עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כמה דקות אפשר להקליט בdvd מקליט_מטלויזיה) על dvd רגיל(4.7gb)?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  2. Started by Gimel,

ראיתי שקיימים כרטיסים תומכי 5.1 או אפילו 7.1 במחירים של מתחת ל150 ש"ח. אבל לכרטיסים האלו אין יציאה דיגיטלית, אלה רק יציאות אנלוגיות... מישהו מכיר כרטיס קול בעל יציאה דיגיטלית בטווח המחיר הזה? משהו בסגנון הכרטיסים המובנים שיש בלוחות אם מסויימים. ( עם יציאה דיגיטלית וללא יכולת קידוד).

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by prexus,

אני מתלבט בין כמה נגנים, איזה מאלה עדיף: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000C0F57/qid=1075816314/br=1-9/ref=br_lf_etk_ce_av__9//002-4348298-1581645?v=glance&s=electronics&n=1195890 ה iRiver IHP 100 שאמרו לי שהוא ממלץ מאוד... http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000633EM/qid=1075816314/br=1-8/ref=br_lf_etk_ce_av__8//002-4348298-1581645?v=glance&s=electronics&n=1195890 זה של ARCHOS שנמכר בממש זולללללללללל והנגן שעלתה עליו ביקורת עכשיו פה... אז מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  4. אהלן, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, בעיקר למוזיקה. חשוב לי שיהיה להן בידוד טוב, כי אני רוצה להשתמש בהן בין היתר במקומות רועשים. מבחינת הסאונד אני מעדיף שלא יהיה "צבוע" מידי ושיהיה כמה שיותר טבעי, אני רוצה לנגן איתן דרך מדמה מדברים דיגיטלי (Line6 POD HD). אני מעדיף גם שתהיה אפשרות לפרק את הכבל ולקפל את האוזניות, כי אני הולך להזיז אותן מהבית למשרד.. ראיתי כמה אוזניות שמוזכרות די הרבה ככאלה עם יחס תמורה/מחיר גבוה שעל הנייר מתאימות לקריטריונים, מה מהן הכי מתאים כרגע? AKG K81DJ (או ה-AKG K518 DJ, זהות לפי מה שהבנתי) Shure SRH240 SHURE SRH440 AKG K450 תודה!

5. Started by AVI.S.T,

מה זה Hdmi ? מה זה אומר ? מתי יצא? ועוד דברים שקשורים לhdmi (אני רק יודע שזה משהו שקשור לטלויזיה)

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by andrei21,

אני מקווה שאני בפורום הנכון אני רוצה לחבר את הממיר RCA שלי למסך מחשב, מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? אוליי אופצייה להקלטה אני לא מבין בכרטיסי טלויזיה בכלל , תנו לי כייון מאיפה להתחיל

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by DUDEnamE,

מישהו הצליח להכנס למכשיר? שמתי לב שיציאת USB נותנת חשמל למרות שהיא חסומה כנראה שהיא חסומה רק תוכנתית?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  8. 1. z-4 2.Z-523 או שלאסוף עוד קצת כסף ולקנות Z-2300 אני לא יודע אם תתאים לחדר שלי ואם אני אוכל לנצל אותה.... החדר שלי די קטן משהו כמו 10 מ"ר...

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  9. Started by gggilad13,

אני רוצה לקנות נגן MP3 ויש לי כמה התלבטויות... אני רוצה נגן שיהיה כמה שיותר קומפקטי ככה שאני אוכל לקחת אותו לכל מקום אבל גם שיהיה בו כמה שיותר מקום איכסון. אני לא רוצה שהוא יהיה נגן יקר מידי כדי שאני לא ייצטרך להחביא אותו כל פעם שאני יוצא איתו. אז חשבתי וקחת את אחד הנגנים הבאים (אני קונה בחו"ל): 1. IPOD MINI 2. IRIVER H10 3.ARCHOS GMINI 400 הנגן שהכי מוצא חן בעיני מבינהם הוא הH10, יש למישהו חוות דעת עליו? יש למישהו המלצה איזה מבין הנגנים לקחת? אולי אחד אחר שלא רשמתי?

