אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש סט רמקולים למחשב עבור חבר שישמש בעיקר לסרטים וקצת פחות למוזיקה. התקציב הוא בסביבות ה- 300-400 ש"ח. בינתיים שמתי עין על ה- microlab b77 שנכנס יפה לתקציב אין ממש העדפה ל- 2.0 או 2.1, אבל כנראה שאין באמת צורך בסראונד - הוא לא משחק וסרטים/סדרות אני מאמין ברובם מגיעים בסטריאו... אשמח להמלצות נוספות
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב וברכה רבה (או משהו כזה), לפני כמה ימים נהרסו לי הרמקולים למחשב ע"י העוזרת (לא יודע בדיוק איך, אם מישהו יכול לנסות להבין מה קרה להם ואיך אפשר לפתור את הבעיה אני אשמח מאוד, אני אפרט אותה בהמשך). הרמוקלים היו ה-SOUNDSTICK II של HARMAN KARDON, והם שירתו אותי נאמנה במשך כ-4-5 שנים (מי סופר?). אחרי כל החפירות, אני אגיע לעיקר. אני מחפש המלצה לרמקולים 2.0 או 2.1 (אשמח אם תציעו אופציות משני הכיוונים), בתקציב של כ-900 ש"ח. השימושים העיקריים הם מוזיקה וגיימינג (מתחלק כחצי-חצי מבחינת החשיבות). אגב, אפרט את הבעיה איתם, ואולי מחולל ניסים יקרא את זה: לפני כשבועיים פירמטתי המחשב ומשום מה נהרסו חיישני המגע של הרמוקלים. הצלחתי להתגבר על זה, ע"י הגברה טוטאלית של הגדרות הקול במחשב (א…
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לרמקולים למחשב - לא יקרים מדי לשם השוואה עד עכשיו היו לי רמקולים של jbl creature 2 עריכה: אולי כדי לחדד יותר אני שם פה כמה דגמים שחשבתי עליהם...אני יודע שיש הבדלי מחירים ביניהם..אני פשוט לא יודע כמה שווה להשקיע- רוב השימוש הוא סרטים ומוזיקה מחברת microLab- M880/M700u/FC530U לוג'יטק- z333/z533/z623 אם יש לכם דגמים אחרים פחות או יותר בסדר גודל הזה הם גם יכולים להיות אופציה אני אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לרמקולים 2.1. זה מה שאני מחפש- אולי מישהו פה יוכל לתרום תובנות... - תקציב יחסית רחב 150-450 ש"ח: האמת שאני לא מומחה אודיו, רק רוצה רמקולים 2.1 מעוצבים ויפים, שיעשו את העבודה. בגלל זה התקציב יחסית רחב - כי אולי גם משהו זול יתאים. - חשוב לי העיצוב. - אין לי יותר מדי מקום. אז 5.1 לא מעוניין. בנוסף, הסאב מיועד להיות למטה קרוב לרצפה. - מעדיף שלט (חוטי), או לפחות שליטה מהרמקול ולא מהסאב. - ישמש בעיקר למוזיקה וסרטים (אבל גם קצת משחקים). חשבתי על הלוגיט'ק 323 - אבל קצת מתבאס מהעיצוב, וגם לא איכפת לי להשקיע יותר ולקחת משהו יותר איכותי. וחשבתי על EVO8 - אבל שליטה רק מהסאב וקצת מציק כי אני אמור לשים אותו למטה - וגם קצת גדולים יחסית בשבילי למישהו יש רעיונות/המלצות ? …
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה לרמקולים למחשב מהתקציב הזה ושיהיה להם אפשרות לחיבור לאוזניות יכול להיות 2.1 5.1. וכו' תודה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
מחפש המלצה לרמקולים סבירים ( שיהיו יותר טובים המרמקולים של הלפטופ) שלא יתפסו הרבה מקום. + עכבר בלוטות' טוב . עבור המחשב הנייד. עד 300 ש"ח סה"כ. תודה!
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מחפש המלצה לרמקולים למחשב/לנגן לא יותר מ400 שקל
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים ניידים, לא משהו יקר, עד 60 דולר\250 שקל. אין לי בעיה להזמין מחול. אני לא מצפה לפוצץ תשכונע עם רמקולים בגודל אפונה רצוי מאד שיפעל על סוללות AA. תודה(:
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל המלצה למערכת סאונד 2.0 או 2.1 (מקריאה כאן הבנתי שבתקציב של עד 1000 אין טעם לחפש מערכת 5.1). החיבור יהיה למחשב desktop כשמה שיבקע מכרטיס הקול יהיה בעיקר מוזיקה ולעיתים רחוקות גם משחקים. סרטים כמעט בכלל ולא. התקציב, כאמור, 1000 ש"ח. הרמקולים יהיו מונחים על שולחן מחשב כך שאין אופציה לרמקולי רצפה. תודה גדולה לכל מי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים פשוטים יחסית בתקציב של עד 120 ש"ח פלוס מינוס. השימוש ברמקולים הוא לשמיעת סרטים. יש המלצה בטווח מחירים הזה?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים עד 400 ש"ח למחשב. חשוב לי יותר איכות על עוצמה. כרגע יש לי CREATIVE 2500 והם עושים לי בעיות לאחרונה.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לרמקולים בעיקר לשמיעת מוזיקה. אני די מתלבט האם לקחת רמקולים למחשב או מערכת סטריאו. אשמח לקבל את הדעות שלכם. התקציב לא כל כך מוגדר כי אני לא ממש יודע כמה כל העסק הזה צריך לעלות כדי לשמוע באיכות נורמלית. די חשוב לי שאם זו תיהיה מערכת סטריאו בנוסף לכונן הCD שתיהיה אפשרות לחבר את הנגן שלי [ipod classic].
