אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום,יש לי תחנת רדיו באינטרנט בווינאמפ עכשיו הבעיה היא זה איך אני יודע כמה אנשים מאזינים לי בזמן שאני משדר?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כרגע ברשותי IRiver H120 ( רוקבוקס מותקן כמובן ) , יש לי אותו כבר שנתיים וחצי ככה .... אולי תהיה לי הזדמנות לקנות קצת בזול נגן Mp3 אחר , אז חשבתי שאולי הגיע הזמן לשדרג , עכשיו השאלה המתבקשת היא : האם יש טעם לזה בכלל ? חשבתי על הIaudio X5l, בעיקר בגלל חיי הבטריה הארוכים שלו ( 35 שעות ) והמסך הצבעוני נראה נחמד + ה10 ג'יגה הנוספים מאוד יועילו ... האם יש טעם לשדרג את הMp3 ואם כן , אז לאיזה נגן ( וד"א אני לא אוהב את שיטת הId3 Tag של האייפוד , אני מסתדר רק עם השיטה שבה המכשיר מציג את התיקיות במכשיר ) . הדרישות שלי : * הצגת קבצים * לפחות 30 ג'יגה * חיי בטריה ארוכים
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אחרי שקניתי את האוזניות GRADO SR-60 שמתי לב עד כמה שאיכות הקול מלאה ברעשים, לא איכותית בכלל. המליצו לי כאן בפורום לא מזמן על כרטיס קול Audigy 2 Value Creative, והתכוונתי לקנות אותו אבל בסוף לא התאפשר לי כי המחיר יקר מדי. בכל מקרה, אני לא יכול לסבול את איכות הקול במחשב עם הכרטיס ALC650 המובנה על לוח האם (NF7 ABIT), אז מצאתי את האפשרויות האלה בזאפ: אני ארגיש בשיפור באיכות הקול (מוסיקה וכו') עם אחד מהכרטיסים האלה לעומת הכרטיס הנוכחי שיש לי? איזה הכי מומלץ מביניהם?
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי רסיבר YAMAHA RX-V630 5.1 רמקולים לא הכי טובים אבל סבבה אני מחפש כרטיס קול חדש שיתמוך ביציאה אופטית 6.1 (אני מוסיף סנטר בקרוב) מה אתם אומרים על: ?AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold? או כל רעיון אחר יתקבל בברכה אם אפשר שיהיה םחות מ 500 ש"ח תודה רבה לכולם על כל רעיון
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אשמח לדעת בכמה אפשר לזכות בה שם
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום ראיתי הצעה באזור הטריד אין על נגן מסוג nomad jukebox c שיש בו 6 גיגה האם לפי דעתכם הוא שווה 1200 שקל או פחות הוא נראה במצב יחסית שמור כמה אתם הייתם מוכנים לשלם עבורו אשמח לקבל את הדעה שלכם מאחר שנאי רוצה לקנות משהו מהר ככול הניתן לקראת הגיוס ביולי בתודה מראש גאנדולף
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי מדיה סנטר של ג'יגהייבט דגם H971 http://www.gigabyte.com.pr/products/product-page.aspx?pid=2243#sp בעקרון יש להם דרייברים לויסטה להכל, אבל התקנתי חלונות 7. הכל עובד סבבה חוץ מדבר אחד שזה אודיו מה HDMI. אני חושב באיזה אייקון צהוב שיש לי על High definitionaudio. התקנתי את הדרייברים העדכניים של REALTEK היציאות האחרות עובדות סבבה, אבל זה לא. למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אוקי שלום לכם אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 150 שקל מצאתי כאלה שהם הSennheiser HD201 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=353086 במחיר של התקציב שלי רק 2 שקל יותר היום קיבלתי את הכסף מעבודת תיכנות שעשיתי (בגיל 13 שווה להיות מתכנת) ובכסף הזה אני קונה את זה כי אני שונא לבקש מההורים כסף אז אני רוצה לדעת אם אלה האוזניות הכי טובות שאני יכול לקנות במחיר הנ"ל.. אשמח לתשובה הכי מהירה שיש בגלל שהיום בצהריים אני מזמין אותם שאבא שלי יבוא הבית צריך גם לציין שמומחה לטראנס (יוצר טראנס יותר נכון) ששמו הוא Optical Vision המליץ לי עליהן .. כי הוא חבר קרוב מאוד של המשפחה אני גם סומך עליו.. היתה לי אפשרות לשאול גם את DNA שהוא גם חבר קרוב של המשפחה אבל לא רציתי להציק לבחור ד…
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איזה תוכנות לניגון Bluray 3D יש חוץ מ power DVD ו - total media theater ??
