עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הם טובות לגיימינג ? איך הם למוזיקה ? שוות ת 250 שקל ? אלה האוזניות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16275 אם אתם לא מכירים עוד משו איך ה H4 יותר טובים בהרבה? שווים ת 50 שקל תוספת ? הנה הם למי שלא מכיר.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16276

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by IDan2013,

שלום! אני מזמין מחר לחבר אוזניות מEBAY. ברשותי יש את הJVC S500 שהמלצתי לו עליהם וזה גם ככל הנראה מה שאזמין לו אך לפני שאעשה זאת, אשמח לדעת אם יש כיום תחליף להם שישתווה אליהם או אף יתעלה עליהם מבחינת סאונד, נוחות, אטימות ומראה. התקציב הוא עד 57$ עם חריגות קטנות לפה או לפה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by otherside,

אני מחפש אוזניות ב100-200 ש"ח ואני לא סגור כ"כ סגור על השם של סוג שאני מחפש - אוזניות שלא נכנסות לאוזן, אבל כן נתלות על האוזן ללא צורך בחיבור קשיח בין 2 האוזניות (הכל חוטי). או במילים אחרות, אותו סוג של האוזניות שהשתמשתי בהן עד עכשיו - Philips SBC HS430, והייתי ממש מרוצה מהן עד שהן נהרסו. חוץ מזה - יש לכם טיפים כלליים לשמירה על אוזניות? די חשוב לי לשמור על האוזניות הרבה זמן (הקודמות החזיקו משהו כמו 2-3 שנים). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Amit Bloomberg,

אז אחרי שהמערכת הקודמת התחילה לעשות בעיות, החלטתי לחפש אחת חדשה. אחרי שיטוט לא קצר ברשת גיליתי קודם כל שקשה למצוא היום מערכת סטריאו עוצמתית ובנוסף הצלחתי למצוא כמה אופציות יחסית טובות. אהבתי את ה panasonic sc akx710, אבל באמזון בריטניה כתוב שהיא לא במלאי זמנית, ושניתן להזמין והם יעדכנו תאריך הגעה צפוי. מישהו יודע משהו על המצב הזה? מצאתי גם את ה lg ck57 שנראית אחלה, אבל אני לא כל כך מכיר את המערכות של lg. האם הן איכותיות? האם הן אמינות? והמערכת שהכי התחברתי אליה היא ה Sony shake x10d, אבל היה קטע מוזר איתה. סוני לא פרסמו באופן רשמי מה ההספק שלה, אך בתשובות לשאלות באמזון הם כתבו שההספק שלה הוא 80w RMS לערוץ (סך הכל 160w) עם התנגדות 4 אוהם. זה מאד מוזר שלמערכת כל כך יקרה…

5. אהלן, השאלה היא בדיוק מה שכתוב בכותרת. כרגע מה שיש לי זה כבל 3 חיבורים שאמור להיכנס למחשב (יוצא מהסאב של קריאטיב) - כשאין לי דרך לחבר אותם לכניסות בטלויזיה (אני משתמש ברמקולים המובנים בינתיים). איך אפשר לסדר את זה שאני אשמע ברמקולים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. המפרט שלי בצד... בהתחלה היה לי 8800GTX ומאז שקניתי את הכרטיס החדש התחילו הבעיות....כשהתקנתי את הכרטיס החדש הורדתי את הכרטיס טלויזיה סלוט אחד בpci למטה ואז כשרציתי לצפות בטלויזיה הדלקתי את הmedia center ולחצתי על שידורים חיים ואז יש מן קפיצות כאלו כשהוא מדליק את הכרטיס הקפיצות מפסיקות אבל שמתי לב שהאיכות נדפקה...אם מישו מוזיז את הראש נגיד אז הוא נמרח כזה...נוצרת הילה....ובכללי רואים פחות טוב... ניסית להחזיר אותו לסלוט שבו הוא היה בהתחלה, הדלקתי את המחשב ואז הרזולוציה הייתה דפוקה לגמריי והצבעים היו על 4-bit ובלאגן אחד גדול....אבא שלי אמר שהלך הכרטיס טלויזיה וניגשתי לחנות(Ivory) ואמרתי להם שהלך הכרטיס והם הביאו לי כרטיס חדש...שמתי אותו בסלוט הכי תחתון והמחשב בכלל לא ראה אותו…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  7. אני מחפש רמקולים 2.1 בעיקר למוזיקה ... הרבה מאוד ולמשחקים... אין הגבלה של תקציב עם זה משהו ממש איכותי... בבקשה תמליצו לי.... תודה

