עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by peralon,

שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 עם איכסון של 20GB+ .. עדיף יותר התקציב זה בערך 2000-2500 אפשר לגלוש קצת אני לא יודע מה כדאי לי אני ממש לא מבין.. שמעתי קצת על כמה מכשירים IPOD IRIVER וCREATIVE אני לא יודע מה כדאי מה עדיף מה לא.. אשמח לשמוע את דעתכם תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  2. היי, אני צריך לדעת מה הם ההבדלים המורגשים בין כרטיס קול און-בורד פשוט שמגיע עם לוח של 700 ש"ח למשל לבין כרטיס קול רגיל בעלות של 100~300 ש"ח. איך ההבדלים מורגשים בשירים ובכלל בסאונד? מה שאר ההבדלים? (אני שוכל להשקיע בכרטיס קול שקצת יותר מקצועי מאון-בורד.) תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by er0101,

בתזמון גרוע לאחר קנית Creative sbs 380 הכרטיס קול realtek בGigabyte GA-7N400-L התחיל לעשות בעיות. בפעם הקודמת שהייתה לי בעיה, זכור לי שהמגעים בחיבורים האחוריים של הכרטיס קול נדפקו והצליל נהרס. לכן חיברתי את הכרטיס קול ליציאות הקדמיות במארז. עכשיו גם מקדימה וגם מאחור יש בעיה. הצליל פשוט מלוכלך. ניסיתי לג'מפר כמו שכתוב במדריך של הלוח אם כדי לחזור ליציאות האחוריות ולא עזר. חיברתי by the book (בערך) את החוטים של היציאות הקדמיות וגם לא עובד. אני לא יכול לחבר את היציאות הקדמיות בדיוק לפי המדריך של הלוח אם כי אין לי כבל שכתוב עליו power ויש לי כבל מיותר שנקרא mic bias. עזרתכם דרושה לפני שאני עוד שניה קונה כרטיס קול!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by noise,

היי חברים.. בשעה טובה התחדשתי בטלויזיה 32 אינץ של שארפ דגם LC32A33M - כמובן HD READY חיברתי אותה בחיבור סקארט ל s-video כי זה מה שהיה לה... אני מתכנן לחבר את המחשב לחיבור HDMI אחד שיש בו אמרו שלחבר DVI ל- HDMI זה הכי טוב - וכך אעשה אני חושב. איך שתי שאלות לי בנושא 1. אחד כיום המחשב שלי מחובר למסך LCD של LG דרך DVI ויש לי רק יציאה אחת כזו בכרטיס ועוד יציאה אחת של VGA רגיל. - האםעדיף לחבר את המסך מחשב בVGA ואת המסך טלויזיה ב DVI ?- הטלויזיה תשמש רק לצפיה בסרטים וסדרות דרך המחשב (לרוב). עד כמה תורגש הירידה באיכות במסך המחשב? 2. אני צריך לרכוש כבל איכותי של DVI TO HDMI באורך של 6.5 מטר - מה המחיר בדרך כלל? האם האיכות נפגעת באורכים כאלו?והיכן ניתן למצוא? (עדיף ראש מתפרק להעבר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nir4free,

שלום, אני צריך אוזניות קשת, איכותיות, עוצמה גבוהה, חברה טובה. בעיקר לגיימינג (COD4) וגם למוזיקה. שיהיה טוב לשתיהם... שלא יהיה יקר מדי, אפשר להגיד עד 300 ש"ח, אם זה ממש שווה את זה אז 350... אני מעדיף הצעות מנסיון אישי של אנשים. תודה רבה לכם והמשך יום מעולה. ניר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by T A M I R,

שלום לכולם. אז כמו בכותרת...אני צריך כרטיס קול שישמש..למשחקים..אבל גם לעריכת מוזיקה ובכל הנושא של תיקלוט..דרך המחשב..אם למישהו יש הצעה טובה שיביא..אבל שיתן קישור לחנות ממנה הוא הביא אותה.. תודה..

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  7. אשמח לתגובה מהירה. תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by yotamavi,

האם קיימים רמקולים איכותיים בתצורת 2.1 עם שלט אלחוטי? בנוסף אשמח לקבל המלצות למערכות 2.1 איכותיות גם בלי שלט אלחוטי.. התקציב הוא כ500 ש"ח, ויש אפשרות לרכוש מהדיוטי פרי או מאירופה אם זה יותר זול משמעותית..[br]פורסם בתאריך: 10.09.2009 בשעה 14:28:09 אוקיי ,החלטתי ללכת על הZ4i.השאלה שלי האם יש הבדל בין הZ4i לZ4e מלבד הצבע?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  9. יש לי שני מחשבים, אני משתמש באותו עכבר/מקלדת/מסך ע"י קופסת KVM איך אני יכול להשתמש בסט רמקולים שלי ATP3 לשמוע את שני המחשבים (אחד או שניים בו-זמנית - לא ממש משנה) (אני יודע שיש KVM שמעביר גם אודיו אבל לא ממש בא לי לקנות KVM חדש כי יש לי אחד, וגם אני לא בטוח איך איכות האודיו שלו) לא מצאתי בשום מקום כבל Y של נקבה לשני זכרים... מה שנראה לי כמו פתרון פשוט תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. לפני שנה וחצי קניתי ת'נגן CREATIVE ZEN TOUCH... האוזניות שבאו עם הנגן נתנו לי סאונד ממש טוב... עם הזמן הם נקרעו לי ונהרסו..אז חיפשתי אוזניות שיהיו זולות ומספקות.. החלטתי ללכת על הEP630 אחרי חיפוש באינטרנט, ולפי ביקורות של אנשים אמרו שיש לו סאונד מצויין. אבל משום מה הסאונד אצלי נשמע לא טוב, אומנם יש ווליום גבוה והבאס לא מתפוצץ אבל הצלילים לא מופרדים, ויש צלילים שפשוט נבלעים בשיר. ניסיתי לשחק עם האקולייזר של הנגן ועדיין הסאונד לא מספק בכלל! זה הגיוני שהאוזניות שמקבלים עם הנגן מספקות סאונד יותר טוב מהEP630? או שיכול להיות שהם מזויפות?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  11. שלום! אשמח לקבל המלצה לאוזניות למחשב ולסמארטפון שישמשו לרוב למשחקים ובSGS2/4 לשירים ובמחשב אולי לסרטים אבל לא קריטי. ברצוני לרכוש מחו"ל מאחד מהאתרים המוכרים והאמינים ebay, DX וכל אחד אחר, רק שיסםק את הסחורה הכי טובה שיש במחיר הכי נמוך שיש. תקציב:20$+-. שוב, אני לא צריך עכשיו אוזניות מפוצצות, עד היום הסתדרתי גם עם אוזניות פשוטות של 20 שקל מהשוק אז אני מאמין שכל דבר אחר יהיה ברכה בשבילי. תודה מראש! נ.ב אני מעדיף שישבו על כל האוזן אם לא מתאפשר בתקציב אז לפחות שיהיו נוחות ככל האפשר ולא יהיו לוחצות.

• 43 תגובות
    • 6.2k צפיות
  12. Started by tommy_g,

אהלן. האם יש אפשרות לחבר שני רמקולים רצפתיים למחשב? האם צריך כרטיס קול מיוחד? באיזה חיבור משתמשים אם כן? תודה לעונים! תומר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by curdi1,

שבוע טוב לכולם יש לי ממיר דיגיטאלי של אפקס - STB230 הקלטתי ממנו ע"ג דיסק און קי האם יש אפשרות לצפות בחומר המוקלט במחשב (נגן מסויים ? קודק ?) ? האם יש אפשרות להמיר אותו לפורמט סטנדרטי ? תודה הרבה לכל העוזרים !

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by IceMilk,

שלום, הגיעו לידיי 6 רמקולים של מערכות סטריאו +מגבר (ממש ישן! ) הכל עובד פיקס, רק בעיה אחת. אני לא יודע איך לחבר את הרמקולים ככה שישמעו צד ימין צד שמאל ומאחורה. יש לי במגבר סיסטם A וסיסטם B ולכל אחד מהם חיבור לשני רמקולים(החיבור של הרמקולים הוא משני כבלים ) אז זה נותן לכל סיסטם שני רמקולים. איך אני יכול לדעת שחיברתי נכון את הרמקולים? יש איזשהו טראק שמשמיע קולות כל פעם צד אחד או שיש שיטה מסויימת לעשות את זה? מקווה שהבנתם אותי , ותודה מראש!

