אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום! שולחים לי מאנגליה MP3. המחיר: 300UK pounds שזה 2400 שקל +- האפשרויות שחשבתי עליהם: Ipod 40GB Iriver H320 או ARCHOS Pocket Video Recorder AV320 שזה זה: http://www.blokesstuff.com/Default.aspx?View=Product&productID=213 אולי יש לכם המלצות לנגנים אחרים מבוססים דיסק קשיח. אולי בגלל כדאי לקנות Mini ipod.. זה שווה להשקיע כל כך הרבה כסף בנגן כזה? אולי ה ARCHOS כי הוא גם נגן סרטים נייד.. אבל עדיין.. אני חושב שאפשר להסתדר עם MINI IPOD עם ע 4 ג'יגה. מה כדאי? יתרונות חסרונות.. ? עריכה: לא שמתי לב לתראד שפתחו פה גם על ה ARCHOS ושם גם דיברו על ה GIMINI 400 נשמע לי אחלה של דבר.. נראה לי שאני אקנה את זה.. רק הבעיה שהמסך קצת קטן מפריעה לי.. אבל עדיין
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אז הייתם קונים רמקולים מדפיים איכותים (כאלו שעולים 2000 ומעלה לצורך העניין, לא רמקולי מחשב ממוצעים) ומחברים אותם ישירות לכרטיס הקול? זה אפשרי? האיכות לא תהרס לחלוטין בלי מגבר + DAC וכו'? ואיזה רמקולים הייתם ממליצים? יש פה אנשים שעושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי מה שרציתי - שומעים צלילים שלא שמעו בac'97 שומעים מעולה נקי, אוורירי. רמקולים : Creative Inspire 5.1 T5900 אבל אני משחק בדריברים והכל ומוצא שהSampling Rate הוא 44100. אז הורדתי את הדריבר של asio לwinamp, התקנתי אותו. הדרך היחידה להעלות את זה היא לעשות upsampling, זה יעזור לי? ד.א שימוש בדריבר asio לא מאפשר לי השמעה ב5.1 , מישהו יודע למה (דרך הwinamp).
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אלחוטיות למחשב בתקציב של 80-100$ כפי שכתבתי בכותרת
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, לאחרונה רכשתי את ה Hauppauge PVR-150 MCE ואני מעוניין לדעת מהן הפעולות שצריך לבצע כדי לקבל את איכות התמונה המירבית, טיפים גם כן יתקבלו בשמחה.. אני כרגע משתמש ב Windows 7 32bit RTM ויש לי בעיות עם ה WinTV, אחרי ריסטרט הוא מציג תמונה אבל לאחר כמה דקות אני מקבל מסך שחור ורק ריסטרט מסדר את הבעיה. בנתיים אני משתמש ב DScaler בשביל קונסולות וכו'. הבעיה העיקרית היא ב MCE של 7, ההגדרות הולכות בצורה חלקה אבל יש Delay של 2-3 שניות ב LiveTV, ב DScaler זה לא קורה, מה ניתן לעשות? כמו שכבר ציינתי, אשמח לטיפים והמלצות לגבי סוגי Codecs והגדרות מומלצות. אגב, המסך הוא 24" של סמסונג מחובר דרך DVI, והמקור זמנית הוא Playstation2 מחובר ב Composite. תודה.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות DVD איכותי שקורא גם צרובים. תקציב 100-200, אבל אם ממש צריך אפשר להתגמש במחיר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום,קניתי לאחרונה את המנגן הזה ועם הבטרייה שקיבלתי איתו הוא עבד מצוין והבטרייה עבדה הרבה זמן.אבל כאשר החלפתי לבטרייה חדשה התחילה בעיה שמנגנים שירים מסוימים אז הוא פשוט נכבה ואפילו בתפריט((menu של המכשיר שמדפדפים בין הספריות זה לפעמים נכבה ולא רק זה, זה גם זלל את הבטריות החדשות ששמתי אחד אחד . מה שהכי מצחיק ששלחתי מייל לחברה בחול והם אנו לי שהנגן לא אמור לנגן קבצים של mp3 מעל bit rate של 128 וזה נראה לי בכלל לא נכון כי עובדה שזה כן ניגן לי אותם עם הבטרייה שקיבלתי עם המכשיר וזה גם כן מנגן לי אותם שאני מחליף לבטרייה חדשה אבל אחרי פחות משעה זה מתחיל להיכבות אז מה יכולה להיות הבעיה תאפילו ניסיתי לפרמט את המכשיר והעביר את השירים מחדש וזה לא עזר. האם יש משהו בפורום שיש לו את א…
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ריסיבר - ONKYO TX-SR304 רמקולים קדמיים ואחוריים תוך קיר - DUAL LA650 רמקול סנטר - JAMO 102 סאבוופר - JAMO SUB200 כל זה ב- 7750 ש"ח אפשרות לשדרוג: ריסיבר LUXMAN LR-6500 רמקול סנטר - HIGHLAND 320C סאבוופר - HIGHLAND DORD165 סה"כ תוספת שדרוג - 3950 ש"ח טוב, האם ההצעה הראשונה טובה מבחינת מחיר ומוצרים סבירים לסלון של 3 מטר והאם השדרוג משתלם מבחינת סאונד לעומת מחיר.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לאחר שיטוטים באינטרנט חשבתי לנסות את שיטות הLOSSLESS - מצאתי ריפר מעולה - dBpoweramp , הריפר נותן לעשות ריפ מדיסק לפורמטים של LOSLESS - FLAC , Microsoft Losless , Apple Lossless ועוד... עשיתי ריפ לדיסק של DREAM THEATER - SYSTEMATIC CHAOS לפורמט של אפל , העלתי לאייפוד , שמתי GRADO SR60 והתוצאות מדהימות ! הבדל מטורף לבין הMP3 הקודם. אין לי מגברים ואייפוד נגן סביר אך עדיין אפשר לשים לב להבדל ! הורדה חינמית : http://www.dbpoweramp.com/dmc.htm קודקים נמצאים ב : http://www.dbpoweramp.com/codec-central.htm מתקינים את הריפר , מכניסים דיסק מקורי ועושים ריפ - הריפ פשוט מאוד ולא צריך להוות בעיה לאף אחד , לאחר מכן יצא לכם קבצים נחמדים וכבדים מן ה MP3 LAME הרגיל.. מקווה שעזרתי ל…
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול Creative XtremeGamer, ולוח אם Gigabyte 945P. מזה כמה זמן הסאונד אצלי לא נקי וישנם ציקצוקים סטטיים בדפדפן פיירפוקס שלי (כשאני ביוטיוב במסך מלא בHD למשל) ובמשחקים ברזולוציה גבוהה. הרמקולים שלי תקינים מאחר וחיברתי אותם למחשב אחר והפעלתי את אותם הדברים והציקצוקים נפסקו. האם הבעיה אופיינית ללוח אם או מעבד שלא מחזיק את עיבוד הסאונד, או שאולי הכרטיס דפוק ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
טוב, אז ככה אני זקוק למערכת רמקולים חדשה למחשב- אני זקוק למערכת בעיקר למשחקים וכן לעיתים למוזיקה. שמתי לב שיש המלצות רבות על Altec lansing ATP 3 2.1 והבעייה הראשונה שעולה היא האם למשחקים כדאי ללכת על מערכת של 2.1 או שכדאי להשקיע במערכת של 5.1? אם אין הבדל משמעותי בין 2.1 ל- 5.1 אז אני בטוח ילך על ATP 3 ב- 380 ש"ח. אם כן יש הבדל אז חשבתי ללכת על המערכת הזו Logitech X-530 Speakers http://www.cooltechzone.com/index.php?option=content&task=view&id=661&Itemid=0&limit=1&limitstart=0 התקציב הוא פחות או יותר בין 500 ל 600 ש"ח וחשוב לציין שאני לא אודיופיל לכן ניתן להתפשר וכן שהמערכת תחובר לכרטיס קול 7.1 שבא יחד עם לוחות האם של ABIT. תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ראיתי שבלוחות של Gigabyte נעשה שימוש ב- realtek 889a, שלפחות לפי גוגל תומך בפיצ'רים הנ"ל. עם זאת, לפי מה שקראתי יש פעמים שיצרנית הלוח לא מממשת תמיכה זו בלוח עצמו. ברוב הלוחות שראיתי מופיעה תמיכה ב- dolby home theater (מה זה?). אשמח עם תוכלו לומר לי איך ניתן לדעת אילו לוחות תומכים ואילו לא, והאם ניתן ע"י דרייברים מתאימים ליצור תמיכה גם אם יצרן הלוח לא עשה זאת מלכתחילה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני חושב שהשנושא הזה נוגע להרבה אנשים. לפי מה שממליצים רוב המבינים, VS2421 הם הרמקולים האיכותיים ביותר שיש בסביבות ה300שח.. אבל, מסתובבות שמועות רבות מאוד בפורום הזה, בזאפ, ובפורומים נוספים על בעיות שונות כגון זמזום תמידי, זמזום ליד ראוטרים וכדומה, רעשי רקע מסוגים שונים וכדומה. לאחרונה ישנה שמועה שהנושא תוקן במערכות שהגיעו בזמן האחרון.. אין ספק שאם הבעיות הללו נכונות כדאיות הרמקולים יורדת משמעותית מאוד כי אף אחד לא רוצה להשקיע 350 שקל ולקבל זמזומים.. שאלתי: האם הנושא קיים אצל כולם? יש כאלה שאין אצלם כלל? האם לאחרונה אכן הבעיות חלפו? ולסיכום: אני מקווה שתוכלו להצליח לשכנע אותי והרבה אנשים ללכת על הרמקולים הללו שמבלי הבעיות אמורים להיות נפלאים למחירם. המון תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת לחדר, אני מעדיף סטיראו. בעיקר למוזיקה, אני שומע רוק וקצת אלקטרוני אפשר להגיד, פחות בשביל סרטים ודברים כאלה. נגיד שהתקציב בערך לרמקולים ולמערכת הוא באיזור ה2500 שקל, איך אתם ממליצים לחלק את התקציב. ומה לגבי ציוד יד 2, אפשר המלצות לאיפה לחפש מה מומלץ ממה להתרחק וכו'?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3170163,00.html שוס! רק צריך לחכות לירידת מכירים ותאימות גם ל-Iriver/IAudio ווואלה.
