עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Spidy3,

עקב המבצעים המשתלמים- החלטתי להשתדרג באוזניות חדשות לZUNE שלי אם תוכלו רק לתת חוות דעת, או מהשימוש באחת מהאזניות הבאות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6243&perur=2&t=12&c=308 http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=308&t=12 תודה רבה ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  2. לי יש 2 רמקולים פשוטים מגעילים לבנים (אתם יודעים...) עכשיו כשאני שומע שיר ומגביה עד הסוף אני לא שומע טוב . אני שומע עמום וקקי ! אז מה המאפיין ברמקול שיקבע את האיכות כשגלגלת הרמקול מסובבת עד הסוף ? (מאפיין = כמו ה P.M.P.O וכמו כל דבר אחר שמאפיין רמקול ...)

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by mrraz,

ראיתי הבוקר בקניון מול הים בקומת המרתף בחנות ניורון ערימה של ATP 3 חדשים באריזה במחיר של 437 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by IRIVERMAN,

http://nordic.iriver.se/products.php?p=19 יש וידאו? *עריכה* אבל תסתכלו בתפריט הראשי (בתמונה) יש שם בירוק בצד ימין וידאו

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  5. שלום, אני צלם חובב, מתמצא בטכנולוגיות והיצע מסכי המחשב אבל פחות בהיצע מסכי הטלויזיה. בכל אופן מבקש את עזרתכם בהמלצה למסך טלויזיה גדול לסלון. למיטב הבנתי טכנולוגיית הפלסמה עדיין מובילה ביכולת הצגת עומק הצבעים. תקנו אותי אם אני טועה. להלן הנתונים והאילוצים: מרחק צפייה 4-6 מטר. תקציב סדר גודל של 10K. הטלויזיה תחובר למחשב בסלון. הסלון מואר יחסית, כך שאם הטלויזיה מוצבת על קצה המחוג של שעה 12:00, אז יש פתח כניסה למרפסת ב-03:00 וחלון ב-06:00. כיוון הצפיה הוא מ- 06:00 ומ- 09:00 . מרבית התוכן שיוצג: slideshow של תמונות משפחתיות (תוכן גבוה מ HD), סדרות מהאינטרנט (ככה"נ תוכן SD), שידורים מקוונים (תוכן SD גם כן). הכי חשוב לי זו איכות תמונה ב 2D!! - ניגודיות סטאטית של 1:1000 או יותר.…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by NuXeR,

http://xoxide.com/za51suulgahe.html למישהו יש ניסיון...? רוצה לקנות..?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by gal1,

אפשר לחבר רמקולים של מערכת קולנוע ביתית או מערכת סטריאו למגבר של אוטו?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום לכולם, אני משתמש ברמקולים של אלטק לנסינג דגם ATP3 ואני רוצה המלצה לרמקולים 2.1 שהסאב שלהם יותר חזק מזה של אלטק לנסינג, מישהו מכיר מניסיון או מדגם שהוא שמע אצל מישהו?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by compman12,

מחפש תוכנה לעשות ריפ מדיסקים למחשב. בנוסף יש לי שאלה, האם אני אשמע הבדל בין 320 לFLAC? המערכת היא JVC th-l1.

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by arielman22,

שלום מישהו יכול להמליץ על רמקול איכותי במחיר של עד 400 שקל כולל משלוח לארץ? עשיתי קצת סקר וראיתי 3 דגמים מומלצים: 1. Harman/Kardon Esquire 2. JBL CHARGE 2 3. GET TOGETHER של House of Marley מישהו מכיר אתר שאני יכול למצוא אחד מהם במחיר המבוקש? אני מכיר רק את האתרים המוכרים כגון EBAY ו Aliexpress. אני מניח שיש עוד אתרים שאפשר למצוא בהם מחירים טובים כולל משלוח לישראל

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  11. שלום אניחנו מתכננים לבנות קולנוע ביתי חדש לגמרי שתהיה מבוססת על טלויזיה 50 אינצ מערבת רמקוליים 5.1 ו d.v.d השאלה שלי היא ככה לטלויזיה אנחנו מקצים תקציב של כ 60 אלף שקל d.v.d כ 5 אלף שקל ורמקוליים כ 10 אלף שקל איזה טלויזיה כדי לקנות פלזמה או l.c.d ואיזה דגם מאיזה חברה חשוב שהטוליזיה תתמןך בפורמט של 16x9 ואם אפשר לקבל עוד מידה על דברים שחשוב להסתקל עליהם בזמן שבוחרים טלויזיה רמקוליים אנחנו רוצים לעשות מערבת 5.1 חשוב שיהיה מחברה אמינה, האפ יש הבדל ברמקוליים קדמיים ואחוריים אם כן המלצות לזה (חייב dolby digital 2 d.v.d חשוב שיכול לקרוא צרובים ויתמוך בכל הפורמטיים הכי חדישים בתחום האודיו