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה חינמית שתהפוך לי כמה קצבי מוסיקה שהם M4A ל Mp3. תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שכדי להנות מאוזניות SYBERIA2 צריך כרטיס קול 5.1. איך אני מזהה אם יש לי כזה במחשב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה avermedia cd750 כמובן שמהיציאה של ה component ניתן להקליט ללא בעיה ובנוגע ליציאה של הHDMI בהתחלה היה נותן הודעה שאני לא יכול להקליט בגלל הגנה (הודעה בתוכנת הקלטה של הכרטיס טלויזיה אז הבאתי מפצל HDMI עכשיו אין בעיה להקליט אבל נגיד אם אני פותח אפילו רק לצפייה את ערוצי הסרטים והסדרות ... 1-2-3-5-6-7 אני כן רואה תמונה , אבל יש רעש סטטי, גם במצב של רק צפייה דרך הכרטיס טלויזיה , מבחינת הקלטה, ניתן להקליט ולמשל בערוצים 4-8 , שזה yes דוקו , וyes ישראלי רואים ושומעים טוב השאלה היא , אם זה בגלל הגנת הHDCP או בגלל ענייני הצפנה של יס ?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקניות בסוף החודש, כבר החלטתי על הלוגיטק 680 ועכשיו צריך לבחור רדיו דיסק חדש לאוטו. התקציב הוא באיזור ה100 דולר, כרגע הבחירה המובילה שלי הוא איזה נגן של איווה, 50 משהו. ורק בגלל הליין אין מקדימה לחבר את האייריבר. אני מעדיף מגבר כמה שיותר חזק כי אני מאמין שבשלב מאוחר יותר אני גם יקנה רמקולים. אני מאמין שזה כל המידע שצריך, תודה
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם קיים מכשיר כזה אבל עם מסך LCD מספיק גדול כדי שיוכלו לראות את שם השיר/מבצע/תקליט בלי הSCROLING המעצבן (ושהוא מפסיק את הSCROLING אז פשוט רואים חצי שם)הזה שאפשר עוד לעשות בגללו תאונה? משהו כמו בנגני הMP3 למינהם?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים מחשב שהרכבתי אותו לבד והתקנתי בו מערכת הפעלה XP , מה שמוזר כשאני שומע מוסיקה ומשחק במחשב הווליום משתנה פעם גבוה ופעם נמוך זה משגע אותי איזו בעיה יכולה להיות ???? יש לי לוח 965P-S3 של GIGA יש לציין שאני שומע באוזניות אין שום בעיה, הבעיה כשאני מחובר לרמקולים DELL 5.1 תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום רב, לאני שוקל להוריד את כל הדיסקים שלי לפורמט FLAC ולנטוש את ה CDP יש לי לוח gigabyte EP43-DS3 עם כרטיס קול מובנה. מה שמעניין אותי זה איך היציאה האנלוגית שלו בסטריאו - האם למישהו יש מושג מה לצפות מאיכות ה DAC שבו?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, אני צלם חובב, מתמצא בטכנולוגיות והיצע מסכי המחשב אבל פחות בהיצע מסכי הטלויזיה. בכל אופן מבקש את עזרתכם בהמלצה למסך טלויזיה גדול לסלון. למיטב הבנתי טכנולוגיית הפלסמה עדיין מובילה ביכולת הצגת עומק הצבעים. תקנו אותי אם אני טועה. להלן הנתונים והאילוצים: מרחק צפייה 4-6 מטר. תקציב סדר גודל של 10K. הטלויזיה תחובר למחשב בסלון. הסלון מואר יחסית, כך שאם הטלויזיה מוצבת על קצה המחוג של שעה 12:00, אז יש פתח כניסה למרפסת ב-03:00 וחלון ב-06:00. כיוון הצפיה הוא מ- 06:00 ומ- 09:00 . מרבית התוכן שיוצג: slideshow של תמונות משפחתיות (תוכן גבוה מ HD), סדרות מהאינטרנט (ככה"נ תוכן SD), שידורים מקוונים (תוכן SD גם כן). הכי חשוב לי זו איכות תמונה ב 2D!! - ניגודיות סטאטית של 1:1000 או יותר.…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את ה-MX5021 מבית AltecLansing. מישהו יודע היכן ניתן למצוא? בתודה מראש, אורי.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
