עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. משתמשי ה-Win ציפו לו זמן רב, והוא כאן. 8) iPod Software 2.0.1 What's New in iPod Software Update 2.0.1: Better support for Asian languages Enhanced On-The-Go playlist functionality Improved playback performance Improved handling of mp3 VBR songs Fixed artist sorting Improved backlight Improved alarm clock Fixed left/right channel swapping New in Windows Update USB 2.0 synchronization Support for Audible.com Support for multiple iPods on one computer Shorter connection times Better overall performance http://www.apple.com/ipod/download/ נא להתעדכן ! ** העדכון הוא לבעלי ה-iPod-ים החדשים (עם ה-Dock )

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by pop,

שלום! האם אפשר לחבר מערכת altec lansing atp5 למכשיר דיוידי? coaxial = dvd שמתחבר ל: atp5 digital input 8)

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  3. אני רוצה לחבר שני מקורות עם חיבור אופטי למערכת אחת. נתקלתי בדבר הזה: http://www.tvcables.co.uk/cgi-bin/tvcables/APRILO1.html מישהו יודע איפה ניתן להשיג דבר כזה בארץ?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by shlomi8,

שלום לכולם...יש לי מערכת sbs580 של creative עכשיו היום הייתי בחנות של רמקולים וזה...ואיך שהוא הגעתי למצב שאני אומר למוכר שיש לי רעש כזה שיוצא מהסאב והוא אמר שיש מצב שהסאב שואב אויר במקום להוציא... בדקתי....ואכן זה כך....מישהו יודע איך פותרים את זה והאם זה הורס משהו? הוא אמר שיכול להיות שהחיבורים הפוכים משהו?! תודה לעוזריםם

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  5. יש לי מערכת סטריאו של JVC קצת ישנה אבל די חזקה ושומעים די טוב. הבעיה שזה סטריאו ו2 המרוקים תלוים מאחורי(מפריע אבל לא ממש) אני אוהב לשמע "מכל החדר" יעני בסראונד מוזיקה מכמה רמקולים 4 נניח. חבר שלי קנה דיוידי+רמקולים בדיוטי של לג'י ודווקא שומעים מצוין והבאס טוב ודי מפתיע. חשבתי לקנות גם כזה אבל חבל על המערכת הטובה שיש לי. למישהו יש רעיון מה לעשות המגבר של המערכת ה-120*2 וכל רמקול כמובן 120 וואט,אז זה קצת בעיה להוסיף עוד 2 רמקולים. ולקנות מגבר ועוד 2 רמקולים זה גם כבר מספיק כסף לקנות את המערכת של lg וזהו.... בעעעע. נ.ב אני רוצה סטלייטים+סאב עקרונית

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  6. ברשותי מיני מק שמחובר ל-LCD 42 , מחשב משמש רק לניגון מוזיקה וסרטים. יש לו כרטיס ONBOARD עם יציאה 3.5 . איזה רמקולים מומלץ לקנות ? אני מבין שרק מערכות 2.1 מתאימות - נכון ? האם ניתן לרכוש כרטיס קול חיצוני USB על מנת לקבל צליל 5.1 ? שיהיה מתאים ל-MAC ?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by +Eliran+,

מישו יודע אולי איפה אפשר לתקן מיני-דיסק ברמת-גן/גבעתיים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by omer1789,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב או מערכת סטיראו. אני צריך שיהיה ווליום חזק מאוד כי אני מנגן איתם בתופים. אז מה עדיף מערכת סטיראו ולחבר אותה למחשב? או רמקולםי למחשב? תנו הצעות... והתקציב שלי על 1000-1200. אפשר לחרוג ב100 בערך... תודה.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by Cichlid,

היי, יש לי לוח P35-DS3L, איפה אני יכול לקרוא אם אפשר להוציא סאונד באיכות DTS מהיציאה האופטית של הכרטיס הזה ? כי אני שומע AC3 כמו שצריך, אבל DTS לא.. ניסיתי הכל והאפשרות האחרונה שנראית לי זה הכרטיס, אבל לא מצאתי איפה כתוב.. מישהו יודע ?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by avinatbezeq,

חיברנו אתמול, היום בבוקר עוד עבד, בערב מת. מנורות לא דולקות, כאילו לא מחובר לחשמל. הימור שלי - פיוז. במערכת של 2100 ש"ח, אין אפילו פיוז רזרבי. למה הפוסט? קודם כל, הייתי רוצה לשמוע אם לעוד מישהו קרה דברים דומים עם הרמקולים האלו. חוץ מזה, כמוסר השכל: לפחות אני רגוע שקניתי פה בארץ, ומקסימום אני אחזיר את זה לחנות. היו מחשבות - גם לי - להביא מחו"ל. טוב שלא ניסיתי. נ.ב. מבחינת צליל - תענוג. מבחינת עוצמה - מביקורות שקראתי חשבתי שהחדר יעוף כשאפעיל. לא עף. יכול להיות בגלל שחיברתי MP3 ולא מחשב. נראה כשיעבוד וכשיגיע המחשב.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  11. אוזניות ה-AKG שלי רופפות באוזן אחת... צריך המלצה לגבי התיקון.

