אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ! יש לי לוח אם מסוג DFI LANPARTY NF 4 ULTRA D ויש בו יציאות IN/OUT SPDIF מסוג קואקסיאלי. תהיתי איך ניתן לחבר אותו למגבר הסטריאו שלי. המגבר תומך בשתי יציאות דיגיטליות (אופטי וקואוקסיאל) אבל לא מצויין שהוא תומך ב - SPDIF . האם כל יציאה דיגיטלית במגבר תתאים או שהיא צריכה לתמוך במיוחד ב - SPDIF ? אגב ה - DVD שברשותי משתמש באופטית. האם אוכל לחבר את המחשב ליציאה הנותרת ללא כל בעיה ? עוד דבר שרציתי לדעת האם מוכרים כבלים ארוכים, בסביבות ה- 15 מטר ?? אם כן היכן. טנקס אבי ! אגב המגבר שברשותי הוא JVC RX-5022V אם זה עוזר למישהו.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
לא זוכר את שם הסוג, אבל האלה שניראות כמו אוזניות כפתור אבל אשכרה נכנסות לתוך האוזן. עד עכשיו היה לי את הרגילות של האיפוד, והיה לי סבבה איתם, מה שאומר שלא כזה קריטי לי האיכות. אז אני מחפש אוזניות in-ear (סתם ניחוש) זולות יחסית תודה!
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אוקי קניתי היום CX300 עשיתי להם כבר BURN IN של שלוש שעות מוסיקה. כמובן שצריך עוד קצת. אבל אילו הקרשמים עד עכשיו. נוחות: כמה רמות מעל הTHE PLUG. מי שמכיר את האוזניות של הTHE PLUG הם באים עם אטם שכאילו קנית בריקושט וגילית שהם בכלל נגד הרעש שיש במטווח הקרוב לביתך... באמת אני מנקה אוזניים פעם ביום. ועדיין איכשהו כל פעם שהכנסתי אותם לאוזן הם היו יוצאות אממממ איך אני יגיד את שמנוניות לעמות זאת האטמים של הCX הרבה יותר נוחים, יושבים טוב בתוך האוזן כמו שצריך. קל מאוד להכניס אותם. הPLUG לעומת זאת דורשים כמה זמן עד שמתרגלים להכניס אותם לאוזן כמו שצריך וגם אז הם קצת לא נוחות. החוט של הTHE PLUG לבד ובצורה של Y רגיל לעומת החוט של הCX שהאוזניה שבצד ימין יותר ארוכה מהשמאל מה שאנ…
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות להביא רמקולים מארה"ב דרך דוד שלי שמגיע לביקור בארץ, התקציב שלי הוא 400 ש"ח וחשבתי שלא כדאי ללכת על 5.1 מאיכות נמוכה. אז אני מבקש המלצות לסט 2.1 שיכנס לתקציב או בסטייה קטנה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
250 - 300 ש"ח. יתחברו לכרטיס קול בלוח אם Asrock Z68 pro3-M.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלו לכולם! התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 ומשום מה הווינדוס החליט לפנק אותי ולהביא לי מערכת 5.1. אני חיפשתי ועברתי על כל המחשב אבל אני לא מוצא את האפשרות לשנות מ 5.1 ל2.1. 5.1 מתבטע בכך שאני לא שומע אנשים מדברים בסרטים בעוד שאת שאר הקולות אני שומע מצוין.(כנ"ל VOIP משחקים) יש לי רמקולים 2.1 והבעיה נמצאת גם בשימוש באוזניות. יש לי כרטיס קול מובנה פשוט. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום ברשותי מבחר של קלטות ישנות, בהם אני מעוניין לצפות. לכן אני רוצה לרכוש וידאו. על הדרך חשבתי גם לרכוש DVD, ואז אוכל להמיר את כל הקלטות הישנות לדיסקים. אולם לאחר בירורים קצרים, ראיתי שמספר הדגמים העונים על הדרישות הוא דיי קטן. אני חושש שהמכשירים המשולבים, יבצעו את העבודה לא הכי טוב, בכל הקשור להמרה מוידאו לדיסקים. וגם הם דיי בעייתיים באופן כללי. המחיר של מכשיר משולב מקליט הוא כ 900 ש"ח. לכן, תהיתי אם בכלל שווה לי לרכוש כזה, או פשוט יותר - לרכוש וידאו בכ 350 ש"ח, DVD בכ 200-300. וסה"כ סביר שאשלם כ 600 ש"ח (ואפילו פחות). וגם כנראה שוידאו ינגן קלטות בצורה טובה יותר ממכשיר משולב. האם יש לכם המלצות? הן למכשירים משולבים העונים על הדרישות, וממירים מוידאו לדיסיקים בצורה טובה. …
