אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי רמקולים קדמיים של ALTEC LANSING 2.1 וכ.קול CREATIVE LIVE ואני רוצה לחבר רמקולים אחוריים אבל בלי סאב כי כבר יש אחד מקדימה. תקציב: עד 350 שקל ???
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
יש לי סאב של סט ישן של רמקולים, חשבתי לחבר זוג רמקולים לאיפה שרשום ימין וזוג רמקולים לאיפה שרשום שמאל, יעבוד? חשבתי על אלה לרכוש פעמיים : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7744&perur=2&t=9&c=199 במידה ויעבוד יש דרך להגדיר שתמיד יצא צליל דרך כל ה5 לא משנה מה אני עושה במחשב?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ברשותי מערכת SANSUI STEREO RECEIVER R-550 אשר התצוגה הדיגיטאלית שלה פסקה מלפעול המערכת משנת 1990 מחפש מעבדה/טכנאי שיודעים לאבחן ולתקן מכשיר זה (רצוי בעלות סבירה) אשמח להמלצות
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות דיוידי קורא divx + צרובין וכו' + כתוביות בעברית (srt) טוב ואמין, ניתן לעדכון, ושאיננו יקר. אשמח להמלצות.... תודה.
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
יש לי ipod שנתקע עכב נפילה. התופעה היא שהמסך נשאר קפוא במצבו האחרון ושום דבר לא מגיב. הייתי מעוניין לדעת אם יש למישהו רעיון מה יכול לשחרר אותו או איפה אפשר לתקן ipod
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
פרוטי לופס קיובאס ??? משהו איכותי עם אפשרות לחבר גיטרה למחשב ואורגן ודברים נלווים אחרים הקשורים לשמע.ץ.... איזה אופציות יש .. ומחר ודגם תודה :-*
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר לפי ההוראות שבמדריך אבל לא שומעים באף רמקול חוץ משני הרמקולים הרגילים... ההוראות במדריך פשוטות ממש אבל זה לא עובד... מישהו יודע איך מחברים??? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לרמקולים למחשב עד 600 שקל וזה כולל הכל (משחקים מוזיקה סרטים)... (יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 ) בעתיד ישמש לשימוש של מכשירים רבים (מחשב, מערכת, טלוויזיה...) חשבתי על : Logitech Z-540 40W 4.1 Speakers או על Creative Inspire 4400 4.1 Speakers אני פתוח להצעות תודה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי מה שרציתי - שומעים צלילים שלא שמעו בac'97 שומעים מעולה נקי, אוורירי. רמקולים : Creative Inspire 5.1 T5900 אבל אני משחק בדריברים והכל ומוצא שהSampling Rate הוא 44100. אז הורדתי את הדריבר של asio לwinamp, התקנתי אותו. הדרך היחידה להעלות את זה היא לעשות upsampling, זה יעזור לי? ד.א שימוש בדריבר asio לא מאפשר לי השמעה ב5.1 , מישהו יודע למה (דרך הwinamp).
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה דעתכם על האוזניות הבאות? http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=0-N82E16826106328ד
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות של AKG K315 לפני שבוע ושמעתי שצריך לעשות לאוזניות זמן הרצה של 72 שעות על עוצמה נמוכה עם שיר בסגנון שאני אוהב,האם זה נכון וכמה שעות צריך לעשות את זה?ומה זה תורם ?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום.אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות שהם אטומות לרעשי הסביבה והם איכותיות עם סאונד טוב ויכולות מתקדמות ואני מתלבט בין שני הדגמים של Sennheiser CX300 ו Sennheiser CX300II יש לי כרגע אוזניות של AKG K312P ואני די מרוצה בסך הכל מלבד שהן לא אטומות בבאג המוכר המליץ לי לקנות אוזניות של AKG או SHURE אבל הן נראות לי יקרות 200-400 שקל
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2947 אם יש צורך לדעת הלוח אם שלי הוא Asus P5B-SE האם הכ.קול הנ"ל הוא טוב ויתאים ללוח אם שלי ואם הוא יתאים לויסטה ( כי שמעתי שיש כאלו שלא תומכים בויסטה לא נשמע לי הגיוני זה אמיתי או סתם חירטוט? )
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לקנות טלוויזיה חדשה. השימושים שלי יהיו, בעיקר טלוויזיה רגילה, אבל הטלוויזיה תחובר גם לHTPC לכן חשוב מאוד שתיהיה התאמה מלאה בין שניהם (NR...). חשבתי על הטלוויזיה הזו, TOSHIBA 47WL68 LCD 47. אשמח אם תאמרו דעתכם או תציאו משהו שיתאים יותר לשימושים שלי. תודה. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501046
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם האחריות של אייפוד (דרך אפל) מגיעה בכל אייפוד שאני קונה בכל חנות (חדש כמובן לא משומש) או שמקבלים אחריות לשנה של אפל אך ורק אם אני קונה דרך החנות של אפל? אם מישהו יודע אז בבקשה אם אפשר להביא הוכחה איתו... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
החלטתי להמליץ פה על משחק חדש (כן, אני יודע, זה פורום אודיו וקולנוע ביתי..) מומלץ מאוד לכל האודיופילים בפורום, למרות שכל אחד יכול להנות ממנו באותה מידה. המשחק פחות מכוון לקהילת הגיימרים ויותר לחובבי המוזיקה. אני לא ירחיב בהסברים, אבל בכמה מילים, שירים שאתה בוחר והנאה צרופה! לדוגמא: System of a Down - Chop Suey המשחק מתאים את הקצב של השיר שבחרת לתבניות של המשחק. המשחק עולה 10 דולר דרך סטים, אפשר לפני כן להוריד את הדמו ולחוות 4 שירים של משחק. אני חושב שהולכים לשמוע על הגימיק הזה עוד הרבה.. http://www.audio-surf.com/ (* כרגע האתר שלהם למטה - לדמו גשו ל - Steam)
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מאז שחיברתי אותם אני שומע את הרעשים האלה זה כמו" BZZZZZ" כזה חיברתי הכל לפי התרשים, לא עשיתי שום הגרדות במחשב (צריך לעשות אם כן כיצד?) תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב MEIZU M6 כרגע עם האוזניות הרגילות שלו, אני רוצה שיפור..., וכמו כן עם ה HD והאוזניות שלו יותר לשימוש עסקי של דיבור בלבד.. לא יודע מה לקנות, חלק הציעו לי את ה JBL רפרנס האלו, וחלק את ה CX300. אני לא יודע מה כדאי כי שמעתי ש2 הדגמים האלו נוטים להתפרק אחרי שימוש לא ממושך בכלל! האם זה נכון? מה שווה לי לקנות במחיר שפוי? אני נוטה יותר למחיר של 200+- לא חושב שיש מה להשקיע ביותר מזה ... תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף כ.קול , ורציתילדעת אם אני אחליף אותו לכרטיס אחר, אני ארגיש הבדל כלשהו באיכות ? האם המוזיקה\אודיו מקודדת ע"י הכ.קול כאשר הרמקולים מחוברים דיגטלית ? ( עם הלוג'יטק z-5500 שלי כשאני עובד בדיגטלי לדרייברים של הכ.קול אין השפעה )
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=MLM&DRID=9200469
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, יש לי G51 עם לוח GIGABYTE EX38, ויש לי רעש לבן מציק בכל מה שהוא לא : סרטים, משחקים, שירי MP3, סרטונים באינטרנט ב HD. משמע יש לי רעש לבן מציק בסירטוני יוטיוב, כשווינדווס עולה, וכו' פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מה העניין עם הקבצים האלה??? למה הם קיימים ?? יש להם איזה משהו מיוחד..? איתן
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה, איך ניתן לחבר DVD לDVD מקליט, כך שאוכל להעתיק דיסק מDVD אחד לדיסק שנמצא בDVD השני? אשמח מאוד אם התשובה תהייה כמה שיותר מהירה, היות וזה די דחוף, הייתי אומר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אאני מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים של : Sennheiser Sennheiser HD 201 Sennheiser HD 202 Sennheiser EH 150 יש באמת הבדלים ביניהם? תודה מראש ה201 הכי זולים..145 ש"ח ה202 הכי יקרים 175 אני רוצה אוזניות בשביל המשחק AMERICAS ARMY ... אוזניות טובות מאוד עוזרות במשחק הזה בשביל לשמוע יותר טוב צעדים בשחק ולהבין איפה באים אויבים וכו'.. האם האוזניות הללו הן יותר מדי עבורי?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-