http://xoxide.com/za51suulgahe.html למישהו יש ניסיון...? רוצה לקנות..?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות על מערכות רמקולים. 1.אם יש לי מערכת רמקולים dolby digital 5.1 שאני מחבר למחשב, ושם אני מריץ שיר שהוקלט על שני ערוצים. האם אני ישמע בכל ערוץ של מערכת הרמקולים אות שמע אחר? או שאני ישמע רק בשתי ערוצים בגלל השיר? 2. אם אני רוצה לחבר למחשב מערכת רמקולים, נניח dolby digital 5.1 אז אני יהיה חייב לרכוש כרטיס קול תומך ב 5.1 ערוצים? כלומר, אם אני יחבר את המערכת רמקולים למחשב ישן שבו כרטיס קול סטריאו(2 ערוצים) אז אני ישמע בשני ערוצים במערכת הרמקולים? אשמח לתשובות על שני השאלות, תודה וערב טוב.
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חשוב שאיכות התמונה תהיה חדה ויפה ואיכות הסאונד תהיה נקיה. גם חשוב לי מאוד שחיבור ה-USB יזהה את הכל בצורה תקינה (קראתי על חיבורי USB שגורמים לפס-קול בסרטים לאחר ועושים בעיות עם הכתוביות). המסך מוכרח להיות FULL HD משום שאני מחבר אותו למחשב (אבל לפעמים אני ארצה להעביר את המסך לבדו לסלון ולכן הצורך ב-USB תקין). אני יודע שהתקציב שלי לא כל כך גדול אבל אני מקווה בכל זאת שאולי יש איזה מסך איכותי במחיר מבצע. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי! קיבלתי ממישהו רמקולים לאוטו במצב חד אפשר לומר... אני מתלבט אם כדאי להחליףאת הרמקולים האחוריים של הפולקסווגן בורה 2002 שלנו אבל אני לא ידוע אילו יותר טובים.. ואני גם לא יודע מה הדגם של הרמקולים שקיבלנו... אשמח אם תעזרו לי לזהות את הרמקולים ולהחליט אם כדאי או לא. תודה תמונות:
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אבא שלי הביא איזה DVD ( מערכת ) מסין... הדגם: NEC NDV 106 ניסיתי לחפש על זה קצת פרטים אבל לא ממש מצאתי ולא משנה. בכל אופן, הרמקולים שלו דיי טובים, וחשבתי אותו לחבר אותם למחשב, יש כניסות, אבל אין לי מושג איזה כבלים צריך... מישהו מוכן להגיד לי איזה כבלים צריך לקנות בשביל לחבר את זה למחשב? עוד משהו ( לא יודע אם קשור ), יש לו שם כניסת VGA ( כמו הכבל של המסך ), ז"א שאם אני אחבר אליו את המסך שלי אני יראה את התמונה במסך? תודה מראש, יניב (: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על רמקולים למחשב בשביל חבר שלי. הוא מתכוון להשקיע עד 300 שקל בארץ או 80 דולר בארה"ב כי דוד שלו מגיע לארץ. (השאלה היא עד כמה קשה יהיה גם להכניס אותם לארץ) תודה לכולם נ.ב. אין לו כרטיס קול מיוחד, אבל עדיין עדיף את היחס הטוב ביותר של איכות לעומת התקציב.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
ההאם כדאי לקנות את הנגן הזה: http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=42 בתודה מראש orlupo
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-