש לי כמה שאלות אם מישהו מבין בזה- איך מחברים אותה לפלסטיישיין 2? אם מחברים אותם למחשב ואין לי כרטיס קול של 5.1 זה עדיין יעבוד? ואיך זה יעבוד? ואיך מחברים אותם לממיר כבלים של הוט? וגם אם יש פיתרון מהר לחבר אותם לdvd (עם כניסה של 5.1), לפלסטיישן ולממיר נבלי כל שניה להוציא ולחבר? וזה יהיה אחלה אם מישהו יכול להמליץ לי על עוד רמקולים (5.1) טובים בסביבת ה 500 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
השמועות רצות ויש הרבה ויכוחים בנושא ביני ובין החברים לעבודה בנוגע להאם יש הבדל אמיתי שניתן לראות בין כבל של HDMI שעולה 80-100 שקלים לבין כבל שעולה 200-250 שקלים..?האם זה באמת עקרוני?יש שיפור משמעותי?בנוסף יש לי שאלה קטנה...אם אני לוקח כבל של 5 מטר..?האם זה מוריד מהאיכות של התמונה?או שעדיף 3 מטר?תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
היי יש לי 2 רמקולים גדולים בהספק של 200W כל אחד ועוד 2 של 80W כל אחד ורצעתע לעשות מהם 2 רמקולים גדולים איך אני עושה את זה.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שמחובר לLCD ואני רוצה לחבר אליו רמקולים 5.1 , הם ישמשו בעיקר לסרטים וגם למוסיקה. ראיתי את ה X540 אבל לא מצאתי מידע עליו בפורום משום מה. יש המלצות נוספות?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
כשאני מדליק את הטלויזיה בכל פעם יש צליל מעצבן כזה של ההפעלה. חיפשתי באפשרויות איך להשתיק אותו ולא מצאתי. אודה לכם! תודה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
היי, אני מתכוון בקרוב לקנות רמקולים. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם - לא משהו פצצתי. הייתי רוצה שתמליצו לי על רמקולים עד מחיר של בערך 300-350 ש"ח, עדיף פחות. יש עדיפות לרמקולים שחורים! תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום הלאפטופ שלי מחובר לתחנת עגינה שיש לה יציאת COAX (לפחות זה מה שהבנתי, זה יציאה כתומה שכתוב מעליה SPDIF) אני מחבר עם כבל רגיל בין היציאה הזאת של הלאפטופ לכניסת DIGITAL שך המגבר אבל אין סאונד... מה הפיתרון? תודה! עריכה: האם צריך כבל מיוחד בשביל להשתמש בCOAX? חשבתי שאולי צריך להפעיל מהלוח בקרה את היציאה הדיגיטלית אבל נראה לי שזה דלוק... ומה זה בדיוק התדרים האלה שכתובים בתמונה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה למחשב סוף סוף עם הכבל הזה: http://ultrapro.co.il/products/107312 ומתאם HDMI TO DVI פשוט שרכשתי עכשיו כאשר אני מריץ HD, גם 1080 וגם 720, ה- CUDA אכן פועל, אבל יש לי "נפילות" של הסיגנל מידי פעם (ולא מעט) התמונה נעלמת לכמה שניות והוא מחפש סיגנל ואז חוזר מה יכולה להיות הבעיה? הגדרות? כבל? מתאם? מאיפה להתחיל
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הי! יש לאחי הקטן יומולדת ואנחנו יודעים במפשחה שהוא ממש רוצה נגן MP3 (הוא לא צריך איזה Fancy Ipod או משהו כזה) אני רוצה שזאת תהיה השקעה נכונה וטובה ולכן אני שואל פה בעיקרון הנגן ישמש את כל המשפחה אבל בעיקר את אח שלי (שהוא לא אודיופיל, הוא בן 12), הכי חשוב שהוא יהיה עמיד (חשוב מאוד), ומגניב וכדאי גם שהוא יהיה נפוץ קצת בארץ... כבר ניסיתי פעם SanDisk 1GB והיה לי ניסיון די טוב איתו, השאלה היא אם מאז יש דברים יותר טובים לקנות במחיר הזה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לצורך משחקים, מוזיקה וסרטים (על המחשב). המליצו לי על microlab אבל אני לא יודע אם זה בתקציב הזה.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-