עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם. בזמן הקרוב מקום מגוריי החדש יהיה חדר במעונות של אוניברסיטת חיפה, וה-FX6021 נשארים להם בבית. כיוון שאיני רוצה להטריד את שותפיי לדירה, וגם לא להיות מוטרד מכל העיסוקים שלהם, חשבתי על לקנות אוזניות נורמליות סוף-סוף, משהו שאני רוצה כבר בערך שנתיים. אז מה יש לנו? 1. האוזניות צריכות להיות סגורות - ניטרול של כמה שיותר רעשי רקע, יחד עם זליגה מינימלית של סאונד מהן. 2. נוחות גבוהה - אני אחד שאוהב להאזין הרבה למוזיקה. לא יודע אם יהיה לי יותר מדי זמן לכך, אבל חשוב שהאוזניות תהיינה נוחות להאזנה ממושכת. 3. מקור - כרגע האוזניות תתחברנה ללפטופ / ל iPod. כרטיס קול רציני ימצא ברשימת הקניות הבאה. 4. הגברה - כרגע אין לי מגבר, אבל אם יעלה הצורך, אני פוזל לכיוון FiiO E5 - לא משהו …

2. הכותרת אומרת הכל לא...? : תודה לעוזרים!! 8)

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by Jimboy,

למישהו יש ניסיון עם המערכת הזו?? מישהו מכיר אותה או שמע אותה או משהו?? לפי מה שהבנתי היא מערכת די חזקה: עוצמה כוללת - 54W עוצמת סאב - 24W עוצמה לערוץ - 15W השאלה איך הסאונד שלה באמת?? והאם שווה להשקיע בשבילה 370 ש"ח לפי דעתכם?! רק תנו דעות.. או המלצות אם מישהו מכיר את המערכת הנ"ל..

4. Started by shlomi_b,

שלום,יש לי תחנת רדיו באינטרנט בווינאמפ עכשיו הבעיה היא זה איך אני יודע כמה אנשים מאזינים לי בזמן שאני משדר?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  5. אהלן לכולם. אני חדש עד חדש מאוד בעסק ויש לי כמה שאלות מהותיות ובעיקר הייתי רוצה שתחוו דעה. כיום אני משתמש בכל הרכיבים הכי זולים שיכולים להיות: זוג רמקולים שאולי במקרה הטוב עלה 20 שקל וכרטיס קול NVIDIA® nForce Audio מהאלה של ה- MOTHER BOARD. בתור אחד שחווית המוזיקה שיש לי כיום לא מספקת אותי בעליל והייתי רוצה להשקיע סכום נכבד בשביל לקבל חוויה שמתקרבת להיות טובה מאוד במה הייתם מציעים לי להשקיע? האם מספיק רק לקנות רמקולים חדשים או שצריך ורצוי גם כרטיס קול חדש? אה יש גם את העניין שאני רוצה להתחיל להכנס לעסק של הקלטה עצמית של חומרים שאני מנגן, האם במקרה הזה צריך חומרה אחרת בעליל? תודה רבה על התשובות.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by sTreTcheD.im,

קניתי כרטיס טלויזיה ואין לי חיבור אנטנה בחדר.. מה עשיתי? קניתי 2 כבלים של RF [זכר]-------[נקבה] וחיברתי אותם אחד לשני, קיבלתי: [זכר]---------[נקבה][זכר]----------[נקבה] את הזכר חיברתי לכרטיס טלויזיה ואת הנקבה חיברתי לשקע בקיר בחדר אחר.. יש שלג.. ובטלויזיה אחרת שמחוברת לשם (שניתקתי אותה כדי להכניס את הכרטיס שלי) אז אין שם שלג! ואצלי במחשב יש שלג.. זה יכול להיות כי הכבל ארוך מידי? ד.א יש לי כבל RF ללא הברגה.. ויכול להיות שהכבל פגוע? יכול להיות שאני צריך כזה עם הברגה? מישהו אמר לי להזמין כבל "צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה", יש שוני בכבל? צריך לבקש גירסא של כבל? משהו..? אם מישהו יכול להגיד לי בדיוק איזה כבל אני צריך אני ישמח!