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, מתחשק לי להחליף את הרסיבר שיש לי, הוא כבר עשה את שלו ב 12 שנים האחרונות. רסיברים זה תחום שאני מאוד חלש בו ולכן באתי לפה לקבל המלצות. אני לא ממש מעודכן במחירים אבל נראה לי שאני אשקיע 1500 שקל פלוס-מינוס. לא חייב להיות חדש אבל עדיף חדש. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש המלצה לרסיבר 5.1 (לא צריך יותר), בסביבות ה 2000 שקל. ראיתי שיש Onkyo TXSR313 השאלה איך הוא, או האם יש המלצות אחרות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש רסיבר לחברי שביקש את הזול ביותר, שיראה טוב (ככל שאפשר) ושיעשה את העבודה.. אני מבין שהוא לא יקבל רסיבר טוב במחיר נמוך, אך למרות זאת יותר חשוב לו שהרסיבר יראה טוב-אולי צג אפילו ושיהיה תקין. לא אני ולא הוא לא מבינים בעניין ולא ממש חשובות האיכויות. התקציב, הכי נמוך שאפשר ! אני מחפש לו משהו יד-שניה אולי יותר או משהו בסגנון, תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי שבוע טוב חברים אני צריך עזרה ברכישת רסיבר חדש הצרכים : בעיקר נטפליקס אך גם סרטים מהרשת באיכות גבוהה עם הפורמטים של הסראונד החדשים הרסיבר ישב בתוך מזנון בגובה 30 עומק 40 אז המידות חשובות אם יש אפשרות לשלט שעובד בלוטוס אז עדיף ( גם אם לא לא בעיה אפשר לשים עין פשוט) 5.1 ( סט של TANNOY TFX 5.1) רשום שההספק של כל רמקול 100W חשוב לי מאוד שיעבוד כמו שצריך ב ARC אני קונה טלווזייה של סמסונג חדשה QE75QN90B תקציב די גמיש אבל הייתי שמח לא לעבור את ה3000 חשוב לי גם תמיכה טובה בחיבור ל PS5 תודה רבה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , כרגע אני מחליף טלוויזיה לLCD עם HD ואני מחפש רסיבר חדש שיהיה בוא חיבור לכל הדברים שאני צריך יש לי 5 רמקולים של בוסטון אקוסטיקס... אני צריך לחבר לרסיבר 3 לחיבורי HD שזה PS3 ,XBOX360 ו ממחיר של יס HDMAX אני רוצה לחבר את כולם שישמעו גם בסראונד. התקציב שלי הוא עד 3000 שקל , אבל אין לי בעיה לחרוג אם הדברים שביקשתי עוברים את התקציב... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי אני מועניין לקנות רסביר שיתחבר לDVD שלי פיוניר DV 470 מכשיר שאני מרוצה ממנו מאוד נכון לרגע זה הרמקולים שמיועדים לו הם דיי מעפנים אבל הוחלט בנתיים לארגן רסיבר נורמלי ולהחליף לאט לאט את הרמקולים אז ככה השימוש של הרסיבר הוא להציג סרטים ולהשמעת מוזיקה כאשר הדגש היותר גדול הוא לסרטים אני מחפש משו שיוכל להתחבר בעתיד גם למחשב HTPC שמתוכנן וטלוויזית LCD אשמח לקבל המלצות ואת דעתכם המקצועית תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני לא יודע אם זה הפרום הנכון אבל אני אנסה למרות זאת אני מחפש שלט אוניברסלי שלא יעלה יותר מדי, נגיד בסביבות ה 100 שח (לא אכפת לי להוסיף עוד קצת בשביל בשביל שיהיה לו גם מסך) אבל בנוסף לדברים הבסיסים שאני מעוניין לשלוט עליהם (טלווזיה, ממיר הוט, מגבר ו דיוידי) אני מעוניין יכולת לשלוט גם על המזגן לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום חברה מחפש המצלה לשתי אוזניות אחת קשת ואחת In ear בקתציב של כ 500 שקל אין סגנון מוזיקה ספיציפי באמת שומע הכל אוהב לשמוע את הפירוט של הצלילים צלילי נקי ואיכותי ואשמח לקבל קצת מידע על השוואה בין הדגמים בתודה מראש ליאור
