אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לפני מספר חודשים קניתי מקרן מסוג viewsonic pjd5233 היום קיבלתי משקפיי תלת מימד שהזמנתי מאיי ביי הם משקפיים אוניברסליות dlp link כמובן שהם תואמות למקרן, בהוראות הפעלה כתוב שבמידה ולא זוהה מקרן הם יכבו בתוך שתי דקות והם לא נכבו אז ככה שהבנתי שהם כן מתאימות. הבעיה שלי היא שהסרט שמוקרן מהמחשב שלי נשאר מחולק לשני חלקים. נכנסתי להגדרות של המקרן, הפעלתי תמצב של התלת מימד ועדין כלום. כאשר הורדתי את powerdvd גיליתי אופציה של תלת מימד וכשאני לוחץ הוא כותב לי לא זוהה התקן מסך תומך. אני אוכל תסביכים שעבדו עלי בחנות שאמרו שצריך רק משקפיים ומחשב ושעכשיו אני יצטרך גם נגן בלו ריי מה אני עושה? על הנגן חשבתי כי נכנסתי לאתר של ויוסוניכ וראיתי תמונה של משקפיים פלוס מקרן פלוס …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם כיום אני משתמש באוזניות שקניתי לפני שבע שנים מקרביץ בשלושים שקל האוזניות התחילו להתפורר ולהתפרק לי וזה ראוי לציון שהחזיקו מעמד שבע שנים רציתי להחליף אותם לאוזניות חדשות והפעם החלטתי להשקיע טיפה יותר מ30 שקל הייתי רוצה המלצה על אוזניות עד 400 אולי 450 שקל והאוזניות חייבות לבוא עוד מיקרופון מובנה לא משנה אם הוא ניתן לפירוק אבל שיהיה מיקרופון ולדעת לפי דעתכם מה עדיף חוטי/אלחוטי חיבור USB או רגיל תודה רבה יום טוב ושבוע טוב לכולכם
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיום ישנם יותר ויותר רמקולים אלחוטיים- האם יתכנו רעשי קליטה או שמיעה באיכות ירודה? מה עדיף - אלחוטיים או חוטיים? ???
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שרוצה לקנות נגן אמפי3 מבוסס דיסק קשיח 20GB מינימום, הנה המאפיינים הרצויים: 1. שיהיה UMS (כלומר בלי שום צורך בתוכנות כדי להפעיל) 2. זמן סוללה טוב 3. כמה שיותר קטן ודק 4. רצוי שיהיה רדיו 5. איכות כמובן.. (של הסאונד, של המכשיר וכו) אין צורך במסך צבעוני, אבל רצוי שיהיה USB2GO להוריד תמונות למכשיר בעקרון כרגע לדעתי המכשיר שיהיה לו הכי טוב זה ה- X5L, אני רוצה לדעת אם יש אלטרנטיבות טובות שעונות על הדרישות? האם למישהו פה שיש X5L התקין רוקבוקס עליו? האם תיקנו שם את הבאג של זמן הסוללה ואיך היציבות והביצועים?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות In-ear איכותיות בטווח של 100$ +- (המקסימום הוא 150$ אם יש דגם ממש שווה). העדפות שלי: - לא IEM (ניסתי את Shure 215...) - סאונד צלול וברור על פני באס עוצמתי - נוחות כמו כן, אני מעדיף לקנות מ eBay או amazon.uk כי בארץ לא מצאתי דגמים איכותיים בטווח מחירים הזה (אבל אפשרי גם מחנות בארץ אם יש דגם שווה). ד.א- מה אתם חושבים על Beyer Dynamic DTX 101 iE? תודה רבה לכם!
