אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש דרייברים לכרטיס קול YAMAHA 6IX 4X4 או שיש לו שם 810. גם באתר הרשמי של ימאהה אין דרייברים מתאים ובכל האתרים האחרים הכל נפל. הדרייברים צריכים להתאים לחלונות XP. ניסיתי ליצור קשר עם ימאהה העולמית אך ללא הצלחה.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי Sound Blaster Audigy 2 Value של קריאטיב, ואני לא מצליח למצוא דרייברים עבורו. ניסיתי באתר של קריאטיב, אבל יש שם רק דרייבר בטא שמשפר ביצועים כלליים במשחקים שתומכים ב-OpenAL, ואיזה עידכון מסכן לדרייבר הנוכחי (?) שמוסיף תמיכה ב-DRM. איפה אני יכול למצוא דרייברים נורמלים? עזרה תתקבל בברכה :-\
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס קול מסוג: Audigy 2 ZS עכשיו הדיסק של נאבד ניסתי באתר של Creative ושם נותנים רק תדרייבר עצמו לא את כל מה שיש בדיסק איך אני יכול למצוא תהתקנה כמו שקיבלתי בדיסק?! תודה ענקית לעוזרים,
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אחרי 4 נפילות של הרמקול החלטתי שנימאס לי הרמקולים שיש לי זה ATP3 הכבלים ממש קצרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום גולשי HWZONE, אני מחפש דרכים ליצירת קשר עם פוליפון (יבואנית iAudio ) אשמח אם תעזרו לי, חרשתי על כל האינרנט . תודה לעוזרים. , בברכה, ניקו \ dYNamiC
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש דרך לקלוט ערוצים אלו בשידור ישיר מארה"ב? Sci Fi, abc, nbc, bravo וכ"ו...... צלחת לווין שצריך לקנות, או אפילו איזשהו חברה או גוף שנותן שירות שיתקינו לי ממיר (ופליז פליז פליייייז TIVO) לצערי הרב עזבתי את ארה"ב לפני באמת הרבה שנים הייתי תקופה בהוט עברתי ליס ודיי נשבר לי מכולם יש אופצייה כלשהי כזו??? תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
למבינים אני רוצה לראות שידורי YES או HOT דרך המחשב בלבד ,שכרטיס כלשהו יקלוט את האות דרך קומפוננט או HDMI למחשב המחשב יצבור את המידע ונגן של PDVD8 בלבד !!! ישדר זאת ONLINE ( בהפרש של כמה שניות ) יש לשים לב : אני לא מעוניין בשום נגן אחר או מכשיר מקליט אחר ורק השיטה הנ"ל שציינתי ראיתי אצל אדם איך שזה עובד ולכן מעוניין לדעת מאדם שמבין איך כן ניתן לעשות זאת
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קניתי משדר רדיו של בלקין וזה ממש ממש לא משהו....כל פעם איזה ערבי עולה לך על התדר וזה מחרפן אותך!! אז קיצר אני מחפש פיתרון חדש....יש לי היום באוטו רדיו-דיסק Kenwood kdc-2027 אם מישהו מכיר איזשהו טריק שאפשר לעשות איתו...למצוא יציאת סאונד שמתחבת איפשהו או כל רעיון שיעזור לי כי זה ממש חשוב!! או כל פיתרון יצירתי אחר.....
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכם ... כיום אני מחבר את הרמקולים למחשב בעזרת מערכת ואופציית ה AUX ... רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לחבר ? או אולי מכשיר טיפה יותר קטן ואסתטי מהמערכות המקובלות והבומבסטיות שיש היום .. תודה
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני משחק כל הזמן ואני לא רוצה להרעיש בבית. :jump: מישהו יכול להמליץ לי דחוף
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש הדסט לחבר, בסביבות ה300 ש"ח שימושים עיקריים: גיימינג (קל-בינוני), דיבור (סקייפ, וונט וכו'), מוזיקה (טראנסים, קלאסי, רוק לסוגיו) בקשות - 1. נוחות - צריכות להשאר נוחות גם אחרי זמן רב (יחסית) של שימוש רצוף 2. הדסט, לא אוזניות 3. איכות דיבור סבירה-טובה, כמה שפחות רעשי רקע 4. איכות סאונד טובה, עד כמה שאפשר בתקציב תקציב של בסביבות ה300 ש"ח, חריגה קלה במידה ושווה את זה. תודה, גיא. (והחבר)
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לחיבור למחשב, השימוש העיקרי הוא מוזיקה, וגם משחקים כרגע מחוברת למחשב מערכת מיקרו JVC UX-T150 אם מישהו מכיר, האם בסכום כזה יש משהו שיכול להתעלות עליה?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, לא הייתי פה הרבה זמן. דודתי היקרה טסה לה למערב והיומולדת מתקרבת = ניצול טוב הלב של הדודה. אני משחק ברשת ב-COD4 כרגע והצורך שלי באוזניות נורמליות ומיקרופון גדל. אני לא מחפש אוזניות In-Ear. אני מחפש אוזניות שאולי ישולבו עם מיקרופון, כזה שיתקפל לאחור או משהו בסגנון, העיקר הוא לא המיקרופון, מכיוון שיש לי אחד ואני לא מדבר הרבה. אשמח לכל מיני המלצות. תודה מראש, טיפה לחוץ בזמן.. תשובות מהירות יתקבלו בברכה יותם.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אפשר בבקשה לשמוע דיעות על רמקולים הסביבות ה- 300 ש"ח ? שמעתי רמקולים לא רעים של לוג'יטק (X220 נראה לי) אבל אני מבין שיש לקריאטיב רמקולים מקבילים שהסאב הוא מעץ... הייתי שמח לשמוע דעות ממי שמכיר את הרמקולים. המוזיקה שאני שומע היא מאוד מגוונת - ג'אז, אלקטרוני,רוק ומטאל. תודה מראש לעונים....
