עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by azalin,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס קול טוב ל HTPC שלי בגבול ה1000 - 1500 שקל השימוש העיקרי הוא בעיקר מוסיקה וקצת סרטים (אני צריך תמיכה של 5.1) המערכת כרגע מורכבת מרסיבר Pioneer VSX-D457 ? (קצת ישן) אבל הוא יוחלף מאד בקרוב בHarman/Kardon AVR 630 רמקולים קדמיים : B&W DM604 S3 מסידרה 6 המעולה רמקולים אחוריים : Boston Acoustics CR55 סנטר : B&W LCR 3 סאב : עדיין אין אבל בתקווה מתישהו בעתיד : Cerwin Vega V-10S כיום יש לי את הAudigy ZS Platinum Pro שקניתי בזמנו מבלי שתיהיה לי הזדמנות לשמוע אותו לפני ועד היום אני מצטער על הטעות הזאת כרטיס קול פשוט זוועה ועוד במחיר הלא שפוי שדורשים עליו בארץ מקצת הבדיקות שעשיתי בזמן האחרון הבנתי שיש מספר כרטיסי קול ט…

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  2. תיראו אחשיו ראיתי בערוץ הקניות תטלויזיה הזאת איך היא? http://www.21.tv/p-38074/Fujicom/cf-154? איכות צבעים בה אמורה להיות טובה? ועם איזה חיבור היא תיתחבר לי כי הממיר שלי הוא של הוט והוא לא קורה HD אז הטויזיה שלי תיתחבר עם VGA?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  3. Started by ZenMaster,

אני ממש רוצה לקנות נגן NP3 לפני נסיעה לחו"ל. :-\ אבל איך אני אמור לבחור נגן MP3 כשהמבחר כל כך גדול? הבדלי המחירים גדולים ולא מובן למה? Zen Touch 20G של CREATIVE נגן חדש מחירו ממש לא גבוה (בין 1550 ל2000) אבל הIPOD באותו נפח עולה הרבה יותר כנ"ל לגבי ה-I RIVER גם כן יקר בהרבה מ ה-CREATIVE למה? מה ההבדל בינהם בהתחלה חשבתי שזה זמן הסוללה אבל CREATIVE מציעים 24 שעות ניגון רצופות!!! חשבתי אולי באיכות הסאונד, אבל הנתונים דומים!!! אני כבר לא מבין כלום. השאלה השניה שלי היא מה ההבדל הגדול בין נגני הארד דיסק לבין פלאש? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  4. Started by Master Boo,

אני לא יודע אם ככה קוראים להן- אוזניות שנכנסות לאוזן. עד עכשיו הייתי אוזניות של sennheiser שקיבלתי עם הiRiver H200 הוותיק שלי. האיכות שלהן הייתה לא רעה בכלל, אבל לא מספיק טובה. מה גם שלא היה איטום בכלל- רעשים מבחוץ הסתננו פנימה בלי שום בעיה. אז אני מחפש משהו יותר טוב, שכן רוב הזמן אני עם האוזניות האלה בתוך האוזן. משהו איכותי, שיחזיק מעמד, ושיאטום כמה שיותר (עד כמה שזה אפשרי באוזניות כפתור). אם גם יש המלצות מאיפה לקנות כל דגם, זה יהיה מעולה. תודה!

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by nir_ofer,

אז ככה... אני מחפש להחליף את הרסיבר שלי! התקציב שלי הוא לא יותר מ1000 שקל וחשבתי שבתקציב הזה שווה לי לחפש משהו משומש. בעיקרון אני מחפש רסיבר סטריאו ולא לקולנוע ביתי ורציתי לדעת מה חשוב לבדוק כאשר אני קונה רסיבר משומש והאם זה בכלל כדאי. כמו כן אם יש לכם המלצות על רסיברים ספציפיים שכדאי לי לחפש ואיפה בכלל אני יכול למצוא משומשים??