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לא ברור לי מה ההבדל בין מסך מחשב למסך טלויזיה.זה נראה לי אותו דבר יש אותם חיבורים.אז מה בדיוק ההבדל בין מסך מחשב לטלויזיה? לא עדיף פשוט ליקנות טלויזיה ולחבר אותה למחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מציאים לי פה מקולים של GP 5.1 ואם מישהו יכול לעזור לי למצוא מידע ודעה עליהם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מקרן שמיועד לעסק - מצגות בכיתת הדרכה. חשוב שלא יהיה גדול מדי ( עד כה היה לנו מקרן של חברת INFOCOUS LP70 ששקל 1.1 ק"ג בלבד אלו הנתונים שלו (http://projectorcentral.com/InFocus-LP70.htm)ובגלל מכה קטנה בעדשה הברקו הלך לפח !!! לכן חשוב שלא יהיה כבד מדי (כי הוא גם נייד) ושיהיה מספיק חזק. יצאתי מאוד מבולבל מכל הדגמים LCD ,DLP CRT וכדומה ואין לי מושג על מה ללכת. חשוב מאוד אמינות ושירות ומחברת טובה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מערכת קולנוע ביתית של pioneer משולבת עם DVD מדגם xv-dv170. (או השם שנתנו לו בארץ - htz170) השלט של הרסיבר נאבד ופעולות פשוטות כמו החלפת ערוצים אני לא יכול לעשות כרגע .. חיפשתי בeBay ולא מצאתי דרך להזמין את השלט המקורי. יש לציין כי האחריות שלי על המוצר לא בתוקף. איפה אפשר למצוא אחד כזה ? אפילו לא מקורי, רק שאוכל להחזיר לעצמי את כל הפונקציונליות .. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזיה חדשה לסלון. גודל נראה לי 40 - 42 אם אין משהו איכותי אז גם יותר קטנות אפשר. המרחק צפייה הוא בערך 3 - 3.5 מטר אולי קצת יותר תלוי כמה דוחפים את הספא אחורה שימושים בעיקר צפייה בסרטים וסדרות מהסטריימר ומשחקים בסלון fifa \ pes המלצות יתקבלו בשמחה :-)
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום,רכשתי לאחרונה את הנגן של iRIVER T60 עכשיו אני צריך אוזניות איכותיות שיהיו In Ear Monitor דגש על באס (לטראנסים ולשחורה) תקציב:300-350 תודה אבי. חשבתי בנתיים על http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=523524 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401055
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן כבק זמן רב קניית מערכת סאונד חדשה למחשב ונגן MP3 חדש (מאז שהמינידיסק שלי נגנב)... הנה מה שחשבתי אליו לבינתיים: רמקולים: altec lansing FX6021 כרטיס קול: creative audigy 2 value נגן MP3: Mpio HD300 הרמקולים והכרטיס קול הם לא מכספי ככה שמגבלות התקציב הם קטנות יחסית :-) הנגן הוא בעיקר מכספי אז הנושא הוא אחר... השימוש שלי במחשב הוא בעיקר למוזיקה (לא סרטים ולא משחקים) ככה שאני צריך משהו שיענה על הצורך הבסיסי של השמעת מוזיקה באיכות גבוהה, אני לא עוסק בעריכת קול וכו'... בקשר לנגן למרות הבעיות שיש איתו (נתקה לפעמים) הרבה אנשים ממליצים עליו , יש לו הרבה תכונות שאני רוצה (ogg, line in, radio) ובנוסף יש עליו מחיר מצויין (יחסית לארץ) במחסני חשמל - 1600 ש"ח... אז הייתי …
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
בעייה ממש קשה – עשיתי כל בדיקה אפשרית, לדעתי רק מומחה של ממש יפתור את הבעיה. אשמח לקריאה שלכם. תיאור הבעיה: העקיבה של העכבר בזמן התזוזה לא מדוייקת. הסמן זז בדיליי קטן ואינו עוצר או זז בצורה חדה, אלא "גולש". עכבר: תוצרת לוג'יטק, דגם: MX610 מסך: טלויזיה לד תוצרת Sharp דגם lc-46le 8246 מחשב: כרטיס מסך: ATI Readon hd 6450 הכרטיס מכוון על 60 הרץ (אולי פה נעוצה הבעיה) מעבד: i3 מערכת הפעלה: windows 7 32 bit במסגרת הניסויים עשיתי את הבדיקות הבאות: החלפתי משטחי עכבר שונים, חיברתי עכברים שונים חוטיים ואל חוטיים, עדכנתי ביוס, עדכנתי דרייברים, הדבר היחידי שמנע את הבעיה היה חיבור של מסך מחשב במקום מסך הטלויזיה. לדעתי הבעיה נובעת מהפרשי ההר…
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של מערכת קולנוע ביתי, 5 רמקולים - 2 קדמיים 2 אחוריים וסנטר, הקדמיים בהספק 100W והאחרים פחות אם אני זוכר נכון ואני רוצה לחבר אותם למחשב כדי לראות סרטים ושיהיה עוצמה ווליום חזק יש לי כרטיס קול Hercules GTXP עכשיו אם אני לא טועה חייבים מגבר מישהו יודע איזה מגבר כדי לי להביא איזה דגם אם צריך בכלל ? לינקים אם אפשר והבעיה היא שאני לחוץ ממש בכסף כל שקל חשוב לי כמעט אז אם מישהו יכול לשלוח לי כמה דגמים אבל במחירים לנפגעי המיתון
