אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
עד לפני יומיים השתמשתי במחשב הישן עם ה SOUND BLASTER PCI128 אבל שלשום אחרי איזושהיא בעיה המחשב הפסיק לשדר דרך הכרטיס קול הרגיל והתחיל לשדר דרך הAC97 מה שמוזר כאן זה שהוא עדיין מזהה אותו בוינדוס כSOUND BLASTER 128 אבל הוא משדר מהAC 97 שמאז שקניתי את המחשב לא היה בכלל בשימוש... וגם שומעים אותו דבר... אבל אני רוצה את הPCI128
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם! ההורים שלי ניצלו את המחשב הישן שלי ושמו אותו בסלון בשבילם.. הכל כבר יש - מלבד רמקולים.. מדובר על מחשב לסלון, להורים, כן ישמעו בו מוסיקה מדי פעם אבל בואו נהיה גלויים - הם לא אודיופילים (בלשון המעטה, כן..) אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים, רצוי 2.1, טובים ואיכותיים ושגם נראים טוב (זה בסלון, אין מה לעשות - ויזואליות חשובה). תקציב בעיקרון מאוד גמיש - 300 ויותר ש"ח - גמיש מצד אחד, אבל אם אין צורך בכל התקציב אז גם מעולה.. אני אהבתי מאוד "בזמנו" את ATP3.. הבנתי שכיום כבר לא מייצרים אותם יותר.. מה אתם ממליצים? תודה.!
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת ישנה של JVC ששומעים בה טוב מאוד אז החלטתי לחבר אותו לטלויזיה בנוסף לרמקולים המובנים בטלויזיה השאלה איפה למקם. הסלון שלי נראה בערך ככה: http://i16.tinypic.com/2dtdnd4.gif ואם אני צריך בערך 10 מטר כבלים אז איזה עובי לקחת??
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אני עוד מעט קונה מחשב חדש, ורציתי לדעת כיצד אוכל להקליט שידורים מהממיר של הוט למחשב ולשמור אותם, ואשמח לפרטים כמו כמה ישקול פרק בן 30 דק' או באיזה פורמט ישמר הוידאו. אם אצטרך לחומרה מסוימת אשמח לפרטים ספציפים והמלצות (כמובן שלא יהיה יקר מדי) ואם אצטרך תוכנות אשמח גם כן להמלצות 8) 8) 8)
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ככה...יש לי כרגע את Logitech X-530 אבל לאחר הקנייה שמתי לב שאני לא באמת צריך תצורת 5.1 אלא מסתפק ב1.2. עכשיו אני מתלבט אם לקנות רמקולים 2.1 איכותיים במקום הX-530 (אותם אני מוכר). אני חושב בעיקר על הATP3 של אלטק אבל שמתי שישנם גם הרמקולים Logitech X-230 באותו מחיר של הATP3 והשאלה שלי היא האם אלה אותם הרמקולים שלי יש (חלק מהX-530) ואם כן - האם הם באותה הרמה של הATP3 (שכן אם הם באותה רמה אני כבר אשאר איתם וארוויח שני רמקולים אחוריים וסנטר 8) ). מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=29VH56&Cat2Cat1ID=58&Cat2ID=310# אז ככה, בעקרון לאחרונה אני מאוד רוצה לקנות טלביזיה שתתמוך בשידורים של WIDE SCREEN 16X9. כרגע אני לא רואה משהו תקציבי בכלל באופק, כל טלביזיות ה-29" ששוות משהו, עולות הרבה מאוד כסף ואלה שעולות סביר (6000-7000 ש"ח), בואו נגיד שעדיף לא להתקרב. השאלה שלי, מעבר לתמיכה במסך רחב...האם בהנחה שיהיה מפענח מתאים, אני אוכל לראות גם שידורים באיכות HDTV? או שרק במסך רחב? הנה המפרט הטכני שלו, לפחות חלקו:
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
1. Logitech Z-2300 THX-Certified 2.1 Speaker System with Subwoofer LOGITECH : Z-2300 PC Speakers .2 מה ההבדל בינהם??. **חוץ מהמחיר (את זה אני יודע....) תודה מראש למגיבים!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום! אני רואה שהרבה אנשי ממליצים על נגנים אז רציתי לדעת איזה נגנים יש לאלה שממליצים. לי אישית יש את ה-X5. תודה מראש לכל מי שיענה..אני רק רוצה לדעת איזה נגנים יש למשתמשים בפורום.
-
- 14 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן, ליום הולדתי הוריי הסכימו לקנות לי רמקולים איכותיים למחשב, בתנאי שאני אבחר אותם. לאחר מחקר מעמיק בין כל האתרים צמצמתי את האפשרויות ל2: Logitech Z2300 Harman-Kardon SoundSticks אשמח לכל המלצה (גם לרמקולים נוספים), חוות דעת, או טיעון מנומק
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי קניתי דיסקמן שמנגן MP3. הייתי רוצה לדעת האם יש דיסקים מומלצים לצרוב עליהם, או פשוט לקנות את הזולים ביותר. חשובה לי האמינות של הדיסקים לאורך זמן כיוון שאני טס לחו"ל. תודה
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המחיר קצת חשוד לדעתי (180) אם כי כמובן שבחול המחיר הגיוני. http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=1858
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל ומתכוון להרכיב מערכת קולנוע ביתית (יתכן ש 2 מערכות - סלון וחדר שינה). יש לי מושג קלוש ביותר בנוגע לצורה הנכונה של חיבור חלקי המערכת השונים. קראתי מספר מדריכים וקיבלתי שמץ של הבנה בסיסית .... אך לא רוצה לרכוש כבלים מיותרים או לבצע חיבורים מוטעים/חופפים .... אודה על עזרתכם בנידון. כרגע ברשותי הרכיבים הבאים: 1. מסך LCD "40 של סמסונג (סדרה 5) 2. מכשיר DVD (קיבלתי במתנה בזמן קניית המסך) - SAMSUNG HR777 3. מחשב HTPC (הבאתי מהארץ) - לוח אם ASUS M3A78EMH HDMI לכל הנ"ל יש את כל סוגי החיבורים (כולל HDMI) - אני רוצה לחבר בשלב זה בין שלושתם בצורה האופטימאלית - אודה על עזרתכם בשלב שני - מחפש לרכוש מערכת קולנוע HTIB (שגם תכיל את את כל סוגי החיבורים) וכן יגיעו חפצים שלי מ…
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כמו שכתוב בטופיק, יש לי סרט אחד שהוא בקודק אודיו AC3 5ch ואני לא מצליח להפעיל אותו, ניסיתי בכמה תוכנות וגם ניסיתי למצוא קדק מתאים אך ללא הצלחה, בכל הנגנים הסרט היה ללא קול... תודה מראש :-\
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קודם כל מקווה שזה הפורום המתאים (אם לא תעבירו) אפשר את הקודקים שהביאו למישהו פה שאם אתה מפעיל 3GP או MP4 רואים את זה במדיה פלייר ? אני זוכר שזה היה חבילה ואז עוד 2 תוספות שזה יפתח אותם (real player משהו כזה) תודה מראש !!!!!
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה ואין לי חיבור אנטנה בחדר.. מה עשיתי? קניתי 2 כבלים של RF [זכר]-------[נקבה] וחיברתי אותם אחד לשני, קיבלתי: [זכר]---------[נקבה][זכר]----------[נקבה] את הזכר חיברתי לכרטיס טלויזיה ואת הנקבה חיברתי לשקע בקיר בחדר אחר.. יש שלג.. ובטלויזיה אחרת שמחוברת לשם (שניתקתי אותה כדי להכניס את הכרטיס שלי) אז אין שם שלג! ואצלי במחשב יש שלג.. זה יכול להיות כי הכבל ארוך מידי? ד.א יש לי כבל RF ללא הברגה.. ויכול להיות שהכבל פגוע? יכול להיות שאני צריך כזה עם הברגה? מישהו אמר לי להזמין כבל "צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה", יש שוני בכבל? צריך לבקש גירסא של כבל? משהו..? אם מישהו יכול להגיד לי בדיוק איזה כבל אני צריך אני ישמח!
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי Audigy 2 כבר כמעט שנה, ורק אתמול שמתי לב שכאשר שמים את הרמקולים על העוצמה הגבוהה ביותר, אז יש רחש חלש שע"מ לשמוע אותו יש צורך לקרב את האוזן למרחק של 2 ס"מ מהרמקול. האם זה טבעי ? פשוט מוזר לי שגליתי את זה רק אחרי שנה :-X לא זכרתי דבר כזה בעבר
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני חדש כאן וזו ההודעה הראשונה שלי. מותקנת אצלי תוכנת orb אשר בעזרתה אני יכול להכנס ממחשב מרוחק, דרך האינטרנט, לקבצי המוזיקה, התמונות והסרטים שלי בבית. יש לתוכנה אפשרות גם לשדר טלויזיה בשידור חי. ברור לי שאני צריך כרטיס טלויזיה ולחבר את המחשב לממיר של יס שברשותי אבל אני לא יודע אם ניתן יהיה לשנות ערוצים מרחוק ובכלל איך זה פועל. מישהוא מכיר? למישהוא יש נסיון?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
זה בשביל חבר..והוא צריך דיסקמן MP3 הכי טוב שהוא לקנות במחיר הזה...(בארץ) אתם יכולים להמליץ על דגמים מסויימים?? או לפחות חברות..? תודה
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, מעונין לקנות אזניות (כמתנה) שישמשו כמוניטור בעיקר לשירה - אז הדיוק בטווח הקול האנושי חשוב. אזניות סגורות לא בתוך האוזן וקטנות למינהן. יש משהו מומלץ בתחום ה-200$ ? תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
5.1 . איזה יש? לא משהו יקר מידי. איך אלה: http://wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1676972
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ראיתי שיש כאן כמה אנשים שמבינים אז אם תוכלו לעזור אשמח מאד. אני מחפש אוזניות קשת עם מקרופון למשחקים עדיף כאלו שאפשר לפרק את המקרופון כשלא צריך אותו. התקציב שלי 200-300 ש"ח אבל יש לי גם גישה לארה"ב אז אם אפשר למצוא שם אזניות במחיר הזה זה גם הולך. עשיתי חיפוש קטן בפורום לפני זה וראיתי שממליצים על Sennheiser PC130 רציתי לדעת אם: 1. אפשר לפרק את המקרופון 2. מה זה Noise Canceling Microphone האם זה פוגע באיכות הקול 3. האם יש אוזניות יותר שוות בסביבות אותו מחיר?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז רציתי לשאול כמה דברים מעניינים בקשר לכרטיס קול הזה...שאלות כמו האם ב www.ksp.co.il הם עשו טעות כי רשום שם CREATIVE Audigy NX ולא CREATIVE Audigy 2 NX אז רציתי פשוט לשאול האם זה באמת CREATIVE Audigy 2 NX מה שמוכרים בKSP כי עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום "CREATIVE Audigy NX"....לא נראה לי שיש כזה בכלל...יכול להיות שהם פשוט לא הוסיפו "2" אבל מצד שני הם גם מוכרים אותו בדיי זול...ועוד שאלה...האם יש הבדל משמעותי בין CREATIVE Audigy NX ל Audigy 2 ZS ? ושאלה אחרונה...האם בשתיי הכרטיסים האלה יש כניסת MIDI ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
צריך LCD לחדר לחיבור למחשב עם HDMI ולקונסולה בקומפוננט. צריכה לתמוך ב1080P ועם 2 כניסות HDMI. טלויזיה אני לא הולך לראות בה הרבה. יותר לקונסולות ולסרטים במחשב. מעדיף 37" אבל אני אבדוק גם 32". בין 4000 ל 6000 שקל, אפשר לחרוג במידה והחריגה שווה. אני הולך לראות לפני שאני קונה אז אם אפשר אני צריך הרבה דגמים. גם ל"32 וגם ל37" ומכמה טווחים מחירים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קניתי משדר רדיו של בלקין וזה ממש ממש לא משהו....כל פעם איזה ערבי עולה לך על התדר וזה מחרפן אותך!! אז קיצר אני מחפש פיתרון חדש....יש לי היום באוטו רדיו-דיסק Kenwood kdc-2027 אם מישהו מכיר איזשהו טריק שאפשר לעשות איתו...למצוא יציאת סאונד שמתחבת איפשהו או כל רעיון שיעזור לי כי זה ממש חשוב!! או כל פיתרון יצירתי אחר.....
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני כבר אובד עצות. יש לי כרטיס ישן שהשתמשתי בו פעם, ועכשיו גיליתי שמייקרוסופט החליטו שלאנשים בלי בלאסטר אסור לצפות בטלוויזיה במדיה סנטר. מכיוון שאני לא מצליח לקלוט אותו בשום תוכנה אחרת, שקלתי לקנות PVR150, למרות המחיר השערורייתי.. מזל שבדקתי, כי גיליתי שהוא לא פועל על WIN7 64BIT עם 4 ג'יגה זיכרון. טמטום לא נורמלי, בכל אופן, צריך לקנות כרטיס. דרישות: איכות קליטה טובה, מחיר הגיוני, תמיכה במדיה סנטר והכי חשוב - שיגיע עם MCE KIT שכולל IR BLASTER, אחרת הוא מיותר בשבילי. יש חיה כזאת? או פתרון ל PVR150?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-