אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לקנות מערכת רמקולים בערך בתקציב של 1700 ש"ח, והאופציות שלי הן בעיקר ה-z5400. האם למישהו יש אותם והוא ממליץ? או שלא? תודה מראש על התשובות..
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אוקיי, הבעיה היא כזאת: בכל פעם שאני מנסה להקליט משהו, או שאני בונטרילו עם מוזיקה ברקע ואני מפעיל את המיקרופון אז את כל מה שאני שומע במחשב (בין אם זה מוזיקה או סרט וכו') אז גם אנשים שומעים. מיותר לציין שאני לא משתמש ברמקולים כמובן, בגלל זה יש פה בעיה. ניחשתי שהבעיה היא כנראה עם הכרטיס קול שלי, או לפחות עם ההגדרות. אז אולי מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? *יש לי כרטיס קול OB של Realtek. (לוח Gigabyte GA-M55Plus-S3G) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום , יותר ויותר פעמים אני שומע לשבח את חברת קרייטיב בכל הקשור לסאונד אני עומד לרכוש רמקולים ורציתי לדעת מה ההבדל בין הדגם SBS330 ל SBS370 הנתונים אומרים שה330 בעל מפרט חזק יותר ועולה פחות :s05: אם מישהו יודע משהו בעניין או יש לו אחד מהם, אנא עזרו לי http://p.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB135660=135677&DB26647=26964 בתודה מראש יוגב.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת קולנוע כאילו איזה 4-5 רמקולים וסאב וופר ב-1,000 שקל שיתחבר למחשב(בשביל מוזיקה וסרטים) רק רמוקלים ללא די וי די! אין לי מושג בזה אז תגידו לי משהו הכי טוב שאפשר.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
היות שללפטופ שלי יש יציאות אודיו מקדימה וחיבור רמקולים מפריע לעבודה השוטפת (מה הם חשבו לעצמם?), אני רוצה לקנות רמקולים עם חיבור USB, כדי שאוכל לחבר אותם מצד המחשב. רמקולים 2.1 עדיף מחברה ידועה דוגמת Logitech. אני לא צריך ניידות רמקולים, כלומר אין צורך שיוזנו בחשמל דרך ה-USB. לא הצלחתי למצוא ברשת רמקולים כאלה (חוץ מ-z-cinema וה-audiohub היקרים מדי של logitech). אם אין 2.1 כאלה, יש 2.0 שנותנים גם באס סביר? או בכלל איכות שמע טובה? התקציב, כאמור בכותרת - 200 עד 300 ש"ח, כשהנטייה היא לכיוון ה-200 ומטה אם אפשר.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אני יודע שכדי לעשות burn in אני צריך להשמיע ברמקולים/אזניות מוזיקה ממגוון רחב המשך זמן רב. יש לי כמה שאלות: האם אני חייב לנגן ברמקולים רצוף עד שהburn in מסתיים? יש איזשהו שמכיל את כל סוגי השירים שאני יכול להוריד ולנגן? איך אני יודע מתי הburn in מסתיים? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המרחק צפייה יהיה 2.5 מטר בערך. הרוב יהיה צפיה ב-YES (בלי HD) אבל לפעמים גם צפייה ב-HD דרך המחשב. מה אתם אומרים? עם? או בלי? האם יהיה הבדל גדול בצפיה ב-FHD בין שתי סוגי הטלויזיות? לצורך העניין, הטלויזיות יהיו 37A450 (ל-HD READY) ו-37A550 (ל-FHD). תודה רבה לכולם!!!! עריכה: מישהו!?..... זרקו עצם! אם יש לכם ידע בנושא \ ניסיון.... בבקשה עזרו!