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם צריך. כיום יש לי HD570 הותיקים והטובים של סנהייזר ולא בטוח שניצלתי אותם כראוי ללא מגבר אוזניות. בכל אופן, הגיע הזמן להיפרד מהם. אני רוצה להשקיע כמה שצריך בשני זוגות אוזניות, מגבר אוזניות וכל מה שנרדש בכדי שיוחברו למחשב ויוציאו סאונד טוב למוזיקה (וגם סרטים). עדיין מדובר רק בקבצי MP3 וסרטי MKV אך שההמלצה תתאים גם לעתיד בו בטוח ניפתר מכל קבצי ה MP3 ונחזיק רק FLACים, WAVים וחבריהם. תקציב לא נמוך מידי. באזור ה 3000-4000 ש"ח לכל הסיפור. המליצו לי בפורום אחר על http://www.amazon.com/Monoprice-615220-4-Channel-Headphone-Amplifier/dp/B00H3TE5P2 אך יש לי התחושה שמדובר במוצר שמתמקד רק בהגברה ולא באיכות שלה. ובקיצור: אוזניות פצצה+מגבר מפוצל שמתאים לשידוך שיתחבר למחשב בדרך כלשהי…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ומתנצל מראש אם הפורום לא מתאים לשאלות מסוג זה. נדמה לי שזה הפורום המתאים ביותר בכל זאת. מצאתי תחנת רדיו באינטרנט, דרך המדיה פלייר, שמוצאת חן בעיני (.977 classic rock - מומלץ), וברצוני להקליט את השירים כדי שיהיה לי גיוון באוטו. מחפש תוכנה חינמית/חופשית/קוד פתוח להקלטת הסאונד מהמחשב, ותוכנה נוספת (או כמובן פיצ'ר בתוכנה הקודמת) שמאפשרת לזהות הפסקות בין השירים ולחתוך את הקובץ לקבצים קטנים. הייתי לי תוכנה כזאת פעם אך לא מוצא אותה. בתודה מראש, אלון
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל לשלוט לי על כל ערוץ בנפרד. מעין אקווליזר לכל ערוץ ורצוי עם יכולת של השהייה לכל ערוץ או אפילו לתדרים מסוימים. הכוונה היא לא לעיבוד של קבצים אלא לעיבוד של קול "בזמן אמת". ראיתי כלמיני גאג'טים דיי יקרים שעושים את זה, למשל לבית יש את : http://www.avforums.com/forums/showthread.php?s=edb962915b93842a7ddf8ca345867798&t=490969 או לרכב: http://mobileaudiocontrol.com/product.asp?Product_Id=52108&d_Id=5247&l1=5247&l2 זה דיי הגיוני שתיהיה גם תוכנה שתוכל לעשות את זה.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי מכיוון שאנו לא צופים הרבה בטלוויזיה נראה לנו פשוט מיותר לשלם כול חודש 200 ש"ח לצפייה מעטה כ"כ אך עדיין אנחנו אוהבים לשבת מול הטלוויזיה להירגע קצת. השאלה היא אם יש פטרון זול וטוב באיכות התצוגה לממירים ולטלוויזיה הלווינית בדמות של טלוויזיית אינטרנט? שיכלול גם כן חבילת ערוצים מעניינים בסיסית בניגוד לעידן+ (ערוץ 2, ניקולודיאון, דיסקברי וכו...) ניסיתי את הXBMS והNAVI-X אך הוא ממשיך לקרוס כול שנייה בקיצור לא ממש ניתן לשימוש. האם יש פטרונות אנטרלטיביית? אגב רוחב פס האינטרנט הוא 30 מגה לשנייה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצערי האוזניות חייבות להיות מ"באג"... הסיפור הוא כזה. לי היו JBL REFERENCE 220 ולאח שלי היו AKG 324P ושנינו היינו מאוד מרוצים. שני הזוגות שבקו חיים ונתנו אותם לתיקון במסגרת האחריות. כעבור שבוע וחצי חזרו אלינו ואמרו לנו שאי אפשר לתקן את האוזניות ובגלל ששני הדגמים לא נמכרים ב"באג" יותר נאלץ לקחת שני זוגות אחרים. הם מציעים לנו זיכוי של 420¤ על שני הזוגות בתקציב הזה אנחנו צריכים לבחור משם אוזניות.. אני מחפש 2 זוגות ברמה של האוזניות שהיו לנו ולצערי לא נראה לי שיש להם בבאג דבר כזה. מצורף לינק לדף האוזניות שלהם באתר: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=308&t=12 אנחנו מעוניינים באוזניות מסוג IN EAR ... האוזניות יחוברו לשני נגני COWON IAUDIO 7 שלי ושל אח שלי. עדיף לא ל…
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-