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. כותרת תודה מראש. נ.ב אני חדש פה (:

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by pogacsa,

שלום , אני חדש, לכן סליחה מראש על הבורות! 1. מה שאני רוצה: להעביר תקליטים ישנים(ויניל) למחשב, ולצרוב ל-CD. 2. התקנתי את כל הדרוש (פטיפון-מגבר טוב-כבלים RCA , ותוכנת Audacity , אבל כרטיס המובנה המעפן AC'97 לא עושה לי כלום, לכן השאלה: 3. אני רוצה להתקין כרטיס PCI , ולאחר צמצום (בעיקר תקציבי), אני מבקש לבחור בין שני כרטיסים: 1- Audigy 2 value , במחיר 375 שח, או 2- Audigy value , במחיר 221 שח. 4. אין לי שום כוונות לשימושי אודיו נוספים. האם הכרטיס הזול יעשה לי את העבודה? האם יש המלצות לכרטיסים אחרים סבירים? בתודה מראש!

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  10. ניתן להמיר ע"י NERO VISION בקלות ובמהירות רק לפתוח את התוכנה....לייבא את הוידאו... EXPORT בחלון לבחור memoey stick video (psp) וללחוץ EXPORT זהו!! למי שרוצה לקודד עם כתוביות העניין פשוט ש"י שימוש בתוכנה PQ DVD to iPod Video Converter כשהתוכנה VOBSUB מותקנת במחשבכם שימו את קובץ הכתובית באותה תקייה עם קובץ הסרט (לפני הקידוד) הסרט והכתובית צריכים להיות בעלי שם זהה....הסיומת שונה כמובן ישר איך שהתוכנה מעלה את הסרט ומקודדת אותו ניתן לראות החץ הירוק של VOBSUB בסרגל הכלים התחתון.... מכיוון שבPQ ניתן לראות את הסרט במהלך הקידוד, רואים כמובן את הכתוביות רצות עליו. מקווה שחידשתי משהו למישהו תהנו.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by CliCK,

חבר'ה זה די דחוף יש לי חצי שעה להחליט עד סוף המכרז בין שני הסינים הבאים http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2791393 או http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2831778#SaleJoinContentTop שימו לב למחיר של הנגן השני שהוא עכשיו במכרז.. בינתיים 300 לעומת ה500 של הנגן הראשון תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש מקרן (מחו"ל) שיתאים לחדר באורך של 4 מטר (הקרנה למרחק של כ-3.7 מטר) על מסך שמתחיל בגובה 0.75 ס"מ עד כ-2.0 מטר. רצוי שהמקרן יהיה מיועד למיקום במרכז התמונה ולא מוגבל לחלק העליון או התחתון בגלל מאורר תיקרה שתקוע לי באממצע החדר ומגביל את הזווית הקרנה. צריך FHD, רצוי 3D. חשבתי על הבנקיו W1070 אבל לא סגור. דעתכם? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. מישהו יכול לתת לי הסבר קצת על המגברים האלו... אני זוכר שאחד המנהלים פה פרסם חנות באיזור גבעתיים שמוכרת ציוד יד שנייה...אני לא זוכר את האתר שלה והיה שם הרבה ציוד ישן כמו מגברי מנורות וכו'...אם מישהו יודע על איזה חנות אני מדבר אז שייתן לי את האתר בבקשה... תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. מתחברים לאיזה שהוא שירות בתשלום חודשי איך זה עובד :s05:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by אלוויס,

http://www.sandisk.com/Products/Item(1937)-SDMX4-2048-Sansa_e250_MP3_Player_2GB.aspx אני מחפש משהו שבעיקר היה אפשר לשמוע באיכות מאוד טובה באוזניות בו. שווה 480 שקל? תודה

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  16. Started by goldeye,

היי אני מחפש אוזניות למוזיקה וגיימניג בלא יותר מ400 שקל מה אתם מציעים?

