עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מחפש המלצה לטלוויזיה LCD בשביל חבר. התקציב שלו עומד על 3000 שח בגג. הוא יחבר רק דיוידי ישן שהוא גם רסיבר לטלוויזיה + ממיר של הוט (לא HD) ואולי גם PS2 ככה שהוא לא זקוק לחיבורים מתקדמים יותר מדי. אולי עדיף שיהיה שיהיה HD READY(לעתיד) ראיתי בזאפ הרבה טלויזיות בסגנון המחירים הללו אבל איזה ממה שאתם מכירים הכי מומלצת? תודה.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by R9800P2,

יש לכם במקרה איזה פרום שאפשר לדבר שם על טלויזיות כי אני רוצה לקנות איזה טלויזיה:[

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  3. שלום אני רוצה לקנות אוזניות לא אודיופיליות למשחקים בטווח של ~250 חשבתי על שתי אלה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=4415 מה ההבדל בניהם חוץ מהמיקרופון ??? אם אין אז אני יקנה את האלה אם המיקרופון. או שהאם יש לכם משו אחר מומלץ בטווח המחיר הזה ? תודה מראש ותענו כמה שיותר מהר למה אני קונה היום תודה !! עריכה: עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה של HD SoundMax (לוח M2N-E) אני צריך לקנות גם כרטיס קול ?? ועוד שאלה : שאני מדבר אם חברים בסקייפ הם לא שומעים אותי טוב וניסיתי מלההההההההההההה מיקרופונים ותמיד שומעים אותו דבר יש מצב זה קשור לדריבר ??? כילו אם המיקרופו…

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by gal1,

מהי המערכת 2.1 הכי עוצמתית שיש בתקציב של 600 שקל

5. Started by FresH-MeaT,

טוב יש לי את הרמקולים האלה MX5021וAltec Lansing כבר משהו כמו שנה ואני מרוצה מהם עד הגג חוץ מ2 דברים הראשון הוא בזמן האחרון נידמה לי שזה התחיל ליהיות או שזה תמיד היה ופשוט היתעלמתי מזה רק עכשיו אני שם לב.. כל הזמן כשאין לא מוזיקה ולא שום דבר שאמישתמש בסאונד אז יש רחש חזק חזק מהרמקולים.... כזה פששששששששששששששש איך מבטלים את זה? ודבר שני זה בווליום שהוא בקפיצות ולא לפי הרצון שלי

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  6. אהלן פורום אודיו וקולנוע ביתי המכובד! לצערי הרב אוזניות ה-CX300 הנפלאות שלי נהרסו מקריעתו של אחד החוטים (אם מישהו יודע על דרך לתקן אותו, אשמח לדעת) וברצוני לקנות זוג אוזניות איכותי חדש. כמובן שניתן לעשות את הדבר המתבקש וההגיוני ולקנות את אותו הדגם מכיוון שאלו באמת אוזניות מדהימות והטובות ביותר שנתקלתי בהן עד היום, אך הפעם החלטתי טיפה לפנק את עצמי ולהשקיע עוד 150 שקל ולהעלות את תקרת התקציב שלי ל-400 שקל. השאלה שלי היא האם ההשקעה כדאית? האם יש אוזניות ברמה יותר גבוהה ששוות את התוספת של ה-150 שקל האלו? אציין שאינני אודיופיל מושבע אבל עדיין יש לי סטנדרט גבוה של איכות סאונד. כמו כן אוסיף ואומר שאני מעדיף אוזניות In-Ear, שאיתן יש לי נסיון חיובי אך לא אשלול סוג אחר של אוזנ…

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום, יש לי רמקולים של חברת Altec Lansing דגם ATP3 http://www.pchardware.co.il/docs/pd-698389610.htm והבעיה שלי היא כזאת, כשאני מנסה להשמיע משהו ברמקולים, הבאס חסר, ורק כאשר מגבירים אותו עד הסוף הוא מתחיל להישמע אני חושב שזה אולי בגלל הרמקולים, אבל לחבר שלי יש את אותם רמקולים, אותו דגם, וזה נשמע אצלו אחרת לגמרי!!! אני משתמש בכרטיס קול Creative Audigy החלפתי בין כרטיסי הקול, cse,h את ההגדרות בווינדוס, הכל כרגיל ודומה למה שאצל חבר שלי... וזה לא עוד מקרה של "הדשא של השכן ירוק יותר" כי ממש שמים לב להבדל... אם למישהו יש את אותן בעיות ויודע איך לתקן אותם, בבקשה שיעזור!

