אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי הזדמנות לקנות את האוזניות Audio-Technica ATH-A900LTD מ-EBAY, תמורת 310$ (1380 ש"ח) כולל משלוח. אני קונה את האוזניות האלה לשימוש ביתי, בעיקר לז'אנר מטאל, אחרי שקניתי את ה-Audio-Technica ATH-FC7, והתאכזבתי מהם בגדול. מה אתם אומרים? כדאי לי ללכת על הקנייה? רק 9 פריטים נשארו, ומדובר במוכר מפורום הדפיי שפשוט מוכר את האוזניות האלה כמו סוכריות בשבוע האחרון (מדובר באיזה שהיא תחרות בפורום).
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר עצות .. ##עוצמת הרמקולים יותר חשובה לי מעוצמת הסב....ושהצליל יהיה כמה שיותר איכותי... יש לי שאלה מה תפקיד המגבר ...יש הרי מגבלה של עוצמת צליל שהרמקול בנוי להפיק(הנתון של היצרן..)...אז מה בדיוק המגבר עושה??... תודה מראש למגיבים....
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, נשבר לי החיבור של הרמקול במחשב השולחני שלי (הכרטיס קול לא נפגע) ככה שזה משאיר אותי עם שני חיבורים אחד של המיקרופון והשני לא יודע של מה הוא. השאלה היא האם אני יכול להפוך את אחד מהחיבורים לחיבור של הרמקול (בעצם להחליף בין החיבורים)? תודה
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ערב טוב, מחפש המלצות בקנית טלויזית LED בגודל 40'' - 42''. מה ההבדל בין FULL HD ל-HD READY? אילו דברים נוספים חשוב לדעת בקניה? תודה מראש לעוזרים וסופ"ש נעים לכולם.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי אופציה להשיג את הטלויזיה הזאת במחיר של 3000-3100 ש"ח. המטרה היא להציב אותה בחדר של 4 על 3 מטרים, לחבר אליה XBOX 360 ובקרוב גם מחשב מדיה סנטר. שאלה ראשונה - האם זו טלויזיה טובה ובאמת רמה אחת מעל כולן (בLEVEL הזה כמובן) כמו שסוני היו בעבר? שאלה שניה - האם 32 מספיק לחדר בגודל שלי או לכוון כבר לכיוון ה37 בכלל? תודה לעונים ולעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
טוב יש לי שני אופציות לקנות את ה x-530 בארץ אשר עולה לי 600 שקל או ! לקנות בחו"ל את ה z5300e שעולה באמזון 146 דולר + 40 דולר משלוח, אבל אני לא בטוח מאה אחוז בקשר למחיר המשלוח זה קצת נשמע לי מוזר שזה כזה קצת שיוצא לסיכום 840 שקל ובארץ המערכת עולה 1600 שקל!! שזה המוןן וההבדל בין המערכות הוא 280 וואט מול 72 :ס איזה רמקולים יותר כדאי לקנות לפי דעתכם?? תודה הסתדרתי בסוף
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בשבוע האחרון התחלתי להתלהב על הקטע של אוזניות והחלטתי לפנק את עצמי בזוג אוזניות טוב. אני כבר שנה+ מסתובב בפורום הזה ובהד פיי ודי התאהבתי בכל העניין הזה של הסאונד. הקיצר אני שוטטתי לי בפורומים השונים ובלוחות יד שנייה בארץ ובעולם והגעתי לאוזניות הנ"ל RP-21. יש אותן למכירה ב350 שקל שזה מחיר סביר ביותר ואני יכול לעמוד בו, השאלה היא האם אלה אוזניות שמתאימות ללד זפלין, פינק פלויד, בוב דילן, קווין - בעיקרון מוזיקת פולק-רוק 70s כזה בעיקר. בביקורת שאנטולי רשם אז לא בדיוק הבנתי לאיזה סגנון מוזיקה זה מתאים והיה נראה לי מוזר להקפיץ דיון בן שנה +. בכל אופן, אם זה עוזר, זה המוזיקה שאני שומע: http://www.last.fm/user/guyx1992 האוזניות הולכות לשמש אך ורק למחשב (כ"ק מובנה, יכול להיות שאנ…
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
יש לי ביטס ורק עם האייפון של חברה שלי הם עובדות יפה יש לו כרטיס קול מעולה .. מזה הדבר הזה ? יש לי גלאקסי נוט שמשאיר לו אבק חוץ מהכרטיס קול המאפן שיש לו שלא שומעים כלום בו. אני מחפש כרטיס קול רציני שיתן מענה להם גם בחיבור למחשב כי אני ממש בבעיה . אני שונא את המכשירים האלה ואני בקרוב ימצא את עצמי עם אייפוד מה שלא בא בחשבון בכלל כי אני שונא את המכשירים הללו.. אני צריך כרטיס קול פנימי וטוב .. המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