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
רכשתי את hercules fortissimo 3 7.1 החדש ויש לי מס שאלות 1) האם קיימת אופציית 7.1 או שזה סתם חארטה? 2) יש על הכרטיס חיבור ל2 קידמיים 2 אחוריים וסנטר וגם יציאת out למערכת בהנחה שהמערכת שלי תומכת ב 6.1 האם המערכת תוכל לפצל את קידוד הסואנד מהכרטיס ל 6 ערוצים ע"י יציאת ה out לבד או שיש צורך בחיבור נוסף? http://us.hercules.com/products/showpage.php?p=56&b=0&f=1
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הזמנתי אותה כבר ויש לי שאלה.. יש לי כרטיס קול Realtek High Definition Audio שאם אני לא טועה תומך ב7 ערוצים.. (מובנה) עכשיו השאלה שלי האם אני יכול להפוך את X530 למערכת סראונד? הכוונה היא שנגיד כשאני רואה סרט.. ומישהו הולך בצד ימין, אז אני אשמע רק את הרמקולים הימניים.. בקיצור, זה אפשרי ?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים שנה טובה. אני רוצה לקנות רסיבר/מגבר לבית שישמש כמערכת סטריאו וכנגן כאחד שגם אוכל לראות איתו סרטים ולהנות מהחוויה ולהשמיע בו גם שירים ואפילו קריוקי מפעם לפעם, עכשיו , כמו שציינתי בכותרת אני חדש בנושא ואני רוצה לדעת מה מומלץ לרצונות שלי ולמה זה מומלץ כמובן כמוכם הייתי גם רוצה להתחיל להבין אז אם תוכלו, לתת לי כיוון שאוכל ללמוד ממנו. אני רוצה מגבר שיחזיק ולא יהרס מהר אבל שיהיה זול עד 2000 שח תודה מראש לעוזרים
-
שלום אנשים, ברצוני לרכוש מסך lcd בגודל של 26 אינצ'. התקציב שלי הוא כ:1700. מסיקור קטן שערכתי באינטרנט וברשת מצאתי טלוויזיות במחיר הנ"ל של חברות לא מוכרות (לי לפחות, לא מבין גדול): Akai , Hisens , Skyworth וכדומה. מצאתי טלוויזיה של היסנס 26 hdready במחיר של 1340. לשיפוטכם...אשמח לקבל הארות בנושא. בררכה, issac.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים לאחרונה יש לי בעיות מגע בחלק הימני של האזניות האלה.. אני מזיז את החוט באזור של האזניות וזה מפסיק/נדלק מחדש. יש משהו לעשות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס קול איכותי ל-HTPC שמתחבר לכניסות אודיו בחזית המארז. חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: M-AUDIO Revolution 5.1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_2695&products_id=19780 מישהו יודע האם ניתן לחבר אותו לכניסות האוזניות והמקרופון בחזית המארז? במידה ולא, אז אפשר בבקשה לקבל המלצה לכרטיס קול איכותי עבור HTPC שתומך באפשרות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הרמקול נמכר כעת במבצע בבאג במחיר של 346 ש"ח . האם במחיר של עד 350 ש"ח ניתן להשיג רמקולים יותר איכותיים.
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הי, אני מנסה לעזור לחבר עם תכנון נקודות הרשת, טלפון, TV בקניית דירה חדשה ואשמח לעזרתכם. להבנתי צינורות 16 בכל הדירה יספיקו + להוסיף בסלון בנקודה של ה- TV קוברה 50 ל- TV עצמה בנקודה של ה- TV - לא הצלחתי להבין האם צריך טלפון או לא. YES (או HOT?) דורשים טלפון? הקבלן נותן במקום של ה- TV נקודת טלפון. האם להמיר אותה לרשת או שצריך אותה ולכן לבקש טלפון + 2 רשת (סרימר וTV) בכל חדר נקודת TV + שתי נקודות רשת - ואז או שיהיו שתי נקודות רשת או שעל אחת הנקודות יעבור טלפון במקום רשת. תודה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקבל ממכם המלצות (מיודעי הדבר) על מגברים שיתאימו לרמקולים הנ"ל, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש רמקולים לסלון 2.1 שהאות מגיע מהיציאה הקידמית במחשב מהחדר שבממ"ד לרמקולים שבסלון (היציאה האחורית משמשת לסאונד לרמקולים שבממ"ד) רמקולים שמשתלמים מבחינת עלות תועלת (עדיף כמה שאפשר פחות) שטוח הסלון 20 מטר מרובע (4*5) תודה
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מסך טלביזיה LCD גדול ורחב של סנסוי. איך ניתן להגדיר את תצוגת המסך שהתמונה תיראה נורמלי ולא מתוחה לצדדים? זה כך גם בשידורי הכבלים וגם דרך המחשב (מחובר למחשב). ניסיתי לשנות בהגדרות ולא הצלחתי, מלבד הגדרה אחת ויחידה בה המסך מצטמצם לכדי שליש ואז ניתן לראות את היחס הנכון. מה שקורה הוא שהתמונה נמתחת לצדדים, לדוגמא, מכונית נראית כאילו עלה עליה מכבש. מה הסיבה ואיך ניתן לתקן זאת, אם אפשר כמה שיותר בפירוט.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
חיברתי על כבל rca שתי מתאמי Pl נקבה בשביל שאני יוכל לחבר אותו לכרטיס קול (emu1212m) ומהצד השני חיברתי לרסיבר,הכרטיס מותקן על המחשב ושאני בא ופותח את המדיה פלייר אני לא מקבל קול ברמקולים למרות שהרסיבר דולק והכרטיס מחובר עליו. מה ניתן לעשות?? עריכה:מצטער התבלבלתי,בטעות שמתי בפורום "איחסון" במקום"אודיו וקולנוע ביתי".