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by gamer1234,

זה התחיל אתמול, לא זכור לי שהתעסקתיעם הגדרות או משהו... פתאום שאני שם מוסיקה או משהו יש הד כזה. בנוסף כשאין מוסיקה פתוחה הוא עושה רעשים קטנים כאלה ומהירים (קצת קשה להסביר) הרמקולים שלי הם logitech x530 יש רעיונותאיך לסדר? כי אי אפשר לשחק\לראות סרטים\לשמוע מוסיקה ככה.

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  11. הי! יש לאחי הקטן יומולדת ואנחנו יודעים במפשחה שהוא ממש רוצה נגן MP3 (הוא לא צריך איזה Fancy Ipod או משהו כזה) אני רוצה שזאת תהיה השקעה נכונה וטובה ולכן אני שואל פה בעיקרון הנגן ישמש את כל המשפחה אבל בעיקר את אח שלי (שהוא לא אודיופיל, הוא בן 12), הכי חשוב שהוא יהיה עמיד (חשוב מאוד), ומגניב וכדאי גם שהוא יהיה נפוץ קצת בארץ... כבר ניסיתי פעם SanDisk 1GB והיה לי ניסיון די טוב איתו, השאלה היא אם מאז יש דברים יותר טובים לקנות במחיר הזה. תודה!

12. Started by Nitrous90,

שלום לכולם. ברצוני לקנות נגן MP3. אני לא זקוק ליותר מחצי ג'יגה של נפח כי לפי דעתי אין צורך ביותר. אני רוצה שיהיה בו רדיו, איכות שמע ועוצמה טובה. אני לא צריך את האוזניות של הנגן כי אני משתמש באוזניות שלי. חשבתי לקנות את הנגן הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38387 האם יש יותר טובים ממנו בסביבת המחיר שלו? (עד 700 שקל). תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  13. תקציב בין 200 ל 300 עם יש פחות אני ישמח

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  14. האם היא שווה את הכסף? 4250 כולל אחריות של ח.י 3 שנים VIP התקנה ומשלוח האם יש טלויזיה יותר טובה במחיר? מה היא תומכת ביציאת הUSB? מוציא לא יותר מהסכום על LCD תעזרו בבקשה

15. Started by KusHniR,

ידידה שלי רוצה לקנות נגן MP3 הדרישות: שיהיה טוב,לא בעייתי,איכות סאונד טובה תקציב 1500-1600 אני חשבתי על : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen--20&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap או http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=617&aff=zap או http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=arcos&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap או http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=Rio-carbon5gb&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap על מה אתם ממליצים אחרת ? ומאלה לפי איזה סדר הייתם קונים (מה הכי כדאי מה הכי לא ...)

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  16. בטעינה של הנגן X5 לא יהיו בעיות כאשר אני מטעין דרך הספק של המחשב או שפשוט עדיף שאני יעשה את זה דרך השקע וזהו?.. מה שאני מנסה לשאול זה האם נפילות מתח או הפסקות חשמל יכולות לגרום משהו לנגן?.

• 12 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by avivlyaviv,

טוב אני יש לי נגן של SANDISK]סנסה] E250 ועד היום השתמשתי עם האזניות שקיבלתי מהנגן..... עכשיו אני צריך המצלה לאוזניות אבל ממש לא משהו יקר...בכלל שווה להשקיעה יותר מ100 שקל לאוזניות בנגן שלי? אז בקשה תקקציב מינימום משהו עד 150 עדיף מאד 100 ואפילו פחות....

