אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מאיפה אני מביא מערכת DVD עם מסך נישלף לא מפריע לי שיהיה סיני לא טחון. צריך גם עוד מסך תיקרה לאחור בגודל 10 אינץ. מישו יודע איפה יש במחיר טוב?
-
- 13 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, כמו שהכותרת מרמזת אני מעוניין לקנות מערכת בסכומים הנ"ל. מה אתם ממליצים תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
http://www.sony.lv/view/ShowProduct.action?product=DAV-DZ20&site=odw_en_LV&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=HCS+Surround+Kit+%26+DVD+Player#tab האם היא משתלמת? האם יש משהו עדיף במחיר הנקוב?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מחפש משהו איכותי כמה שיותר בתקציב של עד 200 ש"ח. אוזניות גדולות כאלה, שלא נכנסות לתוך האוזן כמו IN EAR. תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי קניתי ת'נגן CREATIVE ZEN TOUCH... האוזניות שבאו עם הנגן נתנו לי סאונד ממש טוב... עם הזמן הם נקרעו לי ונהרסו..אז חיפשתי אוזניות שיהיו זולות ומספקות.. החלטתי ללכת על הEP630 אחרי חיפוש באינטרנט, ולפי ביקורות של אנשים אמרו שיש לו סאונד מצויין. אבל משום מה הסאונד אצלי נשמע לא טוב, אומנם יש ווליום גבוה והבאס לא מתפוצץ אבל הצלילים לא מופרדים, ויש צלילים שפשוט נבלעים בשיר. ניסיתי לשחק עם האקולייזר של הנגן ועדיין הסאונד לא מספק בכלל! זה הגיוני שהאוזניות שמקבלים עם הנגן מספקות סאונד יותר טוב מהEP630? או שיכול להיות שהם מזויפות?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות שהם מכסים את כל האוזן וזה יהיה בשביל לשמוע בmp3 ולשמוע סרטים ומשחקים במחשב עד 300 שח
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הייי, כרגע יש לי את הsennheiser HD202 ואני די מרוצה מהם, אבל לפי מה שהבנתי אפשר למצוא אוזניות הרבה יותר טובות. השימושים העיקריים שלי הם משחקים, סרטים ושירים. הסתכלתי באינטרנט במאמרים על אוזניות 5.1 ולפי מה שהבנתי הם לא מומלצות ככה שנראה לי שאני אוותר (אם יש לכם דעות שונות בעניין בבקשה תגידו). כמו שכתבתי התקציב הוא בערך 300 שקל אבל זה לא חייב להיות מהארץ אלא אפשר גם ארה"ב (מכר נוסע עוד מעט והוא יכול להביא לי). איזה אוזניות מומלצות בתקציב הזה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שאלה ראשונה התקנתי את העידכון החדש 1.29K אז רואים עיברית אבל היא הפוכה...כיצד מסדרים את זה? שאלה שניה איך אני יכול להפוך כמות גדולה של תמונות שיתאים לH3XX ומה בכלל הרזולוציה המקסימלית לתמונות?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום גולשי HWZONE, אני מחפש דרכים ליצירת קשר עם פוליפון (יבואנית iAudio ) אשמח אם תעזרו לי, חרשתי על כל האינרנט . תודה לעוזרים. , בברכה, ניקו \ dYNamiC
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
נדמה לי שזה ה-MEGAWORKS... אבל אני רוצה להיות בטוח ולמצוא את המערכת שמתחרה ב-Z-5500... כי המחיר שלה הוא לא ייאמן בארץ... אה ועוד משהו- אני מתכוון למערכת 5.1 ערוצים (שלא תזרקו את ה-7.1 החזקים של קרייאטיב שעולים באותו סדר גודל)... אני מדבר על מערכת בסביבות ה-2000 ש"ח... ואני לא יודע אם זה ה-MEGAWORKS שיש לה את אותו הספק כמו ה-LOGITECH... או שזה המערכת החדשה שעשתה "עלייה לארץ" שזאת ה-GIGAWORKS.... תודה לעוזרים מראש
-
- 11 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את כרטיס הקול שלי (creative 24live!). חשבתי אולי ללכת לכיוון AUDIGY. האם כדאי ושווה לקחת כרטיס כזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4909 המחיר מטורף זה ידוע לי (אם יש ביותר זול יהיה מעולה). אני שומע מוזיקה כל הזמן,סרטים ומשחקים. התקציב האמת אני מעדיף כמה שפחות-אחרי הכול ....... מה נותן הפאנל הזה ששמים בקידמת המחשב? ואם יש הצעות לכרטיסים אחרים במחירים נמוכים יותר (עדיף) זה יהיה מצויין. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש נגן Mp3 מבוסס דיסק קשיח ואני כרגע בהתלבטות בין ה-Apple iPod 20GB 4th Gen לבין ה-iRiver H340, אשמח לקבל את המלצותיכם, דעותייכם לגביי השניים (כבר קראתי reviews ברשת....). *הדרישות שלי מהמכשיר הם כדקלמן: 1. שיכול לשמש כדיסק איחסון נייד 2. שיהיה אפשר לנגן בעזרת FM modulator למכשיר הרדיו ברכב (דרך אגב האם זה עובד טוב?) 3. שיהיה בעל אפשרויות טעינה מגוונות (אני אומנם לא מטייל ברחבי העולם אך רוצה אפשרות כזאת) 4. שיהיה בעל סאונד איכותי ויתמוך בכמה שיותר פורמטים (למרות שרוב האוסף שלי מבוסס mp3) *כך שאם למישהו יש המלצה אחרת אשמח לשמוע...(Creative Zen, Sony וכדומה) אני מעוניין לקנות את המכשיר בימים הקרובים תודה.
