עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Gold shark,

טוב שמוע יש לי כרטיס קול מ DVD ואני לא יודע עם אני יכול לעשות איתו משהו אז שמוע זה הכרטיס : VOS VT7206 ess video drive es6028f בבקשה עם מישהו יכול לעזור לי השמח מאוד ותודה מראש Gold $shark

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  2. טוב אז הכותרת אומרת הכל , חשוב לי שהוא יהיה יחסית קטן וקל , הוא אמור ללוות אותי לאורך כל הצבא. ובמיוחד בגלל זה , נורא חשוב לי שיהיה לו זמן ניגון ארוך , ואם לקנות סוללות ולהחליף זה יהיה מצויין. מכיוון שאני לא חוזר הביתה כל יום ואין לי מושג אם יהיה לי שם שקע חשמלי. הממ , בסביבות ה 10 גי'גה... בקשר לתקציב , אין לי ממש גבול , למרות שלא צריך להגזים... 2500-2800 גג יהיה בסדר גמור. בעיקרון חשבתי על ה iRiver IHP-120 20GB Mp3 Player + FM הוא נראה לי מצויין... יש המלצות לתקציב? מקומות לקנות מהם? מחירים? ואם יש איפה שהוא השוואות בין נגנים , זה יהיה מצויין. נ.ב - עשיתי חיפוש , ולא מצאתי משהו שמתאים לצרכים שלי. - ואני דיי קצר בזמן , הגיוס הוא ב29. תודה אנשים.

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by orlupo,

ההאם כדאי לקנות את הנגן הזה: http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=42 בתודה מראש orlupo

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by dan_dekel,

אהלן אין לי מושג בכרטיסי טלויזיה למחשב. ברשותי מסך samsung T220 הרגיל לא עם הHD. כרטיס מסך 8800GT - הוא לא פונקציה פה.. אני יודע אבל רציתי לציין.. איזה כרטיס טלוויזיה יהיה האופטימלי ביותר - אני רוצה לחבר לכרטיס ממיר YES ולראות דרכו בעצם טלוויזיה. אם יש מצב לכרטיס עם שלט - אשמח. האם האיכות תיפגע עם כרטיס הטלוויזיה ? כדאי לי לקנות כבל מיוחד מהכרטיס טלויזיה למסך ? תודה, בבקשה תפרטו מפרט של הכרטיס ויכולות בברכה, דן

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  5. Started by orrm,

שלום כולם, היום ניסיתי בפעם הראשונה והצלחתי לשלב בין המערכות שלי. אז ככה: הדאבל קומפקט Gemini CDX-602 מחובר למיקסר Gemini PS-540i והמחשב גם כן מחובר למיקסר דרך הכרטיס קול ONBOARD... זאת אומרת שהמיקסר שולט על הסאונד במחשב ועל שני הקומפקטים ויכול להעביר ביניהם. המיקסר עצמו מחובר לGTXP דרך LINE IN והGTXP מחובר לרמקולים Logitech Z560. זאת אומרת שאני מעביר בין שלוש מקורות אודיו במיקסר ושומע דרך הרמקולים 560..... ;D עמדת DJ למתחילים!

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by deannahum,

אני מעוניין לקנות את הנגן הזה ורציתי לדעת משהו... בקשר לבטריה שלו, מישהו יכול לספר לי עד כמה זה באמת כדאי להתעסק עם הבטריות ליתיום האלה ?! האם אורך החיים שלה ייפגע ככל שיעבור הזמן ? האם אפשר להחליף בטריות כאלה ? ובכללי אם מישהו רואה בזה יתרון/חסרון שבבקשה יאיר את דעתו ובכלל יספר לי מה הוא חושב על המכשיר הזה ועל יתרונותיו/חסרונותיו תודה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by nitzanc,

מכשיר פלאש חדש עם מסך OLED צבעוני, תומך בתמונות (JPEG) ואפילו סרטים! עיצוב יפהפה, אבל מסך קטן. נמכר בבאג: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2288&scat=221&tcat=33 רציתי לשמוע עליו חוות דעת...

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  8. השימושים הם מוזיקה ומשחקים, תקציב 300 ש"ח עם אפשרות לחריגה של כמה שקלים, מחפש כאלה שהשליטה עליהם תהיה רק דרך הסאב וופר, ושכמובן יהיו איכותיים ואמינים. מצאתי בזאפ את הרמקולים האלו של DIVOOM http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676453 מפרט לא רע, אבל החברה לא ידועה לי... שווים משהו? יש גם את אלו של MICROLAB שהרבה המליצו עליהם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698 אבל איך השליטה עליהם? יש גם שליטה על הבס? זה חשוב לי... תודה!

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  9. אחי קנה לי רדיודיסק לרכב, פיוניר DEH-P7900BT. זה רדיו נחמד שמציע את האופציה להשמיע מוזיקה דרך BLUETOOTH. כשאני מחבר אליו את הפלאפון שלי, K800i, שומעים לא רע בכלל אבל מידי פעם יש הפסקות של עד חצי שניה בצורה דיי אקראית המהלך הניגון. הוא יכול לנגן 10 דקות ללא הפרעה ואז יתחילו להופיע ניתוקים כל 5-20 שניות. יכול להיות שהרדיו פגום? או שזו תופעה שסביר שתהיה בחיבור אלחוטי שכזה... ניסיתי להשמיע גם עם טלפון אחר (אבל מאותו הדגם) והתופעה חוזרת, כך שזה לא אומר לי הרבה.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by ORIT A,

חיפשתי חומר על מסכי פלזמה בHOWSTUFFWORKS אבל גם שם לא מצאתי תשובה לשאלתי. איפה הפיקסלים נמצאים במסך פלזמה<? יש את האלקטרודות, יש את המסכי זכוכית ואיפה נכנסים הפיקסלים?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by אלון פ,

שלום לכולם, קודם כול רציתי להגיד שזה דיי דחוף, כי אבא שלי טס מחר ורק עכשיו נזכרתי בזה.. רציתי שהוא יקנה טלווזיה חדשה בדיוטי פריי, אני חושב שמבאג דיוטי פריי. זה באמת יוצא זול משמעותית מבארץ? ולשאלה עצמה: אני צריך המלצה למסך 32" טוב ולא יקר.לפי מה שהבנתי בגודל הזה לא חייבים FULL HD כי אין ממש הבדל בגדלים האלה בין FHD לHDR. זה נכון? אני ארגיש הבדל בין FHD לHDR? אז אני צריך המלצה למסך 32", לא יקר מדי, HDR, ואם אפשר נטייה לחברות מוכרות כמו טושיבה וכו. תודה רבה לעוזרים! אלון

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  12. מקווה שאני בפורום הנכון. קראתי תיאור של רמקולים למחשב עם באס ללא סאבוופר. הדגם הוא Inspire T10 . עם זאת, ראיתי ב"אמאזון" שני דגמים: 1. Creative Labs Inspire T10 2.0 Multimedia Speaker System with BasXPort Technology - עולה כ - 43$. 2. Inspire T10 (Eng/Fr) - עולה בערך כפליים מהנ"ל. מה ההבדל בין השניים?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by noambaum,

יש לי כרגע כרטיס קול של קריאטיב 5.1 לייב ואני יכול להשיג את ה- 2 ZS בזול ורציתי לשאול האם ברמקולים שלי: לוג'יטק Z-640 יהיה הבדל במוזיקה או משחקים? תודה לעוזרים... נועם

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  14. כשאני מפעיל שיר בווינאמפ הוא מראה לי את השגיאה הבאה: Bad directsound driver . please install proper drivers or select another device in configuration. error code: 88780078 וגם איך שהווינדוס עולה יש לי עוד שגיאה, שאולי היא קשורה גם לשגיאה של הסאונד .. An exception occurred while trying to run "cmicnfg.cpl,CMICtrlwnd" ד"א כשאני מפעיל סרט במדיה פלייר אז רק רואים בלי לשמוע. התקנתי ת'דרייברים מחדש וזה לא עוזר, יש לכם אולי הצעות לפתירת השגיאה של הסאונד? (לידע כללי יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם של Epox ) והאם השגיאה בעליית הווינדוס קשורה לזה שאין סאונד ? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by eran1,

שלום לכולם. יש לי לוח אם של ג'יגבייט k8nf-9 שמובנה עליו כרטיס קול שתומך בשמיעה של 5 רמוקולים. אני מחבר את המגבר שיש לי בחדר לממחשב אבל הוא לא מצליח לזהות את ה- 5 רמקולים שיש ברשותי אלא רק 2. מה אני צריך לעשות??

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by tzolerguy,

יש לי רסיבר YAMAHA RX-V630 5.1 רמקולים לא הכי טובים אבל סבבה אני מחפש כרטיס קול חדש שיתמוך ביציאה אופטית 6.1 (אני מוסיף סנטר בקרוב) מה אתם אומרים על: ?AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold? או כל רעיון אחר יתקבל בברכה אם אפשר שיהיה םחות מ 500 ש"ח תודה רבה לכולם על כל רעיון

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  17. הייתי רוצה לדעת למה הטלויזיה SONY 32W5500 עולה 3500 שקל יותר מהטלויזיה LG 32LH70YR למרות שהנתונים של הLG יותר טובים מה SONY ושתיהן 32 אינץ'... למשל הניגודיות, וגם לLG יש תמיכה בBLUETOOTH ולSONY אין. (הLG עולה 4000 שקל והSONY עולה 7500 שקל) מה ההבדל באמת בין הטלויזיות, כי אם יש כזה הבדל במחיר אז חייב להיות הבדל באיכות של הטלויזיות והייתי רוצה לדעת מהו. תודה.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by Ido.G,