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  12. אבא שלי הביא איזה DVD ( מערכת ) מסין... הדגם: NEC NDV 106 ניסיתי לחפש על זה קצת פרטים אבל לא ממש מצאתי ולא משנה. בכל אופן, הרמקולים שלו דיי טובים, וחשבתי אותו לחבר אותם למחשב, יש כניסות, אבל אין לי מושג איזה כבלים צריך... מישהו מוכן להגיד לי איזה כבלים צריך לקנות בשביל לחבר את זה למחשב? עוד משהו ( לא יודע אם קשור ), יש לו שם כניסת VGA ( כמו הכבל של המסך ), ז"א שאם אני אחבר אליו את המסך שלי אני יראה את התמונה במסך? תודה מראש, יניב (: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by road_runner,

האתר מתעסק בעיקר באטמי אוזניים ובאוזניות של תוך האוזן Earplugs הוא דוקא לא מפרט על טווח אודיו של האוזניה ונתונים אחרים, אבל לדעתי זה הגיוני כי בד"כ ההבדלים בין אוזניה לאוזניה הם זניחים (בד"כ!) ויותר עיקרי כמה האוזניה אוטמת רעשים מבחוץ, ובזה בדיוק האתר מתעסק. יש "עופות מוזרות" שנראות כמו אטמי אוזניים של הצבא (תארו לעצמכם איזה אטימות! איך יכול להיות חסר ככה באסים?!) ויש אוזניות שמזמינים לפי צורת האוזן הפנימית שלך... אחלה של יחס: שלחתי מייל אתמול (מחפש אוזניות בלתי-נראות לצבא) וכבר קיבלתי תשובה. (וזה עוד חג! ) אגב, המליץ לי על משהו לא אידיאלי פשוט כי אם אני ישים אותם לא יהיה לי מושג מה קורה עם העולם החיצון :-\ ואם הכתובת מוכרת מידיי, פשוט תגידו לי אני יעיף את הת'רא…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  14. מחפש אוזניות איכותיות, העדפה לאוזניות in-ear. המטרה העיקרית היא לסרטים, אם יש משהו שתומך בסראונד בצורה מקצועית(גם אם לא IN-ear) אני מוכן לשמוע טווח מחירים - 200-300 שקל מקסימום תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  15. המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו דרך יציאת ה-Line Out בכ.קול (Audigy 2), אני רוצה שתהיה לי מערכת סראונד למחשב וחשבתי שאולי במקום לקנות סט 5.1 ולהעיף את המערכת, אני אקנה סט ואחבר אותו למערכת סטריאו... עכשיו, יש לי הרבה שאלות, קודם כל האם בכלל שווה לשלב בין הרמקולים או שכדאי לא להשתמש ברמקולים של המערכת ופשוט לקנות סט חדש? ואם כדאי לשלב בין הרמקולים, איזה סט מומלץ לקנות ולהוסיף? 2.1 או 4.1? ושאלה אחרונה: אם אני מחליט לשלב בין הרמקולים, איך מרכיבים את כל הסיפור כדי שיישמעו הכי טוב? ובאיזו צורה? בעקרון המחשב נמצא על שולחן בקדמת חדר והמערכת סטריאו נמצאת על ארונית בקצה האחורי של החדר.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  16. טוב אז ככה.. לפני שנה קניתי מיקרופון+אוזניות ב50 שקל הכל עבד חלק ולא היו בעיות עד שאחרי כמה חודשים התחיל להיות רעש מעצבן לשמיעה http://upload.tazone.net/u.php?id=Elsf-1154444643301.rar טוב חשבתי בטח זה בעיה במיקרופון ולאחר כחצי שנה המיקרופון נדפק לגמרי בסדר קניתי עוד פעם מיקרופון וחדש שוב אותו צליל ואותה בעיה.. עכשיו התחלתי להבין שמסתבר שהבעיה היא במחשב ולא במיקרופון וניסיתי את המיקרופון הזה במחשב אחר ולא היו רעשים מעצבנים יש דרך להפסיק את הרעשים האלה? תודה לעוזרים

17. Started by haviv822,

ויכול לתת חוות דעת ? תודה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by Holy,

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר חד משמעי

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  19. אוקי קניתי היום CX300 עשיתי להם כבר BURN IN של שלוש שעות מוסיקה. כמובן שצריך עוד קצת. אבל אילו הקרשמים עד עכשיו. נוחות: כמה רמות מעל הTHE PLUG. מי שמכיר את האוזניות של הTHE PLUG הם באים עם אטם שכאילו קנית בריקושט וגילית שהם בכלל נגד הרעש שיש במטווח הקרוב לביתך... באמת אני מנקה אוזניים פעם ביום. ועדיין איכשהו כל פעם שהכנסתי אותם לאוזן הם היו יוצאות אממממ איך אני יגיד את שמנוניות לעמות זאת האטמים של הCX הרבה יותר נוחים, יושבים טוב בתוך האוזן כמו שצריך. קל מאוד להכניס אותם. הPLUG לעומת זאת דורשים כמה זמן עד שמתרגלים להכניס אותם לאוזן כמו שצריך וגם אז הם קצת לא נוחות. החוט של הTHE PLUG לבד ובצורה של Y רגיל לעומת החוט של הCX שהאוזניה שבצד ימין יותר ארוכה מהשמאל מה שאנ…

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  20. לפני כחודש התעוררה בעיה, שאני לא יכולתי לשמוע את הסאונד שיוצא מהרמקולים הקידמיים. בדקתי אותם, הם בסדר גמור. אחרי כמה ימים, אני ושאר חברי הפורום הסקנו שהבעיה היא בכניסת הרמקולים הקידמיים שעל פני הכרטיס קול. מאז עזבתי את הנושא, בתיקוו שמתישהו בקרוב אני אקנה כרטיס קול נפרד. קודם קול, אני אציין שה-ATP3 שלי מחוברים כרגע לכניסת הרמקולים האחוריים, על מנת שאני אשמע חלק מהאודיו. היום, כשנכנסתי לחלון הקונפיגיורציה של ה-AC97 שמתי לב שאיפה שכתוב Front Speaker Out הרקע נראה לא לחוץ (מצורפת למטה תמונה שתמחיש לכם את המצב). חיברתי את הרמקולים האחרים שלי לכניסת הרמקולים הקידמיים, וזה עדיין נראה ככה, בשונה מאיך שמתוארת הכניסה של הרמקולים האחוריים. אני מבקש, ממי שיש לו AC97 ומשתמש בו, ושיש…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by Norm4nde,

אני מחפש רמקולים נורמאלים לא חייב עיצוב יפה אבל לא צריך ברמה של 10000 ש"ח ב 400 ש"ח גג ככה משהו טוב רק כדי לשמוע ברכב

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  22. אחותי רוצה לרכוש את הנגן הנ"ל. עקב קריאת הנושא באינטרנט, היא התקשרה לכמה חנויות, ובחלקם אמרו לה שניתן ליצור בו/להעתיק מהמחשב ספריות. וביתר החנויות אמרו לה שאי אפשר ליצור ספריות בנגן הזה. למישהו יש את הנגן הזה ויכול להעיד מה האמת?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  23. שלום לכולם! אני צריך המלצה לאוזניות שישמשו אותי לשעות מרובות במשך היום (צרכי עבודה). לכן החשיבות היא יותר על נוחות האוזניות, שלא יתחיל לי איזה כאב ראש עצבני אחרי שעה ודגש נוסף הוא אטימות. האיכות חשובה מאוד, אבל אני מניח שאוזניות שעונות לצרכים היחסית גבוהים הללו, יהיו ברמה גבוהה. חשבתי על הסנהייזר 280HD, אבל אני לא בטוח לגבי הנוחות שלהם והאטימות. תודה רבה לכולם.

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by asafs,

שלום ברשותי מבחר של קלטות ישנות, בהם אני מעוניין לצפות. לכן אני רוצה לרכוש וידאו. על הדרך חשבתי גם לרכוש DVD, ואז אוכל להמיר את כל הקלטות הישנות לדיסקים. אולם לאחר בירורים קצרים, ראיתי שמספר הדגמים העונים על הדרישות הוא דיי קטן. אני חושש שהמכשירים המשולבים, יבצעו את העבודה לא הכי טוב, בכל הקשור להמרה מוידאו לדיסקים. וגם הם דיי בעייתיים באופן כללי. המחיר של מכשיר משולב מקליט הוא כ 900 ש"ח. לכן, תהיתי אם בכלל שווה לי לרכוש כזה, או פשוט יותר - לרכוש וידאו בכ 350 ש"ח, DVD בכ 200-300. וסה"כ סביר שאשלם כ 600 ש"ח (ואפילו פחות). וגם כנראה שוידאו ינגן קלטות בצורה טובה יותר ממכשיר משולב. האם יש לכם המלצות? הן למכשירים משולבים העונים על הדרישות, וממירים מוידאו לדיסיקים בצורה טובה. …

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by CliCK,

חבר'ה זה די דחוף יש לי חצי שעה להחליט עד סוף המכרז בין שני הסינים הבאים http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2791393 או http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2831778#SaleJoinContentTop שימו לב למחיר של הנגן השני שהוא עכשיו במכרז.. בינתיים 300 לעומת ה500 של הנגן הראשון תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.