7. Started by PCguy,

??? איך לעזאזל אני מעתיק דיסק מוזיקה למחשב? או לMP3 שאני עושה העתק הדבק הוא מעביר רק 1KB לשיר וזה לא עובד מה עושים????

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by GRINFELD,

יש לי רמקולים קדמיים של ALTEC LANSING 2.1 וכ.קול CREATIVE LIVE ואני רוצה לחבר רמקולים אחוריים אבל בלי סאב כי כבר יש אחד מקדימה. תקציב: עד 350 שקל ???

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  9. Started by bugosdckh,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב לצורך סרטים, על מה הייתם ממליצים. תודה.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  10. היי, כשאני בא לקנות טלוויזיה חדשה - איזה חיבורים עליי לחפש כדי שיהיה אפשר לחבר את הכרטיס קול של המחשב לרמקולים של הטלוויזיה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  11. אני מנוי של STING וגם סלקום. לשתי החברות הללו יש ממירי ANDROID שלהם שמשום מה אני לא מצליח לראות בהם עברית דרך VLC (גם בשינוי קידוד ל WINDOWS ISO ) . לעומתם, יש לי MI BOX (שלשה) שאין בהם שום בעיה לראות כתוביות דרך VLC . זה נראה שההגדרות זהות בכל הממירים אז מעניין אם מישהו יודע מה קורה.

12. אחותי צריכה MP3 עם ג'יגה- 2 ג'יגה לא יותר מידי זכרון, שיהיה נגן פלאש ושהמחיר בחוץ לארץ לא יעל עלה 250-300 דולר. ואם כבר פתחתי דיון אז מי שמבין פה בכרטיסי מסך - כדאי לקנות את ה 6600GT אולטרה לAGP במאה דולר בערך [כנראה יעלה שם ככה] כדי שיהיה לי כרטיס מסך לגיבוי אם שלי יהרס מאוברקלוק או משהו? עריכה : ודחוף גם אין נגן וידאו נייד לקחת? זה יותר לאוטו מאשר לכיס אבל שיהיה נוח גם שיהיה אישי. הציעו לי את ה A2 שנראה לי נחמד אבל האם יש משהו טוב יותר? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  13. השאלה נמצאת בכותרת^ פשוט יש לי כרטיס קול אונבורד עם 3 כניסות: מיקרופון, LINE IN והכניסה הרגילה. הקטע הוא שהLINE IN תפוס בידי כרטיס הטלוויזיה שלי.. לכן רציתי לדעת אם אני אצתרך לקנות כרטיס קול חדש בשביל לחבר את ATP3 שהזמנתי.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by evman007,

קיבלתי אותו מצנה מחבר http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1926138

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by DMaster,

צריך LCD לחדר לחיבור למחשב עם HDMI ולקונסולה בקומפוננט. צריכה לתמוך ב1080P ועם 2 כניסות HDMI. טלויזיה אני לא הולך לראות בה הרבה. יותר לקונסולות ולסרטים במחשב. מעדיף 37" אבל אני אבדוק גם 32". בין 4000 ל 6000 שקל, אפשר לחרוג במידה והחריגה שווה. אני הולך לראות לפני שאני קונה אז אם אפשר אני צריך הרבה דגמים. גם ל"32 וגם ל37" ומכמה טווחים מחירים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by aquarius,

מה דעתכם על האוזניות הבאות? http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=0-N82E16826106328ד

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by zahi74,

קניתי לפני שבועיים מחשב שהרכבתי אותו לבד והתקנתי בו מערכת הפעלה XP , מה שמוזר כשאני שומע מוסיקה ומשחק במחשב הווליום משתנה פעם גבוה ופעם נמוך זה משגע אותי איזו בעיה יכולה להיות ???? יש לי לוח 965P-S3 של GIGA יש לציין שאני שומע באוזניות אין שום בעיה, הבעיה כשאני מחובר לרמקולים DELL 5.1 תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by lazy-bones,

