אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אחותי טסה למשפחה שלי שנמצאת בלוס אנג'לס והם מעוניינים לקנות לי נגן MP3 וכמובן שהבת שלהם וכל הקהילה העשירה בה הם גרים הם מעריצים נלהבים של אייפוד אז דוד שלי ישר הציע לי אייפוד נאנו... חיפשתי כמה כתבות עליו, חיפשתי מתחרים שלו וממש לא מצאתי תשובה ברורה לנגן שאני צריך. לי אישית יש Iriver H10 5GB (אשר נקנה גם ע"י הדוד שנה שעברה), הוא יחסית טוב אבל עצבן אותי הקטע של הגירסא האמריקאית ובגלל שזה נגן מבוסס הארדיסק אינני יכול לרוץ איתו :-\ ההעדפות שלי: * נגן מבוסס פלאש (רק פלאש, כי אני מעוניין לרוץ איתו ובכלל שיעמוד בתנועה רציפה/ פעולה אקטיבית) * בין 2GB-4GB * לא חשוב לי במיוחד אם יש ווידאו, אך יכול להיות נחמד מאוד! * ממשק USB2 * נגן עמיד, שיחזיק להרבה זמן והממ…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא בטוח שהאשכול מתאים לפורום זה, לכן סליחה מראש אם לא מתאים. שלום לכולם, לא מזמן תכננתי להכריב מחשב HTPC פשוט כדי לצפות בסרטים בטלוויזיה בסלון (Sony Trinitron 29inch). אבל, כרגע נזכרתי במכשיר מעניין המאפשר שידור סאונד ווידאו מהמחשב לטלוויזיה, מדובר ב-Conceptronic AirBridge Wireless Cinema Set ומחירו 370 ש"ח. ישנן שתי בעיות - האחת, היא שאני לא אוהב מכשירים אלחוטיים, מכיוון שבד"כ הם נוטים לעשות לא מעט בעיות. השניה, היא שאני לא בטוח האם הטלוויזיה שלי בסלון בכלל מתאימה ל-HTPC. לא פעם שמעתי שבטלוויזיות רגילות הרזולוציה היא על הפנים, אבל השאלה היא עד כמה והאם ה-MX440 שלי יספיק לעבודה זו?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי! פעם הביאו לי במתנה סט רמקולים 2.1 זולים(80 ש"ח)... קיצר היום בזמן שלא שמתי לב התוכי שלי לעס את הקבל שם שמחבר בין הסאב לשני הרמקולים האחרים... אין אפשרות להלחים... אני גם לא רוצה כי זה רמקולים דראעק אז את הרמקולים אני אצטרך כנראה לזרוק.. או אולי אני אקח את המגנטים ואז אזרוק זה הסאב: מאחורה יש יציאה לin ולout ויציאה לאוזניות. עכשיו חשבתי, יש אפשרות לקנות זוג רמקולים יחסית איכותיים ולחבר אותם לסאב במקום לקנות גם סאב חדש? הסאב דיי מספק אותי למרות שאם אני עובד את ה60% בווליום אז הכל(והקול ) נשמע בעעעעעעע... מה אתם אומרים? לשמור את הסאב או לקנות הכל חדש? מה שחשוב לי זה שתהיה אפשרות לשים סרט או מוסיקה ממש ממש חזק בלי שתהיינה הפרעות כלשהן.(על פול ווליום) תקציב: …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , כאמור , קניתי לא ממזמן את הX5 , אבל חוברת ההדרכה די דפוקה , ובכלל , אם אפשר אני מעדיף שאנשים פה בפורום יעזרו לי. על כל פנים , יש לי כמה שאלות: 1)איך אפשר לראות ליריקס? בתפריט כתוב לי Lyrics :ON אבל איך אני משלב כל ליריקס לשיר שלו? 2)אם מישהו יכל להסביר לי קצת על הequalizer - יש שם אפשרות לשנות בגרף ערכים שונים , מה כל ערך מסמל? (60,250,1K , 4K , 12K) . אני למשל שומע בעיקר רוק ומטאל , וחשוב לי שהגיטרות יהיו כמה שיותר ברורות ושהדיסטורשן והתופים לא יקחו את כל האוזן שלי , אז מה אני צריך לעשות? איזה ערכים להעלות ואיזה להוריד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מנסה ליצור קשר ב msn עם ידידה בחו"ל. שנינו רואים אחד את השני בוידאו עם מצלמת האינטרנט, אבל לא שומעים קול.( לי יש מקרופון במצלמה ולה בניפרד). הווליום בהפעל . הערה- כאשר אנו שולחים קובץ קול מוקלט דרך הmsn אזי שומעים. ( msn 7.5) כל שאר המערכות הקוליות במחשב עובדות כשורה. ההגדרות נראות בסדר מה יכולה להיות הסיבה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם יש למישהו עצות מתוך ניסיון, לגבי צביעה של קיר עליו ברצוני להקרין. בהנחה שאיני מעוניין לתלות מסך.
