עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מתכנן קנייה של מחשב חדש בזמן הקרוב ורציתי להשקיע קצת בסאונד. התקציב שלי בסביבות ה1600 ש"ח. האם להשקיע חלק מהסכום בכרטיס קול ואת השאר ברמקולים? החדר שבו המחשב יהיה לא גדול כך שאין לי צורך בעוצמה מפוצצת. עוד שאלה, אם אני אחבר מערכת קומפקט ישנה שיש לי בכבל AUX למחשב, עדיין יהיה לי צורך בכרטיס קול איכותי או שהמגבר הפנימי של הקומפקט דיסק יעשה את העבודה. אשמח לקבל תשובה.... מתן.[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 17:25:15 מ ק פ י ץ.אף אחד לא יודע?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  2. האם קיים בשוק מכשיר, עם יכולת לקרוא קבצי וידאו בפורמט FLV מ- DiskOnKey המתתחבר לטלויזיה ( כמו DVD ) ? כך, שיהיה ניתן לראות בטלויזיה קבצי וידאו ישירות מ- DiskOnKey , ללא ביצוע תהליך המרה וצריבה על דיסקים.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  3. אם יש לי רמקולים במסך ואני קונה עוד שני רמקולים עם סאב האב אני יכול להפוך את זה למערכת 4.1? נגיד הרמקולים של המסך יהיו רמקולי סנטר והרמקולים שאני קונה יהיו רמקולי צד? אני מניח שאפשר לעשות את זה עם רסיבר אך האם יש עוד דרך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  4. Started by UV1,

שלום רב, לאני שוקל להוריד את כל הדיסקים שלי לפורמט FLAC ולנטוש את ה CDP יש לי לוח gigabyte EP43-DS3 עם כרטיס קול מובנה. מה שמעניין אותי זה איך היציאה האנלוגית שלו בסטריאו - האם למישהו יש מושג מה לצפות מאיכות ה DAC שבו?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם :hi: אני מעוניין לקנות מכשיר DVD שחשוב לי שיהיו בו התכונות הבאות: תמיכה בכל סוגי הכתוביות ובכל סוגי הפורמטים שיהיה כמה שיותר איכותי. פיצ'רים כמו הארדיסק, קורא כרטיסים או כניסת USB זה נחמד אבל לא מחייב. שיהיה נוח לתפעול, מחברה טובה. אני חשבתי על זה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2702# מה דעתכם עליו ? למישהו יש איתו נסיון ?? אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על אפשרויות נוספות בתקציב של 450-400 ש"ח. תודה רבה :xyxthumbs:

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן. כבר כ4 שנים שיש לי את מערכת הרמקולים הבאה למחשב: YST-MS50 מבית YAMAHA http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/ModelSeriesDetail/0%2C%2CCNTID%2525253D1566%2C00.html אלה הנתונים הטכניים: Output power 80W Total power 20W per satellite (1kHz, 4 ohms) + 40W for subwoofer (100Hz, 5 ohms) Frequency Response 32Hz--20kHz Crossover frequency: 200Hz for subwoofer, 12kHz for satellites Input Sensitivity 200mV Drivers 6 1/2 inch Multi-range spruce cone driver (subwoofer) 3 inch Spruce cone mid--range driver and 3/4 inch balanced--dome tweeter satellites הם עלו לי בזמנו כמה מאות שקלים טובות. עד כמה הם טובים נכון להיום? האם יש משהו בתקציב שלי שיהיה טוב יות…

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by Inzagi,

שלום, לאחרונה קניתי את הנגן COWON D2 ואני מחפש אוזניות טובות בשבילו. האוזניות IN EAR צריכות להתאים לכל סוגי המוזיקה... התקציב עד 200 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  8. אני רוצה לקנות רמקולים אבל לא למחשב זה מערכת לקולנוע ביתי השאלה אם נגיד אני קונה אותו וכרטיס קול תומך 5.1 אני יוכל לחבר או שיהיו לי בעיות תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  9. טוב, אז ככה אני זקוק למערכת רמקולים חדשה למחשב- אני זקוק למערכת בעיקר למשחקים וכן לעיתים למוזיקה. שמתי לב שיש המלצות רבות על Altec lansing ATP 3 2.1 והבעייה הראשונה שעולה היא האם למשחקים כדאי ללכת על מערכת של 2.1 או שכדאי להשקיע במערכת של 5.1? אם אין הבדל משמעותי בין 2.1 ל- 5.1 אז אני בטוח ילך על ATP 3 ב- 380 ש"ח. אם כן יש הבדל אז חשבתי ללכת על המערכת הזו Logitech X-530 Speakers http://www.cooltechzone.com/index.php?option=content&task=view&id=661&Itemid=0&limit=1&limitstart=0 התקציב הוא פחות או יותר בין 500 ל 600 ש"ח וחשוב לציין שאני לא אודיופיל לכן ניתן להתפשר וכן שהמערכת תחובר לכרטיס קול 7.1 שבא יחד עם לוחות האם של ABIT. תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  10. היי, אני משתמש ב MEIZU M6 כרגע עם האוזניות הרגילות שלו, אני רוצה שיפור..., וכמו כן עם ה HD והאוזניות שלו יותר לשימוש עסקי של דיבור בלבד.. לא יודע מה לקנות, חלק הציעו לי את ה JBL רפרנס האלו, וחלק את ה CX300. אני לא יודע מה כדאי כי שמעתי ש2 הדגמים האלו נוטים להתפרק אחרי שימוש לא ממושך בכלל! האם זה נכון? מה שווה לי לקנות במחיר שפוי? אני נוטה יותר למחיר של 200+- לא חושב שיש מה להשקיע ביותר מזה ... תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by danior^^^,

