אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש המלצה לכרטיס קול למחשב שיהיה פנימי עדיף לא יקר שיהיה אפשר להקליט ולשמוע את המוסיקה אם זה בא עם תוכנה אז סבבה תקציב: 400 שקל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול (שירכש כיד שניה), עבור פרוייקט של מחשב ברכב. מה שחשוב לי הוא אפיק PCI ככל הנראה (וכאן נכנס ה2ZS לתמונה), ובמידת האפשר - שליטה והוצאת סאונד דרך כל הערוצים האנלוגיים - בסטריאו. תעזרו לי להחליט מה יעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר עם דגש על מוזיקה (סרטים פחות קריטי) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
היי חבר'ה... אני מחפש כרטיס קול טוב למערכת Z-5500 עד 500 שח בתודה
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חיפוש מרובה וקריאה של הרבה תגובות לשאלות פה יצאתי ממש מבולבל. :s05: אני רוצה לרכוש מערכת רמקולים 5.1 (Z-5500) למחשב ישן יחסית עם כרטיס קול OB .משמש למוסיקה סרטים ומשחקים (מעט מהכל) הצלחתי להבין ש: 1.אני חייב כרטיס קול שיכול להוציא אות אנלוגי לרמקולים כדי שאוכל לקבל צליל סראונד אמיתי ברמקולים במשחקים. 2.שכרטיס קול OB גם יכול להוציא אות אנלוגי לרמקולים אבל צורך משאבים מהמעבד ופוגע בביצועים. בכוונתי בעתיד (בעוד כשנה) להשתמש ברמקולים בעיקר כמערכת לקולנוע ביתי בסלון ולרכוש מערכת רמקולים פשוטה יותר למחשב (אחרי הרבה שנים בחיל האויר השמיעה כבר לא משהו והדרישות מהרמקולים בהתאם... ) איזה כרטיס קול יאפשר לי לקבל צליל סראונד אמיתי ברמקולים וביצועים סבירים לש…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
שלום התחדשתי באוזניות HD595 יש לי בינתיים כרטיס קול מובנה על הלוח אם וכרגע אני צריך כרטיס קול שינצל את האוזניות עד הסוף וגם לרמקולים השימוש למשחקים וסרטים בעיקר וגם אין לי מגבר אם עדיף שיהיה כלול בכרטיס מסך מגבר ? אני אודיופיל וחשוב לי מאוד שהכרטיס קול יהיה מתאים לי אני חושב שהאופציה הכי טובה בשבילי : Sound Blaster X-Fi Titanium HD יש לכרטיס זה מגבר מובנה לאוזניות ? הבעיה שהוא לא יובא לישראל אם זה הכי מומלץ יש אפשרות להזמין מחו"ל או שעדיף כרטיס אחר ? התקציב 1100 ש"ח תודה ......
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס קול למשחקים (בעיקר) ומוזיקה. הגיע הזמן להשתדרג מה-Onboard למשהו "קצת" יותר טוב. בכל מקרה המליצו לי על ה-X-FI XTREME GAMER... למרות שהוא יישן. מה אתם אומרים? יש הצעות עדיפות?
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש כרטיס קול למחשב נייד שישמש בעיקר להשמעה של מוסיקה ואולי בעתיד גם להקלטות יש לי התלבטות בין שני כרטיסים של CREATIVE: 1. Audigy 2 ZS Notebook 2. Audigy 2 NX USB אם מישהו התנסה באחד מהם אנא ספרו לי את התרשמותכם, אם יש הצעות לכרטיסים אחרים (עד 1000 ש"ח) - אשמח לשמוע. תודה מראש, תמיר ש.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אהלן אנשים, קניתי סט רמקולים של Pure accoustics Lord אומנם לא סט ברמות גבוהות.. אבל עדיין איכותי.. סדר גודל של 2300-2400 שקל לסט רמקולים ואליהם יחובר מגבר של Harman Kardon 132 בכל מקרה, כרגע אני עם המובנה, אני מחפש כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית, להעביר 5.1 ערוצים בכבל אחד. הכרטיס ישמש בעיקר במוזיקה סרטים ומשחקים. תקציב עד 500-600 .