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות: 1) האם יש דרך להעביר קבצי MP3 ל WAVE ואם כן האם ישמע שיפור באיכות. 2) האם אחרי שצורבים דיסק DTS נשאר עדיין פורמט הסראונד כששומעים ברסיבר. תודה חבר'ה למי שעונה!!
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
*לא בטוח אם זה מתאים לפה או לפורום תמיכה טכנית, אם טעיתי בבקשה להעביר את הת'רד, תודה. שלום לכולם... אתמול התחילה בעיה לא ברורה באוזניות שלי (Sennheiser 212 Pro שקניתי בארה"ב בקיץ האחרון) - בתדרים הנמוכים, אם אני לא טועה, מתלווה לצליל באוזניה הימינית מן זמזום מוזר כזה. לא זכור לי שעשיתי שום דבר מיוחד עם האוזניות שגרם לזה... כדי להמחיש את הבעיה העליתי הקלטה שמראה את ההבדל בין האוזניה הימינית בה יש את ההפרעה לבין השמאלית שפועלת כרגיל: http://planet.nana.co.il/kopi8/abc.wav (עד 7 שניות זה הצליל שנשמע דרך הימינית, אח"כ זה השמאלית. האיכות גרועה כמובן אבל אפשר לשמוע את ההבדל...) הבעיה היא לא בכרטיס קול של המחשב, כשחיברתי אוזניות אחרות הצליל היה בסדר. ניסיתי גם לחבר מחדש את האוזנ…
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
מחפשים אוזניות איכותיות עם עיצוב ייחודי? יש שחקן חדש בשוק ושמו Master & Dynamic לכתבה: http://hwzone.co.il/איכות-בלי-רעש-וצלצולים-האוזניות-היפיפ/
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם; אחריי מעבר דירה, החלטתי לחבר את הסט 5.1 שלי (microlab X23) לטלוויזיה, ולקנות מערכת 2.1 למחשב. העיצוב משחק תפקיד חשוב שכן המחשב ממוקם במרכז הדירה (עקב חוסר במקום אחר). הרמקולים ישמשו למוסיקה (לרוב) ולמשחקים (לפעמים) ושודכו לכ.קול Native Instruments Audio 2 DJ. חשבתי לכיוון JBL Creature או חלופות של Altec Lansing\microlab. כמו כן, יש באפשרותי לקנות Harman Kardon Soundsticks ב550 ש"ח. מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת חוות דעת מקצועית בנושא אני צריך לקנות אחד מהם עוד היום ואני לא ממש סגור על איזה....
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שמתי כרטיס קול חדש והתקנתי אותו.אם אני שומע דרכו זה בטוח משמיע לי ממנו? כי בביוס לא מצאתי אותו כדי לבטל את הכרטיס קול שמובנה בלוח
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מה העניין עם הקבצים האלה??? למה הם קיימים ?? יש להם איזה משהו מיוחד..? איתן
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי אני מועניין לקנות רסביר שיתחבר לDVD שלי פיוניר DV 470 מכשיר שאני מרוצה ממנו מאוד נכון לרגע זה הרמקולים שמיועדים לו הם דיי מעפנים אבל הוחלט בנתיים לארגן רסיבר נורמלי ולהחליף לאט לאט את הרמקולים אז ככה השימוש של הרסיבר הוא להציג סרטים ולהשמעת מוזיקה כאשר הדגש היותר גדול הוא לסרטים אני מחפש משו שיוכל להתחבר בעתיד גם למחשב HTPC שמתוכנן וטלוויזית LCD אשמח לקבל המלצות ואת דעתכם המקצועית תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ניסיתי לבדוק בהגדרות צלילים של WINDOWS XP זה מכוון על סטריאו..... מה אפשר לבדוק? יש לציין שהשמאלי הוא המרכזי זה שיש בו את הצלחנים להגברה והכל, והימיני (ששומעים בו) איך בו כלום רק חוט שמתחבר לשמאלי.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
עד לפני יומיים השתמשתי במחשב הישן עם ה SOUND BLASTER PCI128 אבל שלשום אחרי איזושהיא בעיה המחשב הפסיק לשדר דרך הכרטיס קול הרגיל והתחיל לשדר דרך הAC97 מה שמוזר כאן זה שהוא עדיין מזהה אותו בוינדוס כSOUND BLASTER 128 אבל הוא משדר מהAC 97 שמאז שקניתי את המחשב לא היה בכלל בשימוש... וגם שומעים אותו דבר... אבל אני רוצה את הPCI128
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-