קיבלתי אתמול את הiriver h340 החדש שלי. הורדתי את העדכון לגבי עברית של אוהד מותאם ל-v1.28 ואכן, כאשר השיר מתנגן רואים עברית (הפוכה אבל ניחא, אני אפתור את זה אח"כ..) אבל השמות של התיקיות וכו' עדיין כאלו:___ הבנתי שצריך לעשות משהו עם ה-db (?)- אבל מה? אני לא ממש מבין במחשבים וכל מיני ביטויים כאלו לא אומרים לי כלום... מישהו בבקשה יכול להסביר לי בשפה פשוטה מה לעשות (וסליחה מראש על הבורות) אני מבין שהנושא טחון מכל הכיוונים אבל אני כבר שעות מחפש ולא מוצא כלום

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  12. רוצה לחבר את הנייד לרסיבר....

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by Dago,

שלום ברשותי כרטיס קול על הלוח אם של RealTek AC97 הוא על לוח Gigabyte 8SQ800 עכשיו יש לי מערכת רצינית שתאכלס אני לא חושב שאני מוציא את הטוב ביותר ממנה לכן אגרתי קצת כסף וברצוני לקנות את הכרטיס קול הבא Hercules Digfire 7.1 שאלתי היא האם אני באמת ירגיש שינוי שוואלה הצדיק את הקנייה הוא שזה לא שווה את זה AC97 מפרט תכני High-performance CODEC with high S/N ratio (>90 dB) 18-bit ADC and 20-bit DAC resolution Compliant with AC'97 2.2 specifications 18-bit stereo full-duplex CODEC with independent and variable sampling rate 4 analog line-level stereo inputs with 5-bit volume control: LINE_IN, CD, VIDEO, AUX 2 analog line-level mono inputs: PC_BEEP, PHONE_IN Mono output …

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by gal1,

יש לי רסיבר ישן sansui 6060 ואני צריך רמקולים בשבילו ב 1000 שקל בערך האיכות פחות חשובה לי יותר חשובה לי העוצמה תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by שגיא_לוי,

היי... (: אני זקוק להמלצה שלכם... TV 22' אולי גם 24' P= אין לי כל כך הרבה כסף. טלוויזיץ LCD בשביל טלוויזיה ובשביל קונסולה אקס-בוקס 360 המליצו לי בשביל בוקס מסך מחשב, אבל הבנתי שלא רואים טוב טלוויזיה במסכי מחשב מישהו מכיר LCD 22-24 שהבוקס תראה עליו טוב? P= וגם לטלוויזיה(יש לי HOT אם זה חשוב) תודה רבה, שגיא.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by OR007,

