עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אחר"צ טובים, השאלה בכותרת. האם באמת יש הבדל כלשהו בין כרטיסי הקול הנ"ל בין לוחות של אסוס דגם Z170 Pro Gaming ו-Z170-A? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני רוצה לקנות רמקולים מה אתם אומרים על אלה ? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=716817 תגידו אני יכול חבר אותם גם למחשב וגם לטלויזיה ? תודה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by Zilberberg,

האם מישהוא יודע האם יצא X5L בארצות הברית? אם כן מה מחירו ואיפה ניתן לקנות אותו באזור לוס אנג'לס? אם הוא לא יצא בארה"ב מתי הוא אמור לצאת?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by constantine16,

tagidu Encounter em aramkolim ahi tovim shel jbl?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  5. אז זה הסיפור, יש לי טלויזיה 37'' LCD של LG עד עכשיו השתמשנו בקומפוזיט, לאחר שהיה בעיה של גלים בתמונה ורעש סטטי בערוצים ללא שמע (כמו ערוצים סגורים למשל) הזמנו טכנאי כדי שיסדר את הבעיה, הוא הרכיב איזולטור, שאכן פתר את שני הבעיות. לאחר שקיבלתי המלצה לשנות את הכבל מקומפוזיט לסקארט, ביקשנו מהטכנאי שישנה את החיבור, לאחר השינוי, הרעש הסטטי חזר אבל התמונה נשארה תקינה בלי גלים. משהו יודע מה פה הבעיה? החיבור שלנו הוא של הוט

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by black colt,

אז ככה התחתי להישתכלל בחיים והבאתי I POD עכשיו הח** הזה לא עובד לי ויש מצב שזה בגלל משהו שאני עשיתי הכנסתי את זה ל-USB והיה רשום לי אם אני רוצה לאתחל את המכשיר אמרתי כן זה איתחל שמתי שירים ולא בא לזה להשמיע לי וכל מה שזה מראה לי זה תיקיה עם אות קריאה אליה וסימן של תפוח עכשיו איך אני מתקן את הח** הזה לעזאזל תודה לעוזרים עידן

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by yotamoo,

שלום אני מעוניין לקנות I-River H-320 ואחד הדברים שאני רוצה לעשות זה לראות איתו סרטים בצבא. אז אני מעוניין לדעת אם אפשר לחבר אותו לטלוויזיה ולראות את הסרטים בטלוויזיה שבפלוגה כי לראות על המסך שלו זה די מסכן. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by vax,

מצאתי רק מדריך של ויסטה ויש לי ווינדוז XP כרגע אני רואה רק תמונה. עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by zekit,

אני מתכוון לקנות היום IPOD ורציתי לדעת מה המהירות שאפשר לעביר שיר מהמחשב (5 מגה) לIPOD דרך חיבור USB רגיל אני צריך תשובה כמה שיותר מהר.תודה.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by XMB,

שלומות לאחרונה רכשתי את הכרטיס מחו"ל במחיר מצחיק. אך התקשתי בהגדרות של הדרייברים המעצבנים במיוחד בוינדוס ויסטה. אז לעניין , שומעים בכל הרמקולים אך כאשר מפעילים מוזיקה הבאס לא מורגש בכלל , הוא בקושי עובד ובספק בכלל אם עובד , ז"א אם אני מנמיך לגמרי את הבאס בבקרה של הכרטיס אין הבדל בסאונד , ז"א שהוא בקושי אם בכלל פועל. אך כשאני הולך לSound בלוח בקרה ועושה על הבס טסט הבית שלי רועד , במה יכולה להיות הבעיה? אם זה משנה יש לי רמקולים Creative 5200 5.1 Windows Vista כמובן ש Creative XtremeMusic תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  11. תקציב בין 200 ל 300 עם יש פחות אני ישמח

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  12. היי לכולם. נרכשה טלויזיית LCD של LG 42 אינץ. הדגם המלא: 42LC2R. רוצים להתאים לה מערכת בתקציב שבכותרת. אני מבין קצת בתחום, אבל לא מומחה גדול. אשמח לקבל טיפים כללים לקנייה, וטיפים ספציפיים של מה לקנות. תודה, גיא.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by KaKa,

אני רוצה לקנות רמקולים חדשים , ובחיפושי ראיתי את אלה: http://www.luxeonav.com/en/5.1/v998.htm איך הסאונד שלהם? בהשוואה לרמקולים האלה של יאמהה http://www.3top.co.jp/pc/parts/ystm101.jpg מה שגם מושך אותי לרמקולים האלה זה שיש להם תמיכה בac3 וdts וגם שלט :> נחבר אותם גם לxbox \ tv \ dvd.....