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי כרטיס CREATIVE LIVE 5.1 ....רציתי לשאול אם אפשר לחבר לו חיבור קואקסיאלי ? (להכין ).........אני לא רוצה לקנות וחשבתי שאם אני יחבר פשוט את שני הפינים או מה שיש שם (על הכרטיס) לחוטים שמתחברים ל(נקבה)RCA ומישם עם חוט קואקסיאלי למגבר אז זה יתן לי את אותו אפקט.....כי בסך הכל זה דומה לחיבור RCA......(או שאולי זה לא כזה פשוט ) תודה לעוזרים **עריכה-האם חייבים לחבר גם את הכבל של הCD?**
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
השאלה נמצאת בכותרת^ פשוט יש לי כרטיס קול אונבורד עם 3 כניסות: מיקרופון, LINE IN והכניסה הרגילה. הקטע הוא שהLINE IN תפוס בידי כרטיס הטלוויזיה שלי.. לכן רציתי לדעת אם אני אצתרך לקנות כרטיס קול חדש בשביל לחבר את ATP3 שהזמנתי.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש פה קבוצה גדולה שממש מבינה ויש פה לא מאט שלא מבינים בכלל (כמוני) וכדי שבפורם ברמה כזאת יהיה כמה מאמרים/קישורים לאתרים אחרים שאפשר ללמוד מהם על הנושא אם אתם מכירים תפרסמו בבקשה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שמעו אני חושב לקנות את הרמקולים MX5021וAltec Lansing או את הFX6021 (לא יודע מה לבחור לבנתיים ) מה אתם אומרים ?? בקשר לכרטיס קול - אמרו לי שהרמקולים האלו ממש האיכותים אז עם קונים כאלו רמקולים חייב גם כרטיס קול ברמה! שיפיק את כול האיכות יש לי תכרטיס קול הזה שפעם שקניתי תמחשב אז אמרו לי שבלוח הזה יש כרטיס קול איכותי... זה הכרטיס קול Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) Audio Adapter Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface מה אתם אומרים כדאי לקנות כרטיס קול אחר או חבל על הכסף כי לא יהיה אבדל ששווה תכסף ? עם חובה לקנות כרטיס קול כי אני רוצה איכות ... אז איזה כרטיס קול כדאי לי לקנות ........ לא משנה מחיר אבל לא יקר יותר מדיי שיהיה ל…
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום. לרוב שאני שומע מוזיקה אני עושה את זה בזמן הריצה בחדר כושר. וכול פעם אני מעיף את החוט עם היד ומפיל את כול הנגן +האוזניות. לחרונה ראיתי גדם שאולי יכול לפתור לי את הבעיה אבל אני לא סגור על עינין השמע שלו. הוא לכם עם תבועו את דעתכם את המצור הוא אולי תיתנו אפשריות אחרות. הדגם שחשבתי אלוי הוא http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=logitech&Cat2Cat1ID=5038&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מחפש איזה אתר שמתעסק עם ה IAUDIO X5L שמעתי שיש אתרים שבונים כל מיני FIRMWARE ושיש אופציה גם להכניס משחקים ועוד כל מיני דברים בסגנון! אם מישהו יודע על איזה לינק בנושא אשמח לקבל מידע! בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
רסיבר ימאהה RXV440 רמקולים ALPHA TECHNOLOGY AL-1000 כרטיס קול SbLive 5.1 עם יצאיה דיגיטלית השאלה איזה כבל לחבר... מאיפה לאיפה מה צריך להגיד במחשב בכדי שהיציאה תפעל.... והאם צריך להוריד עידכונים לכרטיס קול מאתר החברה... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב והמחשב לא מזהה את הדרייבר של הכרטיס קול, אני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי בידיוק אני רק יודע שזה סאונד בלאסטר של קרייטיב, בבקשה תעזרו לי אני לא יכול בלי קול במחשב ואני מיואש...
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי יש לי את הכרטיס sound blaster extigy הוא בא עם שלט והדרייברים שהתקנתי בהתחלה לא כללו את התוכנה לשלט שאני בא להתקין דרייברים חדשים אז הוא אומר לי: an exicting driver had benn detected click OK to uninstall the driver and restart for the changes to take effect. לחצתי OK הוא עושה ריסטרט ולא מסיר את הדרייברים הישנים.. איך אני יכול להסיר את הדרייברים הנוכחים (הישנים) בצורה אחרת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-