15. Started by Access Denied,

משהו מכיר את הדגם בכותרת? חבר בארה"ב יכול לקנות אותם ב-40 דולר מאמזון.. השאלה אם זה שווה או שיש אופציות עדיפות? http://www.amazon.com/gp/product/B000Q7IA5E/ref=s9_simz_gw_s0_p23_t3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1MZE8MAK3TSRSQPS34GK&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938811&pf_rd_i=507846

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  16. שלום לכולם. בזמן הקרוב מקום מגוריי החדש יהיה חדר במעונות של אוניברסיטת חיפה, וה-FX6021 נשארים להם בבית. כיוון שאיני רוצה להטריד את שותפיי לדירה, וגם לא להיות מוטרד מכל העיסוקים שלהם, חשבתי על לקנות אוזניות נורמליות סוף-סוף, משהו שאני רוצה כבר בערך שנתיים. אז מה יש לנו? 1. האוזניות צריכות להיות סגורות - ניטרול של כמה שיותר רעשי רקע, יחד עם זליגה מינימלית של סאונד מהן. 2. נוחות גבוהה - אני אחד שאוהב להאזין הרבה למוזיקה. לא יודע אם יהיה לי יותר מדי זמן לכך, אבל חשוב שהאוזניות תהיינה נוחות להאזנה ממושכת. 3. מקור - כרגע האוזניות תתחברנה ללפטופ / ל iPod. כרטיס קול רציני ימצא ברשימת הקניות הבאה. 4. הגברה - כרגע אין לי מגבר, אבל אם יעלה הצורך, אני פוזל לכיוון FiiO E5 - לא משהו …

17. Started by P4laDiN,

שלום, שמי דור ואני גיימר, התקציב שלי לאוזניות סראונד גדול במיוחד, 850 ¤ יש לכם המלצות? כרגע אני יודע שהאוזניות של זלמן מעולות וזולות... האם יש לכם משהו טוב שאתם ממליצים עליו? הבנתי מקריאת הכתבה באתר שגם המדוזה טובות... איך הסטילפד 5H? נראות לי מעולות גם הן...

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by shimlali,

שלום, קניתי סאונד בר של ימאהה yas 109 עם אלקסה, מישהו יודע כיצד להתקין את האפליקציה אמזון אלקסה בכדי שאוכל לתפעל את הסאונד בר? הורדתי את האפליקציה של ימאהה, הורדתי גרסת ביטא של אלקסה, אך אני לא מבין איך ומה לעשות? מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by demonshlomo,

אני מחפש מכשיר MP3בסביבות 1600 ככה... שיהייה כמה שיותר קטן ועמיד...

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  20. מה דעתכם על הכבלים שמציעים בTMS? על איזה מהם אתם ממליצים? http://tms.co.il/cat/75/607:620

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by OmriF,

אני צריך המלצה למערכת 5.1. התקציב שלי עד 1000 שקל. חבר שרכש לפני כמה ימים את ה-X23 של מיקרולאב מרוצה ממש, והסאונד שהמערכת מפיקה באמת מדהים. השאלה אם יש משהו יותר טוב מימנה עד 1000 שקל? ראיתי שיש את ה-X15 שהוא יקר מימנה ב-150 שקל בסך הכול, האם הוא שווה יותר? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by MDK,

אתם מכירים את הדגמים Logitech Soundman Z-340, Z-540 ? ? ? יש ביניהם הפרש של 30 $ האם הם טובים ? ? ? ניתן לקנות בערך באותו מחיר את ה- altec lansing atp 3... מי מהם עדיף? תודה, mdk

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by lover323,

www.lamir.co.il מה אתם אומרים על המערכת?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by or,

אני חייב לבחור (ומהר) בין 2 דגמים של נגן mp3 מבוסס הארד-דיסק אז אני צריך עזרה (אני רוצה לדעת מה יותר טוב בלי קשר ל-usb2) 1- http://www.archos.com/us/products/product_jbplayers.html 2- http://www.archos.com/us/products/product_jbrecorders.html אני מתכוון לדגמים של ה-20 gb

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by adirnasri,

שלום היום קניתי LCD 32 אינץ של חברת סמסונג זה הוא הגדם: http://www.maximedia.pl/?c=telewizory_lcd&p=samsung_le_32s81_b עכשיו השאלה שלי איך אני מחבר את המסך למחשב ?איזה כבל אני צריך לקנות ובבקשה קישורים תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.