17. שלום לכולם, רציתי לצ'פר את הנגן שלי בג'יגה זכרון (והבנתי שהוא תומך בכך), אבל לאחר שהכנסתי את הזכרון גיליתי שהוא לא מזהה אותו בכלל... בנגן עצמו הוא מזהה 16MB נוספים (לא שזה ממש עוזר) במקום הפנוי, אבל כשאני מנסה להעתיק מוזיקה הוא מאפשר עד 128MB (כמו שהנגן מאפשר בלי תוספת זכרון). ניסיתי כבר את הדברים הללו: 1. עדכון קושחה לנגן. 2. עדכון דרייברים. 3.פירמוט של הנגן. תוכלו לייעץ לי מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Emin,

חיברתי ממיר ליצאית VIVO, עכשיו חיברתי רק יציאה צהובה של התמונה ואני לא יודע איך לחבר את הסאונד.. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by rikimaru,

היי חברים, צריך עזרתכם במציאת אוזניות אשר ייתנו לי 7.1 ללא שימוש ב- USB מאחר ויש לי כרטיס קול שמספק אותי באיכותו, האוזניות היחידות שמצאתי ללא USB (להלן הקישור) הן אוזניות של זלמן אך הן של 5.1 http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=213 תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by bg1987,

הי, אני רוצה לקנות אוזניות למחשב, בעיקר למשחקים (יותר לVOICECHAT במשחקים) במחיר סביר של עד 200 ש"ח. חשוב לי מאוד שהאוזניות יהיו נוחות על האוזן (אני רוצה קשת רגילה, אחרת זה מפריע למשקפיים) למשך זמן ממושך. זאת אומרת שלא יתחממו יותר מידי ושלא יכאיבו לאוזניים. ועוד שאלה האם עדיף אוזניות USB מאשר אוזניות עם חיבור רגיל?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  21. שלום יש בעיה היא יותר מציקה מאשר בעיה רצינית והיא שיש רעשי רקע כאשר אני מחבר את המחשב למערכת כאילו אין אדמה ולגבי המערכת שלי היא מערכת חלקים אם מישהו ירצה פירוט מדויק תבקשו הרסיבר שלי הוא של kenwood kr-v9080 וכן יש לי מיקסר ניסיתי איתו ובלעדיו וזה לא משנה אז אני מניח שהוא לא ממש מעניין לנושא בתודה מראש מאיר

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by amit_amit,

שלום כולם, אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש למחשב שיתחבר לרמקולים 5.1 Z5500 של לוג'יטק בחיבור אופטי, ומדי פעם אני יחבר אליו גם את הגיטרה הייעוד של הכרטיס הוא בעיקר מוזיקה וסרטים קצת משחקים והגיטרה. התקציב כרגע לא מוגבל (יענו כל כרטיס בא בחשבון אבל אל תתנו דברים לא הגיוניים (אפשר להגיד עד 1500 ש"ח בערך) אממ אני מתלבט בין האקסטרים אודיו, לאקסטרים מיוזיק ולא פטליטי פלטינום שלמיטב הבנתי הוא זהה לאקסטרים מיוזיק רק עם באנדל טוב יותר...

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  23. Started by shai_123,

יש לי את המשחק GTA IV ואני צריך דרייבר לכרטיס קול מעודכן.. כי שאני מפעיל את המשחק אני שומע רעשים..ואני יודע שזה צריך כרטיס קול מעודכן כי לפני שפרמטתי הורדתי מעודכן וזה עבד מעולה לא שמעו רעשים..אבל אני לא זוכר מאיפה הורדתי כי זה היה ממזמן /: תמונה: http://img502.imageshack.us/my.php?image=51724710tg9.png

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by RoyShefy,

הכי טובות שיש ומקסימום של 32oHMs. פשוט הכי טובות, כמו שיש את הHD220 שהן נחשבות להכי טובות. (אני מציין זאת כי תמיד יש ששואלים מה זאת אומרת "טובות"?) ויש לי שאלה... מדגמי הPX200 HD497 HD212 מי הכי טוב? כי כולם בערך עומדים על 50$. עוד משהו, שיהיו סגורות כמו הדגמים שצויינו למעלה, שיחסמו רעש מבחוץ. תודה רבה. ד"א זו ההודעה ה3 שאני כותב בפורום אודיו ואני לא מקבל תגובות, אז אנא התחשבו בזה שאבא נוסע לחו"ל עוד שלושה ימים ויש לי שלושה ימים להחליט איזה אוזניות אני רוצה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by gluz,

שלום, מישהו יכול לתת חוות דעת על המוצר הזה? http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=6326041 זה עובד טוב? אם יש לי מחשב בחדר עבודה ואני רוצה לראות דרכו סרטים בסלון, זה יעבוד טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.