עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yoel14,

שלללללללללללום לכולם, רציתי לדעת איך ניתן לחבר מהמחשב (דרך יציאת האזניות ברמקולים) את האודיו לטלביזיה. הבעיה, הרמקולים מוציאים שני אותות RIGHT ו-LEFT כל אחד מכיל שני חוטים (+ ו -) אך לטלביזיה כניסת RCA אחת בלבד, כלומר MONO. בהתחלה חשבתי לחבר את ה+ וה - בהתאמה משני הערוצים לחיבור RCA אחד ולהכניס לטלביזיה. אבל שמעתי שמזה יצא רק סלט. אפשרות נוספת:לחבר רק ערוץ אחד RIGHT אוLEFT ולקוות שאשמע כמו שצריך, ו\או לעשות זאת ואיכשהוא להגדיר שהמחשב יוציא לי מונו, וכך הטלביזיה לא תאבד מהאות????!????? (או להשמיע מהמחשב רק ערוץ אחד???) למישהו יש עצה??????? בבבבבקשה?????. (החומרים שברשותי- RCA , חוטי חשמל, ובננה של יציאת אזניות(PL??)) תודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה !!! (…

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  2. זה לא עלול לקצר את חיי הבכר אט משהו בסגנון?!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  3. Started by GRINFELD,

יש לי רמקולים קדמיים של ALTEC LANSING 2.1 וכ.קול CREATIVE LIVE ואני רוצה לחבר רמקולים אחוריים אבל בלי סאב כי כבר יש אחד מקדימה. תקציב: עד 350 שקל ???

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  4. Started by skuki1,

שלום! בגלל שאין לי תקציב לאיי פווד וגם בגלל שאני לא צריך משהו כזה גדול אז אני רוצה לקנות mp3 מבוסס פלאש. עכשיו חשבתי של חברת m system http://www.m-sys.com/ ד"א זו החברה שרשמה פטנט על הdisk on key. מישהו מכיר את החברה? כמה זמן מכשיר כזה מחזיק? ושומעים סביר? ואני משיג 256 מגה ב400 שקל זה מחיר טוב?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  5. היי! רציתי לחלוק איתכם חלופה להורדת מוסיקה בקאזה ודומיה, זהו חדר מיוחד ברשת DC++ למשתמשים רשומים בלבד, בו מותר לחלוק אך ורק אלבומים מלאים ש"נקרעו" ע"פ סטנדרד מאוד-מאוד-מאוד קפדני לאיכות וסידור המוסיקה, למי שאוהב סדר, מוסיקה באיכות גבוהה במיוחד, ומוכן להשקיע מעט יותר בזה, הנאה מובטחת. אני שירים כבר כמה חודשים כמעט אך ורק משם. בתור התחלה אתם צריכים "לקרוע" 25 אלבומים אל פי הסטנדרט, ואז תוכלו להצטרף להאב האימון... בנתיים אני הישראלי היחיד שם, אבל חוץ ממני בהאב הראשי (לא האימון) ישנם כ267 משתמשים מחוברים כרגע שחולקים 16.37 טרה בייט של מוסיקה איכותית. מומלץ בחום! לפרטים נוספים http://www.ubernet.org/

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by yaniv69,

*שלום* חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובות, כבר מזה כמה שבועות אני מחפש דיל טוב לרכישת אי פוד יש לי מספר שאלות בעיניין. אני חושב שממש אין לי שום צורך באי פוד של 20 גי'גה מהסיבה הפשוטה שיש לי רק 1200 שירים אך ממה שראיתי באתרים האיפודים היחידים שמוכרים כיום הם הדור הרביעי והם: 20 גי'גה 40גי'גה והמיני 4 גי'גה האם לא מוכרים יותר או לא מייצרים יותר את האיפוד דור שלישי של 10 גי'גה?? כי אין ליש ום צורך ב20 גי'גה, בנוסף את האיפווד אני יקנה במיאמי בארצות הברית. האם יש פשרה אחרת בין ה20 גי 'גה למיני?? משהו באמצע?? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות נגן MP3 מבוסס זכרון פלאש של עם לא פחות מ512 מגה עשיתי חיפוש ומצאתי את ה2 האלה: http://netaction.co.il/multi.phtml?item=2022163 http://e-buy.co.il/Product.asp?Pid=vx512fm&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 מה מ2 אלה יותר איכותי, שווה ומשתלם? האם יש למישהו עוד הצעות עד 600 שח?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  8. Started by MacGyver,