היי קניתי מיני דיסק של סוני לא מזמן העניין הוא כזה: קיבלתי איתו תוכנה להעברת שירים ממנו למחשב ומהמחשב אליו היא נקראית OpenMG Juke Box גם היא אחלה תוכנה רק שיש לה בעיה אחת שאי אפשר להעביר למחשב קטעים מהמינידיסק אלא אם כן הם נוצרו במחשב כלומר, אם הקלטתי את עצמי מנגן, למכשיר, אני לא יכול להעביר את זה למחשב. אז שאלתי היא אם מישהו מכיר את העניין והצליח להתגבר על זה איך שהוא (לא נפשית...) יעעעעננניי יש איזהשהו פטצ' או משהו כזה לתוכנה??? או אולי תוכנה אחרת שתומכת במנידיסק של סוני?? דרך אגב: המכשיר הוא MZ-S1 והגירסא של התוכנה היא 2.2.09.04100 תעזרו בבקשה אהה ואל תציעו לי לחבר את זה לליין אין במחשב.... תודה

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by Kremb0,

שלום לכולם , לאחרונה רכשתי את ה dt880 . עכשיו אני רוצה לקנות או מגבר או כרטיס קול , מה ישפר יותר את איכות הסאונד?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  20. שלום, יש לי כרטיס קול Creative XtremeGamer, ולוח אם Gigabyte 945P. מזה כמה זמן הסאונד אצלי לא נקי וישנם ציקצוקים סטטיים בדפדפן פיירפוקס שלי (כשאני ביוטיוב במסך מלא בHD למשל) ובמשחקים ברזולוציה גבוהה. הרמקולים שלי תקינים מאחר וחיברתי אותם למחשב אחר והפעלתי את אותם הדברים והציקצוקים נפסקו. האם הבעיה אופיינית ללוח אם או מעבד שלא מחזיק את עיבוד הסאונד, או שאולי הכרטיס דפוק ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by master,

מערכת 6 רמקולים סט איכותי HARMA XD256 369 ש"ח. http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=372&cat=4

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  22. שלום לכולם התעניינתי קצת בדגמים שונים למרות שלא יצא לי להתרשם מהאזנה לאף אחד מהם. כרגע הדגמים שעשו עליי רושם טוב הם: Altec Lansing MX5021 Harman Kardon Soundsticks Logitech z2300 Creative T40 (צירפתי אותו לרשימה למרות שאני מתאר לעצמי שהבאסים נחותים יחסית, בדומה ל T20 שנסרק באתר) האם יש המלצות לדגם המתאים ביותר לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים? (אם יש כזה שבאמת מוביל באופן מוחלט על האחרים), או לדגמים נוספים שלא מופיעים ברשימה? שאלה נוספת - האם יש באיזור הצפון/חיפה/קריות מקומות מומלצים להאזין ולהתרשם? תודה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  23. רציתי לקנות אוזניות חדשות ל-MP3 אבל דווקא עכשיו התקלקלו האוזניות שלי למחשב , רציתי לשאול האם יש אוזניות שיתאימו גם ל- MP3 וגם למחשב? העניין הוא שאני משתמש גם במיקרופון במחשב , אז האם כדאי לרכוש מיקרופון ג'נרי ואוזניות שהן בסדר גם ל-MP3 וגם למחשב? תקציב סביב ה200 ש"ח אם זה פחות מדי תגידו אני פשוט לא ממש מבין בדברים האלה ...

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם !! :hi: יש לי DVD, וראיתי שמאחורה יש לו גם חיבור VGA (כאילו למסך מחשב). 8) ניסיתי לחבר את הDVD למסך, ולהפעיל סרט ולא הייתה תצוגה. :-\ מישהו יכול לומר לי, איפה הבעיה?? וכיצד לפתור אותה ?? ??? תודה רבה וסופ"ש נעים ! :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  25. מחפשים אוזניות איכותיות עם עיצוב ייחודי? יש שחקן חדש בשוק ושמו Master & Dynamic לכתבה: http://hwzone.co.il/איכות-בלי-רעש-וצלצולים-האוזניות-היפיפ/

דיונים חדשים בפורומים