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  18. אין לי מושג עם זה מתאים לפורם הזה עם לא פשוט תפנו אותי לאן שזה כן מתאים תודה שלום חבר'ה אני מקווה שתעזור לי ( : קניתי DVD נחמד די בזול של SANSUI דגם divx9900 USB הDVD היה מושלם עם הHD של 40 GIGA שהיה לי ( : שהיה מריץ אותו בלי שום בעיה ! אבל לצערי משבת האחרונה הוא לא מצליח לטוען לי שום דבר מהUSB הוא פשוט מריץ read usb אמור לטעון מ0-100 % אבל איך שהוא מראה 0% הוא ישר מפסיק לצערי לפי דעתי כדאי לי לנסות למצוא עדכון גירסה עם למישהו יש רעיון ואולי יודע עם אפשר למצוא עידכון גירסה הוא עוד משהו שיכול לפטור לי את הבעיה אני אודה לו נורא אז תעזור לי בבקקששהההההה !!!!!!!!!!!! בתודה מראש לכול העוזרים בשמי ובשם פלוגה שלמה של שרוינרים !

19. שלום לכולם רציתי לדעת האם האוזניות הבאות נראות לכם מקוריות? http://cgi.ebay.com/New-Sennheiser-CX500-CX-500-Black-Headphones-Earphones_W0QQitemZ220389583015QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item220389583015&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1171%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50#ShippingPayment

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  20. :s05: יש לי XP ואני דיי בור במחשבים, אז תסבירו לאט...... תודה רבה למי שעוזר לי !!

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  21. Started by r1sk,

חיברתי את מסך הטלוויזיה שלי לממיר ה-yes שברשותי ע"י כבל SCART. ניגשתי להגדרות ה-SCART בממשק של yes ובחרתי RGB שלפי מה שהבנתי, הוא בעל האיכות והחדות הטובות ביותר. כעת אני מקבל תמונה רגילה, כלומר רואים את התמונה אך עם גוון כחול ברקע. וכאשר אני מחבר דרך COMPOSITE אני רואה תמונה רגילה בעלת כל הצבעים. הטלוויזיה הינה TOSHIBA 32XV550P. תודה רבה לעוזרים, המשך שבוע מהנה.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  22. שלום לכולם, בזמן האחרון השתדרגתי קצת ואני מעוניין להחליף את המגבר + הרמקולים הישנים שלי.... הייתי מעוניין בהסבר איך הכי כדי לחבר ואיזה רסיבר + רמקולים הכי טובים במחיר הכי זול אני יכול למצוא. אז טיפה הסבר, יש לי כרגע מחשב שאני מעוניין לחבר, פלייסטישן 3 ויס מקס HD שלכולם יש יציאה אודיו דיגיטלית.... אני מאמין (אולי אני טועה אין לי הרבה מושג בנושא) שהכי כדי לחבר אותם מיציאה אודיו דיגיטלית ליציאה כזאת ברסיבר... העניין הוא שאולי לא חיפשתי נכון אבל לא מצאתי רסיבר זול יחסית עם 3 כניסות כאלה... מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי? ושוב אני לא רושם מחיר כי אין לי מושג מה המחירים והייתי מעוניין להשקיע בזה כמה שפחות כסף... אשמח לקבל המלצות והסברים ובמקרה הצורך כמובן שעדייף לשלם יותר אם…

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  23. שלום. ברשותי סט של 2 רצפתיים, Wharfeadle דיימונד 8.4 מוגברים עם רסיבר harman/kardon avr137 ולצורך העניין יש לי גם סאב וואפר morel active 8 בהישג יד. השאלה הנשאלת היא- האם אגרום נזק למערכת הזו, אם אגביר בעזרה מסיבה בחצר? אם יש נזק, מספיק שאשיג מגבר רציני, או שהבעיה מתחילה ברמקולים?? תודה לעוזרים.

24. Started by davis5,

ברצוני לקנות טלויזית LCD -רצוי סמסונג או סוני ישמש גם לראית סרטים מהמחשב חשוב שיהיה FULL HD תודה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  25. שלום לכולם!!! אני מחפש נגן MP3 וWMA בנפח של1GB . חשוב שיהיה רדיו (לא באוזניות) ושתהיה אפשרות הקלטה. ושתהיה לו איכות שמע טובה(שלא תהיה איכות "בסדר") ואשמח לקבל המלצות מאנשיים שיש להם כבר את הנגן שעונה לדרישות... תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים