אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , כרגע ברשותי X-Fi Fatal1ty Fps, הדגם עם הפאנל הקדמי וכמובן ה 64MB X-RAM. אני משתמש כרגע ברמקולים JBL CREATURE 2.1 , ואוזניות EP-630 של CREATIVE , בעתיד הלא רחוק יחובר למגבר עם רמקולים רצפתיים. אני יכול להחליף את הכרטיס תמורת רכיב חומרה שאני צריך ושלקנות אותו יעלה בערך 650-600 שקל. השאלה שלי היא האם יש טעם לשדרג ל Auzentech X-fi Prelude 7.1 או שההבדל הוא לא משמעותי ? מדובר בתוספת של כמעט 400 שקל עבור השדרוג , האם השדרוג מוצדק בכלל ? עיקר השימוש שלי הוא מוזיקה וסרטי HD של 720p/1080p. תודה לכולם !
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מסך מומלץ ששמעתי עליו הוא Toshiba 32XV550, אני מחשב מסך בתקציב של עד 4K,אפשרות לחריגה ב 500.. הבעיה היא שאני יושב במחשב זה יהיה מרחק צפייה 1.5-2 מטר בערך עים מסך 32" מולי,האים זה בסדר?,אני לא יכול לרדת מהגודל הזה ביגלל שזה משמש גם לטלוויזיה.
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש מפרט בצד ויש לי מערכת denon avr 1508 וללוח אם שלי יש חיבור של אופטי,קוקסיאל ועוד כניסות רגילות עכשיו המרחק בין המחשב למערכת זה בערך 3 מטר רציתי לקנות כבל אופטי ואמרו לי שיותר מי מטר וחצי זה לא שווה אז רציתי לדעת איך לחבר את המחשב למערכת באופטי של 3 מטר או קוקסיאל או ב הרבה כבלים אתם יודעים ואני רוצה לשמוע ב 5 ערוצים לפחות תודה רבה עמית
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי ריסטרט למחשב, ופתאום אין קול. ניסיתי להיכנס בלוח בקרה להגדרות וזה רושם "no audio device". הדרייבר מותקן ופועל. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אאני מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים של : Sennheiser Sennheiser HD 201 Sennheiser HD 202 Sennheiser EH 150 יש באמת הבדלים ביניהם? תודה מראש ה201 הכי זולים..145 ש"ח ה202 הכי יקרים 175 אני רוצה אוזניות בשביל המשחק AMERICAS ARMY ... אוזניות טובות מאוד עוזרות במשחק הזה בשביל לשמוע יותר טוב צעדים בשחק ולהבין איפה באים אויבים וכו'.. האם האוזניות הללו הן יותר מדי עבורי?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
יש ממירים אלחוטיים שנקראים pc to tv ויש גם מה שנקרא מדיה סטרימר יש לכם מושג מה ההבדלים ביניהם ולאיזה מהם ניתנת עדיפות? ואם יש איזה המלצות על מכשירים ספציפיים אני אשמח, אם אפשר גם אני אשמח קצת לפירוט קצר על כל אחד מהמכשירים (PC2TV / מדיה סטרימר)
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לאחותי מסך 32" של sansui וחיברתי אותו עם DVI-HDMI ויש תמונה.. אך אין קול שאני מחבר עם 3.5mm mini-stereo to 2 rca חיברתי את הRCA למסך וזה לא עובד אין קול. אם אני מחבר רמקולים אחרים למחשב הם עובדים. איך אני מסדר לה את המסך?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מיתלבט כבר שבועיים ולא מצליח ליבחור... אני שומע הרוב טראנסים וכל זה...אבל בלי קשר למוזיקה שאני שומע...אפשר בבקשה הסבר קצר על כל אוזנייה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה עדיף לשמיעת משחקים סרטים ומוזיקה גם בווליום גבוה בתקציב של 60 שקל Creative או לוג'יטק PC 880? דגם HQ-80
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות אפליקציה כלשהי ואני צריך תווים של סינטיסיזר כקבצי MP3 כלומר קובץ לכל תו או מקש בסינטיסיזר למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג קבצים כאלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר הדיגיטלי/טלוויזיה (כנראה בחיבור קומפוננט) ושאני אוכל להקליט ממנו למחשב. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חשוב שאיכות התמונה תהיה חדה ויפה ואיכות הסאונד תהיה נקיה. גם חשוב לי מאוד שחיבור ה-USB יזהה את הכל בצורה תקינה (קראתי על חיבורי USB שגורמים לפס-קול בסרטים לאחר ועושים בעיות עם הכתוביות). המסך מוכרח להיות FULL HD משום שאני מחבר אותו למחשב (אבל לפעמים אני ארצה להעביר את המסך לבדו לסלון ולכן הצורך ב-USB תקין). אני יודע שהתקציב שלי לא כל כך גדול אבל אני מקווה בכל זאת שאולי יש איזה מסך איכותי במחיר מבצע. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום.אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות שהם אטומות לרעשי הסביבה והם איכותיות עם סאונד טוב ויכולות מתקדמות ואני מתלבט בין שני הדגמים של Sennheiser CX300 ו Sennheiser CX300II יש לי כרגע אוזניות של AKG K312P ואני די מרוצה בסך הכל מלבד שהן לא אטומות בבאג המוכר המליץ לי לקנות אוזניות של AKG או SHURE אבל הן נראות לי יקרות 200-400 שקל
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי סאבוופר של genelec 1091A ויש לי שם טבלה שרשום בה כך DB LEVEL 1 -2 2 -4 3 -6 4 -8 מה יותר חזק? 4 או 1? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מאז שחיברתי אותם אני שומע את הרעשים האלה זה כמו" BZZZZZ" כזה חיברתי הכל לפי התרשים, לא עשיתי שום הגרדות במחשב (צריך לעשות אם כן כיצד?) תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני חייב אוזניות חדשות ואמא שלי בדיוק טסה לחו"ל אז אמרתי לה לבדוק בדיוטי פרי אם יש את הCX300, היא אמרה שלא ושיש את הEP635, אז אמרתי לה שתקנה, כי האיכות סאונד שלהם די זהה. ועכשיו מה אני מגלה? http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/art_ep635.jpg זה אוזניות עם חוט לתלייה על הצוואר! חשבתי שזה לא כזה נורא, אני יכול פשוט לא לתלות את זה על הצוואר ולשים את הנגן בכיס, אבל מה? החוט הזה הוא רק 60 סנטימטר!!! זה חצי מהאורך של האוזניות שיש לי עכשיו! וזה ככה בשביל שזה יוכל להיתלות על הצוואר בצורה טובה. אז חשבתי שזה אמנם נראה אידיוטי ומסריח, אבל אין ברירה ואני חייב לתלות את הפוד על הצוואר. ואז נזכרתי שלאייפוד אין חור בכלל להכנסה של החוט לתלייה על הצוואר אז כרגע האפשרות ה…
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום מצאתי במחסן מגבר די ישן שהיה של אבא שלי אני לא שמעתי על החברה הזאת אף פעם ורציתי לשאול את אלה שכן מבינים במגברים איך הוא כמעט שכחתי לכתוב את הדגם... technics su-v460 שווה משהו?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, מסע הקניות שלי עדיין לא תם. עקב מעבר דירה המחשב לא יכול להיות מחובר יותר לרסיבר (פיוניר עם רמקולים של אינפיניטי) שלי אני זקוק לסט רמקולים 5.1 שיתנו יחס עלות תועלת טוב - מה דעתכם על X-530 של לוג'יטק? אם יש למישהו ניסיון עם סט זה אשמח מאוד לשמוע דעות אם מישהו מכיר סט 5.1 טוב בנקודת המחיר של 500 ש"ח (פלוס מינוס, עדיף מינוס...) אשמח להמלצותיכם שבוע מצוין, גבריאל
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות 300-600 שח בלי מיקרופון רצוי עם מגבר פנימי תודה
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
עם אני מחבר כבל רמקול (שני חוטי הנחושת הצמודים) לרמקול ולצד השני של הכבל אני מלחים RCA זכר לחיבור לסראונד למערכת , יש מצב מישהו מהם נשרף? תודה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
האם קיים מכשיר כזה אבל עם מסך LCD מספיק גדול כדי שיוכלו לראות את שם השיר/מבצע/תקליט בלי הSCROLING המעצבן (ושהוא מפסיק את הSCROLING אז פשוט רואים חצי שם)הזה שאפשר עוד לעשות בגללו תאונה? משהו כמו בנגני הMP3 למינהם?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן למה העברית שהורדתי פה מהאתר בשביל הH340 שלי גרסא אירופאית לא פועל?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
העדיפות אצלי ככה: קודם מוזיקה, אחרי זה סרטים ואחרי זה משחקים מה הכי טוב לי? אוזניות\רמקולים 2.1\רמקולים 4.1\רמקולים 5.1 \ רמקולים לא למחשב עם רסיבר סטריאו כרגע יש לי LOGITECH Z560 4.1 והם די טובים אבל משהו חסר. שאלה נוספת : למה בעצם צריך רסיבר סטריאו? מה תפקידו עריכה: יכול להיות שהמיקום של הרמקולים לא משהו. (החדר בטוח לא טוב אבל אין לי אפשרות לעבור חדר) הם ממוקמים ככה שהרמקולים הקדמיים בצידי המסך והאחוריים על הטלויזיה והבאס מאחוריי ומכוון לפנים החדר ואני צמוד לחלון צדדי
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אם אני מקבל נגן מהאריזה והוא בגירסא כלשהי שכבר יצאו אחריה עוד 3 עידכונים וכל עידכון עושה משהו אחר. אז אם אני יתקין את העידכון האחרון הוא יעשה את העידכון שלו וגם את 2 העידכונים הקודמים לו ? או שאני יצצטרך להתקין את שלושתם ?
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-