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
המפרט מעבד Q6600 לוח ASUS P5K-VM 4GB GSKILL 800MHZ כרטיס מסך SAPHIRRE HD2600 PRO 512 MB כונן קשיח - 500 GB של WD (החדש) כונן קשיח לWMC 80GB כונן קשיח 250 GB שאני ככל הנראה יתקין VMC הייתי רוצה את המלצתכם בנוגע ל: 1.מערכת הפעלה מה עדיף?שתיהיה מתאימה למשחקים אך בעיקר ל HD 2.אני חושב להוסיף PVR אם אפשר המלצה 3.לגבי קודקים יש לי בעיה איתם, הורדתי את ה CCCP וגם FFDSHOW וגם KAZALITE אך כל הנסיונות מראות בעיות בעיקר בכתוביות וסאונד לא תואם או מקרטע. 4.האם יש אפשרות להריץ קדימה ב WMC או VMC? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי ריסטרט למחשב, ופתאום אין קול. ניסיתי להיכנס בלוח בקרה להגדרות וזה רושם "no audio device". הדרייבר מותקן ופועל. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
http://www.oyes.co.il/auction/auction.jsp?productId=1146&isGroup=0&providerId=116 או לקנות את אלו http://www.pchardware.co.il/docs/pd511037473.htm?AffiliateID=zap שיצאו בערך באותו מחיר?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
תקשיבו אני רוצה לקנות מ Ksp (ירושלים) אוזניות עם מיקרופון בשביל תוכנה ללמידת שפות, האוזניות צריכות להיות ברמה סבירה,שיחזיק הרבה זמן ומחברה טובה (Sennheiser / logitech / microsoft) עכשיו התקציב הוא כמה שיותר נמוך אבל שיעמוד בדרישות שכתבתי... תודה. עריכה: בתכלס הדבר הכי חשוב הוא שהמיקרופון יהיה טוב וזה ישמע טוב ושאני לא אצטרך לצרוח כדי שיקלוט אותי...
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 40-43 אינץ' עד 1700 שקל מה הכי מומלץ בתקציב הזה? לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי, בפרץ של נדיבות החלטתי לתת את ה-TSS1 שלי.. http://www.anandtech.com/print/763 אני מעוניין במחליף, לחדר קטן יחסית (3X3) שימושים, מוזיקה, משחקים. יהיה ממש נחמד עם למערכת הנ"ל יהיו את אותם פיצ'רים כמו לTSS1, DTS,PROLOGIC.. התקציב 1000 ש"ח. עם מישהו מכיר מחליף ברמה אני אשמח להמלצה. אני לא אדיופיל וגם לא מחפש עוצמה שתרעיד את הקירות. תודה,
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לאחותי מסך 32" של sansui וחיברתי אותו עם DVI-HDMI ויש תמונה.. אך אין קול שאני מחבר עם 3.5mm mini-stereo to 2 rca חיברתי את הRCA למסך וזה לא עובד אין קול. אם אני מחבר רמקולים אחרים למחשב הם עובדים. איך אני מסדר לה את המסך?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מוד לאוזניות שלי אבל אין לי מושג איפה אני קונה פלאג איכותי יש למישהו מושג אולי? בסביבות ירושלים או ת"א תודה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי סרט בקובץ MKV והוא 720P כשאני מפעיל אותו אני מקבל פסים גדולים והסרט נראה טוב והכל אבל הוא לא משתרע על כל המסך...לפחות שיהיה על רובו ! יש לי 24' t240 זה בסדר שככה אני מקבל את הוידיאו?אם כן בכל זאת יש משו שאני יכול לעות שהוא ישתרע על כל המסך?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין ברכישת כרטיס קול חדש בכ - 450 שקל , ולאחר שבדקתי את PCH , האפשרויות העיקריות שעלו בפניי הם ה Fortissimo III וה Creative Audigy 2 Bulk . כמו כן , בחריגה מסוימת מהתקציב , יש את ה Creative AUDIGY 2 ZS . מה ההבדל בין ה ZS לבין ה Bulk ? ואיפה עומד ה Fortissimo בכל העסק ? אני אשמח לתגובות מהירות , מאחר ואני מעוניין לקנות את הכרטיס כמה שיותר מהר ..
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני זקוק לעזרתכם. כרגע, יש לי מערכת קולנוע ביתי ישנה שעלתה כ-1500 ש"ח בזמנו והיא כוללת 5 רמקולים וסאב (שמשמש כרסיבר) של לנקו. יש לי יום הולדת בקרוב ואשתי מארגנת סכום של כ-2000 ש"ח. (להלן "התקציב") אני רוצה לקנות רסיבר ומכאן מתחילות הבעיות: 1. רסיבר טוב (לא חייב להיות מקצועי) שישרת אותי לצפייה בסרטים בעיקר. (הדגמים שחשבתי עליהם: דנון/ימאהה/JVC וכו') 2. אם אני קונה רק רסיבר, תהיה לי בעייה לחבר את הסאב אליו, כיוון שלסאב עצמו אין חיבור החוצה (זוכרים? הוא משמש גם כרסיבר), כלומר אני מחבר אך ורק 5 רמקולים... ואת זה אינני רוצה. כלומר אני צריך רסיבר וסאב או לחילופין רסיבר ורמקולים +סאב (כמערכת שלמה). ראיתי בנטאקשן ובאתרים נוספים דילים כפחות מ-2000 ש"ח לרסיבר+ר…
-
- 10 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאני כרגע הופך למחשב htpc בסלון ובנוסף קניתי טלוויזיה lcd 32 חדשה . עכשיו אני רוצה לחבר את הסאונד של המחשב לטלוויזיה ובנוסף לחבר גם לרסיבר (די ישן) עם כניסה אנלוגית לסטריאו בלבד. בשביל האיכות רציתי לשדרג את הכרטיס מסך של לסדרה של ati שמוציאות גם סאונד דרך ה - hdmi ואז לחבר ל - LCD . אבל אני רוצה להוציא גם במקביל סאונד לרסיבר וזה מבלי לשנות כל הזמן הגדרות במחשב מאיפה יוצא הסאונד. השאלה שלי האם ניתן לעשות את זה או שפשוט להוציא סאונד דרך היציאה האנלוגית במחשב גם לרסיבר וגם לטלוויזיה?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם הכרטיס ON BOARD הזה שתומך ב HIGH DEFINITION הוא שווה ערך ל AUDIGY 2 ZS? הרבה אנשים טוענים כי זה וכרטיסיי ה ONBOARD שלHD AZALIA כבר בעצם משתווים לרמה של AUDIGY 2 ZS. אודה על תשובתכם
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל השבוע את המחשב שהוא קנה, הכל טוב ויפה רק לא נראה לי משהו אחד בקשר לרמקולים. על הלוח שציינתי למעלה ומי שלא ראה Gigabyte GA-7VT600-L יש כרטיס קול מובנה של 5.1 ערוצים נראה לי... המוכר אמר שאי אפשר להשתמש בו כי הרמקולים צריכים שני חיבורים משהו כזה... הוא אמר שאם רוצים להשתמש במובנה צריך מגבר... הוא שם לו Audigy ב-400ש"ח, הכל באמת נשמע סבבה אבל למה להוסיף כרטיס קול אחר ב-400ש"ח? אני פשוט לא מבין בזה ואני שואל אותכם. תודה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את Logitech Z5500 בשביל המערכת קולנוע ביתי שתהיה בסלון. הבנתי שבמחיר שלה, 2600 ש"ח, היא עדיפה על אלטרנטיבות של רסיבר + מערכת רמקולים. אני צודק? מבחינת כרטיס קול וכבלים, מה אני צריך כדי לקבל ביצועים אידיאליים מהמערכת?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
עקב המבצעים המשתלמים- החלטתי להשתדרג באוזניות חדשות לZUNE שלי אם תוכלו רק לתת חוות דעת, או מהשימוש באחת מהאזניות הבאות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6243&perur=2&t=12&c=308 http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=308&t=12 תודה רבה ושבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אמא שלי טסה עוד שעתיים לאיטליה, אחותי ביקשה דיסקמן MP3 טוב, התקציב הוא עד 400 ש"ח + -, מחפש משהו שייתן תמורה מלאה לכסף. מקווה לשמוע מכם מהר 8)
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
לי יש 2 רמקולים פשוטים מגעילים לבנים (אתם יודעים...) עכשיו כשאני שומע שיר ומגביה עד הסוף אני לא שומע טוב . אני שומע עמום וקקי ! אז מה המאפיין ברמקול שיקבע את האיכות כשגלגלת הרמקול מסובבת עד הסוף ? (מאפיין = כמו ה P.M.P.O וכמו כל דבר אחר שמאפיין רמקול ...)
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-