עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אם מישהו יודע איך לעשות את זה יש לי SB LIVE 5.1 to אני יודע שיש דרך אבל אני לא יודע אותה בבקשה עזרו :AR15:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Charg,

היי, אני לפני קנית מחשב סלוני לסרטי HD וכרגע הוא מתאים לתקן HDMI 1.4 שקיים בשוק, הבנתי שבעתיד יצא תקן HDMI 2.0 ורציתי לדעת האם יודעים מתי הוא יצא? האם שווה לחכות עם הקניה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שנתיים לאחר שהשיקה את מכשיר הווידאו הדיגיטלי מוזילה אותו yes ביותר מ-60% ומוותרת על דמי השימוש החודשיים. מנכ"ל החברה: "המטרה - להפוך את yes max למכשיר מרכזי בבית הלקוחות" שלומי דונר פורסם: 05.02.07, 19:46 קצת יותר משנתיים לאחר שהשיקה את yes max - מכשירי הווידאו הדיגיטלי המאפשרים להקליט תוכניות ולצפות בהן מאוחר יותר, יוצאת חברת הלוויין yes במהלך שיווקי רחב היקף הכוללת הוזלה משמעותית במחיר המכשיר והשקה של מכשיר משוכלל יותר. yes, שמשרד התקשורת לא מאשר לה בינתיים לשלב שירות vod, מנסה להפוך את yes max לטריגר שיגרום לצרכנים לעבור אליה, או לחילופין לא לנטוש אותה לטובת HOT. מכשיר ה-yes MAX לא נחל עד כה הצלחה שיווקית, בלשון המעטה. אחוז זניח מלקוחות החברה מחזיק בו כיום, והמהלך ה…

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  4. אני מחפש אוזניות עורפיות אטומות לשימוש בנגן MP3. עד 100$. אפשר לחרוג טיפה אם יש צורך. תודה עריכה: מצאתי את האוזניות האלה של sennheiser. האם מישהו מכיר אותן ויכול להמליץ או להזהיר? איך מתבטאים ההבדלים בין הדגמים האלה? (רשמתי את ההבדלים היחידים בינהם שמצאתי) PMX 100 dynamic, open 15 - 27,000 Hz http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=500501 PMX 200 dynamic, closed Frequency response (headphones) 10.....21000 Hz http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/500502?Open&print=#

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  5. שלום הרמקולים שלי של CREATIVE יש להם בעיה של רעשים סטטים, וניסיתי לעשות הכל כדי לסדר את זה ולא הלך. אחריות כבר אין. אז צריך סט חדש. כמה בקשות: 1. שהכבלים יהיו ארוכים(לא כמו בx530) 2. של יהיו עוד בעיות של רעשים סטטים(לאחים שלי יש סטים דומים ושמגבירים ומלמיחים את הוויליום אז גם יש רעשים כאלה) 3. איכות שמיעה טוב במוזיקה סרטים ומשחקים כאחד! 4. תקציב מעדיף כמה שיותר נמוך(550 זה עוד בסדר) ויש לי שאלה האם הלוח שלי אם כרטיס קול מובנה תומך ב5.1 קישור לאתר היצרן: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US תודה לעוזרים אריאל.

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by NM,

יש לי בעיה בדיוידי הוא קורא DIVX אבל משום מה את התרגום הוא לא מזהה הוא מציג אותו בשפה אחרת אידיש או משהו ופעם הוא קרא את זה טוב ניסיתי גם לשחק בהגדרות אבל לא הצלחתי לתקן

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  7. אני קונה בקרוב מחשב חדש עם הלוח הזה, איך הכרטיס קול שמובנה עליו? הוא יותר טוב מה-VIBRA 128 של Creative?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אז ככה אני צריך עזרה בבחירת טלוויזיה לחדר שתהיה בגודל 32-37 אינץ.. מוכן לשלם עד 3500 שקל.. הטלוויזיה הטובה ביותר למחיר הזה..32 או 37 אינץ.. שיהיה HD לחיבור yes max hd. שיראו טוב בערוצי ספורט במיוחד כדורגל - בלי מריחות בטלוויזיה. אני פשוט לא מבין בזה ולא רוצה לקנות משהו שלא יענה לי על הצרכים ואז סתם זרקתי כסף. תודה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by Natishapiro,

היי שלום לכל הפורום! (: ובכן המצב הוא כזה - קניתי לא מזמן אוזניות Sennheiser 360PC, וגם רמקולים Microlab 6c (בהשראת -LosNir-) אני מעוניין לקנות כרטיס קול עם תקציב של 200-250 ש"ח (אפשר לחרוג מהתקציב אם זה שווה את זה ). שמתי עין על מספר כרטיסי קול ואשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירה: - Asus Xonar series. http://www.asus.com/Multimedia/Audio_Cards/Gaming - Creative X-Fi series. יש הרבה מהם, ואני לא סגור איזה מהם בדיוק. ??? - Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro Usb Sound Card http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Surround-5.1/M/B0044DEDCA.htm *השימוש העיקרי באוזניות הוא לגיימינג כך ש- Surround sound הוא חשוב בעבורי. אשמח לייעוץ מכם, וכל עזרה…

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  10. שלום לכולם, ממש עכשיו פתחתי אשכול של המלצה לטלווזיה, ואני צריך המלצה גם לDVD הDVD יקנה בדיוטי פריי. אני צריך משהוא בסביבות ה500 שקלים,שיהיה עם חיבור HDMI (לפי מה שהבנתי זה החיבור הכי טוב, שיתפוס לעוד כמה שנים), שאבא שלי מתעקש שיהיה לDVD גם חיבור USB. אגב חיבור USB, אפשר לנגן מהUSB כול פורמט שהDVD קורא על דיסק? כאילו אפשר לשם סרטים של 8G בפורמט AVI או KMV בכונן נייד ולחבר אותו ישירות לDVD ולהציג את הסרטים במקום לחלק את הסרט ולצרוב אותו על 2 דיסקי DVD? תודה רבה לעוזרים! אלון

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by Hydr0,

מה קורה? אני מחפש טלוויזיה למטבח סתם בשביל חדשות ושטויות.. לא משהו רציני העיקר שתראה יפה ודקה עד כמה שאפשר. התקציב: 800 ש"ח מקסימום. הדבר היחיד שיהיה מחובר אלייה זה ממיר YES רגיל ללא HD. 26-28 אינץ. המרחק צפייה הוא 2-3 מטר.. תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by slater,

אהלן חברים, יש לי מגבר של luxman בן 20 לערך, בכל מקרה, אני רוצה לחבר אותו למחשב לכרטיס קול של audiophile maudio 192. אני פשוט לא מבין את הדינמיקה בין חיבורים דיגיטליים ותקשורת אנלוגית וכו. אודה מאוד על עזרתכם.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by elad-r,

שלום אני רוצה לקנות מכשיר dvd שקורא divx ושמתי לב שעל חלק מהמכשירים כתוב שהם קוראים divx ועל חלק כתוב שהם קוראים גם divx וגם xvid אז השאלה שלי היא מה ההבדל בניהם אם בכלל יש הבדל או שהם סתם לפעמים מוסיפים את ה-xvid ולפעמים לא... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  14. מה קורה? קניתי לאחרונה טלוויזית LED חדשה 32 לחדר וכדי לתלות אותה לקיר השתמשתי בזרוע מדגם Sansui SN 234WM הבעייה שלי היא שעכשיו אין לי איפה לשים את הממיר YES TOTAL.. עד עכשיו הוא היה מחובר לטלוויזית CRT ענקית ופשוט עמד עליו. עכשיו בגלל שזה LED זה דק מדי. הבנתי מהמתקין שיש אפשרות לקנות תוסף לזרוע שקניתי שמתחברת מלמטה וזה בעצם מחזיק את הממיר. מישהו יודע איפה קונים כזה דבר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by alergic,

מרחק צפייה- 2-3 מטרים. תמצא בפינה עם חלון בצד שמאל שלה. שימושים: שידורי טלוויזיה בממיר פשוט של הוט, חיבור סטרימר, בעתיד הרחוק(כשנה שנתיים) חיבור קונסולת משחקים, חיבור מחשב נייד LENOVO u550. (השימושים לפי סדר חשיבותם) ללא מערכת קולנוע ביתית. תקציב: כמופיע בכותרת עד 3K (אני לא מאמין שצריכה להיות חריגה) תודה.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by adirss,

רוצה לרכשות מערכת רמקולים של קראטיב או לוגיטק כרגע יש לי 4.1 של קראטיב ואני מאוד מרוצה אבל רוצה להשתדרג במשהו מקצועי יותר יש לי כרטיס קולה סאונד בלסטר 5.1 קראטיב אז אני מוגבל לסט של 5.1 אז תציאו בבקשה סאטים טובים במחירים סבירים של עד 700 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  17. שלום, קניתי רמקולים עם סאב CREATIVE SBS 2.1 370 ויש לי כרטיס קול CREATIVE SOUNDBLASTER LIVE VALUE שקניתי לפני 5 שנים. הצלחתי להפעיל את רמקולים עם סאב, גם הצלחתי להתחבר לטלויזיה בעזרת חיבור 2 יציאות אודיו מממיר YES לכניסה כחולה בכרטיס קול ויציאה ירוקה שייך לרמקול עם סאב. יש לי כמה שאלות: 1. כשאזנתי למוסיקה שקטה עם עוצמה בנונית-נמוכה, אחרי שעה אני מרגיש שהאוזניים שלי נסתמו כמו שמרגישים בטיסה, מה עליי לעשות כדי שלא ארגיש "סתימות". הרמקולים נמצאים בחדרי שאורכו החדר 10 מ"ר. 2. איך מגדירים "צליל נקי"? מכוון שאין לי ניסיון עם רמקולים מיוחדים עם סאב, אשמח לקבל מדריך שימוש ברמקולים עם סאב. במיוחד מקומות מתאימים לרמקולים, טיפול וניקוי רמקולים ותוכנות שליטה ברמקולים עם קטרוגיית להתא…

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  18. אצלי בכרטיס קול אז ככה זה רמקולים Cambridge Creative Labs INSPIRE-2-1-2400 זה ה2.1 ולי יש כרטיס קול של Sound Blaster Live Value עם 4 יציאות מאחורה אז אם זה יתחבר תודה לעוזרים ואם ה VALUE זה 4.1???

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by mp91,

שלום לכולם. אז ככה אני רוצה אוזניוות די מגוונות- אני רוצה אוזניות שאוכל לשמוע איתם הרצאות של האנויברסיטה בטאבלט/סמאטפון/מחשב. כמו כן אעשה באוזנית שימוש גם בחדר כושר למוסיקת דאנס מקפיצה, בנוסף אם אוכל לחבר האוזניוות לטלויזיה בחדר בלילה יהיה מצוין. אני יודע שיש לי יותר מדי צרכים לזוג אוזניות בודד אבל זה היעד. חשוב לי שהאוזנית לא יהיו מגושמות וכבדות כי אני מתכנן גם בעבודה לשמוע דרכן ולא רוצה שהאוזניות יבלטו יותר מדי- חשבתי על IN EAR ובלוטוס. התקציב שלי הוא 100 שקל. אם אין משהו נורמלי אפשר לחרוג ל 200 כל עוד באמת יש תמורה- דרך אגב אני לא אודיופיל בכלל, כלומר מספיק לי שהסאונד יהיה "בינוני" וזהו. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Lodvig,

שלום ההתלבטות שלי היא בין Logitech X-530 50W 5.1 Speaker system ל - Creative 5200 Inspire 5.1 הלוגיטק יקר ב 35 שקל אבל זה זניח בטווח מחירים שלהם תודה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by draak31,

אחי הגדול רוצה לקנות רסיבר חדש... כבר יש לו רמקולים של מורל (SOLOS 5 או משהו כזה) וטלויזיית LCD "42 של KTV(ביקורות על הטלויזיה והרמקולים מיותרות כי הם כבר עובדה קיימת) עכשיו הוא מחפש רסיבר ב1700 שקל בערך מה מומלץ? נ.ב כבר עשיתי חיפוש והנושא הכי רלוונטי היה מ2004 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by nronen,

שלום, אשמח אם למישהו יש המלצות לדגמים ששווה לבדוק. תקציב: עד 3000 מרחק צפייה: 3 מטר (סלון) גודל: נראה לי סביבות ה 42 אינצ' עדיף LCD כי יש אור בבית כרגע צפייה בעיקר בשידורי טלוויזיה אנלוגיים וקצת סרטים מדיסק און קי אולי בהמשך שידורים דיגיטליים. תודה מראש

23. יש לי 3 סוגי אוזניות שאני מתלבט ביניהם: Pioneer se cl 20: http://zap.co.il/model.asp?model_id=502822 philips SHE9501 : http://zap.co.il/model.asp?model_id=587238 JBL Reference 220 : http://zap.co.il/model.asp?model_id=523524 ה-PIONEER ןה-PHILIPS עולות 200 שח ה-JBL עולות 240. התקציב שלי הוא 200 שח אבל עם ה-JBL שוות את החריגה אז אני יוסיף עוד למרות שהעדפה היא לא לחרוג מהתקציב. ולמה את האוזניות האלו? פשוט כי זה האוזניות הכי נורמליות שמצאתי בחנויות בבאר שבע! תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  24. שלום, ברצוני להחליף את הממיר האנלוגי שלי בהוט כבלים לממיר דיגיטלי ולהתחבר לטלויזינ LCD ולמערכת מדיה סנטר של ויסטה. איזה ממיר הכי טוב והכי מתאים עלי לדרוש מהוט, אם כבלל אפשר לדרוש מהם. בתודה רבה gcaspi

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by xDa,

שלום, אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות איכותיות יחסית עד 500 שקלים. בעיקרון לאנדרואיד גלקסי 5,שיהיה מיקרופון ואפשרות שליטה על שירים ושיחות.(לא הכי חשוב אבל רצוי.) אפשרי On ear או In ear,אחד מהשניים. כרגע Over ear לא מתאים לי בתור חייל. בהתחלה חשבתי על אלה: http://smsaudio.com/products/street-by-50-on-ear אבל קיבלתי המלצה חמה לא להתקרב,שהם גם לא תאומות אנדרואיד. האם זה נכון? בקשר לסיגנון מוזיקה,אני שומע כמעט הכל מהכל. אשמח להמלצה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.