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  6. Started by navk2,

ברשותי מערכת רמקולים של CREATIVE,אני משער שהיא איכותית כי משהו שמבין בסאוד בחר לי אותה (לא אני) , אני רוצה לעשות שברמקולים שמאחורה ישמעו יותר חזק מאשר הרמקולים שמקדימה ולעשות שברמקול האמצעי (CENTER) אני אוכל לישלוט ואם אפשר גם לעשות שתמיד אני אשמע מכולם גם בתוכנות\משחקים שלא תומכים. אני יודע שבלתי אפשרי שיהיה לי סראונד אבל שישמעו מכולם אותו דבר זה גם טוב ! עוד שאלה, איך אני בודק איזה דגם יש לי ? (אני רק רוצה להבהיר שאני לא כזה מבין בסאונד !)

• 11 תגובות
    • 734 צפיות
  7. שלום לכולם!! לא מזמן(לפני חצי שעה) התחדשתי בiAudio7, ועכשיו הגיע הזמן לדאוג לאוזניות. מה כדאי לקנות בתקציב המדובר ואיפה(באשדוד יש רק BigBox Bug וIVORY)?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  8. קניתי HTPC מחובר אליו הכרטיס WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge והמחשב מחובר לטלויזית 32" של סאמסונג מסוג A450 הממיר (YES MAX) מחובר אל הכרטיס בכבל S-VIDEO השידור מהממיר אל המחשב נקלט .. אך האיכות לא בשמיים ומאוד מפריעה לעין ... מה גם ראיתי שבמדיה סנטר יש אפשרות לקלוט לוח שידורים LIVE אם כי ניסיתי להגדיר זאת ולא הצלחתי אשמח אם תעזרו לי בהגדרת הכרטיס טלויזיה ועוד יותר בהגדרת MCE תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  9. שלום ... מכיוון שאני לא מבין ברמקולים ואני לא רוצה לקנות משהו שאין לי מושג בו.. לכן אשמח לקבל יעוץ מאנשים מנוסים ומבינים .. יש לי רסיבר של JVC מדגם RX-5042 שניתן לחבר לו 5 רמקולים וסאב ועוד.. אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים ... הסאב שלי במצב מצויין לכן אני רוצה לקנות רק 5 רמקולים .. לחדר גדול יחסית.. התקציב שלי הוא 900 שקל. ( אני מעוניין לקנות רק את הרמקולים ללא סאב). *דרך אגב אם זה אפשרי לשים אפילו 2 רמקולים איכותיים לרסיבר זה גם אופציה .. שיהיה רמקולים איכותיים ועמידים. השימוש הוא בעיקר למוזיקה וסרטים תודה לכולם ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  10. הייי, כרגע יש לי את הsennheiser HD202 ואני די מרוצה מהם, אבל לפי מה שהבנתי אפשר למצוא אוזניות הרבה יותר טובות. השימושים העיקריים שלי הם משחקים, סרטים ושירים. הסתכלתי באינטרנט במאמרים על אוזניות 5.1 ולפי מה שהבנתי הם לא מומלצות ככה שנראה לי שאני אוותר (אם יש לכם דעות שונות בעניין בבקשה תגידו). כמו שכתבתי התקציב הוא בערך 300 שקל אבל זה לא חייב להיות מהארץ אלא אפשר גם ארה"ב (מכר נוסע עוד מעט והוא יכול להביא לי). איזה אוזניות מומלצות בתקציב הזה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  11. היי, אני רוצה לקנות מקרן בשביל לראות טלוויזיה (סדרות, סרטים). יהיה בשימוש לא מאד תדיר (יודלק פעם בכמה ימים). יש לי הרבה אילוצים בסלון שבו אני רוצה להתקין אותו. בפרט אין לי מקום לתלות טלוויזיה בצורה נורמלית לכן אני רוצה מקרן. אני צריך למקם את המקרן בצד אחד של החדר והקיר עליו התמונה תוקרן בצד השני - המרחק בינהם (קיר לקיר) הוא 480 ס"מ. מצד שני גם על הקיר שהתמונה תוקרן עליו יש דברים מסביב ככה שאני מוגבל לתמונה של בערך 80 אינץ' (100x177 ס"מ) נגיד שאני מוריד מהמרחק 25 ס"מ בגלל עומק המקרן אני מקבל Throw ratio של 2.57. רוב המקרנים שאני רואה לא מתקרבים ליחס כזה.. אני גם לא רוצה לתלות את המקרן או מסך מהתקרה באמצע החדר. מה שכן חשבתי שאולי אפשרי זה לשים מסך על…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  12. עד לא מזמן השתמשתי במערכת סטראו נחמדה של שארפ, מפאת חוסר מקום וצריכת מקום לא פרופורציונלית לאיכות הסאונד, החלטתי להוריש אותה לאבי היקר, ולרכוש מערכת רמקולים ייעודיים למחשב. הרי אני לא צריך טייפ או CD PLAYER, והמערכת שימשה רק להגברה של המחשב. השימושים כמו בכותרת, אני מצד אחד מאזין נלהב של מוסיקה, ועל כן אולי כדאי לחשוב בכיוון של סטראו, אבל מצד שני המחשב שלי מחובר לLCD 26" - כך שסרטים הם שימוש מאוד נפוץ. מצד שלישי, בתקציב שלי סראונד איכותי הוא לא כל כך אופציה, כי אין לי כל כך תקציב למערכת כמו Z5500 (וגם אם כן, הייתי קונה רסיבר וסאטליטים מינימליים בכסף שהיא עולה). אז הדילמה הובילה אותי לאלה: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7893 כאילו סראונד בלי הבלאגן של הח…