אז ככה - 1.כמה זמן טעינה דרוש לבטריה מפריקה ועד לטעינה מלאה ? 2.מהירות תפריטים, אין דבר שמשגע אותי יותר ממהירות תפריטים ודיליי מעצבן כאשר מדפדפים בתפריט (*אהמ* נוקיה 6100) 3.תאורת מסך - באור יום / אור בהיר מאוד, המסך עדיין עושה את העבודה ? או שצריך להסתובב עם שמשייה מיוחדת לנגן בשעות הצהריים בעיר ? 4. שאלה אחרונה, גודל ופרקטיות, עד כמה המכשיר מורגש בכיס ? אני מתכוון להשתמש בו לפעילויות ספורטיביות, ואין לי שום רצון להרגיש או להראות כאילו אני רץ עם זיקפה. אגב, את המחיר הזול ביותר לנגן מצאתי בנועה מחשבים, למישהו יש איזשהו ניסיון קנייה איתם ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  17. אבא שלי הביא איזה DVD ( מערכת ) מסין... הדגם: NEC NDV 106 ניסיתי לחפש על זה קצת פרטים אבל לא ממש מצאתי ולא משנה. בכל אופן, הרמקולים שלו דיי טובים, וחשבתי אותו לחבר אותם למחשב, יש כניסות, אבל אין לי מושג איזה כבלים צריך... מישהו מוכן להגיד לי איזה כבלים צריך לקנות בשביל לחבר את זה למחשב? עוד משהו ( לא יודע אם קשור ), יש לו שם כניסת VGA ( כמו הכבל של המסך ), ז"א שאם אני אחבר אליו את המסך שלי אני יראה את התמונה במסך? תודה מראש, יניב (: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  18. התקציב הוא 1500-2000 מחנות [כי אני לוקח בתשלומים] אז ראיתי בזאפ את הרסיברים הבאים שנראה לי לא רעים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=36156 - harman kardon avr130 http://zap.co.il/model.asp?model_id=36686 - denon avr1705 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=20254 או אולי יש לכם המלצה אחרת לרסיבר במחיר הזה. חייב להיות מחנות כי אני צריך ב-3 או 4 תשלומים התקציב הוא 1500-2000 אבל רצוי יותר בכיוון ה-1500 אם אפשר מחנות מומלצת על ידכם...חנות שכבר קנו ממנה כדי שאני אהיה בראש שקט אני אשמח אפילו יותר.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  19. לאחרונה רכשתי מיקרופון למדידת רעש של Dayton Audio מדגם iMM-6. הוא מגיע עם קובץ כיול, אבל מומלץ להשתמש ב"רפרנס" חיצוני כדי לעשות את הכוונון האחרון, כי חלק מהסלולרים מכילים מגבר מובנה וזה משפיע על תוצאות המדידות. מישהו יודע איפה אפשר למצוא מד דציבלים באזור חיפה שאוכל להשוות איתו כדי לעשות את הכוונון הזה? צריך סה"כ 2-3 קריאות, אבל המד עצמו צריך להיות מכויל.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  20. שלום, כשאני צופה בסרטים בטלויזיה,בנוסף לכבל HDMI,אני מחבר גם כבל אודיו אופטי ללוח אם ומשם לרסיבר. את הכבל תמיד חיברתי ליציאה המסומנת בעיגול, הבעיה היא שהחלק האפור ביציאה נשבר לי ועכשיו הכבל לא "ננעל" בלוח ובעצם אני לא יכול לשמוע סאונד כשאני מחבר את הכבל אופטי הזה.. כרגע בלית ברירה אני שומע את הסאונד דרך הכבל HDMI .. (אבל האיכות לא משהו לעומת הכבל אופטי) יש פתרון לבעיה ?

21. ברשותי כרטיס קול על הלוח (on bord) ואני מעוניין לרכוש את הרמקולים הללו : http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=267 האם רמקולים מסוג זה יתאימו לכרטיס הקול או שהם יהיו "כבדים" בשבילו? האם המחיר בחנות הזו נחשב לטוב? עוצמת הרמקולים היא: 2 רמקולים צדדיים 5 וואט RMS כל אחד. סאבוופר 11 וואט RMS דירוג עוצמה: 21 וואט RMS. 38 וואט RMS עוצמת מערכת. עוצמת סינון רעש: 75 dB [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  22. יש לי רמקולים 5.1 ולפני שהתקנתי תכרטיס קול 4 ערוצים אז שלושת החיבורים היו בתוך חיבור אחד של הכרטיס קול הפנימי של הלוח אם וזה עבד בסדר גמור. עכשיו הוספתי ללוח אם כרטיס קול חיצוני 4 ערוצים של C-MEDIA CMI8738, ואני לא יודע איך לחבר את השלושת הכבלים של הרמקולים לארבעת השקעים שבכרטיס קול...... מישהו יכול לעזור לי בבקשה תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  23. שלום ! אני מחפש רסיבר לחברי שביקש את הזול ביותר, שיראה טוב (ככל שאפשר) ושיעשה את העבודה.. אני מבין שהוא לא יקבל רסיבר טוב במחיר נמוך, אך למרות זאת יותר חשוב לו שהרסיבר יראה טוב-אולי צג אפילו ושיהיה תקין. לא אני ולא הוא לא מבינים בעניין ולא ממש חשובות האיכויות. התקציב, הכי נמוך שאפשר ! אני מחפש לו משהו יד-שניה אולי יותר או משהו בסגנון, תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by NuXeR,

שלום, יש לי כרטיס קול OB 7.1, המחובר דרך SPDIF (קואקס) לרסיבר AVR245 של הרמן קרדון. במחשב מותקנת תוכנה בשם ac3 filter, בסרטי AC3 אני שומע בסראונד אין בעיה והרסיבר מזהה את זה גם כ-DOLBY DIGITAL או DTS....... אבל במשחקים, גם בווינדוס וגם במשחק (לדוגמא COD4) מוגדר 5.1 ועדיין הרסיבר מזהה סטריאו.. מישהו מכיר את התופעה ? תודה, תומר.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  25. היי מעניין אותי לדעת אם יש תוכנות שאני לא מכיר שמנהלות את ה אייפוד כמו שצריך אני משתמש ב EPHPOD ולפעמים ב ANAPOD MANAGER שהוא נראה לי הרבה יותר טוב אבל אין לי את הגירסה המלאה אז במה אתם משתמשים ??

• 2 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים