אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מחפש טלויזיה קטנה (21) לחדר,60HZ+ אם זה אפשרי עד 1000 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש טלויזיה 55 אינץ' איכותית. בין מה שראיתי עד כה התלהבתי מאוד מהטלויזייה הזאת: http://www.citydeal.co.il/product/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-lg-%D7%93%D7%92%D7%9D-55ub829y?aff=Zap&aff_a=1 האם היא מומלצת מבחינת תמורה למחיר? האם יש עוד טלויזיות מומלצות בתקציב הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
50 אחוז טלויזיה 50 אחוז מחשב (גם סרטים וגם דסקטופ) מתאים לי להשקיע 4300 שקל, אם יש משהו שבאמת באמת שווה חריגה אני אמתח ל 4500 אל תקחו בחשבון את המחירים של המכרזים, אני קונה בחנויות "פיזיות" באיזור חיפה, אז המחירים בהתאם. האיכות בחיבור לטלויזיה יותר מפחידה אותי כי אני יודע שבחיבור למחשב קשה ליפול, אם יש מקור איכותי אז בדר"כ גם התצוגה תיהיה טובה עם רוב המסכים, אבל בחיבור ליס\הוט זה יותר קריטי ואני ממש לא רוצה להתפשר על תמונה מלוכלכת. תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב מאוד אני מתכוון לקנות טלויזית 42 אינץ LCD לסלון. רציתי לדעת כמה דברים: בנתונים הבאים: בהירות \ ניגודיות \ רזולוציה וכו' כמה נתונים אלה צריכים להיות בשביל צפיה איכותית? דבר שני על איזה דגמים איכותים אתם יכולים להמליץ לי לקנות במחיר הנ''ל (כולל תמיכת HD) ? עריכה: מצאתי דגמים אלה, איך הם? פיליפס http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=588135 LG http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=588135 הודה לעוזרים, אריאל.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מעוניין לקנות טלויזית LCD לחדר לא כל כך גדול. [4.2 על 2.7 מטר לערך]. חשבתי על גודל של 22 אינץ'. השאלה מה הגודל האידיאלי לחדר בסדר גודל שכזה? ואיזו טלויזיה עדיפה. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני ממש מתקשה למצוא טלויזית LCD קטנה עם שלט המימדים צריכים להיות לא יותר גדולים מ 58 ס"מ רוחב (רצוי שהרמקולים לא יהיו בצדדים) וגובה לא יותר מ 53 ס"מ. וכמובן נושא השלט חושב מאוד כי את המסך הזה אני לא אחבר למחשב אלא לממיר כבלים. למישהו יש מושג? zap קצת פחות עזר לי
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני קופץ מחר לסניף קילומבו בת"א בשביל לנסות כמה זוגות של אוזניות ואני רוצה לבוא מוכן. אני מחפש טראק באיכות גבוהה מסוג MP3, WMA, ASF, OGG שבעזרתו אוכל להבדיל בין סט של אוזניות למשנהו. כלומר שאוכל לדעת איפה הבאס יותר מרוח ואיפה הגבוהים פחות חדים (למשל). אני לא אודיופיל אבל אני עדיין רוצה לדעת שמה שאני קונה יישמע הכי טוב באוזניים. יש לכם המלצות?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא מחפש לטובת HTPC אלא להפיכת המחשב לטלוויזיה ורדיו. חשובה לי איכות ההקלטה והדחיסה, תאימות הכרטיס לויסטה, שלט ועבודה חלקה ללא צריכת משאבים מיותרת. מתכנן להכניס את הכרטיס לשימוש במחשב C2D עם מעבד E6750 ו-4096MB RAM. ראיתי המלצות על הבאים: WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge (חסר רדיו :-[) WinFast PVR3000 Deluxe אשמח להמלצות נוספות וחידודים בנוגע לאופציות שכבר הבאתי! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב לחבר שמתחיל קצת ליצור מוזיקה אני מחפש לו כרטיס קול טוב לעריכת מוזיקה הוא עובד הרבה עם QBASE באמת שאין לי מושג בכרטיסי קול ואשמח לקבל עזרה מקצועית גם לגבי איזה מעבד לקנות (כפול ליבה או מרובע ליבה וכמות הזכרון שצריך) מה שכן אמרו לי הרבה על כרטיס שנקרא JULIA ??? אין לי מושג מהו הכרטיס אבל אשמח להסבר. המפרט שהרכבתי ללא כרטיס קול מצורף בתמונה. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת. האם קיימת חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש כ.קול חדש בתקציב של עד 500 ש"ח. הכרטיס שיש לי עכשיו הוא SBLIVE 5.1 על רמקולים של לוג'יטק Z-640. מצפה להמלצות...גם ממך אנטולי (THE ALL KNOWING).
