אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לא יודע למה, אבל לא עניתם לי בהודעה הקודמת שפירסמתי לפני שבוע! בכל מקרה נהנה שוב, ומקווה שמישהו יצליח לעזור . אני מעוניין לקנות מערכת סטראו לחדר, בסיסית עם שני רמקולים וסאבוופר. אני מעוניין שתנגן צרובים MP3 וצרובים דיסקים AUDIO רגיל. אם אפשר שיהיה מגש דיסקים מסתובב של שלושה דיסקים. וכמובן שתהיה איכות קול מצויינת. התקציב הוא 700 ש"ח. יש אחת שמתאימה לדרישות שלי בתקציב שציינתי? אם יש בפחות או ביותר מהתקציב, אז בבקשה תגידו שאני אוכל להוסיף/להוריד מחיר. אני שומע בעיקר מוסיקת מטאל אגב.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1. יש למכשיר הזה תמיכה בעברית ? אני לא מדבר על התפריטים אלא על שירים שאני מעביר לנגן , הוא מראה אותם בעברית או בג'יבריש ? 2. יש אפשרות לעשות Shuffle (כמו בוינאמפ) במכשיר ? שאני אפעיל את האפשרות הזו וזה יבחר לי שיר רדנומלי מכל התיקיות ? 3. למי שיש את המכשיר , אתם מרוצים ממנו ? ממליצים לקנות אותו ?
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1. האם הורדתם מהאתר את השדרוג? 2. אם כן האם צרבתם על דיסק את האימג' ששוקל רק מגה? בהוראות כתוב לצרוב על דיסק ריק ללא multi session ולעשות לו finalize אני מפחד לעשות את השדרוג של CDRW שאלה לכולם למה צריך לבטל את ה multi session ולעשות finalize?
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מתכנן לקנות ATP3 (ב440, המחיר סביר?) אבל יש לי כרטיס קול מובנה בלוח http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S533-VM&langs=01 האם הרמקולים ינוצלו? האיכות תהיה בסדר? יש פה מישהו עם הלוח הזה שיש לו נסיון עם ATP3?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי נגן MP3 של קריאטיב שהערסל (או ארסל) שלו מתחבר למחשב בחיבור פראללי והמחשב כבר לא תומך בזה. לנגן הזה יש מקום לכרטיסי הרחבה מסוג סמארט-מדיה בגלל שאני לא יכול להוריד אליו שירים דרך הערסל קניתי קורא כרטיסים כזה (עם 7 סוגים) עכשיו הכנסתי את הסמארט-מדיה הורדתי אליו שירים , הכול סבבה אבל כשאני מכניס את הכרטיס לנגן הוא מראה כאילו אין שירים על הכרטיס אם מישהו יוכל להגיד לי איך לתקן את זה או מה הבעיה אודה לו מאוד תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רסיבר + רמקולים שיהיה בבקשה בין 2000 - 3000 ש"ח והדבר הכי חשוב שהרמקולים יהי קטנים כי אין לי הרבה מקום בחדר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם האחריות של אייפוד (דרך אפל) מגיעה בכל אייפוד שאני קונה בכל חנות (חדש כמובן לא משומש) או שמקבלים אחריות לשנה של אפל אך ורק אם אני קונה דרך החנות של אפל? אם מישהו יודע אז בבקשה אם אפשר להביא הוכחה איתו... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי את מערכת הרמקולים X-530 של Logitech: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/PT/EN,CRID=2177,CONTENTID=9067 הלוח אם שלי הוא A7N8X (not delux)[ והייתי בטוח שהוא תומך במערכת 5.1. אך כאשר באתי לחבר את הרמקולים החדשים התפלאתי לראות שיש לי רק חיבור אחד לרמקולים (בנוסף לחיבור הרמקול והיציאה). אני לא מבין איך זה ייתכן (אולי אני מפספס משהו ?) כאשר כתוב באתר במפורש: בכל מקרה.. כעת אני מחפש כרטיס קול למערכת שקניתי.. אני די מוגבל בתקציב כי בכלל לא חשבתי שאני אצטרך לקנות אחד. מה דעתכם על ה Sound Blaster Live 5.1 של Creative ? יש את זה ב200 ש"ח בנועה.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היייייייייייייייייייייייי חזרתי עכשיו מהקניון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קניתי h10 של 6 ג'יגה אפור-עכבר ;D כמה זמן לטעון את המכשיר?ראיתי פה אנשים שטענו רק 3 שעות בקרוב תמונות
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים עוד קצת פחות משלוש שבועות לאוסטריה ויכול להיות גם גרמניה. איזה נגן הכי מומלץ ? הדרישות שלי הן: נפח בסביבות 5 ג'יגה, איכות טובה ושיהיה מספיק קטן וקל לשים בכיס. ה-iriver h10 הוא הכי טוב למה שאני מחפש? תקציב-200-250 דולר. אני רוצה גם לדעת האם המחירים שם יותר זולים מבארץ? בדיוטי פרי יותר זול? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים חתכתי בטעות את החוט של האוזניות שלי ואבא שלי טס לחול בעוד כמה שבועות והוא אמר שיקנה לי שם אוזניות טובות ובנתים אין לי איך לשמוע אוזניות בלילה יש אוזניות אבל אם דפוקות ואכות חרא אז אני רוצה לקנות בנתים אוזניות עד 200 שקל עד שאבא שלי יביא לי אוזניות טובות וחשוב שאם היו סגורות וכדי שלא ימעו מהם כלום כי אני שומע בלילה ואני לא רוצה להפריע לאף אחד ויש לי עוד שאלה כשמחברים את האוזניות אם אני מחבר אותם לכרטיס קול האם אני יוכל לשמוע מוזיקה בעוצמה חזקה הוא שאני חייב לחבר לרמקולים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום יש לי את הרמקולים האלה השלט שלהם מציק לי הוא קל ולא יציב וכל הזמן הוא הפוך בגלל החוט וזה לא נוח אז פתחתי את השלט ושמתי שם מין משקולת קטנה ובשביל שהיא לא תרעיש סמתי גם נייר ואני רוצה לדעת האם המשקולת ונייר יכולים להרוס משהו בתוך השלט והאם זה בטוח להשאיר אותו שם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1.מישהו יודע כמה עולה archos AV440 בארץ ובחול? 2.יש אייריבר PMP-120 בארץ חוץ מבPDA? 3.כמה עולה PMP-140? 4.מה עדיף PMP140 או AV440 ולמה?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אפשר לחבר רמקולים של מערכת קולנוע ביתית או מערכת סטריאו למגבר של אוטו?
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי מישהו יודע מהם ההבדלים בין GAME TEATHER XP 7.1 לבין הגירסה הקודמת 6.1 ? אני יודע שהחדש משתמש ב CS4624 במקום ב-CS4630... מישהו יודע מי מהם עדיף? תודה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לצרוב דיסק מוזיקה מבלי שרצף המוזיקה יקטע במעבר בין רצועה לרצועה, אני משתמש ב NERO לצריבה והצורב הוא מבית SAMSUNG. איך עושים את זה, למרות שאמרתי לNERO לצרוב DISC AT ONCE ואמרתי לו לעשות CROSS FADE בין הרצועות (TRACKS) עם זמן המתנה 0, זה לא עובד ועדיין יש קפיצה מסויימת. האם זה אפשרי בכלל להגיע למצב שאין קפיצה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
GPT 2.1 400 וואט 2 רמקולים מעץ וסאב חדשים ב-150 ש"ח. מה דעתכם על המחיר שווה? ובקשר לרמקולים והסאב עצמם, הם שווים משהו בכלל? הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה, יצירת מוזיקה ולשמיעה בווליום גבוהה. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי האם CREATIVE ZEN 30GB ב-1800 ש"ח הוא קנייה מומלצת? (יחסית למחירים בארץ...) מה ההבדל בין ZEN NX ל ZEN XTRA? תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האתר מתעסק בעיקר באטמי אוזניים ובאוזניות של תוך האוזן Earplugs הוא דוקא לא מפרט על טווח אודיו של האוזניה ונתונים אחרים, אבל לדעתי זה הגיוני כי בד"כ ההבדלים בין אוזניה לאוזניה הם זניחים (בד"כ!) ויותר עיקרי כמה האוזניה אוטמת רעשים מבחוץ, ובזה בדיוק האתר מתעסק. יש "עופות מוזרות" שנראות כמו אטמי אוזניים של הצבא (תארו לעצמכם איזה אטימות! איך יכול להיות חסר ככה באסים?!) ויש אוזניות שמזמינים לפי צורת האוזן הפנימית שלך... אחלה של יחס: שלחתי מייל אתמול (מחפש אוזניות בלתי-נראות לצבא) וכבר קיבלתי תשובה. (וזה עוד חג! ) אגב, המליץ לי על משהו לא אידיאלי פשוט כי אם אני ישים אותם לא יהיה לי מושג מה קורה עם העולם החיצון :-\ ואם הכתובת מוכרת מידיי, פשוט תגידו לי אני יעיף את הת'רא…
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://www.oyes.co.il/auction/auction.jsp?productId=1146&isGroup=0&providerId=116 או לקנות את אלו http://www.pchardware.co.il/docs/pd511037473.htm?AffiliateID=zap שיצאו בערך באותו מחיר?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
למי שלא מכיר OGG זה קובץ סאונד כמו MP3 אבל קטן יותר לפחות בחצי ואיכותה הרבה יותר. השאלה שלי היא למה לעזזל אנשים לא עוברים לOGG ??? הוא נמצא כבר שנה או יותר, כמו שאמרתי הוא קטן ואיכותי יותר ויש לו שם מגניב יותר. אז למה אנחנו עדין משתמשים בMP3 הגרוע הזה!?! יש סיבה או שזה סתם בגלל שכל המכשירים היום תומכים בMP3 כבר.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
ראתי בחנות רמקולים בול כמו של כרטיב ורק כתוב A4TECH מוזר איך זה הם לא עובדים ביחד או משהו כזה נכון?????[stream=256,256][/stream]
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ניסיתי לבדוק בהגדרות צלילים של WINDOWS XP זה מכוון על סטריאו..... מה אפשר לבדוק? יש לציין שהשמאלי הוא המרכזי זה שיש בו את הצלחנים להגברה והכל, והימיני (ששומעים בו) איך בו כלום רק חוט שמתחבר לשמאלי.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום! שולחים לי מאנגליה MP3. המחיר: 300UK pounds שזה 2400 שקל +- האפשרויות שחשבתי עליהם: Ipod 40GB Iriver H320 או ARCHOS Pocket Video Recorder AV320 שזה זה: http://www.blokesstuff.com/Default.aspx?View=Product&productID=213 אולי יש לכם המלצות לנגנים אחרים מבוססים דיסק קשיח. אולי בגלל כדאי לקנות Mini ipod.. זה שווה להשקיע כל כך הרבה כסף בנגן כזה? אולי ה ARCHOS כי הוא גם נגן סרטים נייד.. אבל עדיין.. אני חושב שאפשר להסתדר עם MINI IPOD עם ע 4 ג'יגה. מה כדאי? יתרונות חסרונות.. ? עריכה: לא שמתי לב לתראד שפתחו פה גם על ה ARCHOS ושם גם דיברו על ה GIMINI 400 נשמע לי אחלה של דבר.. נראה לי שאני אקנה את זה.. רק הבעיה שהמסך קצת קטן מפריעה לי.. אבל עדיין
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-