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by PlayerX,

Looking for LCD TV , mostly to play Playstation 2 by using component cables and watch movies from PC My list of possible choices did anyone had some personal experience with any of these http://zap.co.il/compare.asp?sog=E-TV&models=499929,411556,506242,577538

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by rafip77,

שלום, האם במסכי טלויזיות LCD 32" 40" סוג הפאנלים הם כמו במסכי מחשב ? (כמו TN, PVA,וכד' ?) אם לא, אז איך מסווגים אותם מה סוג הפאנלים שלהם ? לדוגמא מה יש ב-SONY BRAVIA 32" P3000 ? תודה.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by Scorpion17,

אפשר המלצה למכשיר דיוידי לטלויזיה..

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by corolla9,

שלום לפני כמה חדשים רכשתי את הדגם ATP3 והייתי מאוד מרוצה מהמכשיר לאחרונה המוצר התחיל לזייף בגלל בעיות בחיבור עוצמת הווליום. שלחתי את הרמקולים לקאראט ישראל והם הגיעו למסקנה כי לא ניתן לטפל ברמקולים בגלל חוסר בחלקי חילוף (הATP3 הוצאו מפסי הייצור) ועכשיו קרט אומרים לי שיישלחו לי את הדגם החדש של הרמקולים VS2421. עכשיו אני לא יודע אם זה שמועות או מציאות אבל הבנתי שיש בעיות רעש סטטי שנובעות מהסאב. אז השאלה שלי היא האם זה באמת המצב ושאכן "אכלתי אותה" או שאני יכול להביא דגם אחר דרך האחריות למרות שאני חושב שזה לא אפשרי.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  12. Started by GRiM,

הראשון: Creative Zen Micro Photo 8GB קראתי עליו ביקורת ב-DAP ויש לו מספר חסרונות: מסך בעל איכות נמוכה, גודל לא טוב וקצת חשוך, איכות סאונד בינונית וכו'. לפני שקראתי את הביקורת, חשבתי שזהו הנגן שלי ועליו אני אלך, אבל עכשיו נכנסתי שוב להתלבטויות קשות. חשוב לציין שיש לו נפח גדול של 8GB (במעשי כ-7600MB) ואפשר להכניס כ-1500 שירים בפורמט MP3. 1620 ש"ח, בבסט-ביי. השני: iRiver H10 לא קראתי עליו ביקורת מקצועית כלשהי, אבל כפי שאני רואה הרבה מאוד ממליצים עליו. 1332 ש"ח ל-5GB, בבסט-ביי. היו עוד התלבטויות, אבל החלטתי להוריד אותם מהרשימה. הדרישות שלי הן: - נפח מכובד, כמה שיותר - לא אוהב להתעסק עם העברות. - איכות סאונד טובה, באסים, עוצמה. - מסך ברור, רצוי צבעוני. - סוללה חזקה, לפחות 10 ש…

• 12 תגובות
    • 742 צפיות
  13. שלום לכולם קשה לי לומר אם המצב שאני מתאר הוא בעייתי או חריג, כי ההיכרות שלי עם אוזניות באופן כללי מועטה מאוד. ברשותי ה headset הבא, מחובר ישירות למחשב ללא כל אמצעי הגברה. לפי השמיעה שלי, כאשר אני מגביר או מנמיך את הווליום, מושפעת רק העוצמה של טווחי mid ו high, אבל עוצמת הבאס והפרטים בטונים הנמוכים לא משתנה כלל. כשאני מגביר את הווליום לרמות גבוהות יחסית (נאמר 3/4 מהעוצמה המלאה והלאה), אפשר לשמוע בבירור שאין לבאס שום נוכחות כלל, וכל מה ששומעים הוא צלילים בטווחי mid\high בעוצמה גבוהה מאוד (למרות שלא יהיה מצב שאצטרך להגביר את הווליום לעוצמה מקסימלית, הוא גבוה מדי ובלתי ניתן להאזנה). יש לציין שבאופן כללי הבאס בהחלט מספק, אבל מאחר ועוצמתו קבועה נוצר מצב שהנוכחות שלו גבוהה מדי ב…

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  14. Started by shloosh,

http://www.logicpc.co.il/eng/itemlist.aspx?cnam=headph-xfx מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by Samsum,

אז ככה כשאני שם אוזניות אז אני מרגיש את זה יותר. כל מה שאני אמור לשמוע בצד שמאל אני שומע הצד ימין וההפך. זה כשאני מחבר את זה מהחיבור הקידמי. וכשאני מחבר את זה מהחיבור האחורי אני שומע רק בצד אחד ובצד השני לא שומע כלום. אז האפשרות היחידה שלי היא החיבור הקדמי אבל אני שומע שם הפוך. וזה לא בעיה של האוזניות כי זה עם כמה אזניות וגם עם הרמקולים. יש איזו אפשרות לחליף כיוונים של הקול אעם איזו תוכנה או משהו? ד"א הכרטיס קול שלי מובנה על ה לוח אם [GIGABYTE GA-VM900M] תודה מראש. :]

