אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הכותרת אומרת הכל. קראתי את מה שרשמתם פה בכל הדיונים האחרונים לא הבנתי מה זה כל סוגי האוזניות האלה 560,600,מגברים מה זה אנשים כמעט גומרים ממגברים פה מפגש אוזניות!@?# מה זה כל אחד מביא איפוד ואוזניות וחופרים שם ... @!# טוב עזבו שטויות פשוט תנו לינק לאחד האוזניות שאתם חושבים שמתאימים: מומלץ עם מיקרופון לגיימינג ברמה גבוה לא עדינות ... כאילו משהו חזק כזה שישמר לאורך זמן... זהו בעיקרון אם למשהו יש עוד רעיון או משהו שישרשום אני יענה בהקדם תודה
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הגיעה לידי המערכת הנ"ל, נקנתה בחו"ל ומה שקרה זה שכנראה קיבלה קצר עקב המעבר מ-110V ל 220V(לא אני...) בכל מקרה אז הסאב שהוא גם המגבר של השני רמקולים הלך להערכתי, השאלה שלי : האם אפשר לעשות משהו עם הרמקולים ? יש להם חיבור סטייל VIDEO/AUDIO IN בטלוויזיה... תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שמעו אני חייב איזה קומבינה דריבר שמתאים לכרטיס קול הזה למה הכרטיס קול שלי על הפניםם!!! שמתאים אבל לווינדוס 7 Revolution Series
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי אוזניות steel series siberia elite למי שלא מכיר: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=19589 אגב, אשמח אם מישהו ייתן לי חוות דעת קצרה על האזניות בכל מקרה, לאחר התייעצות עם חבר הוסבר לי שהאזניות האלה מיועדות לגיימינג כבד ולא מתאימות לצרכיי... צרכיי הם 100% מוזיקה, כוללת באסים ומשחקים שלא כוללים יכולות גבוהות של שמע, ובאמתהדגש הוא על חווית מוזיקה מדהימה, (יכול להיות שהאזניות האלה דווקא יעבדו טוב וישמיעו מוזיקה טובה ולכן אני גם מתייעץ כאן מכיוון שלא שמעתי אותם עדיין..) התקציב שלי הוא בערך המחיר של האזניות האלה (כ800 ש"ח) ויש לי יומיים להחליט האם להחזיר את האזניות ושתמליצו לי על אזניות איכותיות למוסיקה או להישאר עם האזניות האלה ושתגידו לי אם באמת אהיה מ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על אוזניות בטווח של עד 200 שקל לשמיעת מוזיקה תודה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אוזניות ממש טובות ולהשקיע 400 שקל בזה בערך... אני משתמש באוזניות בעיקר לשמיעת מוזיקה ומשחקי מחשב.... אם אתם יודעים מניסיון שלכם או משו על אוזניות מסוימות ששווה לקנות אותם והם בתקציב שלי בבקשה תמליצו לי פה... תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי רמקולים מדגם sbs 370 של creative שהסאב/שלט שלהם עושה בעיות. אני רוצה לחבר רק את הרמקולים של המערכת לממיר כדי לשמוע דרכם, אבל שומעים חלש מאוד ואני לא מצליח להגביר. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי אותם במלא מסיבות והדגימו לי אותם והם נשמעים פצצות!!!!! רציתי לדעת אם מישהו עבד איתם פעם?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כיום IHP120 שאני מאד מרוצה ממנו אצלי כבר מעל שנתיים... ואני מחפש נגן שעיקר שימושו יהיה לנגן ווידאו לטלוויזיה! כלומר במקום להתסובב עם מחשב נייד או דיוידי נייד ולצרוב כל הזמן דברים אני רוצה נגן ווידאו נייד מבוסס הארד דיסק ואני לא צריך מפלצת עם מסך של כמה אינצים אלא רק משהו עם יציאה נורמלית לטלוויזיה חיצונית. הייתרונות של הקריאייטיב ברורים- גודל ההארד דיסק - חיי סוללה- מסך טוב יותר- ככל הנראה ממשק טוב יותר החסרונות- מחיר (יקר ב כמעט 50 אחוז) - חייבים להעביר דרך תכנה אי אפשר לעשות גרירה לכמו עם הארד דיסק נייד. הייתרונות של ה ארכוס- אפשר להגיד משחקים אבל זה רק למען הרקורד-דור שני של הנגן-רוקובוקס ניתן לגרור למכשיר. החסרונות של הארכוס- חיי סוללה (שוב, הבדל של בערך 50 אחו…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חברה אז ככה החלטתי לקנות טלוויזיה LCD התקציב הוא 1500 שקלים חמישים לפה. אם אפשר להחזיר לי תשובה כמה שיותר מהר תודה רבה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, אני כנראה קונה מחו"ל את הלוגי'טק Z5500 ורציתי להוסיף בהזמנה כרטיס קול מקצועי בעל יציאות אופטיות(כמו שהבנתי הם הכי איכותיות ומעבירות את הסאונד בצורה הכי מושלמת) כי כרגע יש לי אונבורד פשוט מהמחשב שקניתי לפני כשנה. בנוסף ארצה גם להוסיף להזמנה את הכבלים האופטיים האלה - אני צריך ממש ארוכיםםם זה חדר שטיפה יותר גדול מהממוצע - 3X4 מטר לכן אצטרך להעביר את הכבלים לאורך כל הקיר. ארצה לדעת מהי העלות של כל הדברים האלה בנפרד מהרמקולים רציתי גם לדעת אם אצטרך לקנות כבלים אחרים מלבד האופטיים חוץ מהכבלים שבאים באריזה תודנ
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
בארץ האוזניות icemat audio siberia עולות בסביבות ה600 ש"ח כולל הכרטיס קול בUSB, מצאתי את האוזניות האלה בNEWEGG בהרבה פחות, עשיתי חישוב של הכל ביחד וזה יצא רק 334 ש"ח, האם זה יכול להיות? הנה כל המחירים שכללתי ואז הכפלתי בשער הדולר של היום - Subtotal: $66.99 Tax: $6.20 Shipping: $5.64 Grand Total: $78.83 זה יכול להיות? וזה כל מה שצריך לשלם??
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
עים מישהו יודע משהו בבקשה.! תודה THANKS אני רוצה להחליף אותו ב קריטיב LIVE 5.1 ,הייה איזשהו הבדל???
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לא מזמן אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב. לפי מה שהבנתי זה הסט הכי טוב למחשב, אומנם מחיר גבוה, אבל אני מוכן להשקיע בשביל איכות. ראיתי, לא מזמן, חוות דעת ממישהו בזאפ ואומר אחרי 15 דק' שאתה שומע על חזק המערכת מתכבה, זה נכון? האם באמת שווה לי להביא אותו היא שווה את הכסף הזה?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
??? ??? אין לי מושג מי יותר טוב. לדעתכם מי יותר טוב Creative live 5.1 או Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום יש לי מיקרופון עם אוזניה וכרטיס קול 5.1 ערוצים אני משחק במשחק רשת שצריך בו תוכנת דיבור (וונטרילו) ברקע אני רוצה שישמעו ברמקולים הראשיים את המשחק ובאוזניות את הדיבורים שבתוכנה זה אפשרי? הצלחתי להגדיר את האוזניה בכניסה נפרדת של הסנטר אני רק צריך שהתוכנה תעבוד דרך הכניסה הזאת תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם! עקב העובדה, שכל יום פותחים נושא חדש עם אותם שאלות בקשר לאיפוד, הכוללות שאלות כמו איך מעבירים שירים לאיטונס וכ'ו , החלטתי לכתוב מדריך שיסביר פעם אחת ולתמיד איך עושים את זה, קבלו אותו : מדריך לאיטונס: יש כמה שלבים כיצד להעביר מוזיקה לאיפוד: 1- דרך סנכרון אוטומטי. 2-דרך סנכרון ידני. אנחנו נבחר בסנכרון ידני: קודם כל מתקינים את האיטונס, שאותה מורידים מהאתר של אפל, אחר כך בפעם הראשונה שתפעילו את התוכנה ,התוכנה תבקש ממכם לבחור עם אתם רוצים לסנכרן באופן אוטומטי את האיפוד ולהעביר את כל השירים שיש לכם על המחשב לאיפוד באופן אוטומטי. אל תבחרו בסנכרון אוטומטי, תבחרו סנכרון ידני. סנכרון ידני: איך שאתם מסיימים להגדיר את כל ההגדרות לאחר שהתקנת את האיטוס והפעלת אותו …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני חושב לקנות סמסונג FULL HD ראיתי שיש A550 ולא מזמן הגיע לארץ A650 , יש ביניהם קצת הבדלי מחירים. רציתי לדעת מה ההבדל במפרט או באיכות שלהם. האם כדאי להוסיף כסף לA650 או שזה מיותר? בקיצור אני צריך פרטים, תודה רבה נ.ב בכמה לדעתכם אני יכול למכור את הטלוויזיה הנוכחית שלי - SAMSUNG LA32R81B ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי הנגני פלאש האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=31145 הוא 256 מגה אבל סתכלו על ההפרש הענקי הזה במחיר איך זה הגיוני?? בנוסף לזה גם שמעתי שהוא נגן מאוד איכותי מצד שני יש את זה שהוא 512 מגה והאיכות שלו דיי סבירה http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=141 אבל בגלל המחיר הזול המוזר של הפוקסדה אני ממש מתלבט מה אתם אומרים כדאי?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות רמקולים חדשים למחשב הביתי שלי נתקלתי ברמקולים הבאים: Logitech X-530 - 5.1 configuration שממבט ראשון ומקריאה על הפרטים הטכניים שלהם נשמע טוב הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים על הרמקולים הללו ברשותי Cmedia CMI8738 6CH with SPDIF ONBOARD מכייוון שאף אחד לא עונה אני ישפץ את השאלה שלי: האם יש רמקולים טובים למחשב הביתי בתקציב עד 600 שקל? האם מישהו נתקל או שיש לו את הרמקולים הנ"ל ויכול לתת הצעה לגביהם?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
לאחר כמה שנים של שימוש ברמקולים של מערכת סטריאו ישנה משהו, החלטתי שנמאס לי - אני רוצה צליל הקפי עם סאבוופר נורמלי, אבל במחיר סביר. עומד לרשותי תקציב של כ 950 שקל (עם מתיחות קלות למעלה ולמטה [כמובן שעדיף כמה שיותר למטה]) ושלושה סטים של 5.1 שנראים בעיני סבירים (שלושתם חלשי עוצמה, וזה מספיק לי - אני מעדיף לא להשאר חירש ולא לשלם קנסות לאגודה לתרבות הדיור, אבל מצד שני חשוב לי להרגיש את הסאבוופר): Creative Inspire 5300 Logitech Z-640 VideoLogic ZXR-500 שלושתם עולים בערך אותו הדבר ושלושתם עונים על הצרכים שלי, אם כי בשלושתם מצאתי מספר חסרונות, נלך לפי הסדר: Creative Inspire 5300 - סאבוופר חלש מדי (18W) יחסית והספק כללי נמוך (הנמוך מבין השלושה - 48W), צליל לא הכי טוב (עפ"י ב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי טושיבה דגם 42CV600 LCD ובא לי רעיון לחבר לו מחשב כי המסך הזה אפשר לחבר לו מוניטור כמו שהבנתי והוא יעבוד 100 אחוז עם המחשב לא כמו שחיברתי למחשב בעבר מסך CRT והוא לא בדיוק עבד איתו בלשון המעטה אז אני צריך מפרט למחשב שיעבוד עם ה- LCD מקסימום חומרה מינימום מחיר שאני יכול לעשות איתו הכול להוריד סרטים ולראות אותם ישירות מהדיסק הקשיח לשמוע מוסיקה ישירות מהדיסק הקשיח לשחק משחקים ישירות מהמחשב וכ"ו מה גם שאני צריך מקלדת ועכבר אלחוטים לפחות טווח של 5 מטר מהספה למסך וגם חיבור כרטיס למחשב / חיבור USB שיעבוד לי עם הראוטר של בזק של סימנס דגם SL2-141 מה יותר מומלץ מחשב נייד או מחשב נייך? תודה[br]פורסם בתאריך: 27.02.2010 בשעה 15:21:08 ראיתי פה במפרטים כול מיני גירסאות של כרטיסי טלו…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי חיבור אינטרנט של 100 מגה. קניתי סטרימר בביקור בארהב. יש לו באופציות רשת בדיקה שנותנת את מהירות התקשורת שלו אני מקבל מהירות סביב 3 מגה כאשר הוא מחובר חוטי וגם כאשר הוא מחובר על חוטי ולא הצלחתי לפתור את זה לבד. תכנת אנדרואיד לבדיקת מהירות גלישה על חוטית נותנת תוצאה דומה. פניתי בצט לתמיכה הטכנית של היצרן בארהב התשובה המפתיעה שקיבלתי היתה שהם תומכים רק לשימוש בארהב. היה בתשובה סיפור על מיקום שרתים. אשמח לקבל רעיונות איך להגדיל את המהירות במכשיר הזה.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לפני הרבה זמן רכשתי רמקולים של JBL 2.1 מחנות שנקראת שיא-נו מחשבים וכרגע יש לי בעיה ברמקולים ששניהם מחוברים אבל רק מאחד מהם יוצא סאונד רציתי לדעת איפה אני יכול לתקן אותם באזור חולון או ראשון לציון תודה לעוזרים ראיתי שיש מעבדה בראשון לציון של ניופאן מישהו תיקן שם רמקולים שלהם איך השירות ?
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין השניים אני בנתיים נוטה לכיוון ה HS1 כי שמעתי שלא צריך כרטיס קול טוב בשביל שהוא יפעל כמו שצריך בגלל חיבור USB בכל מקרה למי שמכיר את האוזניות או שיש לו אותם ויכול להמליץ אני ישמח בנוסף חשוב לציין שזה לא אך ורק למשחקים חשוב שהם יהיו סבבה גם למוסיקה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-