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  14. כבר המון זמן שמתי עליהם עין. יש לי הזדמנות טובה להביא אותם במחיר מצחיק מחו"ל. הבנתי שהן מפלצתיות במיוחד בתחום הבס ודי מומלצות למשחקים. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  15. לא מבין בזה בשיט... : בכלל, צריך לחבר את הרמקולים לטלוויזיה או למכשיר ה-DVD/DIVX עצמו? איזו כניסות צריך לחפש (מה השם של הכניסה שאליה מחברים את הרמקולים)? ואם צריך סוג של מתאם, איזה? אגב, המכשיר המדובר Apex DVX811 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2859&scat=338&tcat תודה.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  16. בדקתי כמה חנויות בארה"ב והרבה הפסיקו למכור אותו

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by civic,

שלום. אני מחפש מסך LCD 32 אינץ לסלון במחיר של עד 2000 שקל. חשוב לי שיהיה לו אפשרות חיבור לHDMI כדי שאני אוכל לחבר את המחשב ....(האם חיבור HDMI מהמחשב לטלויזיה מעביר גם אודיו ? ) אם יהיה לו כניסת USB כדי לחבר כונן קשיח זה גם יהיה מאוד נחמד . אני לא כל כך מבין בנושא מסכים ומה למעשה ההבדלים .... חשבתי ללכת על זה : http://www.21.tv/p-94984/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%94_Dantax מה אתם חושבים? יש טוב יותר ? איך הוא ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by supercars,

אני מחפש טלוויזיית LED 32 במחיר טוב, לא יותר מ3 וחצי. כרגע ההתלבטות שלי היא בין הSAMSUNG UA32C4000 לLG LE5300 עם נטייה לסמסונג כי היא דקה יותר. האם מרגישים הבדל בין Full HD לHD Ready בגודל הזה? על מה אתם ממליצים בתקציב שלי? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by biodome,

מאמר קצר ששווה קריאה לדעתי.. http://www.envynews.com/future.php?ID=2 לא שזה יגרום לי להפסיק להוריד Mp3s אחרי אוסף של 70 ג'יגה בערך.. אבל עדיין זה רק מראה שמשהו פה חסר...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. א. האם למישהו יש מושג כלשהו על שני הדגמים האלו של אלטק: 1 . http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=GT5051 2. http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS3151 דיברתי עם הספק/יבואן, שניהם אמורים להגיע בסביבות דצמבר בעזרת השם. ב. אילו אוזניות In- Ear מומלצות עד אזור 50 $ (בארה"ב) + - ? בתודה, גבריאל.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  21. שלום לכולם, לפי כתבה באתר Tom's Hardware כרטיסי קול שונים משפיעים על ביצועי משחקים. יש לי Hercules Fortissimo 2 DE וביצועי המשחקים אצלי לא עלו כלל וכלל בהשוואה לכרטיס הקול הקודם שלי (AC97 On borad). האם יש דרך להרוויח עוד כמה פריימים ? בתודה, עמית.

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  22. Started by muli82,

לא מזמן החליפו לי לוח אם כי הישן נדפק אבל בחדש ששמו לי הכרטיס קול המובנה יש לו רק חיבור אחד לרמקולים ובישן היה לי 3 לרמקולים ועכשיו יש לי סט רמקולים לא מחבורים למה אין מקום לחבר אותם אז אני צריך לקנות כרטיס קול משו נורמלי ולא יקר עד 150 שקל גג איזה יש? יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P43ES3G משו מאזור ראשון תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by gryffin,

יש לי מערכת רמקולים ADA880 יש לי כרטיס קול SB Live 5.1 עכשוי בחיבורים של הרמקולים יש חיבור דיגיטלי שהוא SPDIF. אני לא מוצא את החיבור הזה בכרטיס קול, ואני יודע שיש כזה חיבור. בכרטיס קול יש מלא חיבורים בצבעים שיונים אבל כולם מותאימים לאנלוגי. עכשיו אמרו שאני אצתרך מתאם, ויש לי מתאם אחד שיש לו 2 יציאות , אחת אדומה אחת לבנה. ניסיתי עם המתאם הזה וזה לא עבד. מישהו?

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  24. שלום, אני משתמש כבר כמה שנים בכרטיס קול חיצוני Behringer UCA202 הכרטיס מכיל שני יציאות RCA , שני כניסות RCA , כניסת אוזניות וכפתור למוניטור. הכרטיס מחובר למגבר סטריאו של SONY דגם RXD-700 ואליו מחוברים זוג רמקולים JBL MONITOR 4311B וסאב פסיבי 12' של סרוין וגה. לאחרונה הכרטיס מתחיל לזייף - נכבה מידי פעם , יש עיוותים בסאונד וכו'; בשביל לבדוק שהבעיה באמת בכרטיס ולא במחשב , השתמשתי בכרטיס קול הפנימי של המחשב וכמובן שהכל היה תקין. אני מאזין למוזיקה בעיקר דרך קבצי FLAC או MP3 192-320 VBR יש לציין שמידי פעם אני משתמש באוזניות (בלילה או במקרים מיוחדים) בעיקרון אני מחפש שידרוג לכרטיס הקול עד 1000 שקל שיתן תוצאות טובות יותר אין חשיבות אם הכרטיס פנימי או חיצוני חשבתי על הכרטיסים ה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Guy King,

קניתי אותן לפני כמה חודשים והריפודים קצת התפרקו. הבנתי שיש להן אחריות לכל החיים, מישהו יודע איפה אפשר לממש את האחריות ומה התנאים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.