לכבוד יום ההולדת אמא קנתה לי את האוסף הכפול של משינה שאני די מת על השירים שלהם. (רגע של אווווו) עכשיו, מאז הם נוגנו רק בדיסקמן הישן שלי, סטיראו ישן ובקורא סידים של המחשב וכמו כן בצורב. כמו כן האריזה נפתחה פעם אחת בים ובאזור של דשא. (לא שזה חשוב, נראה לי ;D ) הופיעו שריטות קרוב למרכז התקליטורים בשני התקליטורים ותקליטורים אלה יקרים לליבי. שריטות אלה התרבו (יחסית להיום ולפני כמה ימים). ממה הם נגרמות בדיוק? אני שומר עליהם טוב טוב :-\ דיסקים אלה יקרים לליבי ואני מפחד שיקרה להם משהו או שהם ישרטו עד לאי שמיעה אופטימלית. אשמח לקבל גם עצות לשמירה עליהם או לגבי ניגון בהתקנים ישנים (אם זה הגורם(?))
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המוצרים הבאים: כרטיס קול - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3187 ורמקולים - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2854 אין לי הרבה מקום על השולחן ל-Subwoofer, ורציתי לשאול האם ניתן לכבות אותו והאם תהיה פגיעה רצינית באיכות הסאונד. עוד שאלה, מעט מטופשת, מה משקל הרמקולים והסאב? האם לדעתכם זה בטיחותי(לרמקולים) למסמר/לקדוח משטחים בקיר?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ראיתי עד עכשיו 3 נגנים שתפסו לי את העין, iaudio 6 - 4gb creative zen microphoto - 8gb iriver h10 - 6gb מאפיינים לפי סדר עדיפויות: כמה שיותר נפח בכמה שפחות גודל ;D איכות סאונד. זמן סוללה גדול כמה שיותר. צג איכותי (צבעוני) וגדול עד כמה שאפשר. זיכרון פלאש לא יזיק אך לא חובה. מה הייתם לוקחים מה 3 שנמצאים למעלה? ויש עוד איזה נגן שכדאי להוסיף לתחרות?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מסך טלוויזיה 55 אינץ בסלון והגיע הזמן שאוכל לנגן עליו סרטי HD. אז אני מניח שאצטרך סטרימר בשביל זה (או HTPC, לפטופט וכו') בכל מקרה לפי דעתי סטרימר הכי פשוט זול וייעודי למטרה. חשוב לי שיידע להפעיל את כל סוגי הקבצים, (כולל MKV כמובן) שלא יעשה בעיות, שירוץ חלק. שתהיה לו יציאת HDMI.. שיוכל להדביק כתוביות בעברית בעצמו כמובן.. ואם הוא יכול להזרים מדיה ישירות מהמחשב שלי זה בכלל יהיה נפלא.. תודה מראש! עמית.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
היי, אני מחפש טלוויזיה טובה לסלון. מרחק צפייה כ-3 מטר. תקציב: כ-5K. גמיש אם שווה להשקיע יותר. חשבתי על גודל של 55". האם שווה לקנות אחת עם תלת מימד? או smart TV? יש עוד פיצ'רים שאולי ארצה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני מה שאני אבקש אם זה לא שייך לפה בבקשה לא לנעול רק להעביר את זה לפורום המתאים תודה אז ככה יש לי קלטות וידאו ואני מעוניין להקליט את זה על המחשב עכשיו איזה כרטיס טלויזיה אתם ממליצים שרואים באיכות טובה לא צריך HD ובזול התקציב שלי הוא 300ש''ח ללא חריגות חנויות מועדפות אם יש לכם משהו מומלץ באזור ראשון או חולון וכו אהיה טוב ותודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אוקיי, הגיע זמן לקנות כרטיס קול נורמלי שלא יבייש את שאר המערכת שלי (אפשר לחשוב, רמקלים ורסיבר ) בכל אופן ההתלבטות היא בין ה-GXTP לבין האודיג'י 2 של קריאטיב, שניהם כרטיסים מצויינים להרקולס יש כמה יתרונות ברורים על האודיג'י (הראק בעיקר), אבל בכל זאת אין ספק שהאודיג'י כרטיס מצויין בכל אופן, למישהו יש דעה, התנסה עם שניהם ויכול להעיד מי עדיף ולמה ?