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  12. שלום, החלטתי להתחדש עם אוזניות חדשות, אך אינני מבין בתחום יותר מדי ולכן אבקש את המלצותיכם. האוזניות יחוברו בעיקרון למחשב כך שלגודל הפיזי שלהן אין יותר מדי חשיבות. תכונות חשובות: * באס חזק. * אוזניות סגורות ואטומות לרעשים חיצוניים (לא אוזניות כפתור). *סאונד איכותי ככל האפשר. האוזניות ישמשו לשמיעת מוזיקה (בעיקר) וגם לסרטים ואמורת להחליף את השימוש ברמקולים. תקציב, כפי שנכתב בכותרת 400 ש"ח +-. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  13. למישהו זה קרה? אפשר לעשות משהו בנידון? רמקול אחד משמיע רחשושים סטטים בפסגות של הסואנד כמו שמישהו מקווצץ איזה עטיפה של סוכריה על רמקולים כאלו טובים זה אפילו יותר מורגש מה הסיבות לזה עריכה" הורדתי את הכיסוי הקידמי והכל נראה תקין שחקתי קצת מאחורה עם הכניסה של החוט נחושת ושתי ההברגות חיזקתי קצת ועכשיו הרעש הסטטי עבר זה קשור למגע אולי? מקווה שלא יחזור

14. יש לי רמקולים 6X9 אינץ' לרכב של 300W כול אחד....הרכב של אמא שלי זה טויוטה יאריס למי שמכיר...הקטנות האלו...אין לה רמקולים אחוריים כלל ואני מעוניין להשים לה את אלו שכבר יש לי כי אחי יתחיל לנסוע בו עוד מעט וזה משגע לשמוע ככה...אבל יש בעיה אחת...לרכב אין אפשרות לחבר מגבר המערכת מובנת באוטו כלומר באה ככה מהיצרן ובשביל לחבר מגבר צריך ללכת למוזך ולפרק את כול הדשבורד....אז השאל שלי אם אני מחבר אותם ככה בלי מגבר...זה יהיה בסדר? כלומר ייפעלו והכול? (ברור שלא בשיא עוצמה) אני פשוט רוצה לדעת אם אין סיכונים בכך שיישרף משהו..המערכת של הרכב/הרמקולים...הייתי מנסה לבד אבל יש גם את הקטע שאני לא רוצה לשרוף כלום וגם שצריך לחתוך בקרש באחורי מקום לרמקולים ואני לא רוצה לחתוך סתם..תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by kined_of,

נגן MP3 128 זיכרון http://pcandgo.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=MP3USB128&Category_Code=UMP (חבר שלי אומר בינתיים לא כדאי, אלה שאני אחכה כמה זמן ואחרי זה כבר המחירים ירדו כי זה מוצר חדש) דיסקמן MP3 http://mdk.co.il/indexf.html?http://mdk.co.il/product-19.html#SL-MP70 או DVD http://www.netactive.co.il/product.php?item=1217&cat=137&ref=zap מה אתם הייתם קונים?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by The UnKnown,

זה התחיל לפני כ- יומיים שלוש. פתאום אני שומע צליל לא נקי כמו שצריך לא כמו שהיה לפני בכל אופן, אני לא יודע למה זה קורה גם במוזיקה וגם במשחקים כגון פיפ"א.... מה זה יכול להיות? תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by gsheepmaster,

רציתי לברר איתכם משהו הציעו לי מגבר בן שנה לאוטו מדגם JBL CS-60.4 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=CS-604&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap〈=he וסאב JBL בתיבה נראה לי 12-8 אינצ' גם בן שנה בסביבות 1000 ש"ח זה שווה את זה למחיר משומש? והאם הוא לא יהרס כי הוא ישב בארון איזה חצי שנה? אני הולך לחבר את זה לקומפוננט מקדימה של JBL 6.5 או של חברה טובה אחרת עד 700 שקל ואם יש לכם המלצות לקומפוננט אני אשמח שתגידו לי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by oDot,