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=29VH56&Cat2Cat1ID=58&Cat2ID=310# אז ככה, בעקרון לאחרונה אני מאוד רוצה לקנות טלביזיה שתתמוך בשידורים של WIDE SCREEN 16X9. כרגע אני לא רואה משהו תקציבי בכלל באופק, כל טלביזיות ה-29" ששוות משהו, עולות הרבה מאוד כסף ואלה שעולות סביר (6000-7000 ש"ח), בואו נגיד שעדיף לא להתקרב. השאלה שלי, מעבר לתמיכה במסך רחב...האם בהנחה שיהיה מפענח מתאים, אני אוכל לראות גם שידורים באיכות HDTV? או שרק במסך רחב? הנה המפרט הטכני שלו, לפחות חלקו:
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. לפני שנה קניתי מיקרופון+אוזניות ב50 שקל הכל עבד חלק ולא היו בעיות עד שאחרי כמה חודשים התחיל להיות רעש מעצבן לשמיעה http://upload.tazone.net/u.php?id=Elsf-1154444643301.rar טוב חשבתי בטח זה בעיה במיקרופון ולאחר כחצי שנה המיקרופון נדפק לגמרי בסדר קניתי עוד פעם מיקרופון וחדש שוב אותו צליל ואותה בעיה.. עכשיו התחלתי להבין שמסתבר שהבעיה היא במחשב ולא במיקרופון וניסיתי את המיקרופון הזה במחשב אחר ולא היו רעשים מעצבנים יש דרך להפסיק את הרעשים האלה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
השאלה בכותר אני מתכוון אולי להביא אותו בזמן הקרוב אז מבחינת שמע אני יודע שהוא פצץ נשאר רק העניין של השליטה\נוחות\תקראו לזה איך שתקראו לזה(פעם מישהו קרה לזה ליטוף ) אני מדגיש אך ורק בעליהם הנכבדים של מכשיר זה -X5L- מוזמנים לענות מפני שגם אני החזקתי אותו כמה זמן ביד אבל זה לא משתווה לזמן ממושך תסכימו איתי *חשוב להדגיש שכולם יכולים להגיב אני לא בא ואוסר על אף אחד אם להגיב או לא שלא תבינו אותי לא נכון תודה swg
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך להעביר שבוע די משעמם (טפו טפו טפו בלי עין הרע) באיזה בונקר בצפון ואני צריך נגן נייד. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין ה-Zen Vision:m ל-IPOD 30G. יש נגן אחר שגם מנגן וידאו שכדאי לי לשקול? ומבין השניים, מי עדיף מבחינת זמן סוללה, מהירות העתקת שירים וקלות תפעול? וגם - מישהו מכיר חנות זולה באיזור תל-אביב עם מלאי מיידי של נגנים?
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הזמנתי היום את האוזניות של icemat sebiria משהו כזה ב 450 שקל עכשיו השאלה שלי אם אני ישמע טוב באיכות טובה עם הכרטיס קול של הלוח אם ואם לא אז אם יש הבדל גדול ? והכרטיס עם הלוח הוא 7.1 cmi audio config משהו
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי IRIVER H10 6GB אירופאי. באמת יש לי הגבלה בווליום? יש איזה עדכון? משהו? בבקשה זה בלתי נסבל הווליום הנמוך... תודה מראש. .swg
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות איי פוד וידיאו. הבנתי שהוא מקבל קבצים רק דרך האייטונז ולא ניתן פשוט לגרור אליו תיקיות כמו בנגנים אחרים, כדוגמת נגני הפלאש הפשוטים. כמו כן ברצוני לדעת האם תצורת העבודה האפשרית בו היא של מעבר על קבצים בתוך תיקיות, באופן מופשט, או שחייבים להסתבך עם תגיות id3 ורשימות שהוא מנהל על דעת עצמו.
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש ובעקרון אני עובר רכיב-רכיב. הגיע הזמן לרמקולים יש לי אוזניות מדוזה 5.1, אחלה אוזניות, משתמש בהם לגיימינג. ברמקולים אני משתמש יותר לכיוון של מוסיקה וסאונד יום-יום במחשב, משתמש בהם גם לגיימינג שהוא לא online fsp. אני לא מחפש רמקולים יקרים, מחפש רמקולים סטנדרטיים, אבל איכותיים. תקציב עד 300 ש"ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני משתמש ברמקולים של לוגיטק Z5500 ומאז שקניתי אותם יש משהו נורא מציק שאני לא מצליח לפתור אותו... כל פעם שמישהו מדליק מכשיר חשמלי בבית נשמע מן "בום!" מהרמקולים... אמרו לי לחבר את הרמקולים לשקע נפרד בקיר - לא עזר... הלכתי לאיזה חנות חשמל והוא הביא לי איזה מתאם כזה בעשרה שקלים שאמר זה אמור לפתור את העניין - כמובן שלא עזר... היום הייתי באופיס דיפו ושאלתי את ה"מנהל אלקטרוניקה" שלהם מה אני אמור לעשות עם דבר כזה, הוא אמר לי ליקנות מייצב מתחים (UPS) - גם לא עזר!!! מה הבעיה פה לעזאזל?! איך אני פותר את זה?!
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני מוריד את הדרייבר של הכרטיס קול ... לפחות לדעת את שמו ..
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על Sound Card למשחקים (FPS) עם עדיפות לטכנולוגיות החדשות ויציאה דיגטלית (כבל אופטי כדי לחבר למגבר) תקציב:+300-700
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני חודש וחצי- חודשיים קניתי מחשב חדש מלוג'יק פי סי , ואיתם רמקולים חדשים (ATP3), עד לפני כמה זמן הכל עבד נהדר, בהתחלה העיגול הזה שאיתו מגבירים\מנמיכים את הווליום נהיה כזה חלש והייתי יכול קצת להזיז אותו וכשאני כזה מזיז אותו טיפה למטה זה פתאום מגביר מאוד את הווליום. עם הבעיה הזאת עוד הסתדרתי, אבל עכשיו הרמקולים מתחילים לעשות כזה רעש טרררר (לא יודע איך להסביר במילים) והטרררר נהיה חזק\חלש ככל שמגבירים\מחלישים את הווליום, על זה אני כבר לא יכול להבליג, זה מעצבן, מוציא מריכוז ואני לא יכול ככה.. אם אני יפנה ללוג'יק הם אמורים להחליף לי את הרמקולים? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש מישהו שיודע איך מחברים מגבר (של דנון במקרה שלי) דרך כבל קואקסילי לכ.קול ON BOARD שיש לו כניסה קואקס. SPDIF ואיך מגדירים את זה מבחינת תוכנה שהמחשב יזהה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם. הרמקולים שברשותי הם - Logitech Z-540. אני משתמש בהם וכשאני משחק אז באוזניות (מחליף בין החיבורים בכרטיס קול). לאחרונה קרה לי שכשאני מחבר את הרמקולים/האוזניות , אז לא שומעים בכל הרמקולים, וצריך לסובב את החיבור עד ששומעים מכולם. היום חיברתי את הרמקולים ולא משנה כמה סובבתי ואיך, האחוריים פשוט לא פעלו. ואם מוציאים קצת את החיבור, אז שומעים רק ברמקולים האחוריים, ובקדמיים לא שומעים. מה עושים? :< בתודה, אודי.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי הקלטה בפלא ויש תוכנה שאני ממיר אותו ל MP3 או ל WAV כדי שאני יוכל לצרוב אותו אחר כך על דיסק!! חייב עזרה דחוף!! תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כידוע לחלקכם (מי שטרח לקרוא הודעה שכתבתי) הנגן שלי מת(בעיות תוכנה) דיברתי עם היבואן והם בתמורה לתיקון רצו 200 ש"ח... הלכתי חיפשתי באינטרנט לא מצאתי כלום... חשוב שתדעו משהו אחד בתור לקוחות אתם יכולים לפנות גם ליצרן דרך אתר האינטרנט שלו (שזה מה שאני עשיתי) לא רק ליבואן (הוא לא תמיד יביא שירות טוב) ולאחר שכתבתי להם שלוש שעות אחרי הם שלחו לי אימייל שבו הייתה תוכנה לנגן שלי והתנצלות על התקלה! ככה חסכתי 200 ש"ח... ושעתיים נסיעה למשרדי היבואן... רק רציתי שתדעו
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי נגן של חברת SMART בנפח של 1G והוא תומך בעברית... הבעייה היא כזאת: כשאני בוחר את השפה העיברית הוא מציג לי שירים בעברית לא הכי תקינה לדוגמא: מש =_+-0 1 שזה אמור להיות משה כהן - ההופעה מלוס אנג'לס.. מצחיק נכון? וכשהעברית מופעלת, כלומר הממשק של המכשיר (התפריטים וכו') מוצגים בעברית אז אם אני רוצה לנגן שירים שהם באנלית אז הם מופיעים לי ככה: IZAKS - NUR & TIH שזה אמור להיות SKAZI - Hit & Run.... מה שכן עובד.. אם אני מחליף את השפת ממשק של המכשיר לאנגלית.. אז הוא קורא לי את השירים באמנגלית בצורה תקינ (ולא הפוכה כמו שהוצג מקודם) אבל אז הוא לא קורא לי את השירים בעברית בכלל ומופיע לי ג'יבריש... הנה תמונה: מה עושים??!!?!? יש איזשהי גרסה שאפשר לעדכן למכשיר וזה י…
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
התבססתי פה על שיר אחד... שמשום מה המחשב לא מנגן לי... הוא על המחשב שלי, לא עשיתי איתו שום דבר חוץ מלשמוע אותו (טוב, ניסיתי להתחיל איתו) ופתאום המחשב לא רוצה לנגן אותו...
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לכרטיס קול לצורך חיבור והקלטות מגיטרה חשמלית + קלידים + מיקרופון. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-