עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by darkrule88,

אני קניתי בראקודה ואני לא ממש מרוצה מהם במיוחד אחרי שראיתי את ה SIBERIA וה 5HV2 אני שוקל להחליף אותן ואני מתלבט מה כדאי ? וגם הברקודה עושות לי הרבה בעיות 5HV2 בלי USB או SIBERIA V2 USB אני מתכוונן בעיקר למשחקים תודה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  2. Started by AVI.S.T,

מה זה Hdmi ? מה זה אומר ? מתי יצא? ועוד דברים שקשורים לhdmi (אני רק יודע שזה משהו שקשור לטלויזיה)

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by navk2,

הרמקול הימיני מקדימה שלי חלש בצורה מוגזמת, בוקשי שומעים ממנו. עשיתי בדיקה והחלפתי את האות של הקידמיים עם האות של האחוריים והוא נשאר חלש כך שהבעיה היא ברמקול ולא באות, מה עושים ? הדגם הוא LX520 של קרייטיב. במקרה שהרמול גמור, אתם ממלצים להחליף אותו עם הסנטר ?[br]פורסם בתאריך: 1.07.2009 בשעה 01:00:17 יודעים מה ? כבר וויתרתי על ליפתור את הבעיה, השאלה עכשיוהיא מה לעשות עם המצב הנתון ? אני אחליף אותו עם הסנטר שיהיה איזון או שיש לכם פיתרון אחר ?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by alon83438,

שלום! יש לי נגן MP3 מסוג CREATIVE MUVO^2 4GB . אני מעוניין לקנות אוזניות לנגן זה... בהם אשתמש בעיקר בנסיעות. אני מתלבט בין: סוני mdr-ex71 קוס PortaPro קוס Spark Plug סנהייזר Px 100 סנהייזר CX300 או אם למישהו יש הצעה אחרת בטווח מחירים זה. תודה רבה! אלון.

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by oDot,

שלום! אני מעוניין לקנות סוג של מתאם בין DVI לHDMI, שכן אין לי יציאת HDMI מהX1950PRO שלי. רציתי לדעת, האם מתאם כזה (או לחילופין חוט עם קצוות שונים) יראה לי הבדל באיכות ביחס למתאם DVI לVGA? אני רואה סרטים ב720P וב1080P.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  6. קניתי מחשב חדש והוא מגיע עם כרטיס מובנה (נדמה לי של אינטל). במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס של creative, ואני שומע הרבה מוסיקה וקצת משחקים. האם כדאח לי להשקיע בכרטיס נפרד או שזה יספיק? (יש לי רמקולים ALTEC LANSING ATP 3 )

7. Started by davidbr,

היי, אני מתכוון בקרוב לקנות רמקולים. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם - לא משהו פצצתי. הייתי רוצה שתמליצו לי על רמקולים עד מחיר של בערך 300-350 ש"ח, עדיף פחות. יש עדיפות לרמקולים שחורים! תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  8. Started by Nitrous90,

שלום לכולם. ברצוני לקנות נגן MP3. אני לא זקוק ליותר מחצי ג'יגה של נפח כי לפי דעתי אין צורך ביותר. אני רוצה שיהיה בו רדיו, איכות שמע ועוצמה טובה. אני לא צריך את האוזניות של הנגן כי אני משתמש באוזניות שלי. חשבתי לקנות את הנגן הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38387 האם יש יותר טובים ממנו בסביבת המחיר שלו? (עד 700 שקל). תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  9. האם היא שווה את הכסף? 4250 כולל אחריות של ח.י 3 שנים VIP התקנה ומשלוח האם יש טלויזיה יותר טובה במחיר? מה היא תומכת ביציאת הUSB? מוציא לא יותר מהסכום על LCD תעזרו בבקשה