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי אנשים. קניתי מחשב חדש וניסיתי לחבר אותו למערכת מיני. במערכת הזו יש כניסת AUX , וכבר חיברתי אליה את ה-DVD והטלויזיה ואף פעם לא היו בעיות. כשאני מנסה לחבר את הרמקולים של המערכת למחשב, יש רעש מעצבן ברקע שאינני מצליח להיפטר ממנו בשום דרך... אם זה חשוב, אז יש לי את לוח האם הזה : http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ProductName=GA-8I945P-G תודה לכל המשיבים.
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי את המחשב לרסיבר דרך ה-SPDIF יציאה קוקסיאלית התקנתי POWER DVD ,FFDSHOW והגדרתי אותם ע"פ מה שלמדתי מכם פה בפורום קבצי AC3 ו.. סרטי DIVX אני מצליח לשמוע רק שקבצי MP3 אני לא מצליח לשמוע .. 1.האם אפשרי לשמוע קבצי MP3 בחיבור דיגיטלי באיכות סטריאו (העיקר לשמוע)ולא לחבר עוד כבלים עם מחבר RCA? 2.אם כן מה יכול להיות מקור הבעיה ? 3.מה לגבי שאר פעולות המחשב ?עליית ווינדוס וכ' ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, לפני כ3 שבועות קניתי רמקולים די פשוטים של microlab מדגם b-18 עם חיבור חשמל המוזן מ usb. כשאני מחבר אותם למחשב ישנו רעש סטטי חזק מהם גם שהווליום מכוון על 0 (בווינדוס ובבורר פיזית). הבנתי שהדבר נובע מכך שהם מחוברים כ usb. יש לי אפשרות מן החנות להחליף את הרמקולים ללוג'יטק. הבעיה היא שגם הלוג'יטק הם בחיבור usb. האם גם בלוג'יטק יהיה לי את הרעש הזה? האם ככה מתנהגים רמקקולים מסוג usb?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים תחובר לממיר HOT בלבד, ולכן יש צורך בפיצ'רים ואיכות די מינמליים.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
-
שלום. אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות למחשב בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא עד 350 בערך חברים שלי המליצו לי על הדגם הזה http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=134&code=023 של זלמן. אפשר בבקשה חוות דעת? חבר אחר שלי שאני תופס ממנו כיותר מבין אמר לי שאני לא ימצא אוזניות איכותיות יחד עם מיקרופון Build in אז יש לי שאלה כזאת. יש אפשרות לקנות אוזניות אחרות ולקנות מיקרופון בנפרד ואיכשהו לחבר בינהם או יש איזה מיקרופון נוח שאני לא יצטרך להתעסק איתו יותר מדי. כי אני צריך לדבר תוך כדי שאני משחק. או בשביל משחקים וסרטים אני לא צריך יותר מהדגם שהראתי למעלה. תודה מראש =}
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, יש לי מישהו שיביא לי אוזניות מאמריקה מניו-יורק ככה שהחנות הכי טבוה שאני מכיר שם זאת www.jr.com אם מישהו מכיר חנות טובה יותר אני אקבל המלצות בשמחה... המטרה של האוזניות היא אך ורק מוזיקה... חשוב לי שיהיה באס סבבה ושהאוזניות לא יעטפו את האוזן ולא יכנסו אליה אלה רק יצמדו לאוזן עצמה כמו הסנהייזר PX-200 שעולות בJ&R (הלינק שנתתי) 60 דולר.... איך הם? ואיזה עוד אוזניות שנכנסות בתקציב ומתאימות לתיאור שנתתי קיימות? תודה רבה מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שמתי לב שכשאני מכבה אור או שהמקרר בחדר אצלי מכבה את עצמו אז יש קפיצה כזו בחשמל שאני שומע ברמקולים שמחוברים למחשב. בכל מקרה גם באוזניות לפעמים אני שומע את זה דרך החיבור למגבר, האם זה יכול לפגוע באוזניות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
microlab h600d ניסיתי בכל חנות בארץ למרות שהרמקולים נמצאים באתר , אין אותם במלאי . מישהו יודע ? איך אפשר להזמין אותם בכל זו ?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-