שלום, אני מעוניין לרגוש רמקולים בתצורת סראונד. כמובן- זוהי פשרה על האיכות במוזיקה, מה שבהחלט חשוב לי. אבל אני כן רוצה סראונד ולא מצאתי פתרון אחר, פרט ללשלם כמה אלפי שקלים. בכל מקרה, אני מתלבט בין ה 7900 של קרייאטיב (הם 7.1 ואני לא צריך את זה, אבל אי אפשר למצוא את ה 5900) ל 5300 של לוגיטק. שניהם קיבלו ביקורות דיי טובות. מה שחשוב לי זה בעיקר האיכות במוזיקה (ושם יותר ה mid-high range, אני שומע בעיקר רוק). עוצמת השמע לא מעניין אותי בכלל. מהי ההמלצה שלכם? והאם יש משהו באותו טווח מחיר שעדיף? תודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  19. אוקי שלום לכם אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 150 שקל מצאתי כאלה שהם הSennheiser HD201 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=353086 במחיר של התקציב שלי רק 2 שקל יותר היום קיבלתי את הכסף מעבודת תיכנות שעשיתי (בגיל 13 שווה להיות מתכנת) ובכסף הזה אני קונה את זה כי אני שונא לבקש מההורים כסף אז אני רוצה לדעת אם אלה האוזניות הכי טובות שאני יכול לקנות במחיר הנ"ל.. אשמח לתשובה הכי מהירה שיש בגלל שהיום בצהריים אני מזמין אותם שאבא שלי יבוא הבית צריך גם לציין שמומחה לטראנס (יוצר טראנס יותר נכון) ששמו הוא Optical Vision המליץ לי עליהן .. כי הוא חבר קרוב מאוד של המשפחה אני גם סומך עליו.. היתה לי אפשרות לשאול גם את DNA שהוא גם חבר קרוב של המשפחה אבל לא רציתי להציק לבחור ד…

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by THE FOX,

Chaintech AV-710 היכן ניתן לקנות בארץ? חיפשתי בכמה אתרים ולא מצאתי... ראיתי בביקורות שהוא מעולה ביחס למחירו.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by ori-silver,

התחדשתי באוזניות dt990 בגירסת ה-250 אום של בייר ויש לי כמה שאלות. א.לאוזניות לוקח כמה ימים להיפתח נכון?הם נשמעות עכשיו קצת פחות טוב מבחנות. ב.אני מחפש מגבר ואני מתלבט אם לפנות לאסף שיבנה לי מגבר אקווה ולסיים את כל הסיפור בארץ עם אחריות ל-5 שנים ובלי כאבי ראש של מכס,עיקובים,חוסר באחריות(???),או להזמין מגבר מח"ול ששם ההיתרון שיש הרבה יותר אופציות. איך האמינות בהזמנת מכשירים מח"ול??יש אחריות על מגברי אוזניות שבאים תקולים מחו"ל?? ג.איזה מגבר יותר יתאים לאוזניות darkvoice 336i או האקווה??

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by dino,

חבר שלי קיבל השבוע את המחשב שהוא קנה, הכל טוב ויפה רק לא נראה לי משהו אחד בקשר לרמקולים. על הלוח שציינתי למעלה ומי שלא ראה Gigabyte GA-7VT600-L יש כרטיס קול מובנה של 5.1 ערוצים נראה לי... המוכר אמר שאי אפשר להשתמש בו כי הרמקולים צריכים שני חיבורים משהו כזה... הוא אמר שאם רוצים להשתמש במובנה צריך מגבר... הוא שם לו Audigy ב-400ש"ח, הכל באמת נשמע סבבה אבל למה להוסיף כרטיס קול אחר ב-400ש"ח? אני פשוט לא מבין בזה ואני שואל אותכם. תודה, מתן.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  23. אני מעוניינת בהקלטה דיגיטלית: נכון להיום יש לי 2 אפשרויות: 1. לחבר את הממיר של yes לכניסת line in של המחשב ואז להקליט את שידורי הרדיו ב- mp3 באיכות 256kb/sec 2. לחבר את הרסיבר של מערכת הסטיראו (מערכת משולבת ופשוטה של jvc) לאותה הכניסה וביצוע ההקלטה. שאלותי: א. איזה שיטה עדיפה לדעתכם? ב. בגדול מה דעתכם על איכות יציאות הסאונד של הממיר של yes. האם הסאונד איכותי? ג. האם יש הבדל באיכות בין הקלטה בקצב 192kb/s לבין 256 kb/sec? הערות: הנושא דחוף כי אני מתכוונת היום להקליט את ההופעה של שלמה ארצי מהרדיו. כרטיס הקול במחשב הוא AC97 - כרטיס קול ONBOARD של לוח אינטל D845GBV תודה רבה, דנה

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  24. האם יש עידכון עברית שמחסל חד וחלק את הצורך להמיר את השמות (להפוך את השמות) בעזרת תוכנה? ( יש לציין כי אני לא מעוניין ברוקבוקס ) יש לי מעודכן עכשיו במכשיר את 1.29 קוריאני. אם אין - אשמח לקבל תוכנה שהופכת את השמות. אימייל: yair@tsarfaty.be תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by Spidy3,

עקב המבצעים המשתלמים- החלטתי להשתדרג באוזניות חדשות לZUNE שלי אם תוכלו רק לתת חוות דעת, או מהשימוש באחת מהאזניות הבאות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6243&perur=2&t=12&c=308 http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=308&t=12 תודה רבה ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.