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש הבדל מבחינת האיכות שמע, בין כרטיס קול מובנה בלוח אם לבין כרטיס קול רגיל? יש טעם לקנות כרטיס רגיל כשיש כרטיס מובנה בלוח אם?
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום אני צריך שתגידו לי מה דעתכם לגבי שני המסכים האלו: (מסכי טלויזיה) *חשבתי שיתאים גם לכאן הראשון:LM340Y (לחדר שלי) http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=825407 השני:LS570Y (לסלון) http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=821728 אשמח לתשובה מהירה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים 5.1 של Yamaha TSS - 1 וכרטיס קול של Creative Audigy 2 Platinium External רציתי לדעת שלושה דברים: 1) האם יש מקודד של DTS 2) מה הדרך הכי טובה לחבר בין הכרטיס קול לבין הרמקולים 3) האם יש דרך בכלל לשמוע DTS מהמחשב תודה מראש לכל העונים נ.ב זה חשוב מאוד
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי אפשרות שאני לא יודע אם היא קיימת בכלל.. יש לי כמה קבצי טקסט שאני רוצה להגן עליהם מצייה בידי גורם אחר.. אז י אפשרות כזאת שאני עושה שגורמת לכך שאני אוכל לצפות בקובץ הזה רק לאחר הקשת סיסמט מסויימת? ועוד שאלה לא קשורה לנושא.. האם השימוש בתוכנה H3MOD מבטלת את האחריות שניתנה לי כשקניתי את הנגן? בתודה מראש, borissurets
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה רכשתי מערכת קולנוע לחדר של חברת פיוניר (בלי תגובות על המכשיר בבקשה). לפני שסידרתי את כל החטים שיהיה נעים לעין ושבושי נראה אותם חיברתי הכל למכשיר וחיברתי לטלוייזיה שלי ראיתי הכל מצויין מה זה מצויין פרקפקט הכל עובד. העברתי את כל החוטים שלא יראו אותם חיברתי הכל למכשיר חיברת את ה S-VIDEO לטלוויזיה והופ התמונה קופצת כל הזמן ובצבע שחור קופץ. חשבתי אולי זה משהו בחבורים של הטלוויזיה כי את הממיר (דוקסיס) שהוא מתחבר לאותו מקום הכל עובד מצויין וגם בהפעלה הראשונית שלי הכל עבד מצויין ודווקא עכשיו לא. אמרתי אולי החוט לא תקין לקחתי את הדיוידי ואת החוט לחדר אחר חיברתי לטלוויזיה והכל טוב יפה עובד כמו שצריך. רציתי לדעת ממכם בבקשה איך אני פותר את הבעייה הארורה הזאת? נ.ב חשבתי א…
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני עוזר לידידה שלי לקנות מחשב לשימוש משרדי כך שהיא לא צריכה כרטיס מסך והוא מובנה בלוח אם. המפרט שהציעו לי לקנות בתת פורום מפרטים כולל את הלוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C אנחנו לא רוצים לקנות לה מסך כי יש לה מסך 26 אינץ' LCD שהיא רואה בו טלויזיה כיום. חשבתי לחבר את הטלויזיה למארז ואז היא תוכל להשתמש במסך גם לטלויזיה וגם למחשב. קראתי מדריך על החיבור ורשום שם שצריך לחבר את זה לכרטיס מסך. השאלה שלי האם אפשר לחבר את הטלויזיה למארז בלי כרטיס מסך נפרד, כלומר בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה כמו זה?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-