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי, צריך את עזרתכם !!!!! אני מעוניין בכרטיס קול שיפיק את המיטב מהרמקולים שלי Z5500 שימושו בעיקר ל סרטים ומוזיקה!! מה דעתכם על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=448 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום לכם! אז ככה החלטתי לשאני רוצה קצת יותר ממה שהיה לי עד עכשיו ולפני כתיבת ההודעה הזאת בדקתי בפורום פה ובעוד איזה מקום וזה לא כזה עזר לי כי לא היה משו שמדבר אליי אז החלטתי לנסות פה שאולי תעזרו לי עם מה שאני רוצה לקנות. כרגע יש לי כ.קול און בורד והרמקולים זה של מערכת sansui לפני איזה 10 שנים או יותר וזה לא מספק אותי. אני צריך את השילוב של הכ.קול והרמקולים בשביל מוזיקה בעיקר מסוג טראנס פסיכודאלי ומטאל שיר לדוגמא: 02-double_r.e.l_-_scum_of_the_earth-jfk עדיפות לזוג רמקולים וגם החדר שלי לא גדול במיוחד 11 מ"ר אבל שבווליום דיי גבוה עדיין יהיה צליל באס איכותי ולא שעוד רגע יתפוצץ הרמקול. יש לי לוח אם של gigabyte ga-k8nf-9 האוזניות זה לאייפוד וידאו ה30 ג'יגה, אני מעוניין באוזניו…
-
- 13 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אם למישו יש מקום טוב לקנות איזה כבל עבה אני אשמח(קניתי מגבר לנגן). אוו אם יש אפשרות להכין לי כבל טוב כזה אשמח לקבל פרטים
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
סליחה על הנושא הפיוני, אבל אני מחפש כבר זמן רב כבל AUX (אוזניות 3.5 מ"מ זכר לזכר) אשר אחד הראשים שלו לפחות יהיה ב 90 מעלות (צורת 'ר'). איפה אני יכול להשיג אחד כזה כמה שיותר איכותי (הזולים שאני מצליח להשיג הם לא 90 מעלות והם נהרסים בממוצע אחת לחודש חודשיים). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, האם יש למישהו המלצות לכבל HDMI מאוד איכותי שיתאים לי גם לאקסבוקס וגם למחשב שמשדר בFull HD לטלוויזית Full HD? מעדיף קישור לאייבי במחיר סביר אם למישהו יש כזה. תודה רבה ושבוע מצויין שיהיה !