מה העניין עם הקבצים האלה??? למה הם קיימים ?? יש להם איזה משהו מיוחד..? איתן

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  9. צריך המלצה למערכת 2.1 ממש טובה, שתשמש גם למחשב וגם למוזיקה\סרטים (בסלון) התקציב שלי הוא דיי גדול- אז אין בעיה עם זה תודה מראש לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  10. יש לי מערכת סטאריו Panasonic SA-AK410 בחדר שעלתה בזמנו (לפני שנה) משהו כמו 1700 שקל, היא דיי בסדר אני אין איכות כמו במערכת רמקולים ורסיבר.. השאלה שלי היא האם כדאי לי למכור אותה במשו כמו 1500 שקל ולקנות במקומה רסיבר ורמקולים 5.1? אם כן, כמה אצרך להוסיף?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by RareAvi,

שלום רב ! יש לי לוח אם מסוג DFI LANPARTY NF 4 ULTRA D ויש בו יציאות IN/OUT SPDIF מסוג קואקסיאלי. תהיתי איך ניתן לחבר אותו למגבר הסטריאו שלי. המגבר תומך בשתי יציאות דיגיטליות (אופטי וקואוקסיאל) אבל לא מצויין שהוא תומך ב - SPDIF . האם כל יציאה דיגיטלית במגבר תתאים או שהיא צריכה לתמוך במיוחד ב - SPDIF ? אגב ה - DVD שברשותי משתמש באופטית. האם אוכל לחבר את המחשב ליציאה הנותרת ללא כל בעיה ? עוד דבר שרציתי לדעת האם מוכרים כבלים ארוכים, בסביבות ה- 15 מטר ?? אם כן היכן. טנקס אבי ! אגב המגבר שברשותי הוא JVC RX-5022V אם זה עוזר למישהו.

12. Started by shahari,

יש לי ipod שנתקע עכב נפילה. התופעה היא שהמסך נשאר קפוא במצבו האחרון ושום דבר לא מגיב. הייתי מעוניין לדעת אם יש למישהו רעיון מה יכול לשחרר אותו או איפה אפשר לתקן ipod

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by Kopi8,

*לא בטוח אם זה מתאים לפה או לפורום תמיכה טכנית, אם טעיתי בבקשה להעביר את הת'רד, תודה. שלום לכולם... אתמול התחילה בעיה לא ברורה באוזניות שלי (Sennheiser 212 Pro שקניתי בארה"ב בקיץ האחרון) - בתדרים הנמוכים, אם אני לא טועה, מתלווה לצליל באוזניה הימינית מן זמזום מוזר כזה. לא זכור לי שעשיתי שום דבר מיוחד עם האוזניות שגרם לזה... כדי להמחיש את הבעיה העליתי הקלטה שמראה את ההבדל בין האוזניה הימינית בה יש את ההפרעה לבין השמאלית שפועלת כרגיל: http://planet.nana.co.il/kopi8/abc.wav (עד 7 שניות זה הצליל שנשמע דרך הימינית, אח"כ זה השמאלית. האיכות גרועה כמובן אבל אפשר לשמוע את ההבדל...) הבעיה היא לא בכרטיס קול של המחשב, כשחיברתי אוזניות אחרות הצליל היה בסדר. ניסיתי גם לחבר מחדש את האוזנ…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  14. ראיתי כרגע את הסרט לא יכול בלי והיו בו שני טראקים ממש טובים. הראשון כשניקול באה ואומרת שהיא חמה והשני בסוף הסרט כשמופיעות הכתוביות. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by NuXeR,

http://xoxide.com/za51suulgahe.html למישהו יש ניסיון...? רוצה לקנות..?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by ==LION==,

כמו שכתוב בטופיק, יש לי סרט אחד שהוא בקודק אודיו AC3 5ch ואני לא מצליח להפעיל אותו, ניסיתי בכמה תוכנות וגם ניסיתי למצוא קדק מתאים אך ללא הצלחה, בכל הנגנים הסרט היה ללא קול... תודה מראש :-\

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  17. אמא שלי טסה עוד שעתיים לאיטליה, אחותי ביקשה דיסקמן MP3 טוב, התקציב הוא עד 400 ש"ח + -, מחפש משהו שייתן תמורה מלאה לכסף. מקווה לשמוע מכם מהר 8)

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  18. יש לי מדיה סנטר של ג'יגהייבט דגם H971 http://www.gigabyte.com.pr/products/product-page.aspx?pid=2243#sp בעקרון יש להם דרייברים לויסטה להכל, אבל התקנתי חלונות 7. הכל עובד סבבה חוץ מדבר אחד שזה אודיו מה HDMI. אני חושב באיזה אייקון צהוב שיש לי על High definitionaudio. התקנתי את הדרייברים העדכניים של REALTEK היציאות האחרות עובדות סבבה, אבל זה לא. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by StrayGator,

ובכללי, איפה זול / כדאי לקנות לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by ziv124,

יש לי מגבר של דנון (דומה מאוד לזה.. http://www.itechnews.net/wp-content/...ologic-iiz.jpg) עכשיו בעבר עד שמישהו נגע לי בכבלים או בהגדרות של המגבר לא יודע(אני יותר נוטה לכיוון הכבלים) הייתה לי אפשרות לשמוע את הטלוויזיה דרך הרמקולים בזמן שאני במחשב..היום אני לא מצליח לשמוע דרך הרמקולים את הטלוויזיה שאני במחשב וגם שאני צופה בטלוויזיה אני לא מצליח לשמוע.. (הרמקולים תקינים.. סאונד מהמחשב שומע) חשוב לציין שבעבר אפילו לא נאלצתי להחליף איזה שהיא הגדרה או ערוץ בשביל להחליף בין שמיעת המחשב לבין הטלוויזיה... שרציתי לשמוע את המחשב נקי פשוט כיביתי את הממיר.. שהממיר היה דלוק שמעו את הממיר. היה ניתן גם לשמוע שניהם יחד. דרך אגב שאני אומר טלוויזיה אני מתכוון לממיר, זאת אומרת אני…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  21. היי כל האתרים שמצאתי הם לא ברמה שאפשר לצפות טוב , יש אתר שרואים בו טוב לדוגמא ערוץ 2.?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by Overkiller,

שלום לכולם; אחריי מעבר דירה, החלטתי לחבר את הסט 5.1 שלי (microlab X23) לטלוויזיה, ולקנות מערכת 2.1 למחשב. העיצוב משחק תפקיד חשוב שכן המחשב ממוקם במרכז הדירה (עקב חוסר במקום אחר). הרמקולים ישמשו למוסיקה (לרוב) ולמשחקים (לפעמים) ושודכו לכ.קול Native Instruments Audio 2 DJ. חשבתי לכיוון JBL Creature או חלופות של Altec Lansing\microlab. כמו כן, יש באפשרותי לקנות Harman Kardon Soundsticks ב550 ש"ח. מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  23. Started by DUDEnamE,

מישהו הצליח להכנס למכשיר? שמתי לב שיציאת USB נותנת חשמל למרות שהיא חסומה כנראה שהיא חסומה רק תוכנתית?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by coorva,

שלום רב יש לי לוח אם די ישן של אינטל דגם D850EMV2 עם סלוטים של PCI . אשמח לקבל המלצה על כרטיס קול שמצד אחד יתאים לי ללוח ומצד שני תהיה תאימות מלאה שלו לחלונות 7. אם יש בכלל כרטיס כזה........... תקציב- עד 300 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  25. Started by Ev,

יש לי בסלון 5.1 + רסיבר, ואני רוצה לחבר עוד זוג רמקולים במרפסת ולשמוע את המוזיקה לסירוגין רק בסלון/ רק במרפסת / גם וגם. מה אני צריך לקנות בשביל זה (בנוסף לזוג רמקולים )? איזה מפסק או מתג לאודיו? אשמח להמלצות על משהו ספציפי.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.