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by darkrule88,

אני קניתי בראקודה ואני לא ממש מרוצה מהם במיוחד אחרי שראיתי את ה SIBERIA וה 5HV2 אני שוקל להחליף אותן ואני מתלבט מה כדאי ? וגם הברקודה עושות לי הרבה בעיות 5HV2 בלי USB או SIBERIA V2 USB אני מתכוונן בעיקר למשחקים תודה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  14. Started by J0n1,

שלום. אני מחפש מאריך אוזניות למרחק של כמה מטרים בודדים, שאוכל לחבר אוזניות למחשב ולשמוע במיטה שלי. האם יש מאריך מומלץ? ומה עדיף? שלט שהוא מתאם מ3.5 ל2.5 או מתאם בלבד? (מבחינת האיכות בלבד) תודה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  15. שלום לכולם,\יש לי טלווזי HDR, וDVD רגיל. הDVD קורא DVIX. רציתי לדעת איך אני יכול להמיר סרטי MKV שיש לי על המחשב לסרטי HD READY בפורמט שהDVD יקרא? תודה לעוזרים! אלון

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  16. אני מעוניין לרכוש נגן Mp3 מבוסס דיסק קשיח ואני כרגע בהתלבטות בין ה-Apple iPod 20GB 4th Gen לבין ה-iRiver H340, אשמח לקבל את המלצותיכם, דעותייכם לגביי השניים (כבר קראתי reviews ברשת....). *הדרישות שלי מהמכשיר הם כדקלמן: 1. שיכול לשמש כדיסק איחסון נייד 2. שיהיה אפשר לנגן בעזרת FM modulator למכשיר הרדיו ברכב (דרך אגב האם זה עובד טוב?) 3. שיהיה בעל אפשרויות טעינה מגוונות (אני אומנם לא מטייל ברחבי העולם אך רוצה אפשרות כזאת) 4. שיהיה בעל סאונד איכותי ויתמוך בכמה שיותר פורמטים (למרות שרוב האוסף שלי מבוסס mp3) *כך שאם למישהו יש המלצה אחרת אשמח לשמוע...(Creative Zen, Sony וכדומה) אני מעוניין לקנות את המכשיר בימים הקרובים תודה.

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  17. לא משנה...

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  18. איפוד מיני דור שני ("18 שעות סוללה"), הסוללה מתה אחרי שנה וחצי (מה זה מתה, אחרי 3 שירים המד סוללה צונח ל10 אחוז). כמו שאמרתי בארץ, אין לי איך לקנות באיביי וכאלה, ואם ההחלפה מסובכת אז גם מעבדה שתחליף את הסוללה... תודה(:

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  19. אני מחפש רמקולים למוזיקה בווליום רגיל בחדר, לא מסיבות ולא עניינים.. אני גם לא שומע מה ההבדל בין מערכת של אלפיין לבין DRAGON FIRE של 50 שקל שיש לי באוטו אז זה בסדר.. כרגע יש לי SBS 2.1 של קריאטיב, אבל נשרף לי הסאב.. האמת, יש לי בארון עוד 2 רמקולים של SBS, ככה שיש לי 4 רמקולים עובדים מצויין אבל ללא סאב, אז האפשרות היא או לקנות 2.1 חדשים לגמרי ולשכוח מהכל, או לקנות לרמקולים היתומים שלי סאב 4.1 כלשהו (מוכרים דברים כאלה ? ) ולחבר את כולם. אם לקנות חדש, איזה ? לוג'יטק, קריאטיב.. ? אם לקנות סאב בלבד לרמקולים למחשב שכן יש לי (נראה לי שזה יהיה עדיף לא ?) מאיפה משיגים כזה, כמה זה אמור לעלות (ברמה של הסאב המקורי) והאם אפשר לאתלר ממערכת ישנה ? תודה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  20. Started by fansor,

שלום, יש לי מסך LCD של LG שחיברתי לו מחשב עם כ.מסך GTX295 לחיבור DVI/HDMI 1 IN . עכשיו את הסאונד חיברתי עם חיבור 3.5 ממ מהמחשב לחיבור VGA/DVI AUDIO IN . עכשיו, כשהסאונד לבד מחובר והטלוויזיה על HDMI1 - יש סאונד וכמובן אין תמונה. כשגם הסאונד וגם והHDMI מחובר לHDMI1 והטלוויזיה על HDMI1 יש רק וידאו ואין סאונד. מה אפשר לעשות ?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  21. אני מחפש כרטיס קול של חברה מוכרת אני ממש לא מבין בעיניין הבנתי שה E-MU0404 טוב. המטרה להגביר Beyer DT770 וכרטיס קול טוב גם להקלטות. הוא חייב להיות לפחות 5.1 ערוצים ולתמוך בפורמטים של HD. וסוג של הגברה למצות את הפוטנציאל מהאוזניות אני לא קונה עוד דרגה של משהו זה אוזניות לכרטיס קול ללוח. תודה לעוזרים למרות שאף אחד כבר לא עונה לי. על הדרך עם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין ה DT770 80ohm ל250ohm אני אודה לו.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  22. או קיי החלטתי אני הולך על נגן mp3 נמאס לי מדיסקמנים נמאס לי מכל החרטא ידעתי דבר ראשון לחשוב על משהו בסדר גודל של 10 ג'יגה הבעיה היא כמובן הכסף עכשיו חשבתי ללכת על המובו 2 עם ה4 ג'יגה בחשש שלא יהיה לי מספיק מקום למלאו או ללכת על האייפוד מהדור השלישי עם 15 ג'יגה (מהאייפוד אני דיי מפחד מכיוון ששמעתי על בעיות הסוללה) או ללכת על דגם הזן טאצ' עם ה30 ג'יגה של קריאייטיב עכשיו זה התלבטות ממש ענקית אני מפחד מהאייפוד בגלל נושא הסוללה אני פוחד מהזן טאצ' בגלל המסך (או שאני פשוט לא מבין איך מעבירים שירים כי לא ראיתי עליו בכלל כפתורים ואני ישר הבנתי שצריך להעביר במסך) ומהמובו 2 אין לי שום חשש הוא נראה לי נגן בן זונה אין לו שום פאק רציני עכשיו על מה ללכת יש לי תקציב של עד 1700 בלי ל…

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by Jenia24,

אפשר המלצות? יש לי כרטיס קול מובנה וזה בעיקר נועד למוזיקה לא מחפש משהו מפוצץ , אלא משהו שמוציא את המקסימום במחיר הזה.

24. Started by noob^,

מתגייס עוד חודשיים ~, צריך נגן חדש (לא רוצה להסתובב שם עם מיני דיסק), תקציב 1000~ לנגן ואוזניות איכותיות (עדיפות לכפתור שיהיה נוח לנשיאות) חובה אוזניות איכותיות, אפשר לחרוג מהתקציב ואפשר גם לא להגיע אליו העיקר שיהיה איכותי ! לא צריך תמונות ולא צריך סרטים (לא אתנגד אם זה יהיה, אבל אני ממש אבל ממש לא רוצה ולא צריך את זה ! - סתם לשלם יותר בישביל שטויות) ג'יגה+ מה הכי איכותי שאפשר למצוא ?

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by nehmia,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בסביבות 200-300 שח איזה אני יכול לקנות באיזה מכרז או משהו?

• 11 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.