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by ssib,

שלום אני רוצה להרכיב HTPC והומלץ לי באתר על המפרט הבא: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים NZXT Duet No PSU ¤ 393 1 קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 2 כרטיסי מסך Sparkle 8500GT 256MB Passive Cooling Retail - אחריות 3 שנים ¤ 442 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 1 מקלדות LOGITECH Cordless Desktop EX 110 ¤ 224 1 LeadTek Win…

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by Bug2000,

יש לי שתי DVD בבית, אחד של DAYTEK ואחד של FUJICOM . שתיהם לא מזהירים ולא של חברות ידועות, אבל הם עושים את העבודה. בזמן האחרון צרבתי כמה סרטים של 2.2GB בקובץ אחד וה DVD של DAYTEK קורא סרט כזה עד החצי ואז מפסיק. ה DVD של FUJICOM קורא שלושת רבעי מהסרט ויוצא לקראת הסוף. חשוב לציין שסרטים בגודל של 1.5GB עובדים בלי בעיות. יש לכם מושג אם הבעיה יכולה להיות באופן הצריבה של אותם הסרטים ? אני צורב ב NERO 8 ULTRA EDITION ב UDF . תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  18. שלום לכם. הרמקולים שלי עושים ממש רעשים כל כמה דקות. אני לא מצליח לבדוק עם זה הרמקולים או הכרטיס קול. יש למישהוא איזה רעיון איך לבדוק? אולי איזה תוכנה לנושא ? (ניח שלא..) אני פשוט די עובד עצות כבר...

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  19. שלום, ברשותי שני רמקולים וברצוני לקנות מגבר בסכום של עד 2000 ש"ח. אני מעוניין שיכיל מספר חיבורים שחשובים לי ואשמח את עצתכם בנושא מה חשוב ומה פחות. אני צריך שהמגבר יוכל להתחבר לרסיבר ישן מדגם harman kardon HK 3400. המגבר צריך לאפשר חיבור לרמקולים 5.1/7.1 למקרה של שדרוג עתידי. אני מעוניין שיתמוך במירב החיבורים החדשים כדי שיאפשר במידת הצורך חיבור עתידי למערכת מתקדמת יותר. אשמח לשמוע עצות והצעות. בברכה, עומר

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by navk2,

ברשותי מערכת רמקולים של CREATIVE,אני משער שהיא איכותית כי משהו שמבין בסאוד בחר לי אותה (לא אני) , אני רוצה לעשות שברמקולים שמאחורה ישמעו יותר חזק מאשר הרמקולים שמקדימה ולעשות שברמקול האמצעי (CENTER) אני אוכל לישלוט ואם אפשר גם לעשות שתמיד אני אשמע מכולם גם בתוכנות\משחקים שלא תומכים. אני יודע שבלתי אפשרי שיהיה לי סראונד אבל שישמעו מכולם אותו דבר זה גם טוב ! עוד שאלה, איך אני בודק איזה דגם יש לי ? (אני רק רוצה להבהיר שאני לא כזה מבין בסאונד !)

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  21. קניתי HTPC מחובר אליו הכרטיס WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge והמחשב מחובר לטלויזית 32" של סאמסונג מסוג A450 הממיר (YES MAX) מחובר אל הכרטיס בכבל S-VIDEO השידור מהממיר אל המחשב נקלט .. אך האיכות לא בשמיים ומאוד מפריעה לעין ... מה גם ראיתי שבמדיה סנטר יש אפשרות לקלוט לוח שידורים LIVE אם כי ניסיתי להגדיר זאת ולא הצלחתי אשמח אם תעזרו לי בהגדרת הכרטיס טלויזיה ועוד יותר בהגדרת MCE תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  22. קניתי לאחי רסיבר JVC RX5062 ובניתי מערכת רמקולים, זאת אומרת תיבה שבניתי ורמקולים שהרכבתי. בכל אופן, הכנתי כבל דיגיטאלי, אבל משום מה המחשב או הרסיבר לא מקבל את האותות. אילו הגדרות אני צריך לעשות בכדי שזה יעבוד? זה פשוט לא עובד. -תודה.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  23. בעידכון 1.28 האירופי הרשמי של איריבר הם הורידו את העוצמה השאלה שלי היא כזאת: האם ה.1.28 האירופי של אוהד בן חמו זה בעוצמה חזקה או שצריך להוריד את הקוראני?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  24. שלום, יש לי סרטון שצילמתי במצלמה שלי והוא בלי קול, עכשיו אני רוצה להכניס איזה שיר בסרטון איך אני עושה זאת?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.