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים של קריאייטיב S750 - החיבור הוא חיבור PL 3.5mm אז אני אצטרך כרטיס עם חיבורים כאלו.. כמובן שאם יש עוד חיבורים אני אשמח.. כרגע אני עם asus xonar d2x ואני לא מרוצה מהדרייבר שלו לחלונות 7 64 ביט.. הדרייבר מאד לא יציב ונוטה לקרוס כל כמה ימים אני מחפש כרטיס ברמה דומה ואולי אפילו יותר טוב.. כמובן שתומך ב 7.1 (לא וירטואלי ! ) מוכן להשקיע עד 2000 שקל (כן אני יודע זה הרבה) אבל אני חייב סאונד נקי "וקריספי" כמו כן שהעוצמה שלו תהיה גבוהה.. בררתי על כרטיסים של קריאייטיב אבל בעוצמה שלהם (מבחינת הספק הווליום שהם מספקים) הם פחותים מהאסוס כמו כן אני אשמח אם לכרטיס תהיה אפשרות הקלטה ממקורות pl לגיטרה וכו' (למרות שלא קריטי אם אין) אני לא משתמש ברסיבר\מגבר ככה שהכל יחובר יש…
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לכרטיס טלוויזיה. בעיקרון אני מעוניין להקליט תכנים מערוצי hot. אם זה חושב אז יש לי מסך 23'. תקציר: 350-400. אני הולך להזמין מpandas אז: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_282 תודה לעוזרים. עריכה: מצאתי את זה, נכון שהמחיר שלו גבוה יחסית.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_2856&products_id=28582 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אשמח לשמוע על מכשירים כאלו שהם טובים (עד 550 ¤). מצאתי אחד שנראה לי, XORO 2100, אבל ראיתי שהרבה אנשים לא אוהבים את XORO. יש לזה סיבה? מישהו מכיר את המכשיר ויכול להגיד לי אם הוא טוב? הקטע שתיהיה למכשיר כניסת USB מצמצם לי מאוד את האפשרויות.... תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מחפש המלצה ל DVD קורא USB אני לא צריך משהו מתוחכם, ראיתי בהום סנטר Graetz AV782 ב 130 ש"ח בלבד זה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע משתמש בזה (בדיוק מכאן הזמנתי). המוצר נחמד נחמד, עובד טוב וזול אבל היתי מעדיף משהו שמגביר את הסאונד טיפה יותר. השימוש שלי הוא סוויצ'ינג נוח בין האוזניות לרמקולים. מחובר למחשב.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש DVD קורא DIVX ומ-MPEG4 שיודע לחבר תרגום בעברית (לראות סרטים מהאינטרנט). חשוב לי שלא יהיה יקר מדי, אך שיהיה טוב. לדוגמא DVX811 APEX מעט פשוט מדי (איטי וכו'). חשבתי להוציא סכום של עד כ-400 ש"ח (אבל עדיף כמה שיותר זול) על איזה DVD אתם ממליצים? תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש מחכשיר DVD בעל כניסת USB שתומך בדיסק קשיח חיצוני ללא ספק כח. מישהו מכיר דגם ספציפי שתומך בכך? ניסיתי על כמה מכשירים אקראיים ואף אחד לא תמך, אשמח מאד אם למישהו יש נסיון טוב עם דגם מסויים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הדרישות שלי מהמכשיר הן קריאת כתוביות בעברית (גם בפורמט SUB וגם SRT), תמיכה בקודקים עדכניים, ואפשרות לעדכון הקושחה של המכשיר. לתקציב כרגע אין משמעות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כמה משמעותית תכונת progressive scan? האם שווה לא לוותר עליה? אם נכנסת בתקציב או קרוב לו אנא המליצו. תודה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלווזית LCD בגודל 37", מטרת הצפייה תיהיה לשידורי כבלים בלבד. אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה בתקציב של 4000 ש"ח. הדגמים שמצאתי עד כה: SAMSUNG A450 LG 33R LG32R אשמח גם שתגידו לי מה יותר טוב ה-33 או ה-32? בכל אופן במידה ויש דגמים נוספים שלא העליתי פה אשמח לקבל. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, בימים אלה אני מחפש לרכוש מסך LCD (רגיל או LED) עבור הסלון. המסך יחובר בעתיד הקרוב הן לסטרימר (A-200) והן לממיר HD (למרות שרוב התכנים יהיו SD). האם מישהו יכול להמליץ לי על מסך איכותי (FHD) שניתן יהיה להנות (או לפחות בצורה סבירה +) הן משידורי SD והן מHD? ישנן הרבה חברות (לא מחפש "מדבקה" ) והרבה דגמים לדוגמא המסך הזה: http://www.regza-asia.com/collection/CV600_40.asp מישהו מכיר אותו? למישהו יצא להתנסות איתו או מסכים אחרים של טושיבה?? אני מחפש באופן כללי מסך LCD (בלבד) בגודל שנע בין 37" ל42" כאשר מבחינת תקציב אני די גמיש (באיזור ה4000 ש"ח עם אפשרות חריגה של 500-1000 ש"ח)
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-