10. Started by Godlike919,

היי, כבר הרבה זמן שאני מחפש מכשיר MP3 איכותי, ובחודשים האחרונים הגעתי למסקנה שאני מעוניין בiriver. ההתלבטות הייתה בין הH10 לבין הH320/340 כשכמובן הדילמה סבבה סביב הכסף. אחותי וחבר שלה יהיו בהונג קונג עוד משהו כמו חודש, ויש להם אפשרות לקנות שם בשבילי, כשכרגע הכיוון הוא על H340 ב380$. יש לי מספר שאלות - 1. האם שווה לקנות את המכשיר במחיר הזה (גבוה/נמוך)? 2. האם באופן כללי כדאי לי ללכת על ה-H340 או שמא אמורה לצאת גרסה חדשה כלשהי שתחליף אותם (הם הרי בשוק כבר יותר משנה, ומאז הספיק לצאת הH10 שהחליף את ה-H110)? 3. האם יש בשוק היום מכשיר שעולה פחות או יותר מחיר זהה אך נותן יותר תמורה? ואני מתכוון מבחינת איכות שמע, גודל (משקל + עובי, שהינם חסרונות בסדרה של הH3XX), עיצוב, access…

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  11. בטעינה של הנגן X5 לא יהיו בעיות כאשר אני מטעין דרך הספק של המחשב או שפשוט עדיף שאני יעשה את זה דרך השקע וזהו?.. מה שאני מנסה לשאול זה האם נפילות מתח או הפסקות חשמל יכולות לגרום משהו לנגן?.

• 12 תגובות
    • 764 צפיות
  12. שלום, קניתי אוזניות של AKG K315 לפני שבוע ושמעתי שצריך לעשות לאוזניות זמן הרצה של 72 שעות על עוצמה נמוכה עם שיר בסגנון שאני אוהב,האם זה נכון וכמה שעות צריך לעשות את זה?ומה זה תורם ?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  13. Started by R9800P2,

יש לכם במקרה איזה פרום שאפשר לדבר שם על טלויזיות כי אני רוצה לקנות איזה טלויזיה:[

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by liho,

היייייייייייייייייייייייי חזרתי עכשיו מהקניון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קניתי h10 של 6 ג'יגה אפור-עכבר ;D כמה זמן לטעון את המכשיר?ראיתי פה אנשים שטענו רק 3 שעות בקרוב תמונות

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  15. שלום. יש לי כרטיס מסך readon 3650 שתומך HDMI. אני מחבר טלויזיה 32 אינצ' עם מתאם HDMI-DVI וכבל. עד עכשיו הכל עבד חלק, אבל פתאום מופיע רק הרקע של השולחן עבודה וזהו. אני משתמש בדרייברים הכי עדכניים ומנהל את המסכים דרך התוכנה catalyst control center. אני מצליח שרק במסך אחד יופיע הכל אבל לא בשניהם במקביל. אשמח לעזרה. תודה!

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by harur,

שלום חבר'ה, כרטיס הקול המובנה שלי במחשב נהרס (שומעים חלש ומונו), ובינתיים אני משתמש בכרטיס קול ממש אבל ממש בסיסי שיעשה את העבודה. הינני מעוניין לקנות כרטיס קול איכותי, שבעזרתו אוכל לשמוע שירים באיכות טובה, לשחק משחקים עם סאונד שנשמע אמיתי, ולראות סרטים (בעיקר HD). אני כרגע משתמש ב-2 הרמקולים הגדולים של מערכת הסטריאו שלי (היא מחוברת למחשב דרך כבל). האם ישנם כרטיסי קול טובים בתחום המחירים 100-200 ש"ח, שאתם ממליצים לי לקנות אותם? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  17. אאני מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים של : Sennheiser Sennheiser HD 201 Sennheiser HD 202 ‏Sennheiser EH 150‎ יש באמת הבדלים ביניהם? תודה מראש ה201 הכי זולים..145 ש"ח ה202 הכי יקרים 175 אני רוצה אוזניות בשביל המשחק AMERICAS ARMY ... אוזניות טובות מאוד עוזרות במשחק הזה בשביל לשמוע יותר טוב צעדים בשחק ולהבין איפה באים אויבים וכו'.. האם האוזניות הללו הן יותר מדי עבורי?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  18. Started by SeaMonster,