שלום! אני מעוניין לקנות סוג של מתאם בין DVI לHDMI, שכן אין לי יציאת HDMI מהX1950PRO שלי. רציתי לדעת, האם מתאם כזה (או לחילופין חוט עם קצוות שונים) יראה לי הבדל באיכות ביחס למתאם DVI לVGA? אני רואה סרטים ב720P וב1080P.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by Cyb3r,

בכוונתי לקנות נגן PMP מסוים, כנראה שאת ה ARCHOS 504 80G. נאמר לי שהאוזניות שבאות עם נגנים כאלו בדרך כלל לא יעשו את העבודה כמו שצריך בסוג המוזיקה שאני שומע (וכולל הרבה באס) - Metal על הרבה מסוגיו. האם יש לדעתכם צורך לקנות יחד איתו גם אוזניות כלשהן (ואם כן, אילו?)?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by iNtro7,

תקשיבו חברה אני חולה על איכות מוזיקה מטורפת.. ישלי כרגע X530 לצערי, ועכשיו אני שוקל להחליף אותם ל SOLO 7C.. שמעתי עליהם רק דברים טובים אבל מה שמרתיע אותי זה שאין להם סאב והם 2.0 ... האם הסאב המובנה יוכל להרעיד ? לצורך דוגמא יותר מה X530 שלי ? ועוד עניין הוא שתמיד אומרים שעדיף לשים את הסאב על הרצפה.. פה יש סאב מובנה בשתי הרמקולים ומן הסתם הם יהיו על השולחן.. האם האיכות תהיה שונה ברמקולים האלה אם הם יהיו על הרצפה? ושאלה אחרונה, בעתיד יהיה אפשר לחבר לSOLO סאב בנפרד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. איזה מערכת מוציאה יותר איכות? אני יודע שאומרים שה Z2300 רק עוצמתית ולא איכותית אז מה זאת אומרת לא איכותית? לשם השוואה פחות מה ATP3? או שהם יותר איכותיים...?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by yortem,

נהרס לי הספק כח של המיקסר שלי ואני לא יודע מאיפה קונים. ראיתי כאלה באיביי http://www.ebay.com/itm/Behringer-Power-Supply-Class-2-Transformer-VAMPUL-20VAC-200mA-11VAC-800mA-4-PINS-/121585547088?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c4f103750 אבל 1. יש לזה חיבור אמריקאי (לא נורא, יש מתאם) 2. המשלוחים עולים 100-300 שקלים וזה כבר לא משתלם. מישהו יודע מאיפה קונים? אפילו פה בארץ? חיפשתי במלא חנויות ויש להם רק כל מיני דברים שהם מכינים בעצמם \ חיקויים.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. שלום, מכר מעוניין לרכוש אוזניות לשימוש עם הנגן הנייד שלו (iAudio F2) בסביבת עבודה רועשת. סך התקציב עומד על 700 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה במקרה וזה אכן שווה זאת. לצערי יש לו העדפה לאוזניות חיצוניות, מה גם שהוא מעוניין שהן יהיו קטנות יחסית, כך שעולה השאלה: עד כמה דגמי מיסוך הרעש הפעיל (Senneheiser PXC250 כדוגמא המובהקת) נחותים באיכות הצליל לעומת אוזניות רגילות או לחילופין אוזניות מבודדות? כמו-כן, האם בכל-זאת על אף ההעדפה האישית שלו, אוזניות הנכנסות לתעלת האוזן יספקו לו תרומה כדאית בהרבה לסכום הכסף שהוא מוכן לשלם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by icebreak,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3078972,00.html#n http://www.petitiononline.com/HebiPod/petition.html מומלץ לחתום ולו רק בשביל שאם יוסיפו, זה ידרבן את שאר החברות לעשות גם כן...

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  25. קניתי כבל קוקסיאל שהמוכר עשה לי חברתי אותו והכל הכרטיס קול שלי הוא המובנה של הלוח אם שלי asus p6t delux v2 עכשיו הוא מחובר לרסיבר שלי denon avr 1508 אחרי שחברתי אני מנסה להגידר אותו ל digital ב כרטיס ולא מצליח לשמוע רק שאני שם אותו על spdif הוא עובד אבל זה רק 2 ערוצים בבקשה עזרה ויש לי וינדוס ויסטה 64 ביט ויש לי גם xp סתם לא בשימוש ושם הוא עובד בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.