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש כבל HDMI שייתן איכות שידור טובה. בתחילה התייעצתי עם מוכר ב- KSP ברשל"צ אם יש הבדל בין כבל HDMI כזה או אחר והוא אמר שביגלל שמדובר באות דיגיטלי אין שום הבדל בכבלים. אבל אחרי ששאלתי אנשים שבאמת מבינים וראיתי בעצמי מה ההבדל בין כבל איכותי לסתם כבל HDMI רגיל (כזה המסופק עם הממיר HD של HOT) הבנתי שיש הבדל משמעותי ביותר (בעיקר לגבי התמונה ופחות לגבי הסאונד), ממש שמים וארץ! בחיפוש בחנויות בארץ אחרי כבל טוב כזה, מצאתי מחירים גבוהים ובלתי סבירים בעליל! אני צריך לקנות שלוש כבלים כאלו ושכל אחד עולה 70 ש"ח זה יוצא ממש יקר! בקיצור פניתי ל EBAY ולאתר dealextreme, יש שמה מיליון כבלים בסוגים ואיכויות שונות. אני מחפש כאמור כבל באיכות טובה אבל שיהיה כמה שיותר זול (מוצר+מישלוח) ז"…
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
קניתי בגרושים 3 מכשירים עתיקים כאלה. אני לא מצליח להבין מה השם המדויק של הכבל, וחשוב מכך, איפה ניתן להשיגו?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות כבל עם שני ראשים של XLR (זכר) וראש של כבל אודיו סטנדרטי 3.5 מ"מ בצד השני (משהו כזה). העניין הוא שאני מעוניין בכבל ברמה מקצועית, ויש המון חברות והמון כבלים כאלה. האם מישהו יכול לעזור לי למצוא כבל כזה? אציין כי הוא ירכש בניו יורק ויובא עם קרוב משפחה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להזמין כזה? כי חיפשתי בחנויות שונות באשדוד (הום סנטר, ACE ועוד כמה) ולא מצאתי. איפה לקבל קישור לאתר או טל' של חנות המתמחה בתחום?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , אשמח לעזרה בחיפוש כבל של 10-12M בין יציאה גדולה לאוזניות ברסיבר DENON 1200 לאוזניות סנייזר איכותיות . ( המחבר של אוזניות 3.5MM והמחבר ברסיבר יציאת PHONES - 6.35MM ) - אני יכול להסתדר בלחץ עם 10 מטר רק אם באמת אורך הכבל משפיע על עוצמה ואיכות השמע ? מה עדיף יותר מבחינת איכות , אם אני יכול להסתדר עם 10 מטר עדיף מאשר עוד 5 מטר בשביל ספייר ? וגם מה יותר טוב ואיכותי : 10 מטר : http://www.ebay.com/itm/152100539285 או ( 15 מטר https://www.amazon.com/gp/product/B002KMV7V2 אם יש הצעות עבור כבלים אחרים מחברות שונות אז בכיף ... תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היום חיברתי רדיו טייפ חדש לאוטו ביחד עם אח שלי, לא היה קל. בקיצור קנתי כבר כבל של ראש בננה וראש רגיל (כמו זה בין המערכת למחשב או מערכת-דיסקמן) אז זה לא עובד עכשיו לפני מה שהבנתי אני צריך כבל של צאנגר זה כבל שיש לו חיבור רגיל משני הקצוות עכשיו אני צריך לדעת אם יש לו שם מיוחד או משהו כזה עזרה בבקשה. אם תעזרו אני יספר משהו מצחיק שקרה לנו (טעות אנוש)
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ואני ארחיב: הכבל מיועד לחיבור בין TV ל-DVD. ב-DVD יציאת RCA סטנדרטית (3 בננות: צהוב לבן אדום), וב-TV כניסת S.video לתמונה + שתי בננות (לבן+אדום) לאודיו. כל זה בכבל אחד כמובן (שהקצוות שלו לפי הפירוט הנ"ל). יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות לקנות כבל או מתאם, מוידאו קומפוננט לכניסת מסך DVI או VGA. המסך שלי הוא סמסונג 2333sw . מה שכן מתאתי היא קופסת מיתוג/ממיר, שעולה 350 ש"ח. אני מקווה לפתרון זול יותר.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
עמדת מחשב בחדר שומע Dance קצת באסים וזה אבל עוצמה נמוכה בדרך כלל רגיל כזה לא משהו מפוצץ וגם רק מהיוטיוב, הכי זמין. יש לי מגבר משולב DVD ישן אבל איכותי, לא מהזולים LG כזה 5.1 על 50W הוא ממש סבבה לי אבל הוא מתחיל להראות סימניי עייפות מחובר מהיציאה הירוקה בלוח המובנה של המחשב לAUX IN שהוא STEREO בלבד, כך שהרמקולים האחוריים מחוברים ליציאה של הקדמיים כי אין באמת סראונד אבל אני אוהב את זה ככה, כל הפינות בחדר שוות מבחינת צליל זה נותן אווירה טובה זה מתאים גם כשרואים סרט בלילה בפינה השניה של החדר הימין והשמאל מתפקד נכון בחלק האחורי ואני בכלל לא שומע במחשב תכנים 5.1 סראונד אין לי חייה כזו. חדר מרובע עם תשתית בתוך הקיר לרמקול בכל…
-
- 25 תגובות
- 8.6k צפיות
- 1 follower
-