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני וחברים פותחים סטודיו לכן אנו צריכים כרטיס קול טוב ! תקציב - 700-800 שקל ... תודה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
מחפש כרטיס קול לעריכת מוזיקה... שיהיה אפשר לחבר אליו גיטרה, אורגנית ועוד 2 או 3 כלים... משהו איכותי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
ובכן קראתי לא מעט ממה שנכתב אודות כרטיסי הקול כאן בפורום-אבל חשוב לי לחדד שהכרטיס לא ישמש לשמיעת מוסיקה ולמשחקים אלא אך ורק לצפיה בסרטי DIVX אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: א--?AuzenTech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect? שעולה ב-KSP כ-550 שח במזומן. http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=3526 (שהיתרון שלו שיש לו מפענח dts בחומרה-מדמה צליל סטיראו ל-dts ) ב-לבין ה-m-audio revoulution 7.1 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9185 אני פתוח להצעות ורעיונות חדשים מעבר לשני הכרטיסים שלעיל. בתודה ערן
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרטיס הקול בלוח האם של המחשב של הבן שלי השתגע, לא מוכן לעבוד ולא מזהה כניסות, ניסיתי גרסאות שונות של דרייברים - כרטיס של רילטק, אך שום דבר לא עובד. אם למישהו יש כרטיס קול מיותר שהוא לא זקוק לו יותר, אשמח לקבל, לא משנה לי PCI או PCIE, העיקר שעובד. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
המטרה היא שהגיטרה תתחבר למחשב כדי להשתמש בתוכנה GUITAR RIG אבל את הסאונד ישמעו מהמגבר של הגיטרה שלי, כרגע האופציה שלי היא M AUDIO SOLO פייר וואיר, זה כרטיס טוב? עדיף לי שיהיה חיצוני בשביל עבודה עם מחשב נייד לעיתים קרובות.. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אפשרית חריגה קלה (עדיף כלפי מטה...). ואם יש דגם מומלץ שחורג בהרבה, תמליצו לי גם עליו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
חשבתי להשתדרג קצת מהכרטיס שיש ברשותי כבר8-9 שנים (EXTIGY ), הוא עושה עבודה טובה ואני מאוד מרוצה ממנו והשילוב של הADA 880 של אלטק לנסינג. הרמקולים - בינתיים נשארים ואת הכרטיס קול הקיים אני מעביר ככל הנראה לHTPC, אשמח לקבל המלצות לכרטיס חדש, הן פנימי והן חיצוני..
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן, קודם כל חשוב לי לציין שהכרטיס מיועד בעיקר למוזיקה וסרטים. כרגע אני משתמש בכרטיס on board בלוח ep45-ds3l עם מערכת Z5500. בכל מקרה, רציתי לדעת אם יש כרטיס שייתן שיפור משמעותי בביצועים או שחבל על הכסף? אגב, התקציב גמיש..אם יש משהו שייתן שיפור משמעותי בקצת יותר מ200$ אפשר לחרוג קצת פה ושם.. תודה
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
*שיהיה כלול חיבור אופטי למשחקים, מוסיקה הצעות יתקבלו בברכה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כהמשך לדיון שהתפרצתי אליו בבוטות בקישור הזה מחפש כרטיס קול ייעודי או USB לא כל כך משנה לי, בתקציב של עד 300 ש"ח. קודם כל אני רוצה שיהיה לו אפשרות לסראונד וירטואלי שיעבוד לי עם אוזניות steel series siberia v2 (ספציפית הגרסה בחיבור 3.5) ודבר שני שמאוד חשוב לי, איכות הקלטה של המיקרופון שתיהיה טובה בווליום סביר וללא רעשים. כרגע עם הכרטיס המובנה אני צריך להגביר את הווליום של ההקלטה עם בוסט מהדרייבר או להגביר אחרי ההקלטה בתוכנת עריכה וזה מוסיף רעשים מיותרים לצליל. יצא לי לעבוד עם מיקרופון USB ושם לא היו לי הפרעות לצליל והסאונד היה בווליום יחסית גבוה אם כי איכות ההקלטה הכללית היתה די גרועה בגלל שהמיקרופון היה "זול". לכן חשבתי בהתחלה על כרטיס קול USB עם המיקרופון של הסיברי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך כרטיס קול איכות כמה שאפשר בתקציב הנ"ל בין 200-300 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
רצי לדעת עם אפשר בכלל למצוא כרטיס קול למשחקים צפיה בסרטים ושמיעת מוסיקה ב 500 ש"ח +- שהוא לפחות סביר מבחינת ביצועים (24 ביט 192 קצב דגימה) עדיף חיצוני (עם יש מצב במחיר הזה) והאם בכלל יש הבדל מהותי בין כרטיס קול כזה מול הכרטיס שבא עם הלוח אם (ASUS P5K)
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם אנימ חפש כרטיס קול עד 500 שקלם אני רוצה שלפחות יהיה בו אפשרות ל- 5.1 ויציאה דיגיטלית... לא אכפת לי מאיזה חברה העיקר שישמעו טוב ושלא יעשה בעיות.. ד"א אני שמעתי על ה- HERCULES GAME THEATER 6.1 אבל דבר אחד לא זה כרטיס קול כאילו שהוא פאנל? שהחיבורים שלו יוצאים מקדימה כאילו איפה שה- CD ROM? תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשים כרטיס קול טוב כדי לשמוע מוזיקה, משחקים. אני לא יודע הרבה בנושא ולכן אני רוצה לדעת אם אני יחוש הבדל רציני שנותן תמורה לכסף (אם אני שומע ברמקולים טובים או אוזניות)
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס קול איכותי בתקציב של עד 800 שקל? ואך הכרטיס הזה. AUDIGY2 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול עם יציאת SPDIF לחיבור לרסיבר. רצוי כמה שיותר זול זה יעשה את העבודה? http://www.p1000.co.il/shop/templates/groupsalesproduct.aspx?categoryname=sound_cards&auctionid=7701625&came=177 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-