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אשמח לדעת איזה מהם יותר כדאי לקנות, עדיף גם עם נימוקים http://www.iriveramerica.com/prod/multi/pmc_120.aspx http://www.creative.com/products/product.asp?category=210&subcategory=211&product=9882&nav=2 תודה מראש לכל עוזר, ואני מאוד מקוה שלא ינעלו לי את זה :-\
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות לוח אם GIGABYTE GA-7VAXP-A ULTRA אני לא בטוח עם הוא תומך ביציאה דיגיטלית AC-3 ועוד משהו משהו יודע עם לכרטיס הקול שלית מסוג 128 LIVE .VALUE) -CREATIVE ) יש תמיכה ליציאת AC-3? יש לו יציאה דיגיטלית אבל הרסיבר מזהה רק PCM ו PRO LOGIC ואין לו רמקולים אחורים סבסראונד..
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן וחשבתי בכיוון של המיני דיסק, בעיקר בגלל הגודל, זה שאין קפיצות, ושלא צריך צורב בשביל השירים. האם דיסקמן MP3 יהיה עדיף לי, או אולי אפילו אחד מאלה עם הזיכרונות (אבל שמעתי שאלה יקרים...)? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? והאם יש למישהו המלצה לדגם ספציפי? תקציב עד 600 שקל בערך... תודה
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לפנק את עצמי לכבוד יום ההולדת שלי ולקנות אוזניות חדשות לאייפוד שלי מכיוון שמה שאפל הביאו לי לא שווה שקל. אני גם קונה נרתיק באותו זמן ורציתי לדעת על איזה אוזניות אתם ממליצים לי, חשבתי על אוזניות שנכנסות לתוך האוזן אבל אני לא ממש מבין בזה... את הנרתיק אני כנראה מזמין מהאתר Buy4less אז בבקשה תמליצו לי על אוזניות ששווה להשקיע בהן את הכסף. תודה
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, יש למישהו מושג מה התצורה המינימלית שבעזרתה ניתן לנגן DIVX ללא הפרעות? האם פנטיום 1 133MHZ יספיק לצורך כך?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
המחשב משמש בעיקר למשחקים וצפיה בסרטים... אני לא מבין כל כך במחירים של רמקולים אז עם אפשר משהו בטווח ה300 שקל עם קצת הסבר ומאיפה כדאי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מתלבטת איזה רמקולים לקנות של 2.1 עד 500 שקל אשמח אם תוכלו לעזור לי או לקנות משומש 4.1 תודה לכול מי שעזר
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מערכת 2.1 שנקנתה מהדיוטי פרי לפני ארבע שנים \: שתי רמקולים וסאב של סוני. היום השמאלי מת, כמה שעות אח"כ הימני שבק חיים. הסאב עובד, אבל מוציא רעש של אבי ביטר אוכל צלחת חומוס. חשבתי על מערכת דומה (אני לא איזה אודיופיל) של קריאטיב: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=461 מצאתי חנות ממנה אני יכול לקנות את המערכת הזאת ב 290 שקלים. יש משהו יותר טוב , בטווח המחירים של פלוס מינוס 350 שקלים? בבקשה, השתדלו לענות לי בזריזות, כי אני עכשיו עם האוזניות, וזה מביא לי עצבים. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חשבתי על ה -zen touch מה אתם אומרים? וועוד שאלה- אם קורה משהו למכשיר אז נדפקתי? אין לי מה לעשות איתו? או שיש איזשהו סידור? תודה
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
למשל במשחקים מסויימים (כמו מקס פיין) אני לא מצליח לשמוע את הדיבור של האנשים אלא רק אם אני פונה אליהם עם הגב .. וישנה גם בעיה באפקטים (כמו יריות..) ששומעים אותם בצורה עמומה ... נ.ב : המחשב מחובר למערכת סטריאו .. והכרטיס קול הוא creative 5.1 live תודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
חברת Onkyo המוכרת לכולנו בעיקר מתחום הקולנוע הביתי והרסיברים שלה (ברמה גבוהה יחסית אם יותר לי לציין), מציגה כרטיס קול חדש אשר מיועד אך ורק להאזנה למקורות סטריאו. הכרטיס החדש, ה-WAVIO SE-90PCI מתבסס על שבב ה-Envy24MT מבית VIA אשר נכלל בכרטיסים רבים המיועדים להאזנה איכותית למוזיקה. הכרטיס יכיל 2 יציאות אנלוגיות בתצורת RCA, ויציאה דיגיטלית אופטית אחת ללא כל חיבורים נוספים. הכרטיס יתמוך בתקנים הבאים: EAX 2.0, A3D 1.0, QSound. ויאפשר לדגום בקצב של עד ל-192kHz. מרשים במיוחד בכרטיס תווח ההיענות שלו אשר משתרע החל מ-0.3Hz ועד ל-44kHz בחריגה של עד לחצי db בלבד לכל כיוון. רובו של התחום לא יועיל בדבר, עם זאת במידה ומישהו צריך את הכרטיס לצורך בדיקת תחומי היענות של רמקולים/אוזניות/מגבר…
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, יש לי זוג רמקוליים מצויינים שהם 50 וואט, וההתנגדות שלהם היא 8 אוהם. המגבר שלהם לא כל כך טוב, והייתי רוצה לקנות מגבר דיגיטלי (סטריאו, אני לא זקוק לסראונד). הייתי רוצה לדעת מספר דברים - 1. אני יודע שאם התנגדות הרמקולים היא 8 אוהם, עלי למצוא מגבר שעונה על נתון זה גם כן. אך מה בנושא ההספק? 2. האם ישנם מגברי סטריאו דיגיטליים שאתם ממליצים עליהם? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-