אחרי החלפת מסך ה CRT שלי ל 226BW , הגיע הזמן להחליף את הרמקולים הג'נריים שלי למשהו נורמלי אני מחפש מערכת 2.1 בסביבת ה 200 ש"ח הציעו לי את ה 121i של Altec Lansing http://www.altecmm.com/product_details_intl.asp?pID=121i&country_code=bd&region= מה אתם אומרים אליהם?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by swg,

שלום, אני גר בבית שלי בתוך ממ"ד, ואני יודע שאני לא שומע הכי טוב שאני יכול לשמוע, כי אני שומע דיי גרוע(בעיקר על ווליום גבוה). יש לי מערכת PANASONIC SC-AK520 שיש לה סאב והווליום שלה דיי רציני, בייחוד שיש לי את ה CREATIVE AUDIGY 2 NX. אז חשבתי לעצמי אולי(כלומר בטוח)אפשר לשפר את האקוסטיקה בחדר שלי, ע"י שטיחים על הקירות, או עצים על הקירות, או כל דבר אחר אשר משפר את האקוסטיקה בחדר (ובייחוד שזהו ממ"ד). אז מה אתם אומרים בנושא? יש עצות? תודה מראש. .swg

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  20. Started by shloosh,

http://www.logicpc.co.il/eng/itemlist.aspx?cnam=headph-xfx מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by OMRi1712,

אני צריך אוזניות אלחוטיות למחשב.. אני לא מחפש משהו ברמה הכי גבוהה בארץ אני צריך אותם בעיקר ללילה כדי לשמוע שירים ולשחק בלי להפריע ולהעיר את כל הבית.. אין לי ממש תקציב מוגדר כי אני לא יודע כמה הדברים האלו עולים אז תציעו מה שנראה לכם סביר מבחינת מחיר ואיכות. הייתי באייבורי והם אמרו לי שיש להם שם רק אוזניות של פיליפס שפועלות על אינפרא אדום וצריך קשר ישיר בין האוזניות לחיבור שלהם וכל דבר שיעבור באמצע יפריע אז זה לא ממש מה שאני מחפש.. מכירים משהו שיכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by Coca Cola,

אני מחפש נגן פלאש קטן בעל 256MB חשבתי על הסאנדיסק, מה אתם אומרים עליו? (350 ש"ח מלוגי'ק) יאיזה סוג סוללה יש לסאנדסק? רצוי AA וחובה מפנדה או לוגי'ק תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  23. תיראו אחשיו ראיתי בערוץ הקניות תטלויזיה הזאת איך היא? http://www.21.tv/p-38074/Fujicom/cf-154? איכות צבעים בה אמורה להיות טובה? ועם איזה חיבור היא תיתחבר לי כי הממיר שלי הוא של הוט והוא לא קורה HD אז הטויזיה שלי תיתחבר עם VGA?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  24. Started by SloOmPer,

מה עדיף רמקולים 5.1 ב500 שקל נגיד של LOGETICH (או חברה איכותית אחרת) או רמקולים 2.1 ב400-450 +-? מה יותר משתלם? לדעתי רמקולים 5.1 יותר עדיפים בהרבה בגלל שיש יותר יחס בין שטח פנים/נפח של הקול, כאילו שאם תשים את המוזיקה נגיד על עוצמה יותר נמוכה יחסית תשמע ממש טוב בגלל שכול רמקול עובד פחות ומפיק קול איכותי ומדיוק יותר. ולעומת זאת יש מצב ש2.1 יותר "איכותיים" כי משקיעים בהם יותר או מסיבות אחרות. לבסוף, נשמע ונראה כאילו רמקולים 5.1 במחיר של 2.1 הרבה יותר עדיפים מכל הבחינות גם בתמורה לכסף שזה אומר: עוצמה חזקה מאוד, איכות טובה ושטח פנים/נפח טוב יותר של הקול, וגם קול מכול הכיוונים של החדר (5 רמקולים). מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  25. מחוברות גם אוזניות דרך הPL. וגם מערכת רסיבר דרך היציאה הקואקסיאלית דיגיטלית. לא הצלחתי להגיע להגדרות שישמעו דרך שתי היציאות יחד את אותו הסאונד. מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים